eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پفکی خمیر هزارلا اماده برای فضای داخلی🔻 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی 2 عدد هویج نیم کیلو سینه مرغ 4-5 فلفل قرمز بو داده و گوجه نمک فلفل سیاه فلفل تند فلفل پودر شده قرمز برای سس🔻 بیایید 2 قاشق غذاخوری کره را ذوب کنیم نصف لیوان روغن نباتی 2 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری سرکه 4 خمیر آماده هزارلا در مجموع 16 پای از این اندازه گیری بیرون آمد . ابتدا هر خمیر را مثل ویدیو جدا کنید... سس را روی آن پهن کنیم (از زرده تخم مرغ استفاده نمی کنیم ، کمی آن را از سس جدا کرده و روی آن می گذاریم) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این پیش غذا رو شما برای مهمونی هاتون هم می تونید درست کنید بسیار راحت هست فقط من بعد درست کردن یادم افتاد که ای وای گردو رو جا انداختم 😉خوب اگه در دسترس دارین بریزین هم خوشمزه میشه و هم برای بچه ها اگه بخواین بدید که مقوی تر هم هستش . حالا بریم سراغ طرز تهیه . سینه مرغ نصف عدد سبزیجات معطر (هر نوع سبزی که دوست دارید بهتر که تازه باشه اگه مثل من در دسترس نداشتید خشک بریزید هر نوع سبزی که علاقه دارید ) ۱ تا ۲ ق غ ماست چکیده یک لیوان نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم مرغ رو با کمی نمک و زعفران و پیاز گذاشتم بپزه . بعد که خنک شد ریز ریز کردم . اگر ماست چکیده ندارین ماست عادی رو خودتون بزارین آبش بره و چکیده بشه توی یه کیسه بریزین بزارین آب اضافه اش بره و چکیده بشه . بعد تمامی این مواد رو با هم مخلوط کردم و یه چند ساعتی یخچال گذاشتم تا مزه ها با هم تلفیق بشه و جا بیفته و بعد اماده سرو هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ پخته شده با سبزیجات مواد لازم سینه مرغ پخته شده : 1عدد گل کلم سفید بخارپز: نصف پیمانه کلم بروکلی بخارپز: نصف پیمانه هویج پخته شده : 1عدد پنیر پیتزا رنده شده : نصف پیمانه مواد سس گوجه فرنگی: روغن مایع: سیر : 1 حبه رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری وجه فرنگی خرد شده : 2 عدد آب گرم: نصف لیوان نمک و فلفل سیاه مواد کره 1 قاشق غذا خوری آرد 1 قاشق غذا خوری شیر 1.5 فنجان برای تهیه سس گوجه فرنگی ابتدا گوجه های خرد شده را با اب روی حرارت گذاشته تا پخته شود.سپس رب گوجه را با روغن زیتون تفت داده و ادویه ها را اضافه کرده و تفت می دهیم و 2-3 دقیقه حرارت می دهیم. برای تهیه سس بشامل ابتدا روی حرارت کم ارد را کمی تفت داده تا بوی خامی ان گرفته شود. سپس کره را اضافه کرده و بعد شیر را اضافه کرده و کامل هم میزنیم تا گلوله نشود و نمک و فلفل اضافه کرده و زمانی که غلیظ شد حرارت را خاموش می کنیم. سپس همه مواد پخته شده را در ظرف سرو ریخته و سس گوجه و سس بشامل را هم اضافه کرده و در اخر روی ان پنیر پیتزا ریخته و در فر 180 درجه به مدت 10-15 دقیقه قرار می دهیم تا پنیر آب شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای گلم😘😍 امیدوارم خوشتون بیاد😘😍 ممنووون ازاینهمه پیامهای پرمهرتون واقعا مهربونید😘😍 موادلازم: ۱ عددپیاز نیم کیلو گوشت ۱ قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق چای خوری فلفل ۱ قاشق چای خوری پودرسیر پنیر ورقه ای خیارشور آرد آرد سوخاری تخم مرغ موادلازم برای سس: سس مایونز ۳۰۰ گرم ۲ قاشق چای خوری سس خردل خیارشور ۱ قاشق چای خوری سرکه شکر ۱ قاشق چای خوری پودرپیاز ۱/۵ قاشق چای خوری پودرسیر ۱/۵ قاشق چای خوری پودرپاپریکا۱/۵ قاشق چای خوری فلفل سفید نوک قاشق چای خوری طرز تهیه توفیلم کاملا مشخصه😉 نوش جان😍😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد : ۲لیوان شکر : ۱لیوان آب پرتقال: نصف لیوان وانیل : ۱ ق م بکینگ پودر: ۱ ق چ تخم مرغ: ۲عدد هم دمای محیط پوست رنده شده پرتقال: ۱ق چ روغن :۲ ق غ. 😜😁 ✅شعله پخش کن و روی گاز مدت پنجاه دقیقه ... ✅آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کنید . فر ۱۸۰ درجه مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه توستر ۱۶۰ مدت ۳۰ دقیقه آب پرتقال ۱ لیوان نشاسته ذرت ۱ ق غ شکر ۳_۴ق غ وانیل ۱/۴ق غ بذارید روی حرارت ملایم و دائم هم بزنید تا غلیظ بشه . ✅سس باید خنک باشه . ✅کیک باید خنک باشه . ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 600 گرم سیب زمینی 1 حبه سیر جعفری 600 گرم گوشت گوساله 50 گرم ارد سوخاری 50 گرم پنیر رنده شده نمک فلفل جوز هندی 2 عدد تخم مرغ روغن زیتون پنیر رنده شده سیب زمینی را بجوشانید ، پوست آن را بگیرید و به صورت ورقه ای برش دهید. سیر ، جعفری ، آرد سوخاری ، پنیر رنده شده ، نمک ، فلفل ، جوز هندی ، 2 تخم مرغ را به گوشت گوساله آسیاب شده اضافه کنید. مخلوط کردن. کوفته درست کنید. بزارید داخل فریزر به مدت ۱۵دقیقه مقداری روغن درون ظرف پخت بریزید. سیب زمینی و کوفته را مرتب کنید ، روغن بریزید ، پنیر رنده شده را بپاشید. تزئین با رزماری. به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم 🍔🍔🍔 چند عدد سیب زمینی تخم مرغ نمک و فلفل و پاپریکا آرد ذرت پودر سوخاری سوسیس سالامی پنیر ورقه ای اول سیب زمینی رو آب پز کنید بعد بپیچید تو سلفون وبگذارید تو فریزر نیم ساعت بمونه بعد در بیارید و حلقه ای برش بزنید و اول تو آرد ذرت بعد تو تخم مرغ زده شده و طعم دار شده با نمک و فلفل و پاپریکا بعد تو پودر سوخاری و بعد تو روغن داغ سرخ کنید و روش سوسیس و پنیر بگذارید و یه سیب زمینی هم روش ...بردارین و نوش جان کنید به همین راحتی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خب برای این سوخاری به سر رون مرغ نیاز داریم، اول سر رون مرغ رو تو فیلم مشخصه، برش بزنید تا گوشتا جدا بشه، بعد یه برش از کنار بزنید و با دست گوشتارو به سمت پایین بکشید، بعد بچینیدش توی یه کاسه و مزدارش کنید، برای مزه دار کردنش هشت تا رون مرغ 3 حبه سیر خورد شده یک قاشق غذاخوری سس سویا یک قاشق غذاخوری روغن کنجد یک قاشق غذاخوری سس مگی یک قاشق ادویه مرغ یک قاشق چایخوری سس چیلی سیری نمک به اندازه دلخواه همه رو بریزید روی‌ گوشتا و کاملا مخلوطش کنید و بذارید کمی بمونه تا به خورد مرغا بره،بعد مرغارو دونه به دونه بزنید توی آرد و بعد توی تخمرغ هم زده و بعد توی آرد سوخاری تا همه جای گوشت رو بپوشونه، بعد توی روغن داغ سرخش کنید و بذارید توی صافی روغنش بره و با سس نوش جان کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی با سه قلم مواد فوری 😍😋 فقط با سه قلم مواد و در عرض ده دقیقه یه شیرینی خوشمزه و دلچسب درست کن ! با کوک مگ همرا شو👌 به پانصد گرم خرما احتیاج داریم. هسته هاشو دربیارید و با چاقو کمی خرد کنین. بعد داخل میکسر بریزین تا پوره بشه. سیصد گرم بادام زمینی پوست کنده و تفت داده شده رو هم داخل میکسر خرد کنین . مواد رو داخل ظرفی بریزین و دو قاشق کاکائو بهش اضافه و کاملا یکدست کنین. کف ظرف مناسبی کاغذ روغنی بندازین و مواد رو بریزین و صاف کنین و روش نایلون بکشین . چند ساعت داخل یخچال استراحت بدین تا منسجم بشه. کاغذ رو جدا کنید بعد هم به اینصورت برشش بزنین. از طعم عالیش نگم براتون که واقعا محشره و خیلی هم مقویه مخصوصا برای بچه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🍗ادویه‌ها و مرینیت: نمک، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، پودر سیر بهمراه سس خردل و روغن زیتون 🍗بردینگ(پوشش مرغ): دو پیمانه آرد گندم نصف پیمانه آرد ذرت نمک، فلفل سیاه و قرمز پاپریکا، پودر سیر اول فیله هارو در مخلوط آرد میغلتانیم بعد آب سرد و دوباره در مخلوط آرد ، دقت کنید به فیله دست نزنید و ارد رو ب سمتش ببرید در انتها حرکات شرید بدید تا پولکی بشه در روغن داغ بسرخید برای سیب زمینی رستورانی یک سیب زمینی بزرگ آب‌پز کنید به قطعات بزرگ خرد کنید در روغن داغ بسرخید😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله عروس😍😋 مواد لازم و طرز تهیه: کیوی ها رو حلقه حلقه کنین و با 2 قاشق شکر و یک چهارم لیوان اب بذارین دو سه دقیقه بجوشه ژله بی رنگ: 🤍 یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار اب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل کنین ژله سبز:💚 یک بسته ژله کیوی رو با 1 لیوان اب جوش حل کنین و بعد از اینکه سرد شد نصف لیوان شیر بهش اضافه کنین ژله سفید:🤍 یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان اب جوش حل کنین و بعد از اینکه ژله سرد شد نصف لیوان شیر بریزین . کمی از ژله بی رنگ تو قالب چرب شده بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند بشه . (من یکم از اون دونه های سیاه کیوی هم ریختم تو ژله) . کیوی هایی که جوشوندین رو با فاصله بچینین و روش کمی ژله آلوئه ورا خنک بریزین و بذارین تو یخچال تا نیمبند بشه . ژله سبز رو تو قالب بریزین و بعد از نیمبند شدنش ژله سفید رو بریزین و در نهایت 6 ساعت قالب رو تو یخچال قرار بدین . اطراف ژله رو از دیواره قالب جدا کنین و برگردونین تو ظرف سرو به دلخواه تزئین کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ساندویج خوشمزه 😍😋 مواد لازم براى ١ عدد ساندويچ 🥪👇 ژامبون تنورى ٥ ورق 🥓 قارچ ٦-٧عدد 🍄 پنير پيتزا "مقدار دلبخواهى"🧀 نان باگت ١ عدد🥖 گوجه ١ عدد 🍅 خيار شور ٣ عدد 🥒 كاهو كمى 🥬 چيپس خلالى "مقدار دلبخواهى"🥔 سس مخصوص 🥣 مايونز ٢ ق غ 🥄 سس خردل ١ ق غ 🥄 سس قرمز ١ ق غ 🥫 نمك 🧂 فلفل سفيد 🧂 پودر سير 🧂 ريحان تازه يا خشك 🍃 مقدار ادويه ها چشمى هست 🟣 نكته براى كسايى كه فر ندارن : 🔺همين مراحل رو داخل يه تابه انجام بدين ، فقط قبلش بهتره كه قارچ رو تفت بديد تا آب نندازه 🔻 قارچ ها رو خيلى نازك برش بديد🟣 فر رو حتما از ١٥ دقيقه قبل با دماى ٢٠٠ درجه داغ كنيد ، طبقه وسط بذاريد ، حرارت از بالا و پايين ، مدت زمان ٢٠ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک نوع کیک عربیه که با آرد سمولینا درست میشه ، مخصوصا اگه کرمدار باشه فوق العاده میشه😍 خُب چی لازم داریم ؟😍 برای کرم : شیر ۵۰۰ گرم ( ۲ پیمانه ) نشاسه ذرت ۳۰ گرم ( ۱/۴ پیمانه) شکر سفید ۱ قاشق غذاخوری خامه ( ۱۲۰ گرم ( نصف پیمانه) وانیل یک قاشق چای خوری برای شربت : شکر ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه ) آب ۲۴۵ گرم ( ۱ پیمانه) گلاب یک قاشق غذاخوری زعفران مقداری پودر هل ۱/۳ قاشق چای خوری برای کیک : آرد قنادی ۱۲۵ گرم ( ۱ پیمانه) آرد سمولینا ۱۲۵ گرم ( ۱ پیمانه) شکر سفید ۱۲۵ گرم ( ۱ پیمانه) وانیل ۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری پودر هل ۱ قاشق چای خوری روغن مایع ۱۶۸ گرم ( ۳/۴ پیمانه) ماست همزده ۲۳۸ گرم ( ۱ پیمانه) ✅نکات ✅کرم باید خنک شده باشه بعد روی کیک بریزید ✅ شربت خنک شده رو روی کیک داغ بریزید ✅ دمای فر ۱۷۵ درجه به مدت ۴۰ دقیقه ✅ بعد از پخت ۳ ساعت داخل یخچال قرار بدید بعد برش بزنيد و نوش جان كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بادمجان:يك كيلو🍆 گوجه:نيم كيلو🍅 پياز:دو عدد بزرگ🧅 نمك رب گوجه فرنگي آبليمو:٥قاشق غذا خوري🍋 زردچوبه:نصف قاشق چايخوري ادويه چندقلم:نصف قاشق چايخوري روغن:به اندازه مورد نياز بادمجون ها روپوست بگيريد وبزاريد يه يكساعت توآبكش بمونه همزمان پيازهاتون وخلال كنيد وتفت بديد بادمجانها هم بعد يكساعت سرخ كنيد وگوجه ها هم حلقه اي خردكنيد وپياز وگوجه وبادمجون ولايه لايه داخل ظرف بزاريد 🔻براي درست كردن سس🔻 رب گوجه وادويه ها وفلفل ونمك وآبليمو ودوتا ليوان آب مخلوط كنيد وروي مواد داخل ظرف بريزيدسر ظرف وببنديد وبذاريد با شعله متوسط روبه كم خوب بپزه اضاف كردن آبليموبه بادمجون باعث ميشه كه سوداوي بادمجون كمتر بشه وبا خوردن بادمجون اذي موادلازم براي پخت لَلَك: للك دوپيمانه پياز:٢عدد درشت🧅 آب:٣/٥ليوان روغن:٣ق غ زردچوبه:مقدارخيلي كم روش پخت لَلَك🔻🔻 لَلَك ها بايد مقداري تفت بخورن به اصطلاح بوداده بشه پيازها نگيني خوردكنيد وتفت بديدبعد نمك وزردچوبه وبعد آب اضاف كنيد وقتي آب به جوش اومدللك ها اضاف كنيد وسريع به هم بزنيد وزيرشو خاموش كنيد.بعدازچنددقيقه روشن كنيد تا دم بکشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل خونگی😍😋 مواد لازم نخود ۵۰۰گرم پیاز دو عدد متوسط سیر پنج حبه آرد دو قاشق غذاخوری بیکینگ پودر دو قاشق مربا خوری آب نصف لیوان ادویه ها زردچوبه ، نمک ، پودر زیره ، تخم گشنیز ، جوز هندی ، پودر سیر ، کاری ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه و ادویه مخصوص فلافل هر کدام یک قاشق سرپر غذاخوری ابتدا نخودها رو به مدت ۲۴ساعت داخل آب میزاریم و تو این مدت چند مرتبه آب نخودهارو عوض میکنیم بعد از ۲۴ساعت نخود های خیس خورده رو داخل چرخ گوشت میریزیم و با پیاز و سیر چرخ میکنیم نخود ها رو اول با سری درشت و بار دوم با سری ریز چرخ کنید که بافت یکدستی داشته باشه بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم و خوب با خمیر مخلوط میکنیم به این خاطر که خمیر فلافل خیلی سفت نباشه به خمیرمون نصف لیوان آب ، آرد و بیکینگ پودر رو اضافه و حسابی مخلوط میکنیم و اجازه میدیم خمیر چند ساعت داخل یخچال استراحت کنه داخل ظرفمون روغن میریزیم ( روغن باید حتما داغ باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 _این دستور هم تو فر هم تو فردستساز و هم تو توستر قابل اجراست دستورش عالیه و کیکش خیلی پوک و خوشمزه میشه اگرم خواستین میتونید تو قالب بزرگ درستش کنید فرقی نمیکنه همینطور میتونید پودر کاکائو رو حذف کنید و یه کیک ساده داشته باشید _🔴 این دستور رو میتونید به شکل کیک قابلمه ای بدون قالب هم درست کنید _🔴 این کاپ کیکارو تو فر یا توستر هم میتوانید درست کنید با دمای ۱۸۰ درجه _🔴مقدار مواد و توضیحات روی ویدئو هست اما چند تا نکته داره: _🔴 مقدار مواد دستور رو اصلا کم و زیاد نکنید تا کاپ کیکتون همینطوری با کیفیت و اسفنجی دربیاد _🔴حرارت فر دستساز نه باید خیلی کم باشه که کیک نپزه نه زیاد باشه که بسوزه ،باید ملایم باشه و از حرارت متوسط کمتر باشه و باید ۱۵ دقیقه زودتر رو حرارت بذارید که داخلش خوب داغ بشه مثل فر گازی _🔴در طول پخت اصلا در فر دستساز رو باز نکنید _🔴کاپ کیک رو میتونید بعد از ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با خلال دندان پختش رو چک کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم ١٢ عدد سيب زميني ٦ الي ٧عدد متوسط سوسيس ١٢ عدد پنير ورقه اي ٦ عدد تخم مرغ ٢ عدد پنير سفيد ١ قاشق غ خ نمك ١ قاشق چ خ فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري پودر سير ١ قاشق مربا خوري آويشن ١ قاشق مربا خوري نعنا خشك ١ قاشق مربا خوري براي كاور 👇 ٢٠٠ گرم پانكو ٢ عدد تخم مرغ همه ي مواد بايد هم دماي محيط باشن حتما دستتون رو خيس كنيد بعد سيب زميني رو رول كنيد و اينكه روغن بايد داغ باشه وگرنه وا ميره ،سيب زميني رو بعد از پخت بزاريد ابش كاملا بره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 پاستا نواری…..۳۰۰ گرم بیکن…..۲۰۰ گرم خامه……۲۰۰ گرم پیازچه…..نصف پیمانه کره…..۲۰ گرم زرده تخم مرغ……۲عدد پنیر پارمسان…..۱۰۰ گرم نمک و فلفل ابتدا اب بزارید جوش بیاد.نمک بریزد بعد پاستا داخلش بریزد.تا کاملا نرم بشه .ابکش کنید و با اب ولرم بشورید. داخل تابه کره بریزد.بیکن را خورد کنید و اضافه کنید ،کمی تفت دهید پیازچه را اضافه کنید.بعد خامه را بریزد.اگه سس پاستا سفت بود می تونید از اب پاستا کمی داخلش بریزد.زرده تخم مرغ اضافه کنید خوب هم بزنید تا سس نسبتا غلیظی داشته باشید.نمک و فلفل و پنیر پارمزان هم اضافه کنید.بعد پاستا ابکش شده را بریزد.روشو با جعفری خرد شده و پارمسان تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 مواد لازم سیب زمینی ۵ عدد سرکه سفید نصف لیوان چند تکه یخ ماست کم چرب ۲ و نیم پیمانه سیر ۱ حبه ریحان چند برگ جعفری چند برگ روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری ادویه سیب زمینی 👇 نمک و فلفل سیاه و اویشن و پول بیبر و پاپریکا و پودر سیر (هر کدوم نصف قاشق چای خوری ) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت آلو اسفناج😍😋 امروز يه خورشت آلو اسفناج خوشمزه آوردم براتون كه كلی خاصيت داره😍اين روش پخت من هست اگه شما به روش ديگه ای درست ميكنيد يا ادويه ی خاصی ميزنيد، لطفا توی كامنت برامون بنويسيد🥰🌹 . 💚مراحل تهيه كامل توی كليپ ١ دقيقه ای هست و اينجا فقط مواد لازم رو تايپ ميكنم💙 مواد لازم : گوشت گوسفندي يا گوساله ٣٠٠ گرم سبزي ؛ اسفناج، جعفری و گشنيز (اسفناج نيم كيلو،جعفری و گشنيز هركدام ١٠٠ گرم) پياز ١ عدد متوسط سير چند حبه نمك و فلفل و زردچوبه ... نكات : 💚نمك رو همراه با آلو، نيم ساعت آخر اضافه ميكنيم💚 ❣برای تيره تر شدن رنگ خورشت ميتونيد ١ قاشق رب انار هم اضافه كنيد❣ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی شکلاتی 😍😋 مواد لازم: کره نرم 🧈۱۱۵ گرم شکر قهوه ای🍚 ۱۶۰ گرم شکر سفید🍚 ۴ قاشق غذاخوری تخم مرغ 🥚۲ عدد وانیل 🌸۱/۴ قاشق چ آرد قنادی🥡 ۳۲۰ گرم بیکینگ پودر 🥄۱ قاشق چ جوش شیرین ۱/۲ قاشق چ نمک🧂 ۱/۲ قاشق چ شکلات نسوز، تلخ یا شیرین به میزان دلخواه🍫 دما🔥 فر های برقی و توستر و سولاردم ۱۶۰ درجه حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه فر گازی ۱۸۰ درجه حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه اگه هردو المنت باهم روشن میشه باهم روشن کنید اگر نه دو‌دقیقه اخر بالا رو‌ بزنید چانه های ۵۰ گرمی نکات: +شکر قهوه ای برای رنگ کوکی بهتره استفاده بشه اما اگه ندارین شکر سفید رو جایگزین کنید، نصف قاشق چای خوری هم پودر کاکائو بزنید +مقدار آرد ممکنه یکم کم یا زیاد بشه تا خمیر مثل فیلم بشه +بهتره قبل اینکه چانه بگیرید یه نیم ساعتی بزارید مواد تو یخچال سرد بشه پخت بیش از حد پاعث‌میشه کوکی خشک بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فصل هندونه شد خوبه یک بار برای همیشه ویژگی تشخیص هندونه ی خوب و شیرین رو یاد بگیریم😋👌 _ از قسمت سفیدرنگ هندونه هم غافل نشید چون خیلی خواص داره _ پوست سفید این میوه منبع عالی از ترکیباتی نظیر بتا کاروتن، تیامین، کلسیم، آهن، لیکوپن، ویتامین A, C است _مصرف پوست هندوانه باعث گشاد شدن رگ های خونی شده و در کاهش فشار خون موثره _ همچنین برای تقویت سیستم ایمنی بدن، _ درمان یبوست، _ درمان سنگ کلیه، _ تسکین دردهای عضلانی مورد استفاده قرار میگیره ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : مریم گلی 💥بیسکویت لوتوس 250گرم 💥کره 100گرم 💥پنیر خامه ای 100گرم 💥پنیر ماسکارپونه 100گرم(ماست یونانی) 💥 شکر 130گرم 💥وانیل نوک قاشق چایخوری 💥تخم‌مرغ 2عدد 💥نشاسته ذرت 40گرم 💥توت فرنگی 300گرم 💥شکر90گرم 💥کرم لوتوس برای روکش به میزان لازم 💥دیزاین: کرم لوتوس ،بیسکویت لوتوس، توت فرنگی نکته ها👇👇 🍁کره حتما ذوب بشه و به دمای محیط رسیده باشه 🍁قالب 28در18هست.حتما کاغذ روغنی بذارید 🍁فر از قبل گرم شده دمای 130به مدت یک ساعت. 🍁یک ساعت حتما داخل فر خاموش بمونه (این باعث میشه ترک نخوره) 🍁خنک که شد بذارید توی یخچال بعد از 12ساعت نوش جان کنید. 🍁بجای کرم لوتوس میتونید از شکلات بنماری استفاده کنی نوش جان 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛