eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای تهیه این غذای خوشمزه،درابتداکناره های خشک نانهای تست رابه خوبی بگیرید،طوری که فقط بافت نرم نان بمونه وهیچ کناره ای نداشته باشه چون این کناره ها اگر کمی هم بمونه بعدازسرخ شدن سفت میشه وزیردندون میاد_نانها نرم وتازه باشند_وباوردنه نانها راخوب فشرده ونازک کنید،سپس لبه های نان رابااب یاکمی شیرمرطوب کنید،ازموادمیانی _به دلخواهه_یک ق غ به همراه کمی پنیرپیتزابین ان بگذارید وبه ارامی رول کنید،لبه هارا کمی فشرده کنید تاهنگام سرخ شدن موادازداخل نانها به بیرون نریزند،نانها رادرابتدادرتخم مرغ خووووب زده شده وسپس دراردسوخاری_پانکو بهتره_بغلطانیدودرروغن داغ سرخ باحرارت ملایم کنید، موادمیانی: یک عددپیازویک حبه سیرتفت داده شده +گوشت مرغ_من ازقسمتهای استخوانی مرغ استفاده کردم اول اونها رابانمک وفلفل وزردچوبه وکمی اویشن پختم وجداکردم وسپس بابقیه موادکمی تفت دادم_فلفل دلمه ای،قارچ وکمی رب وادویه های دلخواه فقط این مواد ب چرب،ربی وداغ نباشند_باعث میشه نانها پاره شوند_ *بنا به تجربه خودم بهتره یک ظرف پهن بردارید طوری که بشه تعدادزیادی ازفیکن ها راداخلش قراربدیدولازم هم نیست روغن خیییلی شناورباشه ،به این صورت همه فیکنها زود سرخ میشن ولی اگرمثل من ظرفتون کوچیک باشه ودوتادوتاسرخ کنید،روغنتون اواسط کارکف میکنه واعصابتون خردمیشه،،به این روش تاقبل ازاینکه روغن بخوادکف کنه بیشترفیکنها سرخ شدند و بهتره که گرم سرو بشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه .... شما میتونید از همه جای مرغ استفاده کنید ران یا سینه فرقی نداره با پوست یا بدون پوست فقط سعی کنید اگر از ران استفاده می کنید مرغ کوچک باشه تا مغز پخت بشه وگرنه حتما از قبل نیم پز کنید من از فیله استفاده کردم نیازی هم نیست که بکوبید تا نازک بشه اینطوری فیله خشک می شه مزه دار کردن مرغ....... یه پیاز بزرگ را رنده ریز کنید وابش را کاملا بگیرید با یک قاشق سرکه سفید و یک قاشق ابلیموی تازه و پودر سیر وپودر پیاز و پودر پاپریکا ونمک و فلفل سیاه و ادویه کاری و اگر داشتید ادویه تندوری کمی واسه خوشرنگ شدن مرغ همه را مخلوط کنید ومرغ را درون سس بذارید ومن از شب قبل اینکارو کردم ولی حداقل چهار ساعت بمونه تا خوش طعم بشه ظرفی نسبتا بزرگی را پر از ارد کنید اردی که بهاش کیک درست می کنیم ارد گندم منظورم نیست بعد یک قاشق مربا خوری زردچوبه و یه قاشق مرباخوری بکین پودر و فلفل سیاه و یه قاشق هم ادویه مرغ ونمک با ارد خوب مخلوط کنید بعد یه کاسه را پر از اب کاملا یخ کنید همراه با تکه های یخ باشه کاملا سرد سرد ادامه کار..... مرغ مزه دار شده را ابتدا توی ارد زده حتما دونه دونه مرغ را توی مواد بزنید تا همه جای مرغ به ارد اغشته بشه بعد با انبر توی اب یخ زده سریع بر دارید مجددا توی ارد زده وباز توی اب یخ وبعد توی ارد زده ودر این مرحله با دست خوب چنگ بزنید تا کاملا ارد به سطح مرغ بچسبد طبق فیلم☝حالت ورز دادن خمیر چطوریه به همون حالت ولی نه اینکه مرغ را له کنیم با نرمی 😀 روغن را از قبل توی تابه یا قابلمه دیواره بلند بذارید خوب داغ بشه اگر سرد باشه مرغ پولکی نمی شه طوریکه همینکه مرغ را توی روغن انداختید شروع به سرخ کردن کنه حتما روغن شناور باشه سطح مرغ که طلایی شد کافیه وروی دستمال بزارید تا روغن اضافه گرفته بشه سطح روی مرغ کاملا کرسپی است بعنی حالت ترد وخشکی داره ولی خود مرغ نرم است وکاملا پولکی می شه تا داغ است سرو کنید اگر در ظرف در دار بذارید سطح مرغ نرم می شه اگر دوست دارید سطح مرغ نرمتر باشه مرغ سوخاری درست کتید نکته.... اضافه اردرا نگهداری کنید واسه دفعه بعد که خواستید درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان به چند روش میتونید درست کنید من اینجا به سه روش درست کردم تو یکی از شیشه ها از شیره خرما استفاده کردم برای درست کردن سیر ترشی از مقدار کمی نمک استفاده کنید نمک ترشیجات وسیر ترشی نباید نمک ید دار باشه چون بعد از مدتی رنگ سیر آبی وسبز رنگ میشه برای سیر ترشی از سرکه قرمز استفاده کنید رنگش تیره تر وخوشمزه تر میشه آگه نداشتید از سرکه سفید استفاده کنید به اندازه هر شیشه یک قاشق مربا خوری نمک ودو قاشق شیره خرما وسرکه رو مخلوط کنید سیر ها رو تمیز کنید برگهای اولیه رو ازش جدا کنید تو شیشه بچینید ومخلوط سرکه رو روش بریزید ودرشو محکم ببندید بزارید تا برسه من تا چند سال استفاده نمیکنم دیگری شیشه رو به همون مقدار سرکه ونمک ورب انار زدم دیگری شیشه رو فقط نمک وسرکه رو اضافه کردم درشونو محکم ببندید وبزارید جای خنک بعضیا چند ماه که بگذره مصرف میکنن ولی من بعد گذشت چند سال استفاده میکنیم هرچه بیشتر بمونه خوشمزه تره 😊 میتونید تو شیشه بجای رب انار ویا شیره خرما یک قاشق پر شکر قهوه ای بزنید شکر قهوه ای باعث میشه رنگ سیر ترشی تیره تر وزود تر برسه نداشتید شکر سفید بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای کوکی کره دویست و پنجاه گرم پودر کاکایو دو ق غ پودر شکر دو لیوان زرده تخم مرغ دو عدد وانیل یک چهارم ق چ بکینگ پودر ده گرم آرد به مقدار کافی بر حسب نوع آرد مصرفی مواد لازم برای مواد میانی پسته خرد شده یک استکان پودر شکر یک استکان سفیده تخم مرغ یک عدد شیر یک ق چ طرز تهیه مواد خیس را جداگانه ترکیب کنید و در ظرفی دیگر مواد خشک بجز آرد را مخلوط کرده سپس با هم ترکیب کنید . آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیری بدست اورید که به دست نچسبد. مقدار آرد برحسب نوع آرد مصرفی شما کاملا متفاوت است و میزان آن کاملا چشمی است. در کاسه ای جداگانه همه مواد اولیه برای موادمیانی را مخلوط کنید. قطعات کوچکی از خمیر برداشته در دست پهن کنید و یک قاشق مرباخوری از مواد میانی داخل آن بریزید . لبه های خمیر را روی هم آورده و دوباره به شکل توپ در اورده و کمی پهن کنید. کوکی ها را برای مدت سی دقیقه در فر با دمای صدو هفتاد و پنج درجه که از قبل گرم شده است بپزید . پس از خنک شدن روی کوکی ها را با شکلات آب شده و خلال پسته تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولی😋😋 موادلازم 3 بادمجان 2 گوجه فرنگی 4 فلفل. ماده مورد نیاز برای داخل بادمجان 250 گرم گوشت چرخ کرده نصف فنجان روغن فلفل سیاه،فلفل سفید،زیره،نمک. برای سس 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1.5 لیوان آب گرم نمک 5 قاشق غذاخوری روغن. آماده سازی: گوشت ، روغن، فلفل سیاه فلفل سفید و نمک در یک کاسه بزرگ خوب مخلوط کنید، 30 دقیقه در یک یخچال قرار دهید... بادمجان پوست کنده، نازک برش داده شده، در آب و نمک قرار دهید ... فلفل و گوجه فرنگی به قطعات بریده شده .از آب نمک خارج کنید شسته روی حوله کاغذی گذاشته تا اب بادمجان ها گرفته شه با توپ های گوشتی، بسته رول کنید. و به ترتیب بادمجان گوجه فلفل را چند مرحله به سیخ بکشید در ظرف قراردهید سس را ریخته در فر برای 35 تا 40 دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ طبخ کنید... با برنج و ماست نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاتلی توت فرنگی مواد لازم برای کرم: 1 کیلو شیر 2 قاشق غذاخوری آرد 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 لیوان شکر 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) مواد لازم برای سس توت فرنگی: نیم کیلو توت فرنگی 1 استکان شکر 2 قاشق غذاخوری پر نشاسته (گندم یا ذرت) 1 استکان آب (استکان کمر باریک ترک) 1 پاکت بیسکوییت کاکائویی طرز تهیه: برای کرم تمام مواد بجز وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق با حرارت متوسط در حالیکه با لیسک هم می زنید(می تونید با همزن دستی هم بزنید) بپزید. بعد از پخت وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. و گاهی هم بزنید تا ولرم شود. برای سس توت فرنگی ، توت فرنگی ها را 4_3 تکه کنید نشاسته ، شکر و آب را به توت فرنگی ها اضافه کنید و در حالیکه هم میزنید (توت فرنگی ها را له نکنید) تا وقتی که قوام بگیرد بپزید. 1 پاکت بیسکوییت کاکائویی را پودر کنید. داخل لیوان به ترتیب ابتدا کرم سپس بیسکوییت و سس توت فرنگی بریزید و تا وقتی که لیوان پر شود همان کار را تکرار کنید. به دلخواه خودتان تزیین کنید و بعد از سرد شدن سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان لواش خانگی آرد گندم (ترجیحا ارد نانوایی) حدودا۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم (یک تا یک و یک سوم لیوان) آب یا شیر ولرم ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) روغن مایع ۲ ق غ پودر خمیر مایه ۴ گرم ( حدودا ۱ ق م) شکر ۱ ق چ نمک ۱/۲ ق چ خمیر مایه فوری که استفاده می کنم همیشه به عمل میارم تا از سالم بودنش مطمئن بشم . اگر صد در صد مطمئن هستید از کیفیتش می تونین مستقیم داخل مواد بریزین . من از شیر استفاده کردم فرقی نداره آب هم میشه . داخل شیر ولرم برای به عمل آوردن خمیر مایه از ۱ ق چ شکر استفاده کردم و ددخلش ریختم و مخلوط کردم و بعد خمیر مایه رو ریختم . در ظرف رو قرار دادم به مدت ۱۰ دقیقه تا به عمل بیاد . داخل ظرف دیگه روغن مایع و نمک و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم و آرد رو که الک کردم و کم کم داخلش ریختم . نکته مهم فقط همین ریختن آرد هست که همیشه توی نون ها گفتم آرد زیادی باعث سفت شدن نون هاتون میشه . آرد کم کم ریختم تا جایی که خمیر چسبندگی نداشته باشه و با دست ورز دادم حدودا ده دقیقه . بعد خمیر رو توی ظرف تمیزی قرار دادم وبا چاقو وسطش خط انداختم ( این کار به خاطر این هست که بعد از استراحت مشخص میشه که استراحت خمیر چه طور بوده و خوب انجام شده یا نه) و روش رو پوشوندم به مدت یک ساعت محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و بسته به اندازه ای که دوست دارید نون هاتون بشه چونه ها رو بردارین حدودا ۴ و ۵ تا چونه. روی چونه ها دستمال تمیز انداختم دوباره حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه استراحت داشته باشه. بعد روی صفحه کار یک کم آرد پاشیدم و هر چونه رو با وردنه باز کردم تا می تونین نازک باز بشه طوری که برداشتین اون طرف دستتون دیده بشه . به کمک وردنه برداشتم و روی تابه ای که برگردونده بودم و روی حرارت متوسط باشه. وقتی که روی نون شروع کرد به زدن حباب ها و اون طرفش حباب های قهوه ای زد برگردوندم و اون طرف دیگه اش هم گذاشتم بپزه . اگر خمیر حباب نزد در واقع خمیرتون و نونتون سفته و اشتباه پیش رفتید . نون ها بعد از پخت حتما بزارین خنک بشه و بعد حتما بلافاصله در جا نونی بزارین تا خشک نشه . نکته :جای خمیر مایه می تونین بیکینگ پودر حدودا ۱ ق چ استفاده کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام یه کیک دلبر و خوشمزه 😍😊😋. از هر نوع میوه ای هم بخواید می تونین استفاده کنین فقط میوه هاتون خیس نباشن . من این بار ترکیب توت فرنگی و موز استفاده کردم . برای این کیک از توت فرنگی های رسیده و شیرین استفاده کنین خیلی بهتره . اندازه قالب بین ۲۰ تا ۲۳ برای این مواد خوبه اگر قالبتون سایزش کوچیکتر باشه ارتفاع بیشتر میشه . سعی کنین برای کیک های میوه ای ارتفاع رو بیشتر نکنین برای پخت بهتر . هر چی اندازه قالبتون بزرگتر باشه اارتفاع و ضخامت کیکتون کمتر میشه ، توت فرنگی ها کمتر ته نشین میشن ، داخل کیک بهتر پخته میشه . تخم مرغ ۲عدد ماست ۸۰ گرم (یک سوم لیوان) (جاش شیر هم می تونین بریزین) روغن مایع ۸۰ میلی (یک سوم لیوان) آرد سفید شیرینی پزی ۲۰۰ گرم (یک و یک سوم لیوان) شکر ۱۸۰ گرم ( دو سوم لیوان ) وانیل نوک قاشق بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م) توت فرنگی به میزان لازم موز ۱ تا ۲ عدد همه مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن پنج دقیقه زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه . بعد روغن رو اضافه کردم کمی زدم و بعد ماست رو ریختم و یه کوچولو هم زدم . آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و به تدریج کم کم به موادم اضافه کردم و با قاشق هم زدم . توت فرنگی ها رو شستم و خرد کردم و گذاشتم خشک خشک بشن . موز خرد شده و توت فرنگی ها رو کمی ارد زدم این هن برای اینکه ته نشین تشه مناسبه و بعد داخل مواد ریختم . از هر قالبی می تونین استفاده کنین اجباری در کار نیست ، من قالب کمربندی در سایز قطر ۲۳ سانت استفاده کردم و داخلش کاغذ روعنی انداختم و مواد رو ریختم . روش هم دوباره یه چند تا توت فرنگی چیدم . قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدودا به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . با خلال دندون چک کردم که پخته یا نه ، دمای فرها فرق داره بعد از نیم ساعت حتما خودتون چک کنین . من یه دو دقیقه آخر هم گریل شعله بالا رو ردشن کردم تا روش خوش رنگتر بشه . بعد از پخت و خنک شدن از قالب بیرون آوردم ، خواستین می تونین روش کمی پودر قند هم الک کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاناکوتا ژله انار نکاتی در مورد در آوردن ژله از قالب به نظر من بهترین قالب برای ژله قالب پلاستیکیه 👌 قبل از دست به کار شدن قالب رو با برس یا دستمال کاغذی کمی چرب کنید(چند قطره روغن مایع) وبزارید فریزیر به مدت یکی دوساعت رو دستور ژله دو لیوان آب نوشته شده ولی آگه میخواید قالبی در بیارید باید کمی کمتر بریزید (یک لیوان ونیم) ژله رو که تو قالب ریختی حداقل باید هشت ساعت تو یخچال باشه واونو برگردونید ابتدا با کارد ژله رو به آرامی از کناره ها جدا کنید سپس به مدت ده ثانیه بزارید تو آب گرم وفوری دربیارید تا ژله آب نشه آب نباید داغ داغ باشه وگرنه ژله زود آب میشه فقط گرم باشه کافیه سپس برگردونید تو قالب مورد نظر وبه ارومی لبه های قالب رو به بیرون بکشید تا ژله از قالب جدا شه عزیزان آگه میخواید کارتون تمیز در بیاد باید عجله نداشته باشید با صبر وحوصله😊 بدون غر زدن😂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
500 گرم قارچ اسلایس شده 5تا6عدد پیاز خلال شده 3تا4عدد گوجه فرنگی پوره شده 1 استکان آبغوره نمک وفلفل زردچوبه، پودر زنجبیل وگشنیز وکمی پودر لیمو عمانی روغن مایع طرز تهیه : در تابه روغن ریختم وپیاز هارو خوب تفت دادم تا سبک شد. ادویه ها را اضافه کردم وکمی تفت دادم(زیاد تفت ندین ادویه زود میسوزه عطرش که بلند شد کافیه) وبعد قارچها را ریختم وباز گذاشتم تا آب قارچها گرفته بشه واز قبل چند عدد گوجه را با غذا ساز پوره کردم واونم اضافه کردم به مواد وبا حرارت کم گذاشتم تا مواد توآب گوجه پخته بشه (اگه گوجتون سفت بود کمی آب گرم اضافه کنید) ونیم ساعت آخر آبغوره را ریختم وگذاشتم تا دوپیازه پخته وبه روغن بیفته، به همین راحتی وخوشمزگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستای گلم شما میتونید واسه صورتی شدن این شیرینی های خوشمزه از آب چغندر استفاده کنید ویا از رنگ مجاز خوراکی که قنادیها دارن. مواد لازم: 150 گرم کره 1لیوان سرخالی پودر شکر 1 قاشق چایخوری سرکه سیب 2قاشق غذاخوری روغن 2تا3 قاشق غذاخوری آب چغندر (یا رنگ خوراکی چند قطره) 1 بسته وانیل 5گرمی(یا کمی وانیل ایرانی) 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر 3 قاشق غذاخوری نشاسته گندم آرد به میزان لازم (کم کم آرد را بریزید ) طرزتهیه : ابتدا کره وشکر پودررا مخلوط کنید وبه نوبت سرکه و آب چغندر(رنگ خوراکی) را بریزید و بیکینگ پودر ونشاسته ووانیل را اضافه وهم بزنید ودرآخر و آرد را کم کم بریزیدتا خمیر لطیفی بدست بیاد (زیاد آرد نریزید چون کوکی خشک میشه). خمیر را باز کنید واز خمیر به اندازه یک گردو بردارید وکمی باز کنید وبزارید در سینی فر وطبق ویدئو قالب را در کاکائو بزنید (با کمی تکان دادن قالب اضافه کاکائو را بگیرید) وروی خمیر که بصورت گرد باز کرده اید بزنیدوکمی فشار دهید و با کاتر گرد دور کوکی را قالب بزنید تالبه های کوکی صاف ویکدست شود. سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا کوکی‌ها پخته ‌ شوند. زمان تقریبی حدود 15 تا 20 دقیقه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ جو قرمز با مرغ و زرشک پخت اول: به مدت ۱۰۰ دقیقه روی حرارت ملایم: گوجه فرنگی: ۴ عدد پیاز: ۲ عدد کوچک هویج: ۱ عدد سیب‌زمینی: ۱ عدد آب: تا جایی که روی سبزیجات رو بگیره سینه (یا ران) مرغ: ۱۵۰ گرم پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری نمک و فلفل‌سیاه زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری . بعد از ۱۰۰ دقیقه، مرغ رو خارج و ریش ریش کنید، سبزیجات رو پوره کنید. مرغ ریش شده، نصف لیوان جو پرک، جعفری تازه و زرشک رو به سوپ اضافه کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه بعد سوپ آماده هست. دقت کنید اگه به این سبک سوپ درست میکنید، جو حتمن باید پرک باشه. اگه خواستید از جو استفاده کنید، اون رو به صورت جدا، خوب بپزید و به همراه آب خودش به سوپ اضافه کنید. روی اون جعفری تازه و آب لیمو تازه بریزید و نوش جون کنید 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سیب زمینی ۴ عدد سویا یک لیوان فلفل دلمه ای نصف لیوان میتونید یک رنگ باشه نمک فلفل زردچوبه( بقیه ادویه سلیقه ای) پیاز یک عدد متوسط رب یک ق غ جعفری یا شوید به دلخواه ✅سیب زمینی ابپز کنید پوست بگیرید با رنده یا گوشت کوب له کنید تا مثل خمیر بشه بزارید خنک بشه،سویا توی اب ملایم نیم ساعت خیس کنید ✅پیاز تفت بدید تا سبک بشه ،سویا اضاف کنید بعد فلفل دلمه ،ادویه ،رب ،در اخر جعفری ☘ مقداری از سیب زمینی کف دست پهن کنید یک ق از مواد سویا بزارید لبه هاش جمع کنید مثل کتلت بعد توی تخم مرغ بزنید بعد تو ارد سوخاری تو روغن داغ سرخ کنید. نوش جان حتما سیب زمینی خنک شد توش مواد سویا بریزید تا به راحتی تو روغن سرخ بشه ،تیکه نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كوردن بلو يا سينه سوخاري 🍗😍😋 اين كوردن بلو رو داخل فر هم ميتونيد بزاريد و با خيال راحت نوش جان كنيد ،پودر پانكو يا پودر سوخاري درشت رو از هايپر هاي بزرگ يا پروتيين فروشي ها تهيه كنيد . . مواد لازم ٤ عدد سينه مرغ ٢ عدد ژامبون ٤ ورقه پنير ورقه اي ٤ ورقه نمك و فلفل پودر پانكو ٢٠٠ گرم مواد خمير آبجو كلاسيك جوجو ١ ليوان روغن مايع ٢ قاشق غ خ نمك و فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري بكينگ پودر ١ قاشق مربا خوري آرد ١ و نيم پيمانه . . حتما سينه های مرغ رو نيم ساعت بزاريد داخل يخچال تا فرم بگيره و اين كه روغن و خوب داغ كنيد ،اميدوارم درست كنيد و لذت ببريد 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
خیلی ساده است درست کردنش ولی خیلی هم خوشمزه است . یه نکته ای که معمولا توی اکثر سالادها صدق می کنه که توی یخچال چند ساعت بمونه حسابی خوشمزه میشه . نکته بعدی اینه که توی درست کردن سالادها مواد سلیقه ای هستش . انار ۱ الی ۲ عدد کلم سفید نصف عدد متوسط کلم بنفش نصف عدد کوچک هویج ۱ عدد بزرگ گردو خرد شده ۴ تا ۵ ق غ سس مایونز ۳ ق غ ماست چکیده یا ماست میوه ای نصف لیوان . من از دو نوع کلم استفاده کردم می تونین از یه نوع هم استفاده کنین . بعضی ها توی سالاد انار از سینه مرغ پخته شده و بعضی ها از پاستا پخته شده استفاده می کنن. اما من ساده ترین نوعش و پر طرفدارترین نوع رو الان براتون گذاشتم . همون طور که اول هم تاکید کردم دیگه این طور چیزها چشمیه اندازه و مقدار دست خودتون ریختن سس مایونز کم و زیادش به خودتون و سلیقه تون و رژیم تون ربط داره . انارها رو دون کردم . کلم ها رو جداگانه شستم و خرد کردم . من از همون رنده آلمانی برای خرد کردن استفاده کردم . هویج رو هم رنده کردم . همه این مواد رو به اضافه گردو مخلوط و در آخر سس و ماست رو مخلوط کمی آبلیمو هم براساس علاقه می تونین بریزین و یا کمی پودر گلپر و بعد داخل موادم ریختم . اگه خواستین مثل من هم قالبی بشه . من کف قالبم سلفون انداختم مواد رو داخل قالب ریختم و با پشت قاشق کمی فشرده کردم و توی یخچال حداقل دو ساعت بمونه . من تایم بیشتری قرار دادم ۷ الی ۸ ساعت گذاشتم موند و بعد روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم و به آهستگی سلفون رو برداشتم . برای تزیین هم از کمی پودر گلپر و انار و گردو استفاده کردم . عزیرانی که در مورد ترشی و شیرینی انار می پرسین . دیگه بستگی به ذایقه خودتون داره و اینکه این سالاد هم تلخ نمیشه آب نمی اندازه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛