eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متفاوت و خوشمزه و جذاب با فلفل دلمه درست کن 😍😋 مواد لازم برای سه عدد دلمه درشت فلفل دلمه ۳ تا سه عدد تخم‌مرغ گوجه نگینی شده کالباس نگینی شده هر کدوم یه پیاله ماست خوری یه دونه هم پیاز نگینی اگر طعم شوید تازه هم دوست دارید دو ق خرد شده مقداری هم نمک چند قاشق هم پنیر پیتزا(قابل حذف) سر فلفل دلمه ای رو برش زده داخلش رو خالی کرده و بعدش کمی چرب حالا مواد رو ریخته داخلش و با چنگال مخلوط بعد تو ظرفی که چرب شده چیده و در فر ۱۹۰ درجه حدود نیم ساعت بزارید و چک کنید تا داخلش پخته شده باشه همین در آخر یه کوچولو پنیر پیتزا روش ریخته و گریل بزنید 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب چنجه پنبه ای😍😋 مواد لازم: پیاز🧅 به ازای یک کیلو گوشت ۳۰۰ گرم دان فلفل اسیاب 🌶۱۵ گرم نمک🧂 ۲۰ گرم روغن زیتون🫒 ۵۰ گرم گشنیز دان🍀 ۵ گرم . برای بیات کردن گوشت و کباب خوب ۷۰٪ اول راه قصاب خوب و گوشت شناسی خودتون هست نکته: گوشت باید رنگی شفاف و قرمز داشته باشه گوشت نباید بوی لاشه و خون بده گوشت باید از قسمت راسته یا فیله باشه گوشت باید ترکیبی از گوشت و چربی امیخته با خودش باشه بافت گوشت باید خطوط مشخص داشته باشه و با فرو کردن انگشت داخلش نباید خون ازش بیرون بیاد گوشت نباید اطرافش خون ابه باشه گوشت چرب باید مثل روغن و کرم روی دستتون رو چرب کنه . کباب خوب گوشت خوب میخواد انجیرو مرینیتو اینا همش اضافیه نمک فلفل پیاز روغن زیتون تمام 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوشت چرخ کرده نیم کیلو پیاز یک تا عدد متوسط سیر هشت تا ده عدد زنجبیل یه بند انگشت فلفل سبز تند (اختیاری دو تا سه عدد ) ادویه ها : فلفل قرمز (من پاپریکا زدم ) یک ق غ پودر تخم گشنیز یک ق غ پودر زیره یک ق چ زردچوبه نصف ق چ گرام ماسالا یک ق چ فلفل سیاه نصف ق چ گشنیز تازه دو ق غ نعنا تازه دو ق غ روغن گی یا کره اب شده یا روغن مایع دو ق غ نمک به میزان لازم زغال روغن برای سرخ کردن گوشت رو دوسه بار چرخ کنین ، پیاز سیر و زنجبیل رو پوره کنین و حسابی آبش رو بگیرین ، همه مواد رو مخلوط کنین و حسسسابی ورز بدین ، دو ساعت استراحت بدین ، زغال رو داغ کنین بذارین وسط مواد روش روغن بریزین ،دود که کرد در ظرف رو بذارین روش و سه چهار دقیقه صبر کنین ، بعد مواد رو به سیخ بزنین و سرخ کنین یا تو ایر فرایر یا فر بذارین که اونم عالی میشه 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسپاگتی 😍😋 اسپاگتی فرو رفته در سوسیس . این غذا رو حدودا یکی دو سال پیش باهاش آشنا شدم خوبیش اینکه خیلی سادس و درست کردنش نه زمان می‌بره نه زحمت خاصی داره توی چند دقیقه یه غذای جذاب و فانتزی درست کردیم مواد لازم : اسپاگتی سوسیس آویشن نمک و فلفل سس قرمز (دلخواه) پنیر پارمسان یا هر چیزی که خودتون دوست دارید (تو آشپزی خلاقیت داشته باشید) . . این غذا واقعا سادس 👌 و نیازی به توضیحی نداره فقط اینو بگم که زیاد اسپاگتی نزارید تو سوسیس چون بعد از پخت حجمشون بیشتر میشه و ممکنه سوسیس از شکل خودش بیوفته و یا پاره بشه 😉 شما میتونید با انواع سس های مختلف این غذا رو درست کنید و بهش مواد مختلفی بزنید 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍😋 کیک خوش طعم و عطر ، از اون کیکایی که بوی عطرش کل خونه رو میگیره😍🤤🤤 این کیک رو میتونی بدون مواد میانی و ساده هم درست کنی ، بافت عالی داره👌 ☘️مواد کیک☘️ 🌸تخم مرغ ۴ عدد 🌸شکر ۱ پ 🌸آرد ۲ پ 🌸ماست ۱ پ 🌸روغن ۲/۳ پ 🌸وانیل ۱/۳ق چ 🌸بیکینگ پودر ۲ ق چ ✅️تمام مواد هم دمای محیط باشن ✅️آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و ۳ بار الک کنین ✅️ماست شیرین استفاده بشه 🍭موادمیانی🍭 🍬پودر نارگیل ۳ ق غ 🍬شکر ۱ و نیم ق غ 🍬پودر کاکائو ۱ ق مرباخوری 🍬پودر دارچین ۱ ق مرباخوری ‼️‼️برای فر دست ساز ، قابلمه رو بیست دقیقه قبل پخت روی حرارت ملایم بزارین تا داغ بشه 📛کف قابلمه حتما رینگ فلزی یا قالب کوچک فلزی بزارین بعد قالب رو روی اون قرار بدین ‼️ دمکنی بزارین ‼️‼️تا یکساعت اول در قابلمه باز نشه ، بعد از اون با سیخ چوبی امتحان کنین ، اگه مواد نچسبید بیرون بیارین. 📛بهتره از قابلمه روحی استفاده بشه ✴️قطر این قالب ۲۳ سانت با ارتفاع ۹ سانت میان تهی ✅️برای داخل فر ، حتما فر ۱۵ دقیقه قبل از پخت روشن بشه ، دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت زعفرونی😍😋 برای ۴ نفر: روغن: ۴ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد سیر: ۲ حبه سینه مرغ: ۴۰۰ گرم هویج: ۲ عدد فلفل دلمه: ۲ عدد زرد چوبه: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری ماست همزده: ۱/۵ لیوان . پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمه‌ای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه. . برای کته: برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ 😍😋 قطعا ساده ترین و‌خوشمزه ترین ساندویچ مرغ همین دستور 🤌فقط با چندقلم مواد . با اپلیکیشن بروکلی راحت و اگاهانه میتونی غذا بخوری و بهت کمک میکنه کالری مواد غذایی رو هم حساب کنی همه مراحل پخت ساندویچ مرغ با سس مخصوص فيلم کامل با توضیح هست ✅ساندویچ مرغ با سس مخصوص سینه مرغ یک عدد(نازک برش میزنید ) مواد مرینیت (سس مایونز ماست نمک فلفل سیاه پاپریکا اب لیمو تازه ) روغن زيتون ٢تا ٣ق غ ی پیاز بزرگ ۳تا گوجه نگینی ادویه (نمک فلفل سیاه اویشن پاپریکا و پودر سیر ) . نون لواش بسته بندی سس (مایونز کچاپ خیارشور ریز خردشده نمک فلفل اویشن ) . هایلایت های پیج دسته بندی شده حتما بهشون سر بزنید قطعا به كارتون مياد 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر دست ساز 😍😋 پیاز/سیر/سس گوجه فرنگی سس خردل/سویا سس/گوشت چرخ کرده که ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی با چربی خیلی کم . ادویه : پودرسیر/زردچوبه/فلفل سیاه/پودر سوخاری . طرزتهیه : ۱- گوشت چرخکردمون رو با سیر رنده شده و پیاز رنده شده که آب پیاز رو ۸۰%گرفتیم (واسه اینکه برگر خشک نباشه )ترکیب میکنیم . ۲-سس خردل و سویا سس و سس گوجه رو بهش اصافه میکنیم و بعد نوبت ادویه هامون که به موادمون اضافه میکنیم . ۳- چنگ میزنیم مواد رو و به مدت ۲-۳ دقیقه ورز میدیم و با چاقو و کارد ساطوریش میکنیم تا گوشت خودشو ول کنه 😁😍 . ۴- قالبمون رو میگریم و روش رو کیسه فیریز میکشیم به مدت ۱ساعت داخل فیریزر میزاریم 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم👇🏻 500-600 گرم سینه مرغ 2 فنجان آب 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر برای سس 1 بطری آب گاز دار (جایگزین ماشعیر بدون طعم) 1 فنجان آرد 1 قاشق چایخوری نمک آویشن 2 عدد سیر رنده شده 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز کاری زردچوبه روغن برای سرخ کردن ابتدا مرغها را برش میزنیم و در اب و بکینگ پودر نیم ساعت استراحت می دهیم. ادویه جات آرد و اب گازدار را مخلوط کرده .مرغها را به سیخ میکشیم و ابتدا در آرد و سپس در سس میزنیم ودر روغن داغ فراوان سرخ میکنیم. 🥂🌯 🌯 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛🥂
برای ۴ نفر برنج ۴ لیوان نمک به میزان لازم روغن ۲ ق غ زعفران ۲ ق غ برنج را نیم ساعت خیس کنید. می شوییم و در قابلمه می ریزیم و تا ۱ بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب می ریزیم و روغن را به همراه نمک، زعفران به برنج اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا هم نمک به همه جای برنج برسد. و طعم بگیرد و هم زعفران رنگش در برنج یکدست شود. حرارت شعله را زیاد می کنیم تا آب برنج بجوش بیاید و زعفران و نمک کاملا جذب پلو شوند. در حین جوش آمدن آب برنج را چندین بار هم می زنیم تا آب آن کاملا جذب برنج شود و حرارت را ملایم می کنیم. و یک دم کنی روی درب قابلمه می گذاریم تا برنج کاملا دم بکشد. (زیر دندان گیر نداشته باشد) بعد حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد و بعد از روی حرارت برمیداریم و ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد صبر می کنیم. (درب قابلمه را اصلا در این زمان باز نمی کنیم) تا حرارت داخل قابلمه کم شود و ته دیگ کاملا از قابلمه جدا شود و قابلمه را روی بشقاب مورد نظر برمی گردانیم. اگر می خواهید پلو زعفرانی قالبی داشته باشید از قابلمه نچسب استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سیب زمینی:۲ عدد تخم مرغ:۲ عدد آرد:۲ قاشق غذاخوری سینه مرغ:۱ عدد پیاز:۱ عدد جعفری:مقداری رب:۱ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا:۱۰۰ گرم ادویه ها:زردچوبه،پاپریکا،آویشن،فلفل سیاه،نمک اول سینه مرغو نواری برش برنید سیب زمینی هارو پوست بگیرین و رنده کنید و آبشو کامل بگیرین و بهش نمک و آرد و تخم مرغهارو اضافه کنید و هم بزنید برای مواد میانیش مرغو تو روغن سرخ کنید پیاز نگینی خرد شده رو هم تو تابه سرخ کنید و ادویه هارو اضافه کنید بعد جعفری خرد شده اضافه کنید و هم بزنید برای خوشرنگ تر شدنش بهش رب هم اضافه کنیداز مواد سیب زمینی یه لایه نازک بریزین تو تابه و صافش کنید یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگشم سرخ بشه بعد از مواد بریزین رو سیب زمینی روشم پنیر پیتزا بریزین 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر تیرامیسو😍😋 مواد لازم: لیدی فینگر🍪 ۱ الی ۱/۵ بسته قهوه ☕️۱ لیوان خامه قنادی 🧁۲ کاپ (۴۵۰ گرم) زرده تخم مرغ🥚 ۶ عدد شکر🍚 نصف لیوان (۶-۷ ق غ) پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای🧀 ۴۵۰ گرم پور کاکائو 🍫 طرز تهیه: آب جوش و با قهوه فوری قاطی کن بذار کنار تا خنک شه ۶ تا زرده تخم مرغ، نصف لیوان پودر قند یا شکر و بریز و خوب قاطی کن و رو آب گرم ۸ دقیقه همش بزن و بعد بذارش کنار تا یکم ولرم شه پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای با همزن برقی خوب قاطی کن و ۲ قاشق از اون قهوه ای که درست کردی بعد تخم مرغ هارو اضافه کن و دوباره قاطی کن تو یه ظرف دیگه خامه بزن تا یکم پف کنه (۳ دقیقه) بعد به مواد اضافه کن (تو ۲ مرحله) و قاطیشون کن لیدی فینگر بزن تو قهوه بذار کف ظرف و نصف خامه ها دوباره لیدی فینگر و دوباره خامه بعد سلفون بکش و بذار ۱۰ الی ۱۲ ساعت یخچال پودر کاکائو الک کن و سروش کن 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخصوص روزهای داغ تابستون😍😋 خاکشیر و تخم شربتی رو بشورید و با آب داغ از یک ساعت قبل خیس کنید داخل قالب یخ تخم شربتی ریخته و اگه دوست داشتید کمی گلاب و عرق بیدمشک بهشون اضافه کنید و با هرچیزی که دوست دارید تزئین کنید من از برگ نعنا و غنچه های گل محمدی استفاده کردم خاکشیر ها رو هم جداگانه داخل قالب بریزید و کمی زعفران آب شده رقیق اضافه کرده و تزئین کنید بهتره از آب جوشیده و سرد شده برای روی یخ ها استفاده کنید که یخ های شفاف تری داشته باشید قالب ها دو ساعت داخل یخچال باشه کاملا یخ میزنه میتونید با این یخ های جذاب یه شربت سالم و خنک درست کنید که تو این روزهای گرم مقداری آب،کمی عسل و لیمو ترش رو مخلوط کنید و و یخ های جذاب رو داخلش بریزید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب جنگلی 😍😋 * مرغ متوسط * حلب روغن * سیخ مخصوص ‌ برای مزه دار کردن مرغ * پیاز کوچیک ۱ ک * سیر ۵-۴ حبه * گوجه ۲ عدد * فلفل سبز ۳-۴ عدد * میکس سبزیجات تازه کوهی (نعناع، جعفری، خالواش، چوچاق، ترخون، شمبلیله، پیازچه و سایر سبزیجات معطر ) حدود ۲ ق غ * زعفرون دم کرده ۱/۲ پ * روغن مایع ۱ پ * فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری و زردچوبه هرکدام ۱/۲ ق غ * نمک بمقدار لازم (حدود ۲ ق غ) نصف پیازها رو کامل بندازید ‌و خورد نکنید که برای داخل شکم مرغ از همین مواد استفادن بشه داخل قابلمه ابتدا کمی آب بریزید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسکموی خوشمزه ی خانگی 😍😋 مواد لازم: مقداری آلوچه ی ترش قرمز و سبز، کمی زرشک خیس خورده، گلپر، نمک‌، نبات یا شکر. مقدار ترشی،شیرینی یا ملس بودن اسکمو بستگی به ذائقه ی خودتان دارد. آلوچه ها را به همراه یک استکان آب با دمای کم درحد له شدن می پزیم و مدام هم می زنیم تا ته نگیرد،بعد پخت آلوچه ها، زرشک خیس داده، گلپر ،نمک و شکر یا نبات را اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه ی دیگر اجازه می دیم مزه ها به خورد هم بروند،سپس می ذاریم مواد کاملا خنک بشن، داخل قالب گذاشته و در فریزر به مدت ۳ ساعت گذاشته تا خوب ببندد. نکته ها:با هر میوه ی در دسترستون می تونید این اسکمو رو درست کنید. زمانی که آلوچه ها پخت قبل اضافه کردن زرشک و...می تونید هسته و پوستش را به کمک صافی جدا کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 لوبیا چیتی و نخود و عدس(از هرکدوم نصف پیمانه) شب خیس میکنیم (به جزعدس) میزاریم تا صبح بمونه آبشو چندبارعوض میکنیم و میزاریم بپزه. داخل یک قابلمه بزرگتر روغن ریخته و پیاز وسیر رو سرخ میکنیم وقتی پیاز سرخ شد نصف قاشق زرد چوبه ، فلفل سیاه به همراه دو قاشق رب گوجه فرنگی ، نصف قاشق نعنا خشک و یه قاشق آرد رو تفت میدیم در این مرحله آبجوش وحبوبات پخته شده رو همراه آلو یا برگه زرد آلو که از قبل شسته و خیس کرده رو اضافه کردم بعدش سبزی آش رو اضافه میکنیم بعد از نیم ساعت جوش خوردن رشته آش رو اضافه میکنیم برای چاشنی هم از سرکه یا آبغوره وکمی شیره ی انگور اضافه میکنیم و موقع سرو از نعنا داغ و پیاز داغ وسیرداغ هم می تونین استفاده کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسکموی خوشمزه ی خانگی 😍😋 مواد لازم: مقداری آلوچه ی ترش قرمز و سبز، کمی زرشک خیس خورده، گلپر، نمک‌، نبات یا شکر. مقدار ترشی،شیرینی یا ملس بودن اسکمو بستگی به ذائقه ی خودتان دارد. آلوچه ها را به همراه یک استکان آب با دمای کم درحد له شدن می پزیم و مدام هم می زنیم تا ته نگیرد،بعد پخت آلوچه ها، زرشک خیس داده، گلپر ،نمک و شکر یا نبات را اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه ی دیگر اجازه می دیم مزه ها به خورد هم بروند،سپس می ذاریم مواد کاملا خنک بشن، داخل قالب گذاشته و در فریزر به مدت ۳ ساعت گذاشته تا خوب ببندد. نکته ها:با هر میوه ی در دسترستون می تونید این اسکمو رو درست کنید. زمانی که آلوچه ها پخت قبل اضافه کردن زرشک و...می تونید هسته و پوستش را به کمک صافی جدا کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی ها رو پوستش رو کندم و ورقه ای کردم و به صورت خلالی هم اندازه خرد کردم. حتما توجه کنین که اندازه ها یکسان باشه چون ممکنه بعصی هاش نپزه. بعد داخل قابلمه ای آب جوش ریختم و یک قاشق مربا خوری نمک ریختم و سیب زمینی ها رو به مدت ۵ دقیقه داخل آب جوش روی حرارت قرار دادم. بعد آبکش کردم و داخل ظرفی که پر از آب و یخ بود ریختم. بعد از ۵ تا ده دقیقه آبکش کردم و خشک که شد داخل روغن ریختم و سرخ کردم. کمی هم زردچوبه بابت خوش رنگ شدنش اضافه کردم. حرارت کم باشه روعن حتما داغ شده باشه. طرف ترحیحا کوچیک باشه تا روغن کمتر مصرف بشه و در این صورت چند مرحله سیب زمینی ها رو ریختم و سرخ کردم. بعد از سرخ شدن روی یه دستمال تمیز و یا یه صافی قرار بگیره تا روعنش بره و روغن کمتری جذب بشه. روی هم تلنبار نکنین تا نرم نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همه نکات رو توی فیلم گفتم معمولا به ازای هر دو پیمانه برنج 1 پیمانه لوبیای خشک در نظر میگیرم لوبیا رو دو ساعت خیس کنید و چند بار آب اونو عوض کنید و با آب و مقداری نمک بپزید. برنج رو از چند ساعت قبل با آب ولرم و نمک خیس کنید. مقدار شوید به سلیقه شما بستگی داره میتونید از شوید خشک یا تازه یا مخلوطی از هر دو استفاده کنید که من معمولا برای لوبیا پلو از شوید خشک استفاده میکنم. اضافه کردن کمی زردچوبه به آب درحال جوش برای خوشرنگ شدن برنج هست که کاملا سلیقه ای هست و میتونید نریزید. من از جوجه نصف شده و پوست کنده برای تهیه مرغ زعفرانی استفاده کردم شما میتونید از مرع تکه شده استفاده کنید که کل مراحل دقیقا مثل همونه که توصیح دادم مقدار زعفران برای تهیه مرغ هم کاملااااا به سلیقه خودتون بستگی داره...هر چقدر بیشتر بهتر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع🚫 نان زنجبیلی 😋 از بافت لطیف وسبک این نون هر چه قدر تعریف کنم کمه🤌 یه نون خوشمزه صبحانه این نون کم شیرینِ که می تونید با عسل، مربا و......نوش جان کنید آرد ۵۰۰ گرم (۳ و۱/۳ پیمانه) شکر ۲۰گرم (۲ق س) نمک ۵گرم (۱ق چ) روغن مایع ۲۵ گرم(۱/۸پیمانه) کره پاستوریزه ۵۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد ۲سفیده +۱زرده (یکی از زرده ها را برای رومال کنار بگذارید) ماست ۱۰۰ گرم(۱/۲پیمانه) بهبود دهنده ( یاS۵۰۰ شرکت گلنان پوراتوس ) ۵ گرم (۱ق س سرخالی) خمیر مایه فوری ۸ گرم (۱ق س ) زنجبیل۱۰ تا ۱۵ گرم (۲تا ۳ ق س )مقدارش بستگی به کیفیت زنجبیل وسلیقه شما داره اب حدودا ۱۵۰ گرم (۲/۳پیمانه ۱)مواد خشک را با هم مخلوط کنید( آرد +شکر+نمک+زنجبیل+بهبود دهنده +خمیر مایه) سپس مایعات به ترتیب ماست، تخم مرغ، روغن مایه و کره اضافه وبا دست کمی مخلوط کنید آب ولرم را نیز کم کم اضافه کنید وخمیر را جمع کنید ۲) خمیر نباید زیاد شل باشه و نه خیلی سفت چسبندگی داره که با ورز دادن درست میشه ۳) بعد از ورز دادن خمیر(با دست حدود ۱۵ دقیقه ودستگاه ۱۰ دقیقه) ویکدست ولطیف شدن آن به خمیر در محیط با پوشش استراحت ده دقیقه ای بدهید سپس چونه میکنیم و به چونه ها نیز استراحت ۱۰ دقیقه ای می دهیم(موقع چونه کردن خمیر اگر چسبندگی داشت با دست آردی یا چرب چونه کنید) ۴) بعد چونه ها را باز میکنیم به قطر نیم تا یک سانت و ۱۰ تا۱۵ دقیقه دیگر استراحت میدهیم بعد از استراحت طرح میزنیم و ۵) رومال می کنیم(رومال:مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ+نصف ق چ شیره انگور و ۱ق چ شیر) ۶) درنهایت استراحت۳۰ دقیقه ای می‌دهیم ونانها را در دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می پزیم برای خوش رنگ شدن روی نانها را کمی گریل می‌کنیم ❗️ بهبود دهنده ها باعث تقویت شبکه گلوتنی ارد میشوند باعث حجم گرفتن و ماندگاری بیشتر نان می شوند اگر ارد خوبی داشته باشید نیازی به بهبود دهنده نیست وحذف ان از لحاظ کیفیتی خیلی فرقی نخواهد کرد ❗️بهترین ارد برای نانوایی ارد با درصد پروتئین بین ۱۱ تا ۱۳ است که میتوانید از ارد نول قوی یا آرد نون فانتزی استفاده کنید #با_رسپی_های_امتحان_شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛