فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_موزی 😋😍
دو عدد موز
۱۸۰ گرم بیسکویت (یا به مقدار لازم )
۱۰۰ گرم شکر (تقریبا نصف لیوان)
۱۰ گرم وانیل شکری (یه ق چ خ )
۷۰ گرم پودینگ ( تقریبا نصف لیوان )
ا لیتر شیر (تقریبا ۴ لیوان )
اول قالب مورد نظر تون رو خوب چرب کنید و موز رو حلقه کنید بچینید توش و بیسکویت ها رو بچینید رو موزها بعد شکر و وانیل و پودینگ و شیر رو بریزید تو قابلمه و بگذارید رو گاز مرتب هم بزنید تا قوام بیاد بعد بریزید رو بیسکویت ها و روش سلفون بکشید و بگذارید یخچال تا دو ساعت بمونه بعد برگردونید تو ظرف سرو و روش رو با عسل یا کارامل یا هر چیزی که دوست دارین تزیین کنید و نوش جان کنید خیلی راحت و خوشمزه 💜
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیزکیک_آناناس😍😋
🌈من پنیر لبنه زدم شما میتونین از ماسکار پونه هم استفاده کنید
🌈این چیز کیک ۱ عدد کمپوت ۵۰۰ گرمی میخواد
🌈از ۱۰۰ گرم آب آناناس داخل کمپوت برای ژلاتین استفاده کردم
🌈میتونی برای اینکه طعمش بیشتر آناناسی بشه از چند قطره اسانس آناناس استفاده کنی
🌈قالب ۲۴ یا رینگ ۲۴ مناسب این چیز کیک هست
🌈استراحت بیسکوئیت داخل فریز ۱۵ الی ۳۰ دقیقه
🌈استراحت نهایی برای بسته شدن ۲ الی ۳ ساعت
بیسکوئیت خورد شده ۲۵۰ گرم یا ۲ پیمانه، کره ۱۵۰ گرم یا ¾ پیمانه، ژلاتین ۱۵ گرم یا ۱ ق غ پر، آب آناناس برای ژلاتین ۱۰۰ گرم، پنیر لبنه ۳۰۰ گرم یا ¼۱ پیمانه ( اگر ماسکارپونه زدین ۴۰۰ گرم )، خامه قنادی ۵۰۰ گرم یا ۲ پیمانه ( اگر ماسکارپونه زدین ۴۰۰ گرم )، خامه فرم گرفته برای دکور چیز کیک ۳۰۰ گرم یا ۱¼ پیمانه، آناناس نصف شده ۸ تکه، آناناس خورد شده ۱۰ عدد، پودر نسکافه برای روی چیزکیک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_چوبی_آسووون 😍😋
مواد لازم:
گوشت گوساله... ۷۰۰ گرم
گوشت گوسفند....۳۰۰ گرم
سیر.....۱ عدد
پیاز.... ۲عدد
فلفل سیاه.... ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز.... نصف قاشق چایخوری
نمک...... ۱ قاشق چایخوری (بستگی به ذائقه داره)
جعفری..... ۶ تا قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده.....۱ عدد(از فلفل دلمه ای سبز هم میشه استفاده کرد)
گوجه و فلفل کبابی...... برای گذاشتن توی سینی فر
کاغذ روغنی و سیخ چوبی
طرز تهیه:
گوشت گوسفند و گوساله رو چرخ کنید با پیاز و سیر مخلوط کنید و خوب ورز بدین، بعد فلفل دلمه ای و ادویه ها و جعفری و نمکو اضافه کنید و ورز دهید،سپس به مدت دو و سه ساعت در یخچال بزارید بمونه،بعد مثل فیلم به سیخ بکشید و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بزارید و لابه لاش گوجه و فلفل کبابی بچینید.
در فر گرم شده از قبل با دمای۱۸۰ و مدت زمان ۱۵ دقیقه بزارید بپزه،چک کنید اگه خوب پخته نشده بود ۵ دقیقه دیگه بزارید بپزه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_جو_قرمز😍😋
مرغ ۱تکه
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
هویچ ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
جوپرک ۱/۳ لیوان
زرشک کمی
جعفری خورد شده ۲ ق غ (بچه ها داخل ویدئو اشتباه گفتم گشنیز،اشتباه لفظیه🤦♀️ درستش جعفریه) جعفری اضافه کردم
هویچ، سیبزمینی، گوجه فرنگی وپیاز رو پوست میگیریم و خورد می کنیم به همراه گوشت و ادویه ها میذاریم 2 ساعت بپزه، بعد دوساعت گوشت رو ریش ریش می کنیم و مواد و توی قابلمه با گوشت کوب برقی پوره می کنیم یا با گوشت کوب دستی له و نرمش می کنیم
میریزیم توی قابلمه و جوپرک رو هم. میریزیم و 20 دقیقه زمان میدیم تا بپزه.
بعد زرشک و جعفری خورد شده رو میریزیم و حدود 10 دقیقه قل که زد نمک هم میزنیم و سوپ ما آماده است
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_انرژی_زا 😍😋
مطمعنم همه به ویژه بچه ها عاشقش میشن و کلی براشون مفید و پرخاصیته🤩
خرما ۳۰۰گرم
مغزبادام زمینی ۱۵۰گرم
کنجد به میزان لازم
شکلات سفیدوکاکائویی به میزان لازم
خرماروباآب داغ بیست دقیقه میزاریم تاخیس بخوره مغزبادام زمینی روروی حرارت تفت میدیم تابوی خامی آن گرفته بشه داخل خردکن میریزیم تاکاملاپودربشه هسته خرماروگرفته به بادام پودرشده اضافه میکنیم دوباره داخل خردکن چندپالس میزنیم تایک خمیرمنجسمی بمابده بعد یک مقدارازموادروبرداشته
رول میکنیم بعدکنجدکف کارمیپاشیم وخرماهای رول شده روداخل کنجدمیغلطانیم بادم لیسک مطابق کلیپ وسط آن را حالت میدیم وداخل آن راباشکلات تخته ایی سفیدوکاکائویی پرمیکنیم بعدازنیم ساعت برش میزنیم وداخل کپسول کاغذی میزاریم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_کوبیده
آموزش کامل و نکات مهم رو بخونید 👇
این مقدار برای ۷ سیخ کوبیده می باشد.
۲۵۰ گرم راسته گوساله، ۱۵۰ گرم قلوه گاه گوسفندی، جمعا نیم کیلو (حتما سه چرخه بشه)
پیاز ۳۰۰ گرم یا دو عدد متوسط
نمک دو ق چ
گوشت باید تازه باشه سعی کنید از گوشت فریز شده استفاده نکنید و حتما سه بار چرخ بشه.
پیازهارو رنده و آبشون رو در حد کنار انداختن بگیرید (لازم نیست سعی کنید تمام آب پیاز رو بگیرید)
پیاز و نمک رو با گوشت مخلوط کنید و ۵ دقیقه چنگ بزنید و سپس ۱۰ دقیقه دیگه ورز بدید (هرچقدر گوشت بیشتر ورز بخوره خوشمزه تر میشه و احتمال افتادن از سیخ هم کمتر میشه)؛
۹۰ گرم از گوشت رو بردارید و سیخ بگیرید حتما باید روی سیخ شیار ایجاد کنید که باعث نی افتادن کبابها روی منقل میشه، اگر تبحر لازم رو ندارید میتونید سیخ گیر کوبیده تهیه کنید و با اون کادتون رو راه بندازید، سیخ هارو به محض گذاشتن روی منقل هر ۱۰ ثانیه یکبار تا انتها بچروخونید که کباب هاتون نریزه، نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
39.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#فیلم_آموزش_شیرینی_نارگیلی
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐شبها دستمان بہ خدا نزدیڪتر مےشود
🌕پس بیا دعا ڪنیم.
⭐پـروردگـارا امروزمان را
🌕باز هم بہ ڪرمت ببخش و یارے ڪن
⭐در پیشگاهت روسفید باشیم.
🌕خـدایــا در این شب
⭐تو را بہ خدایےات قسم
🌕دوستان و عزیزانم را
⭐در بهترین و زیباترین و پر آرامشترین
🌕مسیر زندگےشان قرارده
⭐مسیرے کہ خوشبختے و آرامش خاطر را
🌕در لحظہ لحظہ زندگے خویش بچشند
⭐الهی آمین🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_ساندویچ_کوفته_قلقلی
این مقدار که میگم پنج تا ساندویچ میشه
گوشت چرخکرده ٣۵٠ گرم
پیاز متوسط یک عدد
هشت عدد گوجه
نمک فلفل زردچوبه پودر سیر ادویه هاش
و سه ق هم جعفری خرد شده
گوجه رو پوره یا رنده کنید با ادویه و کمی روغن بپزید تا آبش کشیده و سرخ بشه در آخر جعفری اضافه و تمام گوشت و پیاز رنده شده و ادویه رو ورز بدید و قلقلی کنید حالا تو کمی روغن با شعله کم سرخ کنید نت مغز پخت بشه در آخر ورقه های پنیر هر پنیری میشه من پارمسان زدم بزارید روش درش رو بزارید تا نرم بشه دیگه تمام
🌯🧆🌯🧆🌯🧆🌯#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_مرغ_مالاوابیج_گیلانی
مواد لازم
مرغ سه تکه
رب گوجه دو غ قاشق غ
رب انار سه ق غ
آلو بخارا ملس و آلو سیاه
پیاز داغ فراوان(رنگش کاملا طلایی بشه حتما)
آب به مقدار لازم
نمک فلفل زرچوبه
اول مرغ هارو داخل سرخ کن با کمی زرچوبه کاملا سرخ کردم تا کاورشون کاملا طلایی بشه؛
زمان پخت دو ساعت الی دو ساعت و نیم اول که جوش خورد شعله رو پایین بیاریدو زیر قابلمتون شعله پخش کن بذارید و شعله حسابی پایین باشه تا خورشتتون خوب خوووب جا بیوفته و سسش غلیظ بشه؛این غذا نباید آبکی باشه،از دونه های انار ترش هم میتونید داخلش استفاده کنید ؛اما من فقط آلو ریختم و طعمش بینظییییییییییررررر شد؛بعضیا هم اخر پخت بهش آبلیمو تازه میزنن که باز من ابلیمو هم نزدم چون طعم غذام ترشی داشت
یه کته تهدیگی هم درست کنیدو حسابییییییی یه دل سیر از خودتون پذیرایی کنین
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_لواشک_چند_میوه
هر میوه ای که تو یخچال دارید و نمیخورید و تمیز میشورید تو قابلمه میریزید(میوه هایی که استفاده کردم:گوجه سبز_آلبالو_کیوی_توت فرنگی_سیب) نصف فنجان آب میریزید و درشو میزارید تا قشنگ بپزه حدود ۲ ساعت و هسته های میوه جدا بشه بعد از صافی رد کنید و دوباره بریزید تو قابلمه چاشنی اضافه کنید من فقط نمک زدم اگه طعم ملس دوست دارید دو قاشق شکر اضافه کنید هم بزنید و بزارید تا آب لواشک کشیده بشه و زیرشو خاموش کنید داخل سینی نایلون انداخته بعدلواشک و داخلش بریزید و صاف کنید بعد از چند روز لواشک خشک میشه مال من دو روزداخل محیط خونه خشک شد.
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_ناگت_سوخاری
سینه مرغ ۲ تکه
نان تست ۲ تا ۳ عدد(یا باگت)
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
آب سرد ۱/۸ پیمانه
نمک
فلفل سیاه ، فلفل قرمز
آویشن ۱/۲ قاشق چ
پودر سیر ۱/۴ قاشق چ
پاپریکا ۱ قاشق چ
.
نان تست رو دورگیری کنید و بعد به قطعات کوچیکتر تقسیم کنید داخل دستگاه بریزید و چند پالس بزنید تا پودر بشه.
سینه مرغ رو خرد شده، پیاز، سیر و ادویه ها رو اضافه کنید و باز دستگاه رو روشن کنید و خوب میکس کنید تا مواد خوب باهم مخلوط بشن در آخر آب سرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملا یکدست بشن.
مواد رو داخل ظرف در بسته بریزید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار بدید.
بعد از این مدت مواد رو از یخچال خارج کنید و بهش فرم بدید اول تو تخم مرغ همزده و بعد در آرد سوخاری بغلطونید و بعد در روغن داغ و با حرارت متوسط سرخ کنید.
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_سالاد_الویه_قالبی
توی هر قالبی و حتی توی ظرف پیرکس و ساده هم میشه. فقط قالب رو یه کم با آب مرطوب کردم و کیسه فریزر توش انداختم تا بهش بچسبه و بعد هم الویه رو توش ریختم و با پشت قاشق صاف کردم وگذاشتم دو ساعت یخچال تا همخوشمزه تر بشه و هم راحت برگرده.
بعد هم روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم و کیسه فریزر رو برداشتم.
اون وسط صورتی هم سس مایونز بهش کمی آب لبو قاطی کردم و رنگی کردم.
هر چی سالاد الویه بیشتر توی یخچال بمونه خوشمزه تره.
عزیزان الویه برای اینکه قالبی بشه آب مرغ کم بریزین داخلَ کمتر از یه ملاقه. چون الویه شلکی قالبی در نمیاد
🥗🍥🥗🍥🥗🍥🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_مانتی_گُلی_یا_گول_مانتیسی
برای خمیر
۱ لیوان آب
۳ لیوان و نیم آرد
۱ قاشق مربا خوری نمک
۱ عدد تخم مرغ
برای مواد داخل:
۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز
نمک و فلفل
برای سس
۲ قاشق غذا خوری رب گوجه غلیظ
۲ قاشق غذا خوری روغن مایع
۳-۴ لیوان آب
نمک
برای خمیر آرد و نمک و تخم مرغ رو مخلوط کرده یواش یواش آب اضافه کنین و ورز بدین تا به یک خمیر یکدست و تقریباً سفت برسین، بذارین حدود ۲۰ دقیقه استراحت کنه
تو این فاصله گوشت و پیاز ریز شده رو مخلوط کنین و یکم ورز بدین، نمک فلفل و یا هر ادویه دیگهای که دوست دارین یادتون نره!
خمیر که استراحت کرد به ۲ قسمت تقسیمش کرده و روی میز به نازکی ۲-۱ میلی متر بازش کنین... مثل تصویر با کمک یک لیوان که قطرش خیلی هم بزرگ نباشه دایره دایره خمیر رو بریده کنار هم به طوری که لبههاشون کمی روی هم قرار بگیره بچینین، روش یک خط از مخلوط گوشت گذاشته و مثل گل بپیچین.. گلها رو توی سینی فر بچینین و از کنارهها سس رو توی سینی بریزین و در فر که از قبل روی ۲۰۰-۱۹۰ درجه گرم کردین بپزین
بعد از پختن در بیارین و به سلیقه خودتون سرو کنین...
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
33.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_کوکو_لوبیاسفید
مواد لازم
1 لیوان سرپر لوبیا سفید پخته شده
1 عدد پیاز متوسط
3 حبه سیر
8_7 ساقه جعفری
نصف قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری زیره
1 قاشق چای خوری نمک
3 قاشق غذاخوری سرپر آرد
روغن مایع (برای سرخ کردن)
طرز تهیه
لوبیا پخته شده ، پیاز درشت خرد شده ، سیر و جعفری را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید. سپس داخل ظرف گودی بریزید ادویه ها ، نمک و آرد را اضافه کنید و هم بزنید. قاشق را در روغن مایع بزنید و یک قاشق از مواد بردارید و داخل روغن داغ بریزید و به صورت نازک شکل بدید و با شعله کم پشت و رو سرخ کنید. بعد از اینکه کوفته ها پخت روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید تا روغن کوفته ها گرفته شود
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
72.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_کتلت_تن_ماهی
⠀
تن ماهی ۲۰۰ گرم، سیب زمینی آبپز ۳۰۰ گرم، پیاز رنده شده : ۱ عدد متوسط،تخم مرغ ۱عدد، دارچین ۱/4 ق چ، زردچوبه 1/4ق چ، ادویه کاری 1/4 ق چ،پودر سیر1/4ق چ، نمک، فلفل سیاه، آرد نخودچی ۱/۲ ق غ، گشنیز خرد شده ۱ ق غ،روغن مخصوص سرخ کردن شناور باشه بهتر هست ⠀
⠀
سیب زمینی و با آب و مقداری نمک آبپز کردم و رنده کردم. روغن تن ماهی و جدا کردم و با چنگال خردش کردم. داخل ظرف بزرگتر همه مواد و ریختم و ورز دادم. قالب فلافل و چرب کردم مواد کتلت و قالب زدم. تو روغن فراوون سرخ کردم و رو دستمال گذاشتم تا روغن اضافش گرفته بشه ⠀ ⠀
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_نودالیت_باسس_مخصوص
برای دوتا سه نودالیت.
توی تابه دوقاشق روغن بریزید دوقاشق پررب بزیزید وتفت دهید بعد رب انار دوقاشق ودونیم لیوان ابجوش واسه دوتا نودالیت بریزید و سیب زمینی سرخ شده واب نصف لیموی تازه ونودالیت دوبسته با طعم دلخواه
را اضافه کنیدوچاشنی نودالیت که توی بسته است را بریزید تا رشته نودل باز بشه وبا سس مخلوط کنید تا سس بخورد نودل بره درتابه را بذارید وحرارت را کم کنید تا جا بیفته بین 5تا10دقیقه. همراه با مرغ سرو کنید
طعم دار کردن مرغ. سینه مرغ را بصورت نواری در اورید با پودر سیر وپودرپیاز وپودرپاپریکاو فلفل سیاه ونمک طعم دار کنید بعد کمی ابلیموی تازه وروغن زیتون برنید ویه استراحت یک ساعته بهش بدین وتوی تابه تفت دهید تا طلایی بشه حواستون باشه مرغ را خشک نکنید
یه پیاز را خلالی وتفت دهید سبک که شد فلفلهای دلمه ای رنگی را اضافه وتفت دهید قارچ را اضافه وتفت دهیددزردچوبه وفلفل سیاه وادویه کاری وپودرزیره وپودرتخم گشنیزوپودرسیر بزنید وتفت دهید دراخر مرغ تفت خورده را اضافه ویه تفت مختصری بدین واماده است میتونید با نودالیت سرو کنید
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_پیراشکی_میگو
چیا نیازه واسه ۱۵ تا !؟
سیب زمینی دو عدد متوسط
پیاز یک عدد بزرگ
ميگو ٢٠٠ گرم
ذرت پخته
نخود فرنگی
سس فلفل دو ق غ
مخلوط ادویه ها شامل:
پودر تخم گشنیز نصف ق چ
نمک
فلفل سیاه نصف ق چ
فلفل قرمز نصف ق چ
زنجبیل نصف ق چ
پودر سیر یک ق چ
پودر کاری نصف ق چ
زردچوبه یک ق چ
پنیر موزارلا یا گودا به دلخواه
خمیر پیراشکی ۱۵ عدد
بعد از اینکه پیراشکی ها رو پیچیدین، میتونین بلافاصله سرخشون کنید یا توی فر بذارید و یا مثل من توی هواپز بذارید و بدون روغن سرخشون کنید.
🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_رولت_بیسکویتی_با_مغزهویج_بدون_فر
مواد لازم
۵۰۰ گرم هویج
۱ لیوان چایخوری شکر
۱ لیوان آب
۳ بسته بیسکویت پتی بور
۱۰۰ گرم کره
۲ ق غ پودر کاکاعو
شیر ۲ لیوان
برای سس شکلاتی
۱ بسته خامه صبحانه
۱ لیوان چایخوری شکلات
ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه
بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکاعو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ادویه_خانگی
✅فلفل سیاه
✅برگ بو (جزء اصلی برای غذاهای که با گوشت و مرغ درست میکنم، توی سوپ،آبگوشت،ماهیچه و…)
✅فلفل قرمز
✅پودر دارچین
✅زنجبیل (برای مرغ و ماهی)
✅پاپریکا (برای غذاهایی که بیشتر رب گوجه و گوجه دارن )
✅ادویه ۷ قلم ( این ادویه طعم غذا رو بی نظیر میکنه)
✅پودر پیاز ( علاوه بر خود پیاز در غذاهایی که پیاز زیاد میخوان مثل گردن و ماهیچه خیلی خوبه ، همچنین برای سوسیس کالباس خونگی)
✅پودر سیر (برای ماهی و بیشتر غذاهای #فست_فودی مثل #بیف_استراگانف، #نان_سیر، #سس #سالاد_سزار و …)
✅پودر تخم گشنیز (که عطر فوق العاده داره برای #غذاهای_عربی مثل #گبولی مرغ و گوشت و #ترشی)
✅میخک (برای بعضی #دمنوش ها و #چای_کرک و #غذاهای_عربی )
✅جوز هندی (برای #مرغ و #سوسیس #کالباس و #همبرگر عالیه )
✅مرزه و ترخون خشک (برای #مرغ_شکم_پر عطرش فوق العاده میشه ، همچنین برای #دلمه_کدو )
✅غنچه گل محمدی و پودرش ( برای #دمنوش و برای بعضی #پلوها مثل لوبیا پلو)
✅فلفل عنابی ( برای غذاهایی که باید تند بشن مثل باقالی بازاری و برای ماست موسیر و ترشی)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی آسون 😍😋
یه شیرینی آسون با مواد در دسترس که کنار چایی خیلی میچسبه
دو پیمانه آرد
یک قاشق غذاخوری شکر
کمی نمک
یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری دارچین
چهار قاشق غذاخوری روغن مایع
و دو قاشق غذاخوری کره.
با دست یکدست کنین تا مثل خرده نان بشه .
یک پیمانه شیر سرد رو تا جایی اضافه کنین که خمیر نرمی به دست بیاد .
خمیر رو هشت قسمت کرده و هر کدوم رو گرد کنید.
روی سطح کار رو آرد پاشی کرده و با وردنه خمیرها رو پهن کنید و به چهار قسمت برش بزنید.
مثل فیلم قسمت هلالی خمیرها رو جمع کنین و فشار بدین تا به شکل برگ دربیاد.
در اخر داخل روغن فراوان بذارید تا سرخ بشه .
یکطرف که برشته شد برگردونید تا سمت دیگشونم سرخ بشه.
داخل شربت یا عسل بندازین و با پودر پسته تزیین کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودینگ توت فرنگی و میوه
تابه به قطر 20 سانتی متر
مواد لازم پودینگ توت فرنگی:
- توت فرنگی 150 گرم
100 میلی لیتر شیر
- 120 گرم شکر
- پودر ژلاتین (10 گرم)
- 1.1 لیتر شیر
مواد شفاف:
- ژلاتین ۵گرم
- شکر 100 گرم
- آب 800 میلی لیتر
میوه به دلخواه
- پودینگ توت فرنگی: همه مواد را با هم مخلوط کنید، در حین هم زدن بپزید تا بجوشد، در قالب بریزید، بگذارید بماند تا در دمای محیط بماند، از قالب خارج کنید سپس به 16 قسمت مساوی برش دهید.
- مواد شفاف: همه مواد را با هم مخلوط کنید و در حین هم زدن بپزید تا بجوشد
- کمی داخل قالب بریزید تا شفاف شود سپس پودینگ توت فرنگی و میوه ها را بچینید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قیمه_بادمجون
مواد لازم:
✅گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم(بهتره استخوان دار باشه)
✅پیاز رنده شده ۱ عدد بزرگ(خرد نکنید و حتما رنده درشت بزنید)
✅لپه خیس خورده از شب قبل(حتما بجوشانبد و بعد از آبکشی با مقدار کمی روغن تفت و بعد به گوشت پخته اضافه کنید)۲/۳ پیمانه خام
✅بادمجان قلمی ۴ عدد(بهتره سر سبز بادمجون ها رونگیرید تا در حین پخت از هم نپاشه)و حتما روشونو نمک بپاشید و بعد از اینکه آب انداخت با دستمال خشک و و بهد سرخ کنید اینجوری نمک به خرد بادمجون ها هم نشسته و خوشمزه تر میشه.(در حین سرخ شدن به بادمجان ها مقداری زعفران زدم محشر میشه)
بعد از پخت لپه بادمجان و گوجه خام اضافه شود.
✅نمک،فلفل سیاه،پودرگل سرخ،زیره،زردچوبه،تخم گشنیز،دارجین،جوز(خیلی کم)چوب دارچین،لیموعمانی،پرک لیموعمانی
✅گلاب و هل و زعفران
✅گوجه کوچیک(حتما خام باشه و فقط یک شکاف کوچیک با چاقو بزنید و همزمان با بادمجون ها اضافه کنید)
✅حتما آب جوش به خورشت اضافه کنید که شوک دمایی پیدا نکنه
✅رب گوجه حتما با چوب دارچین و روغن تفت بدین رنگ که باز کرد بعد به گوشت و لپه اضافه کنید
🥂🌯 🌯🥂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_سماق یا سماق قاتق
احتیاج داریم به:
📌 گوشت ۱۵۰گرم
📌 سماق دو قاشق غذاخوری
📌 پیاز یک عدد بزرگ
📌 زعفرون دم شده یک و نیم قاشق
📌 ادویه شامل زردچوبه،پرگ لیمو عمانی،فلفلو دارچین
📌 سیب زمینی یک عدد
📌 پیاز هارو رنده گنید و کمی تفت بدین تا سبک بشن
📌 گوشت و ادویه هارو اضافه کنید و کمی تفت بدین
📌 آب جوش رو تا جایی اضافه کنید که روی گوشتهارو بپوشونه و زمان بدین تا گوشت کامل بپزه
📌 سماق رو با کمی اب مخلوط کنید و زمان بدین
📌 برای کنار این خورشت سیب زمینی هارو به هر شکلی که دوست دارین خرد کنید و سرخ کنید میتونید همزمان با ریختن سماق سیب زمینی رو خام به خورشت اضافه کنید ولی خب سرخ شده مجلسی تره
📌 سماق و زعفرون و نمک رو اضافه کنید و حدود نیم ساعت زمان بدین تا کامل مزا ها به خورد هم برن
📌 میتونید از سماق قرمز هم استفاده کنید و رنگ خورشتتون هم تغییر میکنه
🥂🌯 🌯🥂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛