#قورمه_سبزی
اول کلامم من واسه خورشت تکه های گوشت رو کمی درشت خرد کنم میخوام تو خورشت معلوم بشه همراه گوشت یکی دو تکه استخوان هم بریزید عالی میشه
عزیزان تو فیلم همه چیز واضح ومشخصه فقط چند نکته
پست قبل درباره سرخ کردن سبزی قورمه توضیح دادم
لوبیای که برای قورمه سبزی استفاده میکنید اختیاریه هم چیتی هم قرمز یکی از یکی خوشمزه تر من امروز از چیتی استفاده کردم
لوبیا رو حتما شب خیس کنید موقع استفاده آبشو دور بریزید و آب سرد روش بکشید
لیمو عمانی رو با نوک کارد سوراخ کنید وتخم شو بیرون بیارید حدود نیم ساعتی خیس کنید آبشو دور بریزید وموقعی که خورشت نیم پز شد به خورشت اضافه کنید بعضی از کدبانوها اواخر پخت از آب لیمو استفاده میکن من شخصا دوست ندارم به روش پختشون احترام میزارم این ذایقه ای هست
همیشه به اندازه ای آب بریزید که روی گوشت رو بگیره دوباره مجبور نشید آب بریزید قورمه سبزی حداقل پنج ساعت با شعله کم پخت لازم دارد
من همیشه گوشت وپیاز رو جداگانه سرخ میکنم
فکر میکنم خوشمزه تره 😊
قابلمه وروغن حتما گرم بشن گوشت رو اضافه کنید وتا سرخ بشه زردچوبه وفلفل بزنید وباهاش سرخ کنید وقتی سرخ شد آب به اندازه کافی بریزید وقتی آب جوش اومد پیاز داغ عسلی لوبیا،سبزی سرخ شده(تره.جعفري.اسفناج.گشنيز،شنبلیله ) اضافه کنید بزارید دوباره جوش بیاد وقتی جوش آومد شعله رو کم کنید ودرشو بزارید حدود دو ساعت تا نیم پز بشه لیمو عمانی اضافه کنید ودرشو بزارید تا خوب بپزه وجابیفته نیم ساعت اخر نمک رو بزنید.
بعضیا پر سبزی دوست دارن .کلا منطقه ما پر سبزی درست نمیکنن
عزیزان اینو بگم آگه از گوشت گوسفندی استفاده میکنید همزمان لوبیا وگوشت با هم میپزن ولی آگه از گوشت گوساله استفاده میکنید گوشت باید نیم پز بشه لوبیا رو بریزید به این نکته توجه کنید
عزیزان من به قورمه سبزی زعفران نمیزنم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک میکری
کیک میکری معروف به کیک ۳ دقیقه ای؛ یه کیک سریع با بافت نرم و اسفنجیه که میتونید با طعم های مختلفی درست کنید
داخل خمیر این کیک میتونید از مغز گردو و یا کشمش و به جای وانیل از پودر کاکائو، زعفران و پوست رنده شده پرتقال استفاده کنید
👈 پیشنهاد میکنم حتما پوست رنده شده پرتقال رو تست کنید عطر و طعم فوق العاده ای به کیک میده(حواستون باشه قسمت سفید پوست پرتقال رو رنده نکنید )
اگر ساندویچ میکر ندارید مواد رو داخل تابه بریزید و درش رو دم کنی بذارید و با شعله خیلی خیلی کم( ترجیحا روی شعله پخش کن) بپزید؛ فقط دقت کنید بیش از حد نازک و یا قطور نشه ( من با ۳ برابر این میزان مواد تست کردم حدود نیم ساعت طول کشید و توی این مدت در تابه نباید باز بشه وقتی یه طرف طلایی شد برگردونید تا طرف دیگه طلایی بشه؛ اگر رطوبت داشت چند دقیقه آخر پخت در تابه رو باز بذارید )
مواد لازم
تخم مرغ: ۱ عدد متوسط
شکر: ۳ ق غ
شیر: ۲ ق غ
روغن: ۱/۴ پیمانه
وانیل: ۱ ق چ
آرد سفید (نول): ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر : ۱/۲ ق چ
🔈با این میزان مواد حدودا ۵ تا کیک میتونید داشته باشید
طرز تهیه
۱.ساندویچ میکر رو روشن کنید تا داغ داغ بشه و سینی بالا و پایینش رو کامل چرب کنید
۲.تخم مرغ و شکر رو با هم ترکیب کنید و هم بزنید تامثل ویدئو کرمی رنگ و روشن بشه
۳.شیر + روغن +وانیل رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا ترکیب بشن
۴. آرد و بکیبنگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
۵. مواد کیک رو داخل میکر داغ بریزید و یکدست پخش کنید
خیلی بیش از حد پر نکنید که بعد پف کردن سرریز بشه و خیلی هم کم نریزید که روی کیک خوشرنگ نشه
۶. در میکر رو ببندید و از ۳ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا طلایی بشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_دانمارکی🥞🍓𖦹
↜با این نون دانمارکی به راحتی به درامد برسین، جایگزین خیلی خوبی برای شیرینی و کیک..🥮
↜لایک و سیو و نظر یادت نره عزیز دلم..❤️
•مواد لازم🍚:
آرد فانتزی ۳۰۰ گرم
مخمر فوری ۶ گرم
آب ۱۷۴ گرم
شیرخشک ۱۵ گرم
کره ۱۵ گرم
شکر ۲۰ گرم
نمک ۵ گرم
•مواد دانمارکی از استاد امید :
آب ۲۵۰ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
آرد ۱۲۵ گرم
کره ۱۰ گرم
گلاب ۲ گرم
هل و وانیل نوک ق.چ
•طرز تهیه مواد میانی🍯:
۱- ابتدا آب و شکر و کره رو قاطی کنید روی شعله، شروع به جوشیدن که کرد آرد رو اضافه و سریعا هم بزنید.
۲- هل و وانیل و گلاب رو اضافه کنید، و مرتب هم بزنید تا مواد سفت شود. مواظب باشید ته نگیرد.
•طرز تهیه خمیر دانمارکی🥞 :
۱-اول از همه مواد خشک رو مخلوط میکنیم، آب رو اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه.🥣
(اگر آب کم بود قاشق قاشق اضافه کنید)
۲- کره رو اضافه کنید ورز بدین تا سطح خمیر صاف و یکدست شه.🧈
۳- به خمیر به مدت ۳۰ دقیقه استراحت اولیه بدین، بعد از نیم ساعت خمیر رو با وردنه باز کنید و یک و نیم ساعت دیگه استراحت بدین، تا حجم خمیر دوبرابر شود.🍣
( وقتی خمیر رو برای استراحت پایانی میفرستید ، مواد دانمارکی رو آماده کنید )
۴- و روی خمیر اسپری شیر و تخم مرغ و وانیل بزنید و طبق فیلم انگشت بزنید.مواظب باشین پف خمیر رو نگیرین.🥟
۵- مواد دانمارکی رو مثل فیلم روی خمیر بزنید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.🥧
بعد از پخت هم رومال عسل رقیق شده با آب بزنید.🍯
نوش جان🍽
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا خونگی😍😋
مواد لازم:
4 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری کره نرم
1 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
2 فنجان آرد
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
فلفل کاپیا فلفل سبز کنسرو سوسیس ذرت کنسرو شده
(این مواد برای دو عدد خمیر پیتزا کافیه)
🥣طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ،ماست و کره رو خوب هم برنید ، آرد و نمک ،بیکینگ پودر و آرد الک شده رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر سفت نشود ، نیم ساعت استراحت میدهیم،سپس خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم میکنیم و آنرا روی تابه ای که چرب کرده ایم با دست باز میکنیم سوسیس و سس را روی خمیر میریزیم و سس را روی خمیر پخش کنید و بعد مواد دیگر را اضافه کرده و بگذارید روی حرارت کم بپزد.
می توانید پیتزا خود را با ادویه و سبزیجات مورد نظرتان طعم دار کنید
نکته:می توانید خمیر را در فریزر نگه دارید.
نوع آردها متفاوت است پیمانه دوم رو کم کم اضافه کنید تا جایی ک خمیری لطیف و نرم داشته باشید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_سیب_زمینی😍😋
عزیزان این اندازه واسه پنج الی شش نفره
واسه هر سیب زمینی متوسط پخته یک عدد تخم مرغ میخواد
سیب زمینی رو حتمااا با پوست بپزید
سیب زمینی که پخته شد پوست بکنید وبزارید کاملاااااا سرد بشه
حتما سیب زمینی رو رنده درست رنده کنید نکوبید(حتمارنده کنید)
مواد لازم
سیب زمینی متوسط پخته سرد شده و رنده شده ۶ عدد
تخم مرغ ۶ عدد
پیازچه خرد شده دو سوم لیوان
آرد گندم یک قاشق سرپر(من از آرد شیرینی پزی استفاده کردم)
نمک ،فلفل سیاه وفلفل قرمز،زردچوبه،مقداری پودر سیر
تخم مرغ رو زده تا یکدست بشه ادویه جات رو اضافه کرده وهمه رو به سیب زمینی رنده شده اضافه میکنیم وخوب مخلوط کرده تا تخم مرغ به خورد سیب زمینی بره
ماهی تابه رو گرم کرده روغن میریزیم دست رو خیس میکنیم و مقداری از مواد کوکو برداشته و تو دست گرد کرده ومیزاریم تو روغن وبا پشت قاشق کمی پهن وصاف میکنیم ودو طرف کوکو رو سرخ میکنیم عزیزان روغن خیلی کم نباشه تا کو کو به خوبی سرخ بشه وبا نون وسبزی دوغ ترش نوووووش جان بفرمایید
عزیزان من تو کوکو این دفعه پیاز نزدم به نظرم خوشمزه تره نزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_سیب_زمینی😍😋
سینه مرغ…..۲عدد کوچک
سیب زمینی….۲عدد متوسط
پیاز…..۲عدد
نمک،فلفل،اویشن،پودر تخم گشنیز
تخم مرغ…..۲عدد
شیر….نصف لیوان
نمک،فلفل،ادویه کاری،پاپریکا
پنیر پیتزا
ابتدا سینه مرغ را خرد کنید.با ادویه دلخواه مزه دار کنید.
پیاز خلالی کنید.داخل ظرف مناسب فر بریزد.روشو سیب زمینی حلقه شده قرار دهید.نمک و فلفل و روغن زیتون هم روش بریزد.بعد مرغ مزه دار شده را روش بچینید.
برای درست کردن سس؛
تخم مرغ به همراه شیر و نمک و فلفل و ادویه کاری و پاپریکا مخلوط کنید.روی سطح مرغ بریزد.روی ظرف را سلفون بکشید داخل فر با درجه ۱۷۰ بمدت یک ساعت قرار دهید.بعد از پخت روشو پنیر پیتزا بریزد
داخل فر مجدد قرار دهید و گریل را روشن کنید.تا سطح روش طلایی بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كوكوى_كدو_سبز😍😋
✍🏻مواد لازم
كدوسبز:4-5عدد
جعفري:1/2پيمانه
پيازچه:1/2 پيمانه
شويد:1/3 پيمانه
تخم مرغ:2عدد
آرد:1/3 پيمانه
پل بيبر(فلفل تركيه):1ق چ خ
فلفل سياه:1ق چ خ
بكينگ پودر: 1 ق م خ
نمك:به مقدار لازم
✍🏻طرزتهيه
كدو هارا پوست كنده و رنده كنيد و با دست فشار دهيد تا آبش گرفته شود، همه مواد لازم را به آن اضافه كنيد و با دست خوب مخلوط كنيد.پس از آنكه خوب مخلوط شدن در داخل روغن بالا و پايين آن را سرخ كنيد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا😍😋
اگه از اون خانواده های عشق پیتزایین، دیگه از رستوران سفارش ندین
خودت سالم و لذیذش رو آماده کن🤩
یک عدد پیاز رو با روغن تفت بدین
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
یک عدد هویج خرد شده
اضافه و کمی تفت بدین
۲۰۰ گرم قارچ خرد شده بریزین
یک قاشق آبلیمو اضافه کنین تا سیاه نشه
نصف پیمانه ذرت آبپز شده
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و آویشن
اضافه کنین
یک عدد سینه مرغ آبپز و ریش ریش شده
دو قاشق سس کچاپ
اضافه و مخلوط کنین
کف قالب رو کمی چرب و آرد پاشی کنین
خمیر جادویی که آماده کردین رو کف قالب باز کنین
با چنگال سوراخ کنین تا خیلی پف نکنه
کمی سس بزنین
مقداری پنیر پیتزا
مواد آماده شده
دوباره پنیر پیتزا
در آخر کمی آب اسپری کنین یا یه کاسه آبجوش داخل فر بذارین تا پنیر خشک نشه
با دمای ۲۰۰ درجه، ۲۵ دقیقه زمان بدین
دو دقیقه آخر هم گریل رو روشن کنین
پیتزا رو برش بزنین
به به، هیشکی نمیتونه دست رد به این پیتزاها بزنه
نوش جان😍😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# تهچین 😍😋
.
.
تهدیگ خودش حسابی خوشمزه هست حالا نوبت به مدل پیشرفتش که تهچین باشه رسیده.😋😋😋
.
مواد لازم:🤓
در اینجا نسبت تقریبی مواد را نوشتم طرز تهیه هم در فیلم مشخص است.
برنج ۳ پیمانه
ماست ۱ لیوان
زرده تخم مرغ ۳ عدد
زعفران دم کرده نصف استکان
بادمجان ۳ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۲ قاشق
پیاز 2 عدد
هویج یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
میتونید در قابلمه هم درست کنید روی شعله کم بزارید حددو یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان نیاز داره.
.
پس از سرد شدن قابلمه ته چین به راحتی قابل برگشت درون دیس است .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی سبزیجات
مواد لازم
تخم مرغ:1 عدد
مايه خمير:1 بسته (يا 5 ق چ خ
شير ولرم:1 استكان چ
آب:نصف استكان چ
فلفل قرمز:1 عدد
قسمت سبز پيازچه:4 عدد
جعفري :مقدارى
پنير سفيد بي نمك
نمك:1 ق م خ
آرد:3 پيمانه
✍🏻طرز تهيه آرد را در ظرفي بريزيد و مواد را كم كم اضافه كنيد و آرد را هم كم كم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد تا خميري نرم بدست بيايد پنير و مواد خرد شده ديگر را اضافه كنيد و ورز دهيد و به اندازه يه گردو از خمير برداشته و مانند ويديو به ان شكل داده و روي ان را براي مدتي پوشانده سپس در روغن پخته شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
105.6K
🚨درمان ناباروری🚨
دیگه نگران هیچ چیز نباشید😍
بنده به شما کمک میکنم تمامی بیماری ها و مشکلات خودتونو از بین ببرید😊👨🏻⚕
⚕️لینک کـانال کـلینیک 🩺
https://eitaa.com/joinchat/3234202205Ce4f4e9b4ff
┄┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┅┄
📱جهت مـشاوره تخـصـصی👇🏻
@admin_mehrsaa
┄┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅┄
┄┅┅┅┅┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ خوشمزه 😍😋
۲ عدد ران مرغ
۱ عدد پیاز رنده شده
نمک و فلفل
زعفران بمقدار لازم
نصف لیوان زرشک
سه چهارم لیوان مغز گردو
نصف فنجان کشمش
۲ ق غ رب گوجه
۵ عدد آلو بخارا
۱ و نیم لیوان آب
(شکر به دلخواه)
اول مرغ رو با زعفران ماساژ بدین و کمی استراحت کنه بعد نمک و فلفل سیاه بزنید و سرخ کنید تا طلایی بشه🍗
بعد پیاز رنده شده رو سرخ کنید زرشک و کشمش و گردو رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و بعد رب گوجه رو یه گوشه ماهیتابه تقفت بدید که خامیش بره و مخلوط کنید
بعد آب رو اضافه کنید
نصف فنجان زعفران دم کرده
مرغ ها رو بذارید تو سس و نمکش
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
.
🔴 با طعم غذات دلبری کن😍
نمی دونی از کجا ادویه غذاهاتو سفارش بدی⁉️
بیا اینجا 👇...ادویه هامون غذاتو 🍝
جادویی می کنه تازه
✨✨✨✨✨
کلی چیز میز خوشمزه دیگه ام داریم😋
مثل : انواع قاووت، انواع عسل 🍯،انواع عرقیجات🍶، انواع معجون 🧉، انواع ترشی و انواع خشکبار🌰🥜
ارسال واسه قمی ها _ رایگان🚕
کیفیت _ تضمینی👍
ضمانت _ مرجوعی😳
فقط کافیه به کانال ما سر بزنید😉
https://eitaa.com/organikgolenarges
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_سیر😍😋
نان باگت یا نان فرانسوی
سیر
نمک،فلفل سیاه و اورگانو
70 گرم کره هم دما محیط
جعفری تازه ریز خرد شده
پنیر پارمزان یا پیتزا
پنیر ورقه ای
طرز تهیه:
سر سیر ها را با چاقو برش بزنید و روی یک ورق آلومینیوم قرار دهید و با نمک، فلفل سیاه،اورگانو و روغن زیتون (به مقدار زیاد) مزه دار کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید،بعد از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود،در یک کاسه سیر های پخته شده، 70 گرم کره، جعفری ریز خرد شده، فلفل سیاه و نمک و یک مشت پنیر پارمزان (می توانید از موزارلا هم استفاده کنید) با هم مخلوط کنید،سپس ملات کره و سیر را روی نان های باگت بمالید و مجدد داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا روی پنیر برشته شود،نوش جان
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ساده با مواد در دسترس ، بدون نیاز به مهارت خاصی
🔶️مواد لازم :
- خیار : 2 عدد
- آب : به میزان لازم
- شیر : 150 گرم یا سهپنجم پیمانه
- نشاسته ذرت : 40 گرم حدود 6 قاشق غذاخوری یا حدود یکسوم پیمانه
- شکر (میزانش سلیقهایه): 30 گرم یا 2 قاشق غذاخوری
🔸️طرز تهیه :
دوتا خیار رو همراه کمی آب در غذا ساز ریخته.
مخلوط آب خیار رو از صافی یا کیسه نخی رد کن تا آبش جدا بشه .
- آب خیار باید 150 گرم یا سهپنجم پیمانه باشه .
آب خیار رو در تابه نچسب بریز ، هر چه تابه پهن تر باشه سرعت تبخیر و غلیظ شدن بالاتر میره .
شیر ، نشاسته ذرت و شکر رو به آب خیار اضافه کن و هم بزن .
تابه رو روی حرارت ملایم بذار و مرتبا همبزن تا جایی که مایعمون غلیظ بشه و به راحتی از قاشق یا لیسک چکه نکنه .
داخل قالب رو چرب کن یا پلاستیک و سلفون قرار بده .
مایع غلیظمون رو توی قالب بریز و روی سطح بکوب و برای 4 ساعت در یخچال قرار بده ، و بعد از سفت شدن اون رو از قالب خارج کن و برش بزن .
و در پودر نارگیل بغلتونش.
❤️نوش جان❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨خـــدایا
❄️در این شب سرد زمستانی
✨آرامش را نصیب همه دلها بگردان
❄️خـدایا
✨شبی بی دغدغه
❄️آروم و بی نظیرقسمت
✨عزیزان و دوستانم بگردان
✨آمیـــن یا رَبَّ 🙏
❄️زمستانی را
✨براتون آرزو دارم که :
❄️بارانش
✨برای شستن دلتنگی هاتون
❄️برفش
✨برای زدودن غم هاتون باشد
❄️به امید طلوعی دیگر
✨شبتون بخیر
❄️در پنـاه خدای مهربون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
#جوجه_چینی 😘
مواد لازم :👇
💜500 گرم فیله مرغ
💜یک عدد پیاز
💜یک لیوان آرد سفید
💜یک لیوان ماست سفت
💜دوعدد تخممرغ
💜نمک فلفل اویشن کاری زعفران دم کرده
💜آبلیمو
.
طرز تهیه :👇
همون طور که دیدید ابتدا فیله مرغ رو با آبلیمو نمک فلفل سیاه مزه دار کردم و دوسه ساعتی گذاشتم یخچال برای درست کردن مایه جوجه چینی احتیاج داریم به دو عدد تخممرغ که زرده و سفیده رو جدا کردیم سفیده ها رو اونقدر میزنیم تا فرم بگیره و از ظرف نریزه به ترتیب زرده تخم مرغ ماست آرد ادویه ها و زعفران رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یه مایه مثل حلیم بدست بیاد بعد فیله ها رو دونه دونه آغشته به اون سس میکنیم و در روغن داغ و شناور سرخ میکنیم با شعله ملایم که مغز پخت بشن برای دورچین هم از هر چی که دوست دارید مثل کاهو گوجه خیارشور میتونید استفاده کنید نوش جونتون 😍#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جعفری_پلو😍😋
🌺من که هروقت جعفری تازه داشتم باشم سریع واسش دست ب کارمیشم شمام یکبار درستش کنین و ببینین چقدر خوشمزست
موادلازم
🍀جعفری ب مقدار لازم من دوکاسه ریختم
🍀مرغ ب میزان نفرات
🍀پیاز یک عدد بزرگ
🍀سیر دوحبه بزرگ
🍀روغن
🍀آبلیمو دو ق غ
🍀نمک فلفل زردچوبه دارچین پاپریکا تخم گشنیز پودر سیر
🌺ما پلو رو پرجعفری دوست داریم شما میتونین مقدار کمتری بریزین،
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتف_و_بال_تنوری😍😋
کتف و بال1 کیلوگرم
1 لیوان آب شیر
4 قاشق غذاخوری ماست
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 قاشق غذاخوری عسل
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
روغن 50 میلی لیتر
1 قاشق چایخوری فلفل کاین، آویشن، زردچوبه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
1 قاشق چایخوری نمک
2 عدد سیب زمینی
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
4.5 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق چایخوری نمک
گوشت را در ظرف عمیقی بریزید و شیر را روی آن اضافه کنید و 1 ساعت به آن استراحت دهید.مواد سس را خوب هم زده و گوشت های استراحت کرده را سس می کنیم و در ظرف فر می چینیم و سیب زمینی ها را آماده می کنیم و لبه های آن را می چینیم و کاغذ روغنی را با آب خیس می کنیم و فشار می دهیم و روی غذا را می پوشانیم و می گذاریم تا بپزد. با دمای 180درجه که از قبل گرم شده و برعکس شده، اجازه دهید تا زمانی که گوشت و سیب زمینی نرم شدند بپزد، کاغذ روغنی را بردارید و بپزید تا قهوه ای شوند
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#خورشت_بامیه👩🍳
بامیه ۳۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۱ عدد
آرد سوخاری ۲ ق ع خ
ادویه برای قلقلی ها(نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، زردچوبه)
ادویه برای خورشت(نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، زردچوبه، ادویه ایتالیایی در صورت تمایل چون خیلی طعم خورشت رو عالی میکنه، گرد غوره)
زعفران دم شده
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ خ در (صورت تمایل ۱ ق غ خ هم رب فلفل شیرین)
نخود از قبل خیس خورده و پخته شده ۱/۳ پیمانه
غوره ۱/۲ پیمانه
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛