فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه چینی 😍😋
جوجه چینی رو اینجوری درست کن
.
این ویدیو رو حتما سی.وش کن که تو اولین فرصت درست کنی
.
مواد اولیه قابل دسترس هم داره که همه تو خونه هاشون دارن ، نیاز نیس که برید بخرید
.
طرزتهیه مایع جوجه چینی:
یک کیلو آرد سفید گندم (آرد 000) رو میریزیم
.
یک قاشق غذا خوری نمک
یک قاشق غذا خوری فلفل
یک قاشق و نصف غذاخوری بکینگ پودر
.
شش عدد تخم مرغ رو ، به مواد اضافه میکنیم
.
۴عدد دلستر رو میریزیم
زعفرون دم کرده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به غلظت برسه تا یکمی کش بیاد
فیله هارو به صورت نواری برش دادیم رو داخل مایعمونمیریزیم و بعد از ۲-۳ دقیقه برشون میداریم تا مایع به خورد فیله مونبره
داخل روغن داغ به مدت ۴-۵دقیقه میندازیم تا روغن کمتری جذب کنه
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یزدی😍😋
تخم مرغ…..۳ عدد
شکر…..۱پیمانه
گلاب…..۱/۴ پیمانه
ماست…..۳قاشق غذاخوری
ارد…..۲پیمانه
روغن….۲/۳ پیمانه
هل…..نصف قاشق چای خوری
عسل یا شربت بار…..۱قاشق غذاخوری
بکین پودر…..۱قاشق مرباخوری
تخم مرغ با وانیل با شکر با همزن بزنید.
بعد ماست ،روغن،هل و گلاب را اضافه کنید.با همزن بزنید،بعد عسل را اضافه کنید.بکینگ پودر را به ارد اضافه کنید.داخل مواد بریزد.خوب مخلوط کنید.داخل قالب کاغذ کیک یزدی بزارید.دو سوم قالب را پر کنید.چاقو را داخل روغن بزنید روی کیکا یک بعلاوه بزنید.بعد کنجد بریزد.فر را با درجه ۲۲۰ یک ربع گرم کنید.قالب را با درجه ۲۲۰ بمدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کامل گنبدی بشه.بعد ۱۰ دقیقه بعدی با درجه ۱۷۰ بزارید کیک بماند تا مغز پخت بشه
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قرابیه_وانیلی😍😋
ارد…..۲پیمانه
تخم مرغ…..۱عدد
شکر…..۱/۲ پیمانه
روغن…..۱/۲ پیمانه
بکین پودر…..۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل
شکلات تخته ای
تخم مرغ،شکر،روغن و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه.بعد بکین پودر را به ارد اضافه کنید.در سه مرحله بریزد.دقت کنید،ارد زیادی باعث سفت شدن شیرینی هاتون میشه.حدود یک ساعت استراحت بدیذ.بعد خمیر را به قطر ۲ میل باز کنید با کاتر ۶ در ۶ برش بزنید.روی خمیر را با چاقو یا شیار زن خط بندازید و مثل کلیپ رول کنید.داخل سینی کاغذ روغنی بندازید.شیرینی ها را داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۶۰ بمدت ۲۰ دقیقه قرار دهید،بزارید کامل خنک بشه.شکلات را اب کنید یک طرف شیرینی را داخلش بزنید.
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی 😍😋
مرغ مجلسی رو یه بار این مدلی درست کن حتما عاشقش میشی😋🍗🍗
مواد:
سینه مرغ 1 کیلو
برای سس:
شیر 80 میلی لیتر
روغن زیتون 50 میلی لیتر
1 قاشق غذاخوری پر رب گوجه فرنگی
3 حبه سیر له شده
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری پاپریکا
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری پودر کاری
نمک
سینه مرغ را از وسط نصف کنید، بشویید و با کاغذ آشپزخانه خشک کنید. قسمت ضخیم مرغ را کمی نازک کنید یا آن را بکوبید تا کمی نازک شود.
▪️▪️▪️
تمام مواد سس را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. سپس مرغ را به این سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 3-2 ساعت در یخچال استراحت دهید. شما می توانید حداقل 4 ساعت مارینت کنید
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات چیپس پنیری جدید😍😋
با مرغ و قارچ
مواد لازم:
لایه اول چیپس🥔
لایه دوم سس🥣
لایه سوم مرغ 🍗و قارچ 🍄و ذرت🌽 تفت داده شده(سرد که شد اضافه کنید)
لایه چهارم پنیر🧀
لایه هارو تکرار کنید
ده دقیقه با دمای 185 داخل فر
اگه فر ندارین:
مرغ با روغن و ادویه های دلخواه تفت بدید
من پودرپیاز و پودر سیر و پاپریکا و فلفل سیاه زدم
بعد قارچ اضافه کنید و با حرارت بالا تفت بدید که مرغ وقارچ آب نندازن
بعد هم ذرت پخته یا فلفل دلمه به دلخواه اضافه کنید
موادو از تابه خارج کنید و به ترتیب چیپس و سس و مواد مرغ و قارچ و پنیر بریزید و چند دقیقه در تابه رو بزارید تا پنیر ذوب شه
نکته مهم اینه که نمک اضافه نکنید چون چیپس و پنیر نمک دارن
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_پاییزی_جذاب😍😋
120 گرم موز رو با گوشکوب برقی پوره کنین
صد گرم بیسکوییت پتی بور رو هم با غذاساز پودر کنین یک قاشق غذاخوری کاکائو اضافه کنین موز ها رو بریزین و خمیر رو یکدست کنین 200 گرم پنیر خامه ای رو با یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنیدخمیر رو روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل باز کنین روش پنیر بزنید و بصورت یکنواخت صاف کنین از یک طرف پنج عدد نارنگی رو به این شگل بچینید و بعد هم رول کنین دو طرف رولت رو از مخلوط پنیری بزنیدچند ساعت داخل یخچال بزارین و بعد برش بزنین طعمش با عطر بی نظیر نارنگی واقعا فوق العادس
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت سیب زمینی
#رولت_سیب_زمینی😍😋
۶ عدد سیبزمینی
نصف لیوان شیر
نمک ۱ ق غ کره
برای مایه گوشتی:
۲۵۰ گرم گوشت خورشتی یا چرخکرده
۱ عدد پیاز
۱ عدد فلفل دلمه
۱ عدد فلفل قرمز
نمک و فلفل سیاه
۱ ق غ رب
برای مایه گوشتی ، پیاز و تفت داده و گوشت و فلفل دلمه و فلفل قرمز رو اضافه میکنیم و بعد رب رو زده و مقداری آب جوش ریخته و بذارین ۱۵ دقیقه بپزه تا آب تبخیر شه و بعد نمک و فلفل و بزنید.
سیبزمینی رو آبپز کرده و با کره و نمک و شیر میکوبیم روی کاغذ روغنی رو چرب کرده و پوره ی سیبزمینی رو میریزیم و پهن کرده و مایه گوشتی و
پنیر قرار داده و به وسیله ی کاغذ روغنی رول میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه قرار میدیم تا طلایی رنگ شه😋
🧚♀#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلوچه_گل (شیرینی عید)
200 گرم کره در دمای اتاق
سه عدد زرده تخم مرغ
یک لیوان پودر قند
یک بسته وانیل شکری معادل یک قاشق چایخوری
سه لیوان آرد
شکلات 80 گرم برای تزیین و مقداری پسته
ابتدا کره به دمای محیط رسیده و پودر قند الک شده و وانیل و زرده تخم مرغ رو مخلوط کنید و ارد رواضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیارید . از خمیر به اندازه دلخواه بردارید و با مهر و یا هر وسیله ای روش رو طرح بندازید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه بزارید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ بده و از فر خارج کنید بعد از سرد شدن با شکلات ذوب شده و پسته تزیین کنید و نوش جان
••••●❥JOiN👇🏾
💕 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استیک_پنیری_با_آرد_مخصوص😍😋
1عدد تخم مرغ
100میلی لیتر شیر یا دو پنجم لیوان فرانسوی
1ق چ سر پر کره
50گرم پنیر فتا
100گرم پنیرچدار یا پیتزا رنده شده
جعفری خرد شده
10گرم یا یک ق غ بکینگ پودر
نصف ق چ نمک
2پیمانه آرد چندمنظوره
روغن
شیر ،تخم مرغ، نمک و کره را با هم در ظرفی بریزیر و با ترکیب کنید و سپس بکینگ پودر و آرد را اضافه کنید .آرد در فیلم به یکباره اضافه شده شما برای کنترل نرمی خمیر کم کم اضافه کنید تا خمیری به نرمی ویدئو به دست آورید.
سپس پنیر فتا و پنیر جدار و جعفری خرد شده را اضافه و خمیر را ورز بدید .بعد از آماده شدن خمیر روی سطح کار و خمیر را کمی آرد پاشی کنید و خمیر را مانند ضخامت ویدئو باز کنید و سپس با چاقو یا کاتر رولی خمیر را به شکل نوارهای باریک برش بزنید و در روغن سرخ کنید
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_کیک_و_میوه
کیوی و توت فرنگی رو پوست کنده وخورد کنید. برای کیک می تونید از کیک های بیرون و آماده استفاده کنید. کیک رو به تیکه های مساوی برش بزنید.1لیوان آب ونصف لیوان شکر رو توی قابلمه روی شعله بذارید. بعد3ق نشاسته رو اضافه کنید و هم بزنید. وقتی حل شدن 2 لیوان خامه صبحانه رو اضافه کنید. حسابی هم بزنید تا مواد مخلوط بشن و زیر شعله رو خاموش کنید. بعدمواد رو توی یخچال بذارید تا خنک بشه.
تو ظرف فویل یا ورقه نچسب بذاریدبه ترتیب میوه بچینید و روش کیک بچینید. روی کیک ها هم خامه بریزید. این ترتیب رو ادامه بدین تا ظرف پر بشه.30 دقیقه دسر رو توی یخچال بذارید تا خنک بشه.
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای آموزش صبحانه متفاوت و خاص همراه ما باشید 😋
۱ عدد نان جو، روش رو برش میزنیم و داخلش رو خالی میکنیم
نسبت به سایز نون، ۵ تا ۷ عدد تخم مرغ رو توش بشکنید ،
کمی فلفل سیاه ونمک
۲ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
و ۱۵۰ گرم ژامبون داخل نون بریزید
میذاریم روی سینی فر، که از قبل کفش کاغذ روغنی انداختیم
روش پنیر پیتزا میریزیم
و به مدت ۴۰ دقیقه میزاریم داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه تا کامل بپزه و سطحش طلایی بشه
نوش جان
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک موزی😍😍😋
اینم از یه پنکیک متفاوت و موزی ما که میتونید برای صبحونه درستش کنید و کنار خانواده لذتشو ببرید😋
تخم مرغ: ۲تا که زرده و سفیده رو جدا میکنیم
موز رسیده: ۱عدد بزرگ
عسل: ۱ق.چ
شیر: ۱۰ ق.غ
روغن مایع: ۱۰ ق.غ
وانیل: یک چهارم ق.چ
آرد قنادی: ۱ لیوان(دسته دار فرانسوی)
بکینگ پودر: یک دوم ق.غ
شکر: ۲ق.غ
نمک: یه پینچ
.
آردو بکینگ پودرو یکبار الک میکنیمو کنار میذاریم.
سفیده هارو با نمک و شکر میزنیم تا کامل فرم بگیره.
بقیه موادو داخل مخلوط کن میریزیم و بعد از اینکه کاملا یکدست شد تو ظرفمون میریزیم و سفیده های فرم گرفته رو تو دو مرحله بهش اضافه میکنیم به صورت دورانی و آروم هم میزنیم طوریکه پف سفیده ها نخوابه.مایمون که آماده شد تابه رو رو شعله زیاد میذاریم تا خوب گرم شه بعد حرارتو کم میکنیم و از مایه پنکیک به اندازه دلخواه برمیداریمو داخل تابه میریزیم وقتی روش حباب زد برمیگردونیم و پنکیک موزی خوشمزمون آمادس.
روشو سس شکلات یا نوتلا یا عسل میریزیم و کنار میوه های دلخواه سرو میکنیم😍
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عدسی😍😋
گندم پوست کنده یا بلغور گندم نصف لیوان، عدس یک و نیم لیوان، عصاره قلم یاعصاره گوشت یا مرغ، ادویه و پیاز
🔴عدس و گندم خیس کنید حداقل پنج ساعت ، یک عدد پیاز و خرد کرده و سرخ کنید و نمک و زردچوبه و کاری بزنید نصف پیاز داغ آماده شده رو بردارید وکنار بدارید، گندم و عدس اضافه و کمی آب بریزید و بذارید با حرارت کم بجوشه وقتی پخت و غلیظ شد عصاره قلم یا عصاره گوشت و مرغ و اضافه کنید و بذارید جا بیفته در آخر پیاز داغی که جدا کرده بودین اضافه کنید
میتونید برای تزیین هم استفاده کنید من در آخر کره و دارچین و کمی فلفل سیاه هم میریزم روش که عالی میشه🥰
درست و نوش جان کنید و لذت ببرید برای بچه ها خیلی خوبه چون یه غذای کامل و مقویه☺️
••••●❥JOiN👇🏾
💕 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كباب لقمه رو اينجوري درست كن😍😋
مواد لازم:
۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده
یک عدد پیاز متوسط
نصف فلفل دلمه ی سبز
۱۰ شاخه جعفری تازه
ادویه ها شامل(نصف ق م نمک،نصف ق م فلفل سیاه و یک ق غ سماق ،دو ق غ آرد سوخاری)
*این میزان مواد برای ۵ تا ۶ نفر کافیه
*آرد سوخاری رو برای اینکه گوشت داخل تابه خیلی جمع نشه اضافه میکنیم
*حتما باید شعله ملایم باشه که گوشت مغز پخت شه
*کره یا روغن رو فقط در حدی که کف تابه کمی چرب شه اضافه کنید نیاز به روغن بیشتری نداره
••••●❥JOiN👇🏾
💕 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ذرت_مکزیکی
🥳🥳🥳🥳
ذرت: ۲ عدد
کره: ۱ ق غ
نمک: کمی
لیمو بزرگ : ۱/۲ لیمو
قارچ: ۲ پیمانه
پنیر: ۱ پیمانه
مایونز: ۲ ق غ
فلفل سیاه: ۱/۲ ق چ
فلفل قرمز: ۱ ق چ
آویشن: ۱/۵ ق چ
+ قارچ رو به همراه کره و نمک با حرارت بالا تفت بدید
+حرارت کم کنید
+ لیمو رو اضافه کنید و کمی تفت بدید
+ ذرت پخته شده یا بخارپز شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا گرم بشه
+پنیر پیتزا و مایونز اضافه کنید و مخلوط کنید
+ ادویه هارو بزنید و مخلوط کنید
➺👩🌾
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر😍😋
آب آناناس ۲۵۰گرم، شیر ۳۷۵گرم، پودر ژلاتین ۲ق س، آب سرد ۶۰گرم، شکر ۱۵۰ گرم، خامه قنادی فرم گرفته یا خامه صبحانه ۲۵۰گرم، وانیل ۱/۴ق چ، رنگ خوراکی زرد چند قطره به دلخواه
🔴 آب آناناس شیر شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. امکان دارد شیر بخاطر اسیدی بودن آناناس ببرد که کاملا طبیعی است و بعد مخلوط شدن با خامه یکدست میشود پودر ژلاتین را روی آب سر ریخته و بن ماری کنید به مواد اضافه کرده کنار بزارید تا کاملا خنک شود
خامه قنادی فرم گرفته به همراه وانیل به محلول شیر اضافه کرده و با دور کند همزن هم بزنید تا یکدست شود در آخر در قالب دلخواه ریخته به مدت ۸ساعت در یخچال قرار دهید
••••●❥JOiN👇🏾
💕 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_ذرت ۳ نفر😍😋
تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ، کنسرو ذرت ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، شیر ۲ تا ۳ لیوان، آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ، قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد، هویج ۱ عدد، جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)، نمک و فلفل
🔴مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم .
1عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اضافه کردم و با هم تفت دادم .
آب مرغ صاف شده رو به تدریج اضافه و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه .
شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم .
بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین یه ربع تا نیم ساعت بپزه . در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه .
در صورت دلخواه خامه هم می تونین بریزین
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_بلغاری
نصف فلفل دلمه ای
مرغ ۶ تیکه
۲ حبه سیر
زنجبیل
پیاز درشت
زردچوبه نصف قاشق غذاخوری
نمک
زعفران
شکر
نصف استکان سرکه
۲ لیوان آب جوش
هویج کوچیک ۶ عدد
اول از همه پیاز رو نگینی خرد میکنیم و سرخ میکنیم. بعد دو حبه سیر ورق شده رو اضافه کرده و تفت میدیم. مرغ ها ک بهتره از قسمت ران باشن رو فیله میکنیم. ب پیاز و سیر اضافه میکنیم و بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم. تفت میدیم بعد حدودا دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ اضافه میکنیم. و در آخر فلفل دلمه ای ( آخه نمیخوایم فلفل ها توی غذا آب بشن). بعد از ترکیب مواد، در قابلمه رو گذاشته، کم میکنیم تا با حرارت کم نیم ساعت مرغ ها پخته بشن. ( ب این سبک اصلا احتیاج ب آب نیست، اما من ۱ لیوان اضافه کردم ک سس بیشتری داشته باشم) خوشمزگی این غذا ب اینا ک با آب مرغ پخته میشن و طعم لذیذی داره. من این غذا رو بیشتر با سبزی پلو دوس دارم اما میتونید با برنج سفید هم سرو کنید. هم خیلی راحته هم خیلی خوشمزه.
برای آماده کردن هویج های مزه دارمون دو لیوان اب و نصف لیوان سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر رو ترکیب میکنیم هویج های کوچیکمون رو شیار میدیم ک خوب پخته بشن. حرارت کم باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_بیسکویتی با مغز هویج بدون فر خوشمزه😍
۵۰۰ گرم هویج
۱ لیوان چایخوری شکر
۱ لیوان آب
۳ بسته بیسکویت پتی بور
۱۰۰ گرم کره
۲ ق غ پودر کاکاعو
شیر ۲ لیوان
برای سس شکلاتی:
۱ بسته خامه صبحانه
۱ لیوان چایخوری شکلات
ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه
بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکاعو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین 😘
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫شب با تمام سیاهیِ خود
نوید روشنی را میدهد
الهی که به لطف خدای مهربون❤️
برسیم به روزهای روشن زندگی
امین🤲
✨شبتون به رنگ خــدا✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
اشترودل_گوشت
یه غذای خوشمزه و عالی . با هر نوع خمیری هم میشه درست کرد . .
برای خمیر:
آرد سفید تقریبا ۱/۵ لیوان ( برای من این بار کمی بیشتر برد)
تخم مرغ کوچک ۱ عدد
شیر ولرم نصف لیوان
پودر خمیر مایه ۱ ق م(لوازم قنادی ها ، سوپری ها و نانوایی ها دارن )
نمک ۱/۴ ق چ
شکر ۱ ق م
روغن مایع ۵ ق غ
با این مقدار مواد ۴ تا اشترودل داریم . اگه خواستین مواد رو دو برابر کنین ، تخم مرغ همون ۱ عدد بزرگ استفاده کنین .
شیر ولرم و شکر رو مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو ریختم و کمی مخلوط کردم . در ظرف رو گذاشتم ، تا خمیر مایه به عمل بیاد ، ده دقیقه .
تخم مرغ رو توی ظرف دیگه ای کمی زدم . نمک و روغن و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم . آرد رو که الک کرده بودم به تدریج اضافه کردم و ورز دادم . آرد رو تا زمانی بریزین که خمیر به دست نچسبه . اندازه اش تقریبیه ، به اندازه تخم مرغ بستگی داره . خمیر رو ده دقیقه ورز دادم . توی ظرف تمیز گذاشتم و روش رو با پارچه و یه دیس پوشوندم توی جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت استراحت کنه .
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . به ۴ قسمت تقسیم کردم .
برای مواد داخلی از هر چی دوست دارین ، سلیقه ای هستش ،بسته به ذایقه خودتون داره . چه بخواین گوشت بریزین ، چه نریزین ، یا حتی با مرغ. من پیاز تفت داده شده و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه تفت داده شده و کمی نخود فرنگی رو مخلوط کردم و نمک و زردچوبه و کمی آویشن و کمی رب گوجه ریختم . هر قسمت رو با وردنه باز کردم به شکل مستطیل . بعد با یه چاقو اطرافش رو برش دادم یه مقدار سس گوجه و روش پنیر پیتزا ریختم . روی اون مواد گوشتی و پنیر پیتزا ریختم و لاش رو بستم و نوارها رو به دورش پیچیدم .
بعد برای رومال از یه زرده تخم مرغ و کمی زعفران استفاده کردم . اشترودل ها رو توی سینی فر که کاغذ روعتی انداخته یا چرب کرده، چیدم . در فر از پیش گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه دقیقه قرار دادم .
همراه فیلم👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی جفعری و شوید
مواد لازم👇👇👇
یک لیوان اب ولرم
نصف لیوان شیرولرم
دوقاشق ماست
یک قاشق کره
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق شکر
ده گرم خمیرمایه
یک قاشق مربا خوری نمک
تقریبا ۵لیوان ارد
جعفری وشویدمقداری
واما مراحل پخت👇. جعفري وشويد رو خيلي ريز خرد كنيد
شير ولرم وشكر وخميرمايه واب ولرم روداخل ظرفي بريزيد بزاريد كنار
داخل ظرفي گود تخم مرغ،كره،ماست ،نمك رومخلوط كنيد بعد خميرمايه روكه اماده شده روبهش اصافه كنيد منظورم تركيب شير واب شكر وخميرمايه ست ،بعد كه خوب مخلوط شد جعفري وشويد خرد شده رواضافه كنيد وبعد ارد روكم كم اضافه كنيد تا خميرتون شكل بگيره ،اين خمير رو درجاي گرم يك ساعت استراحت بدين تا حجيم بشه بعد مثل تصوير قالب بزنيد وداخل روغن سرخ كنيد براي داخل خمير ازپنير موزرالا هم مي تونيد استفاده كنيد
همراه گیف آموزشی👇#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گیف آموزشی پیراشکی جعفری و شوید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛