می دونید چرا بهش میگن شیرینی اسکوپی ، به خاطر این که با قاشق بستنی اسکوپ زده میشه 😁😉
حالا اگر اسکوپ هم نزدید می تونید از خمیرش بردارید و توی دست گرد کنید 😜
این شیرینی بهش قرابیه بستنی ، شیرینی اسکوپی ( dundorma ) میگن ،خیلی راحته ، با مواد ساده و بدون همزن و با شیرینی کم دیگه چی از این ساده تر 😃
#شیرینی_اسکوپی_
آن گونه كه ياری می كنی ، ياری می شوی . امام علی (ع)
تخم مرغ ۱ عدد
کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
نشاسته ذرت ۳۰ گرم ( حدود ۳ ق غ)
پودر قند ۸۰ گرم (حدود نصف لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م)
آرد سفید ۲۲۰ گرم (حدود ۱.۵ لیوان)
پودر کاکائو ۱ تا ۱.۵ ق غ
مواد به دمای محیط برسه .
کره و پودر قند الک شده رو یک کم با همزن دستی ترکیب کردم . روغن مایع ، تخم مرغ و وانیل ریختم و کمی زدم . نشاسته ذرت ، بیکینگ پودر هم ریختم . آرد الک شده رو کم کم ریختم و با انگشت خمیر رو جمع کردم . اگر بخواید دو رنگ کنید ، خمیر کمی چسبنده بود به دو قسمت تقسیم کنید . اگر تک رنگ می خواید باشه خمیر چسبنده نشه ،حواستون هم باشه آرد زیادی به خمیر ندید که لطافت شیرینی گرفته میشه .
به قسمتی از خمیر پودر کاکائو اضافه کردم و قسمت دیگه چون چسبنده بود کمی آرد ریختم . توی ظرفی خمیرها رو کنار هم قرار دادم و با قاشق بستنی اسکوپ زدم . همون طور که اولش هم گفتم می تونید اسکوپ هم نزنید و با قاشق از مواد بردارید و توی دست گرد کنید ، البته در ترکیب دو رنگی حواستون باشه که رنگ ها به خرد هم نرن .
توی سینی با فاصله از هم چیدم و در فری که از یک ربع قبل گرم کردم ( فر برقی ۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه ، فر گازی ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه ) طبقه وسط حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از خنک شدن از سینی جدا کردم و برای تزیین رویه شکلات آب شده و پودر پسته ریختم .
👈 برای من ۱۲ عدد شیرینی به وزن ۵۰۰ گرم شد ، بسته به اندازه ای که اسکوپ زده بشه تعداد متغیره ، سایز اسکوپ های من کمی بزرگ هست .
👈جای کره می تونید از ۹۰ گرم روغن جامد (صاف قنادی یا نیمه جامد ) استفاده کنید .
👈می تونید داخل خمیرش مغزی دل خواه مثل گردو ، پسته ، بادام ، شکلات چیپسی و ... هم بریزید .
👈بدون فر در فر دست ساز که روشش هایلایت استوری هست و یا تابه دو طرفه روی گاز می تونید درست کنید .
👈ماندگاری در صورت استفاده از کره حدود ده روز و در صورت استفاده از روعن جامد یک تا دو ماه ، در طرف درب بسته محیط خنک ( و یا یخچال ) می باشد .#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی سنتی و اصیل ایرانی 😍🙂
شیرینی و هم کلوچه که برای عید عالیه ، عطر و طعم بسیار دلنشینی داره 😋😍 و بدون همزن هم می تونید درست کنید 🤗
#شیرینی_سپهسالاری_
با شرافت ترین جوانمردی ، خوب دوستی کردن است. امام علی (ع)
تخم مرغ ۱ عدد
روغن جامد ۹۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
پودر قند ۷۵ گرم (حدود نصف لیوان)
ماست سفت ۷۵ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
آرد سفید ۱۴۰ گرم (حدود یک لیوان)
آرد برنج ۵۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
وانیل ۱/۸ ق چ
بیکینگ پودر نصف ق چ
زعفران غلیظ ۱ ق غ
پودر هل ۱ ق چ
پودر خمیر مایه نصف ق چ
آرد ها رو الک کردم و داخل ظرفی ریختم ، روغن جامد رو ریختم و با دست ( یا دور کند همزن ) ترکیب کردم ، اول پودری هست بعد به صورت خمیر میشه . این رو کنار گذاشتم .
توی یه ظرف دیگه تخم مرغ ، ماست ، پودر قند الک شده ، پودر هل ، پودر خمیر مایه، بیکینگ پودر ، وانیل ، زعفران رو ریختم و با همزن دستی ترکیب کردم .
حالا این مواد رو به مواد خمیری قبل اضافه کردم و مخلوط کردم . زیاد ترکیب نکنید که شیرینی خشک نشه . استراحت نمی خواد.
داخل قیف بدون ماسوره یا همراه ماسوره ساده ، مواد رو ریختم و در سینی کفش کاغذ روعنی یا نسوز انداختم و با فاصله پایپ کردم . سایزش ،کوچیکی و بزرگیش سلیقه ای هست . ۲۰ تا ۳۰ دقیقه استراحت قرار دادم و بعد با مهری که به آرد زدم ، روی شیرینی ها فشار دادم . برای رومال ترکیب زرده تخم مرغ و زعفران رو روشون رومال زدم . در فر که از یک ربع قبل گرم شده ( فر برقی ۱۷۰ درجه ، فر گازی ۱۸۰ درجه ) طبقه وسط ، حدود ۲۵ دقیقه قرار دادم .
در اصل روی این شیرینی ها شکر پاشیده میشه که قابل حذف هست ، من عسل رقیقه شده با آب زدم و روشون پودر پسته ریختم .
⬅️تعداد بسته به سایزی که درست می کنید متغیره ، برای من ۱۹ عدد سایز متوسط به وزن ۴۰۰ گرم شد .
⬅️ بدون فر در فر دست ساز که روشش هایلایت استوری هست و یا تابه دو طرفه روی گاز میشه .
⬅️ بهتره روغن جامد جایگزین نشه و در صورت جایگزینی ۱۰۰ گرم کره بریزید . روغن جامد (روغن صاف و یا اصیل (حیوانی))
⬅️ می تونید از پودر دارچین ، پودر زنجبیل هم داخل ابن شیرینی استفاده کنید .
⬅️ ماندگاری در صورتی که از روغن جامد استفاده بشه یک تا دو ماه و در صورت استفاده از کره حدود ده روز ، در ظرف درب بسته محیط خنک و یا یخچال می باشد .#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_لوبیاسبز_با_گوشت
مواد لازم:
500 گرم لوبیا سبز
300 گرم گوشت گوساله قیمه ای
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری رب
2 عدد سیب زمینی مکعبی خرد شده
1 قاشق مربا خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
نیم لیتر آب
طرز تهیه:
روغن مایع را داخل قابلمه بریزید گوشت را اضافه کنید کمی تفت بدید و پیاز را اضافه کنید و 15 دقیقه سرخ کنید . رب را اضافه کنید و هم بزنید . سپس سیب زمینی و آب را اضافه کنید و 15 دقیقه بپزید. سپس لوبیاها را که از طول برش زدید و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید بپزد
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_متفاوت😍😍
600 گرم سیب زمینی
1 حبه سیر
جعفری
600 گرم گوشت گوساله
50 گرم ارد سوخاری
50 گرم پنیر رنده شده
نمک فلفل جوز هندی
2 عدد تخم مرغ
روغن زیتون
پنیر رنده شده
سیب زمینی را بجوشانید ، پوست آن را بگیرید و به صورت ورقه ای برش دهید. سیر ، جعفری ، آرد سوخاری ، پنیر رنده شده ، نمک ، فلفل ، جوز هندی ، 2 تخم مرغ را به گوشت گوساله آسیاب شده اضافه کنید. مخلوط کردن. کوفته درست کنید. بزارید داخل فریزر به مدت ۱۵دقیقه مقداری روغن درون ظرف پخت بریزید. سیب زمینی و کوفته را مرتب کنید ، روغن بریزید ، پنیر رنده شده را بپاشید. تزئین با رزماری. به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
از اون شیرینی های مجلسی ، پرطرفدار 😍😋
فوق خوشمزه و دوست داشتنی
#شیرینی_گردویی
گشاده رويى خوى آزاده است. امام علی (ع)
سفیده تخم مرغ ۲۷۰ گرم ( حدود ۸ تا ۹ عدد)
پودر گردو ۳۰۰ گرم ( حدود ۳ لیوان)
شکر ۶۰۰ گرم (حدود ۳ لیوان)
کیک اسفنجی ۳۰۰ گرم
پودر کاکائو ۲۰ گرم ( ۲ ق غ)
روغن مایع ۳۰ گرم ( ۴ ق غ)
سرکه سفید ۲ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
⬅️اول از همه عزیزای دلم برای درست کردن شیرینی ها معیار گرم درسته و لیوان تقریبی هست ، این شیرینی حساس هستش و حتما با ترازو و گرم پیش برید .
⬅️ برای کیک، می تونید از خرده کیک هاتون که قبلا درست کردید استفاده کنید . من این جا کیک اسفنجی درست کردم ، برای این میزان کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی خوبه ، برای دیدن دستور #کیک_اسفنجی بزنید .از تی تاب و کیک های بسته بندی استفاده نکنید .
پودر گردو ، شکر ، نصفی از سفیده ها ، کیک اسفنجی تکه شده ، پودر کاکائو (اگر کیکتون کاکایویی هست پودر کاکائو حذف کنید) داخل میکسر ریختم و میکس کردم و یا می تونید از چرخ گوشت رد کنید . بعد مابقی سفیده رو ریختم .
روی حرارت کم مرتبا هم زدم ، مرحله داغ زدن مهم هست و در کیفیت شیرینی شما تاثیر میزاره . طوری بشه که شکر آب بشه ، اما سفیده نپزه . تایم نمیشه گفت ، بسته به حجم موادتون ، جنس قابلمه و سطحی که مواد روی حرارت هست تایم متغیره ، طوری که انگشت زدید گرما حس کنید و انگشت رو نسوزونه .
بعد از داغ زدن ؛ روغن مایع ، سرکه سفید ، وانیل ریختم و ترکیب کردم. گذاشتم در محیط ۵ تا ۶ ساعت بمونه و خنک بشه .اگر بعد از خنک شدن خیلی سفت بود می تونید کمی سفیده تخم مرغ بریزید .
توی قیف بدون ماسوره ریختم و داخل سینی کاغذ نسوز (یا روغنی) انداختم . مواد رو داخل سینی با فاصله پایپ کردم نوک قله ای شیرینی رو با انگشتم که کمی چرب کردم گرفتم . روش کمی پودر پسته ریختم .
فر با دمای ( فر برقی ۱۹۰درجه ، گازی ۲۰۰ درجه ) از یک ربع قبل گرم بشه . بعد که سینی رو در طبقه وسط قرار دادم دما رو ( فر برقی ۱۷۰ درجه ( المنت بالا و پایین روشن ) ، فر گازی ۱۸۰ درجه) کردم به مدت ۲۰ دقیقه .
قبلش یک دونه بزارید بپزه تایم بگیرید و دما رو چک کنید ، اگر اوکی بود پیش برید .
بعد که از دما افتاد از سینی جدا کردم .
👈 برای من در سایز بزرگ ۳۶عدد و به وزن حدود ۱۲۰۰ گرم شد .
👈 زیاد در فر بمونه و اگر بعد از خنک شدن خوب پوشونده نشه ، خشک میشه .
👈در ظرف درب بسته که هوا نره حدود دو تا سه هفته محیط خنک با کیفیت می مونه ، با توجه به نوع نگهداری این متغیره .#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام👋 سلام👋
🌿🍂🌿🍂🌿🍂🌿🍂🌿
⦇ از قانون بالُن استفاده کنید...!
هرچیزی که به دَرد بُخور نیست رو
دور بریزید تا ؛ اوج بگیرید...!🪂🎈
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
آموزش #کلمپه_نخودی_کرمان
مواد لازم
آرد سفید ۲۰۰گرم
آرد نخودچی ۲۰۰ گرم
ماست ۱۲۰ گرم
کره مارگارین ۱۰۰ گرم
روغن جامد یا نیمه جامد ۵۰ گرم
تخمرغ ۱عدد
پودر قند دو قاشق غذا
طرز تهیه
ابتدا روغن کره ماست تخمرغ پودر قند با هم مخلوط کنید تا باهم میکس بشن
بعد آرد الک کنید بهشون اضافه کنید خوب با نوک انگشت ورز بدین تا خمیر جمع و منسجم بشه داخل نایلون میذاریم حدود ۱۵ دقیقه
مواد میانی
خرما ۲۵۰گرم چرخ شده
گردو ۵۰ گرم
ادویه هل دارچین و میخک
یک قاشق غ سر خالی
همه مواد میانی رو با دو تا ق غ روغن مایع مخلوط کنید
و به اندازه دلخواه گوله کنید
حالا از خمیر چونه های ۳۰تا ۵۰ گرمی بردارین
خرما وسطش بذارین جمع کنید و مُهر کلمپه بزنبد
تمام مراحل با فیلم هست 🙏
نکته⭕⭕⭕
اگه دیدین موقع پیچیدن کلمپه خمیر ترک میخوره دو تا قاشق غذا خوری بهش کم کم شیر اضافه کنید بیشتر نریزن
این خمیر خودش همین شکلی هست ینی کمی ترک داره اونم بخاطر آرد نخودچی هستش
دوم دمای فر ۱۸۰درجه به مدت ۲۰ دقیقه هست
تایم فر به فر شما بستگی داره زیاد که تو فر بمونه خشک و بیسکوییتی میشه
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
#کلمپه_نخودی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
خب آشپزای خوشگلم بریم برای کدو شکم پر برای شام یا ناهار فردامون🤗
مواد لازم .
1 کیلو کدو سبز
250 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
فلفل سیاه و نمک
1 فنجان نخود آب پز
1 بسته دانه صنوبر (قبلا گفتم واسه کسایی که می خوان رژیم بگیرن خوبه)
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری کره
چند عدد فلفل سبز
ماست مو سیر
.
آماده سازی:
گوشت سرخ شده و در روغن کم پخته می شود. دانه صنوبر و پیاز و بقیه مواد را اضافه کنید. بقیش مث ویدئو ه
😉بعدشم با ماست موسیر نوش جان کنید😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_هویج_بستنی
آب هویج ۲ لیوان
پودر ژلاتین ۲۵ گرم (حدودا ۲/۵ ق غ)
شکر ۲ تا ۳ ق غ
بستنی ۱ لیوان (می تونید از خامه هم استفاده کنید میزان دل به خواهی )
وانیل مقداری
آب سرد نصف لیوان
پودر ژلاتین رو روی آب سرد پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
داخل مخلوط کن آب هویج و شکر (میزانش کاملا بستگی به ذایقه خودتون داره ) و ژلاتین خنک و بستنی و وانیل رو اضافه کردم و میکس کردم .
قالب من پلاستیکی هست اینجا خیلی جزیی با روعن مایع چرب کردم و مواد رو ریختم و گذاشتم یخچال تا دسر خوب بسته بشه . من یه شب تا صبح گذاشتم .
بعد از بسته شدن دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی خوب از جاش آزاد شد ، روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
پ.ن : سوال های تکراری
چه طور دسر که کج بود صاف شد . دیس مرطوب همیشه باشه که وقتی دسر اون محلی که در نطر دارین نیفتاد بتونید با دست بکشید تا محل مورد نطرتون قرار بگیره .
پودر ژله با پودر ژلاتین فرق داره ، جایگزین نمیشه و پودر زلاتین در سوپر مارکت ها و لوازم قنادی هاهستش .
جنس قالب هر چی می تونه باشه . این قالب پلاستیکی ها ارزونن و من از پلاسکوفروشی چند مدت قبل خریدم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی
مواد لازم:
گوشت چرخکرده : ۳۵۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
سیر : ۲ حبه
تخم مرغ : ۱ عدد
آردنخودچی : ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، ادویه کاری ، گردغوره و سماق : به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی، پیاز و سیر را رنده می کنیم.
تمام مواد بالا را با هم مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه ورز می دهیم.
داخل ماهیتابه روغن مایع ریخته، شعله را زیاد می کنیم تا روغن حسابی داغ شود. شامی ها را درست کرده داخل روغن هر طرف را حدود ده دقیقه سرخ می کنیم.
برای کنار غذا، گوجه فرنگی ها را حلقه ای برش زده، داخل روغن باقیمانده همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و آبغوره سرخ می کنیم.
این غذا می توانید با نون یا پلو سرو کنید.
نکات:
اگر می ترسید که شامی شما وا برود آب سیب زمینی و پیاز رنده شده را بگیرید، من نگرفتم.
هر چه مایه شامی بیشتر ورز داده بشه، احتمال وا رفتن اون توی روغن کمتره.
مایه شامی را می توانید برای یک یا دو ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد دوباره ورز دهید.
روغن مایع ابتدای قرار دادن شامی داغ باشه تا به ماهیتابه نچسبه، بعد قرار دادن دو تا سه شامی شعله را کمتر کنید تا در زمان بیشتری سرخ و پخته بشه.
برای سس کنار غذا می توانید رب گوجه را همراه با نمک، فلفل و پودرسیر داخل روغن سرخ کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تو فکری ناهار چی بپزی؟
پیشنهاد عالی واست دارم😍
یک عدد پیاز نگینی شده رو داخل روغن تفت بدید
یک سینه مرغ خرد شده رو اضافه و ۱۵ دقیقه تفت بدید
سه عدد فلفل شیرین خرد کنید
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد کنید
یک عدد گوجه پوست گرفته هم نگینی کنید
سبزیجات خرد شده رو به مرغ ها اضافه و تفت بدید
ادویه ها:نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، زردچوبه، آویشن، پودر گوجه از هرکدوم یک قاشق چایخوری
هم بزنید تا مرغ ها طعم دار بشن
سه قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
وقتی خامی رب گرفته شد یک لیوان آب بریزید
درشو ببندید و ۱۰ دقیقه اجازه بدین بپزه
دو پیمانه برنج شسته شده
کمی هم بزنید
یک لیوان آب، درشو ببندید و ۴۰ دقیقه زمان بدین تا دم بکشه
برای سرو داخل کاسه بریزید و قالبی برگردونید
عطر و طعمش واقعا محشره
نوش جان❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_چیپس_شکلاتی🍪🍫𖦹
↜نکته فیلم چیه؟😂
نان عصرانه با چیپس شکلاتی یه عصرونه خوشمزه که میتونی با هرچی دوست داشتی میل کنی🍓
↜اینو بفرست واسه کسی که عاشق نون شکلاتی خوشمزه هست👌
مواد لازم🍚:
آردفانتزی ۴۰۰ گرم
مخمرفوری ۸ گرم
نمک ۶ گرم
شکر ۳۲ گرم
شیر ۱۳۰ گرم
تخم مرغ ۴۵ گرم
کره ۲۵ گرم
چیپس شکلات به میزان دلخواه
برای رومال🍯:
تخم مرغ
شیر
وانیل یک پینچ
طرز تهیه🥣:
۱- ابتدا مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم و شیر را اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه.🥛
۲- و بعد کره رو اضافه میکنیم و ورز میدیم تا سطح خمیر صاف و یکدست بشه و چیپس شکلاتی اضافه میکنیم.🍫
۳- و روی خمیر رو میپوشونیم و میذاریم خمیر استراحت کنه ،استراحت اول ربع ساعت🍣
۴- خمیر را به چانه های دلخواه جدا میکنیم و با دست رول میکنیم و میپیچیم طبق فیلم.🥟
۵- به مدت یک ساعت و نیم استراحت دوم میدیم و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ به مدت نیم ساعت میپزیم🍪
نوش جان🍽
↜نشر و پخش ویدیوها و دستورات فقط با گفتن ذکر منبع❤️🙏#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛