#فرنی_بستنی
.
🔷موادلازم 👇
شیر : ۲ لیوان
نشاسته ذرت یا آرد برنج : ۶ قغ
بستنی : ۱ لیوان
شکر : ۲ قغ (اگر ذائقهتون شیرینه اضاف کنید)
وانیل : ۱/۲ قچ
گلاب : ۱ قغ
خامه صبحانه یا کره : ۱ قغ
پودر کاکائو : ۱ قغ
زعفران دم شده : ۱قغ
پودر هل : ۱/۴ قچ
.
🔺شیر رو داخل قابلمه میریزیم و نشاسته ذرت رو با کمی از شیر رقیق میکنیمو به شیر اضافه میکنیم بستنی وانیلی و شکر رو هم اضافه میکنیمو روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت برسه
.
🔺 وانیل ، گلاب و خامه صبحانه رو اضافه میکنیم وهم میزنیم و به سه قسمت مساوی تقسیم میکنیم
.
🔺به قسمت اول پودر کاکائو که داخل یکم آبجوش حل کردیم اضافه میکنیم ، به قسمت دوم زعفرون دم شده اضافه میکنیم به قسمت سوم هم به دلخواه پودر هل اضافه کنیم یا ساده نگه میداریم
.
🔺لایه اول رو داخل لیوان میریزیم چند دقیقه زمان میدیم تا روش ببنده بعد لایه دوم و به همین ترتیب لایه سوم رو هم میریزیم و روشو با پودر پسته و گل محمدی تزئینش میکنیم و یک ساعت داخل یخچال میزاریم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_ویترینی
_وقت بخیر دوستان، اینم یک دسرفوق العاده خوشمزه مناسب روزهای گرم
موادلازم
ژله آلوورا
آب
خامه
طالبی
ژله آلورا رو با آب جوش مخلوط کرده هم بزنید تا یک دست بشه بزارید سرد بشه طالبی را با اسکوپ بستنی خالی کنید قالب چرب کنید کمی آلورا بریزید نیم بند شد طالبی رو بریزید روشن آلورا بریزید بزارید یخچال بگیره مقدار آلورا اضافه آمده رو با خامه مخلوط کرده و آخر کار میریزید و چند ساعت میزارید یخچال بگیره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهی_سبزیجات
طرز تهیه.... شما با هر نوع ماهی که دوست دارید میتونید درست کنید ماهی شمال وجنوب نداره من خودم همیشه با هامور درست می کنم اینبار با ماهی کوپه درست کردم طعم اصلی این خوراک با سس ان است
طرز تهیه سس...... دوقاشق رب گوجه و دوقاشق روغن مایع یا زیتون با اب یک لیموی تازه و زردچوبه وادویه ماهی اگر نبود ادویه مخلوط و نصف قاشق چایخوری پودر زیره و یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز و رنده پوست لیمو وپودر سیر وپودر پیاز و زعفران دم کرده همه را خوب مخلوط کنید
ادامه کار..... ظرف مناسب فر را کمی چرب کنید کف ظرف را پیاز حلقه شده بچنید بعد فلفل دلمه سبز حلقه شده روی پیاز بچنید وبعد گوجه حلقه شده وبعد سیب زمینی حلقه شده را اول به سس آغشته کنید وبعد روی گوجه بچنید طبق فیلم در اینجا اگر دوست دارید یک عصاره سبزیجات را روی هر لایه مواد رنده کنید هر دفعه کمی از عصاره البته دلخواه است ودر اخر ماهی را هم به کاملا به سس آغشته کنید وروی سیب زمینی بذارید وحدود نصف لیوان اب جای ظرف سس بزنید و یه گوشه ظرف بریزید و اگر ظرف شما در دار است که هیچ وگرنه فویل بکشید وجند تا سوراخ ریز روی فویل ایجاد کنید ودر طبقه دوم فر از پایین بمدت حدود ۲ساعت با دمای ۲۰۰درجه البته شما اگر فرتون زیاد داغ می کنه ۱۸۰بذارید وبعد چک کنید با چنگال اگر مواد پخته اماده است میتونید بعد پخت روی ماهی را با شعله بالا گریل کنید تا طلایی وبرشته بشه البته من اینکارو نکردم وبه نظر من نیازی نداره بازم دلخواه است
نکته..... شما میتونید این خوراک را روی گاز درست کتید بازم خیلی عالی می شه اگر نمک به سس زدید عصاره را حذف کنید یا بر عکس
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسکندر کباب 💕
مواد لازم:
500 گرم فیله گوساله یا گوسفندی
برای مزه دارکردن:
1لیوان شیر
1 عدد پیاز
1 عدد گوجه فرنگی
2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1قاشق غذاخوری سرکه
2 تا 3 حبه سیر
1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
زیره و آویشن مقداری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن مایع برای سرخ کردن
مواد لازم برای تزیین:
چند تکه نان بربری
1 لیوان ماست
جعفری خرد شده
مواد لازم برای سس گوجه روی کباب:
2 تا 3 عدد گوجه فرنگی
1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
1.گوشت را به تکه های نازک، به اندازه کف دست ببرید. مواد سس جهت مزه دار کردن را آماده کنید. (یعنی پیاز، سیر و گوجه فرنگی را رنده کنید و همه مواد را همراه با سرکه، روغن مایع و رب گوجه فرنگی
داخل شیر بریزید. نمک، فلفل، زیره و آویشن را نیز اضافه کنید). 2.گوشت را داخل این سس بخوابانید و چند ساعت داخل یخچال نگهدارید.سپس گوشت را از سس در بیاورید.
در تابه روغن بریزید و گوشت را با کمی روغن سرخ کنید و نمک و فلفل به آن بزنید.
گوشت را روی نان بگذارید. سپس سس گوجه فرنگی را آماده کنید. (یعنی در یک قابلمه گوجه فرنگی رنده شده، رب و کره را بریزید و چند دقیقه تفت دهید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید).
ابتدا روی گوشت ماست و بعد سس گوجه فرنگی بریزید
و باجعفری خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.
نکته:
معمولاً در ترکیه همراه با این غذا بلغور ساده نیز سرو می شود.این غذا سرشار از پروتئین و اهن هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک دو رنگ
طرز تهیه
اندازه هر پبمانه در این دستور ۲۰۰ میلی لیتر هست عزیزای دل
یک پیمانه اب ولرم
یک پیمانه شکر
نصف پیمانه روغن مایع
تخم مرغ ۳ عدد متوسط
وانیل نوک قاشق چای خوری
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری سرخالی
ارد ۲ پیمانه
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
خب اول از همه تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی یا دستی اینقدر میزنیم تا رنگش روشن بشه بعد اب و روغن رو اضافه میکنیم و مجدد چند لحظه هم میزنیم،ارد رو از قبل چند بار الک میکنیم تا کاملا هوادهی بشه و بعد کم کم به موادمون اضافه میکنیم ،وانیل و بکینگ پودر رو هم اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تو این مرحله کم هم بزنید و بیشتر حالت دورانی داسته باشه(فولد کردن) تا مواد فقط مخلوط بشن،خب بعد مواد رو دوقسمت میکنیم و به یکی یک قاشق ارد و به دیگری یک قاشق پودر کاکائو اضافه میکنبم و مخلوط میکنیم.حالا طبق فیلم مواد رو همزمان تو قالب میریزیم،و بعد چند مرتبه به سطح کار میکوبونیم تا مواد یکدست پخش بشه بعد تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم تا زمانی که تست خلال انجام شد و تمییز بیرون اومد
اون موقع کیکتون پخته شده👍
فقط توجه کنید دما تو فرهای مختلف باهم فرق دارن پس هروقت دیدید روی کیکتون پخته با سیخ چوبی یا خلال چک کنید اگه تمییز بیرون اومد یعنی کیکتون پخته اگه نه به تایم بیشتری برای پخت نیاز داره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_آچما
شیر ولرم ۱۲۵ میلی (نصف لیوان)
ماست ۶۰ گرم (۳ ق غ)
شکر ۵۰ گرم (۳ ق غ)
روغن مایع ۲۰ میلی (۲ ق غ)
تخم مرغ ۱ عدد
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
آرد سفید حدودا۳۵۰ گرم (دو و یک سوم لیوان)
نمک نصف ق چ
وانیل کمی
بدای مواد میانی : گردو پودر شده ۱۰۰ گرم (دو سوم لیوان) ، ارده ۷۰ گرم (۴ ق غ) ،شکر ۱۰۰ گرم (کمتر از نصف لیوان) ، کره ذوب شده ۵۰ گرم
یک قاشق شکر داخل شیر ولرم ریختم ، خمیر مایه رو هم اضافه کردم و درش رو گداشتم تا ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد به عمل بیاد .
داخل یه ظرف بزرگتر تخم مرغ ،شکر ، ماست ، روغن مایع ، نمک و وانیل رو اضافه کردم و مخلوط کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم . آرد رو هم الک کردم و کم کم ریختم . همیشه آرد توی نون ها تقریبیه ممکنه برای شما از این کمتر و یا از این مقدار بیشتر به کار بره آرد تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه کل خمیر قسمتی چسبنده باشه ایراد نداره . خمیر باید خوب ورز دادم . ۳ دقیقه ورز دادم و ۱۰۰ بار روی صفحه کار کوبیدم یا ۱۰ دقیقه خوب ورز بخوره . باز تاکید می کنم آرد زیادی نریزین لطافت نون هاتون با این کار می گیرین .
خمیر رو داخل ظرف تمیز که یه کم جرب کردم قرار دادم روش رو پوشوندم جای نسبتا گرم یکساعت استراحت قرار دادم بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . به ۳ الی ۴ قسمت تقسم کردم و هر کدوم رو با وردنه باز کردم و یه ظرفی روش قرار دادم حدودا به قطر ۲۳ سانت و دایره برش دادم .
مواد میانی رو همش رو با هم مخلوط کردم .
بین لایه ها از این مواد قرار دادم و بعد برش به درازا دادم و هر برش رو دور خودش تاب و پیچ دادم .
داخل یه ظرف دایره ای به قطر ۲۳ تا ۲۵ سانت . کفش کاغذ روغنی انداختم و دوروار این ها رو پیچیدم . دوباره روش یه دستمال تمیز انداختم ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه .
و بعد رومال یه زرده تخم نرع و زعفران رو مخلوط و رومال زدم .
و در فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دادم .اخر هم یکی دو دقیقه گریل شعله بالا رو ردشن کردم تا خوشرنگ بشه .
روش هم یه کم عسل رقیق شده زدم که براق بشه .
راستی ظرف حاوی آب داخل فر فراموش نشه .
در فر دست ساز هم می تونید درست کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_اردک
معمولا به صورت چشمی و برحسب اینکه چی مواد باشه از قدیم درست می کردند و حتی چونه خمیر از نونوایی می گرفتند و باهاش درست می کردند .
بعضی ها توش تخم مرغ می ریزند و (بعضی ها نه . آرد نون بربری یکی از بهترین آردها برای این نون هست ،فرقی نداره آرد نونوایی هر چی باشه و اگر ندارید ارد سفید شیرینی پزی .
برای ۱۶ تا ۱۸ عدد
آرد گندم ۳۵۰ گرم(دو و یک سوم لیوان تقریبا
شیر ولرم ۱۶۰ میلی (دو سوم لیوان)
تخم مرغ ۱ عدد
کره یا روغن مایع یا روغن محلی ۷۰ گرم
شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) ( میران کاملا دل به خواهی می تونید کمتر یا بیشتر بریزید)
پودر خمیر مایه ۴گرم ( ۱ ق م)
زعفران و یا زردچوبه به میزان لازم
برای به عمل آوردن خمیر مایه : داخل شیر ولرم یک قاشق مربا خوری شکر ریختم و هم ردم و بعد خمیرمایه رو اضافه کردم و در ظرف رو گذاشتم تا به عمل بیاد .
توی یک ظرف دیگه تخم مرغ و کره نرم و مابقی شکر و زعفران و خمیر مایه به عمل اومده رو ترکیب کردم و بعد آرد که الک کردم رو کم کم داخلش ریختم . خمیر رو شروع کردن به ورز دادن آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه فقط حواستون باشه که خیلی هم ارد نریزید که نونتون سفت نشه . خمیر رو ده دقیقه خوب ورز دادم .
داخل ظرف تمیزی که یک کم چرب کردم ، قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم یک ساعت استراحت قرار دادم .
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . چانه هایی از خمیر جدا کردم بسته به این که چه سایزی دوست دارید درست کنید وزن چانه ها متفاوته . من هر چانه رو حدودا ۳۰ و ۳۵ گرمی جدا کردم .
هر کدوم از چانه ها رو با وردنه باز کردم خیلی کلفت هم نشه .
روعن رو توی یک ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم گرم بشه . شعله و حرارت ملایم باشه و روعن گرم باشه و بعد داخل روغن قرار دادم و وقتی که یک طرفش سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه . داخل یک سبد یا صافی قرار ددم که روعن اضافه اش بره .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_فنجونی_بدون_فر
مواد لازم:
1عدد تخم مرغ
1 استکان شیر(حدود 110گرم)
1 استکان شکر(70گرم)
2 استکان آرد(حدود 220گرم)
نصف استکان روغن مایع(40گرم)
1 پاکت بیکینگ پودر10گرمی ترکی(یا 1 قاشق مرباخوری پر)
1 پاکت وانیل5گرمی ترک (یا کمی وانیل ایرانی)
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
طرز تهیه:
طبق ویدئو تخم مرغ وشکر ووانیل را با همزن دستی خوب مخلوط کنید و بعد شیر وروغن را اضافه کنید ودر آخر هم پودر کاکائو وآردوبیکینگ پودر الک شده را اضافه کنید وهم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود.
مواد کیک آماده شده را در فنجان ها چرب شده با کره، که در برابر حرارت مقاوم هستندبریزید ( نیمی از فنجان ها پر کنید)سپس در یک تابه ویا قابلمه گذاشته و وآب بریزد و درب آن را بسته (دم کنی بزارید)وبزارید روی اجاق گاز با حرارت متوسط رو به زیاد تا آب بجوش بیاد بعد حرارت را کم کنید وبزارید حدود 20تا 30 دقیقه تا کیک پخته شود(به هیچ عنوان درب تابه را برندارید چون پف کیک میخوابه)بعد با خلال چوبی چک کنید اگه مایه کیک بهش نچسبید آمادس،سپس بعد خاموش کردن اجاق گاز ، 5 دقیقه صبر کنیدوبعد در تابه را بردارید وقتی مطمئن شدید که کیک خنک شده آن را با انگشتان دست خود از لبه فنجان جدا کنید و کمی تکان بدید تا کیک از فنجان جدا شود (با چاقو هم میتونید کیک را از فنجان جدا کنید)و بعد با شکلات ذوب شده تزیین کنید.از خوردنش لذت ببرید 😊😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک سیب و گردو👆🏻👆🏻👆🏻#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه فیلم کوتاه از چند مدل دیگه برای تزیین بیسکوییت ها با رویال آیسینگ👆🏻👆🏻👆🏻#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ
مواد لازم:
ران مرغ ۸ عدد
سیب زمینی کوچک ۹_۱۰ عدد
پیاز کوچک ۱۰عدد(۱پیاز بزرگ هم میتوانید استفاده کنیدتعداد کمتر)
هویج ۱ عدد
فلفل سبزبزرگ ۳ عدد(از فلفل سبز شیرین کوچک و یا فلفل دلمه ای میتوانید استفاده کنید)
روغن مایع ۱ ق غ
رب گوجه ۱ ق م
رب فلفل ۱ ق م(در صورتی که در دسترس نبود رب گوجه بزنید)
آب نصف استکان
آویشن،نمک،ادویه های دلخواه مخصوصا زیره وکاری خیلی طعم خوبی به این غذا میدهد
فلفل قرمز پرک شده
طرز تهیه:
مرغهاروشسته وخشک میکنیم،سیب زمینی هارا پوست گرفته و نصف میکنیم،پیازهارا پوست کنده و به اندازه دلخواه خورد میکنیم(اگر پیازها کوچک بود احتیاجی به خورد کردن ندارد)
هویج روحلقه حلقه خرد کرده و فلفل هارا شسته و هسته هایش را خارج کرده وبه قطعات بزرگ خورد میکنیم،تمام سبزیجات خرد شده را در یک ظرف ریخته و روشون رب و آب و روغن و ادویه ها ونمک را ریخته و باهم خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم.
بعدگوشت هاروریخته و مخلوط میکنیم،در یک کیسه مخصوص فر همه مواد را پر کرده و دهانشومحکم میبندیم،با چنگال ویا خلال دندان سه چهار تا سوراخ در پلاستیک ایجاد میکنیم،در فر گرم شده در دمای ۱۹۰درجه در حدود ۴۵دقیقه و یا بیشتر تا وقتی که سیزیجات نرم شود و گوشت بپزد ،میپزیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان ترکیه 😉👌
میتونید داخلش پنیر و گردوهم بزارید..فقط حتما از خمیر مایه خوب و سالم استفاده کنید و آرد خوب مخصوص نان که همونطور که همیشه میگم آرد نان فانتزی برای درست کردن نان عالیه و بافت نان رو سبک و پوک میکنه برای همینه نان منم پوک شد
و یه مورد دیگه اینکه چون این نان آرد کمی داره بی نهایت نرم و پوک هست
مواد لازم :
خمیر مایه : یک ق غ
شکر : دو ق غ
نمک : یک ق چ
آب ولرم : یک پیمانه یا شیر یکپیمانه
کره آب شده : پنجاه گرم
روغن مایع : یک چهارم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
آرد : سه پیمانه
یک ق شکر + خمیر مایه رو تو لیوان بزرگی باهم مخلوط کنید و نصف پیمانه آب ولرم بهش اضافه کنید و با قاشق هم بزنید درب ظرف رو بزارید و روشم یه پارچه بزارید تا محیط تاریک بشه براش و اجازه بدید تا به عمل بیاد. بعد بقیه شکر + نمک+ سفیده تخم مرغ( زرده سفیده جدا، زرده رو برای رمال روش استفاده کنید )+ مابقی اب ولرم+ کره + روغن رو باهم مخلوط کنید بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و هم بزنید و آرد رو اضافه کنید. آرد بیشتر نزنید اصلا این خمیر کمی چسبناک هست روشو بپوشونید ویک ساعت بهش استراحت بدید بعد کمی از خمیر جدا کنید و توی دستتون گرد کنید ( کمی دستتون رو آغشته به آرد کنید تا راحت کار کنید و خمیر نچسبه اگر چسبناک بود ) و توی سینی که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید و در فر ۱۹۰ درجه که از قبل گرم کردید یک ربع الی بیست دقیقه پخت کنید بی نهایت خوشمزه نرم و عالی.
.
نکات مهم : آرد اضافه به خمیر ندید که سنگین بشه و نرمیش کم بشه این نون خیلی نرم هست و یکی از دلایلش همین کم بودن آردش هست این نون هم مثل مابقی نون ها بدون فر روی گاز میتونید درست کنید مثل همیشه توی تابه یاشعله پخش کن درست کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب بادمجان
3 قطعه بادمجان
500 گرم گوشت گاو (از قبل پخته شده)
1 سیب زمینی
1 قاشق غذاخوری روغن
1 پیاز
2 گوجه فرنگی
2 فلفل دلمه ای
1 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی
2 حبه سیر
ادویه (نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، زیره ، آویشن)
برای سس؛
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 فنجان آب
پنیر چدار رنده شده
بادمجان ها را پوست کنده ، نصف کرده کمی نمک زده ، در روغن داغ سرخ می کنیم
سیب زمینی ها را به مکعبی برش داده و سرخ می کنیم.
پیاز ، فلفل و گوجه فرنگی را خرد می کنیم
روغن ، پیاز ، فلفل ، سیر و رب گوجه فرنگی را درون تابه ریخته و کمی سرخ کنید. سپس گوجه فرنگی را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه مخلوط کنید. سپس گوشت و سیب زمینی را اضافه کنید
ادویه ها را اضافه کنید برای چند دقیقه هم بزنید اجاق گاز را خاموش کنید
بادمجان ها رو با قاشق باز کنید و داخلش رو با مواد پر کنید
سس را روی بادمجان ها می ریزیم.
در فر 200 درجه و به مدت 15 دقیقه پخته می شود.
پنیر رو روش میریزیم و دوباره داخل فر میزاریم تا پنیر روش اب بشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛