eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
33.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیا تا خوشمزه ترین فست فود رو یادت بدم 🙋🏻‍♀️😋 ترکیب مرغ خامه ای با سبزیجات با یه خمیر ترد و عالی و هزار لا 🙋🏻‍♀️👌 سلام به روی ماهتون 🙋🏻‍♀️🌺 این غذا یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین غذاهای فست فودی هستش که میشه درست کرد و مواد اولیه ساده و قابل دسترسه و خمیر هزار لا آماده که می تونید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید 🙋🏻‍♀️🌺 مواد لازم : سینه مرغ بزرگ : 1 عدد پیاز بزرگ : 1 عدد قارچ : 8 تا 10 عدد فلفل دلمه ای رنگی : از هر کدام نصفی سیر : 2 حبه خامه: 100 تا 150 گرم خمیر هزار لا : 1 بسته پنیر پیتزا: 150 گرم زرده تخم مرغ : 1 عدد زعفران غلیظ دم کرده : مقداری ادویه ها : نمک و فلفل سیاهو آویشن و پولبیبر و زردچوبه نکات مهم: خمیر را حتما روی کاغذ روغنی پهن کنید 🌺🙋🏻‍♀️ لبه خمیر را حتما فشار بدین تا خوب بهم بچسبن و با چنگال. محکم کنید 🌺🙋🏻‍♀️ فر را از یک ربع قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید 🙋🏻‍♀️🌺 اجازه بدین خمیر بعد از خارج شدن از فر کاملا خنک بشه بعد برش زدین تا برش ها تمیز و شیک بشه 🙋🏻‍♀️🌺. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 
تا %50 تخفیف 👆👆 💥بدووووو بدووووو💥 تا از تخفیف های بزرگ جا نمونی تا %50 تخفیف روی تمامی اجناس کانال🤩🤩 🔴پرداخت درب منزل 🔴ارسال به سراسر کشور بزن رو لینکش تا پاک نشده👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1787888363C20178b9bf1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دبل چاکلت 😍😋 تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ لیوان وانیل یک چهارم ق چ شیر ۱ لیوان روغن مایع دو سوم لیوان شکلات ذوب شده ۱۵۰ گرم آرد نول دو لیوان پودر کاکائو نصف لیوان بیکینگ پودر ۱ ق چ نمک یک هشتم ق چ تخم مرغ ، وانیل ، شکر را بزنید تا کرمی رنگ شوند سپس شیر و روغن را اضافه و در نهایت شکلات ذوب شده(ترجیحا تلخ) را بیافزاییدمواد آردی که از قبل الک شدن را طی سه مرحله اضافه و با لیسک بزنید. در آخر اگه نیاز بود حدود یک دقیقه با دور کند همزن مواد رو بزنید تا یک دست شود کف قالب رو کاغذ روغنی بیندازید و مایه ی کیک را درون قالب ریخته و برای اینکه مایه یکنواخت پخش بشه دو بار روی سطح کار بکوبید داخل فر ۱۸۰ درجه ی از قبل گرم شده(برای فر های برقی که شامل مایکروفر و سولاردوم و توستر میشه بیست درجه کمتره دما یعنی باید صد و شصت باشه) به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه قرار دهید‌. حتما با خلال دندان تست کنید که پخته باشه خلال دندون را در مرکز کیک فرو ببرید اگه تمیز خارج شد کیک پخته ولی اگه مواد چسبید بهش یعنی کیک کامل نپخته زمان پخت با توجه به سایز قالب متغییره بعد نیم ساعت اول پخت هر پنج دقیقه چک کنید. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاورما مرغ اصل لبنان با سس سیر😍😋 مواد لازم: برای مزه دار کردن مرغ ۱ کیلو رون یا سینه مرغ بدون استخوان🍗 ۲ ق.غ ماست چکیده🍶 ۲ق.غ روغن زیتون🫒 ۱ ق.چ رف گوجه فرنگی🍅 زست (رنده پوست لیمو)+اب لیمو🍋 نمک و‌فلفل سیاه و‌قرمز🌶🧂 ۱/۲ ق.چ زیره سیاه ۱ ق.چ پودر سیر🧄 ۱ ق.چ پودر پیاز🧅 ۱/۲ ق.چ دارچین🪵 ۱/۲ ق.چ زردچوبه ۱ق.چ پاپریکا🫑 واسه سس‌ سیر ۲ق.غ مایونز🥣 ۲ق.غ ماست چکیده🍶 ۲ حبه سیر رنده شده🧄 اب نصف لیمو ترش🍋 نمک و‌فلفل سیاه و‌ زیره🌶🧂 با هر تاپینگ و‌نونی هم که‌دوس دارین ساندویچش کنید،من با نون پیتا و گوجه و‌خیار شور و‌کاهو درستش کردم.🥒🥬🍅 ♨️دمای فر ۲۰۰ درجه به مدت ‌۴۰ دقیقه 💯بعد از ۲۰ دقیقه چند لایه از شاورما رو برش بزنید و‌دوباره بزارید تو فر 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•كاچي😋• اینقدر خوش طعم و خوش مزس که عاشقش میشی🥳 ~❤️موادلازم برای هر یه نفر: براي هر نفر ارد يك قاشق غ خ كره يك قاشق غذاخوري شيره انگور هر نفر دو قاشق غذاخوري گلاب نصف قاشق غذاخوري هر نفر اب يك فنجون هر نفر زيره سبز يا سياه و هل و زعفرون به دلخواه (هل نزدم) انواع مغزيجات به دلخواه ~❤️اگر به جاي شيره انگور شكر زدي هر نفر ١قاشق غذاخوري. ~❤️اين كاچي كم شيرينه و اگر شيرين دوسداري يا از اول بيشتر شيره بريز يا وسطاش بچش و اضافه كن.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کشک سیب زمینی کرمانی😋• یک غذای ساده در عین حال خوشمزه😎 ~❤️مواد لازم : سیب زمینی ۵۰۰ گرم یا ۳ عدد پیاز ۳ عدد متوسط سیر خرد شده ۱/۵ پیمانه یا ۵ حبه گردو خرد شده ۱/۴ پیمانه یا یک مشت کشک رقیق شده ۵۰۰ میلی لیتر ( ۴۰۰ گرم کشک + ۳۰۰ میلی لیتر آب داغ ) تقریبی ۲/۵ لیوان ~❤️ادویه پخت سیب زمینی: نمک ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه ۱/۲ قاشق مرباخوری ~❤️ادویه اصلی غذا : زردچوبه ۱/۲ قاشق مرباخوری فلفل سیاه ۱/۲ قاشق مرباخوری نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين روش پخت برنج بسيار ساده ، اما سوال خيلى ها بود چون بيشتر اوقات من اين مدلى درست مى كنم دوستان مى پرسيدن .... براتون ويديو گرفتم ، اميدوارم كه بدردتون بخوره مخصوصا دوستان جوان و تازه عروسهاى کانال 😍🤩 براى مهمونى هاى خودمونى و حتى برا خانواده تون برنجهاتون رو اگر به اين روش درست كنيد يه برنجى شبيه به برنج آبكش ميشه در ضمن ويتامين هاش هم حفظ ميشه ، هم خوشمزه تره ، و مفيد براى سلامتى ... هر نوع ته چينى (تهديگى) غير از ته ديگ برنج مى تونيد داشته باشين .... ته ديگ سيب زمينى ، كاهو ، مرغ و.... . فقط از قبل آماده سازى كنيد كه برنجتون از داغى نيفته و دم كشيدن برنج به تاخير نيفته ، قابلمه رو شعله ملايم باشه روغن بريزيد و بعنوان مثال اگر ته ديگ سيب زمينى دوست دارين ، سيب زمينى هاى برش خورده رو كف قابلمه بچينيد و اماده براى اينكه برنج كته شده رو منتقل كنين ويديو رو ببينيد كاملا متوجه ميشيد 😊😍 پينوشت : آماده سازى قابلمه دوم رو اواخر پخت برنج كته يعنى وقتى كه داره آبش تموم ميشه ، انجام بدين كه ته ديگ خوشرنگ و خوبى داشته باشيد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای سس پایه - گوجه ۱/۲ - رب گوجه ۱ ق غ - نمک ۱/۲ ق چ - فلفل قرمز ۱ ق چ - آویشن (اوراگانو) ۱ ق چ - پودر پیاز ۱ ق چ - پودر سیر ۱ ق چ - روغن ۱ ق ع - آب سرد ۱/۴ پ برای تاپینگ - پنیر پیتزا ۱ پ - نان باگت ۱ عدد - سس پایه ۱-۲ ق غ - قارچ - فلفل دلمه - زیتون - به سلیقه خودتون ژامبون (یا هرچیزی دیگه) زمان پخت بسته ب نوع دستگاه گریل یا فر متفاوت می باشد با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۲ دقیقه (اگه فر از قبل گرم شده باشه). ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 لازانیا سس ماکارانی پنیرخامه ای پَنیر موتزارلا ورقه ای پودر سوخاری آرد سفید تخم مرغ ۱. ورقه های لازانیا رو بذار رویِ تخته یِ کار و دو قاشُقِ چایخوری پَنیر خامه ای روش بزن۲. حالا ۱قاشُقِ غَذاخوری سُسِ ماکارانی رو بزن رویِ پنیر خامه ای و یه وَرَق پَنیر موتزارلا رویِ سُسِ ماکارانی قرار بده۳. حالا وقتشه که رولِش کنی و به مدّت نیم ساعَت داخلِ فریزر قرارِش بدی۴. بَعد از نیم ساعَت که از فریزر درشون آوردی، ابتدا لازانیا رو بزن داخلِ آردِ سفید، بَعد تُخمِ مُرغ و بَعد پودرِ سوخاری ۵. یک بار دیگه لازانیا رو بزن داخلِ تُخمِ مرغ و پودرِ سوخاری و داخلِ روغنی که از قَبل داغ شده، سُرخشون کن. سُسِ ماکارانی ایندا پیاز هارو نگینی خُرد کن و با کمی روغَن تَفت بده، بعد از اینکه پیازها کمی طَلایی شدن، گوشت چَرخ شده رو به همراهِ نَمَک، فِلفِل سیاه، فِلفِل قِرمز و پودرِ آویشَن بهش اضافه کن و تَفت بده، حالا رُبِ گوجه فَرنگی رو اضافه کن و تَفت بده و دیگه تمومه کار 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4مدل قهوه بدون شکر😍😋 مواد لازم: مدل اول ☕ کافیه شیر رو مخزن بالایی موکاپت بریزی یک شیر قهوه گرم و خوشمزه خواهی داشت❌شیر رو مخزن زیری به هیچ وجه نریزین مدل دوم 🫖☕ یک فنجان شیر سرد و داخل قهوه جوش بریز دو قاشق قهوه ترک اضافه کن وقتی اطرافش شروع به جوشیدن کرد حاضره نذار زیاد بجوشه مدل سوم 🧋☕ کافیه شیر گرم و با فرنچ پرس فوم دار کنی و یک شات اسپرسو اضافه کنی یک کاپوچینو رژیمی خواهی داشت برای شیرینی کمی عسل اضافه کن مدل چهارم آیس لاته 🧊☕ یک قاشق قهوه فوری. یک قاشق عسل🍯. یک قاشق آب جوش با یک چنگال تند تند هم بزن کرمی که شد با یخ 🧊و شیر🥛 سروکن. برای فوم دار کردن شیر میتونی از یک شیشه خالی استفاده کنی 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خمیر بیسکویت سُس مارینارا پپرونی پنیر موزارلا کره ( ۳ قاشق غذا خوری ) سیر ( ۲ حبه ) نمک و فلفل ( به مقدار دلخواه ) چاشنی ایتالیایی ( ۱ قاشق غذا خوری ) پنیر پارمزان محتویات چاشنی ایتالیایی: گوجه فرنگی خشک شده ( 2 قاشق غذا خوری ) سیر خشک شده ( 1 قاشق غذا خوری ) ارگانو خشک شده ( 1 قاشق غذا خوری ) ریحان خشک شده ( 1 قاشق غذاخوری ) رزماری خشک شده ( 1 قاشق غذا خوری ) مرزنجوش خشک شده ( 1 قاشق غذا خوری ) پونه خشک شده ( 1 قاشق غذا خوری ) گشنیز خشک شده ( 1 قاشق غذا خوری ) آویشن خشک شده ( 1 قاشق غذا خوری ) مرزه خشک شده ( در صورت تمایل) ( 1 قاشق غذا خوری ) فلفل قرمز خشک شده ( 1 قاشق چای خوری ) فلفل سیاه ( 1 قاشق چای خوری ) شربت ذرت ( 1 قاشق چای خوری ) 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگه جنس فیک و تقلبی میخوای اینجا نیا🚫 چون تو فروشگاهمون فقط و فقط جنس اصل میاریم صفر تا صد لوازم برقی را از ما بخواهید 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1061617670C8484e4e059
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🚩چرا زعفران جدا؟؟🔻 چرا ردیف پایین سینه مرغ باید گذاشته بشه و بعد ران ها؟؟👇 🔻زعفران رگه ای از تلخی و عطری با ماندگاری پایین داره. اگر زعفران را به سس بزنید طی فرایند پخت این عطر از بین رفته و رنگ و طعم و عطر دلخواه و زهم گیری صحیح از مرغ انجام نمیشه 🔻ردیف اول و پایین تحت حرارت بالاتری قرار میگیره و پخت سریعتر انجام میشه. سینه های مرغ بافت سفت و همبند دارن و طی این فرایند شکل ظاهرشون تغییری نمیکنه، اما ران ها به دلیل غضروفی بودن از هم جدا و متلاشی میشن ✅موادی که گفته شد برای یک مرغ کامل ۱ و نیم کیلویی بود.. به تناسب مرغ ها مواداضافه و چند برابر میشن ✅موقع کشیدن مرغ در ظرف برای نذری حتما کمی روی سطح دارچین بپاشید ⛔⛔حتما جعفری را با ساقه و بدون برش دادن در انتهای قابلمه بگذارید با یک نخ ببندید و فیکس کنید این کار ضمن ایجاد طعم و عطرمناسب باعث حفظ ظاهر و رنگ سس مرغ میشه 🚩🚩ادویه زردچوبه ۱ ق م، فلفل قرمز ۱ ق چ پر، نمک 1 ق غ پر، زعفران ۱ ق چ ساییده شده و دم کرده 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ بی استخوان :یک کیلوگرم زنجبیل :۱ق غ سیر:۱ق غ فلفل قرمز:۲ق غ نمک:۱ ق چ ماست:۱۸۰ گرم ارد تفت داده:۲ ق غ پنیر موزارلا رنده شده :۴۵گرم پودر جوز هندی:۱/۴ق چ پودر هل:۱/۲ق چ روغن:۲ ق غ در یک ظرف مرغ هارو با زنجبیل و سیر و نمک و فلفل قرمز به خوبی مخلوط می کنیم و به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه میزاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه تا اون موقع در ظرف دیگه ای ماست و آرد و پنیر پیتزا و جوز هندی و هل را مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه کرده روغن را نیز افزوده و خوب مخلوط می کنیم و برای یک ساعت دیگر زمان می‌دهیم تا بخوبی مزه دار شود سیخ های چوبی را به مدت ۳۰دقیقه در آب قرار دهید .سپس مرغ ها به سیخ کشیده و در فر که از ۱۰دقیقه قبل گرم کردید قرار داده فر با دمای ۴۸۰F/250c به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه قرار دهید .بعد از فر خارج کرده و روی آنرا کره آب شده بمالید و مجدد ۱۵دقیقه دیگر داخل فر بگذارید روی آنرا گشنیز و آب لیمو ترش بریزید مزه فوق العاده ای پیدا می‌کنه 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز 😍😋 مواد لازم: ۱_ ارد سفید سه قاشق غذاخوری. ۲_نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری. ۳_بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری. ۴_نمک مقداری. این مقدار برای یک وعده سه نفره است.اگه خواستید بیشتر درست کنید ،مواد رو به همین نسبت اضافه کنید. بهترین شرایط که سوخاری شما بیشتر پف میکنه اینه که خمیر رو بایدبا اب خیلی سرد مخلوط کرد و میگو و یا هر چی که قراره سرخ کنید هم خیلی سرد ،اما روغن که کم هم نباید باشه باید حسابی داغ باشه.تاکید میکنم که بدون هر گونه ادویه ای ،خوشمزه تره. 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اول مقدار مواد: خامه صبحانه : ۱۰۵ گرم (تقریبا یه ذره از نصف لیوان کمتر) شکر : ۴ ق غ استاندارد وانیل : من یک بسته وانیل شکری زدم اگه از این پیدا نکردید ۱/۳ ق چ بزنید شیر : ۷۰ میلی لیتر (تقریبا ۱/۳ ق چ) عکس مقدار مواد بر اساس لیوان رو الان استوری می کنم 🌹 خوب بچه ها این رسپی واقعا فوق العاده آسون با مواد خیلی کم ولی واقعا خوشمزه و دقیقا طعم بستنی پاستوریزه رو می ده 👌 من برا اینکه شبیه بیرونی ها بشه یه ذره زعفران زدم شما می تونید ۳ ق چ پودر کاکائو بزنید یا همون طوری سفید بخورید یا کارامل بزنید با کارامل هم عالی میشه 👌 می تونید تو قالب بستنی مگنوم بریزید یا هر جور دیگه ای که دلتون خواست نوش جان کنید .عالیه🌹👌 نکنه خاصی نداره و خیلی آسونه فقط شش بار هم زدن بستنی با قاشق یا چنگال باعث میشه بستنی حالت یخی و منجمد نداشته باشه حتما انجام بدید اصلا کار سختی نیست🥰 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اول از همه برای اینکه خلالی های یکدست و خوشگل داشته باشید پیاز متوسط و کوچک همون اندازه های داخل ویدئو عالیه. ❌ خلالی ها رو یکدست خرد کنید یکی نازک و یکی کلفت نباشه ❌ فقط پیاز سفید یا زرد استفاده کنی ✅ قابلمه رو آب میریزیم ومیزاریم رو حرارت آب جوش آمد ۱ ق غ نمک اضافه میکنیم و پیازهای خلالی رو داخلش میریزیم و چندباری هم میزنیم تارنگ پیاز تغییر کنه و شیشه ای بشه. بعد پیازها رو آبکشی میکنیم میذاریم آبش کشیده بشه و روی دستمال تمیز پهن میکنیم تا پیازها خشک بشن. باید روغن حسابی داغ باشه.وبا حرارت متوسط رو به بالا پیازها رو سرخ میکنیم. پیاز که کمی سبک شد برای خوشرنگی زردچوبه اضافه میکنیم. و حتما باید هم بزنیم وزیر و رو کنیم تا یکدست سرخ بشن. به رنگ قهوه‌ای ای روشن در آمد تابه رو از روی شعله بر میداریم و پیاز ها رو جمع میکنیم و داخل آبکش میریزیم تا روغن اضافه خارج بشه. این پیازداغ تا ۳ماه داخل یخچال وتا۶ماه داخل فریزر قابل نگهداری. 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربای به 😍😋 مواد لازم: به 🍎۱ کیلو ۶تا۷لیوان آب💧 یک کیلو شکر🍚 آب یک عدد لیموترش تازه🍋 یکم گردوی نگینی خورد شده(دلبخواه) برای خوش‌رنگ شدن مربا به کافیه در دیگ رو بزارید بعد اینکه شکر حل شد دم کنی بزارید و حدود ۵تا ۶ساعت بزارید با حرارت ملایم قوام بیاد نیم ساعت تا یک ساعت آخر آب ایمو و گردو رو اضافه کنید ی شب تا صبح بزارید مربا با همون قابلمه داخل محیط اشپزخونه بمونه اگه قوامش اوکی بود داخل شیشه یا ظرف مورد نظر بریزید و نوش جان کنید اگر دیدین شیره رقیقه یک بجوشونید مجددا اگرم غليظ بود آب جوش اضافه كنيد و چنتا جوش بزنه شكر مربا كم باشه يا به نپزه مربا كپك ميزنه حتما به ها اول كار به مدت ٤٠دقيقه پخته شن كامل 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#️⃣ 😍😋 بفرمایین کیک یزدی داغ ِ داااااغ🥰 کافیه یه بار کیک یزدی رو با این دستور امتحان کنی مطمئنم عاشقش میشین 😉 . دوتا تخم مرغ همدمای محیط رو با نصف لیوان روغن مایع و نصف لیوان شکر و نصف لیوان ماست پرچرب با همزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه . ۱/۴ لیوان گلاب و نصف قاشق مرباخوری پودر هل و نصف قاشق چایخوری وانیل میریزیم و هم میزنیم . ۱/۵ لیوان آرد و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر رو الک میکنیم و میریزیم و مخلوط میکنیم تا موادمون یکدست بشه . داخل نایلون یا قیف بریزین و داخل قالب مافین کپسول بزارین و سه چهارم قالب رو مواد بریزین و روش کنجد بپاشین و با چاقو که به روغن زدین وسط کیک ها یه بعلاوه بزنین و داخل فر ۲۲۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه بزارین . ❌دقت کنید که فر باید کاملا داغ داغ باشه برای کیک یزدی❌ . 😋 . 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ پستو با یه سس بی نظیر! برای سس چیا میخوایم؟ ۱ پیمانه گوجه خشک نصف پیمانه برگ ریحان تازه ۲ ق غ پودر پنیر پارمسان ۴ ق غ روغن زیتون ۳-۴ عدد گردو ۴ ق غ شیر یا آب گوجه خشک ها رو ۱۵ دقیقه روشون آب جوش بریزید تا نرم شه و بعد داخل میکسر بریزید. برای مرینیت کردن مرغ چیا میخوایم؟ سینه یا فیله مرغ ۱ ق غ روغن زیتون نمک و فلفل به مقدار لازم ۱ حبه سیر مرغ رو مزه دار کنید و ۱ ساعت بزاریذ داخل یخچال و بعد روی تابه گریل کنید. برای نون میتونید از نون خمیر ترش یا نون تست یا حتی باگت استفاده کنید فقط چند دقیقه روی تابه داغ بزارید و با کمی کره تستش کنید که برشته شه!. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یعنی باورم نمیشد از کباب تابه ای برسم به این غذای خوشمزه .. گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم یدونه پیار بزرگ رنده شده (نصف ابشو بگیرین) نمک فلفل کمی تخم گشنیز مخلوط کنین قلقلی کنین داخل روغن تفت بدین از تابه دربیارین یدونه پیاز رنده کردم ریختم داخل همون تابه وقتی تفت خورد بهش زردچوبه اضافه کردم یکی دوقاشق رب انار ملس بریزین (اگه ترش بود یکم شکر هم اضافه کنین ) نصف قاشق رب گوجه و حدودا سه قاشق گردوی اسیاب شده (ریز خرد شده هم اکیه) یه لیوان اب جوش بریزین و ۵-۶ تا الو تا به قل بیفته بعد گوشت قلقلی هارو اضافه کنین . در تابه رو بزارین تا با حرارت متوسط رو به کم جا بیفته .. اجازه بدین تا غلیظ شه .. در کنار پاو یا با نون میل کنین . طعمش ترش نیست اگه ترشه بهش خیلی کم شکر بزنین .. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز شیرینی که در لایه‌های فرنچ تست نوتلا پنهان شده! دستور العمل: نان‌ها رو به ضخامت دلخواه ببرید، حدود ۲ سانتی‌متر عالیه. یه لایه نوتلا خوشمزه روی یکی از برش‌ها بمالید و برش دیگه‌ای رو روش بذارید. تو یه کاسه، تخم مرغ‌ها، شیر، شکر و دارچین رو خوب با هم مخلوط کنید. ساندویچ نوتلا رو با محبت توی مخلوط تخم مرغ بزنید تا هر دو طرفش خیس بشه. توی تابه‌ای که کره‌ش آب شده، ساندویچ‌ها رو از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی و ترد بشن. و حالا، نوبت اون چاشنی مخفیه که روی فرنچ تست می‌پاشیم و طعمش رو فراموش‌نشدنی می‌کنه.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته چین خوشمزه با گوشت قلقلی 😍😋 تخم مرغ یک عددکامل ودوعددزرده نمک وفلفل به میزان لازم گلاب دوقاشق غذاخوری ماست سفت یک لیوان روغن یک سوم لیوان برنج ۴پیمانه زعفران به میزان لازم خلال بادام وپسته برای تزیین زرشک به میزان لازم شکریک قاشق غذاخوری گوشت چرخ شده برای قلقلی ۲۰۰گرم بادمجان ۲عدد نکته :برنج یکمی بایددان باشه زعفران هرچه بیشتربهتر گوشت وپیازونمک وادویه روباهم مخلوط کرده وسرخ میکنیم بادمجان روهم حلقه کرده سرخ میکنیم 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسی از این روش آسون تر هم بلده؟😍 ✅مواد لازم شیر پر چرب (پاستوریزه یا محلی ) ۲ لیتر آب لیموترش تازه ۱/۴ پ نمک کمی شیر روی حرارت بزارید تا به جوش بیاد بعد حرارت رو کم کنید آب لیموترش رو اضافه کنید کمی هم بزنید و وقتی دلمه بست بعد از ۵ دقیقه زیرش رو خاموش کنید و ۱۰ دقیقه درش رو ببنید بعد از داخل صافی رد کنید ✅پنیر رو به همراه کمی آب پنیر و نمک چندین بار میکس کنید ✅دور گیری فراموش نشه بعد هم داخل ظرف دردار تا چند روز تو یخچال قابل نگهداریه ✅میتونید ۱ ق غ خامه و ۱ ق غ کره هم در صورت دلخواه باپنیر میکس کنید 🎀. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛