eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• هرچقدر از این پیراشکی بخوری، سیر نمیشی!!😍😋 داخل یه کاسه ۶ حبه سیر و ۲ عدد تخم مرغ بریزین با گوشکوب برقی میکس کنین نصف پیمانه ماست یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده اضافه و یکدست کنین ۳۰۰ گرم آرد بریزین با دست مخلوط کنین و ورز بدین تا خمیر جمع شه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع بریزین یکم دیگه ورز بدین روی سطح کار آرد پاشی کنین با وردنه خمیر رو پهن کنین با کاتر قالب بزنین داخل روغن داغ دو طرفشو سرخ کنین به همراه عزیزانتون میل کنید نوش جان😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلزونی😍😋 دستور تهیه : من چون این مرغ رو روی هویج پلو استفاده کردم به صورت تک تک پیچیدم و با خلال دندان فیکس کردم و در بین پخت و قبل از طلایی شدن خلال دندان رو در آوردم(اگه زیاد طلایی بشه خلال دندان سخت تر در میاد) شما میتونید مرغهای حلزونی رو سر سیخ چوبی بزنید سرخ کنید(بسته به نوع غذا) سینه مرغ را برش نواری بزنید و ابتدا زعفران ساییده ،مقداری نمک،یکی دو قاشق آبلیمو اضافه و مخلوط کنید و در پایان پیاز را اضافه و روی ظرف را بپوشانید و حداقل 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ کاملا مزه دار بشه. بعد تک تک به صورت حلزونی فرم بدید و بنا به نوع غذاتون در سیخ چوبی بزنید یا با خلال دندان فیکس کنید. در تابه مقداری روغن بریزید و با حرارت ملایم دو طرف مرغ حلزونی رو سرخ کنید تا طلایی و مغز پخت بشه. و با غذا سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خمیر کیک‌: - تخم مرغ - 7 عدد - شکر -1 لیوان (حجم لیوان 250 میلی لیتر) - آرد 1 لیوان (حجم لیوان 250 میلی لیتر) - کاکائو - 3 قاشق غذاخوری - دارچین - 0.5 قاشق چایخوری - بیکینگ پودر - 1 قاشق چایخوری - روغن نباتی - 3 قاشق غذاخوری - شیر 3 قاشق غذاخوری خامه: - شکر - 1.5 قاشق غذاخوری - آرد - 4 قاشق غذاخوری - شیر سرد - 650 میلی لیتر - کره در دمای اتاق - 250 گرم - وانیل- 2 گرم گاناش شکلاتی: - کاکائو - 3 قاشق غذاخوری - شکر - 3/4 لیوان - خامه با هر مقدار چربی - 3 قاشق غذاخور - کره یا روغن نباتی - 50 گرم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 با این مقدار مواد ۳۵ تا شیرینی داریم زرده تخم مرغ ۳ عدد پودر قند یا پودر شکر ۷۵ گرم پودر هل ۱/۲ ق چ گردوی نگینی شده ۷۵ گرم طرز تهیه زرده تخم مرغ، هل و پودر شکر رو ۵ دقیقه با دور تند هم بزنید. حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا شیرینی هاتون بوی زهم تخم مرغ نگیره. در نهایت گردوی نگینی شده رو اضافه کنید و با لیسک به آرومی مخلوط کنید. کف سینی کاغذ روغنی بندازید و به کمک ۲ تا ق چ مواد رو با فاصله از هم روی سینی بزارید. به دلخواه روش پودر پسته بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۵۰ درحه حدود ۱۵ دقیقه بزارید بپزه. بعد از پخت صبر کنید تا خنک بشه بعد از روی سینی بردارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 3 لیوان آرد سفید تخم مرغ 4 عدد 1.5 لیوان شیر 2/3 لیوان کره آب شده 1 و 1/4 لیوان شکر 2 ق چ بکینگ پودر 1/2 ق چ وانیل 2 ق غ پودر کاکائو زعفران به مقدار لازم من از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده میکنم و بجای 3 پیمانه آرد از 2 پیمانه آرد و یک پیمانه آردسمولینا استفاده میکنم اول آرد و بکینگ پودر و باهم سه بار الک کنید بعد زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنیدسفیده رو با همزن تا جایی که پف کنه و از ظرف نریزه بزنیدزرده تخم مرغ رو همراه شکر و وانیل تا جاییکه سفید رنگ بشه بزنید بعد روغن اضافه کنید و 2 دقیقه هم بزنید و بعد شیراضافه کنید و اونم 2 دقیقه هم بزنیدبعد سفیده رو اضافه کنید آرد و تو سه مرحله اضافه کنیدحالا فر روشن کنید و بزارید تا گرم بشه.موادتونو به سه قیمت تقسیم کنید یک قسمت کمی بیشتر باشه به دوقسمت دیگه به یکی کاکائو و به دیگری زعفران اضافه کنیدمطابق فیلم به ترتیب مواد و با حوصله زیاد بریزیدچون کمی وقتگیره ولی اگه با دقت بریزید اگه از موادتون اضافه اومد میتونید اونو تو کپسول کاغذی بریزیدظرف و به فر منتقل کنید و بزارید با دمای 180 درجه به مدت تقریبا 1 ساعت بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شکم پر رو با این روش درست کنی خیلی خوشمزه میشه.😍😋 واسه ی دونه مرغ ی دونه پیاز سه حبه سیر ی دونه فلفل دلمه سبز نگینی کنید و تف بدید ی خورده که سبک شد ۱۰ تا دونه گردو (یا ۲۰ تا دونه بادوم زمینی) خرد شده اضافه کنید وبعد به اندازه ی یک پیمانه نعنا و گشنیز تازه و خرده شده اضافه کنید. ی خرده آب سبزی که کشیده شد، ۱۰ تا دونه آلو (از قبل خیس خرده) نیم پیمانه زرشک و نیم پیمانه دونه انار(قابل حذف) دو سه قاشق رب انار اضافه کنید. ادویه ها هم شامل نمک و فلفل قرمزو زردچوبه و آویشن هست. همه رو تف میدیدم میریزیم تو شکم مرغ خالی شده و شسته شده و تمییز. با نخ و سوزن تمییز یا مخصوص آشپزی مرغ رو ببندید. روش رو با نمک و زعفرون دم شده رومال کنید. کف قابلمه ی خرده روغن بریزید[خیلی کم] مرغ رو بذارید و روش پیاز و فلفل دلمه خلالی بریزید و با شعله ملایم بذارید تا پخته بشه. هم میتونید مرغ رو وسط کار بچرخونید تا دو طرفش سرخ بشه هم بذارید تا با بخار آب بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک وانیلی با فیلینگ توت فرنگی🫠🍓😍😋 چیا لازمه؟۴ تا تخم مرغ،۱ لیوان شکر،۱/۳ لیوان روغن،۱/۳ لیوان شیر،۱ و ۱/۳ لیوان آرد قنادی،۱ ق.چ وانیل،۱ ق.چ بکینگ پودر،خیلییی کم نمک،خامه قنادی،مربای توت فرنگی فر رو حتمن از قبل گرم کنین و با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بزارین بپزه. برای فرم دادن خامه قنادی اول خامه رو بزارین بیرون تا نرم بشه بعد با دور تند همزن هم بزنین تا فرم بگیره.(حتما ظرف و پره های همزن تمیز و خشک باشن)برای درست کردن فیلینگ توت فرنگی مقدار مساوی توت فرنگی خورد شده و شکر رو بزارین یکم بپزه تا نرم بشه وقتی بعد از پخت کامل خنک شد میتونین بین لایه های کیک ازش استفاده کنین.(موقع پخت آب اضافه نکنین اصلا) 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
مواد لازم آرد 200گرم یا دولیوان دسته دار سفیده تخم مرغ بک عدد خمیر مایه یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری روغن مایع سه فاشق غذاخوری پنیر خامه ای یا مثلثی دوعدد نمک نصف قاشق چایخوری طرز تهیه اردوشکر وخمیر مایع وروغن ونمک و پنیر وسفیده تحم مرغ را مخلوط تا ارد مثل شن ریزه بشه بعد اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری یکدست ونرم بدست بیاد حدود پنج دقیفه ورز دهید یا صد بار به سطح کار بکوبید بعد حدود45دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دوبرابر بشه مواد پیتزایی تن ماهی این ترکیب بسیار خوشمزه است پیاز را توی روغن تفت دهید سبک که شد پیازچه ریز خرد شده را اضافه وفلفل دلمه های ریز خرد شده رنگی را وتفت دهید تا سبک بشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وپودرزیره وپودرسیر وزنجبیل وادویه ماهی بزنید وتفت دهید ودراخر تن ماهی از قبل جوشانده را اضافه ومخلوط کنید تکه های تن را با چنگال ریز کنید ومواد ما اماده است خمیر بعد استراحت را پف خمیر را بگیرید وبه شش قسمت تقسیم کنید هر قسمت را باز زیاد نازک نکنید وطبق فیلم چهار برش بزنید مثل بعلاوه که همدیگر را قطع نکنه از موادتون روی هر برش بذارید وپنیر پیتزاهم بریزید ودوگوشه برش را به سمت وسط بیارید وبا انگشت فشار بدین تا محکم بشه هر چهار قسمت اینکار را انجام دهید بعد توی سینی را ارد پاشی وفطایر را توی سینی بذارید و15دقیقه استراحت بدین بعد با زرده روی خمیر را رومال کنید ودرفر 200درجه که از قبل گرم شده بذلرید بعد ربع ساعت چک کنید زیر خمیر طلایی بشه کافیه بعد گریل را روشن تا روی فطایر هم طلایی بشه بعد تا گرم است توی ظرف در داری که پارچه نخی گذاشتید بذارید که روی فطایر هم پارچه باشه وسرظرف را ببندید کاملا لطیف ونرم می مونه حتما امتحان کنید بسیار خوشمزه است نکته توی فر یه کاسه ابجوش بذارید تا خمیر خشک نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹پیاز برای هر ماهیچه ۱ عدد متوسط 🔹فلفله دلمه ای ترجیحا قرمز نصف ۱ عدد 🔹زعفران دم کرده غلیظ نصف فنجون 🔹هویج ۱ عدد خرد شده 🔹رب گوجه ۳ قاشق 🔹سیر برای هر ماهیچه ۱ حبه 🔹چوب دارچین یک تیکه 🔹فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری 🔹نمک ب مقدار لازم ❌به هیچ عنوان پودر دارچین نریزید سس رو تیره میکنه❌ ♨️طرز تهیه اول از همه ماهیچه رو با مقداری روغن سرخ میکنیم ولی نمیسوزونیم ک طعم گوشت خراب میشه ( سرخ کردن گوشت باعث خوشمزه تر شدنش میشه) گوشت رو میزاریم کنار. هویج فلفل دلمه ای پیاز و سیر رو خرد میکنیم لازم نیست سیر ریز بشه در حین پخت له میشه) همه مواد خرد شده رو توی تابه میریزیم باهم. نیاز نیست سرخ بشن فقط تفت ببینن. بعد چوب دارچین رو اضافه کرده مجدد تفت میدیم بعد فلفل قرمز رو اضافه کرده تفت میدیم و در بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم. رب گوجه رو خوب تفت بدید (خوب تفت دادن رب گوجه باعث خوش رنگ شدن سس میشه). ۴ لیوان آب جوش اضافه کرده و زعفرون رو اضافه میکنیم و میزاریم جوش بیاد و زیر شعله رو کم میکنیم و ب مدت ۱ ساعت زمان میدیم با حرارت پایین پخته بشه . ❌سوالای همیشگی👇 چرا رب گوجه ای ک استفاده میکنیم خوش رنگ نیست؟ اگر رب گوجه رو خوب تفت بدید واسه هر غذایی، رنگش خوش رنگ میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم برای قالب ۳۰ در ۴۰: تخم مرغ ۶ عدد آرد الک شده ۳ لیوان بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری نمک میوه یا جوش شیرین ۱ قاشق مربا خوری ماست لبنیاتی ۱.۵ لیوان (ترش باشد بهتراست) روغن مایع ۱لیوان شکر ۱ لیوان زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری موادلازم جهت شربت باقلوا: شکر ۲لیوان آب ۲لیوان زعفران به میزان لازم گلاب ۱.۲ لیوان پودر هل ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه👇👇👇👇👇👇 برای تهیه کیک : ابتدا شکر و وانیل و روغن را درکاسه ریخته و هم برنید تاشکر نرم شود سپس یکی یکی تخم مرغها را اضافه کنید ودرحدمخلوط شدن هم بزنید ... ماست و زعفران راریخته ومجدد هم بزنید ... ارد را سه مرتبه الک کرده و به همراه بکینگ پودر و جوش شیرین به مواداضافه کنید وباهمزن بزنید تا یکدست شود ... سپس درقالب چرب شده ریخته وچندضربه به میز بزنید تاهوای داخل کیک خارج شود... سپس درفرازقبل گرم شده باحرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه بپزید.(زمان تقریبی است)..وقتی از پخت مطمئن شدین حرادت بالا(گریل)راروشن کنید تا روی کارطلایی شود .وقتی پخت و از حراررت افتاد وگرم بود برش زده وشیره ولرم رابریزید ودوساعت استراحت دهید طرز تهیه شربت باقلوا برای تهیه شیره ابتدا هل و زعفران و شکر و آب را درون قابلمه روی حرارت قرار داده تا شکرحل شود وبجوشد .کمی که غلیظ شد گلاب راریخته و یکی دو جوش که زد خاموش کرده واجازه دهید درمحیط خنک شود ❌ازشکردانه ریز استفاده کنید ❌زیاد تخم مرغ راهم نزنید که کیک سفت میشه ❌ریختن زعفران اختیاری است ❌اگر به هردلیلی قبل ازریختن شیره ؛کیک سردشد،شیره راگرم کنید(داغ نه) ❌از روغن جامد یا کره یا سرخ کردنی استفاده نکنید ❌ازماست پاستوریزه استفاده نکنید بافت کیک سفت میشه ❌اگرشیره رقیق باشه کیک خمیرمیشه ❌اگر شیره خیلی غلیظ بشه کیک شکرک میزنه ❌ آرد رو حتتتتتما سه بار الک کنید ❌این مقدار تقریییییبا دوکیلو یا ۷۰ برش میده ❌بعدازاضافه کردن آرد زیادهم نزنید ،فقط درحد مخلوط شدن موفق باشین مومن🌸🌸🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آخه مرغ چقـــدر میتونه جذاب باشه؟ میدونید چقدر رسپی داریم که با همین مرغ میشه درست کرد؟ حتما که‌ نباید گوشت باشه🥩🚫 📝چیزایی که لازم داریم ۱ دونه سینه مرغ ۱ حبه سیر نمک و‌فلفل سیاه ۱۰ گرم کره ۱ ق.غ روغن زیتون ۱۰۰ گرم اسپاگتی ۱ پیمونه پوره گوجه فرنگی ۱/۴ پیمونه پنیر گودا ۱ ق.غ پنیر پارمسان ریحان ۱/۴ پیمونه دیپ چدار ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه ترکیب جذاب براتون آوردم 😋😍 ترکیب موز با کارامل که یه دسر فوق خوشمزه و عالی میشه و برای مهمونی ها و مجالس حرف اول رو می زنه 😍 هر كس به مردم خوش گمان باشد، محبّت آنان را بدست مى ‏آورد. امام علی (ع) شیر ۳ لیوان پودر کرم کارامل ۱ بسته پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ ق غ) موز ۲ عدد خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (یک پاکت کوچک ) بیسکویت پتی بور ۱۰۰ گرم (۲۴ عدد) شیر رو همراه پودر کرم کارامل ترکیب کردم . اون سس داخل بسته رو هم اضافه کردم . روی حرارت ملایم گذاشتم تا بجوشه ، حدود دو تا سه دقیقه جوشید از حرارت برداشتم کنار گذاشتم تا از دما بیفته . توی ظرفی نصف لیوان آب سرد رو روش پودر ژلاتین ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا دراتش خوب حل بشه و بعد کنار گداشتم خنک بشه . داخل میکسر موز تکه شده ، شیر و کارامل که از دما افتاده ،ژلاتین حل شده خنک ، بیسکویت پتی بور ، خامه رو اضافه کردم و میکس کردم ، (اگر هم میکسر ندارید می تونید موز و بیسکویت رو له کنید همه رو با هم ترکیب کنید ) من از دو سری قالب بزرگ و کوچک استفاده کردم .اگر بخواید کل این مواد رو در یک قالب درست کنید ، قالبی که با ۵ لیوان آب پر بشه خوبه . قالب بزرگ من با ۳ لیوان آب پر میشه و اون سیلیکونی های کوچک هم مجموعش با حدود ۲ لیوان . قالب رو با مقدار جزیی روغن مایع چرب کردم و مواد دسر رو ریختم و در یخچال حداقل ۷ ساعتی گذاشتم موند و بعد دورش رو با کارد آزاد کردم و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم. رویه دسر هم کمی پودر پسته و گردوی ریز خرد شده ریختم . 👈 می تونید مغزی دل خواه مثل گردو ،پسته و ... هم حتی داخل دسر قبل از ریختن در قالب بریزید . 👈بهتره خامه از نوع خامه صبحانه باشه که شیرین نباشه دسر شیرین خبلی نشه ، خامه قنادی کمی دسر رو شیرین تر می کنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از خوشمزه ترین حلواها 😋😍 از حلواهای سنتی و مجلسی که در انواع مراسم و مهمانی ها عالی هست . حلوای کفگیری تبریز که بافت خاصی داره و نگم که چه قدر خوش عطر و طعم و لذیذه 😍😍😋😋 به يكديگر هديه بدهيد تا محبت را در ميان خود بيفزاييد. امام علی (ع) آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان) آرد برنج ۷۵ گرم (نصف لیوان) پودر قند ۱۶۰ (۱ لیوان) کره ۱۰۰ گرم روغن جامد ۵۰ گرم ( حدود۲ تا ۳ ق غ) گردو یا بادام نصف لیوان پودر هل نصف ق غ زعفران غلیظ ۱ ق غ آرد سفید الک شده رو با حرارت خیلی کم تفت دادم تا بوی خامی آرد گرفته بشه ، نمی خوایم تغییر رنگ پیدا کنه ، من حدود ۳۰ دقیقه این آرد رو تفت دادم ، بعد بهش آرد برنج الک شده رو اضافه وردم و با آرد برنج هم تفت دادم . فقط وقتی آرد برنج ریخته میشه زیاد تفت ندید که نسوزه . من حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه هم بعد ریختن آرد برنج تفت دادم .بعد از تفت دادن آردها رو دوباره الک کردم و بهش کره و روغن جامد اضافه کردم . می تونید فقط از کره یا فقط از روغن جامد یا از هر دوتاش استفاده کنید . وقتی ترکیب شد از حرارت برداشتم . از دما حتما بیفته (داغ اصلا نباشه ) و بعد پودر قند الک شده رو ریختم و ترکیب کردم ‌. پودر هل و گردوی ریز خرد شده رو ریختم . (از پودر زنجبیل و یا بادام خرد شده هم می تونید استفاده کنید) مواد رو دو قسمت کردم ، به یکیش زعفران غلیظ ریختم و ترکیب کردم ، زعفران کمی مواد رو پودری و سفت می کنه اگر این طور شد می تونید کمی روغن مایع یا کره اضافه کنید . هر دو قسمت رو گوشه تابه جمع کردم و با کفگیر ازش برداشتم و در بشقاب برگردوندم و روش کمی پودر پسته ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از اون غذاهاست که حسابی طرفدارش میشی 😍 دیده شده افرادی هم که بادمجون دوست ندارن ، عاشق این شامی شدن ، پسر خودم بادمجان اصلا دوست نداره ولی عاشق این شامی هستش ، اون قدری خوشمزه میشه 😋😍 دوست هرکس راهنمای عقل اوست و سخن او دلیل فضل او. امام علی (ع) بادمجان ۲ عدد بزرگ یا ۳ عدد متوسط گوشت چرخ کرده ۲۰۰ تا۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۱ تا ۲ حبه برنج ۱/۳ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد آرد نخودچی یا آرد سوخاری ۲ ق غ ( برحسب شل و یا سفتی مواد قابل تغییر) جعفری خرد شده ۲ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و پودر زنجبیل به میزان لازم برای این شامی هم می تونید بادمجان رو پوست بگیرید و نیم ساعت توی آب و نمک بزارید و سرخش کنید ،هم می تونید بادمجان رو کبابی کنید ☺️ من بادمجان رو کباب کردم و بعد پوستش رو گرفتم و ساطوری کردم . برنج رو شستم و با مقداری آب گذاشتم بپزه . در ظرفی بادمجان ، برنج پخته شده ، پیاز رنده شده و آب گرفته ، سیر رنده شده ، جعفری خرد شده ( و یا هر سبزی دل خواه) ، تخم مرغ ، آرد نخودچی ، نمک و فلفل و زردچوبه و زنجبیل ریختم و ترکیب کردم . برای راحت و بهتر ترکیب شدن میشه از میکسر استفاده کرد. اگر بعد از میکس شدن مایه شامی شل بود یکی دو قاشق آرد نخودچی (یا سوخاری)هم اضافه کنید. یک ساعتی یخچال گذاشتم و بعد داخل تابه روغن ریختم که گرم بشه و از مواد شامی برداشتم و توی دست گردکردم و وسطش حفره ایجاد کردم و داخل روغن سرخ کردم . حرارت هم ملایم هست و وقتی یک طرفش پخت برگردوندم تا طرف دیگه هم بپزه و سرخ بشه . 👈اگر دیدید موقع سرخ شدن تکه نیشه موادتون شله و آرد نخودچی و یا سوخاری بریزید . 👈این شامی بسیار لطیف و نرم هست و با احتیاط موقع سرخ کردن برگردونید . 👈حدود ۱۲ تا ۱۳ عدد شامی میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه کیک کافی شاپی بسیااار لذیذ و معروف 😋😍 طعم خیلی دلنشین و دوست داشتنی داره😋😋 . کیک سیب برگردان یا آپساید داون سیب یا کیک سیب کاراملی از کیک های معروف بین المللی هستش که جای سیب هم می تونید از هر نوع میوه استفاده کنید . دانایی ریشه همه خوبی ها و نادانی ریشه همه بدی هاست. امام علی (ع) تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۵۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان) ماست ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان) روغن مایع ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ آرد سفید ۲۲۵ گرم (حدود ۱.۵ لیوان) سیب ۲ عدد برای کاراملی شکر ۱۵۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان) کره ۵۰ گرم سیب ها رو پوست گرفتم و ورقه ای خرد کردم . نه خیلی نازک و نه خیلی کلفت نشه . قالب ۲۰ سانت رو کفش کاغذ روغنی انداختم و روی کاغذ رو هم کمی چرب کردم .سیب ها رو چیدم و روش (در صورت دل خواه) کمی پودر دارچین ریختم . برای مواد کاراملی ، شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت کم قرار دادم تا شور ذوب بشه ، بهش اصلا قاشق نمی زنیم تا یکدست آب بشه و گلوله نشه ، از دسته کمک گرفتم و جا به جا کردم . وقتی شکر ذوب شد ،کره رو ریختم و ترکیب کردم ، یکدست شد از حرارت برداشتم و همون طور گرم داخل قالب روی سیب ها ریختم و گذاشتم کنار . (نگران نباشید کارامل می مونه روی سیب ها سفت میشه که وقتی در فر میره آب میشه) رفتم سراغ مواد کیک ،تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . دورگیری کردم و وانیل رو ریختم . روعن مایع رو ریختم و یک دقیقه هم زدم . ماست رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر رو هم مخلوط کردم و این ترکیب رو ۳ بار الک کردم و کم کم به موادم اضافه کردم و مخلوط کردم . مواد کیک رو روی سیب و کارامل ریختم و یکدست کردم . در فر که از یک ربع قبل گرم شده ( فر برقی ۱۷۰ درجه ، فر گازی ۱۸۰ درجه ) طبقه وسط ، حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . بدون فر می تونید در فر دست ساز روشش هایلایت استوری هست درست کنید . این کیک بعد از خارج شدن از فر زیاد توی قالب نمونه که بخواد خنک بشه ، ۵ دقیقه بعد از خارج کردن از فر از کناره ها جدا کردم و برگردوندم و کاغذ رو هم جدا کردم و روی توری گذاشتم خنک بشه و در آخر روش کمی پودر پسته ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2_3 عدد سینه مرغ 300 گرم قارچ 1 عدد پیاز بزرگ 2 حبه سیر 1 لیوان اسفناج ریز خرد شده 1 لیوان شیر 1 لیوان آب مرغ 1 قاشق غذاخوری آرد مقداری روغن برای سرخ کردن پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده نمک،فلفل سیاه،پودر پاپریکا سینه های مرغ را از وسط برش دهی،مرغ ها را با نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید سپس با آرد کامل کاور کنید و داخل ماهیتابه هر طرف مرغ را به مدت 5دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید، سپس به ظرف مخصوص فر منتقل کنید پیاز، سیر و قارچ خرد شده را در همان تابه بریزید، قارچ را با حرارت زیاد تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند 1 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و تفت دهید،در یک ظرف جداگانه شیر و آب مرغ را با هم مخلوط کنید و آن را روی قارچ ها بریزید،سپس اسفناج را اضافه کنید و با حرارت متوسط ​​بپزید و هر از گاهی هم بزنید و بگذارید غلیظ شود. وقتی غلیظ شد آن را از روی اجاق برداشته و سس را روی مرغ بریزید، روی آن پنیر رنده شده بپاشید ودر فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه قرار دهید تاروی پنیر برشته و طلایی شودمی توانید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛