eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
تخم مرغ.....2عدد شکر......نصف پیمانه روغن مایع.......نصف پیمانه خمیر مایع......2قاشق غذاخوری شیر داغ.....نصف پیمانه وانیل.....مقداری آب ولرم......کمتر از نصف پیمانه شکر.....1قاشق غذاخوری آرد......4تا 5 پیمانه مواد کرم: شیر.....2لیوان شکر.....نصف لیوان نشاسته ذرت.....4 قاشق غذاخوری وانیل.....کمی کره......25 گرم طرز تهیه: یک قاشق شکر را روی آب ولرم بریزد.سپس خمیر مایع را بریزد.درشو ببنید تا کاملا عمل بیاد.در همین فاصله تخم مرغ با شکر ، وانیل، کره شل شده و روغن مخلوط کنید.با همزن دستی بزنید.شیر را اضافه کنید.بعد خمیر مایع عمل اومده را اضافه کنید.4 لیوان از آرد را بریزد .یک لیوان مابقی رو کم کم بریزد.دقت کنید بیش از حد آرد نریزید.در حدی که به دست نچسبد.2 ساعت خمیر بزارید استراحت کنه.روشم یه پارچه بندازید.بعد از استراحت خمیر را باز کنید و قالب بزنید.خمیر های قالب زده را روی سطح آرد پاشی شده بزارید.یک ربع مجدد استراحت کند.بعد در روغن داغ سرخ کنید. برای مواد میانی: شیر و نشاسته و شکر و وانیل را مخلوط کنید روی حرارت بزارید تا بجوشد.مدام هم بزنید .چون سریع سفت میشه.حرارت هم کم باشه.در آخر که مواد سفت شد بهش کره را اضافه کنید. پیراشکی های آماده رو بزارید خنک بشه.وسطشو با چاقو ببرید.از مواد میانی وسطش بزارید.میتونید روش رو با شکلات تخته ای آب شده تزئین کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پیراشکی_کرمدار #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم📝 آرد 3 تا 4 پیمانه مایه خمیر 1 قاشق سوپ خوری اب 1/2 پیمانه شیر 1پیمانه روغن 1/2 پیمانه شکر1 ق غ مواد میانی... شیر عسلی ...پودر نارگیل..پودر کاکائو..به مقدارلازم. ✍طرزتهیه: موادرویه: زرده 1 عدد و1 ق س شیر وزعفران ابتدا مایه خمیر را با آب وشکر مخلوط میکنیم تا عمل بیاید..شیر و روغن را باهم مخلوط میکنیم.وبعد مایه خمیر عمل امده را به شیر اضافه میکنیم..وبعد ارد را اضافه میکنیم.وبا دست ورز میدهیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. مواد میانی: شیر عسلی و پودر نارگیل رو باهم مخلوط میکنیم..تاجایی که یک خمیر چسبناک درست بشه.. خمیر را پهن میکنیم..کمی پودر کاکائو روی ان الک میکنیم وبعد از مواد میانی روی ان می مالیم وخمیر را رول میکنیم...داخل قالب میزاریم و20 دقیقه استراحت میدیم..وبعد داخل فر 160 درجه به مدت 30 تا40 دقیقه قرار میدهیم.برای مدل گرد ان ابتدا از خمیر چونه هایی بر میداریم کف دست پهن میکنیم وبعد از مواد میانی داخل اون میریزیم وخمیر رو از اطراف جمع میکنیم..کمی کف دست گرد میکنیم..وبا چاقوی تیز اطراف اون رو برش میزنیم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نان_شیر_عسلی_نارگیل #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ دسر شکلاتی 😋 ‌ ✍مواد لازم: شیر : ۱ لیتر تخم مرغ : ۱ عدد آرد : ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو : ۳ قاشق غذاخوری شکر : ۷ قاشق غذاخوری شکلات تلخ : (۸۰ گرم) ۱ پاکت مارگارین (یا کره) : ۱ قاشق غذاخوری کیک و موز برای لایه وسط ‌ 🍜طرز تهیه: تمام مواد بجز شکلات و کره را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا به قوام محلبی (مثل فرنی) برسد. مدام هم بزنید چون بلافاصله ته میگیرد. بعد از اینکه جوشید مارگارین و شکلات را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شکلات آب شود. سپس کنار بذارید سرد شود و گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد. داخل ظرف های مورد نظر بریزید من برای لایه وسط کیک و موز گذاشتم. روی سوپانگل را به دلخواه خودتان تزیین کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دسر_شکلاتی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی #دسر_تخم_شربتی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خاگینه دو قاشق ماست دوعدد تخم مرغ سه قاشق ارد بیکینگ پودر و یکی دو قاشق روغن وزعفران از قالب دونات استفاده کردم و روش شیره ریختم شیره سرد خاگینه داغ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
سلام مهربانان🌸 سه‌شنبه‌تون پراز مهربانی روزگارتون پراز امید دنیاتون پراز محبت رزق‌تون پراز برکت لحظه هاتون پراز شادی عشق‌هاتون پراز پاکی و زندگیتون پراز آرامش باشه انشالله🙏🌹 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ترشی_ خیار_شور_ طرزتهیه: 1) خیار سبز قلمی (خیار ریز) 2)نمک 3 )سرکه 4 )سبزی تازه (فقط ترخون) 5 )سیر 6)فلفل تند 7 )نخود ابتدا درون ظرف مورد نظر چندعدد نخود می اندازیم (نخودها را شسته)اینکار هم باعث رسیدن زودتر خیارشور شده وخیارشور ظرف مدت کوتاهی آماده ست بعد خیارها راشسته وخشک میکنیم (خیارهای درشت تر را باخلال دندان به صورت پراکنده چند سوراخ میزنیم) ودرون ظرف میریزیم بعد لایه به لایه سیروفلفل وترخون اضافه میکنیم (ترخون بهترین گزینه درتهیه خیارشوراست) بعد درون قابلمه نمک وسرکه وآب را میریزیم ومیگذاریم تا بجوشد بعد از خنک شدن روی خیارها میریزیم توصیه:تا حدامکان از نمک ید دار استفاده نکنید چون دراینصورت خیارشور باکیفیتی نخواهید داشت به ازای هردوکیلوگرم خیارریز یک پیمانه نمک ویک پیمانه سرکه (160 میلی لیتر)لازم است ولی درنهایت میزان شوری وترشی آن بستگی به ذائقه شما دارد که قبل از ریختن آب خیارشور میتوانید آن را تست کنید دو سه روز اول خیارشورها درمحیط آزاد نگهداری شود بعد میتوان آن را درون یخچال قرار داد وحتی برای مدت طولانی میتوان آن را نگهداری واستفاده کرد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ترشی_خیار_شور #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
با طعم لیمو آرد برنج 35 گرم آرد گندم 225 گرم نمک یک پنسه بیینگ پودریک ق چ پودر نارگیل ریز 30 گرم روغن جامد 185 گرم پودر قند 150 گرم رنده پوست لیمو ترش 1 ق چ ریز شده اسانس مایع نارگیل یک ق چ تخم خرفه برای تزیین آرد برنج و آرد گندم و بیکینگ پودر را با هم الک کرده سپس پودر نارگیل را اضافه کرده. روغن را با هم زن برقی بزنید تا کرم رنگ شود سپس پودر قند و رنده پوست لیمو ترش و اسانس را اضافه کرده و کاملا هم بزنید. مخلوط آرد ها را اضافه کرده و ابتدا با هم زن و بعد با دست خیلی سریع جمع می کنیم. خمیر را بین دو نایلون پهن کرده به ضخامت نیم سانت و بعد قالب می زنیم سپس داخل سینی فر چیده و تخم خرفه روی آن می پاشیم و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار می دهیم. شیرینی ها نباید تغییر رنگ دهند. پس از خنک شد داخل ظرف چیده. برای این که بهتر قالب بخورند خمیر پهن شده را 15 دقیقه در یخچال قرار دهید. در اندازه گیری مواد دقت کنید و شیرینی را زیاد نپزید تا تغییر رنگ ندهد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شیرینی_برنجی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم ▫️نخود فرنگی ۵ق غ ▫️گوشت خورشی۴۰۰گرم ▫️پیاز یک عدد متوسط ▫️سیب زمینی. یک عدد ▫️هویج ۲عدد کوچک ▫️رب گوجه فرنگی ۲ق غ ▫️نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم ▫️روغن به میزان لازم طرز تهیه: پیاز را خرد کرده و پیاز داغ عسلی درست کنید.گوشت رو اضافه و مقداری تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود سپس به مقدار کافی آب جوش به قابلمه اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد.بعد از پخت گوشت نخود فرنگی ها رو اضافه کنید.هویج ها را پوست گرفته وحلقه ایی خرد و با مقداری روغن تفت دهید و کنار بگذارید. رب گوجه فرنگی و زردچوبه را با مقداری روغن تفت دهید و همراه هویج ها به گوشت پخته شده اضافه کنید.حالا سیب زمینی را شسته پوست گرفته و. خلالی خرد و سرخ کنید.نمک وفلفل خورش را اندازه کنید و خورش را در ظرف سرو ریخته و با سیب زمینی سرخ شده تزیین و سرو کنید.🌸 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خورشت_نخود_فرنگی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
تخم مرغ 2 عدد ماست 1 پیمانه روغن 1 پیمانه بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری نمک کمی آرد به اندازه ای که به دست نچسبد مواد میانی : گوشت چرخ کرده قارچ فلفل دلمه پنیر پیتزا ذرت اول دو تا تخم مرغ را با ماست با چنگال می زنیم بعد روغن مایع را می ریزیم، سپس نمک و آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک می کنیم و کم کم به تخم مرغها اضافه می کنیم. خمیر باید به دست نچسبد . بعد اینکه خمیرمان را آماده کردیم مواد میانی را آماده می کنیم داخل ظرفمان خمیر را باز کرده مواد میانی را میریزیم روش. سپس پنیر مون رو اضافه کرده و از خمیر نوارهای باریکی درست کرده، بصورت حصیرچین روش قرار میدهیم و نهایتا برای طلایی شدن، با قلمو زرده تخم مرغ رو به روی خمیرمون مالیده و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد و بمدت 15 دقیقه می گذاریم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#تارت_گوشت_قارچ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ران مرغ بریان ترکی مخصوص ✍📝◀️ران مرغ نسبت به بخش های دیگر مرغ دارای لایه های چربی بیشتری می باشد و به همین دلیل دارای گوشت لطیفتر و آبدار تری است. برای کاهش چربی موجود در ران، پوست آن را کاملاً می توان گرفت و برای پخت سریع می توان استخوان های ران را نیز جدا کرد. البته توجه داشته باشید که وجود پوست و استخوان ها در موقع پخت، باعث می شوند که رطوبت گوشت کمتر از بین برود. زمان آماده سازی این غذا 10 دقیقه است و زمان کل آن 1 ساعت و 40 دقیقه می باشد. این غذا برای 4 نفر مناسب است ران مرغ پوست کنده موادلازم 📌🔰 8 الی 12 عدد آب لیموترش تازه1 قاشق غذاخوری ماست کم چربی 1پیمانه سیر1 حبه زنجبیل آسیاب شده1 قاشق غذاخوری پاپریکا (فلفل قرمز تند)2 قاشق غذاخوری نعنای خشک½ 1 قاشق چایخوری نمک ½ قاشق چایخوری کره و زعفران دم کرده در صورت دلخواه 🔻🔺 طرز تهیه 🔻🔺 ✍📝📍ران های مرغ را در یک ظرف نسباتاً بزرگ و کمی گود می ریزیم و آب لیمو ترش تازه را روی آنها می ریزیم و کمی زیر و بالا می کنیم تا آبلیمو به تمام قسمت های ران ها برسد. در 1 کاسهٔ دیگر، ماست را می ریزیم و سیر را له می کنیم و به آن می افزاییم. زنجبیل، پاپریکا، نعنای خشک و نمک را به آنها اضافه می کنیم و با همزن دستی کاملاً مواد را مخلوط می کنیم. ✍📝📍 مخلوط ماست را روی مرغ ها می ریزیم و آن را در این مواد می خوابانیم. روی ظرف را با پلاستیک می پوشانیم و آن را به مدت حداقل 1 ساعت و حداکثر 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملاً مزه دار شود.ابتدا فر را روشن می کنیم تا گرم شود. ✍📝📍 ظرف مناسب را در طبقه بالای فر قرار می دهیم تا گرم شود. مرغ ها را پس از مزه دار شدن از مایه خارج می کنیم  و اضافه مایه را از مرغ ها می گیریم و آنها را روی ظرف فر داغ شده می چینیم. ✍📝📍 پس از حدود 15 دقیقه که سطح مرغ ها برشته شد، روی مرغ ها کره و زعفران دم کرده در صورت دلخواه و تغییر رنگ مرغ روی مرغ مالیده ودمای فر را تا دمای 200 درجه سانتیگراد کاهش می دهیم، حدود 15 دقیقه طول می کشد تا مرغ آبدار و مغز پخته شود. مرغ را از فر خارج کرده و به سرعت سرو کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ران_ مرغ_بریان #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کباب تسبیحی مواد لازم برای۴ نفر گوشت چرخ کرده گوسفند ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده مرغ ۳۰۰ گرم پیاز متوسط ۲ عدد آرد نخودچی ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم روغن ۱ قاشق غذا خوری آب جوش ۲ فنجان سیخ چوبی به تعداد لازم طرز تهیه ۱- ابتدا گوشت چرخ کرده گوسفند و مرغ را جداگانه در دو ظرف قرار میدهیم. ۲- اکنون برای هر ظرف یک عدد پیاز رنده کرده ، آب آن را گرفته و به گوشت ها اضاف میکنیم ۳- به هر ظرف آرد نخودچی ، نمک ، فلفل و ادویه اضاف کرده و خوب ورز میدهیم. ۴- از هر کدام گلوله هایی به اندازه گردو برداشته و‌خوب گرد میکنیم. ۵- گلوله ها را یکی در میان در سیخ چوبی میگذاریم (( تعدادگلوله ها بستگی به خودتان دارد)) ۶- در ماهیتابه نچسب دو طرفه آب جوش ریخته کباب ها را در آن قرار داده در ماهیتابه رو بسته تا حدود بیست دقیقه گوشتها مغز پخت شوند. ۷- اکنون کمی روغن ریخته و کباب ها را در آن قرار داده مرتب میچرخانیم تا اطراف آن کمی برشته شود. سایر نکات عزیزان این کباب غذای مناسب و سبک و در عین حال خوشمزه هست ، چنانچه تمایل دارید سس خانگی درست کرده و با ان مصرف کنید.سس خانگی را از پیاز تفت داده شده در روغن و نمک فلفل و ادویه به اضافه رب گوجه فرنگی و کمی آبلیمو درست کنید و روی آن دو لیوان آب ریخته و بگذارید تا با حرارت کم بجوشد و جا بیفتد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کباب_تسبیحی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی #گوشفیل #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
طرزتهيه براي طرزتهيه ي اين خوشگل جانانه بايد ٣ بسته ژله ي الورا داشته باشيد خب حالا ي ژله رو با يك ليوان ابجوش و نصف ليوان اب سرد مخلوط ميكنيد و حسااابي ميزاريد روي بخار غير مستقيم تا بن ماري بشه به اصطلاح . بد رنگ اكليل طلايي خوراكي رو بهش اضافه ميكنيد و حسااااابي هم ميزنيد تا ذرات داخل ژله حل بشه . ي بسته ي ديكه از ژله الورا رو هم به طريقه ي بالا درست ميكنيم و بهش رنگ مشكي خوراكي اضافه ميكنيم. قالبمونو چرب ميكنيم و و از هر رنگ لايه ب لايه ريختم و ميزارم يخچال نيم بند كه شد دوباره لايه ي بعدي . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ژله_ویترینی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم: پياز مرغ ادويه رب گوجه رب انار زعفران آلو طرزتهيه: ابتدا يك پياز درشت رو نگينى ريز خرد ميكنيم و با روغن تفت ميديم كمى كه پياز سبك شد تكه هاى مرغ رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم و ادويه دلخواه ( نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين و ادويه مرغ )رو ميريزيم.بعد از اون يك قاشق غذاخورى رب گوجه و دو قاشق غذاخورى رب انار ملس اضافه ميكنيم كمى زعفران آب كرده.بعد از اون حدودا دو ليوان آب جوش ميريزيم و اجازه ميديم غذا خوب جا بيافته و مرغ پخته بشه.يك ساعت آخر آلو هايى رو كه از قبل خيس كرديم رو اضافه ميكنيم. اين غذا بايد كم آب و غليظ باشه. اگر غذاي ترش دوست داريد،رب انار ترش اضافه كنيد.اگر شيرينتر ميپسنديد،كمي شكر اضافه كنيد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱