eitaa logo
آشپزی خاص
94هزار دنبال‌کننده
14.2هزار عکس
41.5هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: گوشت گوساله 1 کیلو گرم 3 حبه سیر، خرد شده 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تخت برگ 1/3 فنجان آب لیمو فشرده تازه 1/ قاشق چایخوری فلفل سیاه فلفل قرمز تازه جعغری خرد شده مواد لازم برای سس کباب: 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی 2 قاشق غذاخوری سرکه 1/3 فنجان روغن زیتون نمک 1½ قاشق چایخوری ✍طرز تهیه: چربی ها را به طور کامل از گوشت جدا کنید و ترکیب گوشت، سیر، جعفری، آب لیمو و فلفل را در یک کاسه غیر فلزی ریخته و درب آب را به خوبی بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سس کباب را با مخلوط فلفل قرمز - فلفل هندی - سرکه - روغن و نمک تهیه کنید و گوشت ها را بعد از سیخ زدن به سس اماده شده آغشته کنید و بر روی کباب پز با دقت بپزید. بهترین زمان پخت برای این نوع کباب 25 الی 30 دقیقه است. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_کباب_گوشت_اسپانیایی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم: (برای 2 نفر) : شیر: نصف لیوان بستنی وانیلی: نصف لیوان یخ: نصف لیوان اسانس وانیل: 1قاشق چایخوری خامه: 2قاشق غذاخوری عسل: به میزان دلخواه فندق: به میزان لازم شکلات (تخته ای): به میزان لازم ✍طرز تهیه : ابتدا یخ را خرد کرده و به همراه شیر و اسانس وانیل خوب میکس کنید تا حالت یخمال و پودری بگیرند. بستنی وانیلی و خامه را مخلوط کرده و خوب یکنواخت کنید و در صورت تمایل کمی با همزن بزنید تا حالت نیمه جامد و کشدار پیدا کنند. بستنی را به مواد اضافه کرده و آن را داخل ظرف مناسب بریزید. مقداری فندق بو داده شده را خرد کنید و به همراه شکلات تخته ای رنده شده روی میلک شیک ریخته و آن را برای سرو آماده کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_میلک_شیک_وانیلی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مرغ شکم پر اناری مواد لازم :👇 مرغ متوسط پیاز سرخ کرده دو عدد انار دون شده ترش نیم پیمانه فلفل سیاه و نمک و زعفران آبکرده رب انار دو قاشق غذاخوری نعناع خشک یک قاشق غذاخوری جعفری و گشنیز دو قاشق غذاخوری کشمش دو قاشق غذاخوری زرشک سه قاشق غذاخوری سیر چهار حبه گردو شش عدد شکر یک قاشق غذاخوری عصاره ی مرغ دو لیوان یا قرص مرغ یک عدد (با دو لیوان آب جوش حل میکنیم) دستور تهیه :👇 اول از همه مرغ رو با فلفل سیاه و نمک و زعفران آبکرده رومال کرده و سه تا چهار ساعت میره داخل یخچال تا مزه دار بشه. بعد گردو و زرشک و کشمش و نعناع خشک و جعفری و گشنیز و سیر و شکر و فلفل سیاه و نمک رو با هم میکس میکنیم. مواد میکس شده رو با رب انار مخلوط میکنیم. حالا یه دونه پیاز خرد شده رو با زردچوبه تفت میدیم و با مواد میکس شده مخلوط میکنیم. حالا نیم پیمانه دونه انار ترش رو هم باهاش مخلوط میکنیم. داخل شکم مرغ رو با مواد پر میکنیم و با نخ و سوزن (مانند فیلم) میدوزیم تا موقع پخت مواد بیرون نریزه. بعد داخل قابلمه ای نسبتا بزرگ کمی روغن میریزیم و خوب مرغ رو باهاش سرخ میکنیم. وقتی مرغ حسابی سرخ شد کمی پیاز داغ و دو لیوان آب عصاره ی مرغ رو بهش اضافه میکنیم و درب قابلمه رو میبندیم تا دو ساعت مرغمون بپزه. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_شکم_پر اناری #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم📝 تخم مرغ 4عدد اردسفید 150گرم یایک لیوان مغزدلخواه مثلاگردو،بادام،فندق،پسته یانارگیل پودرشده یک لیوان شکر200گرم یایک لیوان  پودرهل یک قاشق غذاخوری سرصاف  پکینگ پودر1قاشق مربا خوری روغن مایع 1/2لیوان کره 1/2لیوان معادل 55گرم نرم شده دردمای محیط  ✍طرزتهیه: تخم مرغ و شکررا باهمزن درحدودپنج دقیقه بزنیدتاتخم مرغ سبک و سفیدرنگ شود سپس روغن مایع وکره را اضافه کرده کمی دیگر درحد مخلوط شدن هم بزنیدهمزن را خاموش کنید،یک لیوان مغزپودرشده دلخواه رابه همراه آرد و پکینگ پودرالک شده اضافه کرده و با لیسک درحد یکدست شدن مایه هم بزنید،کف ودیواره های قالب35 در25 راچرب کنیدمایه رادرقالب ریخته و با لیسک صاف کنیددرفرازقبل گرم شده 170درجه به مدت تقریبا 30دقیقه یا تا  زمانی که باقلوا پخته شودقراردهید،پس ازخارج کردن ازفربلافاصله برش بزنید و برروی باقلوای داغ شربت خنک بریزید،به مدت 2ساعت دریخچال بگذاریدتا شربت جذب کیک شده وخنک گردد. یا برعکس اگرشربت داغ بوداجازه دهیدتاکیک بعدازپخت وبرش زدن سردشودوسپس برروی کیک خنک شده شربت داغ بریزید.  مواد لازم برای شربت📝 2لیوان اب 1/5لیوان شکر 2قاشق  غذاخوری گلاب  جوهرلیمونوک قاشق چایخوری یاابلیمو1قاشق  چایخوری ✍طرز تهیه: اب وشکرراروی حرارت ملایم بگذاریداجازه دهیدتا به جوش اید جوهرلیمورابیفزایید، زمان دهیدتاشربت کمی قوام آیددست آخرگلاب رانیزبیفزایید. شربت نه شل وابکی باشدنه خیلی غلیظ ،زمانی که شربت درحال قوام امدن است کمی ازآن برداریدوقتی کمی خنک شدبین دوانگشت امتحان کنیداگرحالت چسبنده وکمی کشداربودکافیست شعله راخاموش کنید. من نصف میزان دستوربالا رادرقالب گردسایز20پختم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_باقلوا_هندی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#كوفته_كباب_ترکی گوشت چرخ كرده (٥٠٠ گرم) ، را با يك عدد پياز بزرگ رنده شده مقداري دارچين مقداري زرد چوبه نمك فلفل ، نصف ليوان جعفري خرد شده و سه عدد نون تست كه دورش رو گرفتيم خوب ورز مي ديم و مخلوط مي كنيم بعد به هر صورت كه مايل بودين در آورده و سرخ مي كنيم براي سس هم يك عدد پياز رو نگيني خرد كرده در كمي روغن زيتون تفت ميديم سه تا گوجه فرنگي رو پوست گرفته نگيني مي كنيم و اضافه مي كنيم كمي شكر كمي نمك كمي فلفل و كمي سركه اضافه مي كنيم و ميذاريم كه غليظ بشه پلو هم رشته پلو روی کباب ها هم ، ماست یونانی و پولبیبر(فلفل پرک ترکی) هست #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ســـلام🌾 صبح بخیر🌸 آرزو می کنم🌾 در این روز زیبا🌸 دلتون پر از محبت🌾 روزتون پُر از رحمت🌸 زندگیتون پر از برکت 🌾 لحظه‌هاتون پر از موفقیت🌸 و عاقبتتون ختم به خیر باشد🌾 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آرد :۱کیلو پودر قند :۴۰۰گرم کره :۳۰۰گرم روغن مایع یا روغن نیمه جامد :۲۰۰گرم پودر زنجبیل :۲قاشق غذاخوری سر پر پودر هل :۱قاشق غذاخوری سر پر زعفران ساییده :هرچقدر که برای رنگ وطعمش خواستین میتونید بزنید (من نصف قاشق چایخوری زعفران ساییده رو با کمی آب جوش حل کردم وزدم ) ابتدا کره وروغن مایع یا نیمه جامد را درون تابه بزرگی میریزیم تا روغن وکره آب بشه بعد آرد الک شده را اضافه میکنیم وحرارت رو متوسط کرده وشروع میکنیم به هم زدن آرد وروغن ؛حدود ۴۰تا ۴۵ دقیقه لازمه که آرد رو با روغن هم بزنیم تا زمانی که بوی آرد بلند بشه بعداز این مدت ؛آرد تفت داده را از روی حرارت بر میداریم ومیگذاریم تا کمی سرد شود ؛محلول زعفران را کم کم به آردتفت خورده اضافه میکنیم و با قاشق چوبی مخلوط میکنیم (تا آرد تفت داده سرد نشده زعفران رو اضافه نکنید چون توش گلوله گلوله میشه وباز نمیشه )بعدازاینکه زعفران رو قشنگ به خورد آرد دادیم پودر قند الک شده را اضافه کرده ومخلوط میکنیم پودر زنجبیل وپودر هل را هم می افزاییم و با قاشق چوبی به خورد هم میدهیم تا کامل مخلوط بشه به این حلوا گردوی خردشده هم میتونید اضافه کنید که خوشمزگیش رو دوبرابر میکنه میتونید این حلوارو قالب بزنید یا دورنگ کنید ویا بصورت کفگیری ،حلوای فوق العاده خوشمزه ایه ،کافیه فقط یه بار امتحان کنید من حلوارو توی قالبای سیلیکونی بدون چرب کردن ،کم کم ریختم و قشنگ فشرده کردم وبه مدت دو ساعت گذاشتم فریزر ،بعداز این مدت از فریزر خارج کرده واز قالب درش اوردم وتزیین ساده کردم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#تر_حلوا #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱