#ﮐﻮﮐﻮﯼ_ﻣﺠﻠﺴﯽ_ﺳﻪ ﺭﻧﮓ تبریز
✍مواد لازم لایه ی سبزی
تره. 400گرم
آرد. 2تا3قاشق سوپ خوری
نمک. 1/2قاشق چایخوری
ادویه دلخواه و زرد چوبه. به میزان لازم
پودر فلفل سیاه. 1/4قاشق چایخوری
زرشک. 2قاشق سوپ خوری
گردوی نگینی. 2قاشق سوپ خوری
تخم مرغ. 3تا4عدد
✍مواد لایه ی سیب زمینی
سیب زمینی آب پز 500گرم،رنده شده
تخم مرغ. 3عدد
نمک. حدود 1 قاشق چایخوری
زرد چوبه. 1/2 قاشق چایخوری
پودر کاری. 1/2قاشق چایخوری
محلول زعفران. 1 قاشق سوپ خوری
✍مواد لایه ی لوبیا سبز
لوبیا سبز ریز شده 200گرم بخار پز
سیب زمینی نگینی 2/5 پیمانه، سرخ شده
هویج نگینی ریز 1/5پیمانه سرخ شده
گوشت چرخ کرده. 100تا 150 گرم، تفت داده شده
پیاز سرخ شده. 4قاشق سوپ خوری
زرشک. 2قاشق سوپ خوری
گردو نگین شده. 2قاشق سوپخوری
ادویه. 1قاشق سوپخوری
نمک. 1قاشق چایخوری
محلول زعفران. 1قاشق سوپ خوری
تخم مرغ. 4عدد
روغن. به مقدار لازم برای چرب کردن قالب و تفت دادن
طرز تهیه:
موادهر کوکو رو جدا ترکیب کنید وبترتیب داخل قالب بریزید ودر فر ۱۸۰ درجه بمدت یک ساعت قراردهید (من ۴۵ دقیقه )
دوستان دقت کنید مواد رو که سرخ میکنید داخل آبکش بریزید تا روغن اضافی نداشته باشه همینطور لوبیا و تره کاملا خشک باشن و بدونآب.
نوش جان 😊
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#حلیم_بادمجان
گوشت نیم کیلو
عدس 150 گرم
بادمجان3 عدد
کشک1 لیوان
پیاز2 عدد
سیر سرخ کرده1 قاشق سوپخوری
نعنا خشک1 قاشق سوپخوری
فلفلبه مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
زرد چوبه به مقدار کافی
گوشت و پیاز را خرد و کمی سرخ کنید . زرد چوبه را به آن بیفزایید . روی آن آب بریزید و بگذارید بپزد . عدس را بشوئید و اضافه کنید . بادمجان را سرخ کنید و پس از پختن گوشت و عدس به آن بیفزایید . نمک و فلفل را اضافه کنید . نزدیک به آخر پخت ، کشک را اضافه کنید . موقعی که غذا را کشیدید ، روی آن را با سیر ونعنا داغ تزیین کنید .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شنیسل
#شنیسل_مرغ
یک عدد سینه مرغ کامل را خوب بشورید بزارید آب اضافیش کشیده بشه حالا از عرض با کارد به چند قسمت برش دهید حدودا با قطر یک یا دو سانت حالا تیکه ها را لای کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب بکوبید تا نازک و یکدست شوند سپس تیکه ها را در آب پیاز و کمی نمک و فلفل سیاه به مدت ۲ ساعت استراحت دهید بعد از استراحت کمی آبلیمو و زعفران دم کرده بزنید سه ظرف مناسب انتخاب کنید در یکی آرد ، دیگری دو عدد تخم مرغ زده شده به اضافه زعفران و کمی فلفل قرمز سومی پودر سوخاری 👌 گوشت های مزه دار شده را اول به آرد بعد به تخم مرغ و در آخر به پودر سوخاری خوب آغشته کنید و در روغن گرم شده قرار دهید با شعله متوسط تا دو طرفش سرخ شود و در کنار سبزیجات نوش جان نمایید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ذرت_مکزیکی
مواد لازم:
کنسرو ذرت ٢ قوطی
قارچ خرد شده ١ پ
پنیر پیتزا ١/٢ پ
سس مایونز ٢-٣ ق غ
نمک فلفل و آویشن به میزان لازم
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا کنسرو رو می جوشونیم. کره و قارچ رو داخل تابه میریزیم و تفت میدیم تا قارچ سبک بشه بعد ذرت رو اضافه میکنیم و در تابه رو میذاریم و اجازه میدیم روی حرارت ملایم بخارپز بشه.
نمک فلفل و اویشن رو میریزیم, سس هم اضافه میکنیم کمی که مواد به خرد هم رفتن پنیر رو میریزیم و وقتی آب شد زیر تابه رو خاموش میکنیم.
آشپزی خاص
🔷#حلوا_شعریه
یک بسته شعریه پاکستانی (سویان)را با پنجاه گرم کره تفت بدید مدام هم بزنید تا بوی خامی شعریه ها از بین برود و کمی تغییر رنگ بدهد به حال خودش نذارین چون میسوزه سپس سه چهارم قوطی شیر عسلی را اضافه کرده یا اگر کم شیرین دوست دارید نصف قوطی کمی هم بزنید یعنی پنج دقیقه مدام هم بزنید در همه حالت شعله کم باشد خاموش کنید و در ظرف سرو بریزید سپس از حرارت که افتاد کمی پودر نارگیل ریخته با دست فشار دهید در یخچال بذارید و کامل که خنک شد برش دهید.
نوش جان
برای قالبی باید شیر عسلی رو کمتر بریزید تا شل نشه.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_کوکو_سویا
مواد لازم📝
سویا دانه ریز خیس خورده: ۲ پیمانه
جعفری تازه خرد شده: ۴ قاشق غذا خوری
پیاز متوسط: ۲ عدد
آرد سوخاری: ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ:۲-۳ عدد
سیب زمینی متوسط: یک عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پودرسیر و زیره: به مقدار لازم
زردچوبه و آویشن: به مقدار لازم
✍️طرز تهیه :
سویا را که قبلا با آب گرم خیس کردید از آب دربیاورید و آب آن را بگیرید. پیاز و سیب زمینی را رنده کرده آب آن را بگیرید به سویا اضافه کنید.
جعفری خرد شده، تخم مرغ و آرد و ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
روغن را در تابه داغ کنید و از مایه با قاشق بردارید داخل روغن داغ بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید. بعد هم روی دستمال پهن کنید تا روغن اضافی آن کشیده شود.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱