#پودر_سیر_خانگی
من برا درست کردن پودر سیر از سیرهای تازه استفاده میکنم به این صورت که دم سیرها رو با چاقو یا قیچی میبرم و بعد پوستشون رو جدا میکنم و تمیز میشورمشون و میزارم کامل خشک بشن بعد با این رنده های نارنجی همه کاره به صورت ورقه های نازک درشون میارم اگه شما رنده نداشتین میتونین با چاقو ورقه ای یا خلالشون کنین یا بریزینش داخل غذا ساز به هرصورتی میتونین ریزشون کنین اما هرچقدر نازکتر و یا ریز تر باشه زودتر خشک میشن،من بعد از اینکه سیرهارو ورقه ای کردم روی چندتا سینی گرد بزرگ رو با مقدار کمی روغن چرب کردم و بعد ورقه های سیرو ریختم روی سینی و با دست از همدیگه جداشون کردم،چون چسبندگی سیر خیلی بالاس حتما باید کف سینی رو چرب کنین وگرنه به سینی میچسبن،بعد سینی هارو گذاشتم روی اپن آشپزخونه و جلوی باد کولر،کلا سه الی چهار روز طول کشید تا خشک بشن طی این چند روزه چندین مرتبه با قاشق سیرها رو زیر و رو میکردم تا کاملا خشک بشن بعد اینکه خشک شدن با آسیاب برقی آسیابشون کردم و بعد الکشون کردم تا کاملا نرم و یک دست بشن
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ ترشي سير 🍲😋
براي درست كردنش اول سير ها را خوب بشوريد پوستهاي روي سير و ريشه هاشو. جدا كنيد و بزاريد روي يك پارچه خوب خشك بشه اگه دوست داريد زود آماده مصرف بشه براي هر دو ليوان سركه نصف ليوان شيره خرما بريزيد كمي نمك و بزاريد روي حرارت تا گرم بشه سيرها را بهش اضافه كنيد و پنج دقيقه بزاريد روي حرارت جوش بخوره و وقتي سرد شد شيشه كنيد و آماده مصرفه ولي اگه مثل من عجله نداريد سيرها را داخل شيشه بريزيد و سركه اضافه كنيد و كمي نمك در اين صورت خيلي طول ميكشه تا آماده سرو بشه اگه هفت سال بمونه كه ديگه نگو اميدوارم استفاده كنيد و لذت ببريد.
#سیر_ترشی
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ ژله رنگین کمان 😋
✍مواد لازم :
چند رنگ ژله دلخواه
بستنی وانیلی
ژله آلورا
🍜 طرز تهیه:
ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش حل کنید و یک لیوان بستنی وانیلی به اون اضافه کنید.و بذارید خنک بشه. ژله سفید(آلورا و بستنی) رو به اندازه ای که می خواید توی قالب بریزید. و در یخچال قرار بدید تا چسبناک بشه. و سپس رنگ بعدی رو درست کنید و به جای آب سرد بستنی وانیلی بریزید. به همین ترتیب تا پر شدن قالب کار رو ادامه میدیم.
🚦نکات :
باقی مانده ژله هایی رو که آماده کردید اگر بیرون یخچال نگه دارید سفت نمیشن. و اگر شدن کافیه یه مقدار حرارت بدید تا باز بشن.
بستنی شما حتما باید آب شده و روان باشه تا کاملا مخلوط بشه.
اینجا برای خوشرنگ شدن ژله از رنگ خوراکی استفاده شده.
#ژله_رنگین_کمان
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#اسلایس_شعریه
مواد لازم:
رشته شعریه یک بسته خورد شود ریز کنید
شیر خشک یک لیوان دسته دار
پودر نارگیل یک لیوان دسته دار
روغن نصف لیوان دسته دار
آب نصف لیوان دسته دار
تخم مرغ یک عدد
پکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت شیره
یک لیوان شکر
نصف لیوان اب
یک هشتم قاشق چایخوری جوهرلیمو
یک چهارم قاشق چایخوری پودر هل
کمی زعفران
طرز تهیه:
ابتدا شیره را آماده کنید تمام موادشیره را با هم مخلوط کرده و ۸ تا ده دقیقه میگذاریم روی حرارت همین که جوشید کمکنید تا هشت تا ده دقیقه روی حرارت باشد سپس برداشته و میگذاریم کنار بعد
کف پیرکس سایز متوسط رو کاملا با روغن جامد چرب کنید سپس نصف شعریه ها رو کف ظرف بریزید یا تا حدی که کاملا پوشیده شود ته ظرف از شعریه و جایی خالی نماند سپس کلیه ی مواد خشک رو با همترکیب کنید و با همزن دستی هم بزنید تا هوا وارد مواد شود بعد مایعات را به آنها اضافه کرده و خوب با هم ترکیب کنید حالا این مواد را روی رشته شعریه ریخته و خوب صاف کنید بعد هم مابقی شعریه ها رو روی آن بریزید و قشنگ بپوشانید و ظرف را در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه سانتی گراد بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید و تا ۲۰ دقیقه اول در فر را اصلا باز نکنید بعد چک کنید که پخته یا نه حالا از کجا بدونم پخته؟طلایی میشه اطراف و زیر شعریه ها و چون شیر خشک تو مواد هست خیلی باید مراقب بود نسوزه سپس از فر که در آوردید کمی از داغی افتاد شیره سرد را روی ان بریزید حتی میتوانید بجای شیره شیر عسلی روی ان بریزید شیر عسلی که کمی رقیق شده باشه با اب جوش حتما بگذارید خنک شود و بعد برش دهید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#گراتن_پاستا_و_گوشت
🌟پاستا يا همون ماكارونى خودمون رو اكثرا دوست داريم حالا اگه با پنير و گوشت و سس هم مخلوط بشه و توى فر هم تشريف ببرن ك ديگه غوغا ميكنه.براى پخت اين گراتن از هر نوع پاستايى ميتونيد استفاده كنيد ولى اگه حفره يا شيار داشته باشه مناسب تره . استفاده از سس بشامل اختيارى ولى اگه باشه خوشمزه تره.
طرز تهیه
کف پیرکس رو ى لایه سس بشامل و كمى روى ديواره ظرف هم ریختم بعد ى لايه پاستا و روی اون مواد گوشتی ریختم و بعد مقداری پنیر پیتزا. همین مراحل رو تکرار کردم تا موادم تموم شه و درآخر روی اون سس بشامل ريختم و ى لایه پنیر پیتزا . داخل فر که از ده دقیقه قبل گرم کرده بودم با دمای ۱۸۰درجه گذاشتمش حدودا نیم ساعت و چند دقیقه اخر اگه نياز بود فقط دمای بالا(گریل) رو روشن كنيد تا پنیر طلایی بشه.
#پاستا
اجازه دادم آب ب جوش بياد بعد كمى نمك و روغن توى اب ريختم و پاستا رو اضافه كردم وقتى پخته شد ابكش كردم و اب سرد روشون ريختم.
#سس_بشامل
دو ق غ آرد رو روی حرارت آروم تفت دادم تا کمی رنگش تغییر کنه حالا دو ق غ کره بهش اضافه کردم هم زدم تا کره ذوب بشه بعدم یک لیوان شیر رو اروم اروم اضافه کردم و هم زدم تا سس غلیظ بشه نمک و اویشن و یه کوچولو فلفل سياه یادتون نره.حرارتو خاموش کردم و اجازه دادم سس کمی خنک بشه .
#مواد_گوشتی
گوشت چرخ کرده رو با پیاز و زردچوبه تفت دادم قارچ خرد شده و فلفل دلمه رنگى خرد شده و نمک و فلفل قرمز و زردچوبه و ادويه گوشت و ى كوچولو زيره ( براى نفخ غذا ) و آويشن و كمى آبليمو تازه ( دلخواه) رو هم بهش اضافه کردم (ميتونيد از ادويه دلخواه استفاده كنيد) و دراخر ٣ ق غ رب گوجه هم به موادم زدم کمی تفت دادم تا هم خوشرنگ بشه هم بوی خامی رب گوجه گرفته بشه.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_سوفله_موز
موادلازم:
شکر دو قاشق سوپخوری
تخممرغ ۳ عدد
وانیل ۱/۳ قاشق چایخوری
موز (خردشده) ۲۵۰ گرم
خامه ۲۵۰ گرم
ژلاتین ۲ورق
آب سرد ۱/۲ پیمانه
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
✍طرزتهیه:
ابتدا زردههای تخممرغ را به همراه شکر و وانیل خوب با همزن میزنیم تا سفت و غلیظ شود.
سفیدههای تخممرغ را با پودر قند میزنیم تا کاملا سفت شود.
حالا خامه را به زردههای تخممرغ اضافه کرده ژلاتین را هم با آب سرد مخلوط کرده و به صورت بنماری حل میکنیم و به مخلوط زرده و خامه میافزاییم.
سفیده تخممرغ را به مواد افزوده و هم میزنیم.
سپس موزهای خردشده را اضافه میکنیم.
پس از آماده شدن مواد، آن را در ظرف مناسب ریخته و در یخچال قرار میدهیم تا بسته شود.
در انتها سطح سوفله را با پودر پسته ، پودرگردو و … تزیین میکنیم.
نکته:
به جای دو ورق ژلاتین میتوانید از دو قاشق مرباخوری پودر ژلاتین استفاده کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ژامبون_مرغ_خونگی
سینه ی مرغ 👈🏻1 عدد متوسط
سیر 👈🏻 3 حبه
زرده ی تخم مرغ 👈🏻1 عدد
آرد ذرت👈🏻 1 ق غ
فلفل سیاه 👈🏻 1 ق چ
نمک👈🏻 1ق چ
زنجبیل👈🏻 1/5 ق چ
پودر هل👈🏻 1/2 ق چ
روغن مایع 👈🏻 1ق غ (هنگام ورز دادن اگر روغن بیشتری لازم بود اضافه می کنیم)
هویج پخته شده ریز مکعبی خرد شده 👈🏻 1 عدد
قارچ پخته شده ریز خرد شده 👈🏻 2 عدد
.
طرز تهیه :
.
سینه ی مرغ را همراه سیر دو بار چرخ می کنیم، آرد ذرت الک شده و مواد خشک را اضافه می کنیم،خوب ورز می دهیم.
زرده تخم مرغ و روغن را اضافه کرده، سپس قارچ و هویج را بطور یکنواخت در مواد پخش میکنیم.مواد را در سلفون به صورت شکلات میپیچیم ودر آب جوش 80 دقیقه بخار پز میکنیم
✅دستور امتحان شده می باشد.
پیشنهاد میشه حتما امتحان کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سوسیس_خانگی
اینم دستور سوسیس خونگی، آقای خونه اونقدر از شکل این سوسیسا خوشش اومده که ازم قول گرفته براش سوسیس گوشت درست کنم آخه ایشون کلااا گوشت مرغ و هر چی که با مرغ درست بشه نمیخورن ،جل الخالق😮
🔴مهمترین ادویه برای سوسیس پودر پاپریکا تازه ست که رنگ و طعم فوق العاده ای به سوسیس میده ،آموزشش هم در کانال هست ،بعدش پودر پیاز و سیره که بهتره خونگی وتازه باشه تا حسابی سوسیس خوشمزه بشه، من اندازه ی ادویه ها و مواد خشک رو از خودم دادم و از نتیجه شم خیلی راضی بودم،
مواد لازم
سه قاشق غذا پودر نشاسته
دو ق غذا آرد سه صفر
سه ق غذا پودر آب پنیر یا شیرخشک ( من از مخلوط هردو ریختم)
یک عدد تخم مرغ
سه چهارم لیوان آب یخ روغن مایع یک سوم لیوان
ران مرغ یا گوساله بدون استخوان ششصد گرم
سیر یک یا دو حبه خیلی ریز رنده یا پوره کنید
سس گوجه(کچاپ)یک ق غذاخوری
حدود دومتر کاور سوسیس
برای ادویه : دو قاشق مرباخوری پودر پاپریکا ،نمک ، پودر پیاز و پودر سیر هرکدام یک ق مرباخوری ،پودر زنجفیل ،دارچین، آویشن از هرکدام نصف ق مربا خوری فلفل سیاه و قرمز تند به میزان دلخواه، جوز هندی و پودر هل هر کدام یکسوم ق چ، پودر میخک نوک ق مرباخوری
گوشت رو دوبار با درجه ی ریز چرخ کنید و با درپوش ۳٬۴ ساعت بذارید یخچال تا کاملا سرد بشه
تخم مرغ رو هم مستقیم از یخچال بیارید و استفاده کنید چون همهی مواد باید کاملا سرد باشن
اول آردهاو ادویه هارو مخلوط کنید ، بعد گوشت ،سس ،تخم مرغ روغن مایع سیر رو درغذا ساز یا خرد کن ،یا سبزی خرد کن میکس کنید بعد نصف آب یخ رو اضافه کنید سپس مخلوط آرد و ادویه رو اضافه و دوسه دقیقه میکس کنید اگر سفت بود باقی آب یخ رو بهش اضافه کنید نباید خیلی سفت یا شل باشه
سپس داخل قیف بریزید و در کاور سوسیس تزریق کنید ،
کاور سوسیس رو در اندازه ۴۰سانت برش بزنید تا مواد راحتتر به داخلش پمپاژ بشه
بعد دوسر کاور رو با نخ خوب ببندید و از طول نیز به قسمتهای مساوی تقسیم کنید و کمی بپیچید مطابق فیلم و با نخ کوک محکم ببندید و چندبار گره بزنید
بعد داخل آب در حال جوش بذارید،با درب باز و با حرارت متوسط حدود ۴۵ دقیقه بپزه ، آب باید نا محسوس و ریز جوش بخوره ، بعدش داخل آب سرد بذاریدتا سریع خنک بشه و برای ۲۴ ساعت در یخچال بذارین تا طعم ها خوب به خورد هم برن و بعد مصرف کنید ،برای یکماه میتونید فریزش کنید،نوش جانتون🌹
آخیییییش تموم شد 😓🙆
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی❣💫
چند ترفند جالب در آشپزخانه👌 عالیه حتما ببینید🌺
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آشپزی خاص
🔷#قرمه_سبزی
گوشت گوسفند300 گرم
لوبیا چیتی نصف پیمانه
سبزی خورشتی 500 گرم
پیاز یک عدد متوسط
نمک وزرد چوبه ورب به میزان لازم
لیمو عمانی 4عدد
️اول از همه نیم پیمانه لوبیارو از شب قبل خیس میکنیم بعد داخل قابلمه میریزیم تاچند جوش بزنه بعد ابکش میکنیم تا اب کدر لوبیا خارج بشه بعد کمی روغن داخل تابه میریزیم وپیاز رو خردوکمی سرخ میکنم سبزی خورشتی رو کمی تفت میدیم تانرم بشه بعد تکه های گوشت خورشتی رو اضافه میکنیم باکمی زرد چوبه مخلوط میکنیم بعد لوبیا رواضافه میکنیم با حدود سه لیوان اب ومیزاریم تابپزن حالا چهارعدد لیمو عمانی رو سوراخ میکنیم ومیزاریم توی ابسرد تاتلخی لیموها گرفته بشه بعداز نیم ساعت داخل خورشت میریزیم بعد از اینکه خورشت ما پخت کمی رب ونمک اضافه میکنیم ومیزاریم خورشت جا بیفته اضافه کردن رب اختیاریه
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آشپزی خاص
🔷#حلوا_ی_سرشیر
آرد ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
سرشیر ۱ لیوان
آب ۲ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
کره ۵۰ گرم
زعفرون ۲ ق س غلیظ
هل به میزان لازم
آرد رو با شعله خیلی کم حدود یک و نیم ساعت تفت میدیم وقتی طلایی شد الک میکنیم و سرشیر و کره رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشه و دوباره هم میزنیم تا کمی تفت بخوره.
شربت حلوا رو از قبل درست میکنیم نمیذاریم بجوشه به محض جوش خوردن از روی شعله بر میداریم و میذاریم کاملا سرد بشه . آرد رو از روی شعله برمیداریم و شربت رو کم کم اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیم تا جمع بشه فقط هم در یک جهت دورانی هم میزنیم تا حلوای نرم و لطیف و کشداری داشته باشیم.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#اش_شلغم
به یک پیمانه برنج
عدس یک پیمانه
دال عدس یک و نیم پیمانه
پیاز خام سه عدد متوسط
شلغم نیم کیلو
نمک و فلفل و زرد چوبه روغن و نعنا داغ به میزان لازم
سبزی آش پاک شده و خرد شده حدود چهار صد گرم .
همه مواد رو داخل قابلمه ریخته به اندازه کافی اب میریزیم تا آش به جوش بیاد وقتی جوش امد درب ظرف رو گذاشته تاآاش جا بیفته نکته اصلی این آش مرتب هم زدنش هست میتونید از مقداری آب قلم یا گوشت قلقلی هم توی این آش استفاده کنید آش خیلی خوشمزه ای هست حتما درستش کنید اگرم شلغم دوست ندارید میتونید حذفش کنید ولی توصیه میکنم از این انتی بیوتیک قوی گیاهی حتما استفاده کنید
اگرم دوست دارید یه کم فلفلش رو بیشتر بزنید که دیگه واقعا نور علی نور میشه این آش بدون کشک سرو میشه و میتونید با لیمو ترش مصرف کنید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱