فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_ماهی_در_فر
مواد لازم:
1 قوطی تن ماهی (150 گرم)
2 ساقه پیازچه
1 مشت جعفری و شوید
1 عدد تخم مرغ
1 استکان مغز نان پودر شده و یا آرد سوخاری
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق مربا خوری فلفل قرمز پرک شده
برای غلتاندن کوفته ها مغز نان پودر شده
طرز تهیه:
تمام سبزیجات را ریز خرد کنید و داخل ظرفی بریزید بقیه مواد هم اضافه کنید و هم بزنید. شکل کوفته بدید و در نان پودر شده بغلتانید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه حدود 15 دقیقه تا وقتی که زیر و روی کوفته کمی سرخ شود بپزید. نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_بامیه
مواد لازم برای ۳_۴ نفر
اول از همه پیاز نگینی شده رو تفت میدهیم (۲ پیازی ک توی مشت جا بشه) بعد ۱ حبه سیر رنده شده رو کمی تفت میدهیم و گوشت تقریبا ۳۰۰ گرم رو ب پیاز اضافه میکنیم. ادویه ها ک شامل فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری زردچوبه ۱قاشق مرباخوری زردچوبه و ادویه خورشتی ۱ قاشق مرباخوری بعد ۱ کاسه پوره گوجه رو اضافه کردم ( حدود ۴تا ۵ عدد گوجه متوسط) وقتی آب گوجه کشیده شد و سرخ شد ۲ قاشق رب گوجه اضافه کردم و سرخ کردم. بعد ۱ لیتر آب اضافه کردم تا گوشت کاملا بپزه . بامیه نیم پز شده شده (تقریبا نیم کیلو) و نمک رو اضافه کردم و ۱۵ دقیقه اجازه دادم تا جا بیفته.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هویج گردویی😍😋
لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم پیمانه قنادی
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ🥚
1 لیوان شکر🍚
1 لیوان شیر🥛
نصف لیوان روغن مایع🥃
2 لیوان آرد🥡
2 پاکت بکینگ پودر🥄 (20 گرم یا 5 قاشق چای خوری، بکینگ پودر ایرانی کمتر بریزید)
1 پاکت وانیل شکری🌸 (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
1 لیوان هویج رنده شده🥕 (در یک جهت روی رنده بکشید که آب نیندازد)
1لیوان گردوی خرد شده
1 قاشق چای خوری دارچین🪵
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید تا کف کند و رنگش روشن شود. شیر و روغن مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد ، وانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید. هویج ، گردو و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید و با لیسک هم بزنید. قالب را چرب و آرد پاشی کنید و آرد اضافی را بگیرید. مایه کیک را بریزید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی کیک سرخ شود بپزید.(با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━
؟علي شاه🖤
عَلي ماه🖤
عَلي راه🖤
عَلي نَصْرُمِن الله🖤
عَلي زِمزِمه ى هَر دِلِ آگاه🖤
عَلي عِينِ يَقينْ است🖤
عَلي بَر هَمهٔ خَلْقْ اميرالْمؤمِنينْ است🖤
عَلي كاشِفِ هَر غَم🖤
عَلي بَر هَمه مَرْحَم🖤
عَلي ذِكْرِ لَبِ عيسى بن مَرْيَم🖤
عَلي هَستى خاتَم🖤
عَلي بَرگِ بَراتِ هَمهٔ خَلْقْ زآتَش و جَهَنَّم🖤
عَلي اصلِ وجودْ است🖤
عَلي روى سُجودْ است🖤
عَلي مَعدَنِ جودْ است🖤
عَلي رازونيازْ است🖤
عَلي سوزو گُدازْاست🖤
عَلي مَحْرَمِ راز است🖤
عَلي مُهرِ قبولي نَماز است🖤
عَلي بَرْگ و بَراتْ است🖤
عَلي حَجُّ زَكاتْ است🖤
عَلي تَجَلّي صفاتْ است🖤
عَلي بابِ نِجاتْ است🖤
عَلي حَيّ و مَماتْ است🖤
عَلي رَمْز عُبورو مُروراز روى صراط است🖤
عَلي ساقي كوثَر كه هَمان آب حيات است🖤
فَقَط حِيدَرِ كَرّار امير الْمؤمِنينْ است.
🖤ایام شهادت حضرت علی(ع)تسلیت باد🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃 🍃 🌱 🌱 🌱 🍃1403/1/13
🌱 🌱 🍃 🌸 🍃 🌸
🍃 🌸 🌱 🌱
🌱 🌸 🌸
🌸
دوست خوبم ســلام🌸🍃
نمیدانم آرزویت چیست🌸🍃
اما من برای رسیدن به آرزویت
دستانم رو به آسمان است
و سبزه دلم را به نیت تـو 🌸🍃
و آرزوهایت گره زدم
به نیت شادى و آرزوهای خوب
وعاقبت بخیری براى همه🌸🍃
امیدوارم روزها ؛ هفته ها
سال هاى سال در كنار هم
شاد و سـلامت باشیـد 🌸🍃
13 بدرتون مبارکـــــ🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤شهادت مولای متقیان، یاور یتیمان
🖤امیر المومنین امام علی (ع) تسلیت باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهدیگ_سیب_زمینی_رنده_شده
سیب زمینی رو رنده ریز میکنیم. داخل کاسه ای میریزیم و روش اب سرد میریزیم و میذاریم یک ربع بمونه . بعد داخل ابکش میریزیم و کامل میشوریم تا نشاستش خارج بشه بعد با دست آب شو میگیریم. اینجوری تهدیگمون ترد تر و برشته تر میشه. زعفران و نمک میزنیم و کامل مخلوط میکنیم . داخل قابلمه نچسب روغن میریزیم و میذاریم داغ بشه بعد موادمون رو میریزیم و کامل صاف و فشردش میکنیم.
ده دقیقه با حرارت متوسط میذاریم تا خودشو بگیره.
بعد برنج آبکش شده رو روش میریزیم و باحرارت کم دم میذاریم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کاکائویی_شیری
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
2.5 لیوان آرد
2 لیوان شیر بعد از بیرون آوردن از فر
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را حداقل 5 دقیقه با همزن برقی بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد خشک را الک کنید و هم بزنید. در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که خلال دندان از کیک تمیز بیرون بیاد بپزید. 5 دقیقه بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردید شیر سرد را بریزید و 10 دقیقه بعد کیک را برگردانید. روی کیک شکلات آب شده به روش بنماری بریزید. نوش جان
❣نکته:این کیک حالت خیس داره اگه خیلی خیس دوست ندارین شیر کمتری بریزین یا میتونین شیر نریزین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_چاباتا🌮🌯𖦹
↜با نون چاباتا مشکل داری؟هر سری به مشکل میخوری؟🤔
↜من امروز یکی از آسون ترین روش های نون چاباتا رو واست پست کردم. حتما تاآخر فیلم ببینید🥙
↜بفرست واسه هرکسی که دوست داره به آسون ترین روش یاد بگیره🥰
مواد لازم🍚:
آرد فانتزی ۴۰۰ گرم
مخمرفوری ۸ گرم
آب ۱۸۰ گرم
نمک ۷ گرم
شکر ۷ گرم
روغن زیتون ۲۰ گرم
ماست ۲ قاشق غذاخوری
رومال🍯 :
آب و کنجد سیاه و دانه چیا
طرز تهیه🥣:
۱- اول از همه تمام مواد خشک را با هم مخلوط میکنید.ماست را اضافه کنید.🍶
۲-آب را اضافه کنید تا خمیر جمع شود.🥟
(مواظب آبخوری آردتون باشید، ممکنه کمتر از دستور آب ببره یا بیشتر.اگر دیدید خمیر به سختی زیر دستتون ورز میخوره ،آب رو قاشق به قاشق اضافه کنید تا زمانی که خمیر به راحتی زیر دست شما ورز بخوره.)
۳- روغن را اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا سطح خمیر صاف و یکدست شود.🫗
۴- به خمیر به مدت ۴۰ دقیقه استراحت اولیه میدهیم.🍥
۵- پف خمیر را میگیریم و خمیر را به قطر ۱ سانت باز میکنیم.🫓
(اگر دلتون پف بیشتر میخواد ۲سانت باز کنید)
۶- رومال آب بزنید. مغزیجات را بریزید و با دست فشار دهید.🥜
۷- اجازه دهید حدود ۱ ساعت و نیم دیگر استراحت کند تا حجم خمیر دو برابر شود.🍣
۸- در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید.🥧
نوش جان🍽
↜این نون برای ساندویچ ها و وعده های صبحونه و عصرونه و شام عالیه...🥘#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_مرغ_و_قارچ
🔷مواد لازم:
🔹سینه مرغ خرد شده 500 گرم
🔹فلفل دلمه ای رنگی خلالی شده 2 عدد
🔹نمک و فلفل به مقدار کافی
🔹سس بشامل 2 پیمانه
🔹پنیر موزورلا رنده شده 2 پیمانه
🔹نان سوخاری 12 عدد
♨️طرز تهیه:
1- مرغ را به صورت حبه های کوچک خرد کنید و در کمی روغن زیتون تفت بدهید. چند دقیقه درب تابه را ببندید. شعله را کم کنید تا مرغ مغزپخت شود.
2- فلفل دلمه ای خلالی شده را همراه با نمک و فلفل و ادویه دلخواه اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدهید تا فلفل نرم شود.
3- مخلوط را با سس بشامل به خوبی مخلوط کنید.
4-نان ها را کف ظرف مناسب فر بچینید. مخلوط مرغ را روی آن بریزید و پخش کنید. در آخر پنیر رنده شده را روی مواد بپاشید (میتوانید کمی آویشن هم بپاشید). 5- 15-20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_فوگاس 🥨🍓𖦹
↜فرم دهی این نان فوگاس به صورت آهسته داخل فیلم گذاشته شده تا بتونید فرم دهی رو کامل یاد بگیرین.پس لطفا تا آخر فیلم رو حتما مشاهده کنید
↜بفرست برا هرکسی که میخواد نون فوگاس رو اصولی و مرحله به مرحله یاد بگیره👌
↜لایک و سیو و نظر یادت نره عزیز دلم❤️
مواد لازم🍚:
آردفانتزی ۵۰۰ گرم
آب ۳۲۵ گرم
مخمرفوری ۵ گرم
نمک ۸ گرم
روغن زیتون ۲۵ گرم
ادویه دلخواه به میزان لازم
طرز تهیه🥯:
۱- ابتدا تمام مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم.آب را اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود.🥣
(با توجه به اینکه آبخوری آرد ها باهم متفاوت است،اگر دیدید خمیر به سختی زیر دست شما ورز میخورد آب را قاشق به قاشق اضافه کنید تا خمیر به راحتی زیر دست شما ورز بخورد )
۲- روغن زیتون را اضافه میکنم و ورز میدهیم تا سطح خمیر صاف و یکدست شود.🫗
۳- روی خمیر را میپوشانیم و به خمیر به مدت ۴۰ دقیقه استراحت میدهیم.🥟
۴- بعد از استراحت اولیه پف خمیر را میگیریم و خمیر را به ۲ چانه تقسیم میکنیم،خمیر را باز میکنیم و طبق ویدیو فرم میدهیم.🔪
(دقت کنید قسمت برش ها و فرم دهی رو مثل فیلم باید به خوبی باز کنید تا زمان تخمیر فرم دهی خراب نشود)
۵- به خمیر رومال روغن زیتون میزنیم و روی خمیر ادویه دلخواه را میریزیم.🫒
۶- روی خمیر را میپوشانیم و به خمیر به مدت ۱ ساعت و ربع استراحت پایانی میدهیم ،تا زمانی که حجم خمیر کاملا دو برابر شود.🍣
۷- و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه، تا زمانی که نان ها رنگ بگیرند میپزیم.🌮
نوش جان🍽
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مهلبیه_زعفرانی
مواد لازم ....... شیر سرد دولیوان سرپر
شکر اگر شیربن دوست دارین چهار قاشق غذاخوری اگر کمتر سه قاشق
نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری پر
زعفران به میزان لازم
طرز تهیه........
شیر سرد وشکر ونشاسته ذرت را خوب مخلوط کنید تا صاف ویکدست بشه زعفران را اضافه ومخلوط کنید
مواد را روی حرارت بذارید با شعله متوسط ومرتب بهم بزنید تا احساس کنید که سنگین شده حرکت هم زن یا قاشق شما نباید بذارید خیلی سفت بشه چون مهلبیه باید کمی رقیق باشه نه مثل ترحلوا سفت بشه چون بعد سرد شدن سفت تر می شه توی ظرف بریزید وبه دلخواه تزیین کنید موقع افطار بصورت گرم میل کنید مارا هم از دعای خیرتون فراموش نکنید
نکته....... درصورت تمایل میتونید زعفران نریزید وسفید درست کتید یا گلاب وهل هم بریزید کاملا سلیقه ایه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_گلدار
🔷مواد لازم:
🔹٦ عدد تخم مرغ
🔹گل محمدى يا به انتخاب خود
🔹٧ گرم پودر ژلاتين
🔹٣ قاشق غذا خورى آب
🔹٧٥ گرم گلاب يا عرق نعنا يا هر نوع عرقيجات ديگر به انتخاب خود
🔹٤٠ گرم شكر
🔹١٥٠ گرم آب داغ
♨️طرز تهیه
يك تلنگر كوچك به پايين تخم مرغ بزنيد. مطمئن شويد قطر سوراخ در حدود يك سانتيمتر باشد. مايع تخم مرغ ها را خالى كنيد و با آب بشويد. پوسته ها را پاك كويد واز خشك شدن آن مطمئن شويد.
گل ها را داخل پوسته تخم مرغ ها قرار دهيد. پودر ژلاتين را با شكر مخلوط كنيد و در آب داغ حل كنيد. براى چند دقيقه كنار بگذاريد تا محلول كمى سرد شود. گلاب يا مايع طعم دار دلخواه خود را اضافه كرده و بگذاريد تا محلول كاملاً سرد شود.
محلول را داخل پوسته ها بريزيد و داخل يخچال قرار دهيد تا سفت شود.
پوست بگيريد و لذت ببريد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🐦کیک نمکی🎂
مواد مورد نیاز 🐦
🐦۳ عدد تخم مرغ بزرگ
🐦نصف لیوان روغن ( ۱۰۰ گرم )
🐦یک لیوان شیر ( ۲۵۰ میلی لیتر )
🐦۲ لیوان آرد ( ۳۰۰ گرم )
🐦نشاسته ذرت نصف استکان چایخوری ( ۷۰ گرم )
🐦یک قاشق نمک
🐦یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر ( 15 گرم )
🐦مواد داخلی : ( هر موادی که دوست داشته باشید میتونید استفاده کنید )
🐦۲۰۰ گرم سیب زمینی پخته شده ( یک لیوان )
🐦سوسیس ۲۰۰ گرم ( یک لیوان )
🐦گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم ( یک لیوان )
🐦جعفری ، پیازچه ، ریحان ، پونه کوهی در صورت دلخواه و پنیرپیتزا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انارگلاسه یلدایی
😍😋
این مقدار برای چهار لیوان
ژله انار یک بسته
آب انار طبیعی دو لیوان
آب دو لیوان
انار دون شده یک لیوان پر
بستنی وانیلی چهار اسکوپ
دو لیوان آب بزارید رو گاز تا بجوش بیاد.
جوش که اومد پودر ژله بریزید با قاشق بزنید تا حل بشه یک الی دو جوش که زد گاز رو خاموش کنید.وبزارید کنار تا سرد سرد بشه
انار دون شده رو بریزید تو جام (حدود پنج سانت) از ژله سرد شده با قاشق بریزید رو انار به اندازه ای بریزید که فقط روی انار رو بگیره (اینکار به این دلیله که انار بالا نیاد) وبزارید یخچال تا ژله کمی خودشو بگیره کمی که خودشو گرفت چند قاشق دیگه ژله بریزید وبزارید یخچال تا کامل ببنده.
ژله که سفت شد از یخچال بیرون آورده یک اسکوپ بستنی وانیلی بریزید رو ژله و آب انار رو بستنی🙂به همین راحتی خیلی خوشمزس ایده خوبیه برای شب یلدا😊
برای آب انار اگر دستگاه ندارید
انار رو دون کنید بریزید تو صافی وبا گوشت کوب حسابی بکوبید سپس از الک رد کنید.
ویا میتونید تو کیسه نخی بریزید وبا وردنه بزنید.
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
46.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربای به😍😋
مواد لازم:
یک کیلو به 🍎
۶تا۷لیوان آب💧
یک کیلو شکر 🍚
آب یک عدد لیموترش تازه🍋
یکم گردوی نگینی خورد شده(دلبخواه)
برای خوشرنگ شدن مربا به کافیه در دیگ رو بزارید
بعد اینکه شکر حل شد دم کنی بزارید
و حدود ۵تا ۶ساعت بزارید با حرارت ملایم قوام بیاد
نیم ساعت تا یک ساعت آخر آب ایمو و گردو رو اضافه کنید
ی شب تا صبح بزارید مربا با همون قابلمه داخل محیط اشپزخونه بمونه
اگه قوامش اوکی بود داخل شیشه یا ظرف مورد نظر بریزید و نوش جان کنید
اگر دیدین شیره رقیقه یک بجوشونید مجددا
اگرم غليظ بود آب جوش اضافه كنيد و چنتا جوش بزنه
شكر مربا كم باشه يا به نپزه مربا كپك ميزنه
حتما به ها اول كار به مدت ٤٠دقيقه پخته شن كامل
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_کیک
موز ۴ عدد
روغن ۱/۴ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
شکر نصف لیوان
آرد ۱ و ۱/۲ لیوان
نمک ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
جوش شیرین ۱ ق چ
وانیل ۱/۸ ق چ
دارچین ۱ ق چ
پنیر خامه ای ۳ عدد
شکر نصف لیوان
شیر ۱ لیوان
پودر ژلاتین ۱ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
.
موز را با چنگال له میکنیم و شکر و تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم
آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک و دارچین اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و در قالب کمربندی می ریزیم
۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم
به پنیر خامه ای وانیل و شکر را اضافه و میکنیم و ژلاتین را در شیر داغ می ریزیم و هم میزنیم تا حل شود و به بقیه مواد اضافه میکنیم و روی کیک داغ می ریزیم و ۴ ساعت در یخچال میگذاریم
پودر ژله را با ۱ لیوان آب روی حرارت کم میگذاریم تا پودر ژله حل شود . سرد که شد روی کیک می ریزیم و ۱ ساعت دیگر در یخچال میگذاریم
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍫🍌طرز تهیه کیک شکلاتی با موز بدون فر و روی گاز👇🏻
📍مواد لازم:
🥚تخم مرغ ۳ عدد
🥡شکر ۱ لیوان
🥄روغن یک سوم پیمانه
🥛شیر ۱ لیوان
🥡آرد الک شده ۲ پیمانه
🍫پودر کاکائو ۲ ق غ
🥄بیکینگ پودر ۱ پاکت (حدود ۲ ق چ)
🥡شکر قهواه ای ۲ ق غ ( یا شکر معمولی)
🍌موز ۳ عدد
🍳پخت روی گاز در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت
⏰به مدت ۱ ساعت
۳۰ تا ۴۰ دقیقه که شد چک کنید اگر پخته بود کافیه.
🍩برای سس روش:
🥛شیر ۳ پیمانه
🌽نشاسته ذرت ۳ ق غ
🍫پودر کاکائو ۱ ق غ
🥡شکر ۱ پیمانه
🍪چیپس شکلات نصف پیمانه
🧈کره ۱ ق غ
🥄پسته خرد شده برای تزیین
.
نکته:
💠روی حرارت کم بذارین و سعی کنید تا ۳۰ دقیقه دربش رو باز نکنید.
💠قابلمه یا تابه مورد نظرتون بهتره از جنس تفلون یا چدن باشه.میتونید از شعله پخش کن هم استفاده کنید.
💠توی این دستور وانیل نداشت اما در صورت تمایل میتونید نوک ق چ وانیل بزنید.
💠اگر فکر میکنید کیکتون به ظرف میچسبه،قبلش ظرف رو چرب و آرد پاشی کنید..
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت مرغ
سينه مرغ ١عدد
پنير گودا به مقدار لازم
ژامبون گوشت ٦ ورق
پياز ١عدد
سير ١عدد
فلفل دلمه رنگي به مقدار لازم
نصف ليمو ترش
٣ق غ كره اب شده
نمكو فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
بهتره ك يه سينه مرغ كامل باشه(اما واسه من تكه شده بود)
از وسط برشش بديد تا نازوك بشه
سیر خرد شده پياز خلال شده كره اي شده و نمك و فلفل و زردچوبه و ابليمو رو اضافه كنيدو خوب مخلوط كنيد و بزاريد يخچال تا مزه دار بشه،
سينه مرغو لايه كيسه فريزر بزاريد با بيف كوب اروم ميكوبيم تاجايي كه بافت قشنگ نرم بشه ولي از هم متلاشي نشه😜😜😜 يدونه نايلونو خوب باز ميكنيم
مرغمو قشنگ روش پهن ميكنيم
يك لايه ژامبون روي مرغ ميزاريم و روش پنير ميزاريم و هم چنين فلفل دلمه با كمك نايلون مرغو قشنگ رول ميكنيم و با كمك خلال دندون فيكس ميكنيم و توي پودر سوخاري ميغلتونيم
و بعد تو روغن با حرارت كم سرخ ميكنيم و اجازه ميديم مرغم بپزه
خيلييي خوشمزس .
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مهلبیه_زعفرانی
شیر سرد دولیوان سرپر
شکر اگر شیربن دوست دارین چهار ق غ اگر کمتر سه ق
نشاسته ذرت دوق غ پر
زعفران به میزان لازم
شیر سرد وشکر ونشاسته ذرت را خوب مخلوط کنید تا صاف ویکدست بشه زعفران را اضافه ومخلوط کنید
مواد را روی حرارت بذارید با شعله متوسط ومرتب بهم بزنید تا احساس کنید که سنگین شده حرکت هم زن یا قاشق شما نباید بذارید خیلی سفت بشه چون مهلبیه باید کمی رقیق باشه نه مثل ترحلوا سفت بشه چون بعد سرد شدن سفت تر می شه توی ظرف بریزید وبه دلخواه تزیین کنید موقع افطار بصورت گرم میل کنید مارا هم از دعای خیرتون فراموش نکنید
نکته....... درصورت تمایل میتونید زعفران نریزید وسفید درست کتید یا گلاب وهل هم بریزید کاملا سلیقه ایه
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استیک_مرغ_سبزیجات با پوره_سیبزمینی
سینه مرغ : یک عدد
نمک، فلفل، پودرپیاز و جعفری، پاپریکا، پودرسیر ، آویشن: به میزان لازم
روغن زیتون: ۳ ق غ
سیب زمینی: ۲ عدد
شیر: ۲ لیوان
جعفری: ۵۰ گرم
کره: ۳۰ گرم
کدو: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: یک عدد
کلم بروکلی یا کلم برگ: ۱۰۰ گرم
.
سینه مرغ رو با ادویه و روغن زیتون مزه دار کنید
سبزیجات رو تفت بدین، کدوچهار دقیقه، فلفل دلمه ای دو دقیقه ، کلم دو دقیقه
سیب زمینی رو با شیر بپزید و با گوشت کوب برقی پوره کنید و ادویه هارو بهش اضافه کنید و در نهایت کره
سینه مرغ رو گریل کنید😋😋
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛