#اش_برگه
لوبیا چیتی و نخود و عدس(از هرکدوم نصف پیمانه) شب خیس میکنیم (به جزعدس) میزاریم تا صبح بمونه آبشو چندبارعوض میکنیم و میزاریم بپزه.
داخل یک قابلمه بزرگتر روغن ریخته و پیاز وسیر رو سرخ میکنیم وقتی پیاز سرخ شد نصف قاشق زرد چوبه ، فلفل سیاه به همراه دو قاشق رب گوجه فرنگی ، نصف قاشق نعنا خشک و یه قاشق آرد رو تفت میدیم در این مرحله آبجوش وحبوبات پخته شده رو همراه آلو یا برگه زرد آلو که از قبل شسته و خیس کرده رو اضافه کردم بعدش سبزی آش رو اضافه میکنیم بعد از نیم ساعت جوش خوردن رشته آش رو اضافه میکنیم برای چاشنی هم از سرکه یا آبغوره وکمی شیره ی انگور اضافه میکنیم و موقع سرو از نعنا داغ و پیاز داغ وسیرداغ هم می تونین استفاده کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاچی
مواد لازم برای ۴نفر
اردگندم:سه قاشق غذاخوری سرپر
نبات:۲۵۰گرم
زردچوبه :یک فاشق چایخوری
زیره سبز یا سیاه؛نصف قاشق مرباخوری
آب :۵ لیوان
کره یا روغن حیوانی :۴۰ گرم
خب گلم اول آب با نبات روی حرارت میزاریم تا نبات حل بشه خاموش میکنیم.
بعد قابلمه را روی شعله میزاریم وقتی گرم شد آرد داخلش میریزیم تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه اگه قابلمتون مث من ضخیم بود رو شعله خیلی کم ۱۵دقیقه زمان میبره اجازه ندید آرد تغییر رنگ پیدا کنه.
بعد زردچوبه و زیره اضافه میکنیم اضافه کردن هل با گلاب به دلخواهه بعد آب اضافه میکنیم مرتب هم میزنیم تا گلوله هاش باز بشه.
نکته :اگه آردتون گلوله شد و باز نشد با همزن برقی بزنید یا از پشت صافی رد کنید.
وقتی آب اضافه کردید و گلوله هاش باز شد کره را اضافه کنید و اجازه بدید ده دقیقه روی شعله پخش کن با حرارت کم آروم دم بکشه و آماده اس😍
اگه میخواید آردتون اصلا گلوله نشه و حساس هستید اجازه بدید آرد بعد از تفت دادن سرد بشه بعد شربت سرد بهش اضافه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بافت این کیک اسفنجی رو ببینپنبه ای اونم بدون فر
میتونی خامه کشی کنی که از کیک تولد قنادیا هم بهتر میشه
۶ عدد تخم مرغ زرده و سفیده رو جدا کنید
۱۵۰ گرم شکر
یک سوم شکرُ با سفیده هم بزنید تا وقتی که ظرف و برمیگردونیم نریزه ۱ قاشق چ وانیل به اضافه بقیه شکرُ به زرده ها اضافه و هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه
در حین هم زدن یک چهارم لیوان آب جوش اضافه و مخلوط کنید زرده و سفیده رو با لیسک مخلوط یک ق غ روغن مایع اضافه و مخلوط کنید ۱۵۰ گرم آرد و یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودرُ توی دومرحله روی مواد الک و دورانی هم بزنید داخل قالب ۲۰ سانتی کاغذ روغنی انداخته و موادُ داخلش بریزید توی قابلمه بزرگ تر از قالب که از قبل گرم شده چند کاتر گذاشته قالب را داخل قابلمه گذاشته دمکنی بزارید و ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان بدید بعد از ۴۰ دقیقه کیک آمادس سرد که شد کنار هاشو از قالب جدا و خارج می کنیم کاغذ روغنی را جدا کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👩🍳#لازانیا_گوشت_اسفناج
موادلازم
18 ورقه لازانیا
برای ملات داخلی:
گوشت چرخ کرده 280 گرم
اسفناج 150 گرم
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
1 هویج
فلفل کاپیا 1 عدد
400 گرم گوجه فرنگی کنسرو شده
200 میلی لیتر آب داغ
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1.5 قاشق چایخوری نمک، پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری ریحان
یک پیمانه شکر
برای سس بشامل:
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد برای پر کردن
3.5 فنجان شیر سرد
فلفل سیاه، نمک، جوز هندی
برای موارد فوق:
پنیر چدار رنده شده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
گوشت گوسفند یا گوساله:400گرم
تره خرد 400گرم
لوبیا سفید: 1پیمانه
پیاز : 1 عدد متوسط
لیمو عماتی ۲عدد
رب گوجه فرنگی: 2الی 3 قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه و روغن :به میزان لازم
طرز تهیه🔻
اول پیاز خرد کرده تفت داده وفتی سبک شد گوشت اضافه میکنیم وتفت میدیم . زردچوبه وکاری و فلفل ميزنيم و با 3تا4 ليوان اب ميزاريم تا گوشت بپزه ،لوبيا سفيد كه از شب قبل خيس خورده داخل گوشت اضافه میکنیم تره را ریز خرد میکنیم نباید چرخ بشه یه تفت میدیم اندازه سرخ کردن سبزی دست خودتون معمولا مثل قورمه سبزی زیاد سرخ نمیشه ولی باز اختیاریه.(بعضی ها بسیار کم جعفری ویا گشنیز هم بهش اضافه میکنن ولی در اصل این خورشت فقط با تره هست .انوقت میشه قورمه سبزی که کمی رب زدی بهش) و يك قاشق غذاخورى رب گوجه فرنگى هم به سبزی اضافه کرده وتفت داده وبه قابلمه اضافه ميكنيم وچند تا لیمو عمانی راازقبل بااب گرمخیس کرده چند بار ابش عوض کردم وبا جنگال سوراخ کرده وبه خورشت اضافه میکنیم .نمک هم زده و با حرارت خيلى كم ميزاريم بپزه تا خورش خوب جا بيفته و خوشرنگ بشه . ميتونيد چند عدد گوجه گیلاسی تازه یاگوجه معمولی را قاچ کرده واضافه کنید و با سيب زمينى سرخ شده سرو كنيد.من سیب زمینی ها راکاتر زدم نکته:
سبزیش نباید چرخ بشه .بجای لیمو عمانی میتونید پودر لیموویا وغوره اضافه کنید .سبزی این خورش فقط تره است ولی بعضی ها جعفری وگشتیز ویا حتی شنبیله هم اضافه میکنن.
🌼فوروارد یادتون نره😉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_بربری
نون بربری سنتی اونم سبوسدار و بدون ورز خمیر😮
موادلازم
آرد فانتزی (یا آرد نول قوی). ۲۰۰گرم(۱ و نیم پ )
آرد کامل گندم. ۴۰گرم(۴ ق غ)
نمک. ۵گرم( یک و نیم ق چ )
شکر. ۵گرم(یک ق چ)
خمیرمایه. ۴ گرم( یک ق چ )
روغن مایع. ۱۰گرم(۱ ق غ )
آب هم دمای محیط. ۱۸۰گرم(از یک پیمانه دو ق غ کمتر)
مواد رومال
آرد. ۵ گرم ( نصف ق غ )
آب. ۱۰۰ گرم(۱/۲ پ )
جوش شیرین. ۱ گرم(۱/۳ ق چ )
ابتدا تمام مواد خشک رو مخلوط سپس آب و روغن رو اضافه و با لیسک کاملا مواد رو مخلوط میکنیم طوری که هیچ گونه آرد باقی نمونه، بعد روی ظرف رو میپوشونیم و یه ربع بهش استراحت میدیم ، بعد کشش و تا رو انجام میدیم مجدد یه ربع دیگه به خمیر استراحت میدیم ، بعد کشش و تای آخر رو انجام میدیم و میزاریم خمیر نیم ساعت استراحت کنه ( پس استراحت اول خمیر در مجموع یک ساعت میشه) سپس خمیر رو روی سطح آرد پاشی برمیگردونیم و چونه میکنیم و چونه رو روی سطح که سبوس فراوری ریختیم میزاریم طوری که درز چونه زیر بیفته و روی چونه رو آرد پاشی میکنیم نایلون میکشیم تا ۲۵ دقیقه استراحت آخر داشته باشه ، بعد رومال میزنیم و انگشت میزنیم و روی ورق نسوز پهن میکنیم ، و به سینی که از قبل داخل فر گذاشتیم (فر کاملا داغ)منتقل میکنیم بمدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه میزاریم بپزه .
اصلااا بیشتر از ۱۲ دقیقه داخل فر نمونه وگرنه خشک میشه
اگه دوست دارید روی نون بیشتر رنگ بگیره مقدار جوش شیرین بیشتر باشه.
دمای فر برقی : ۲۴۰ درجه المنت بالا و پایین با فن
دمای فر گازی : ۲۵۰ درجه(بعد از ۶ دقیقه که از پخت گذشت ، حرارت بالا روشن کرده و حدود ۶ دقیقه با حرارت بالا بپزه)
🎀#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_بربری
نون بربری سنتی اونم سبوسدار و بدون ورز خمیر😮
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_بربری
نون بربری سنتی اونم سبوسدار و بدون ورز خمیر😮
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_بربری
نون بربری سنتی اونم سبوسدار و بدون ورز خمیر😮
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون خوشمزه با عطر و بو و طعم بسیااار دلنشین 😍
یه عصرونه ، میان وعده ، صبحونه بسیار لذت بخش ، نون دارچینی لذیذ و دوست داشتنی 😍😋
سلام به روی ماهتون روزتون مبارک خانم های عزیز و گل 🌹🌹🌹
#نان_سینامون
خداوند صبر را کمکی برای گرفتن پاسخ [دعا] قرار داد. حضرت فاطمه (س)
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
کره ۵۰ گرم
شکر ۲ ق غ
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
نمک ۱/۲ ق چ
آرد نان فانتزی یا آرد سفید حدود ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان)
مواد میانی
کره ۵۰ گرم
شکر قهوه ای ۳ تا ۴ ق غ
دارچین ۱ ق غ
۱ ق م از شکر رو در شیر ولرم ریختم و ترکیب کردم ، پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گذاشتم ، ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد .
در ظرف دیگر تخم مرغ و کره نرم و مابقی شکر و کمی نمک رو ترکیب کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم . آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم ، میزان آرد تقریبی هست ، با احتیاط بریزید . خمیر رو ورز دادم ، یا با دست ده دقیقه ورز بدید یا می تونید از دستگاه کمک بگیرید . خمیر ورز خورده در ظرفی که کمی چرب کردم قرار دادم ، روش رو پوشوندم در محیط نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت داشته باشه .
بعد از استراحت پفش رو گرفتم و یک دقیقه ورز دادم . خمیر رو با وردنه پهن کردم .
برای مواد میانی کره نرم ، شکر قهوه ای ، پودر دارچین رو ترکیب و مخلوط کردم و روش مالیدم . خمیر رو تا کردم و برش دادم .وسط هر برش هم تا نیمه برش دادم و به دور خوردش تاب دادم و پیچیدم . با فاصله در سینی قرار دادم . روش رو پوشوندم ۲۵ تا ۳۰ دقیقه استراحت دوم داشته باشه .
برای رومال یک عدد زرده تخم مرغ ،زعفران ، ۱ ق م شیر رو ترکیب کردم و رومال زدم .در فر از یک ربع قبل گرم شده ( فر برقی ۱۸۰ درجه ،فر گازی ۱۹۰ درجه ) حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم .
ظرف حاوی آب هم بابت ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها در فر قرار دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپوی_اسفناج😍😋
• اسفناج ۱ کیلو
• پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم
• پنیر فتا ۵۰ گرم
• پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
• نمک و فلفل سیاه
• پول بیبر ۱ قاشق چای خوری
• کره ۱۰ گرم
• جعفری ۲ قاشق چای خوری
• روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
• سیر ۱ حبه
ویدیو رو ببینید و قدم به قدم با من این عصرونه لذیذ و سالم رو درست کنین. کل زمان پخت رول کاپو ۲۰ دقیقهاس و باید فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنین و بعد از ۱۰ دقیقه، روغن و جعفری رو به رول بزنین و دوباره به فر برگردونین.
راستی اگه پول بیبر نداشتین میتونین به جاش از پاپریکا استفاده کنین
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت تن ماهی 😍😋
۲ عدد گوجه بزرگ و سفت را حلقه ای برش بزنید
۲ حبه سیر را ساتوری کنید و داخل تابه ای که روغن ریختید تفت بدید سپس گوجه ها را داخل تابه بزارید
۴ عدد تخم مرغ،نمک، فلفل سیاه، ۱ قوطی تن ماهی، ۱ دسته پیازچه خرد شده همرو باهم مخلوط کنید
گوجه ها را یکبار برگردونید، مایع تخم مرغی روش بریزید
درش ببندید تا بپزه
اگر دوست داشتید میتونید ۵ دقیقه آخر پخت پنیر پیتزا هم اضافه کنید
برگردونید داخل ظرف سرو و نوش جان
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_مرغ_سه_سوته😍😋
1/2 بوته ی کاهو
4_5 عدد خیار شور
1_2 عدد سینه مرغ آبپز و ریش ریش شده
5_6 عدد پیازچه
یک مشت جعفری و نعنا تازه خرد شده(یا آروگولا)
یک مشت ذرت کنسروی یا پخته شده
مواد سس👇
5-6 قاشق غذاخوری ماست یونانی یا چکیده
3-4 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 قاشق چایخوری سس خردل
1-2 حبه سیر رنده شده
1.5 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری ادویه کاری(کاملا اختیاری
مطابق ویدیو در یک کاسه،کاهو خرده شده را با پیازچه،خیارشور،جعفری، نعنا و مرغ ریش ریش شده مخلوط کنید،همزمان در یک ظرف جداگانه تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده، روی مواد سالاد ریخته و هم بزنید،سپس سالاد رادر ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل با ذرت سرو کنید
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مخصوص ترکی😍😋
مواد لازم:
قارچ ۲۰۰گرم
سینه مرغ ۱عدد
جعفری ۱ق غ
کاهو
گوجه ۱عدد
کنجد نصف ق غ
کره ۵۰گرم
مواد لازم برای سس:
ماست ۳ق غ
سس مایونز ۲ق غ
سس خردل ۱ق غ سر خالی
گردو ۴عدد
فلفل سیاه
نمک
🌱یک عدد سینه مرغ رو با ادویه (نمک،فلفل
سیاه،زردچوبه،پیاز ،برگ بو و ۱لیوان آب بذارین بپزه )
🌱سس مایونز ،خردل،ماست ،نمک ،فلفل سیاه و گردوی خرد شده رو مخلوط وکنار میذاریم
🌱قارچ رو اسلایس رو با کره با حرارت بالا تفت میدیم
🌱مرغ پخته شده رو به قارچ اضافه و کمی تفت میدیم و در آخر جعفری رو اضافه و شعله رو خاموش میکنیم
🌱گوجه و کاهو رو خرد میکنید
🌱در آخر همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم وبا نون سرو میکنیم
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله یلدایی😍😋
مواد لازم:
برای قسمت مغز هندوانه:
۴بسته ژله قرمز🍉 رو با ۴لیوان آب جوش💧🔥 حل و بنماری کنید،
بعد از خنک شدن ۲لیوان شیر🥛 هم دمای محیط یا ۲لیوان بستنی شل شده 🍦رو بهش اضافه کنید…
و بعد حتما از صافی رد کنید تا ژله یکدستی داشته باشید
برای قسمت سبز پوست هندوانه:
۱بسته ژله سبز 🥝رو با ۱ لیوان سرخالی آب جوش حل💧🔥 و بنماری کنید ،
بعد از خنک شدن نصف لیوان شیر🥛 یا بستنی 🍦رو بهش اضافه کنید ،
و از صافی رد کنید…
حالا ظرف پلاستیکی گرد رو کمی چرب کنید و یک ربع داخل فریزر بذارید،
بعد ژله قرمز رو بریزید بذارید یخچال تا ببنده
ژله سبز رو توی سینی ۲۰*۳۰ که کف اونو کیسه فریزر انداختید و چرب کردید بریزید و بذارید یخچال تا ببنده…
حالا ژله قرمز رو برگردونید…
ژله سبز رو به اندازه ارتفاع ژله قرمز بصورت دالبری برش بزنید و
دور ژله قرمز فیکس کنید…
برای خط های هندوانه با قلمو و رنگ سبز خطوط رو بکشید 💚
و برای تخم هندوانه از شکلات چیپسی استفاده کنید 🍫
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_ورمشیل
ورمشیل. نصف لیوان
نخود. نصف لیوان
نمک ،فلفل. بمیزان لازم
رب گوجه فرنگی. 1 ق غ
رب فلفل. 1 ق غ
پیاز. 1 عدد
آب. 6لیوان
روغن زیتون. 3 ق غ
پوره گوجه فرنگی. 1 لیوان
جعفری خرد شده. بمیزان لازم
پیاز را خرد کرده با روغن زیتون تفت میدهیم تا نرم بشن بعد رب را همراه پوره گوجه فرنگی و نمک فلفل اضافه کرده ورمشیل را هم اضافه میکتیم چند تفت داده و یک لیوان اب خنک روی مواد میریزیم تا بجوش بیاد وقتی ب جوش امد نخود را ک از قبل پختیم توی سوپ ریخته و ماباقی پنج لیوان اب گرم را روی مواد میریزیمم میزاریم نیم ساعت با حرارت ملایم بپزه بعد جعفری خرد شده ریخته سرو میکنیم
ک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.اب ولرم را می تونید از ابتدا با شیره مخلوط و همزمان اضافه کنید
دستور:
ارد سفید قنادی ۱و ۱/۲پیمانه (۲۲۵گرم)
بیکینگ پودر ۲ق چ
پودر دارچین ۱ق چ
الک کنید و کنار بگذارید
تخم مرغ ۳عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
روغن مایع ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم)
شیره انگور ۳/۴پیمانه(۲۰۰گرم)
اب ولرم ۱/۴پیمانه (۵۰گرم)
👈تخم مرغها +وانیل را با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود سپس روغن مایع را اضافه کنید
وفقط کمی ،در حد مخلوط شدن هم بزنید
شیره واب ولرم را از گوشه ظرف اضافه کنید
هم بزنید تا شیره ومابقی مواد خوب یکدست شود
سپس آرد را طی دو سه مرحله اضافه وبا لیسک کمی یکدست کنید یکی دو دور با دور کند همزن گوله های ارد را باز کنید
مایه کیک را درون قالب سایز ۲۲_۲۰
چرب و کنجد پاشی بریزید
ودر فر ازقبل گرم ۱۷۰درجه حدود سی تا چهل دقیقه پخت دهید
این کیک با کنجد خوشمزه تره
داخل مایه کیک می تونید از کشمش یا گردو نیز استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_تندوری😍😋
دو سه تا ران مرغ
سه ق غ ماست
دو ق غ آبلیمو
یک ق غ کره به دمای محیط رسیده
یک ق غ ادویه تندوری
یک ق غ پودر تخم گشنیز
یک ق غ پول بیبر
یک ق م فلفل سیاه
یک ق چ پودر لبو
یک ق چ نمک
عزیزای دلم اگه ادویه تندوری ندارین با این ترکیبات میتونین تو خونه درست کنید
#ادویه_تندوری
پودر پاپریکاسه ق غ،زردچوبه یک ق غ،(پودر سیر،پودر جوز هندی،فلفل قرمز آسیاب شده،زنجبیل سابیده شده،تخم گشنیز آسیاب شده،زیره آسیاب شده)همشون یک ق چ و میخک آسیاب شده نصف ق چ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛