15.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ خیارشوری 😍😋
مواد لازم:
مرغ🐔 ۱/۵ کیلویی ۱ عدد
آب خیارشور 💧به میزان لازم
پیاز 🧅۵۰۰ گرم
قارچ🍄 ۵۰۰ گرم
کره🧈 ۱۰۰ گرم
فلفل سیاه🌶 ۱ ق چ
پاپریکا 🫑۲ ق غ
در ابتدا مرغها یک شب تو آب خیارشور استراحت داده میشه؛ این کار باعث ترد شدن و طعم گرفتن مرغ میشه. بعد از اینکه مرغها از آب خیارشور خارج کردیم از قسمت پشت برش میدیم. کرهای که به دمای محیط رسیده رو با فلفل سیاه و پاپریکا مخلوط کرده، دو طرف مرغ کامل به مواد آغشته و ماساژ داده میشه. در مرحلهی بعد هر سمت مرغها با حرارت کم ۸ دقیقه تفت داده میشه. حالا پیاز و قارچ خرد شده در تابهای که مرغ توش سرخ شده ریخته میشه و مرغ روش قرار میگیره. یک در کوچیکتر قطر تابه رو روی مرغها میذاریم تا پیازها آب نندازه و کاراملی بشه و هم مرغ مغزپخت بشه.
-استفاده از آب خیارشور مثل آب نمک با فشار اوسمزی تمام خونآبهها رو از داخل مرغ خارج می کنه و در عین حال به مرغها طعم هم میده.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی زعفرانی 😍😋
آرد سفید دو ق غ سر خالی
شیر دو سوم لیوان
گلاب یک سوم لیوان
زعفران دم کرده دو ق غ
هل ساییده نصف ق چ
زرده تخم مرغ یک عدد
وانیل نوک ق چ
شکر نصف لیوان (کم شیرینی میخواین یک سوم لیوان بزنبد )
خامه صبحانه پاکت صورتی یک بسته دویست گرمی
.
ابتدا شیر و گلاب و زعفرون و هل رو مخلوط میکنیم
زرده تخم مرغ رو با شکر مخلوط با چنگال سه دقیقه میزنیم بعد کم کم مخلوط شیر رو اضافه هر بار مخلوط میکنیم دوباره اضافه میکنیم یکدست بشه
بعد که کل شیر رو اضافه کردیم و یکدست شد آرد رو اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا خوب حل بشه و گلوله آرد باقی نمونه
حالا روی حرارت خیلی ملایم و شعله کوچک میزاریم و مرتب هم میزنیم تا به غلظت برسه
غلظت گرفت خاموش میکنیم وانیل رو و خامه رو اضافه میکنیم
سه ساعت داخل فریزر بمونه آماده است
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_رول_کوکوسبزی
۱ لیوان فرانسه سبزی ریز خرد شده / تخم مرغ ۳ عدد / آرد ۱/۵ ق غ / نمک و فلفل به اندازه لازم.
طرز تهیه
همه رو مخلوط کردم کف سینی ۴۰×۳۰ کاغذ روغنی گذاشتم و چربش کردم مواد کوکو روش ریختم و توی ماکروفر گرم با درجه ۱۸۰ بمدت ۶ دقیقه پختم
بعد از پخت کاغذ جدا کردم کمی که از داغی افتاد نواری بریدم و رول کردم روی نون های مینی تست کمی سس مالیدم بعد پنیر ورقه ای گذاشتم کوکو و هویج رول شده همه رو با خلال دندون فیکس کردم .
این رولت کوکو رو توی تابه رژیمی روی گاز هم میتونید بپزید منتها بازم کاغذ روغنی بزارید چرب کنید و بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید حتما زیر تابه شعله پخش کن بذرید
🌯🥗🌯🥗🌯🥗🌯#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
#کیکمرغ
.
مواد لازم :
تخم مرغ ۲ عدد
آرد گندم ۱ لیوان
روغن یک سوم لیوان
بکینگ پودر یک ق غ سرپر
ماست چکیده نصف لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
و ادویه های دلخواه به مقدار لازم
یکم مواد مرغی(مرغ ریش ریش شده پخته شده رو با یکم رب و یا کوجه و پیاز داغ و ادویه کافی تفت بدین)
طرز تهیه :
تخم مرغ و نمک و فلفل رو اونقد بزنین تا کف کنه بعد روغن و ماست رو اضافه کنین و هم بزنین و بعدش آرد و بکینگ پودر رو با هم قاطی و توش الک کنین و هم بزنین ، صفحه ساندویچ ساز رو حسابی چرب کنین و بعد یه لایه مواد بریزین و وسطش مواد مرغ بریزین و روش دوباره مواد بریزین تا روشو بپوشونه،بعد ۵الی ۷ دقیقه بزارین بپزه این زمان بستگی به مدل ساندویچ سازتون داره.
به همین راحتی👌🏻به همین خوشمزگی😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_شکلاتی #بدون_فر #بدون_تخم_مرغ #بدون_همزن
بچه ها اینم ویدئو خدمت شما😊🙏🏻
به نکات دقت کنین
مواد لازم :
کره ۱۲۰ گرم
پودر قند نصف لیوان
آرد ۲ لیوان
روغن مایع ۲ ق غ
ماست پرچرب ۲ ق غ
بکینگ پودر نصف ق چ
کنجد
شکلات صبحانه
یک عدد زرده تخم مرغ برای رومال کردن کلوچه ها
طرز تهیه :
کره و روغن مایع و ماست و پودر قند رو با چنگال حسابی هم میزنیم(کره حتما حتما به دمای محیط رسیده باشه و نرم شده باشه)،بعد با همزن دستی حسابی هم میزنیم که ترکیب مواد یکدست بشه،حالا آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و در دو مرحله در مواد الک کرده و حسابی با چنگال یا قاشق یا حالا دست هم زده تا خمیر یکدستی بدست بیاد،سرعت عملتون بالا باشه و حسابی هم بزنین،خمیر که یکدست شد یک ساعت داخل ظرف در بسته توی یخچال بزارین تا استراحت کنه ، بعدش که از یخچال دراومد،به اندازه یک مغز گردو یکم بزرگتر،از مواد برداشته و کف دست پهن کرده و یکم شکلات صبحانه وسطش ریخته و طبق فیلم که نشون دادم گردش میکنیم با دست و بعد یکم پهنش میکنیم،تابه ی رژیمی دو طرفه رو اون قسمتش که خط نداره رو چرب کرده و کاغد روغنی روش پهن میکنیم و کلوچه هارو توش میچینیم،زرده تخم مرغ رو زده و با فرچه روی کلوچه ها میزنیم و با چنگال روش حالت ضربدر ایجاد میکنیم مث فیلم ، و بعد روش کنجدپاشی میکنیم،واشر تابه رو حتما درمیاریم(نکته مهم)،شعله پخش کن روی شعله بزرگ گاز گذاشته و شعله رو کم رو به متوسط روشن میکنیم،تابه رو میذاریم روش،بهتره قبل از اینکه کلوچه ها داخل تابه قرار بگیره تابه یه پنج دقیقه ای خالی گرم بشه،بعد در تابه رو بسته و نیم ساعت اول اصلاااااا در تابه رو باز نکنین ، بعد از نیم ساعت چک کنین،بعد شعله رو کم کنین و یک ربع دیگه تایم بدین تا جایی که مطمئن بشین پخته ، هر موقع زیر کلوچه ها طلایی شد یعنی پخته و کامله.
اگه پاخل فر میپزید دمای ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با یه ساندویچ راحت و خوشمزه اومدم بریم سراغ درست کردنش 😍😊
#ساندویچ_مرغ_فانتزی
مواد لازم ؛
سینه مرغ پخته ۱ عدد
پیاز چه خرد شده ١/٤ پيمانه
جعفری خرد شده ١/٤ پيمانه
چیپس خلال ١ پيمانه
خيار شور خرد شده ١/٢ پيمانه
سس مایونز ١/٢ پيمانه
سس خردل ١ قاشق سوپخورى
نمک و فلفل به میزان لازم
نان همبرگری کوچک ۸ عدد
کاهو خرد شده ۲ پیمانه
گوجه ۲ عدد .
طرز تهیه ؛
سینه مرغ پخته شده رو تیکه تیکه های درشت خرد میکنیم و توظرفی میریزیم
بعد خیار شور ، چیپس خلال ، جعفری ، پیازچه ، نمک و فلفل و در آخر سس مایونز و سس خردل و اضافه و خوب مخلوط میکنیم ، نان همبرگری رو باز کرده و مقداری از مواد داخل نون میزاریم و بعد گوجه و کاهو میزاریم و یه ساندویچ راحت و خوشمزه آماده میکنیم به همین راحتی غذامون آماده میشه 😍حتما امتحان کنید طعمش عالیه 😋😋
.
نکته ؛ از هر نوع نانی میتونید استفاده کنید ، اگه پيازچه تو دسترس نبود پياز هم ميتونيد بريزيد ، ميتونيد ميزان سس و بيشتر يا كمتر كنيد ، حتما بزارید مرغ خوب سرد بشه چون این ساندویج سرده و اگه بعد از آماده کردن ساندویچ کمی تو یخچال هم بمونه خیلی عالی میشه حتماً درست كنيد و از خوردنش لذت ببرين 🤩
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. امروز واستون یه نوع پیراشکی آوردم از نوع ترکی که بهش برلینر گفته میشه
#برلینر(#پیراشکی ترکی
مواد لازم:
1 استکان کمر باریک ترک شیر ولرم ( نصف لیوان یاحدود 110 گرم)
1 پاکت خمیر مایه (یا 1 قاشق غذاخوری سر صاف )
2 قاشق غذاخوری شکر
2 عدد تخم مرغ و یا 1 عدد تخم مرغ بزرگ
75 گرم کره نرم شده( 2 قاشق غذاخوری)
1 پاکت وانیل 5 گرمی ترک (یا 1/4 قاشق چایخوری وانیل ایرانی )
1 پنس نمک (ما بین انگشت شست و اشاره )
حدود 4تا3 لیوان آرد
روغن برای سرخ کردن
مواد داخل برلینر(پیراشکی) :
میتونید از شکلات صبحانه ، مربا و یا مارمالاد یا خامه قنادی استفاده کنید.
برای تزئین هم میتونید از پودر قند استفاده کنید.
طرز تهیه:
در یک ظرف شیر ولرم(انگشت گرم شود) و خمیر مایه و شکر را به شیر بریزید وکمی هم بزنید و بعدبه نوبه کره وتخم مرغ ونمک ووانیل را اضافه وبا همزن دستی مخلوط کنید وکم کم آرد را بریزید تا اونجایی که خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد وخمیر بدست نچسبد.
روی ظرف را بپوشانید وبزارید حدود 1 ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
بعد از استراحت کمی ورز بدید بعد استراحت، خمیر را وکمی ورز دهید تا هوای اضافی از خمیر خارج شود. تا هوای خمیر گرفته شود، روی میز خمیر را با وردنه حدود 1 سانت باز کنید وبا کاتر گرد یا لیوان قالب بزنید (قطر خمیر نازک نباشه)، روی خمیر را باز پوشانده وحدود 10تا15 دقیقه استراحت دهید.
در تابه روغن زیاد بریزید و بزازید خوب داغ شود، خمیر ها را یکی یکی داخل روغن انداخته و دو طرف پیراشکی رو سرخ کنید وبعد بزارید روی دستمال حوله کاغذی تا روغن اضافه گرفته شود.
در آخر هم یک سوراخ روی پیراشکی باز کنید و با مربا یا شکلات ویا هر کرم دلخواهی پر کنید و با پودر قند تزئین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤖 #پیراشکی_کرمدار
#با_رسپی_های_امتحان_شده
بزنید روی پیوستن 😍❤️👇
http://eitaa.com/joinchat/447938569C91412e0a7e
http://eitaa.com/joinchat/447938569C91412e0a7e
بزنید روی پیوستن 😍❤️👇