eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ پنج عدد تخم مرغ نوک ق چ وانیل یک و یک چهارم لیوان شکر یک لیوان آب ولرم میتونید از شیر هم استفاده کنید سه چهارم لیوان روغن مایع دو و نیم لیوان آرد قنادی سه بار الک شده دو ق چ بکینگ پودر برای دو رنگ شدن کیک : دو ق غ سرخالی آرد دو ق غ سرخالی پودر کاکائو ‌ ❌حتما حین هم زدن کاسه همزن و دورگیری کنید که بعداً کیک بوی تخم مرغ نده ‌ ❌این کیک بافت خیلی نرم و پنبه ای نداره اگه بخواین نرم بشه کمی که از داغی افتاد یک لیوان شیر ولرم بریزید و بعد از اینکه به خورد کیک رفت کیک رو بر گردونید و برش بزنید ‌ولی به نظر من همینجوریش خیلی خوشمزه ست مخصوصا کنار چای یا شیر🥰 ‌. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ دوغی 😍😋 برای این مرغ دوغی جذاب : مرغ کامل یک عدد🍗/دوغ🥛/کره 🧈 پیاز 🧅/سیر 🧄/زعفرون دم کرده 🍷 آبلیمو🍋 ادویه : پودرسیر ، فلفل سیاه ، نمک🧂 . طرزتهیه : پیازهای حلقه ای رو با ۲۰۰گرم‌ کره تفت میدیم . مرغ رو شسته و خشک میکنیم و زعفرون دم کرده رو به کل مرغ میمالیم مرغ رو روی پیاز میزاریم و دوباره روش پیاز میچینیم👌🏻 . ادویه هامون رو بهمراه آبلیمو میرزیم ۳حبه سیر رو ریز میکنیم و با زعفرون دم کرده به مواد اضافه میکنیم😍 . به مدت ۲۰دقیقه میزاریم تا بپزه تا مرغ طلایی رنگ بشه . بعد از ۲۰دقیقه مرغ رو داخل قابلمه جدید میزاریم و ۴عدد دوغ کوچیک (به شکلی که سه چهارم مرغ رو در بر بگیره )میریزیم و به مدت یک ساعت میزاریم تا کاملا با دوغ با شعله خیلی کم بپزه 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاکوی مرغ یکی از خوشمزه ترین لقمه هاست که حتما باید امتحان کنید و بچه ها عاشق طعمش میشن🌮 . . ترکیبات: نان تورتیلا به صورت دایره ای بریده شده است ~ سینه مرغ نواری شده با دو حبه سیر و یک قاشق غذاخوری آبلیمو دو قاشق غذاخوری روغن در تابه ای روی شعله مرغ ها را میذاریم و دوباره دو عدد پیاز و فلفل های رنگی می ریزیم. ادویه جات ~ یک قاشق غذاخوری پاپریکا، ادویه کاری مرغ، نمک، یک قاشق فلفل و نصف قاشق غذاخوری گشنیز و زیره در آخر پنیر ورقه ای شده را اضافه می کنیم برای روی تاکو ~ پنیر موزارلا فر با دمای 200 درجه گرم می شود 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنینی مرغ و سس پ ستو🌿🥪 پرفروش ترین ایتم کافه ها چیزایی که واسه سس پستو میخوایم:۳۰۰ گرم ریحان پاک شده۱/۳ پیمونه روغن زیتون،۲ ق.غ پنیر پارمسان،۱ مشت گردو یا بادام زمینی یا مغز درخت کاج(صنوبر)،اب نصف لیمو ترش،نمک و‌فلفل سیاه برای مزه دار کردن سینه مرغ:نمک و‌فلفل سیاه+روغن زیتون و اراگانو یا اویشن. برای تاپینگ هم پنیر موزرالا تازه یا پنیر پیتزا یا گودا ورقه+گوجه و ریحون 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته‌چین مرغ مواد لازم برای ۴ نفر : برنج ۴ پیمانه مرغ ( سینه یا فیله ) ۵۰۰ گرم پیاز ۲ عدد زرشک ۵۰ گرم زعفران ادویه : زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه مرغ و نمک برای سس : ماست ۴ الی ۶ ق‌غ تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۱/۳ پیمانه گلاب ۳ ق‌غ زعفران ،نمک و فلفل سیاه ابتدا برنج را به مدت ۵ دقیقه پخته و آبکشی می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا کاملا سرد شود سپس پیاز را که به صورت خلالی خورد کرده‌ایم را با زردچوبه کمی تفت می‌دهیم و مرغ‌های تکه شده را به همراه فلفل سیاه ،ادویه مرغ و زعفران به آن اضافه می‌کنیم و ۲۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا پخته شود در آخر نمک و زرشک را اضافه می‌کنیم و از روی حرارت بر می‌داریم برای تهیه‌ی سس: تخم مرغ، زعفران، ماست نمک، فلفل سیاه، را با مقداری روغن و گلاب با هم مخلوط می‌کنیم و به برنج پخته شده اضافه و ترکیب می‌کنیم کف قالب یا قابلمه را مقداری چرب کرده و لایه به لایه از برنج ، مرغ و زرشک و مجدد برنج اضافه می‌کنیم و با پشت کفگیر به صورت فشرده در می‌آوریم به مدت ۱ ساعت با شعله ملایم دم می‌گذاریم 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
. ❌ پایان مشکلات بانوان ❌ . ❌ناباروری▣⃢ درد زیر دل ، تکرر ادرار ، قاعدگی دردناک ، نفستو بریده 😢 ▣⃢ درد کمر و لگن و کیست ،کلافه ات کرده ⁉️😷 ▣⃢ تنبلی تخمدان یا فیبروم و میوم داری ؟!🤧 ▣⃢ درمان تمام بیماری های بانوان اینجاس🤒 اونم ارگانیک و بدون عارضه ، کافیه فقط جوین شی 😍👇 ▣⃢ ❌تردید نکن بیا رضایت_درمان های داخل کانال رو نگاه کن و رایگان مشاوره شو 👇 https://eitaa.com/joinchat/1116275237C6b81e96484
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی کباب لرستانی 🧆😋😍 برای این شامی کباب خوشمزه نیاز داریم به 👇🏻 ۴۰۰گرم گوشت چرخ کرده ۱۰۰گرم سبزی ریحون ترخون گشنیز و جعفری (ریز خورد کنید ) ۸۰گرم گردو (باید پودر بشه) ۱ پیاز بزرگ (رنده ریز بزنید ) ۲قاشق غذاخوری نخودچی ۱عدد تخم مرغ ادویه ی بی نظیر آروما اسپایس ،نمک و پودر سیر برای سس غذا: ۱ پیاز بزرگ (رنده ریز کنید ) ۲۰گرم‌گردو ۲قاشق غ رب انار نمک *وقتی که شامی ها رو سرخ کردید ،پیاز رنده شده رو تو همون روغن بریزید و بعد گردو و رب انار و یک لیوان آب اضافه کنید .کمی شعله رو زیاد کنید تا آب بجوشه و تا جوش خورد شعله رو کم کنید و شامی ها رو بچینید توی سس بعد از بیست دقیقه تا نیم ساعت شامی کباب لرستانی شما آمادست 😍نوش جان♥️ 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜️جدید ترین شعبده بازی های 2024 👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻 برای آموزش وارد کانال زیربشین سنجاق شده📎📎 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/36700691Cb4f0ebf9ae 🔰 برای آموزش های بیشتر وارد کانال زیر بشین 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/36700691Cb4f0ebf9ae 🔱ورود افراد بی جنب ممنوع 🔞🔞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•بال مرغ با طعم سیر و پنیر🍖😍 هربلایی سر این بال مرغ بیاری بازم خوشمزه میشه😋 ~برای مرینیت: یه کیلو بال مرغ ۴ق غ پنیر پارمسان ۱/۴ پیمانه روغن زیتون ۱ ق غ آبلیمو ۱ ق چ از هرکدوم ازین ادویه ها:نمک ،فلفل ،پاپریکا ،زنجبیل ،پرک فلفل،پودر سیر پودر پیاز ۱/۲ ق چ رنده پوست لیمو ۳ ق غ جعفری ساطوری شده ~برای سس: ۶ ق غ پنیر پارمسال ۱/۴پیمانه کره ذوب شده ۳ ق غ جعفری ساطوری شده ۱ ق چ ابلیمو ۴ ق غ سس مایونز یه حبه سیر که تو فر کاملا پخته شده 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
آغـــــــــاز🟢ســـــــــمینار🔴زالــــــــو ⬇️اولین سمینار بزرگ تخصصی زالو درمانی در موسسه آموزشی حـــــکیم خیراندیش برگزار میشود 🟡مدرس : استاد حسن جامعی 🟢با حضور حکـــــیم خیراندیش 🔴گــــــواهی حضـــــور داد میشود ⬇️ســـــــــرفصــــــل ها ✅کاربرد زالو ✅آشنایی با خواص زالو ✅کار آفرینی با زالو ✅پرورش زالو ✅استفاده زالو در درمان 🔰نحوه برگزاری ✳️۲۵خرداد ماه جمعه ✳️تهران ✳️از ساعت ۱۰ الی ۱۶ ✅ به آیدی لطفا ارسال کنید جهت ثبت نام پیام دهید 🆔@Admin_porsesh ☎️۰۹۹۱۸۴۴۶۲۱ 🔴کانال رســــــمی حــــــکیم خــیراندیش 🆔https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•مجبوس میگو😋😍😋 خوشمزه ترین پلو جنوبی هست😍 ~موادلازم(۶نفر) برنج پاکستانی۳پیمانه (منم نصف ایرانی زدم نصف پاکستانی) میگو نیم کیلو پیاز خیلی درشت ۱عدد سیر۳الی۴حبه درشت گوجه۳عدد درشت رب ۱ق غ تمرهندی نصف بسته کوچیک (اول تمرهندی داخل ۱لیوان ابجوش میریزیم بعد با دست پنجه میزنیم تا هسته ازش جدا بشه وبعد از ابکش رد میکنیم آماده میشه) ~ادویه ها: برگ بو۳تیکه_جوزهندی رنده شده نوک ق چ_زیره سیاه نصف ق چ_پودرتخم گشنیز ۱ق چ_فلفل سیاه ۲ق چ_فلفل قرمز نصف ق چ_نمک ۲ق چ 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ۲۵۰ گرم ژامبون این حجم از غذا برای ۳نفر؟!؟! یه چیزی بین ساندویچ با پیتزا میتونه باشه این غذا ولی انقدر که خوشمزس جفتشونو میزنه حجم موادشم که استفاده کردم زیاد نیست ولی خوب سیر میکنه ماشالا 💪🏼😎 زدم تو کار غذاهای راحتا از این مدلا که تا گشنت شد بگی برم ۲ سواه درست کنم اینم دقیقا از همون دستس امتحانش کنو لذذذذت ببر 😍 نکته 🚨 ۱-وقتی خواستین سسو به مواد اضافه کنید از قبل از روی حرارت بر دارین تا کش پنیر از بین نره ۲-اگر فر‌ نداریم میتونید وقتی پنیر ریختین روی نون داخل ماهیتابه در بسته هم پنیرشو آب کنید -------- مواد لازم: ژامبون: ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم نان باگت: ۲عدد قارچ: ۲۰۰گرم برای سس: مایونز: ۳ق‌غ جعفری: ۲۰ گرم پیاز: ۱عد کوچک آویشن: ۱ق‌چ فلفل سیاه: نصف ق‌چ پودر سیر: ۱ق‌چ 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول گوشت و بادمجون 😍😋 بادمجون ورقه ورقه که سرخ شده باشه تقریبا دو تا بادمجون کافیه ی بسته خمیر یوفکا که فقط چند برگش کافیه بقیشو دوباره بزارید داخل فریزر مواد میانی هم همون سس ماکارونی گوشت چرخ کرده که همراه رب و پیاز داغ و ادویه تفت خورده نکته خمیرتونو بعد اینکه از بسته بندی در اوردید روشو با دستمال یا حوله مرطوب بپوشونید که خشک نشه اگر موقع پهن کردن خشک شده بود کمی اب بزنید مرطوب بشه اول ورقهای بادمجون سرخ شدرو بزارید بعد مایع گوشتیرو به صورت ی نوار طبق کلیپ فقط خیلی پهن و زیاد نباشه مواد میانیتون چون خمیرتون سنگین میشه و ممکنه بهم بریزه بعد به ارومی رول کنید و در نهایت طبق کلیپ برش بزنید من داخل قالبم گذاشتم روشو زرده تخم مرغ و کنجد زدم داخل فر ۱۶۰ درجه به مدت سی دقیقه فقط حواستون باشه چون یوفکا نازک ی وقت نسوزه مواد میانیتون پختس ❌ی نکته داخل فر دست ساز رو گازم بهتون قبلا یاد دادم میتونید درست کنید عالی میشه با بورانی بادمجون فوق العادس شما میتونید با سس قرمز یا سس سیر نوش جان کنید یا مثل من ی بادمجونو کبابی کنید بکوبید با ی حبه سیر و کمی فلفل و نمک داخل ماست قاطی کنید 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 لوبیا یک لیوان نخود یک لیوان عدس نصف لیوان سبزی آش نیم کیلو پیازدرشت ۳ عدد نعناخشک ۴ قاشق غذاخوری رشته آش تقریبا بین ۲۰۰ تا۲۵۰ گرم آب به میزان لازم نمک وفلفل وادویه به میزان لازم سیردرصورت دلخواه ۱۰ حبه کشک به میزان لازم ابتداپیازرویاخلالی یا رنده میکنیم بعدتفت میدیم یکمی که تفت خوردبهش سیروزردچوبه اضافه کرده بعدسبزی آش رومیریزیم تواین مرحله بهش آب اضافه کرده مقدارآب نبایدکم باشه بهش حبوبات روهم اضافه میکنیم میزاریم حدودا یکساعت تاسبزی پخته بشه بعدرشته هارو سه قسمت کرده داخل آش میریزیم تارشتها به اصطلاح دل بازکنه بعدنعناداغ روبهش اضافه کرده اجازه میدیم تاآش ماجابیفته تواین مرحله میتونید یکمی کشک اضافه کنین ویامثل من موقع سرو کشک روی آش بریزین وبه صورت دلخواه تزیین کنی 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ۲۵۰ گرم ژامبون این حجم از غذا برای ۳نفر؟!؟! یه چیزی بین ساندویچ با پیتزا میتونه باشه این غذا ولی انقدر که خوشمزس جفتشونو میزنه حجم موادشم که استفاده کردم زیاد نیست ولی خوب سیر میکنه ماشالا 💪🏼😎 زدم تو کار غذاهای راحتا از این مدلا که تا گشنت شد بگی برم ۲ سواه درست کنم اینم دقیقا از همون دستس امتحانش کنو لذذذذت ببر 😍 نکته 🚨 ۱-وقتی خواستین سسو به مواد اضافه کنید از قبل از روی حرارت بر دارین تا کش پنیر از بین نره ۲-اگر فر‌ نداریم میتونید وقتی پنیر ریختین روی نون داخل ماهیتابه در بسته هم پنیرشو آب کنید -------- مواد لازم: ژامبون: ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم نان باگت: ۲عدد قارچ: ۲۰۰گرم برای سس: مایونز: ۳ق‌غ جعفری: ۲۰ گرم پیاز: ۱عد کوچک آویشن: ۱ق‌چ فلفل سیاه: نصف ق‌چ پودر سیر: ۱ق‌چ 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول گوشت و بادمجون 😍😋 بادمجون ورقه ورقه که سرخ شده باشه تقریبا دو تا بادمجون کافیه ی بسته خمیر یوفکا که فقط چند برگش کافیه بقیشو دوباره بزارید داخل فریزر مواد میانی هم همون سس ماکارونی گوشت چرخ کرده که همراه رب و پیاز داغ و ادویه تفت خورده نکته خمیرتونو بعد اینکه از بسته بندی در اوردید روشو با دستمال یا حوله مرطوب بپوشونید که خشک نشه اگر موقع پهن کردن خشک شده بود کمی اب بزنید مرطوب بشه اول ورقهای بادمجون سرخ شدرو بزارید بعد مایع گوشتیرو به صورت ی نوار طبق کلیپ فقط خیلی پهن و زیاد نباشه مواد میانیتون چون خمیرتون سنگین میشه و ممکنه بهم بریزه بعد به ارومی رول کنید و در نهایت طبق کلیپ برش بزنید من داخل قالبم گذاشتم روشو زرده تخم مرغ و کنجد زدم داخل فر ۱۶۰ درجه به مدت سی دقیقه فقط حواستون باشه چون یوفکا نازک ی وقت نسوزه مواد میانیتون پختس ❌ی نکته داخل فر دست ساز رو گازم بهتون قبلا یاد دادم میتونید درست کنید عالی میشه با بورانی بادمجون فوق العادس شما میتونید با سس قرمز یا سس سیر نوش جان کنید یا مثل من ی بادمجونو کبابی کنید بکوبید با ی حبه سیر و کمی فلفل و نمک داخل ماست قاطی کنید 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ کلابو از سوپر میخری؟😏🫢 اونم وقتی توی خونه به این راحتی میتونی درستش کنی صد برابر خوشمزه تر و سالم تر از بیرونیا و خیلی به صرفه👌🏻 چیا میخوایم: ( برای ۱۲ تا کلاب مرغ)سینه مرغ ۱ عدد،(با پیاز،۲ حبه سیر،نمک،فلفل و زردچوبه میپزیم)،خیارشور رنده شده ۵-۶ عدد،فلفل دلمه ریز خرد شده ۲ قاشق،گوجه ریز خرد شده ۱ عدد متوسط،پیاز بنفش ریز خرد شده نصف ۱ عدد،سس مایونز ۳-۴ قاشق،آب لیموترش ۱-۲ قاشق،روغن زیتون ۲ قاشق،نمک-فلفل سیاه،نون تست ۱۲ عدد،کره برای روی نون ها . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی راحت و خوشمزه😍😋 مواد لازم: موز🍌 ۳ عدد نصف بسته بسکویت پتی بور🍪 یا ۱ بسته بیسکویت مادر یا ساقه طلایی و یا لوتوس خامه صبحانه 🥣۱ پیمانه شیر عسلی🍯 ۱/۳ پیمانه شیر 🥛۱/۴ پیمانه گردوی خورد شده ۱/۳ پیمانه شکلات تخته ای آب شده🍫 مقداری برای کاور کردن بستنی (به دلخواه) طبق ویدیو برو جلو و در آخر بستنی رو به مدت ۶ الی ۷ ساعت بذار توی فریزر تا خوب ببنده و بعد میتونی از قالب جدا کنی. 🟢اگر قالب بستنی نداری میتونی از لیوان یکبار مصرف استفاده کنی و داخلش یه چوب بستنی بذاری و وقتی بستنی یخ بست لیوان رو برش بزنی و بستنی رو دراری. 🟢و یا میتونی بستنی رو توی یه ظرف بریزی و در آخر اونو با اسکوپ سرو کنی. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه ماهی رو‌تکراری درست نکن اینجوری یه روش خیلی خوشمزه و متفاوته 😍 چیالازم داریم:فیله ماهی،پیاز بزرگ،فلفل دلمه ،لیمو،نمک فلفل پودرسیر پودرپیاز پاپریکا،زعفران طرزتهیه :فیله ماهی هارو مکعبی برش بزنید داخل ظرف بریزید پیاز رنده شده به همراه اب پیاز ‌وادویه ها و زعفران غلیظ رو به ماهی ها اضافه کنید،اجازه بدید چندساعت استراحت تامزه هابه خرد هم برن،فلفل دلمه اب رو مکعبی برش بزنید به همراه ماهی ها به سیخ بکشید و داخل ماهیتابه گریل باکره سرخ کنید نیم پخت که شدن زعفران و کره رو بافرچه بمالید ماهی که مغزپخت شد ماهی سیخی ماه امادس. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕باقالی پوست گرفته سیصدگرم 💕سیر دو حبه 💕تخم مرغ یک تا دو عدد 💕شوید خشک یک قاشق 💕نمک فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم 💕کره مقداری ✅طرزتهیه:⬇️⬇️ 💕تو قابلمه روغن و کره میریزیم و سیر و زردچوبه رو تفت میدیم بعد باقالی های پوست گرفته شده رو اضافه میکنیم و شوید و نمک و فلفل و خوب تفت میدیم. 💕تا زمانی که باقالی رنگ زردچوبه و کره رو بگیره. 💕بعد اب جوش میریزیم و صبر میکنیم تا باقالی ها حدود هشتاد درصد بپزه . 💕روش تخم مرغ میشکنیم وصبر میکنیم تا تخم مرغ هم بپزه. 💕دقت کنید اب این غذا باید کم باشه. 🍒. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥮🍫𖦹 ↜شما هم درخواست نونی دارید؟اگر دوست دارید نونی رو یاد بگیرین، حتما توی کامنت ها بنویسید، بهتون آموزش میدم...🥯 ↜راستی اگر عاشق الفبای نانوایی هستی، بیا توی پیج و فالو/و یادت نره❤️ ↜بفرست برای هر کسی که به این دستور احتیاج داره👌 ↜لایک و سیو و نظر یادت نره عزیزدلم ❤️ مواد لازم 🍚: آردفانتزی ۷۰۰ گرم پودر کاکائو ۶ گرم شکر ‌ ۷۰ گرم مخمرفوری ۱۴ گرم نمک ۱۰ گرم تخم‌مرغ ۲ عدد کره حیوانی ۱۰۰ گرم شکلات‌چیپسی ۱۵۰‌ گرم شیر ۳۹۲ گرم برای رومال: کمی پودر قهوه، تخم مرغ ، وانیل و کمی نمک طرز تهیه 🥮: ۱- ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم.🥣 ۲- تخم مرغ را اضافه میکنیم و سپس شیر را اضافه میکنیم.🥛 (دستور تخم مرغ و کره زیادی دارد، لطفاً مواظب آبخوری آردتون باشید و شیر را با احتیاط اضافه کنید.حدود ۵۰ گرم از شیر دستور را نزنید تا خمیر شما شل نشود. خمیر ما باید کاملا به تست کشش برسد،کمی رطوبت بالاست اما به دست نمیچسبد) ۳- کره را اضافه میکنیم و سپس ورز میدهیم تا سطح خمیر کاملا صاف و یکدست شود.🧈 ۴- روی خمیر را با نایلون میپوشانیم و به خمیر به مدت ۱۵ دقیقه استراحت اولیه میدهیم.🫓 ۵- بعد از استراحت اولیه ،پف خمیر را میگیریم و خمیر را به سه چانه تقسیم میکنیم.🥟 ۶- خمیر را فرم میدهیم و داخل قالب میگذاریم و روی خمیر را با نایلون میپوشانیم و به مدت ۱ تا ۱ونیم ساعت استراحت پایانی میدهیم تا حجم خمیر کاملا دو برابر شود.🍣 (فرم دهی خمیر بستگی به سلیقه و سایز قالبتون داره.) (سایز قالب من ۱۰×۲۰×۳۰ هست.) ۷- زمانی که خمیر به یک سانتی قالب رسید رومال میزنیم و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه میپزیم.🥧 (بستگی به بزرگی نون شما داره،هرچقدر نون بزرگ تر باشد، مسلما مدت زمان پخت شما بالا میرود. اگر دماسنج مایعات دارید، بعد از ۳۰ دقیقه، داخل نون فرو کنید اگر بالای ۹۴ بود یعنی پخته است ) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥮🍫𖦹 ︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵ ፧ 🌾༉ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. همه مواد به دمای محیط رسیده باشند. فنجان(استکان کمرباریک ترکی) موادلازم: 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر دانه ریز 1 فنجان شیر(حدود100گرم) 1 فنجان روغن(80گرم) 2 قاشق غذاخوری پودركاكائو کمی وانیل (دلخواه) 1 پاکت بیکینگ پودر(1قاشق مرباخوری ) 1 لیوان آرد سفید (لیوان دسته دار فرانسوی) 1 فنجان شکلات چیپسی یک فنجان پودرنارگیل خلال پسته وشکلات سفید برای تزیین. طرز تهیه : تخم مرغ و شکردر یک کاسه ریخته وباهمزن خوب میزنیم تا سبک وکرم رنگ شود. مواد مایع رابه نوبه اضافه کنید. مواد خشک (آرد وبیکینگ پودر وپودر کاکائو راکه از قبل الک کرده اید) رانیز کم کم اضافه ومخلوط کنید. در نهایت، قالب را چرب وبه دلخواه کمی بادام خورد شده ریخته ومایه کیک را اضافه وقالب را در یک ظرف بزرگتر از خودقالب کیک گذاشته ومقداری آب گرم درقالب ریخته وروی گاز باحرارت ملایم به مدت تقریبی حدود 30 تا 50 دقیقه گذاشته تا کیک پخته شود. وقتی کیک کاملاً خنک شد روی کیک را باشکلات سفید ذوب شده وخلال پسته تزیین کنید. درجه حرارت فر 180 درجه بعد 30دقیقه باخلال دندان چک کنید. حتماً دم کنی بزارید. شعله پخش کن فراموش نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بستنی وانیلی بدون ثعلب خانگی که خیلی هم راحت و سالم است. شیر: یک لیتر زرده تخم مرغ: ۸ عدد وانیل: یک قاشق چای خوری خامه: ۲۰۰ گرم شکر: ۲۰۰ گرم زرده ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود. شیر را جوشانده و کم کم روی زرده تخم مرغ ریخته،هم بزنید. دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا شیر داغ شود ولی نجوشد. بعد بگذارید تا مایه سرد شود، خامه را با آن مخلوط کرده و در ظرف فلزی مناسب ریخته و روی آن را بپوشانید و در فریزر قرار دهید. وقتی بستنی کمی یخ زد آن را هم بزنید و مجدد روی آن را با سلفون پوشانده و در فریزر قرار دهید. این کار را سه بار انجام دهید تا بستنی غلیظ و کشدار شود. هم زدن مکرر بستنی جلوگیری از یخ زدگی آن میکند.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛