#کتلت_مرغ
کتلت مرغ یکی از انواع کتلت های خوشمزه گوشتی است که طعمی عالی بی نظیر داره👌
سینه مرغ از نصف کمی بیشتر
سیب زمینی خام دوعدد
پیاز دوعدد
سیر سه حبه
تخم مرغ یک عدد
آرد گندم (سفید) آرد سوخاری از هر کدوم یک قاشق
سبزی خشک شامل شوید،جعفری،نعنا یک قاشق سبزی تازه داشتید چه بهتر ریز خرد کنید سه قاشق بریزید
نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به میزان لازم
سینه مرغ رو چرغ کنید
سیب زمینی وپیاز رو نیز رنده کنید(رنده ریز)واب شونو بگیرید
همه مواد رو با هم مخلوط کنید وحدود ده دقیقه با دست ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال سپس تو روغن دو طرفشو سرخ کنید حرارت متوسط باشه تا مغز پخت باشه عزیزان روغنی که کتلت رو توش سرخ میکنید سعی کنید کتلتها توش شناور باشه تا مغز پخت بشن تو روغن کم که سرخ کنید فقط رویه کتلتها برشته میشه وسطش خام میمونه
بعضی از عزیزان با سینه مرغ پخته درست میکنن راستش امتحان نکردم خواهرم یک دفعه درست کرد ازش پرسیدم گفت با سینه خام خوشمزه و آبدار تره
به جای چرخ گوشت از میکسر هم میتونید استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اکبر_جوجه
مرغ کوچک ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
لیمو ترش ۳ عدد
زعفران دم کرده ۲قاشق غذاخوری
رب انار ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ لیوان
زردچوبه به مقدار کافی
فلفل سیاه به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
تخم گشنیز
فلفل دلمه ای
دستور پخت و طرز تهیه
در رستوران های اکبر جوجه برای تهیه این غذا از جوجه های حدودا یک ماهه استفاده می شود. اگر نتوانستید جوجه پیدا کنید می توانید از یک مرغ کوچک استفاده کنید. ابتدا باید مرغ را مزه دار کنیم برای این منظور مرغ را خوب می شوییم.
و در یک ظرف مناسب قرار می دهیم. آب ۲ لیمو ترش را می گیریم و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه ،زعفران ،فلفل دلمه ای به مرغ اضافه می کنیم. توجه داشته باشید باید تمام نقاط بدن مرغ را با آب لیمو ترش آغشته کنید تا بعد از آماده شدن غذا نتیجه مطلوبی بگیرید.
پس از اینکه مرغ را طعم دار کردیم یک سلفون روی ظرف حاوی مرغ می کشیم و آنرا به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ بخوبی طعم دار شود
در مرحله بعدی پیاز را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به همراه سیر به قابلمه اضافه می کنیم..حالا برای چاشنی و رنگ غذا، 1 قاشق چایخوری زعفران رو همراه با کمی آب جوش دم می کنیم و بعد نمک، زردچوبه، کمی فلفل اضافه میکنیم. من کمی پودر تخم گشنیز هم برای عطرش اضافه کردم شما اگر دوست ندارین اضافه نکنین.به روغن اضافه می کنیم
۱ لیوان روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم. حرارت را زیاد می کنیم تا روغن به جوش بیایند ، سپس حرارت را ملایم می کنیم تا مرغ به آرامی سرخ شود و تغییر رنگ بدهد.
حدودا ۱ ساعت برای پخت اکبر جوجه زمان نیاز است. در میانه پخت غذا جوجه ها را در قابلمه می چرخانیم تا هر دو سمت شان کاملا سرخ و طلایی رنگ شود.
نکته اگر از مرغ با وزن بیش از ۸۰۰گرمی استفاده کردید اول مرغ را نصف کنید بعد در همان سسی که مزه دار کردید نیم ساعت بپزید بعد در روغن سرخ کنید
در این مرحله باید سس اکبر جوجه را آماده کنیم. برای این منظور رب انار را با کمی کره یا روغن تفت می دهیم تا غلظتش کم شود و نرم شود. پس از آماده شدن اکبر جوجه ، آنرا به همراه سس رب انار و پلو زعفرانی سرو می کنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میگو_سوخاری .
مواد لازم :
پودر سوخاری پانکو طلایی
آرد سفید
میگو
۲ عدد تخم مرغ
ادویه مورد نیاز برای مرینت کردن میگوها
طرز تهیه :
ابتدا میگو ها را پاك كرده و بشورین و داخل آبكش بزارین تا كاملا خشك بشن.
داخل ظرف در دار آب لیمو ترش،پودر سیر،موسیر،پودر پیاز،کمی ادویه پاپریکا،نمك،فلفل و میگوهای خشك شده رو میریزیم و درشو میبندیم ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار میدیم.
تخم مرغ هارو داخل کاسه ای میشکونیم و بهم میزنیم تا لختگیش گرفته بشه و کمی کف کنه.
آرد و پودر سوخاری رو هر كدام داخل ظرفی میریزیم.
بعد از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، اونارو از یخچال بیرون بیارین ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزین و بزارین داغ بشه.
میگوها رو به ترتیب در تخم مرغ و بعد آرد و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنین و در روغن داغ قرار بدین وقتی برشته و طلایی شد خارج کنین و روغن اضافه اونارو بگیرین.
نکات :
ميگوها را زياد در آرد نغلتونین.
در مدت زمان سرخ شدن میگوها باید در روغن شناور باشن.
میگوها را زیاد سرخ نکنید تا ترد و پفکی باشن
برای گرفتن روغن اضافی میگوها را روی دستمال کاغذی یا در صافی بریزین تا روغن اضافیش خارج بشه.
برای سرخ کردن میگو ها باید حرارت به اندازه ای باشد که روغن نسوزه.
توجه داشته باشین که تابه باید کوچیک باشه تا روغن به خوبی روی میگوها رو بگیره. .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فاهیتای_مرغ
مواد لازم
روغن مخصو سرخ کردنی 1 پیمانه
پیاز خرد شده 1 عدد
فلفل دلمهای خرد شده 1 پیمانه
سیر دو حبه خرد شده
مرغ پخته و خرده شده 3 پیمانه
ادویه فاهیتا 1/3 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1/2 پیمانه
نان ترتیلا 22 عدد
آرد 1/4 پیمانه
آب 1/4 پیمانه
روغن کانولا به مقدار لازم
سس پستو 1 پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را درون روغن مخصوص سرخکردنی ریخته تا سرخ شوند، کمی بعد، فلفل دلمهای خرد شده(ترجیحا از ٣ رنگ برای عطر و ظاهری بهتر) و سیر را به مخلوط اضافه کرده و ادویه فاهیتا و رب را به آن اضافه کنید. (ادویه فاهیتا: ترکیبی از نمک، فلفل قرمز، پاپریکا، نشاسته ذرت، پودر سیر و زیره)
در ظرفی دیگر آرد و آب را با هم ترکیب کرده و از آن بهعنوان ماده چسبنده برای نان ترتیلا استفاده کنید. نانها را مطابق ویدئو برش دهید و قیف درست کنید، مخلوط مرغ را داخل آن قرار داده و روی آنها را به روغن کانولا آغشته کنید.
بهمدت ٢۵ دقیقه در دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد قرار داده و در پایان سس پستو را بر روی آن بمالید. فاهیتا مرغ آماده است.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_انگری_بردز
🔷مواد و ابزار لازم:
🔹پودر ژله قرمز ۱ بسته
🔹پودر ژله آلوئه ورا ۱ بسته
🔹پودر ژله در رنگهای مختلف چند بسته
🔹رنگ خوراکی زرد چند قطره برای نوک پرنده
🔹دنت کاکائویی ۱ بسته
🔹پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
🔹شیر ۱/۵ لیوان
🔹قالب گرد بزرگ
🔹قالب مخروطی برای نوک پرنده
توجه: در صورت تمایل میتوانید به جای استفاده از پودر ژله در رنگهای مختلف ، از پودر ژله آلوئه ورا و رنگ های خوراکی استفاده کنید.
♨️طرز تهیه:
ابتدا پودر ژله قرمز را در یک لیوان آب جوش حل کرده و برای چند دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید و بهم بزنید تا کاملا حل شود.
سپس نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و اجازه دهید سرد شود . پس از سرد شدن کمی کمتر از نصف لیوان شیر به آن اضافه کنید و کاملا مخلوط کرده و در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.
بعد از بسته شدن ژله قرمز، شروع به تهیه ژله آلوئه ورا کنید. ژله آلوئه ورا را با آب جوش به همان ترتیبی که گفتیم مخلوط کنید و این بار به جای آب سرد تنها از کمتر از یک لیوان شیر استفاده کنید.
ژله را از یخچال خارج کرده و قسمت پایین نوک پرنده را مثل تصویر با یک چاقوی خیس برش بزنید و قسمت برش خورده را خارج کنید. و به جای آن ژله شیری بریزید تا جایی که هم سطح ژله قرمز شود.
و مجددا در یخچال بگذارید تا ببندد.
اندکی از ژله شیری را در یک قالب به اندازه سفیدی چشم های پرنده ریخته و در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.
بقیه ژله آلوئه ورا را با چند قطره رنگ زرد مخلوط کنید و در قالب مخروط ریخته و در یخچال بگذارید تا ببندد.
ژله قرمزی که جدا کرده اید را به صورت کاکل پرنده و برای لپ هایش به صورت تصویر برش بزنید و در یخچال بگذارید
برای لایه های بعدی به دلخواه از هر رنگ ژله ای دوست دارید استفاده کنید. توجه کنید که هر لایه را بعد از بستن کامل لایه قبلی اضافه کنید.
پودر ژلاتین را با چند قاشق آب به صورت بن ماری ذوب کنید و سپس دنت را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید و در یک قالب مستطیل به اندازه ضخامت حداکثر ۱۰ سانت بریزید و بگذارید تا ببندد.( برای دم پرنده ، زیر چشم و ابرو ).
بعد از اینکه قالب گرد شما پر شد و ژله کاملا بست؛ آنرا از یخچال خارج کرده و از قالب جدا کنید.
حالا وقت آن است که با توجه به تصویر لایه های مختلفی که تهیه کرده اید را برش زده و روی کار را تزیین کنید.
نوش جان…
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بامیه
باميه نكات زياد داره كه من همش رو تو ويديو كفتم براتون همچنين توي رسپي
و يكي از دلايل خوشمزه و تردشدنش بخاطر شربت بار هست پس حسابي دقت كنيد .
قيچي رو داخل روغن داغ بزنيد كه موقع قيچي كردن خميرخمير به قيچي نچسبه
توي مرحله ي اول نزاريد خيلي جوش بزنه مخلوط اب و كره و شربتتون ابش زيادي تبخير ميشه والا
.
حسابي خمير رو باز كنيد و جمع كنيد روي خرارت ملايم بمدت١٠ دقيقه خيلي مهمه .
توي تخم مرغ زدن به خمير دقت كنيد خيلييي شل نكنيد خميرو هاا چون شل بشه شكل ماسوره رو نميگيره .
خميرتون بايد مشابه ويديو باشه چسبناك ولي قابل شكل دادن و بازي كردن
.
خميرو روي روغن داغ (ملايم) سرخ كنيد بعد بزاريد داخل ابكش بد داخل شربت سر
#زولبيا_باميه:
يك ليوان اب
يك ليوان ارد
٥٠ گرم كره
٢ق غ از شربتي ك درست كرديم براي خوشرنگ شدن
٢ تا و نصفي تخم مرغ(شايد٢تاكافب باشه)
وانيل كمي .
اب و كره و ٢ق شربت رو بريزيد داخل قابلمه و بزاريد حل بشن و يكم كه جوش زد ارد رو يكدفعه بريزيد داخلش و هم بزنيد تا خمير بشه حرارت رو كم كنيد و خمير رو باز كنيد وجمع كنيد بمدت ١٠/١٥دقيقه خيلي مهمه اين قسمت / بد بريزيد داخل ظرف تا خنك بشه بزاريد حتمااا حسابي خنك بشه حالا ٢تخم مرغ رو داخلش بشكونيد و با دست هم بزنبد تا حسابي به خوردش بره خمير بايد طوري باشه كه بين دوتا انگشت هم چسبناك باشه هم بشه باهاش بازي كرد / من با دوتا تخم مرغ خميرم سفت بود ي تخم مرغ ديكه رو شكوندم هم زدم و يكم به موادم اضافه كردم/ خمير نبايد اونقدر شل باشه كه با ماسوره شكل نگيره نبايدم سفت باشه / روغن رو بريزيد داخل ظرفي گود و بزاريد ملايم داغ بشه قيچي رو داخل روغن داغ ميزنيم تا به خمير نچسبه حالا باماسوره ي شكوفه بزنيد و به انداره هاي ١/٥ سانتي فيچي كنيد داخل روغن ملايم و بزاريد خوب سرخ بشه بعد همونطور داغ داخل شربت سرد بريزيد بمدت ٤دقيقه و بد بريزيد داخل ابكش تا شربت اضافيش بره😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس کچاب😍😋
فوری ترین و خوشمزه ترین سس کچاب و درست کن
آب یک لیوان
۱ و نیم ق غ نشاسته ذرت
١ ق غ شکر(تو فیلم اضافه کردن شکر جا افتاده)
یک سوم لیوان سرکه قرمز یا سفید
نصف لیوان رب
ادویه ها : نمک ، فلفل سیاه
پودر پابریکا ، پودر سیر
پودر گوجه(قابل حذف)
من از هرکدوم نصف ق چ ریختم شما میتونید کم و زیادش کنید تا با ذائقه خودتون سازگار بشه
غلظت سس هم به خودتون بستگی داره هرچقدر بیشتر بمونه رو گاز سفت تر میسه البته حواستون باشه بعد از سرد شدن یه مقدار سفت تر هم میشه
❌این سس تا چند ماه تو یخچال ماندگاری داره ولی پیشنهاد میکنم هر دفعه نهایتا ۲ برابر این مواد درست کنید تا تازه بمونه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورك_هاي_گوشتي و پنيري😍😋
مواد لازم ٢٠ عدد
خمير يوفكا ٢٠ عدد
مواد بورك پنيري 👇
پنير ماسكارپونه ٢٠٠ گرم
پنير فتا ١٥٠ گرم
جعفري خرد شده ٤ قاشق غ خ
تخم مرغ ١ عدد
مواد بورك گوشتي 👇
گوشت چرخ كرده ٢٥٠ گرم
نمك و فلفل و زرد چوبه از هركدوم يك قاشق مربا خوري
رب ١ قاشق غ خ
پياز ١ عدد
فلفل دلمه ١ عدد
مواد چسب 👇
تخم مرغ ١ عدد
روغن زيتون ٣ قاشق غ خ
شير ٣ قاشق غ خ.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ زعفرونی 😍😋
مواد لازم
ران کامل مرغ🍗 ۳ عدد
پیاز 🧅۲ عدد
زرد چوبه نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه🌶 نوک قاشق چای خوری
نمک 🧂۱ قاشق چای خوری
زعفرون 💛نوک قاشق چای خوری
آب💧 نصف لیوان
آلو ۱۰ عدد
برنج ۱ ونیم پیمانه
زرشک ۳ قاشق
کره 🧈۱۰ گرم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_سوخاری 😍😋
اب
(عصاره سبزیجات)
۴۰۰میلی لیتر شیر
۵۰ گرم کره ذوب شده
۳عدد تخم مرغ
۱۰۰میلی لیتر خامه
۳۵۰ گرم آرد
جعفری
پنیرچدار
ابتدا ران_مرغ را داخل آب همراه با عصاره سبزیجات برای چهل دقیقه می پزیم ران ها را درآورده شیر کره خامه و آرد را اضافه کرده شعله را کم کرده تا کامل بصورت خمیری دربیاید حال زرده تخم_مرغ و جعفری ریز شده اضافه کرده خوب هم می زنیم طبق فیلم مرغ ها را داخل این خمیر قرار داده آغشته به آردگندم و تخم مرغ و آردسوخاری کرده داخل روغن به خوبی سرخ می کنیم همراه با پنیرچدار آب شده نوش جان می کنیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه مثل من طرفدار عطر و طعم نعنایی ، یا تو انتخاب آدامس مثل من طعم نعنا رو میپسندی ، یا اینکه تو تابستون دلت میخواد زوود تشنگیت برطرف شه بهت این خوشمزه رو پیشنهاد
شربت نعنا با طعم متفاوت یکی از دلبرترین رنگ و شربته تو پذیرایی
نیم کیلو نعنا
یک کیلو شکر
چهار لیوان آب
آب لیمو ۱ ق غ
رنگ خوراکی چند قطره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_پیتزایی😍😋
اینم کوکوی مد نظر
مواد لازم :
۲ عدد تخم مرغ
نمک فلفل آویشن زردچوبه
۱۵۰ گرم ماست چکیده
۵۰ گرم سس خردل ملایم(همه ی فروشگاه ها دارن)
۱۳۰ گرم پنیر پیتزا
۱۰۰ گرم آرد سفید
۲۵ گرم جعفری درشت خورد شده
طرز تهیه :
تخم مرغ و ادویه هارو هم میزنیم و ماست و سس خردل رو بهش اضافه و بازم هم میزنیم و پنیر پیتزا و آرد هم بهش اضافه میکنیم خیلی خوب هم میزنیم و بعدش جعفری هم اضافه میکنیم،بعد مث کوکو داخل روغن سرخ میکنیم ، داخل فر بدون روغن هم میشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سه قلم مواد یه دسر شکلاتی خوشمزه درست کن😍 😋
📍مواد لازم:
🥛شیر سرد ۱ لیوان
🥄پودر ژلاتین ۱ ق غ
🍫شکلات تخته ای خرد شده ۶۰ گرم (شکلاتتون شیرین باشه، چون شیرینی این دسر فقط با شکلاته و دیگه شکر نداره)
🔸من میزان همه مواد رو سه برابر کردم تا به اندازه قالبم بشه، شما هم میتونین بر اساس قالب یا ظرف سروتون همه مواد رو به یک اندازه کم یا زیاد کنین😍
🔻طرز تهیه:
قالب یا ظرف دلخواهتونو چرب کنین و ۲۰ دقیقه بذارین تو فریزر.
شیر سرد و پودر ژلاتین رو ترکیب کنین و یکی دو دقیقه بذارین کنار تا یکم حالت اسفنجی بگیره، بعد بهش #شکلات تخته ای خرد شده اضافه کنین و روی حرارت ملایم بذارین و هم بزنین تا مواد یکدست بشن.
بعد از صافی رد کنین و داخل قالب چرب شده بریزین و ۴-۵ ساعت بذارین تو یخچال که کامل ببنده، بسته به دمای یخچالتون ممکنه زودترم ببنده خودتون چک کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیک_شکلات😍😋
این میزان برای سه تا چهار لیوان هست که البته به سایز لیوان هم بستگی داره
میتونید بستنی وانیلی استفاده کنید ولی من همیشه بستنی شکلاتی رو ترجیح میدم...و حتما از برندی استفاده کنید که طعم بستنیشو میپسندید چون طعم نهایی شیک شکلات بیشتر از هر چیز به طعم بستنی شما بستگی داره
اکه سس شکلات در دسترس نداشتید میتونید از ترکیب سه قاشق شکلات مذاب به همراه یک قاشق خامه صبحانه استفاده کنید
دقت کنید لیوان و شیر کاملا سرد باشن
شیک بلافاصله باید سرو بشه...شما میتونید مخلوط شیر و کاکائو و سس شکلات رو از قبل آماده کنید و در یخچال قرار بدید و قبل از سرو بستنی اضافه و بعد از مخلوط کردن سرو کنید
من از پودر کاکائو تیره استفاده کردم هر اسکوپ بستنی تقریبا معادل 50 گرم هست
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_کره_ای_پایه😍😋
کره همدمای محیط 227 گرم
شکر دانه ریز 177 گرم
یا پودر قند
نمک یک چهارم ق چ
زرده تخم مرغ 1 عدد بزرگ
آرد 292 گرم
وانیل مقداری
شکر رنگی یا دانه درشت برای تزئین
نکته: کره و زرده تخم مرغ باید همدمای محیط باشن.
1. کره و شکر را با همزن میزنیم تا مایع کرم سفید رنگ به دست آید.
2. نمک وانیل و زده تخم مرغ را اضافه کرده هم میزنیم تا یکدست شود.
3. آرد را اضافه کرده و هم میزنیم
4. خمیر را کمی ورز میدهیم سپس در یک کیسه فریزر در یخچال به مدت یک الی دو ساعت استراحت میدهیم.
5. فر را روشن میکنیم
5. خمیر را بعد از استراحت با وردنه صاف کرده و قالب میزنیم سپس روی کاغذ روغنی در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه میپزیم.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیا😍😋
به یک عدد پیاز نگینی و تفت داده شده ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
ادویه ها (یک ق چ نمک، نصف ق چ پودر سیر ،نصف ق چ پودر آویشن، نصف ق چ فلفل سیاه، نصف ق چ پاپریکا و یک قاشق چایخوری ادویه لازانیا)
نصف پیمانه قارچ و مقداری فلفل دلمه رنگی بریزید.
وقتی خوب تفت خوردند، یک ق غ رب رو اضافه کنید.
یکبسته لازانیارو خرد و یکم زیر روش کنید تا مواد روی ماکارانی ها هم باشه.
تا روی لازانیا آب جوش بریزید و بذارید بپزه و آبش جمع بشه.
در آخر یک پیمانه پنیر پیتزا و مقداری اویشن بریزید و اجازه بدید پنیر آب بشه.
طعمش بی نظیره حتما امتحان کنید🤍
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیزکیک_لوتوس😍😋
۲ بسته بیسکویت پتی بور پودر کنید
۱۰۰ گرم کره ذوب شده را اضافه کنید
رینگ کمربندی، بیسکویت ها را داخل رینگ که تلق گذاشتید بریزید و با گوشتکوب منسجم کنید
۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار بدید
۱/۳ لیوان آب سرد با ۲ ق پودر ژلاتین مخلوط و بنماری کنید
۱ بسته پنیر خامه ای، ۱ بسته پنیر ماسکار پونه، ۱ بسته خامه، ۴ ق پودر قند، ۱ ق چ وانیل، ۲ ق غ کرم بیسکویت لوتوس یا لت آس با همزن بزنید تا یکدست بشه
تو ۲ مرحله پودر ژلاتین بنماری شده را اضافه کنید و روی بیسکویت بریزید
حداقل ۳ ساعت داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره
۲ ق کرم بیسکویت را با آبجوش مخلوط کنید تا کمی رقیق بشه
قالب را جدا کنید و کرم روش بریزید
با بیسکویت تزئین کنید
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کيک_انار 😍😋
موادلازم:
تخم مرغ : 3عدد
روغن مايع: 1/3 پيمانه
شکر: 1/2 پيمانه
آرد: 130 گرم
وانيل: 1/4 ق چ
بیکینگ پودر: 1 ق چ
انار دون شده: 1/2 پيمانه
طرز تهیه:
زرده و سفیده ی تخم مرغها را جدا کنید. زرده ها، شکر و وانیل را با همزن خوب بزنید تا سبک و کرمی شود، سپس روغن را اضافه کنید و يک دقیقه هم بزنيد. سفیدهای تخم مرغ را جداگانه فرم دهيد و به آرامی و دورانی در چند مرحله با زرده مخلوط کنید.
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده روی مواد الک کنید و با لیسک به آرامی و به حالت دورانی با مواد مخلوط کنید. انار دانه شده را نيز اضافه کنید.
قالب لوف را با اسپری روغن چرب کرده مواد را ريخته و سطح آن را خوب صاف کنيد. سپس در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید. در آخر پخت با خلال چوبی امتحان کنید، اگر مواد به خلال نچسبید، کيک را از فر بيرون آورده و حدود 10 دقیقه در قالب خنک کنيد سپس روی توری برگردانده و کنار بگذارید تا خوب خنک شود، در آخر روی کيک را با دانه های انار تزئین کنید
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛