فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات_مرغ😍😋
⭐️350 گرم گوشت سینه مرغ خرد شده
⭐️1 عدد پیاز کوچک، ریز خرد شده
⭐️2 حبه سیر
⭐️2 شاخه پیازچه
⭐️1 عدد سیب زمینی آب پز کوچک
⭐️1 قاشق غذاخوری آرد سوخاری، 1 قاشق غذاخوری. روغن، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز
🔺️مواد لازم برای غلتاندن
تخم مرغ 2 عدد
پودر پانکو و آرد
همه مواد را داخل خرد کن ریخته و کاملا میکسرکنید حالا 10 دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس قطعات کوچک گرفته می شود. دستتان را کمی چرب کنید و به شکل حلقه در آورید. بشقاب را کمی چرب کرده و داخل بشقاب بچینید.سپس به مدت ۱ ساعت در فریزر بگذارید.از فریز بیرون بیاورید و ابتدا در آرد و سپس تخم مرغ و بعد پودر پانکو بغلتانیدبه مدت 10 دقیقه کنار بگذارید(یعنی یخ زدایی) آن را در روغن داغ سرخ کنید.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هات_چاکلت_فرانسوی😍😋
شیر یک و یک دوم پیمانه
خامه نصف پیمانه
شکر 2 ق غ
پودر قهوه اسپرسو نصف ق چ (یا پودر کاکائو)
شکلات نیمه تلخ 70 درصد 225 گرم
کف شیر برا تزیین
شیر و خامه و شکر و پودر قهوه را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا زمانی که حبابهای ریزی دور ظرف پدیدار شود اما اجازه ندهید بجوشد از روی حرارت برداشته و شکلات را که تکه تکه کرده اید به آن اضافه کنید و هم بزنید تا در مخلوط ذوب شود سپس مجددا روی حرارت ملایم گذاشته تا شکلات کاملا ذوب شود. در فنجان ریخته و با خامه تزیین کنید و سرو کنید.هر چقدر شکلات استفاده شده مرغوب تر باشد هات چاکلت شما خوش طعم تر خواهد شد.شیر داغ رو داخل فرنچ(لیوان دمنوش)ریختم با سری لیوان مثل همزن زدم تا کف کرد میتونید با هم زنم بزنیدمیتونید بجای نسکافه کاکائو بریزید
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_اسنک😍😋
حتما درستش کن که عالیه
راحت سریع وخوشمزه س
فقط کافیه کف ظرف دلخواه یک لایه نان تست بچینی روش کمی سس سفید بزنی وپنیر پیتزا بریزی و یک لایه مواد میانی
روی مواد میانی هم کمی پنیر پیتزا ودوباره یک لایه نان تست
در آخر هم سس سفید وپنیر
می فرستین داخل فر تا پنیر آب بشه ومزه ها به خورد هم بره
ونوش جاان.......
خیلی نرم وخوشمزه میشه😋
سس سفید:
۱ق غ آرد را کمی تفت بدین بوی خامیش گرفته بشه
۲۰ گرم کره یا روغن مایع بهش اضافه کنید وسپس بک لیوان شیر
مدام هم میزنی تا به غلظت برسه اگر گوله آردی داشت از صافی رد کن
نمک فلفل وآویشن هم فراموش نشه😉
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک😍😋
• .
با یه قوطی رب هم حتی بدون نیاز به قالب میشه همچین کیک خفنی با قدو بالای رعنا پخت🤩 ساده و آسون مینی کیک عالی بپز حتی میتونی کیک های اسفنجی هم توش بپزی 🤤
مواد لازم
تخم مرغ یک عدد
شکر یک سوم پیمانه
آرد دو سوم پیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر یک دوم ق م
وانیل یک چهارم ق چ
قوطی رب رو بشورید کفش کاغذ روغنی بزارید و همه جارو چرب وارد پاشی کنید
در فر ١٨٠ درجه حدود چهل دقيقه
تو فر دستساز هم میتونید درست کنید
تخم مرغ و وانیل و شکر و با همزن بزنید تا کشدار بشه بعد شیر و روغن اضافه و بعد آرد و بکینگ پودر الک شده و بریزید تو قالب و بزارید بپزه
به همین راحتی
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قیمه_نثار_مجلسی😍😋
پیازیک عدد
گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم
نمک وادویه به میزان لازم
پودرگل محمدی نصف قاشق چایخوری
چوب دارچین یک تکه
گلاب به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
خلال بادام وپسته ازهرکدام ۲قاشق غذاخوری
خلال پوست پرتقال ۲قاشق غذاخوری
زعفران وزرشک به میزان لازم
نکته:
پوست نارنجی پرتقال روخلالی برش میدیم داخل آب جوش میریزیم وبعدازچندتاقل زدن داخل آبکش ریخته وبلافاصله داخل آب سردمیریزیم اینوارروتاسه با انجام میدیم تاتلخی پوست پرتقال گرفته بشه
خلالها وزرشک رو یک ربع تانیم ساعت داخل گلاب میزاریم
خلالهاروباکره تفت میدیم
خلال پوست پرتقال وزرشک روبا شکرتفت داده
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آبغوره_خونگی😍😋
یک کیلو غوره حدود پانصد تا هشتصد گرم ابغوره میده به شرطی که غوره ها ابدار باشه
بهتره غوره عسگری باشه بعد اینکه غوره هارو شستید خوب خشک شد با اسیاب یا گوشت کوب یا مخلوط کن خوب پوره کنید از الک و صافی رد کنید بعد پوره های اب گرفته شدرو تو سینی بریزد خوب که خشک شد اسیاب کنید و چاشنی سالاد و خورشتتون کنید عالی مخصوصا ابگوشت و قورمه سبزی
بعد اون ابغوررو که از صافی رد شده بزارید رو اجاق بجوشه و کمی غلیظ بشه حتما کف روی ابغورتونو بگیرید که خوشرنگ تر بشه حدود بیست تا سی دقیقه بجوشه که رنگش یاقوتی بشه کافیه بعد که سرد شد بریزید داخل بطری یا ظرف مد نظرتون که کاملا خشکه و روشو کمی روغن زیتون بریزید که کپک نزنه ضمنا اگر برای چربی سوزی و فشار از ابغوره استفاده میکنید نمک نزنیدچون مضره و بعد گذشت زمان هم اگر نمک داشته باشخ سفیدک می نه میتونید تو یخچال نگهداری کنید یا اگر دوست دارید پر رنگ تر بشه در مقابل نور افتاب بزارید
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_کره_ای😍😋
1عدد تخم مرغ
1 استکان کمر باریک پودر شکر :80 گرم
250 گرم مارگارین
1 استکان کمر باریک نشاسته ذرت: 80 گرم
1 استکان کمر باریک روغن مایع:80 گرم
2 تا 3 پیمانه آرد
1 قاشق چایخوری سرکه
1قاشق مرباخوری وانیل شکری یا نوک قاشق چای خوری وانیل ساده
1 قاشق چایخوری پودر بیکینگ
1/2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
تخم مرغ و پودرشکر و واتبل رو باهم مخلوط کنید و بعد مارگارین رو اضافه کنید و خووب مخلوط کنید ،نشاسته ذرت و ارد و بکینگ پودر هم اضافه کرده و بعد روغن مایع و سرکه رو اضافه میکنیم و خووب مخلوط،میکنیم.در نهایت از خمیر برمیداریم و گرد میکنیم داخل سینی فر که کاغذروغنی انداختیم میچینیم و با سر بطری و پودر کاکائو تزیینش میکنیم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میزاریم بپزه
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام خوشمزه😋😍
مواد لازم🔻
1 فنجان شیر گرم
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک
1 قاشق چایخوری شکر
نصف لیوان روغن
2 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق چایخوری نمک
4 فنجان آرد
طرز تهیه🔻
شیر و خمیرمایه و شکر و روعن و ماست و نمک و آرد را با هم مخلوط میکنیم خمیر بدست آمده را ۱ساعت استراحت میدهیم و نان را پهن میکنیم و طبق فیلم شکل میدهیم و زرده تخم مرغ و روغن را مخلوط میکنیم و روی لبه ها میزنیم ودر فر قرار میدهیم
و بعد از پختن خمیر پنیر و سوسیس را می ریزیم و دوباره در فر می گزاریم.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لواشک😍😋
این ترکیب جذاب رو درست کن عاشقش میشی. گوجه سبز یا همون آلوچه و زردآلو.
به ازای هر کیلو گوجه سبز ربع کیلو زردآلو کافیه.
منمیوههایی ک میشه هستشون رو جدا کرد اول جدا می کنم بعد میپزم اما گوجه سبز رو نمیشه بنابراین جدا نکردم.
اگرمیوهای باشه کآب بندازه خیلی نیازی ب آب نیست اما چون زردآلو خیلی آب نمیندازه من نصف لیوان آب اضافه کردم.
بعد از اینکه میوهها پخت و ب حدی رسید ک راحت له میشه و از هسته جدا میشه از صافی ریز باید رد بشه.
ب غلظتی ک توی فیلم رسید باید از روی حرارت برداریم.
کف سینی رو کیسه فریزر پهن میکنیم لواشکرو روی کیسه ریخته و سطحش رو ب صورت یکنواخت صاف میکنیم.
نحوه خشککردن👇🏻
من جلوی کولر خشککردم میتونین از نور آفتاب هم استفاده کنین تا زودتر خشکبشه.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسون ترینو خوشمزهترین گراتن دنیا
پیاز ۲عدد
گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم
فلفل دلمه ای ۱عدد
قارچ ۴عدد
رب گوجه (به دلخواه)
روغن ۱فنجان
پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم
نان تست یک بسته
ادویه ها نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و قرمز (بهمقدارلازم)
برای سس
کره ۲۵گرم
آرد ۲۵گرم
شیر یک پیمانه
نمک و فلفل سیاه
دمای فر۲۰۰ درجه
گراتن رو میتونید با بادمجون و سیب زمینی هم درستش کنید میتونید از گوشت مرغ هم استفاده کنید😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ کرانچی 😍😍
سینه مرغ ۳ عدد
پنیر پارمسان ۶۰ گرم
خرده نان باگت ۶۰ گرم (حدود ۱ عدد باگت)
سس سالسا مهرام
پنیر پیتزا ۱ پیاله
نمک و فلفل قرمز ۱ ق چ
پاپریکا نصف ق چ
زردچوبه
تخم مرغ ۲ عدد
چطوری درستش کنیم؟!🤔
1️⃣سینه مرغ از وسط نصف کن و سلفون بکش و با گوشتکوب بکوب ۲ طرفشو
2️⃣۶۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده با پودر نون باگت و نمک و پاپریکا و زردچوبه و فلفل قرمز خوب قاطی کن
3️⃣تخم مرغ هارو بشکون تو ظرف و خوب قاطی کن
4️⃣مرغ هارو بزن تو تخم مرغ بعد بزن تو آردها و بذار روی کاغذ مخصو تو سینی فر
5️⃣فر و ۱۰ دقیقه گرم کن بعد ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بذار بپزه
6️⃣بعد روش سس سالسا بزن و پنیر پیتزا اضافه کن و دوباره ۷ دقیقه بذار تو فر و ۲-۳ دقیقه هم فقط با شعله بالا که روش طلایی شه
7️⃣با سیب زمینی سرخ کرده و سس سالسا میل کن
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شکلاتی😍😋
تخم مرغ ۲ عدد کوچک
شکر نصف لیوان
وانیل کمی
روغن مایع ۲/۵ ق غ
شیر نصف لیوان
آرد سه صفر یک لیوان
بکینگ پودر ۲ ق چ
پودر کاکائو ۲ ق چ
برای سس اینا لازمه:
شیر یک لیوان
روغن مایع ۱/۳ لیوان
شکر ۱/۳ لیوان
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای ۵۰ گرم
️
1⃣تخم مرغ ها رو به همراه شکر و وانیل حدود ۷ دقیقه با همزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه
2⃣شیر و روغن رو هم اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم
آرد و پودر کاکائو سه بار الک بشن
3⃣حالا مخلوط آرد و پودر کاکائو بکینگ پودر طی سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم
4⃣کف قالب چرب چرب کنید و از مواد بریزید
5⃣داخل فر برقی یا توستر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه
6⃣بعد از این زمان حتما با خلال دندون یا سیخ چوبی وسط کیک رو چک کنید اگر کیک بهش نچسبید یعنی پخته
دستور سس:
1⃣برای سس هم همه ی مواد رو با هم ترکیب کنید و روی حرارت قرار بدید تا یکدست بشه
2⃣وقتی کیک رو از فر خارج کردید در حالیکه داغ هست برش بزنید و چند تا سوراخ روی کیک ایجاد کنید و از سس ولرم شده روش بریزید
کیک حداقل ۲ ساعت داخل یخچال بزارید
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_سیب_زمینی_گوشت😍
مواد لازم:
400 گرم سیب زمینی
1 عدد پیاز
200 گرم گوشت چرخ کرده
1 قوطی کوچک ذرت
1 عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای ، فلفل دلمه هم میشه)
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
70 میلی آب
100 میلی پوره گوجه فرنگی
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز
برای سس بشامل:
350 میلی شیر
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری آرد
جوز هندی (خیلی کم)
پنیر پیتزا
طرز تهیه:
ابتدا پوست سیب زمینی ها را بکنید و درشت خرد کنید و داخل آب تا وقتی که نرم شوند آب پز کنید سپس داخل ظرف مناسب فر بریزید.
گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید. پیاز خرد شده ، رب گوجه فرنگی ، فلفل و ادویه ها را ریخته هم بزنید آب بریزید و کمی بپزید. پوره گوجه فرنگی و ذرت را اضافه کنید و هم بزنید و اجاق را خاموش کنید.
برای سس بشامل کره را داخل قابلمه آب کنید آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی نسوزد. شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. سس بشامل را روی سیب زمینی ها بریزید و هم بزنید. مواد گوشتی را روی سیب زمینی ها بریزید و در آخر پنیر پیتزا بریزید و در فر 220 درجه حدود 20 دقیقه بپزید.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی😍😋
مواد لازم:
۳ تخم مرغ🥚
۱۸۰ گرم شکر 🍚
۱۵۰ گرم روغن مایع🥃
۱۲۰گرم ماست پرچرب🍶
۳۰ گرم گلاب🌹
۳۰۰ گرم آرد🥡
۵ گرم شربت یا عسل🍯
نک قاشق غ وانیل🌸
نصف قاشق غ بیکینگ پودر🥄
طرزتهیه
مراحل اول
تخم مرغ و شکر ۲ دقیقه هم بزنید
بعدش ماست و گلاب با شربت بار بریزید ۳۰ثانیه هم بزنید
و داخل آرد وانیل بکینگ بریزید و اضافه کنید به مواد تون
۲۰ ثانیه هم بزنید در آخر روغن مایع ۱۵ ثانیه هم بزنید
مایع کیک آماده هست بریزید داخل قیف و داخل قالب های یزدی قیف بزنید روش کنجد بریزید با درجه ۲۰۰ یا ۲۳۰ به مدت ۱۵ آلی ۱۸ دقیقه داخل فر قرار بدین
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسون ترینو خوشمزهترین گراتن دنیا
پیاز ۲عدد
گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم
فلفل دلمه ای ۱عدد
قارچ ۴عدد
رب گوجه (به دلخواه)
روغن ۱فنجان
پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم
نان تست یک بسته
ادویه ها نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و قرمز (بهمقدارلازم)
برای سس
کره ۲۵گرم
آرد ۲۵گرم
شیر یک پیمانه
نمک و فلفل سیاه
دمای فر۲۰۰ درجه
گراتن رو میتونید با بادمجون و سیب زمینی هم درستش کنید میتونید از گوشت مرغ هم استفاده کنید😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_تندوری 😍😋
دو سه تا ران مرغ
سه ق غ ماست
دو ق غ آبلیمو
یک ق غ کره به دمای محیط رسیده
یک ق غ ادویه تندوری
یک ق غ پودر تخم گشنیز
یک ق غ پول بیبر
یک ق م فلفل سیاه
یک ق چ پودر لبو
یک ق چ نمک
عزیزای دلم اگه ادویه تندوری ندارین با این ترکیبات میتونین تو خونه درست کنید
ادویه تندوری
پودر پاپریکاسه ق غ،زردچوبه یک ق غ،(پودر سیر،پودر جوز هندی،فلفل قرمز آسیاب شده،زنجبیل سابیده شده،تخم گشنیز آسیاب شده،زیره آسیاب شده)همشون یک ق چ و میخک آسیاب شده نصف ق چ
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨خـــدایا
❄️در این شب سرد زمستانی
✨آرامش را نصیب همه دلها بگردان
❄️خـدایا
✨شبی بی دغدغه
❄️آروم و بی نظیرقسمت
✨عزیزان و دوستانم بگردان
✨آمیـــن یا رَبَّ 🙏
❄️زمستانی را
✨براتون آرزو دارم که :
❄️بارانش
✨برای شستن دلتنگی هاتون
❄️برفش
✨برای زدودن غم هاتون باشد
❄️به امید طلوعی دیگر
✨شبتون بخیر
❄️در پنـاه خدای مهربون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
#پوره_سیب_زمینی_با_کوفته_قلقلی
گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
جوپرک ۲ ق س
پیاز ۱ عدد
پوره فلفل قرمز ۱ ق س
نون باگت ۱ تکه ۵، ۶ سانتی
زعفرون به اندازه لازم
کنجد ۳ ق س
نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
رب انار ملس ۱ ق س
روغن کنجد یا کره ۱ ق س
اول نون باگت رو با دو سه ق شیر خیس میکنیم و بعد کاملا فشارش میدیم تا آبش کشیده بشه.
جو پرک رو میشوریم و آبشو کامل میگیریم و چرخ میکنیم، بعد همه رو بجز روغن و رب انار با هم مخلوط میکنیم و ورز میدیم و تو روغن خیلی کم تفت میدیم بعد رب انار رو اضافه میکنیم و یک لیوان آب جوش اضافه میکنیم و میزاریم بپزه تا به غلظت برسه زیاد نمیذاریم خشک بشه.
کوفته قلقلی ها آماده اس کنار میذاریم.
#پوره_سیب_زمینی
۴ الی ۵ عدد سیب زمینی رو میپزیم و له میکنیم توی تابه ۲ ق س کره میریزیم و کمی زعفرون و نمک و فلفل و پوره ها رو تفت میدیم تا هم خوش عطر بشه هم حالت منسجم و کشسانی پیدا کنه. وقتی سرد شده یه مقدار سبزیِ خوردن رو خورد میکنیم و بهش اضافه میکنیم بعد به این صورت حالت آشیانه درست میکنیم و کوفته ها رو روش میذاریم و یه مقدار از سس قلقلی ها رو روش میریزیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"سالاد مرغ و کاهو"
سینه مرغ پخته و ریش شده 1 کاسه
ذرت پخته که میتونین از کنسرو هم استفاده کنین 1 پیمانه
خیارشور 6 تا 7 عدد
کاهو پیچ نصف عدد که باید نازک و نواری برش بدین
مواد سس
ماست غلیظ و چکیده نصف پیمانه
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
شوید تازه برای تزئین به دلخواه
میتونین در صورت تمایل کمی لیمو ترش تازه هم بریزین
خب دیگه طرز تهیه هم که کاملا بر همگان واضحه مواد رو به ترتیب اضافه میکنین و مخلوط میکنین و سپس نوش جان😁
فقط دوستان مواد پختنی رو اجازه بدین خوب خوب سرد شه و بعد به سالاد اضافه کنین که حرارت مواد کاهو رو پژمرده نکنین
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوزالاک مانتی یه غذای خوشمزه ترکیه ای🤤
خیلی آسون و شیک هست و میتونید برای میز مهمونی و تولداتون درستش کنید😍
.
مواد لازم:بادمجان ۳عدد متوسط،ماست،سیر یک حبه،گوشت چرخ کرده ۲۳۰گرم،خمیر یوفکا،پیاز ۱عدد متوسط،رب گوجه دو قاشق غ خ،ادویه زردچوبه،پولبیبر، پاپریکا، پودرسیر،نمک به میزان دلخواه،فلفل دلمه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا آلفردو😍😋
مواد لازم برای چهار نفر
پاستا پنه 🥡نصف بسته
سینه مرغ 🍗۱عدد
قارچ 🍄۶تا ۸ تا
خامه🥣 ۱بسته
شیر 🥛یک ونیم لیوان
نمک🧂فلفل🌶آویشن 🍃
سیر 🧄دوتا سه حبه
طرزتهیه:
سیر هارو به همراه سینه مرغ حدود ۱۰دقیقه سرخ کنین تا گوشت بپزه بعدش بهش قارچ های اسلایس شده رو اضافه کنین وبا شعله زیاد تف بدین تا آب نندازه
حالا ادویه ها وبعدش خامه وشیر هم دمای محیط به پاستا اضافه کنین
نصف یه بسته پاستا طبق تایم روی بسته بپزین وبه مواد پاستامون اضافه کنین وبعد ۵دقیقه آمادست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شله زرد😍😋
عمرا شله زرد ب این خوشمزگی درست کرده باشی
کیه عاشق شله زرد نباشه؟
اين اندازه مواد اوليه دقيقا شش كاسه شله زرد بهتون ميده
١ ليوان برنج، ٢ليوان شكر، نوك ق چ نمك، يك ق چ زعفران سابيده، كمتر از نصف ليوان خلال بادام، پنج عدد هل، يك چهارم ليوان گلاب، ٢٠ گرم كره، كمي پودر دارچين و پسته براي تزيين.
* توي اين دستور نيازي به خيس كردن برنج نيست
*خيلي مهمه كه برنج رو اينقدري بشوريد كه آب روش زلال باقي بمونه
* اندازه آب حدود ٨ ليوان هست اما نكته مهم اينه بايد حداقل توي پنج شش دفعه اضافه كنيد ( نه يكباره!! توي زمان پخت، هربار آب برنج كشيده شد: يك ليوان آب اضافه كنيد /// توي اين روش در نهايت شله زردي خواهيد داشت كه بعد يكي دو روز هم آب نميندازه! )
*توی پخت برنج مهمه که دونه های برنج شکفته بشن، به هیچ وجه با گوشتكوب برقي: میکس یا پوره نکنید!
*دونه هاي هل رو آخر كار، از توي شله زرد در بياريد !!
*مهمه كه بعد از خاموش كردن شعله، اونو دم بذاريد. من روي گاز دم كني ميذارم و يكساعت بهش استراحت ميدم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه_ترین_جوجه_سرخ_شده
#فیله_مرغ سرخ شده باسس کالاماری(ماهی مرکب) 😍😋
مواد لازم:
1تا 1/5 عددسینه مرغ بدون پوست
2بطری کوچک آب گازدار
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری آرد
فلفل سیاه و سفید
فلفل قرمزپرک شده
نمک
طرز تهیه :
اول کار گوشت مرغ را تکه تکه کرده و برشهای نازک میزنیم. ودرکاسه روی مرغها یک بطری آب گاز دار ریخته ومیزاریم 15تا20 دقیقه دریخچال استراحت داده بشه. 🤓
سپس برای درست کردن سس ، تخم مرغ، ادویه جات و نمک و جوش شیرین و آرد و نصف بطری آب گاز دار را مخلوط کرده وجوجه هارا اضافه میکنیم و10 دقیقه میزاریم بمونه وبعد جوجه هارا درروغن با شعله متوسط سرخ میکنیم . از این غذای خوشمزه لذت ببرید🤗
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم سراغ شام خوشمزه🤩😋 😋😍
موادلازم
400 گرم گوشت چرخ کرده
1 پیاز
2 سیر
جعفری
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چای خوری آویشن
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری پاپریکای قرمز
11 سیب زمینی
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
240 میلی لیتر آب
1 فلفل
جعفری
آماده سازی
گوشت چرخ کرده را با پیاز ، نمک ، فلفل ، پاپریکا ، آویشن ، سیر و جعفری اضافه کنید.
پایه سیب زمینی ها را برش بزنید تا هنوز بماند و برش هایی برای پر کردن گوشت چاشنی درست کنید.
سیب زمینی ها را به یک قالب منتقل کنید.
رب گوجه فرنگی را در آب حل کرده و آن را روی سیب زمینی ها بریزید. برش های گوجه فرنگی و فلفل سبز را بگذارید.
به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید. با جعفری سرو کنید.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سوخاری 😍😋
سینه مرغ خرد شده: 750 گرم
تخم مرغ : یک عدد
شیر: نصف لیوان
روغن زیتون: نصف استکان
نمک و پاپریکا: هر کدام ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز و سیاه و زیره: هرکدام ۱ قاشق چای خوری
آرد الک شده: ۴ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری(خرده نان باگت خشک شده): یک لیوان
سینه مرغ را بندانگشتی خرد میکنیم در ظرفی تخم مرغ، شیر، روغن،نمک، فلفل ها و پاپریکا و زیره و آرد سفید را مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم. سپس تکه های مرغ را با این سس مرینیت میکنیم و استراحت میدیم.بعد سیخ میزنیم و به آردسوخاری آغشته میکنیم کف سینی فر را چرب کرده (کاغذ روغنی هم میتونید بذارید)توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵دقیقه بپزید. بستگی به دمای فر مدت زمانش تغییر میکنه. یبار درست کنید دستتون میاد.میتونید توی فر نذارید و توی تابه سرخشون کنید
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_آلو_اسفناج_با_گوشت 🥘 😋
▫️گوشت خورشتي ٢٥٠ گرم
▫️اسفناج بخار پز نيم كيلو
▫️آلو خورشتي(از آلو سياه هم ميتونيد استفاده كنيد)١٠٠-١٥٠ گرم
▫️نمك فلفل زردچوبه به ميزان لازم
▫️پياز ١ عدد متوسط
▫️زعفران به ميزان لازم
🔸ابتدا پياز خرد شده را تفت داده تا سبك شود سپس زردچوبه و فلفل اضافه و بعد گوشت و تفت داده تا گوشت تغيير رنگ پيدا كنه سپس مقداري آبجوش اضافه وميزاريم گوشت پخته بشه ،از طرف ديگه آلوهارا در آب خيس كرده كنار گذاشته(حدود نيم ساعت) و اسفناج ها را بعد از شستشو درشت خرد كرده و در تابه تفت داده تا كاملا سرخ شود و كنار ميزاريم(زياد سرخ نكنيد وگرنه تلخ ميشود) حالااااا بعد از پخت گوشت اسفناج هارا به گوشت و آب گوشت اضافه كرده آلوهاي خيس خرده را هم اضافه كرده و نمك غذا را اندازه كنيد و بزاريد تا خورشت جا بيفته،در يه رب آخر پخت زعفران غليظ كه دم كرديم را اصافه ميكنيم و در كنار كته سرو ميكنيم
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو سیب زمینی شکم پر😍😋
سیب زمینی آبپز ۶ عدد
سوسیس رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خردشده ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
نمک وادویه به میزان لازم
اردسوخاری ۲ قاشق غذاخوری
موادمیانی
پیاز یک عددکوچک
گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
نمک وادویه به میزان لازم
ابتداسیب زمینی هارومیکوبیم بعدبهش سوسیس رنده شده،جعفری خردشده،نمک وادویه ،آردسوخاری،تخم مرغ رواضافه کرده موادروخوب باهم مخلوط میکنیم موادمیانی روهم درست میکنیم میزاریم تاکاملاسردبشه
ازموادکوکو به اندازه دلخواه برمیداریم داخلشوازموادگوشتی پرمیکنیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم
👌نکته هابرای وانرفتن کوکو سیب زمینی
حتما سیب زمینی ها روبکوبید
ازآردسوخاری استفاده کنید
سیب زمینی روبعدازکوبیدن بزاریدکاملاسردبشه
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چنجه خودمونی🫠🍢🤌😍😋
چه موادی لازم داریم؟!🤔
راسته گوسفندی ۱ کیلو
دنبه گوسفند ۱۵۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
روغن زیتون ۴-۵ ق غ
انجیر خشک ۸ الی ۱۰ عدد
فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک
1️⃣ انجیر خشک بذار تو آب ولرم تا خیس بخوره (۳-۴ ساعت)
2️⃣ گوشت هارو به اندازه ۴ سانتی برش بزن، انجیر که نرم شد با روغن زیتون و آب پیاز و فلفل سیاه و فلفل قرمز بریز تو غذاساز و خوب میکس کن یا این کار با هاون انجام بده
3️⃣ مواد بریز روی گوشت ها و ۷۰-۶۰ دقیقه بذار کنار (طولانی تر نباشه این زمان)
4️⃣ گوشت هارو بزن به سیخ و دنبه یادت نره (نمک و فلفل و لیمو هم بپاش روش)
5️⃣ روی ذغال کباب کن با قارچ کبابی و فلفل سبز کبابی بریز رو یه کاسه روش کنجد و کره محلی آب شده بریز و نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛