فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این هوا حسابی میچسبه😋😍
خیلی راحت و آسون میتونی یه بستنی میوه ای خیلی خوشمزه رو تو خونه خودت درست کنی😍
مواد لازم:طالبی ۴۰۰ گرم،شکرنصف پیمانه،شیرنصف پیمانه،وانیل نوک قاشق چ خ
،خامه ۱۰۰گرم،در صورت تمایل یک قطره رنگ خوراکی سبز
ابتدا طالبی رو پوست گرفته و خرد کنید بزارید سه ساعت داخل فریزر تا یخ بزنه سپس داخل خرد کن یا مخلوط کن یا هر وسیله ای که دارید طالبی یخ زده رو به همراه شیر و شکر و وانیل و خامه و رنگ خوراکی رو خوب میکس کنید داخل ظرف بریزید داخل فریزر چند ساعت بزارید بمونه بعد نون بستنی رو به اندازه دلخواه برش بزنید و با بستنی میل کنید خیلی خیلی خوشمزس حتما درستش کنید
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هفت روز هفته این سالاد رو بخوری، ازش سیر نمیشی
خودم هم با خوردنش سورپرایز شدم
اینقد راحت و خوشمزه مگه داریم؟
سیبزمینی : ۴ تا متوسط
خیارشور: ۴، ۵ تا
ذرت: دو ق غ
جعفری خورد شده: ۲ ق غ
پیازچه خورد شده: ۲ ق غ
سس:
ماست: ۲ ق غذاخوری
مایونز چیلی یا ساده: ۱ ق غ
خردل: ۱ ق غ
روغن زیتون: ۴ ق غ
آب خیارشور: ۱/۴ استکان
شوید خورد شده: ۱ ق غ
ادویه ها:
نمک
فلفل سیاه و قرمز
اینقد این سالاد خوشمزس که شک ندارم عاشقش میشی
می تونه یه شام سبک باشه و یا حتی یه گزینه برای مهمونیاتون
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شیرازی😋😍
مواد لازم:
4عدد🥚تخم مرغ
150گرم🍚شکر
160گرم🥡 آرد
100گرم🥃 روغن مایه
80 گرم 🥛شیر
یک قاشق شربت بار 🥄
نوک قاشق بکینگپودر
نصف قاشق هل 🌺
نوک قاشق وانیل 🌸
طرز تهیه
اول قالب ها را با روغن جامد چرب میکنیم
بعد شکر با تخم مرغ هم میزنیم تا کمی سفید بشه بعد توی آرد وانیل هل بکینگ پودر میزنیم الک میکنیم بعد توی مواد تخممرغی شیر روغن مایه شربت بار میریزیم و هم میزنیم بعد آرد رو کم کم بهش اضافه میکنیم
و هم میزنیم در حدی که قاطی بشه کافیه بعد توی قیف میریزیم و پایپ میکنم با دمای 220به مدت 15الی،20, دقیقه توی فر قرار میدیم بعد پخت از قالب جدا کنید و شربت گرم بزنید
نگته زیاد آرد رو هم نزنید که تسمه میشه
قالب رو کاملا چرب کنید که نچسبه
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این صبحونه ی فرانسوی رو حتما امتحان کن
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ خ
شیر ۱ لیوان
خامه صبحانه ۳ ق غ خ
شکر ۳ ق غ خ
پودر دارچین ۱ ق چ خ
کره ۲۰ گرم
نان تست۱۰ عدد
اول تخم مرغ و وانیل و شکر و خامه و شیر و دارچین رو باهم میکس میکنیم
کف ظرف مناسب فر کره میمالیم و نون های تست که دورشون رو گرفتیم به هر روشی که دوس داریم برش میدیم و میچینیم و از مواد میریزیم روش
و روش رو پرک بادام مبریزیم و میزاریم تو فر از قبل گرم شده
دمای ۱۷۵ درجه بمدت ۳۰ الی۴۰ دقیقه
روش رو با پودر قند و میوه دیزاین میکنیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍕🌭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناهار امروزت این باشه👌😋
اهل غذاهای اصیل ایرانی هستی؟🧐
مواد لازم:
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز رنده و آب گرفته شده
نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
نصف پیمانه کشمش پلویی
پیاز داغ
عصاره زعفران
سه پیمانه برنج
یک و نیم لیوان رشته پلویی
گوجه فرنگی یا سیب زمینی (دلخواه)
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناهار امروزت این باشه👌😋
اهل غذاهای اصیل ایرانی هستی؟🧐
مواد لازم:
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز رنده و آب گرفته شده
نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
نصف پیمانه کشمش پلویی
پیاز داغ
عصاره زعفران
سه پیمانه برنج
یک و نیم لیوان رشته پلویی
گوجه فرنگی یا سیب زمینی (دلخواه)
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکولوبیاسبز مجلسی
💚چی نیازداریم:
۵۰۰گرم لوبیاسبز
۲۵۰گرم گوشت چرخ کرده
یک عددپیاز
سه عدد سیب زمینی
فلفل و نمک و زردچوبه به مقدارلازم
یک چهارم پیمانه زعفران دم کرده
چهارعدد تخم مرغ
یک و نصفی هویج
💚اول همه ی مواد نگینی ریز خورد کنید..لوبیا سبزو با هویج حدود نیم ساعت بپزید و ابکش،کنید و بعد داخل آب سرد به مدت ۵ دقیقه قرار بدین بعد سیب زمینی و سرخ کنید و به ترتیب مثل فیلم انجام بدین بعد تمامی مواد سرخ شده رو قاطی کنید تخم مرغ و ادویه ها اضافه بشه داخل تابه روغن داغ بریزید یک طرفش که سرخ شد برگردونید اون طرفشم سرخ بشه حدود ده دقیقه بعد با انواع خلال ها و زرشک تزیین و نوشجان😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍕🌭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک توت فرنگی با سس توت فرنگی
𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎
موادلازم كيک
آرد 🥡٣٥٠ تا ٣٨٠ گرم (٢ ليوان پرويك چهارم ليوان)
ماست 🍶١٥٠ گرم(٤ ق پر)
شكر🍚١٨٠ گرم (١ليوان)
كره 🧈١٦٠ گرم
تخم مرغ درشت 🥚٤ عدد
بكين پودر 🥄١٠ گرم(١ ق س)
وانيل 🌸١/٢ ق چ
سس توتفرنگی
توت فرنگي تازه ويامنجمد🍓 ٢٥٠ گرم
شكر🍚 ١/٣ پيمانه
نشاسته ي ذرت 🌽٢٠ گرم(٢ ق س)
دماي فربرقي ١٦٠ مدت زمان پخت،٥٠ تا٥٥ دقيقه،٥ دقيقه ي اخرگريل زدم.
دماي فرگازي ١٨٠
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
🏮۶ راهکار فوقالعاده برای افزایش رزق و روزی
حیف که هنوز خیلی از افراد، از این راه های
ارزشمند بی خبرن!!! 😔
ببین چقدر پیام افزایش رزق و روزی و رضایت
برامون فرستادن 😊😘👇
https://eitaa.com/herzenafis/10394
https://eitaa.com/herzenafis/10394
💥امیدوارم به زودی پیام رضایت تو رو ببینم😉
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان شکلاتی
𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎
مواد لازم برای خمیر:
آب ولرم💧 یک لیوان
تخم مرغ🥚 یک عدد
خمیر مایه🥄 یک قاشق غذا خوری
شکر🍚 یک قاشق غذا خوری
وانیل🌸 نصف قاشق مربا خوری
نمک🧂 نصف قاشق مربا خوری
روغن🥃 سه الی چهار قاشق غذا خوری
آردنول(آرد قنادی) 🥡دو و نیم لیوان تا سه لیوان( ممکنه ارد کمتر یا بیشتری استفاده بشه)
⭕️آب ولرم رو به همراه شکر، خمیر مایه هم بزنید. بعد نمک تخم مرغ وانیل و روغن رو
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مواد لازم برای قالب قطر ۲۰ معمولی یا ۲۳ سانت میان تهی
تخم مرغ 🥚۳ عدد
وانیل🌸 نصف ق چ
شکر 🍚۳/۴ پیمانه
شیر🥛 ۳/۴ پیمانه
روغن🥃 ۱/۲ پیمانه
آرد سفید🥡 ۱ پیمانه
پودر کاکائو🍫 نصف پیمانه
بکینگ پودر 🥄۲ ق چ
طرز تهیه : تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با دور تند همزن هم بزنید.سپسشیر و روغن مایع را اضافهکنید و مخلوطکنید و در نهایت مواد خشک الک شده را اضافه و ترکیب کنید. و در فر ۱۷۰ درجه از قبل داغ شده بمدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه بپزید.
برای سس شکلاتی
یک و نیم لیوان شیر🥛
۲ق غ پودر کاکائو🍫
۲ق غ نشاسته ذرت🌽
۳ق غ شکر🍚
۲۵ گرم کره 🧈
تمام مواد را بجز کره باهم ترکیب کنید و روی حرارت بذارید و مثل فرنی هم بزنید تا کمی غلیظ بشه(خیلی نباید سفت بشه).
وقتی به غلطت رسید از روی حرارت بردارید و کره را اضافه و ترکیب کنید ورویکیک بریزید و به دلخواه با توت فرنگی یا شکلات تزین کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مهمونی
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مواد لازم برای کیک:
تخم مرغ به دمای محیط رسیده🥚 ۴ عدد
شکر 🍚یک لیوان
وانیل🌸 نصف قاشق چای خوری
پودر هل 🥄یک قاشق چای خوری(قابل حذف)
زعفران دم کرده غلیظ 💛دو قاشق غذا خوری
گلاب 🌹دو قاشق غذا خوری
روغن مایع 🥃نصف لیوان
شیر🥛 به دمای محیط رسیده یک لیوان سر خالی
آرد سفید قنادی🥡 دو لیوان
بکینگ پودر 🥄دو قاشق مربا خوری
مواد سس:
پنیر خامه ای 🧀دو الی سه قاشق
خامه قنادی🧁 ۱۵۰گرم
زعفران💛 دو قاشق
مواد کیک رو مطابق فیلم اماده کنید. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه بپزه.
❇️تمامی دستگاه ها از قبل به خوبی گرم شوند.
تایم ثابت، دما👇
⭕️برای فر برقی دمای ۱۷۰ درجه حرارت از پایین به همراه فن کانوکشن روشن
⭕️تستر دمای ۱۶۵ درجه حرارت از پایین
⭕️سولاردام و ماکروفر دما ۱۶۰ درجه حالت کانوکشن
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرغ
֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍
مواد لازم:
سینه مرغ پخته و ساطوری شده🍗
خیارشور 🥒
پیازچه 🌱
گردو
ریحون🍃 (شوید هم میشه هم ریحون چیز دیگه اس )
نمک🧂، فلفل🌶 ، پودر پیاز 🧅
نون تست🍞
برای سس
سس مایونز 🥣
ماست چکیده یا ماست موسیر🍶
آب لیمو ترش تازه 🍋
پنیر خامه ای🧀 ( در صورت حذف ماست )
من نون سوخاری رو توی بلندر پودر کردم که بینهایت خوشمزه اش میکنه اما همون کناره های نون تست هم میتونید توی فر خشک کنید و پودر کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فر_دستساز
تمام مراحل طبق دستوری که برای فرها گفته میشه برای فرخانگی نیز به همان صورت می باشد (یعنی قبل پخت ۱۵ دقیقه گرم شدن فر و زمان پخت کیک و... در فرخانگی نیز به همین روش پیش روید)
براى درست كردن فر دست ساز يه قابلمه انتخاب كنيد،جنسش میتونه رویی(روحی) یا چدن سرامیک باشه,فرقی نداره
.
قالبمون حتماً بايد با قابلمه فاصله داشته باشه تا ته شيرينى نسوزه به خاطر همين كف قابلمه رو يه چيز فلزى مثل قالب كيك يزدى يا الك فلزى يا سه پايه فلزى يا كاتر بذاريد بعد سينى شيرينى رو روش ميذاريم، ميتونيد براى سينى از قالب پيتزا يا تارت استفاده كنيد
براى استفاده از اين فر دست سازمون بايد اول حدود ١٥-٢٠ دقيقه قابلمه رو با در و دمكنى روى گاز با شعله ى متوسط بذاريم تا گرم بشه و مثل فر عمل كنه، نيازى به شعله پخش كن نيست بعد هم داخل قالبمون رو كاغذ روغنى ميندازيم و شيرينى هامون رو روش ميچينيم و بعد در قابلمه رو با دمكنى ميذاريم و تا پايان زمان پخت شيرينى در قابلمه رو باز نميكنيم،
با همين فر دست ساز اکثر شیرینی ها رو میتونید بپزید☺️☺️ باشد تا به کار آید 😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله سوخاری و تمپورای مرغ 😍😋
مواد لازم:
فیله مرغ🍗 ۱۰ عدد
پودر سیر🧄 ۱ ق.غ
پودر پیاز🧅 ۱ ق.چ
آویشن🍃 نصف ق.چ
پاپریکا 🌶۱ ق.غ
فلفل قرمز 🌶نصف ق.چ
نمک و فلفل سیاه 🌶🧂به میزان لازم
شیر پر چرب🥛 ۲ لیوان
آب لیمو ترش تازه🍋 ۲ ق.غ
پودر سوخاری پانکو🍘
آرد تمپورای پانکو🍘
.
نکات اینکه با ترکیب شیر و آبلیمو باترمیلک خونگی داریم که باعث میشه مرغها ترد ولی در عین حال آبدار باشن و خشک نشن.
فیله رو باید توی روغن زیاد به حالت شناور و زمانی که روغن کاملا داغ شده سرخ کرد.اینجوری هم روغن کمتری جذب میکنه و هم پوشش روش جدا نمیشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله سوخاری و تمپورای مرغ 😍😋
مواد لازم:
فیله مرغ🍗 ۱۰ عدد
پودر سیر🧄 ۱ ق.غ
پودر پیاز🧅 ۱ ق.چ
آویشن🍃 نصف ق.چ
پاپریکا 🌶۱ ق.غ
فلفل قرمز 🌶نصف ق.چ
نمک و فلفل سیاه 🌶🧂به میزان لازم
شیر پر چرب🥛 ۲ لیوان
آب لیمو ترش تازه🍋 ۲ ق.غ
پودر سوخاری پانکو🍘
آرد تمپورای پانکو🍘
.
نکات اینکه با ترکیب شیر و آبلیمو باترمیلک خونگی داریم که باعث میشه مرغها ترد ولی در عین حال آبدار باشن و خشک نشن.
فیله رو باید توی روغن زیاد به حالت شناور و زمانی که روغن کاملا داغ شده سرخ کرد.اینجوری هم روغن کمتری جذب میکنه و هم پوشش روش جدا نمیشه.
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵ مدل ماست طعمدار
𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎
مواد لازم:
بورانی بادمجان:🍆
بادمجان کبابی و له شده :۳ قاشق غذاخوری
ماست : ۱ کاسه
سیر :۱ حبه
مغز گردو : بدلخواه (۱ قاشق مرباخوری)
نمک و فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
ماست و لبو❤️
لبوی پخته و پوره شده : ۲ قاشق غذاخوری
ماست :۱ کاسه
سیر : ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر دارچین : ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر : ۱ قاشق مرباخوری (قابل حذف)
بورانی اسفناج🍃
اسفناج پخته شده : ۳ قاشق غذاخوری
ماست : ۱ کاسه
سیر : ۱ حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
دلال ماست : ۱ قاشق مربا خوری
پونه کوهی (اوجی) :کمی
گردو ریز خرد شده : ۱ قاشق مربا خوری (در صورت تمایل)
ماست و خیار🥒
خیار ریز یا رنده شده : ۱ عدد متوسط
ماست : ۱ کاسه
سیر: ۱ حبه
پونه کوهی(اوجی): کمی
دلال : ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو تازه : ۱ قاشق غذاخوری
گل محمدی :کمی
پیازچه : ۱ قاشق غذاخوری ( در صورت تمایل )
ماست چیلی🌶
ماست : ۱ کاسه
آب لیمو تازه:۲ قاشق غذاخوری
پودرچیلی ( فلفل قرمز): ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر یا ۱ حبه سیر
نمک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ عسلی
مواد لازم:
بال و یا ران مرغ بدون استخون 🍗به مقدار لازم
عسل 🍯۱ ق چ خ
روغن زیتون 🫒۱ ق غ خ
رب گوجه🥫 ۱ ق غ خ
نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄، پودر پیاز🧅
طرز تهیه:
تمامی مواد رو توی کاسه ریخته و به خوبی ورز میدیم و روش سلفون میکشیم و ۲ ساعت میذاریم توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن.
حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغهارو توش میچینیم در صورت تمایل مثل من میتونین سیبزمینی هم کنارش بذارین که خیلی خوشمزه میشه، دیگه روشم یه کاغذ روغنی دیگه بذارین و بفرستینش توی فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه ولی بازم چک کنید ببینید که پخته یا نه. آخرای پخت کاغذ روغنی رو از روی کبابا بردارین تا خوب کبابی و برشته بشن.
⭕️نکته:
استفاده از عسل توی این رسپی باعث آبدار شدن و نرم شدن گوشت میشه و اصلا طعم مرغ رو عوض نمیکنه و برعکس خیلی خوش طعمش میکنه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی با طعم کره و سیر و جعفری
❀❀❀❀❀❀❀
مواد لازم:
سیبزمینی 🥔به مقدار لازم
سیر 🧄۴ حبه
جعفری و یا شوید 🌿☘️۵۰ گرم خورد شده
کره🧈 ۳ ق غ خ
روغن مایع🥃 ۱ ق غ خ
نمک و زردچوبه🧂 به مقدار لازم
آب جوش💧🔥 در حدی که نصف سیب زمینی ها رو توی تابه بپوشونه
طرز تهیه:
سیبزمینی هارو با آب و اسکاج بشورید و اونارو از وسط نصف کنید اگر سیبزمینی هاتون بزه که به ۴ قسمت تقسیم کنید. حالا اونارو توی تابه بریزید روشو آب جوش و نمک بریزین، آبش که بعد از پخت کشیده شد روش کره و روغن مایع میریزیم و در نهایت جعفری و یا شوید و سیر تازه خورد شده رو میریزیم و سیبزمینیها قشنگ که سرخ شدن آماده سرو هستش.
ببین سیر حالت سیر داغ پیدا میکنه و ترکیبش با سیبزمینی که سرخ شده و بیرونش کرسپی هستش و وسطش عین پنبه نرم و خوشمزست اصلا یه ترکیب خارق العاده ای میشه ها
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا پیاز کاراملی
𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘
موادلازم:
ماکارانی 🍝
رب گوجه 🥫
سیر 🧄
پیاز🧅
روغن زیتون یا معمولی🫒
فلفل🌶،نمک🧂،زردچوبه،آویشن🍃،پاپریکا🫑
اول پیازخلالی داخل ظرف ریخته بعد روغن و ادویه حسابی نخلوط کنید بعد سیر روش روغن بریز بعدرب گوجه بذار تو فر با دمای ۲۰۰درجه یک ساعت کامل بپزه بعد البته چک کنید چهل دقیقه ی اول چون دمای فرها متفاوته بعد سیرو از پوستش جدا کنید و ماکارانی ابکشی مخلوط کنید و میل کنید البته ازونجایی که ما ایرانی ها باید ماکارانی دم بکشه تا بخوریم شما دراین مرحله میتونید اندازه ی یک چهارم اب بریزین داخل ظرفتون ومجدد بره داخل فر یه ربع یا بیست دقیقه بعد نوشجان کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیپ زیتون و پنیر
من دیپها و پیشغذاهای زیادی درست کردم ولی مطمئنم این میشه پای ثابت مهمونیام، هم آسونه و هم به شدت خوشمزه. توصیه میکنم هر چه سریعتر درست کنید.
زیتون سبز و سیاه : هر کدام نصف پیمانه ( از یک رنگ زیتون هم میتونین استفاده کنید)
گردو خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری
نعنا خشک : ۱ قاشق غذاخوری
رب انار : ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
سیر : ۲ حبه
نمک فلفل
پنیر لبنه : نصف پیمانه
ماست یونانی : ۲ قاشق غذاخوری
عسل : ۱ قاشق غذاخوری
زست یک لیمو.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ عسلی
مواد لازم:
بال و یا ران مرغ بدون استخون 🍗به مقدار لازم
عسل 🍯۱ ق چ خ
روغن زیتون 🫒۱ ق غ خ
رب گوجه🥫 ۱ ق غ خ
نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄، پودر پیاز🧅
طرز تهیه:
تمامی مواد رو توی کاسه ریخته و به خوبی ورز میدیم و روش سلفون میکشیم و ۲ ساعت میذاریم توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن.
حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغهارو توش میچینیم در صورت تمایل مثل من میتونین سیبزمینی هم کنارش بذارین که خیلی خوشمزه میشه، دیگه روشم یه کاغذ روغنی دیگه بذارین و بفرستینش توی فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه ولی بازم چک کنید ببینید که پخته یا نه. آخرای پخت کاغذ روغنی رو از روی کبابا بردارین تا خوب کبابی و برشته بشن.
⭕️نکته:
استفاده از عسل توی این رسپی باعث آبدار شدن و نرم شدن گوشت میشه و اصلا طعم مرغ رو عوض نمیکنه و برعکس خیلی خوش طعمش میکنه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیپ زیتون و پنیر
من دیپها و پیشغذاهای زیادی درست کردم ولی مطمئنم این میشه پای ثابت مهمونیام، هم آسونه و هم به شدت خوشمزه. توصیه میکنم هر چه سریعتر درست کنید.
زیتون سبز و سیاه : هر کدام نصف پیمانه ( از یک رنگ زیتون هم میتونین استفاده کنید)
گردو خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری
نعنا خشک : ۱ قاشق غذاخوری
رب انار : ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
سیر : ۲ حبه
نمک فلفل
پنیر لبنه : نصف پیمانه
ماست یونانی : ۲ قاشق غذاخوری
عسل : ۱ قاشق غذاخوری
زست یک لیمو.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا پیاز کاراملی
𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘
موادلازم:
ماکارانی 🍝
رب گوجه 🥫
سیر 🧄
پیاز🧅
روغن زیتون یا معمولی🫒
فلفل🌶،نمک🧂،زردچوبه،آویشن🍃،پاپریکا🫑
اول پیازخلالی داخل ظرف ریخته بعد روغن و ادویه حسابی نخلوط کنید بعد سیر روش روغن بریز بعدرب گوجه بذار تو فر با دمای ۲۰۰درجه یک ساعت کامل بپزه بعد البته چک کنید چهل دقیقه ی اول چون دمای فرها متفاوته بعد سیرو از پوستش جدا کنید و ماکارانی ابکشی مخلوط کنید و میل کنید البته ازونجایی که ما ایرانی ها باید ماکارانی دم بکشه تا بخوریم شما دراین مرحله میتونید اندازه ی یک چهارم اب بریزین داخل ظرفتون ومجدد بره داخل فر یه ربع یا بیست دقیقه بعد نوشجان کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛