تاکو فلفل ترکی
طرز تهیه
1. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد پیش گرم کنید.
2. با استفاده از یک چاقوی تیز، سر هر فلفل را قطع کنید. و از آن برای برای برش و حذف دانه ها از داخل فلفل استفاده کنید.
3. فلفل ها را در یک ظرف مخصوص فر کمی روغن زده کنید و کنار بگذارید.
4. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ بر روی حرارت متوسط قرار دهید. 1 عدد پیاز خرد شده را با 1 قاشق چای خوری زیره سبز
،1 قاشق چایخوری آویشن، 1 قاشق چای خوری پاپریکا،1 قاشق چای خوری نمک و ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
اضافه نمایید تا زمانیکه پیازها نرم شوند( حدود 2-3 دقیقه است) آن را سرخ نمایید.
5. سیر له شده و خرد شده را به مواد بیفزاییدو آن را حرارت دهید( حدود 30 ثانیه)
6. پیاز را از مرکز تابه حرکت دهید تا یک سطح باز در میانه تابه ایجاد شود. گوشت را درون تابه بریزید و آن را بازکنید.
7. گوشت و پیاز را با هم ترکیب کنید و به آن اجازه پخت و مزه دار شدن دهید. حال 1 فنجان لوبیای سیاه (250 گرم) ، 1 فنجان ذرت (250 گرم) و سس سالسا را بریزید و مخلوط را به هم بزنید.
8. درون فلفل ها را از مواد پر کنید ، در صورت تمایل بر روی آن سس پستو ریخته و روی فلفل را بگذارید .
9. برای مدت 30-35 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد تا زمانی که فلفل زرد نرم و کمی نرم شود آن را بپزید.
نوش جان
مواد لازم برای سس پاستا 👇👇
گوجه فرنگی هشتصد گرم
گشنیز نصف پیمانه
پیاز یک چهارم پیمانه نگینی
سیر متوسط یک عدد نگینی
فلفل تند یک چهارم
زیره یک چهارم ق چ
نمک یک سوم ق چ
شکر یک چهارم ق چ
آب نصف لیمو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_ذرت
برای ۳ نفر
تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ
کنسرو ذرت ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
شیر ۲ تا ۳ لیوان
آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ
قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد
هویج ۱ عدد
جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)
نمک و فلفل به میزان لازم
مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ هم نگه دارید حدودا ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم .
یک عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اصافه کردم و مقداری با هم تفت دادم .
آب مرغ صاف شده رو بهش به تدریج اصافه کردم و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه .
شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم .
بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین تایم پخت زیاد نشه حدودا یه ربع تا نیم ساعت . در قابلمه رو هم نیمه بزارین تا سر ریز نشه .
در صورت دلخواه و تمایل خواستین خامه هم می تونین بریزین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ ذرت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوا فندقی
مواد لازم:
30_25 عدد یوفکای باقلوا
200 گرم کره آب شده
برای داخل باقلوا :
1.5 لیوان فندق ریز خرد شده
1 لیوان ارده
1 شیشه کره فندق با دانه های درشت فندق(350 گرم)
تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید.
برای شربت:
4.5 لیوان شکر
3.5 لیوان آب
چند قطره آبلیمو
شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت اجاق را کم کنید و بجوشانید(حدود 20_15 دقیقه بجوشانید). نزدیک به خاموش کردن اجاق آب لیمو بریزید. شربت غلیظی میشود.
طرز تهیه:
3 عدد از یوفکاهای باقلوا را دانه دانه با کره چرب کنید و روی هم بذارید 3 لایه شود (چون یوفکا زود خشک میشود این کار را سریع تر انجام بدید). حدود 2 قاشق غذاخوری از مخلوط مواد داخل روی یوفکا بریزید و در حدود دو سوم یوفکا پخش کنید و یوفکاها را رول کنید. تمام یوفکاها را به این شکل آماده کنید و به اندازه 3_2 سانتی متر ببرید. داخل سینی بچینید و کره باقیمانده را با فرچه روی باقلوا ها بریزید (چون داخل یوفکا هم کره زدید نیاز نیست تمام کره را روی باقلوا ها بریزید). در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. وقتی باقلوا را در فر میذارید میتوانید شربت را آماده کنید. چون که وقتی باقلوا را از فر بیرون می آورید بلافاصله شربت گرم را روی باقلوای گرم میریزید. وقتی باقلوا شربت را جذب کرد سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پچ_پچ_خونگی لیلا 🥐🥐
موادلازم:
آرد فانتزی: ۲۵۰گرم (۲پیمانه )
خمیر مایه: ۶گرم(۱قاشق غذاخوری )
نمک: ۱ قاشق چایخوری
شکر: ۳۰_۵۰گرم(۳_۵قاشق غذا خوری )
ماست: ۱قاشق سوپخوری
شیر: ۹۰_۱۰۰گرم (۱/۲پیمانه )
تخم مرغ: ۱عدد
کره همدمای محیط: ۲۵ گرم
مواد رومال:
تخم مرغ کامل:۱عدد
وانیل:۱/۴قاشق چایخوری
زعفران دم کرده:۱قاشق چایخوری
طرزتهیه:
مواد خشک که شامل(آرد،نمک،شکر،خمیرمایه)هست رو باهم ترکیب کنید .بعد بهش ماست،تخم مرغ و شیر رو اضافه میکنیم و با لیسک شروع میکنیم به مخلوط کردن مواد،مواد که خمیری شد انتقال میدیم روی سطح و ۵ دقیقه بخوبی خمیر رو ورز میدیم،بعد کره همدمای محیط رو بهش اضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه دیگه ورز میدیم تا خمیر کاملا لطیف بشه بعد روی خمیر رو میپوشونیم و در دمای محیط یکساعت استراحت میدیم.
بعد استراحت زیر و روی خمیر رو یک مقدار آرد میپاشیم و خمیر رو به ضخامت ۳_۴میل به شکل مستطیل باز میکنیم و بصورت مثلث برش میزنیم مطابق فیلم.
بعد داخلش شکلات میزاریم و خمیر رو میپیچیم و داخل سینی میزاریم و روش رو میپوشونیم و مجدد یکساعت دیگه استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه بعد رومال میکنیم و میزاریم بپزه
نکات:
دمای فر برقی:۱۷۰ درجه به مدت تقریبا ۱۵_۲۰دقیقه
دمای فر برقی:۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۲۰_۲۵۰دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_کوبیده
آموزش کامل و نکات مهم رو بخونید 👇
این مقدار برای ۷ سیخ کوبیده می باشد.
۲۵۰ گرم راسته گوساله، ۱۵۰ گرم قلوه گاه گوسفندی، جمعا نیم کیلو (حتما سه چرخه بشه)
پیاز ۳۰۰ گرم یا دو عدد متوسط
نمک دو ق چ
گوشت باید تازه باشه سعی کنید از گوشت فریز شده استفاده نکنید و حتما سه بار چرخ بشه.
پیازهارو رنده و آبشون رو در حد کنار انداختن بگیرید (لازم نیست سعی کنید تمام آب پیاز رو بگیرید)
پیاز و نمک رو با گوشت مخلوط کنید و ۵ دقیقه چنگ بزنید و سپس ۱۰ دقیقه دیگه ورز بدید (هرچقدر گوشت بیشتر ورز بخوره خوشمزه تر میشه و احتمال افتادن از سیخ هم کمتر میشه)؛
۹۰ گرم از گوشت رو بردارید و سیخ بگیرید حتما باید روی سیخ شیار ایجاد کنید که باعث نی افتادن کبابها روی منقل میشه، اگر تبحر لازم رو ندارید میتونید سیخ گیر کوبیده تهیه کنید و با اون کادتون رو راه بندازید، سیخ هارو به محض گذاشتن روی منقل هر ۱۰ ثانیه یکبار تا انتها بچروخونید که کباب هاتون نریزه، نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_بریان_مجلسی😍😋
🔴 یه مرغ خیلی کوچیک رو خوب بشورید و نمک به داخل و روش بزنید. یه پیاز رو رنده و آبشو بگیرید. با زعفران و فلفل مخلوط کنید و به همه جای مرغ بزنید.با نخ ران ها رو ببندید تا موقع پخت باز نشه.2 ساعت تو یخچال بذارید. بعد روشو داخلشو تکه های کره بذارید چوب دارچین کمی رز ماری و برگ بو بذارید. در کیسه مخصوص فر که از هایپر ها و مخصوصا شهروند میتونید تهیه کنید بذارید خوب درشو ببندید و در ظرف مخصوص فر مثل پیرکس یا هر چی دارید بذارید.
در فر 180 درجه حدود 1 ساعت و نیم تا 2 ساعت که مرغ طلایی بشه بذارید. مرغتون خودش تو کیسه آب میندازه و باعث میشه بپزه.
هر سبزیجاتی که دوست دارید یا آبپز کنید یا گریل کنید و کنارش بذارید.
⭕️میتونید باهاش مرغ شکم پر هم درست کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_تابه_ای بسی خوشمزه 😉😍
عزیزان من به کباب تابه ای فقط نمک وپیاز رنده آب گرفته میزنم
گوشت چرخ کرده یا مخلوط گوساله وگوسفندی یا گوساله من از دنده استفاده کردم گوشت کباب باید چربی داشته باشه قسمت دنده بهترین قسمته برای کباب
۳۰۰ گرم گوشت رو چرخ کردم همراه یک عدد پیاز رنده آب گرفته شده وکمی نمک به خوبی ورز دادم حدود ده دقیقه حتما با دست ورز بدید با قاشق نمیشه سپس بزارید یخچال تا خودشو بگیره سپس به سیخ های کوچک بکشید اگه نداشتید مشکلی نیست همین جوری سرخ کنید
وقتی به سیخ کشیدید تا موقع سرخ کردن بزارید یخچال ماهی تابه رو داغ کنید با برس کمی چرب کنید و دو طرف کباب ها رو سرخ کنید شعله متوسط رو به بالا باشه عزیزان این کبابها رو میتونید به سیخ بزرگ بکشید و رو منتقل کباب کنید
تو همون ماهی تابه چند قاچ گوجه فرنگی وچند عدد فلفل تند رو سرخ کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
🌑نظر دکتر خیراندیش در مورد بلغم
👌 بلغم مایع سفید و لزجی هست که از بدن خارج نمیشه و وقتی زیاد بشه توی بدن رسوب میکنه و اندام های داخلی بدن رو کم کار و تنبل میکنه
👌 اول دچار مشکلات گوارشی میشه بعد شکمش بزرگ میشه و هیکلش بهم میخوره ، روز به روز بی انرژیتر میشه و دائما خسته است
👌 همچنین دچار و یبوست خلط پشت حلق وکبد چرب و مشکلات خواب و اعصاب میشه
🌑 اگه درگیر این مشکلات هستی یعنی بلغمت زیاد شده و باید اصلاح مزاج بشی جهت اصلاح مزاج و دفع بلغم فرم زیر رو کامل کنید
👩🏻💻👩🏻💻👩🏻💻👩🏻💻👩🏻💻👩🏻💻👩🏻💻👩🏻💻👩🏻💻👩🏻💻👩🏻💻👩🏻💻
https://formafzar.com/form/6uu97
https://formafzar.com/form/6uu97
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_گوشت_چرخکرده 😍😋
🔴دو عدد پیاز ریز شده را داخل روغن تفت می دهیم پس از کمی سبک شدن و تغییر رنگ، گوشت چرخکرده را اضافه و خوب تفت می دهیم، شعله را کم کرده، پوره گوجه و فلفل سیاه و پودرگشنیز و پودرسیر و پودرریحان می ریزیم. صبر می کنیم تا آب مواد خشک و گوشت کمی بپزه.
همانند فیلم، خمیرقنادی را برش داده و مواد بالا را همراه با خمیرپیتزا داخل آن ریخته و بصورت گل😆😆 در می آوریم.
قالب را آغشته به کمی روغن یا کره می کنیم و گل ها را داخل قالب قرار می دهیم.
برای پخت هم ابتدا ۷ دقیقه روی دمای ۲۲۰ درجه می پزیم بعد دمای فر را تا ۱۸۰ درجه کم می کنین و چند دقیقه دیگر تا طلایی شدن خمیر می پزیم.موقع سرو با سبزیجات معطر مثل شوید و جعفری تزئین کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_صدفی😍😋
اندازه : لیوان دسته دار فرانسوی
سینه مرغ خرد شده
2 لیوان آب
1 ق جوششیرین(اگر نبود بکینگپودر بزنید)
برای سس:
آب معدنی گازدار
1 لیوان آرد
1 ق نمک
1 ق پودر فلفل قرمز
1 ق فلفلسیاه
1 ق آویشن
2 حبه سیر رنده شد
آرد
2 لیوان آب و جوششیرینیا بکینگپودر را داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید. سپس مرغهای خرد شده را اضافه کرده دوباره هم بزنید. روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید. سپس داخل آبکش بریزید تا خیس نماند.
سس
آرد، سیر رنده شده و ادویه را داخل بشقاب مناسبی ریخته خوب هم بزنید. یک شیشه آب گاز دار را اضافه کنید برای اینکه گلوله نبندد خوب هم بزنید.مرغهایی که کاملاً آبشان خارج شده به سیخ بکشید بصورتیکه زیاد به هم فشرده نباشند. سپس داخل یک بشقاب دیگر آرد بریزید. سیخ مرغهایی که حاضر کردهاید ابتدا پشت و رو به آرد آغشته کنید. سپس به سس آغشته کنیدسیخها را داخل روغن داغ بذارید و بصورت پشت و رو کاملاً سرخ کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قیمه_نثار_مجلسی😍😋
پیازیک عدد
گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم
نمک وادویه به میزان لازم
پودرگل محمدی نصف قاشق چایخوری
چوب دارچین یک تکه
گلاب به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
خلال بادام وپسته ازهرکدام ۲قاشق غذاخوری
خلال پوست پرتقال ۲قاشق غذاخوری
زعفران وزرشک به میزان لازم
نکته:
پوست نارنجی پرتقال روخلالی برش میدیم داخل آب جوش میریزیم وبعدازچندتاقل زدن داخل آبکش ریخته وبلافاصله داخل آب سردمیریزیم اینوارروتاسه با انجام میدیم تاتلخی پوست پرتقال گرفته بشه
خلالها وزرشک رو یک ربع تانیم ساعت داخل گلاب میزاریم
خلالهاروباکره تفت میدیم خلال پوست پرتقال وزرشک روبا شکرتفت داده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک با مغز شکلات صبحانه پیشنهاد من برای صبحانه ی فردا😍😋
پنکیک
1عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شکر
1 پیمانه شیر
1و یک دوم پیمانه آرد
1 بسته بکینگ پودر(معادل2قاشق چایخوری)
1 بسته وانیل شکری(معادل یک چهارم قاشق چایخوری)
برای داخل پنکیک:
شکلات صبحانه
.
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید. سپس شیر را اضافه کنید و در آخر آرد ، بکینگ پودر را که الک کردید اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید باید غلظت خمیر مثل خمیر کیک باشد.
تابه نسوز را گرم کنید. کمی از خمیر را بریزید و بلافاصله یک قاشق چایخوری شکلات صبحانه روی آن قرار دهید ، دوباره روی شکلات از خمیر ریخته و روی آن را بپوشانید وقتی روی پنکیک حباب زد آن را برگردانید واجازه بدید تا از طرف دیگر بپزد.
نکته:شعله ملایم باشه تا داخل پنکیک ها خوب بپزه و خمیر نشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکم پاره با مرغ و پنیر😍😋
موادلازم:
۶عدد بادمجان قلمی
نیم کیلو سینه مرغ بدون استخوان
۱ عدد پیاز
۱عدد فلفل سبز
۱عدد فلفل قرمز ترکیه ای
۲ عدد گوجه فرنگی
پنیر پیتزا
ادویه ها اختیاری اعم از(فلفل سیاه،پول بیبریا فلفل پرک،آویشن،پودر نعنا،نمک)
سیر یکی دوحبه اختیاری و در صورت علاقه
۱ قاشق غذاخوری رب
۱ لیوان آب
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
بادمجانها را بصورت نواری پوست گرفته و از جایی برش زده واز آنمحل مختصرا داخلش را خالی میکنیم،سپس سرخشان کرده و میگذاریم کنارتا سرد شوند،گوشت را ریز قیمه ای خرد کرده و تفت میدهیم سپس پیاز و فلفل ها و ادویه هارا افزوده و باهم تفتمیدهیم،در انتها گوجه فرنگی خرد شده را اضافه میکنیم.داخل بادمجان هارا با مایه گوشتی پر کرده در ظرف مخصوص فر چیده و مخلوط آب و رب را در کف ظرف ریخته و روی بادمجانها پنیر پیتزا رنده شده ریخته و در فربا دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۵ دقیقه تا نیم ساعت
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای گوشت
نیم کیلو گوشت خرد شده مکعبی
1 پیاز
2 قاشق غذاخوری روغن
2 گوجه فرنگی
1 فلفل دلمه
فلفل سیاه ، آویشن ، نمک ، فلفل قرمز
نصف لیوان آب 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی برای سس:
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2 لیوان شیر
4 بادمجان بو داده
پنیر چدار
نمک
4 بادمجان را سوراخ کرده و در فر 200 درجه بپزید. وسط بادمجان ها رو خالی کتید.
پیاز رو رنده کنید به همراه گوشت در روغن کمی تفت بدین فلفل دلمه و رب گوجه رو اضافه کرده و سرخ کنید. درآخر مقداری اب ریخته در ظرف رو ببندین تا گوشت بپزه.
کره را در ماهیتابه ذوب کرده
2 قاشق غذاخوری آرد را اضافه کنید . شیر و نمک را بریزید و بپرید
بادمجان له شده و چدار را اضافه کنید و بپزید تا چدار ذوب شود.
در ظرف ریخته و مواد گوشتی رو در بالا قرار دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• چی بهتر از این؟ بدون شکر و فر و همزن کاپ کیک رژیمی درست کن😍😋
دو عدد تخم مرغ رو به همراه کمی وانیل با همزن دستی بزنین
یک دوم پیمانه شیره خرما یا انگور یا توت اضافه و یکدست کنین
یک چهارم پیمانه شیر بریزین و هم بزنین
دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو مخلوط کنین
به مواد اضافه و یکدست کنین
کف لیوان ها رو با فرچه و کمی روغن چرب کنین
تا نصفشون از مواد بریزین
لیوان ها رو داخل قابلمه که آبجوش ریختین، بچینین طوری که تا نصف لیوان آب باشه
روی گاز با شعله پخش کن و دمکنی بذارین
بعد از بیست دقیقه با سیخ چوبی تست کنین اگه نچسبید، آماده است
ده دقیقه روی شعله خاموش استراحت بدین
با چاقو دورشو آزاد کنین و به راحتی خارج کنین
بافت اسفنجی رو ببین،محشره طعمشم متفاوت و بی نظیره
حتما درستش کنین😋
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ جو قرمز😋😍
پخت اول: به مدت ۱۰۰ دقیقه روی حرارت ملایم:
گوجه فرنگی: ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد کوچک
هویج: ۱ عدد
سیبزمینی: ۱ عدد
آب: تا جایی که روی سبزیجات رو بگیره
سینه (یا ران) مرغ: ۱۵۰ گرم
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
.
بعد از ۱۰۰ دقیقه، مرغ رو خارج و ریش ریش کنید، سبزیجات رو پوره کنید. مرغ ریش شده، نصف لیوان جو پرک، جعفری تازه و زرشک رو به سوپ اضافه کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه بعد سوپ آماده هست.
دقت کنید اگه به این سبک سوپ درست میکنید، جو حتمن باید پرک باشه.
اگه خواستید از جو استفاده کنید، اون رو به صورت جدا، خوب بپزید و به همراه آب خودش به سوپ اضافه کنید.
روی اون جعفری تازه و آب لیمو تازه بریزید و نوش جون کنید
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا سیبزمینی خوشمزه😋
عالیه👌😍
۱ عدد سیبزمینی متوسط
۴ عدد تخم مرغ
۱ ق غ آرد
نمک و فلفل سیاه و قرمز
جعفری مقداری
سیبزمینی هارو پوست بگیرید و خورد کنید و روی حرارت بگذارید و در رو قرار بدین تا بپزه و سرخ شه سفیده تخم مرغ رو جدا کرده و مقداری نمک اضافه کنید و با همزن بزنید تا رنگش سفید شه و پف کنه به زرده تخم مرغ آرد اضافه کرده و بعد داخل سفیده بریزید و مخلوط کنید و روی سیبزمینیها بریزید و جعفری و فلفل سیاه و قرمز رو اضافه کنید و درش رو بذارین وقتی که تخم مرغ گرفت برگردونین نوش جااان😋
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_بیسکویتی
با مغز هویج بدون فر خوشمزه😍😋
۵۰۰ گرم هویج
۱ لیوان چایخوری شکر
۱ لیوان آب
۳ بسته بیسکویت پتی بور
۱۰۰ گرم کره
۲ ق غ پودر کاکاعو
شیر ۲ لیوان
برای سس شکلاتی:
۱ بسته خامه صبحانه
۱ لیوان چایخوری شکلات
ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه
بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکاعو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_ماکارونی😍😋
ماکارونی فرمی نصف بسته
تخم مرغ ۲ تا۳ عدد
سیب زمینی نگینی شده یک عددمتوسط
فلفل دلمه ۲ قاشق غذاخوری
پنیرپیتزا به دلخواه ۳ قاشق غذاخوری
سوسیس یک عدد
قارچ ۶ عدد
نمک وادویه به میزان لازم
موادمیانی رومطابق کلیپ درست میکنیم
ماکارونی روبایک مقدار نمک میریزیم داخل آب جوش حدودا ۸ دقیقه بعدآبکش کرده میزاریم یک مقدارسردبشه بهش دوقاشق روغن میزنیم بعدنمک وادویه وتخم مرغها رواضافه کرده داخل تابه یکمقدارروغن ریخته یک قسمت از موادکوکو رو میریزیم بعدموادمیانی رو ریخته روشویکمی پنیرپیتزامیزنیم ودوباره مابقی کوکو رو میریزیم ودم کنی میزاریم اجازه میدیم تایکطرف آن کامل پخته بشه بعدبرمیگردونیم وطرف دیگه رومیزاریم
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛