eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
💫خدایا با امید به رحمت تو شب میخوابم و امید دارم که بهترینها را برایم رقم بزنی چون به لطف و مهربانیت💞 یقین دارم بخیر 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سس داخل سمبوسه: عدس: ۱ لیوان (۱ ساعت داخل آب بمونه) پیاز: ۱ عدد (خلال کنید) پیاز رو به خوبی سرخ کنید و عدس‌های خیس شده رو بعد از آبکش کردن به پیاز اضافه کنید و موارد زیر رو اضافه کنید(حرارت زیاد): -فلفل‌قرمز: نصف قاشق چای‌خوری (اگه دوست دارید سمبوسه ها تند باشند) -نمک -فلفل‌سیاه خوب مخلوط کنید و روی اون آبجوش بریزید تا بپزه. (حدود ۹۰ دقیقه) داخل یک قابلمه دیگه، یک عدد سیب‌زمینی رو با آب و نمک بپزید و پوره کنید. بعد از اینکه عدس پخت، پوره سیب‌زمینی و جعفری رو اضافه کنید، مخلوط کنید تا یکدست بشه. در نهایت نون لواش رو مثل من بُرش بدید، سمبوسه‌هارو بپیچید و داخل روغن داغ (روی حرارت کم) سرخ کنید و نوش جون کنید ━ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳 نشاسته گل نصف لیوان آب سرد یک لیوان گلاب نصف لیوان هل ساییده نصف ق چ شکر دو سوم لیوان پودر ژلاتین یک ق غ سرپر +یک‌چهارم لیوان آب گلوکز یک ق غ سرپر جوهر لیمو نوک ق چ روغن مایع چهار ق غ اول ژلاتین و آب سرد رو مخلوط میکنیم کنار می زاریم ابتدا نصف لیوان آب رو با نشاسته مخلوط اجازه میدیم حل بشه باقی آب و شکر و گلاب و جوهر لیمو رو مخلوط روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه وقتی کمی قل زد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کم‌میکنیم با همزن دستی مرتب هم میزنیم یکم غلظت گرفت ژلاتین رو که با آب مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل حل بشه مرتب هم میزنیم وقتی مایه باسلوق غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد بهش گلوکز و هل و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تو فیلم گذاشتم غلظت نهایی باید چقدر بشه وقتی کامل اومد وسط ظرف کافیه خیلی هم سفت نشه خاموش کنید بزارید چند دقیقه بمونه از داغی بیفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳 نشاسته گل نصف لیوان آب سرد یک لیوان گلاب نصف لیوان هل ساییده نصف ق چ شکر دو سوم لیوان پودر ژلاتین یک ق غ سرپر +یک‌چهارم لیوان آب گلوکز یک ق غ سرپر جوهر لیمو نوک ق چ روغن مایع چهار ق غ اول ژلاتین و آب سرد رو مخلوط میکنیم کنار می زاریم ابتدا نصف لیوان آب رو با نشاسته مخلوط اجازه میدیم حل بشه باقی آب و شکر و گلاب و جوهر لیمو رو مخلوط روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه وقتی کمی قل زد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کم‌میکنیم با همزن دستی مرتب هم میزنیم یکم غلظت گرفت ژلاتین رو که با آب مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل حل بشه مرتب هم میزنیم وقتی مایه باسلوق غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد بهش گلوکز و هل و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تو فیلم گذاشتم غلظت نهایی باید چقدر بشه وقتی کامل اومد وسط ظرف کافیه خیلی هم سفت نشه خاموش کنید بزارید چند دقیقه بمونه از داغی بیفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳 نشاسته گل نصف لیوان آب سرد یک لیوان گلاب نصف لیوان هل ساییده نصف ق چ شکر دو سوم لیوان پودر ژلاتین یک ق غ سرپر +یک‌چهارم لیوان آب گلوکز یک ق غ سرپر جوهر لیمو نوک ق چ روغن مایع چهار ق غ اول ژلاتین و آب سرد رو مخلوط میکنیم کنار می زاریم ابتدا نصف لیوان آب رو با نشاسته مخلوط اجازه میدیم حل بشه باقی آب و شکر و گلاب و جوهر لیمو رو مخلوط روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه وقتی کمی قل زد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کم‌میکنیم با همزن دستی مرتب هم میزنیم یکم غلظت گرفت ژلاتین رو که با آب مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل حل بشه مرتب هم میزنیم وقتی مایه باسلوق غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد بهش گلوکز و هل و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تو فیلم گذاشتم غلظت نهایی باید چقدر بشه وقتی کامل اومد وسط ظرف کافیه خیلی هم سفت نشه خاموش کنید بزارید چند دقیقه بمونه از داغی بیفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستا پنه 1 بسته سینه مرغ 2 تکه قارچ ورقه شده 400 گرم پنیر خامه ای کم نمک 1 لیوان شیر 1 لیوان خامه صبحانه 1 لیوان سیر 3 تا 4 حبه کره 30 گرم پنیر پارمسان 1/2 لیوان نمک و فلفل به میزان لازم سس خردل ملایم و سس ووستشایر به دلخواه جعفری ساطوری مقداری برای تزئین آب لیمو 2 تا 3 قاشق قرص عصاره مرغ نصف یک عدد روغن زیتون یا روغن مایع معمولی مقداری . ابتدا مرغ را کمی بکوبید تا نازک شود و بعد 1 تا 2 حبه سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل روی سینه مرغ ماساژ دهید. سپس کمی روغن زیتون+1 قاشق آبلیمو+کمی سس خردل ملایم+کمی سس ووستشایر به دو طرف مرغ بمالید و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود. در تابه کمی روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی) بریزید و سینه مرغ را سرخ یا گریل کرده و به ابعاد دلخواه برش زده و کنار بگذارید. مرغها را از تابه خارج کرده و در همان تابه کمی کره اضافه کنید تا ذوب شود و بعد قارچهای ورقه شده را به همراه 1 قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید. در تابه دیگری کمی کره ریخته وقتی ذوب شد 2 حبه سیر رنده شده را اضافه و کمی تفت دهید در حدی که عطر سیر خارج شود ولی سیر نباید تغییر رنگ بدهد. سپس پنیرخامه ای+خامه صبحانه را اضافه و مخلوط کنید و در انتها با یک لیوان شیر سس را رقیق کنید. در این مرحله کمی نمک و فلفل اضافه کنید. به جای نمک از نصف قرص عصاره مرغ میتوان استفاده کرد. سپس قارچهای تفت داده شده را هم به سس اضافه کنید. اگر سس رقیق بود یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم آنرا هم بزنید تا کمی غلیظ تر شود. پاستا پنه را طبق دستور روی بسته بجوشانید در حدی که کاملا نرم و قابل خوردن شود. سپس پاستا را آبکش کرده و بلافاصله در سس گرم بریزید و مخلوط کنید. سپس سینه مرغ تفت داده شده +نیمی از پنیر پارمسان را هم اضافه و مخلوط کنید. پنه آلفردو آماده ست😋در ظرف سرو کشیده و با مقداری پودر پنیر پارمسان و جعفری ساطوری تزئین و داغ سرو کنید. اگر بعد از اضافه کردن پاستا سس جذب پاستا و غلیظ شد،میتوانید با یکی دو قاشق از آبی که پاستا را در آن جوشاندید سس را رقیق کنید. حتما پاستا_آلفردو را بلافاصله و به صورت داغ سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ساده و خوشمزه ۱ لیتر شیر ۳ زرده تخم مرغ ۳ قاشق غذاخوری آرد (بدون سرخ کردن) ۱ لیوان شکر ۱ بسته وانیل ( ۱/۴ قاشق چایخوری پودری) ۱ بسته کیک پایه (هر کیک آماده ای که در دسترس دارید) ۱ قاشق مربا خوری نسکافه رو به ۱ پیمانه آب اضافه کنید و کمی شکر بریزید و هم بزنید . کیک پایه رو تکه کنید . برای تهیه مواد کرم : تمام مواد شامل شیر و زرده تخم مرغ و آرد و شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و در آخر وانیل را اضافه کنید . تکه های کیک رو سریع در مواد نسکافه فرو برده از مواد کرمی کف طرف ریخته و از تکه های کیک داخل ظرف چیده از مواد کرم روش ریخته و لایه بعدی را هم باز تکه های کیک و از مواد کرمی ریخته و روی آن پودر کاکائو ریخته . بعد از سرد شدن آماده سرو است . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم👇 مخلوط ران و سینه مرغ ۸۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد شیر خشک ۷۰ گرم آرد سفید ۴ ق.س سیر ۵ حبه درشت یخ پوره شده ۵ تکه سس خردل ۱ ق.س روغن مایع ۲ ق.س آب ۱/۳ لیوان فلفل سیاه ۱ ق.چ تخم گشنیز ۱/۲ ق.چ پودر هل ۱/۴ ق.چ پودر جوز هندی ۱/۴ ق.چ زنجبیل ۱/۲ ق.چ نمک ۱ ق.م آویشن ۱/۲ ق.چ پودر تخم کرفس ۱ ق.چ هویج نیم پز ۱عدد پسته به مقدار دلخواه قارچ بلانچ شده ۲۰۰گرم 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ✅️ ۱۵۰ گرم سفیده تخم مرغ ✅️ ۱۰۰ گرم زرده تخم مرغ ✅️ ۱۶۰ گرم شکر دانه ریز ✅️ ۱۴۰ گرم آرد قوی ✅️ ۵۰ گرم روغن مایه ✅️ ۲۰ گرم پودر کاکائو ✅️ ۱۰ گرم شیر یا گلاب ✅️ بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری ✅️ واین نصف قاشق مرباخوری ✅️ ۲۰ گرم شربت بار یا عسل رسپی با پیمانه 👇 ✅️ ۴عدد تخم مرغ زرده و سفیده شود ✅️۱ پیمانه شکر دانه ریز سر خالی ✅️ ۱ قاشق غ شربت بار یا عسل پر ✅️۱ قاشق غ پودر کاکائو سر پر ✅️ ۴ قاشق غ گلاب یا شیر ✅️۱ پیمانه سر پر آرد ✅️۶ قاشق غ روغن مایه ✅️ ۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر ✅️نصف قاشق مرباخوری وانیل رسپی سس👇 ✅️ ۱۰۰ گرم شیر ✅️ ۱۰۰ گرم شکر ✅️۷۰ گرم روغن مایه ✅️ ۳۰ پودر کاکائو ✅️ ۲ قاشق شکلات نوتلا رسپی پیمانه ای👇 ✅️ ۱ لیوان فرانسوی شکر ✅️ ۱ لیوان فرانسوی شیر ✅️ ۱ لیوان سر خالی فرانسوی روغن مایه 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
پایه ای با شکمِ همرو به قار و قور بندازی ؟!😋😅 با عطرِ و چی؟😉 ادویه های بازاری ادویه نیست که! همش مزه آرد میده!😒❌ اینجا واست یه زدیم بریزی تو غذاهات که هر کی از درِ خونتون رَد شد، دلش ضعف کنه و برگرده! بیا😍😅👇 https://eitaa.com/joinchat/1226440982C6464c8e5f6 ارسال خوش قولانه به سراسر کشور🥘❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 برای ۶ تا ۵ نفر سینه مرغ خرد کرده یک عدد متوسط پیاز بزرگ ۱ عدد ذرت پخته ۱ پیمانه قارچ خرد شده ۳۰۰ گرم سیب زمینی آب‌پز ۱۲۰۰ گرم مقدار سیب زمینی به اندازه ظرف پخت شما بستگی داره. فلفل و نمک و آویشن و زردچوبه برای سس بشامل شیر ۲ لیوان آرد ۲ قاشق سرپر روغن مایع ۲،۳ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه برای سس اگر میخوایید کره بزنید ۵۰ گرم کره بزنید و روغن رو حذف کنید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
با سلیقه رو میشه از روی بچه مرتب و خوش لباس تشخیص داد😎 ینی تو این کانال باشی کمتر از پرنسس واسه دخترت 👸و شاهزاده کوچولو برا پسرت🤴نمیتونی انتظار داشته باشی ما بهترین ها رو به شما ارائه میدیم👌 معتبرترین کانال لباس کودک در ایتا✅ ⭕️با نازلترین قیمت ⭕️تنوع محصول به قیمت عمده ✅پاسخگویی سریع https://eitaa.com/joinchat/433848989Cbb70c52f62
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس کچاپ😍😋 فوری ترین و خوشمزه ترین سس کچاب و درست کن آب یک لیوان ۱ و نیم ق غ نشاسته ذرت ١ ق غ شکر(تو فیلم اضافه کردن شکر جا افتاده) یک سوم لیوان سرکه قرمز یا سفید نصف لیوان رب ادویه ها : نمک ، فلفل سیاه پودر پابریکا ، پودر سیر پودر گوجه(قابل حذف) من از هرکدوم نصف ق چ ریختم شما میتونید کم و زیادش کنید تا با ذائقه خودتون سازگار بشه غلظت سس هم به خودتون بستگی داره هرچقدر بیشتر بمونه رو گاز سفت تر میسه البته حواستون باشه بعد از سرد شدن یه مقدار سفت تر هم میشه ❌این سس تا چند ماه تو یخچال ماندگاری داره ولی پیشنهاد میکنم هر دفعه نهایتا ۲ برابر این مواد درست کنید تا تازه بمونه 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد داخل سمبوسه بستگی به ذایقه خودتون داره از هرموادی که دوست دارید میتونید استفاده کنید میتونید مواد داخل ماکارونی رو توش بریزید وبپیچید وسرخ کنید من از سیب زمینی پخته وگوشت چرخ کرده استفاده کردم سیب زمینی رو با پوست می پزیم و موقعی که پخت نگینی خرد میکنیم کمی گشنیز وجعفری خرد شده ونمک رو بهش اضافه میکنم یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا کمی روغن تفت میدیم گوشت چرخ کرده اضافه کرده وباهاش سرخ میکنیم نمک زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وکمی پاپریکا بهش اضافه کرده وباهاش تفت میدیم حالا مواد داخل سمبوسه آماده س نوارهای هشت سانتی از نان لواش ببرید ومواد سمبوسه توش بریزید وبپیچید وتو روغن سرخ کنید برای اینکه موقع سرخ کردن سمبوسه ها از هم جدا نشن با انگشت کمی آب به لبه ها بزنید عزیزان تو بعضی از سمبوسه ها کمی پنیر پیتزا اضافه کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 خب برای این سوخاری به سر رون مرغ نیاز داریم، اول سر رون مرغ رو تو فیلم مشخصه، برش بزنید تا گوشتا جدا بشه، بعد یه برش از کنار بزنید و با دست گوشتارو به سمت پایین بکشید، بعد بچینیدش توی یه کاسه و مزدارش کنید، برای مزه دار کردنش هشت تا رون مرغ 3 حبه سیر خورد شده یک قاشق غذاخوری سس سویا یک قاشق غذاخوری روغن کنجد یک قاشق غذاخوری سس مگی یک قاشق ادویه مرغ یک قاشق چایخوری سس چیلی سیری نمک به اندازه دلخواه همه رو بریزید روی‌ گوشتا و کاملا مخلوطش کنید و بذارید کمی بمونه تا به خورد مرغا بره،بعد مرغارو دونه به دونه بزنید توی آرد و بعد توی تخمرغ هم زده و بعد توی آرد سوخاری تا همه جای گوشت رو بپوشونه، بعد توی روغن داغ سرخش کنید و بذارید توی صافی روغنش بره و با سس نوش جان کنید🤤 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس دیگه از بیرون نخر 😍😋 قول میدم این روش رو یکبار انجام بدی عاشقش میشی 😍😍😍 . برای درست کردن چیپس ترد و خوشمزه اول از همه سیب‌ زمینی هامون رو به صورت حلقه های خیلی نازک برش میزنیم داخل آب یخ به همراه چند تکه یخ میندازیم بعد از ۲ دقیقه سیب زمینی هامون رو برمیداریم و با دستمال قشنگ خشک میکنه آرد ذرت رو اضافه میکنیم‌ به سیب زمینی ها تا قشنگ همه قسمت های سیب زمینی رو بپوشونه داخل روغن داغ میندازیم تا روغن کمتری به خودش جذب کنه به مدت ۲دقیقه رو حرارت متوسط باشه تا چیپس های‌ تردمون بشه 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس دیگه از بیرون نخر 😍😋 قول میدم این روش رو یکبار انجام بدی عاشقش میشی 😍😍😍 . برای درست کردن چیپس ترد و خوشمزه اول از همه سیب‌ زمینی هامون رو به صورت حلقه های خیلی نازک برش میزنیم داخل آب یخ به همراه چند تکه یخ میندازیم بعد از ۲ دقیقه سیب زمینی هامون رو برمیداریم و با دستمال قشنگ خشک میکنه آرد ذرت رو اضافه میکنیم‌ به سیب زمینی ها تا قشنگ همه قسمت های سیب زمینی رو بپوشونه داخل روغن داغ میندازیم تا روغن کمتری به خودش جذب کنه به مدت ۲دقیقه رو حرارت متوسط باشه تا چیپس های‌ تردمون بشه 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ خوشمزه😍😋 اگه فقط یکبار مرغ اینمدلی درست کردید مطمئنم عاشق طعمش میشید و همیشه درست میکنید . درست کردنشم اصلا کاری نداره سینه مرغ رو از وسط برش بزنید داخل فویل بزنید و بهش نمک و فلفل سیاه و پامریکا اویشن بزنید داخل تابه دوطرفش رو سرخ کنید برای سس هم جعفری و پنیر پیتزا و روغن‌رو خوب مخلوط کنید و فویل رو دربیارید و داخلش بریزید و پنیر پیتزا و زرده تخم مرغ که کاملا اختیاریه قرار بدید کف سینی فر رو چرب‌کنید مرغها و گوجه و قرار بدید به مدت ۲۵۰‌تا ۳۵ دقیقه تا کامل مغز پخت بشه طعمش عالی میشه و متفاوت حتما‌ امتحانش کنید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز کوچک ۱ عدد سیر ۲ حبه نمک/فلفل سیاه/زیره سیاه/پودرتخم گشنیز (پلو برنج ۲ پیمانه رشته پلویی (کم و زیادش سلیقه خودتونه) پیاز داغ خلالی زردچوبه نمک ادویه پلویی پودر دارچین اول گوشت و پیاز و سیر رنده شده و‌ادویه هارو قاطی کردم و ورز دادم و‌قلقلی کردم و سرخ کردم،بعدش برنج و‌با رشته پلویی یکم زردچوپه و‌ ادویه پلویی ۱۰ دقیقه اب پز کردم و‌آبکش کردم ،مرحله بعد باید سیب زمینی یا نون بندازید ته قابلمه بعد یک لایه برنج و رشته و‌یک لایه قلقلی و‌پیاز داغ خلالی و دارچین و ادیه پلویی و‌یکم نمک بزنید بذارید تا دم میگیره .من دیگه روغن استفاده نکردم چون برای تزیین هویچ و‌پیاز تفت دادم روغنشو کشیدم روو برنج خرما و‌گردو سیب زمینی ام مثل من میتونید استفاده کنید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷مواد لازم : 🔹كره ١٥٠ گرم 🔹پودر قند الك شده يك ليوان 🔹آرد سفيد گندم الك شده ٢ ليوان 🔹وانيل نوك قاشق 🔹كشمش يك ليوان 🔹تخم مرغ ٢ عدد . ♨️طرز تهيه : اول ازهمه كره نرم شده رو با پودر قند و وانيل با همزن اينقدي ميزنيم تا پفكي و كرم رنگ و كشدار بشه ، بعد دونه دونه تخم مرغ هارو اضافه و قشنگ دورتند هم ميزنيم ، حالا كشمش هارو اضافه و با ليسك به صورت دوراني هم ميزنيم ، آرد رو در سه مرحله اضافه و به صورت دوراني هم ميزنيم. شعله پخش كن رو روي گاز ميزاريم و تابه رژيميمون رو داخلشو چرب ميكنيم و ٢لا كاغذ روغني ميزاريم(كاغذ روغني اجباري هست)،بعد ميزاريم روي گاز(باهمون كاغذ روغني)،٥دقيقه گرم بشه و حالا از مراد كوكي به اندازه يك قاشق غ اخوري بافاصله(طبق فيلم) داخل تابه ميزاريم(واشر تابه حتما ورداشته بشه)،در تابه رو ميبنديم و روي شعله پخش كن گازميزاريم به مدت يك ساعت باشعله ي خيلي خيلي كم،تا حسابي طلايي بشه زيرش و نسوزه. توي نيم ساعت اول هم اصلا در تابه رو ورندارين. با همين روش داخل فر هم ميشه پخت با دماي ١٨٠ درجه ١٥ دقيقه داخل سولاردم هم با دماي ١٨٠ درجه ١٦ دقيقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🔷مواد لازم :👇 🔹خمیر پیتزا مواد گوشتی پیتزا ؛ برای من شامل(گوشت و فلفل و پیاز و ذرت و هویج و نخود فرنگی،یکم رب گوجه فرنگی بود که تفت دادمش) شما میتونین هر موادی دوس دارین درست کنین حتی مرغ و مواد دیگه. 🔹پنیر پیتزا 🔹سس سفید یا قرمز 🔹گوجه بزرگ یا گیلاسی حلقه شده ♨️دستور تهیه :👇 خمیر پیازا رو حسابی پهنش میکنیم به قطر یک سانتی متر (چون بره داخل فر خودش کمی پف میکنه)،بعد با یه لیوان یا کاسه که دایره شکل هست (هر سایزی که دوس دارین) دایره دایره قالب بزنین و بعد داخل سینی فر که چربش کردین بزارین و نون هارو ۳ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارین. بعد که دراومد روی نون هارو با سس سفید و سس گوجه بمالید و انواع ادویه هایی که دوس دارین بزنین و بعد از مواد گوشتی روش بریزین،پنیر پیتزا روش بریزین و بعد روش حلقه گوجه و جعفری خورد شده میتونین بریزین، بزارین داخل فر فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین با دمای ۱۸۰ درجه و بعد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارین داخل فر با همون ۱۸۰ درجه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🔷مواد لازم :👇 🔹خمیر پیتزا مواد گوشتی پیتزا ؛ برای من شامل(گوشت و فلفل و پیاز و ذرت و هویج و نخود فرنگی،یکم رب گوجه فرنگی بود که تفت دادمش) شما میتونین هر موادی دوس دارین درست کنین حتی مرغ و مواد دیگه. 🔹پنیر پیتزا 🔹سس سفید یا قرمز 🔹گوجه بزرگ یا گیلاسی حلقه شده ♨️دستور تهیه :👇 خمیر پیازا رو حسابی پهنش میکنیم به قطر یک سانتی متر (چون بره داخل فر خودش کمی پف میکنه)،بعد با یه لیوان یا کاسه که دایره شکل هست (هر سایزی که دوس دارین) دایره دایره قالب بزنین و بعد داخل سینی فر که چربش کردین بزارین و نون هارو ۳ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارین. بعد که دراومد روی نون هارو با سس سفید و سس گوجه بمالید و انواع ادویه هایی که دوس دارین بزنین و بعد از مواد گوشتی روش بریزین،پنیر پیتزا روش بریزین و بعد روش حلقه گوجه و جعفری خورد شده میتونین بریزین، بزارین داخل فر فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین با دمای ۱۸۰ درجه و بعد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارین داخل فر با همون ۱۸۰ درجه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک لیمویی😍😋 مواد لازم برای کیک: تخم مرغ🥚به دمای محیط رسیده ۴ عدد شکر🍚یک لیوان و نیم وانیل🌸نصف قاشق چای خوری یک قاشق مربا خوری پوست لیمو رنده شده🍋(زست لیمو) یک چهارم لیوان آب لیمو ترش تازه🍋 روغن مایع🥃سه چهارم لیوان شیر🥛به دمای محیط رسیده یک لیوان سر خالی آرد سفید قنادی🥡سه لیوان و نیم (اردن نول یا سه صفر) بکینگ پودر🥄دو قاشق چای خوری برای فیلینگ روش: ۱۰۰ گرم پنیر خامه‌ای🧀دمای محیط ۱۰۰ گرم پودر قند🍚 ۳۰ گرم کره🧈دمای محیط کره قابل حذف هست، به جاش میتونید ۱۳۰ گرم پنیر خامه‌ای بریزید. ترجیحا از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید که شوری‌ نداشته باشه. اگه میخواید کرم هم لیمویی باشه، خیلی کم زست لیمو به مواد کرم اضافه کنید. مواد کیک رو مطابق فیلم اماده کنید. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه بپزید. . تایم ثابت، دما برای فر برقی دمای ۱۷۰ درجه حرارت از پایین به همراه فن کانوکشن روشن تستر دمای ۱۶۵ درجه حرارت از پایین سولاردام و ماکروفر دما ۱۶۰ درجه حالت کانوکشن ❌ نکات تکمیلی: کیک رو از قالب خارج کردید روی توری بزارید تا کاملا خنک بشه سپس با کرم پنیری تزیین کنید 💫🏡 ༺‌‌‌༻ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🤗 مواد لازم کدو ۳ عدد سینه مرغ یک عدد گوجه فرنگی دو عدد پیاز رنده شده یک عدد پنیر پیتزا به مقدار لازم نمک ،فلفل،پودرپاپریکا قالب مافین کدو هامون رو حلقه حله میکنیم،نمک میزنیم و روغن مال میکنیم و سرخشون میکنیم طبق ویدیو توی قالب مافین هامون میچینیم سینه مرع رو چرخ کنید یا ریط خردشون کنیدو بهش پیاز رنده شده و نمک و فلفل و پودر پاپریکا بزنید و باهم مخلوطشون کنید بریزید وسط کدو هاتون تو قالب روش یه ورق گوجه بزارید و روش پنیر پیتزا رنده شده بریزید بفرستد داخل فر 180 درجه به مدت 20 الی 30 دقیقه. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛