eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه. نان باگت سایز کوچک باشه خوبه اگر نبود سایز متوسط که دوتا استک به شکل بستنی بما میده از وسط نصف کنید وبعد هر نصف را برش بزنید تا جدا بشه طبق فیلم بعد یه چوب بستنی وسط قرار بدین میتونید از جاهائیکه ظروف یکبار مصرف دارن بخرید قیمتش هم زیاد نیست یه بسته که فکر کنم 50تا هم بشه 3500 خوب بعد یه برش از پنیر ورقه ای روی چوب بذارید من از پنیر گودا استفاده کردم هر طعمی دوست دارید اشکالی نداره بعد یه برش که بهتره دولا باشه کالباس من از مرغ وقارچ استفاده کردم بعد دوتا برش گوجه که بهتره نسبتا سفت باشه وباز م پنیر ودر اخر لایه دوم نان وبذارید توی دستگاه تا پرس وطلایی بشه اگر از کناره ها پنیر زد بیرون سرد که شد با چاقو مرتب کنید وتوی تولد بچه ها درست کنید وکلی خوشحالشون کنید ونوووووش جان نکته............ اگر دستگاه ندارید ودوست دارید درست کنید همه مراحل را توی تابه بدون روغن انجام بدین فقط باید یه جسم سنگین روش بذارید تا پرس بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻مواد لازم ۴ عدد تخم مرغ یه لیوان سرخالی شیر یا آب نصف لیوان روغن مایع یه قاشق نمک کمی فلفل سیاه یه قاشق مربا خوری ادویه کاری یه لیوان جعفری خرد شده یه لیوان پیاز چه خرد شده یه لیوان هویج نگینی یه لیوان فلفل دلمه ای نگینی ۲ لیوان آرد یه قاشق غذا خوری بکینگ پودر ۲ لیوان سیب زمینی نگینی که با آب و نمک ۳ دقیقه جوشوندیم و آبکش کردیم کوکتل یا ژامبون به دلخواه ✅نکته ها حتما روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارین نیاز به دم کنی نیست مواد داخلیش سلیقه ای هست میتونین کوکتل یا ژامبون و یا مرغ آبپز ریش شده هم استفاده کنین ذرت هم میتونین اضافه کنین بعداز اینکه برگردوندین حتما در تابه رو بزارین تا مغز پخت بشه نیتونین توش پنیر پیتزا هم بریزین داخل فر گرم شده با ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت داخل تستر با ۱۷۰ درجه حدود ۲۵ دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🔺چیا لازم داریم: (برای ۵تا کبه) به ازی یک پیمونه برنج (نیم دانه باشه بهتره) ۱ پیمانه و نیم آب کافیه. 🔺برنج رو اب بشورید،با اب و یه ق چ نمک بذارید کامل نرم بشه،له نشه خیلی،(برای رنگ بهتر بهش زعفرون یا زردچوبه اضافه کنید) ۱۰۰گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز متوسط سرخ کنید،بهش فلفل دلمه ای خورد شده یکی دو ق غ و نمک ،فلفل سیاه و زردچوبه نصف ق چ اضافه کنید (میتونید زرشک و رب هم اضافه کنید) 🔺با گوشت کوب خوب له کنید برنجارو حالت خمیری بشه. 🔺دستتونو خیس کنید حتما ،از خمیر بردارید کف دستتون گرد پهن کنید از مواد گوشتی داخلش بذارید و داخل روغن داغ با حرارت متوسط اجازه بدید خوووب سرخ و برشته بشه. روی دستمال بذارید حتما ،روغن اضافه گرفته میشه. ❌نکته❌ به هییییچ وجه خمیرتون نباید موقع شکل دادن ترک داشته باشه ،توی روغن از هم میپاشه و خراب میشه خیلی مواظب باشید. ❌اگه دوست داشتید میتونید برای راحت تر شدن کار باهاش بهش دو سه ق غ آرد سوخاری اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز براتون یک نوشیدنی ژله ای بسیار خوشمزه رو آماده کرده که پیشنهاد میکنم درست کنید و از طعم جذابش لذت ببرید برای ژله دو پیمانه آب یک قاشق غذاخوری پودر نسکافه دو بسته نسکافه فوری و یک بسته پودر ژله بدون طعم روی حرارت بذارید و اجازه بدین بجوشه تا کاملا حل بشه مواد رو داخل ظرف مناسب بریزین و بزارین توی یخچال تا ببنده برای نوشیدنی یک قاشق غذاخوری پودر نسکافه یک چهارم پیمانه شکر دو بسته نسکافه فوری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه پیمانه شیر گرم رو به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا موادی که اضافه کردیم کاملا حل بشن ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه کنین و مجدد هم بزنید تا یکدست بشه وقتی آماده شد بزارین داخل یخچال تا سرد بشه ژله ی بسته شده رو مثل ویدئو برش بزنید خب ژله و نوشیدنی ما آماده شد و حالا باید داخل شیشه های مورد نظر بریزیم با کمک قیف تکه های ژله رو داخل شیشه بریزید بعد هم نوشیدنی خنک رو اضافه کنید نسبت ژله و‌نوشیدنی به ذائقه ی خودتون بستگی داره حتما درست کنید و مطمئن باشید خوشتون میاد اگه از این آموزش خوشتون اومد برای دوستانتون هم بفرستید نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 
خوشتیپا بشتاااااابید ❌❌❌ قیمت ها زیر قیمت همه جا 🔴🔴 پالتو🧥مانتو🦺 شومیز 👚👗 کیف و کفش👛👢شلوار👖👇 https://eitaa.com/joinchat/4167893262Cf484a42549 کیفیت تضمینی ✅ قیمت تضمینیییی ✅ دارای کانال رضایت مشتری و ادمین فعال😍 ✅ تک عمده همکاری 🥰 ارسال کد مرسوله ✅🥰 ارسااااالمونم رایگان 😎✅ بیا خودت ببین🌟🌈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز میخوام آموزش این غذای فوقالعاده خوشمزه راحت و مجلسی رو یاد بدم اونم با نون لواش اصلا یک چیزی میشه نگو ونپرس 🤤🤤رولت گوشت به همین راحتی و جذابی 😍 رولت گوشت نان لواش دو عدد گوشت چرخکرده سیصد تا سیصد وغ پنجاه گرم تخم مرغ دو عدد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده رنگی یا تک رنگ یه کوچیک یه پیاز متوسط رنده و یه کوچولو آبش رو گرفته ادویه ها نمک فلفل زردچوبه پاپریکا پودر سیر و کمی ادویه کباب کوبیدهغ اگر داشتید مقداری هم پنیر پیتزا گوشت و تخم مرغ و ادویه ها و پیاز با خم ترکیب و ورز داره تا مخلوط بشه یه ورق نان و پهن کرده کمی پنیر پیتزا ریخته و یه لایه نان دیگه روش‌ گذاشته حالا مواد گوشتی رو روش پهن کنید و و رول کنید رولت و روی کاغذ در سینی فر گذاشته روش رومال تخم مرغ زده و کمی روش پنیر پیتزا ریخته و کنجد پاشیده و در فر از قبل گرم شده با دمای ١٧٠ یکساعت بزارید فر من برقی بود حرارت پایین به همراه کانوکشن روشن کرده و در اخر گریل زدم بعد یکساعت آماده اس به دلخواه سرو کنید نوش جونتون 😍 🎀 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدس پلو مغان یا دشت مغان😋 مواد لازم :👇🏻 برنج ۴ پیمانه عدس ۱ پیمانه گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم سبزی قرمه سرخ شده ۲۰۰ گرم پیاز بزرگ ۱ عدد ادویه : زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه، دارچین، کمی زیره سبز نمک و زعفران به میزان لازم . طرز تهیه :👇🏻 بعد از سبک شدن پیاز، ادویه ها رو چندثانیه تفت داده، و گوشت رو اضافه کنید، نمک ‌و سبزی قرمه و عدس پخته هم اضافه کنید و به همراه زعفران بزارین لابلای برنج تا دم بکشه. . ✅ این غذا هرچی تندتر باشه لذیذتر هست. ✅ زرشک جز ترکیب اصلی این غذا نیست، ولی برای تزیین استفاده کنید. ترکیب مزه هاشون باهم خیلی لذیذ میشه. ✅ برنج حتما کمی زنده ار باشه تا درنهایت خمیر نشه. ✅ حتما یکم آب قبل از دم کشیدن اضافه کنید، تا برنج خشک نشه. من داخل همون تابه آب ریختم و اضافه کردم برای همین تهدیگ یکم سبز شده😉 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 :برای جوجه ترش به ازای هر نیم کیلو گوشت مرغ دو قاشق غذاخوری گردو خرد شده یک قاشق غذاخوری رب انار دو حبه سیر رنده شده یک پیاز خلالی یک قاشق غذاخوری ماست زعفران دم کرده نمک و فلفل سیاه میکس کنین جوجه چیلی یک قاشق غذاخوری سرکه انگور یک قاشق پاپریکا یک قاشق فلفل تند پودر سیر پودر پیاز پودر گوجه سس کچاپ تند روغن زیتون نمک و فلفل سیاه مرغ خردل و گشنیز یک قاشق غذاخوری سس خردل یک قاشق غذاخوری عسل آبلیمو چهار قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده کمی روغن زیتون یک حبه سیر رنده شده نمک و فلفل سیاه جوجه زعفرانی اول مقداری عصاره زعفران به مرغ ها بزنین و یکدست کنین کمی زردچوبه پودر گشنیز یک حبه سیر رنده شده نمک و فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری سس مایونز یک پیاز خلالی و کمی آبلیمو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورانی اسفناج😋 مواد لازم🔻 برگهای اسفناج حدود ۴۰۰ گرم ماست چکیده وهمزده وبدون آب حدود یک کاسه سیر چهار الی ۵ حبه گردوی خرد شده کمی روغن زیتون ویا مایع دو قاشق طرز تهیه🔻 ساقه های بلند اسفناج رو جدا کرده شسته و خرد کنید. اسفناج خرد شده رو بخار پز کنید.ابش که جمع شد کنار بزارید. سیر رو خرد کرده ویا رنده کنید وبا دو قاشق روغن تفت بدید فقط تفت بدید سیر سرخ بشه تلخ میشه سیر تفت داده شده به اسفناج اضافه کرده با هم تفت کوچولو میدیم گاز رو خاموش کرده بزارید سرد بشه. ماست‌رو تو کاسه نسبتا بزرگی بریزید .بزنید تا یکدست بشه ماست یونانی عالیه واسه بورانی اسفناج سرد شده ونمک وگردو به ماست اضافه کنید ،مخلوط کنید و بریزید تو کاسه سرو 😍به همین راحتی دلیل تفت دادن سیر🔻 اگه واسه مهمونی درست کنید بعدا نگران بوی سیر نمیشید. گردو طبع گرم داره تا حدی طبع سردی ماست داستان رو میگیره یکبار امتحان کنید پشیمون نمیشد. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سایز قالب من،دایرش ۱۷ سانت هستش سیب زمینی ۳ عدد متوسط ترکیب مخلوط سبزیجات هویج و نخود فرنگی و ذرت خورد شده با هم ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا ۹۰ گرم کره حدود ۵۰ گرم نمک فلفل قرمز و سیاه و آویشن و کمی زردچوبه جعفری تازه خورد شده نصف لیوان طرز تهیه : اول از همه سیب زمینی هارو با یکم آب بزارین بپزه،پوستشو جدا کنین،رنده کنین کره اضافه کنین و هم بزنین تا آب بشه،جعفری و نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه رو اضافه کنین و هم بزنین ،قالب کمربندی رو چرب کنین و مواد سیب زمینی بریزین داخلش و با قاشق روشو کاملا صاف کنین،حالا مواد سبزیجاتمون رو که از قبل بخارپز کردیم میریزیم روش با کمی جعفری تازه و روی سبزیجات رو پر از پنیر میکنیم،فر رو از قبل ده دقیقه گرم میکنیم و بعد با دمای ۱۸۰ درجه ،۱۸ دقیقه بزارین بپزه،وقتی پخت بزارین یکم سرد شه و بعد آهسته از قالب جدا کنین و به راحتی سرو کنین. پ ن:بچه ها بجای سبزیجات بکار رفته توی این غذا میشه از مرغ ریش ریش شده و یا گوشت چرخ شده ی سرخ شده با پیاز و فلفل دلمه استفاده کرد که دقت کنین قبلش باید بپزین و بعد اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا استانبولی 😍😋 مواد لازم: خمیر مخصوص باقلوا🫓 گردو‌ خُرد شده نه پودر شده باشه نه زیاد درشت باشه که ورق باقلوا رو پاره کنه. ۱۵۰گرم کره حیوانی🧈 سه چهارم استکان روغن مایع🥃 برای شربت: ۲لیوان شکر🍚 ۲لیوان آب 💧 چند قطره آب لیمو ترش🍋 🔺باقلوای اصل استانبول زعفرون یا گلاب یا هل نداره و ساده هست و ترکیه ساده بدون طعم غالب سرو میشه به نظرم هیچ کدوم رو اضافه نکنید . 🔺کره و روغن روی حرارت ملایم باشن و فقط کره ذوب شه نیاز به جوشیدن نیست چون طعمش تغییر میکنه شربت ۱۵دقیقه با حرارت ملایم باشه کافیه 🔺فر دمای ۱۸۰باشه و زمان ۳۰تا ۳۵دقیقه تا زمانی که شیرینی ها برشته و طلایی بشن 🔺شیرینی که از فر خارج کردید کمی بذارید از داغی بیفته در حد ۲الی ۳دقیقه بعد شربت رو دو مرحله اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 💚من برای طعم بهتر و ملس شدن این لواشک بهش کمی شکر و نمک زدم که اندازه ش کاملا سلیقه ایه و بستگی به ذائقه تون داره.شما هم اگه دوست داشتید یه مقدار بهش اضافه کنید و بعد از چند جوش ، مزه شو بچشید اگه نیاز بود مقدارشو زیادتر کنید. ✅من حدود ۳ ق غ شکر و ۲ ق چ نمک زدم. ✅من هیچ وقت کف سینی یا ظرفم مشما نمیندازم و فقط چربش میکنم و خیلی راحت از ظرف جدا میشه. ✅۳ تا ۴ روزه جلوی نور مستقیم خورشید خشک میشه.اگه نور مستقیم نداشتید لایه نازک تر از موادتون توی ظرف بریزید که زودتر خشک شه و جلوی باد پنکه یا کولر قرار بدید. . . ✅با میوه های دیگه هم میتونید این لواشک رو درست کنید.ترکیب چند میوه هم عالی میشه 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
كستر كارامل كستر٤ق غ شير خشك ٤ق غ پودر كارامل ١پاكت دريم ويب(پودر خامه)١پاكت آب٤ليوان دسته دار فرانسوي گلاب مقداري خلال پسته براي تزئيين كستر+شيرخشك+كارامل+دريم ويب+آب با هم مخلوط ميكنيم و ميزاريم رو شعله گاز و مرتب هم ميزنيم وقتي به غلظت رسيد بهش گلاب اضافه ميكنيم كمي هم ميزنيم و شعله رو خاموش ميكنيم و توي ظرف مورد نظر ميريزيم كمي كه خنك شد روش با خلال پسته تزئيين ميكنيم و ميزاريم تو يخچال تو كاملا خودشو بگيره ،نوش جان 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آش انار سبزی آش ۵۰۰ گرم برنج نیم دانه نصف لیوان لپه یک سوم لیوان بلغور گندم نصف لیوان پیاز دوعدد گوشت چرخ شده ۱۰۰ گرم آب انار دو لیوان رب انار دو قاشق غذاخوری نمک ،فلفل،زردچوبه به میزان لازم کشک و پیاز داغ ،سیرداغ،نعنا داغ به میزان لازم اول یک پیاز نگینی خرد کنید در روغن تفت دهید کمی که سرخ شد نمک ،زردچوبه ،فلفل اضافه میکنیم تفت میدهیم وبعد یک قاشق نعناخشک اضافه میکنیم تفت میدهیم آب اضافه میکنیم حدودا ۴ تا ۵ لیوان با حرارت ملایم صبرمیکنیم برنج ولپه نیم پز بشه بعد سبزی آش و آب انار چرب انار اضافه میکنم و با حرارت ملایم اجازه می‌دهیم آش بپز وجا بیفته یک عدد پیاز رنده میکنیم با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل و زردچوبه کامل مخلوط میکنیم وبعد اندازه یک فندوق ازش جدا میکنیم در دست گرد میکنیم در روغن سرخ میکنیم با حرارت ملایم تا درحین سرخ شدن بپزه بعد که آش آماده شد با گوشت قلقلی ها وپیاز داغ مسیر داغ ونعناداغ وکشک تزیین میکنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماكاروني سبزيجات تو پخت ماكاروني ايراني چند تا نكته وجود داره كه مهمه ،اول اين كه تو مايع ماكاروني از آب استفاده نكنيد چون باعث خمير شدن ماكاروني ميشه،حتما مقدار ادويه هارو زياد كنيد چون خود اسپاگتي بي مزه ست ،از زعفرون و زردچوبه غافل نشيد مواد لازم 👨🏻‍🍳 اسپاگتي ٤٠٠ گرم رب ٢ قاشق پياز ١ عدد هويج ١ عدد فلفل دلمه ١ عدد ذرت پخته ٢٠٠ گرم قارچ ٢٥٠ گرم سيب زميني ١ عدد كنسرو نخود فرنگي ١٠٠ گرم ريحون تازه ١ دسته زعفران ٣ قاشق نمك ١ قاشق چ خ فلفل سياه نصف قاشق چ خ آويشن نصف قاشق چ خ زرد چوبه نصف قاشق چ خ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول کلامم من واسه خورشت تکه های گوشت رو کمی درشت خرد کنم میخوام تو خورشت معلوم بشه همراه گوشت یکی دو تکه استخوان هم بریزید عالی میشه عزیزان تو فیلم همه چیز واضح ومشخصه فقط چند نکته پست قبل درباره سرخ کردن سبزی قورمه توضیح دادم لوبیای که برای قورمه سبزی استفاده میکنید اختیاریه هم چیتی هم قرمز یکی از یکی خوشمزه تر من امروز از چیتی استفاده کردم لوبیا رو حتما شب خیس کنید موقع استفاده آبشو دور بریزید و آب سرد روش بکشید لیمو عمانی رو با نوک کارد سوراخ کنید وتخم شو بیرون بیارید حدود نیم ساعتی خیس کنید آبشو دور بریزید وموقعی که خورشت نیم پز شد به خورشت اضافه کنید بعضی از کدبانوها اواخر پخت از آب لیمو استفاده میکن من شخصا دوست ندارم به روش پختشون احترام میزارم این ذایقه ای هست همیشه به اندازه ای آب بریزید که روی گوشت رو بگیره دوباره مجبور نشید آب بریزید قورمه سبزی حداقل پنج ساعت با شعله کم پخت لازم دارد من همیشه گوشت وپیاز رو جداگانه سرخ میکنم فکر میکنم خوشمزه تره 😊 قابلمه وروغن حتما گرم بشن گوشت رو اضافه کنید وتا سرخ بشه زردچوبه وفلفل بزنید وباهاش سرخ کنید وقتی سرخ شد آب به اندازه کافی بریزید وقتی آب جوش اومد پیاز داغ عسلی لوبیا،سبزی سرخ شده(تره.جعفري.اسفناج.گشنيز،شنبلیله ) اضافه کنید بزارید دوباره جوش بیاد وقتی جوش آومد شعله رو کم کنید ودرشو بزارید حدود دو ساعت تا نیم پز بشه لیمو عمانی اضافه کنید ودرشو بزارید تا خوب بپزه وجابیفته نیم ساعت اخر نمک رو بزنید. بعضیا پر سبزی دوست دارن .کلا منطقه ما پر سبزی درست نمیکنن عزیزان اینو بگم آگه از گوشت گوسفندی استفاده میکنید همزمان لوبیا وگوشت با هم میپزن ولی آگه از گوشت گوساله استفاده میکنید گوشت باید نیم پز بشه لوبیا رو بریزید به این نکته توجه کنید عزیزان من به قورمه سبزی زعفران نمیزنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک میکری کیک میکری معروف به کیک ۳ دقیقه ای؛ یه کیک سریع با بافت نرم و اسفنجیه که میتونید با طعم های مختلفی درست کنید داخل خمیر این کیک میتونید از مغز گردو و یا کشمش و به جای وانیل از پودر کاکائو، زعفران و پوست رنده شده پرتقال استفاده کنید 👈 پیشنهاد میکنم حتما پوست رنده شده پرتقال رو تست کنید عطر و طعم فوق العاده ای به کیک میده(حواستون باشه قسمت سفید پوست پرتقال رو رنده نکنید ) اگر ساندویچ میکر ندارید مواد رو داخل تابه بریزید و درش رو دم کنی بذارید و با شعله خیلی خیلی کم( ترجیحا روی شعله پخش کن) بپزید؛ فقط دقت کنید بیش از حد نازک و یا قطور نشه ( من با ۳ برابر این میزان مواد تست کردم حدود نیم ساعت طول کشید و توی این مدت در تابه نباید باز بشه وقتی یه طرف طلایی شد برگردونید تا طرف دیگه طلایی بشه؛ اگر رطوبت داشت چند دقیقه آخر پخت در تابه رو باز بذارید ) مواد لازم تخم مرغ: ۱ عدد متوسط شکر: ۳ ق غ شیر: ۲ ق غ روغن: ۱/۴ پیمانه وانیل: ۱ ق چ آرد سفید (نول): ۱/۲ پیمانه بکینگ پودر : ۱/۲ ق چ 🔈با این میزان مواد حدودا ۵ تا کیک میتونید داشته باشید طرز تهیه ۱.ساندویچ میکر رو روشن کنید تا داغ داغ بشه و سینی بالا و پایینش رو کامل چرب کنید ۲.تخم مرغ و شکر رو با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا‌مثل ویدئو کرمی رنگ و روشن بشه ۳.شیر + روغن +وانیل رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا ترکیب بشن ۴. آرد و بکیبنگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه ۵. مواد کیک رو داخل میکر داغ بریزید و یکدست پخش کنید خیلی بیش از حد پر نکنید که بعد پف کردن سرریز بشه و خیلی هم کم نریزید که روی کیک خوشرنگ نشه ۶. در میکر رو ببندید و از ۳ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا طلایی بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥞🍓𖦹 ↜با این نون دانمارکی به راحتی به درامد برسین، جایگزین خیلی خوبی برای شیرینی و کیک..🥮 ↜لایک و سیو و نظر یادت نره عزیز دلم..❤️ •مواد لازم🍚: آرد فانتزی ۳۰۰ گرم مخمر فوری ۶ گرم آب ۱۷۴ گرم شیرخشک ۱۵ گرم کره ۱۵ گرم شکر ۲۰ گرم نمک ۵ گرم •مواد دانمارکی از استاد امید : آب ۲۵۰ گرم شکر ۱۲۵ گرم آرد ۱۲۵ گرم کره‌ ۱۰ گرم گلاب ۲ گرم هل و وانیل نوک ق.چ •طرز تهیه مواد میانی🍯: ۱- ابتدا آب و شکر و کره رو قاطی کنید روی شعله، شروع به جوشیدن که کرد آرد رو اضافه و سریعا هم بزنید. ۲- هل و وانیل و گلاب رو اضافه کنید، و مرتب هم بزنید تا مواد سفت شود. مواظب باشید ته نگیرد. •طرز تهیه خمیر دانمارکی🥞 : ۱-اول از همه مواد خشک رو مخلوط میکنیم، آب رو اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه.🥣 (اگر آب کم بود قاشق قاشق اضافه کنید) ۲- کره رو اضافه کنید ورز بدین تا سطح خمیر صاف و یکدست شه.🧈 ۳- به خمیر به مدت ۳۰ دقیقه استراحت اولیه بدین، بعد از نیم ساعت خمیر رو با وردنه باز کنید و یک و نیم ساعت دیگه استراحت بدین، تا حجم خمیر دوبرابر شود.🍣 ( وقتی خمیر رو برای استراحت پایانی میفرستید ، مواد دانمارکی رو آماده کنید ) ۴- و روی خمیر اسپری شیر و تخم مرغ و وانیل بزنید و طبق فیلم انگشت بزنید.مواظب باشین پف خمیر رو نگیرین.🥟 ۵- مواد دانمارکی رو مثل فیلم روی خمیر بزنید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.🥧 بعد از پخت هم رومال عسل رقیق شده با آب بزنید.🍯 نوش جان🍽 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛