eitaa logo
آشپزی خاص
94.1هزار دنبال‌کننده
14.2هزار عکس
41.5هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
آرد یک لیوان کره آب شده ۱۰ ق س پودر قند یا شکر ۳/۴پیمانه وانیل مقداری زرده تخم مرغ یک عدد شیر ۲ ق س پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه کنجد به مقدار لازم کره و پودر قند رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود بعد وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و سپس شیر. ارد و پودر کاکائو را اضافه کرده تا یک خمیر نرمی بدست آید سپس به مدت یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم بعد به اندازه گردو برداشته در کنجد میغلطانیم بعد با انگشت وسط‌شیرینی را سوراخ کرده در فر ۱۶۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ده دقیقه میپزیم.بعد از خنک شدن وسط گودی را با شکلات اب شده پر میکنیم. این شیرینی خیلی زود خشک میشه و خیلی زود زیرش میسوزه پس حواستون باشه. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شیرینی_کنجدی_انگشتی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#توپك_برفي_شكلاتي خامه صبحانه نصف ليوان پودر قند نصف ليوان پودر نارگيل 2 ليوان بيسكويت بميزان لازم شكلات تخته ايي بميزان لازم👌 پودر قند را با خامه قاطي كرده خوب هم ميزنيم بعد پودر نارگيل را اضافه كرده با دست مخلوط كرده اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرده و يك لايه از بيسكوييت كرمدار را برداشته و توپك را روي بيسكوييت قرار داده با دست خوب حالت داده شكلات تخته ايي ك بشكل بن ماري آب كرديم قسمت رويه توپك را توي شكلات ميزنيم بعد با پودر پسته تزيين ميكنيم. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نمک_رنگی میخوای مهمونات رو شگفت زده کنی نمکهای معمولی رو با استفاده از رنگ‌های خوراکی رنگین کن طرزتهیه : برای رنگ کردن نمک را داخل کاسه‌ای بریزید و چند قطره رنگ خوراکی روی نمک‌ها بچکانید و سریع آن‌ها را مخلوط کنید تا نمک‌ها رنگی شوند. سپس نمک رنگ شده را داخل سینی بریزید و پخش کنید و روی حرارت بسیار کم (مانند حرارت بخاری) چند لحظه هم بزنید تا نم نمک‌ها گرفته شود. آن‌ها را داخل نمکدان بریزید و بر سر سفره بیاورید #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طلایی ترین کلید برای ورود بہ قلبهاست پس صمیمی ترین سلام تقدیم بہ شما مهربان ها امید کہ طلـوع امروز آغاز خوشی هایتان باشد روزتون بخیر و پراز شادی و برکت 🌸🍃 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
براى كوكوى امروزم چهارتا سيب زمينى متوسط رو پختم و بعد از اينكه كاملا خنك شدن پوست گرفتم و با رنده ى ريز رنده كردم يدونه پياز متوسط هم رنده كردم و بهش اضافه كردم سه دونه تخم مرغ كوچيك ،نمك،فلفل،زردچوبه،پودرسير و يك قاشق آرد هم اضافه كردم و اين شد مايه ى كوكو يه ظرف آب كنار دستم گذاشتم و اندازه يه نارنگى از مايه برداشتم و دونه دونه تو دستم گرد كردم و به طرفينش پودر سوخارى زدم و تو روغن سرخ كردم ميتونيد اصلا پودر سوخارى نزنيد يا اينكه به طرفينش كنجد بزنيد يا هر طور كه دلتون میخواد 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کوکو_سیب_زمینی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم : شكر؛ يك پيمانه خامه؛ ٤٠٠ گرم تخم مرغ؛ پنچ عدد روغن مايع؛ يك پيمانه آرد سمولينا؛ يك پيمانه يوفكاى آماده باقلوا؛ ٤٥٠ گرم بيكينگ پودر؛ دو قاشق مرباخورى وانيل شكرى؛ دو قاشق مرباخورى مواد لازم شربت : آب؛ سه پيمانه شكر؛ دو ونيم پيمانه آب ليموى تازه؛ يك قاشق سوپخورى طرز تهيه شربت : شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روى حرارت گذاشته و بعد از اينكه شروع به جوشيدن كرد حرارت را ملايم كرده و به مدت ١٠ دقيقه بجوشانيد. سپس از روى حرارت برداشته كنارى بگذاريد تا ولرم شود . طرز تهيه : تخم مرغ ها را به همراه شكر و وانيل با همزن برقى زده تا كرم رنگ شده و حجمش دو برابر شود . سپس روغن مايع و خامه را مرحله به مرحله اضافه كرده و هم بزنيد. آرد سمولينا و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و به مواد اضافه كنيد و با همزن برقى تا حدى كه مخلوط شدن هم بزنيد . سينى فرى را كه به اندازه ورقه يوفكا باشد انتخاب كرده و يك ورق از خمير يوفكا را در آن پهن كرده و سه قاشق سوپخورى پر از مواد را روى ورقه باقلوا ريخته و با برس تمام سطح باقلوا را به اين مواد آغشته كنيد . به همين ترتيب تمام ورقه هاى يوفكا را دانه دانه پهن كرده و از مواد آماده شده روى سطح يوفكاها بماليد. روى آخرين ورقه يوفكا را كه روى بقيه يوفكاها پهن كرديد از مواد نماليد . يوفكاهاى آماده را با چاقوى تيزى برش هاى منظم بدهيد. شيرينى را در فرى كه از قبل روى ١٧٥ درجه سانتى گراد گرم شده به مدت ٤٥ دقيقه يا تا زمانى كه روى خمير يوفكا طلايى شود، بپزيد. شيرينى را بعد از پخت از فر در آورده و به مدت ده دقيقه كنارى بگذاريد تا از داغى بيفتد . سپس شربت نيمه ولرم را روى سطح شيرينى بريزيد و زمان دهيد تا شربت جذب شيرينى شود. شيرينى را با پودر پسته يا پودر نارگيل تزيين كنيد . نكته مهمى كه در تهيه اين شيرينى حتما بايد رعايت شود مواد را به صورت يكنواخت روى ورقه يوفكا بماليد. تا در هنگام پخت شيرينى در يك سطح منظم بالا بيايد./ 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شيرينى_بليس_تركى #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم : ابلیمو تازه 1/4 پیمانه پیاز متوسط 1عدد و 1 عدد کوچک رب گوجه فرنگی 1 ق چ روغن مایع به میزان لازم زعفران دم کرده 2 ق سوپخوری شکر 3 ق سوپخوری فلفل سیاه به میزان لازم گوشت چرخکرده 500 گرم مغز گردو چرخ شده 250 گرم نمک به میزان لازم هویج متوسط 2 عدد طرز تهیه : ابتدا پیاز رنده شده رابا روغن و کمی نمک با مایکرو 900 وات 2 دقیقه زمان می دهیم تا سبک شود سپس گردو را اضافه کرده و با همان قدرت 3 دقیقه دیگر زمان می دهیم مابین کار هم می زنیم هویج ریز رنده شده را اضافه کرده 4 پیمانه اب را اضافه کرده با قدرت 600 وات 15 الی 20 دقیقه زمان می دهیم در ظرفی دیگر پیاز کوچک را رنده شده را با گوشت چرخکرده و نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم و گلوله هایی اندازه گردو درست می کنیم و در ظرف چرب شده و مسطح قرار می دهیم از ترکیب co1 استفاده می کنیم با قدرت 180 وات به مدت 10 الی 12 دقیقه تا بپزد و برشته شود بعد به خورشت اضافه می کنیم رب گوجه فرنگی و زعفران دمکرده و کمی روغن را مخلوط کرده مایکرو 900 وات 1 دقیقه زمان می دهیم بعدابلیمو و شکر را هم اضافه کرده و تمام این مخلوط را به خورش اضافه میکنیم ماکرو 600 وات 10 دقیقه زمان می دهیم تا خورش جابیفتد 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#فسنجون_هویج_در_مایکروفر #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ﺭﻧﮓ تبریز ✍مواد لازم لایه ی سبزی تره. 400گرم آرد. 2تا3قاشق سوپ خوری نمک. 1/2قاشق چایخوری ادویه دلخواه و زرد چوبه. به میزان لازم پودر فلفل سیاه. 1/4قاشق چایخوری زرشک. 2قاشق سوپ خوری گردوی نگینی. 2قاشق سوپ خوری تخم مرغ. 3تا4عدد ✍مواد لایه ی سیب زمینی سیب زمینی آب پز 500گرم،رنده شده تخم مرغ. 3عدد نمک. حدود 1 قاشق چایخوری زرد چوبه. 1/2 قاشق چایخوری پودر کاری. 1/2قاشق چایخوری محلول زعفران. 1 قاشق سوپ خوری ✍مواد لایه ی لوبیا سبز لوبیا سبز ریز شده 200گرم بخار پز سیب زمینی نگینی 2/5 پیمانه، سرخ شده هویج نگینی ریز 1/5پیمانه سرخ شده گوشت چرخ کرده. 100تا 150 گرم، تفت داده شده پیاز سرخ شده. 4قاشق سوپ خوری زرشک. 2قاشق سوپ خوری گردو نگین شده. 2قاشق سوپخوری ادویه. 1قاشق سوپخوری نمک. 1قاشق چایخوری محلول زعفران. 1قاشق سوپ خوری تخم مرغ. 4عدد روغن. به مقدار لازم برای چرب کردن قالب و تفت دادن طرز تهیه: موادهر کوکو رو جدا ترکیب کنید وبترتیب داخل قالب بریزید ودر فر ۱۸۰ درجه بمدت یک ساعت قراردهید (من ۴۵ دقیقه ) دوستان دقت کنید مواد رو که سرخ میکنید داخل آبکش بریزید تا روغن اضافی نداشته باشه همینطور لوبیا و تره کاملا خشک باشن و بدون‌آب. نوش جان 😊 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱