فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه رول بادمجان خوشمزه درست کن 😍😋
بادمجان بزرگ 4 عدد.
خیلی نازکش نکنید
2 قاشق غذاخوری نمک را به 3 لیتر آب اضافه کنید.
20 دقیقه کنار بگذارید.
1 عدد پیاز.
1 فلفل.
گوجه فرنگی 1 عدد.
1 هویج.
60 میلی لیتر روغن نباتی.
سرخ کنید تا نرم شود.
1-2 دقیقه بپزید.
1 فنجان برنج اضافه کنید.
1 لیوان آب. 200 میلی لیتر
1 قاشق چایخوری نمک.
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه.
1/2 قاشق چایخوری آویشن.
به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم بپزید.
بادمجان های استراحت داده شده را خشک کنید.
50 میلی لیتر روغن نباتی یک قاشق چای خوری آویشن.
دو طرف بادمجان را با آن برس بزنید.
در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) بپزید تا قهوه ای طلایی شود وقتی آب تبخیر شد از روی اجاق گاز بردارید نصف دسته جعفری یک قاشق چایخوری سبزی خرد شده را روی بادمجان قرار دهید با دقت بپیچید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی گوجه 😍😋
ترشی گوجه یا سالاد گوجه یا سالاد زمستونی؟
منکه بهش ترشی گوجه ای میگم😋 راحته و خوشمزه اس
میدونید تو ترشی گوجه شیرازی از کرفس استفاده میشه و چندتا ادویه داره
ولی بنظر من طعم خیار تو این ترشی بینظیره و اصلا این ترشی احتیاجی به ادویه نداره
طعم گوجه و سرکه باید خالص بمونه
پس حتما امتحانش کن چون مطمعنا عالی میشه😋👌
✅مواد لازم:
گل کلم ۱عدد تقریبا بزرگ
خیار ۱کیلو
هویج ۱کیلو
گوجه حدودا ۵کیلو
فلفل تند و شیرین
سیر ۶ بوته
سرکه
نمک
کانال
تر
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فلافل_باسسانبه😍😋
نخودخام : 🫛یک کیلو
پیاز متوسط 🧅: سه عدد
سیبزمینی متوسط :🥔 دو عدد
سیر : 🧄یک بوته
جعفری یا گشنیز :🍀 یک مشت (قابلحذف)
ادویه :
نمک🧂 ، فلفلسیاه🌶 ، پودرانبه 🥭، فلفلقرمز🌶 ، پودرتخمگشنیز🍀 ، پودرسیر 🧄، پودردارچین🪵، پودر زیره ، زردچوبه : از هرکدوم یک قچ (نمکبیشتر)
آردنخودچی : یک قغ سرپر (قابلحذف)
بکینگپودر 🥄: یک قغ (قابلحذف)
سس انبه :
پودر انبه🥭 : دو قغ
آب💧 : یک لیوان
سرکهسفید 🍇: نصف لیوان
نشاسته ذرت🌽 : یک قغ
نمک و فلفلقرمز🌶🧂 : ۱/۲ قچ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_اسفنجی تولد 😍😋
اول فر را گرم کنید
۶ عدد تخم مرغ زرده و سفیده را جدا کنید
سفیده هارا با همزن بزنید تا کاملا پف کرده واز ظرف نریزد
زرده هارو با وانیل یا هر اسانسی که دوست دارید و یک لیوان شکر بزنید تا کاملا کشدار وکرم رنگ بشه
وبعد نصف لیوان آب گرم اضافه کنید و تند با همزن هم بزنید
زرده و سفیده رو باهم مخلوط کنید تا صاف و یکدست بشه
۱/۵لیوان ارد رو با یک ق غ پکینگ پودر و یک پنس نمک الک کنید
بعد از مخلوط شدن زرده و سفیده ارد الک شده را دوباره رو مایه الک کنید وبا لیسک دورانی مخلوط کنید تا یکدست بشه نباید زیاد هم بزنید و اصلا از همزن استفاده نکنید
مایع کیک رو داخل قالب که کاغذ روغنی انداختید بریزید و قالب را آروم چند بار رو کابینت بکوبید تا هوای داخل کیک خارج بشه وبه مدت ۵۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با درجه۱۸۰ بذارید بپزه و بعد کامل پخت کیک رو از فر خارج کنید وبعد خنک شدن خامه کشی کنید
(باید مایه کیک رو خیلی اروم ودورانی مخلوط کنید فیلم کیک اسفنجی که گذاشتم چون با دور تند ادیت میشه بنظر میرسه که تند تند هم میزنم ولی کاملا آروم باید مخلوط کرد)
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام فوری 😍😋
این شام فوری رو توی ۱۵ دقیقه درست میشه و طعمش نگم براتون که معرکست😋
اول از هم دو عدد پیاز رو نگینی خورد کنید و داخل تابه تفت بدید
نصف فلفل دلمه ای سبز و قرمز و سه دونه گوجه رو خورد کنید و بهش اضافه کنید
خوب تفت بدید نمک و فلفل سیاه و قرمز و اویشن و پاپریکا نصف قاشق اضافه کنید و یه قاشق رب گوجه بزنید و خوب مخلوط کنید
نودلیتها رو همرا ادویه مخصوصش داخلش بزارید و اب بریزید درب ماهیتابه رو ببندید ۱۰ دقیفه بعدش امادست
پنیر پیتزا کاملا اختیاریه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا مرغ و سبزیجات😍😋
مواد بازم :
سینه مرغ
آویشن
پودر سیر
ادویه مرغ
فلفل دلمه
قارچ
زیتون
مواد سس :
سس خردل ۲ ق غ
سس رنچ ۱ ق غ
روغن زیتون ۱ ق غ
جعفری ۱ ق غ
سیر ۱ ق چ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر عربی😋😍
مواد لازم🔻
۲ لیوان شیر
یک بسته پودر کافی میکس
۲ ق غ خامه صبحانه یا قنادی
یک بسته پودر کرم کارامل
پودر ژلاتین یک ق غ
بیسکوییت پتی بور ساده یک بسته
طرز تهیه🔻
اول از همه روی حرارت شیر و پودر کرم کارامل و پودر کافی میکس رو مخلوط میکنیم ، حل که شد از حرارت ورمیداریم و میزاریم کنی خنک بشه بعد منتقل میکنیم به داخل مخلوط کن،بیسکوییت پتی بور و به ترتیب خامه رو بهش اضافه و میکس میکنیم،و در آخر ژلاتین رو که با نصف لیوان آب بن ماری کردیم بهش اضافه و دوباره میکس میکنیم،حالا مواد رو به داخل قالبی که از قبل چرب کردیم اضافه میکنیم و به مدت ۵ ساعت میزاریم یخچال،وقتی آماده شد از قالب درمیاریم و با انواع شکلات جات تزیینش میکنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت زعفران ( دقیقا مثل شربت های نذری😍)
هم خشک هست زعفرانشون، هم عطر و بوش فوق العادس ( مامانم هم خریده راضی بوده 😍😃)
محرمم که نزدیکه لازمتون میشه .
این از این.
مواد لازم برای شربت:
شکر ۳۸۰ گرم دولیوان
آب یک لیوان
گلاب ۵۰ گرم
هل دو سه عدد
زعفران
تخم شربتی برای شربت
جوهر لیمو نوک ق چ
شکر و آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت کم بذارید( نباید بجوشه )
قاشق فلزی هم نزنید بهش بذارید شکر کم کم حل شه .
حل که شد هل شکسته، گلاب رو بریزید بذارید شربت بجوشه که قوام بیاد
حین کار جوهر لیمو رو با دو ق غ آب مخلوط کرده و با قلمو دور قابلمه بکشید کمک میکنه شکرک نزنه با حرارت کم اجازه بدید شربت قوام بیاد نباید خیلی سفت و غلیظ شه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای قارچ و مرغ😍😋
قارچ و مرغ یکی از هِثلی ترین پیتزاهاست
با من همراه باش تا بهترینا رو یاد بگیری
پیتزا قارچ و مرغ مخصوص
▪️فیله مرغ ۷ ۶ عدد
▪️قارچ متوسط تفت داده شده ورقه ای ۱۰ عدد
▪️پنیر تاپینگ پیتزا
▪️گوجه گیلاسی
▪️فلفل دلمه سبز
▪️نمک
▪️پاپریکا هندی
▪️پودر سیر
▪️ادویه مخصوص مرغ
▪️زردچوبه
▪️آویشن
▪️روغن زیتون فرابکر قاشق
▪️آب ۲ عدد پیاز
⭕️ نکته بعد از مزه دار کردن مرغ حد اقل ۲ ساعت استراحت کند
مواد سس پیتزا :
▪️سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
▪️سس مایونز چیلی ۲ قاشق غذاخوری
▪️روغن زیتون فرابکر ۲ قاشق غذاخوری
▪️۵ حبه سیر کوچک
▪️ریحون خرد شده تازه ۵ شاخه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ تالاری خوشمزهترین مرغی هست
که میتونی امتحانش کنی😍😋
مواد لازم :
سینه ۱ عدد
ران مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
پاپریکا
ادویه مرغ
پودرسیر
زیره
پرک لیمو عمانی
چوب دارچین ۱ تکه
برگ بو
زعفران
هل ۳ عدد
رب گوجه ۱ ق غ
زرشک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت کرفس😍😋
کرفس ۴۰۰ گرم
برگ کرفس کمی
نعنا ۵۰ گرم
جعفری ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
گوشت ۳۰۰ گرم
نمک فلفل زردچوبه گرد لیمو به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
نکته این که
نسبت جعفری به نعنا باید ۳ به ۱ باشد
یعنی جعفری ۳ بسته نعنا ۱ بسته
و حتما کرفس ها را ۱ تا ۱/۵ سانت برش بدید که مجلسی باشه
و حتما کرفس ها و سبزی ها را تفت بدید و سرخ کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک هلو دو رنگ😍😋
مواد لازم :
پنیر ماسکارپونه ۱ بسته
خامه صبحانه ۱ بسته
پودر قند ۳-۴ ق غ
ژلاتین ۴ ق غ
آب سرد نصف پ
پتی بور ۱ بسته
کره ۱۰۰ گرم
هلو ۲-۳ عدد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت کرفس😍😋
کرفس ۴۰۰ گرم
برگ کرفس کمی
نعنا ۵۰ گرم
جعفری ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
گوشت ۳۰۰ گرم
نمک فلفل زردچوبه گرد لیمو به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
نکته این که
نسبت جعفری به نعنا باید ۳ به ۱ باشد
یعنی جعفری ۳ بسته نعنا ۱ بسته
و حتما کرفس ها را ۱ تا ۱/۵ سانت برش بدید که مجلسی باشه
و حتما کرفس ها و سبزی ها را تفت بدید و سرخ کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_بدون_پخت😍😋
خمیر شیرینی :
پودر بیسکویت🍪 : 200 گرم یا حدود یک+یکسوم پیمانه (خواندن وزن رو جلد بیسکویت بهتون کمک میکنه )
فندق خرد شده یا آجیل دلخواه : 75 گرم یا سهچهارم فنجان یا دوسوم پیمانه
پودر کاکائو 🍫: 5 گرم یا دوسوم قاشق غذاخوری
خامه صبحانه🥣 : 150 میلی لیتر یا دوسوم پیمانه( خامه صورتی های توی بازار اکثرا 200 گرم هستن)
شکلات شیری یا شکلات دلخواه🍫 : 300 گرم ، رَنده شُدَش میشه 2 پیمانه
تزئین سطح شیرینی :
فندق خرد شده یا آجیل دلخواه🌰
برای پرکردن حفره :
شکلات شیری یا شکلات دلخواه🍫 : 100 گرم یا دوسوم پیمانه
سس کارامل یا هر ماده ی شیرین و غلیظی ، مثل :🍯 شیره ها ، سس شکلات ، عسل ، مربا ، کره بادام زمینی و غیره
شیرینی کاراملی شکلاتی رو به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که شکلات سفت بشه در فریزر قرار دهید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ تن ماهی(شام فوری)😍😋
مواد لازم:
تن ماهی🐟
سیب زمینی پخته و نگینی شده 🥔
خیارشور خردشده🥒
پیازچه خردشده🌱
گردو خردشده
یکم شوید تازه 🌿
پیاز بنفش خردشده🧅 (من نداشتم سفید ریختم )
سس خردل🥣
سس مایونز 🥣
نمک 🧂
فلفل سیاه 🌶
با چند برگ کاهو 🥬، لای نون باگت🥖، دو طرفشو گریل کنین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلوچه_کنجدی😍😋
تخم مرغ یک عدد
آرد یک و نیم لیوان(آخر سر اگه دیدین خمیرتون غلیظ نیست میتونین دو سه قاشق آرد اضافه کنین)
شکر نصف لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
شیر بک سوم لیوان
گلاب سه قاشق
وانیل نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری
کنجد به مقدار لازم(میتونین حذف کنین)
زعفران به دلخواه
پودرکاکائو به دلخواه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_تختهای😍😋
تخم مرغ…..۴عدد
شکر…..۱پیمانه
وانیل….نوک قاشق
روغن….نصف پیمانه
پودر نارگیل…..نصف پیمانه
شیر…..نصف پیمانه
ارد…..۲پیمانه
بکین پودر…..۲قاشق مرباخوری
عسل یا شربت بار
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن حدودا ۶ تا ۷ دقیقه بزنید.
بعد روغن و شیر بریزد حدود یک دقیقه هم بزنید.بعد پودر نارگیل را اضافه کنید.
بکین پودر به ارد اضافه کنید.حتما الک کنید به مواد کیک اضافه کنید.به صورت دورانی هم بزنید.مواد داخل سینی ۲۰ در ۳۰ بریزد.(من کاغذ روغنی گذاشتم)
داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
بزارید کیک کمی خنک بشه،روش عسل یا شربت بار بزنید.بعد روش پودر نارگیل بریزد.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موهیتو خونگی😍😋
بریم یه موهیتو خونگی خنک درست کنیم
لیمو ترش تازه ۲ عدد🍋
برگ نعنا حدود ۱۰ عدد🍃
شکر ۱ق.غ☝🏻
یخ به مقدار زیاد❄️
آب گازدار ۱ قوطی💧
این مقدار مواد که گفتم برای یک لیوان لازمه😁
.
لیمو ها رو اسلایس میکنیم و به همراه برگ نعنا داخل یه ظرف یا لیوان میریزیم و حسابی میکوبیمشون تا عصاره هر دو در بیاد و با هم مخلوط شه🍋🍃
بعد شکر رو اضافه میکنیم و چند اسلایس دیگه لیمو روش میذاریم و باز میکوبیم و میذاریم کمی بمونه تا عصاره لیمو و نعنا به خورد هم بره.😌
اگر دوست داشته باشین میتونین مثل من یکم هم آب لیمو بهش اضافه کنین.🍋
.
در آخر یخ و آب گازدار رو اضافه میکنیم و دیگه نوشیدنی آماده است.❄️
اگه دوست داشتین مثل من به جای سودا نوشابه سونآپ بریزید.
موهیتو خوراک این فصله و حسابی آدم رو خنک میکنه خدایی تو فصل گرما هیچی اندازه نوشیدنی های سرد به آدم نمیچسبه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_سه_رنگ_تابه_ای😍😋
تخم مرغ ۲عدد
شیریک لیوان
شکر یک لیوان
روغن یک سوم لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر۲قاشق چایخوری
آرد حدودا ۲ونیم لیوان(تقریبی)
زعفران غلیظ یک قاشق مرباخوری
پودرکاکائو ۲قاشق چایخورخوری
تخم مرغ وشکرووانیل روباهم مخلوط کرده هم میزنیم تاکرم رنگ بشه بهش روغن وشیررواضافه میکنیم ازمقدارآرددوتاسه قاشق برمیداریم مابقی آردوبکینگ پودرروطی چندمرحله الک میکنیم وهم میزنیم موادروبه سه قسمت تقسیم میکنیم به یکی پودرکاکائو،به یکی زعفران اضافه میکنیم آردی روکه کنارگزاشتیم یکی به زعفرانی ویکی به ساده اضافه میکنیم
کف تابه روچرب میکنیم وازموادمطابق فیلم قاشقی میریزیم وتاانتها ادامه میدیم بعدازاتمام درب تابه رومیزاریم روی حرارت ملایم بمدت حدودی ۴۰دقیقه بپزه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیا_گوشت_اسفناج😍😋
موادلازم
18 ورقه لازانیا
برای ملات داخلی:
گوشت چرخ کرده 280 گرم
اسفناج 150 گرم
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
1 هویج
فلفل کاپیا 1 عدد
400 گرم گوجه فرنگی کنسرو شده
200 میلی لیتر آب داغ
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1.5 قاشق چایخوری نمک، پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری ریحان
یک پیمانه شکر
برای سس بشامل:
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد برای پر کردن
3.5 فنجان شیر سرد
فلفل سیاه، نمک، جوز هندی
برای موارد فوق:
پنیر چدار رنده شده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_بازاری😍😋
پودر ژلاتین...۲قاشق غذاخوری
اب (برای حل کردن ژلاتین)...۱/۳ پیمانه
نشاسته...۱پیمانه
اب(برای حل کردن نشاسته)......۱پیمانه
شکر.....۱ پیمانه و نیم تا ۲ پیمانه
اب(برای حل کردن شکر)...۲پیمانه
گلاب...۱/۲ پیمانه
گلوکز...۴قاشق غذاخوری
وانیل...نوک چاقو
روغن...۱/۴ پیمانه
پودر نارگیل،گردو
ابتدا اب با ژلاتین مخلوط کنید.کنار بزارید .نشاسته با یک پیمانه اب مخلوط کنید.هم بزنیدتا تمام ذرات نشاسته حل بشه.(حتما نشاسته تازه باشه اب با شکر مخلوط کنید.روی حرارت بزارید تا شکر اب بشه.بعد نشاسته حل شده از صافی رد کنید به شکر اضافه کنید.(پخت باسلوق حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم زمان می بره.در حین پخت حتما باید هم بخورد)وقتی نشاسته غلیظ شد،ژلاتین اضافه کنید.مدام هم بزنید بعد گلوکز اضافه کنید.تا کامل غلیظ بشه.یه ربع آخر پخت گلاب ،وانیل و روغن اضافه کنید.اینقدر روی حرارت بماند تا سفت بشه و از ظرف جدا بشه.داخل یه ظرف نارگیل بریزد با هر وسیله ای که دارید. حفره ایجاد کنید.یه تکه گردو بزارید،بعد باسلوق از حرارت افتاده روش بریزد.مجدد نارگیل بریزد.باسلوق ها ۲ ساعت در یخچال بماند
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینبار بادمجونتو با آب سرخ کن😍😋
اینبار بادمجونتو با آب سرخ کن 😎👌تا آخر ببین چی ضد
موقع سرخ کردن بادمجون این بار دو تا ماهیتابه بزار رو گاز
یکیش یک تا دو لیوان اب داشته باشه و به جوش بیاد یکیشم رو شعله ملایمنصف لیوان روغ همیشه با نصف شیشه روغن هم کم میاوردیا
اینبار اضافممیاری بعدش که اب جوش اومد بادمجونو که پوست گرفتی بزار ی دقیقه ی قل بزنه بافت اسفنجی بادمجون اب به خودش میگیره بعد به ارومی بلند کن بزار داخل روغن اصلا پرش نمیکنه روغن خیالت راحت تازه برگردی نگاه کنی میبینی اب جوشت سیاه شده و جالب تر دیگه روغنتم سیاه نمیشه باور کن کاری نداره ی بار امتحان کن
کمتر میزان روغن ی بادمجون برشته و پخته و خوشمزع اززاون مدلا میشه که دوست داری با ی مقدار نمک بزاری لای نون همونجا بخوریااا👌😋
.
و در نهایت عاشقش میشی
تجربیاتتونرو تو کامنتها به اشتراک بزارید
من تجربه ماست شنیدم
تجربه سفیده تخممرغو شنیدم
نمک شنیدم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی کوکی شکلاتی 😍😋
مواد لازم:
آرد سفید قنادی🥡 1 و 1/3پیمانه
پودر بادام 1/2پیمانه(که میتونید آرد جایگزینش کنید)
شکر سفید🍚 50 گرم (1/4پیمانه)
شکر قهوه ای 1/3پیمانه
تخم مرغ 🥚1 عدد(به دمای محیط رسیده)
کره🧈 120 گرم (به دمای محیط رسیده)
وانیل🌸 1/2ق چ
نمک🧂 1/3ق چ
جوش شیرین🥄 1/2ق چ
پودر کاکائو🍫 2 ق مرباخوری
شکلات تخته ای یا سکه ای🍫 بهمیزان لازم
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل با هم مخلوط میکنیم
کره اضافه کرده و هم میزنیم.
آرد،نمک و جوش شیرین با هم الک کرده و همرا با پودر بادام کم کم به مخلوط اضافه میکنیم.
ودر آخر پودر کاکائو و شوکولات خرد شده به خمیر اضافه میکنیم و روی ظرف سلفون میکشیم و بمدت يكساعت خمير در يخچال قرار ميديم كه استراحت كنه.
بعد از يكساعت خمير رو به اندازه ي يه دونه گيلاس تو دستمون گردش ميكنيم و روي كاغذ روغني قرار ميديم.
كوكيا بمدت 10 الي ١٢ دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي 175درجه سانتيگراد قرار ميديم كه بپزه .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسکموی خوشمزه ی خانگی 😍😋
مواد لازم:
مقداری آلوچه ی ترش قرمز و سبز،
کمی زرشک خیس خورده،
گلپر، نمک، نبات یا شکر.
مقدار ترشی،شیرینی یا ملس بودن اسکمو بستگی به ذائقه ی خودتان دارد.
آلوچه ها را به همراه یک استکان آب با دمای کم درحد له شدن می پزیم و مدام هم می زنیم تا ته نگیرد،بعد پخت آلوچه ها، زرشک خیس داده، گلپر ،نمک و شکر یا نبات را اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه ی دیگر اجازه می دیم مزه ها به خورد هم بروند،سپس می ذاریم مواد کاملا خنک بشن، داخل قالب گذاشته و در فریزر به مدت ۳ ساعت گذاشته تا خوب ببندد.
نکته ها:با هر میوه ی در دسترستون می تونید این اسکمو رو درست کنید.
زمانی که آلوچه ها پخت قبل اضافه کردن زرشک و...می تونید هسته و پوستش را به کمک صافی جدا کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زینگر_برگر😍😋
سینه مرغ🍗 : یک عدد
شیر🥛: یک پیمانه
آب لیمو ترش🍋: ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ 🥚دو عدد
سس تند🌶: ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، پودر پیاز و پودر تخم گشنیز هر کدام یک قاشق چایخوری.🌶🧂🧅🧄
آرد🥡: دو پیمانه
نشاسته ذرت🌽: ۲ قاشق غذاخوری
نمک 🧂: یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ، پاپریکا، پودر سیر ٫ پودر پیاز هر کدام ۲ قاشق چایخوری
سس خردل و کچاپ و مایونز، کاهو و خیارشور و پنیر چدار هم برای داخل ساندویچ👌😍
و ۳ نکته ی مهم:
برای درست کردن باترمیلک شیر و آبلیمو رو ده دقیقه توی دمای محیط بذارین.
حتماً مرغ رو سه الی چهار ساعت مزه دار کنین.
و برای سرخ کردن حتما دمای گاز متوسط رو به بالا باشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛