فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی سنتی زعفرونی
مواد لازم:
شیر 🥛۲ لیتر
شکر🍚 ۳ پیمانه
ثعلب ۳ ق.غ
خامه صبحانه🥣 ۲۰۰ گرم
گلاب🌹 نصف پیمانه
زعفران💛 نصف پیمانه
مغزیجات دلخواه 🌰🥜
✨توضیحات✨
در ابتدا بگم که من چون قالبم بزرگ بود ازین میزان مواد استفاده کردم شما میتونید نصف کنید .
خب در مورد اینکه چرا یخ نمیزنه 👇
شیرتون باید پر چرب باشه ، ثعلب رو اندازه بزنید ( عامل کش ثعلبه ) ، وقتی زعفران و گلاب رو زدید باید بزارید موادتون بخار کنه تا هم به غلظت برسه هم آب اضافی خارج بشه .
مدام هم بزنید که ثعلب ته نشین نشه
اگر حس میکنید گلوله شده در نهایت میتونید از صافی عبور بدید .
در نهایت برای من ۶ بار طول کشید این فرایند فریزر
هر یک ساعت یک بار
اگر نیاز بود بیشتر هم میتونید انجام بدید .
به جای پسته میتونید از گردو هم استفاده کنید .
🌼👉
🌼👉 .
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_سبزی_مدرن
اینجوری درستش کن😍😋
کوکو سبزی یه غذای خوشمزه و همه پسنده
این بار با این روشی که بهت یاد دادم درستش کن
قول میدم عاشقش بشی 🤩
مواد لازم:
یک کاسه سبزی کوکو
سه عدد تخم مرغ درشت
نصف لیوان گردو
نصف لیوان زرشک
پودر سیر
پاپریکا
نمک
فلفل
زردچوبه
نون باگت
داخل ویدیو کامل مراحل مشخصه 😊
هر طرف نون پنج دقیقه سرخ بشه کافیه
زرشک و گردو قابل حذ**ف شدنه
🌼👉
🌼👉 .
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجان
اگر بادمجون دوست داری این ویدیو رو نبین ❌
چون بشدت عاشقش میشی وهر روز درستش میکنی 😍
👇🏻نیازداریم به
بادمجون 🍆
گوجه 🍅
نمک زردچوبه فلفل سیاه 🧂
کشک🥛
نعناع ☘️
بادمجون رو پوست میگیریم گوجه رو هم چهارقاچ میکنیم اول بادمجون رو سرخ میکنیم ازتابه خارج میکنیم پیازرو نگینی میکنیم تفت که دادیم گوجه رو میزاریم دربشو میبندیم بخارکنه که پوست گوجه گرفته بشه بادمجون رو هم میریزیم حسابی میکوبیم نمک وزردچوبه وفلفل سیاه میزنیم با دوقاشق کشک میزاریم بیست دقیقه بپزه بعد یه نعناع داغ درست میکنیم نوش جان♥
🌼👉
🌼👉 .
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش امروز عالیه شیک جذاب و متفاوت 🤗👌
حتما حتما سیوش کن که گمش نکنی
#کوکو_دورنگ
مواد کوکو سیب زمینی
سیب زمینی ۳عدد
تخم مرغ ۲عدد
نمک فلفل زردچوبه به اندازه لازم
مواد کوکو سبزی
سبزی کوکو ۱پیمانه سر پر
تخم مرغ ۲عدد
گردوی خردشده ۴ق غ خ
آرد ۱ق غ خ
نمک فلفل زردچوبه به اندازه لازم
سیب زمینی رو رنده کنید بهش تخم مرغ و ادویه هارو بزنید خوب مخلوط کنید وداخل تابه روغن بریزید مواد کوکو رو بریزید و درشو ببندین که نیم پز بشه
برای کوکو سبزی همه مواد روباهم مخلوط کنید وخوب هم بزنید وقتی سیب زمینی نیم بند شد کوکو سبزی رو روش بریزید وباز درشو ببندین تا سبزی خودشو بگیره.برش بزنید وبه ارومی برگردونیدتاطرف دیگه هم سرخ بشه.وکوکو سبزی ما آمادست نوش جون♥
🌼👉
🌼👉 .
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_سبزی_مدرن
اینجوری درستش کن😍😋
کوکو سبزی یه غذای خوشمزه و همه پسنده
این بار با این روشی که بهت یاد دادم درستش کن
قول میدم عاشقش بشی 🤩
مواد لازم:
یک کاسه سبزی کوکو
سه عدد تخم مرغ درشت
نصف لیوان گردو
نصف لیوان زرشک
پودر سیر
پاپریکا
نمک
فلفل
زردچوبه
نون باگت
داخل ویدیو کامل مراحل مشخصه 😊
هر طرف نون پنج دقیقه سرخ بشه کافیه
زرشک و گردو قابل حذ**ف شدنه
🌼👉
🌼👉 .
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_سبزی_مدرن
اینجوری درستش کن😍😋
کوکو سبزی یه غذای خوشمزه و همه پسنده
این بار با این روشی که بهت یاد دادم درستش کن
قول میدم عاشقش بشی 🤩
مواد لازم:
یک کاسه سبزی کوکو
سه عدد تخم مرغ درشت
نصف لیوان گردو
نصف لیوان زرشک
پودر سیر
پاپریکا
نمک
فلفل
زردچوبه
نون باگت
داخل ویدیو کامل مراحل مشخصه 😊
هر طرف نون پنج دقیقه سرخ بشه کافیه
زرشک و گردو قابل حذ**ف شدنه
🌼👉
🌼👉 .
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مارمالاد_هویج 😋😋👌👌کار تینا خانم با دستور👇
🥕🥕مارمالاد یعنی مربای له شده
مواد لازم:
هویج : 500 گرم
شکر : 500 گرم میتونید کمترم بزنید تا ۳۵۰گرم
پودر ژلاتین : 1/2 قاشق چایخوری گلاب : 1/4 استکان من نزدم جاش وانیل زدم
پودر هل : 1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده : 1 قاشق چایخوری آبلیمو : 2 قاشق چایخوری یا مقدارکم جوهرلیمو
طرز تهیه: هویج را پوست بگیرید و خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 2 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید هویج بپزد و نرم شود آب داخل قابلمه کشیده میشه ولی مواظب باشید هویج ها ته نگیره با حرارت بسیارکم سپس دوست داشتید با میکسر هویج را پوره کنید.
هویج پوره شده را مجدد داخل قابلمه بریزید ، شکر را اضافه و مخلوط کنید وبزاریدرو اجاق حرارت بسیارملایم ، پس از اینکه مربا جا افتاد مخلوط ژلاتین و گلاب ( گلاب و پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا حل شود ) ، زعفران ، پودر هل و آبلیمو یاجوهرلیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
اجازه دهید مارمالاد خنک شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید
.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کشمشی یک تخم مرغی اونم بدون فر🥧 😍✌🏻
📌موادلازم:
تخم مرغ....۱عدد 🥚
ماست...دو سوم 🥛
آرد....یک ونیم لیوان🫓🫓
روغن...یک سوم پیمانه 🥂
وانیل...نوک ق چ خ🥄🥄
بکینگ پودر....یک ق چ خ🥄🥄
شکر...نصف لیوان🍶🍶
کشمش به میزان دلخواه
آشپزخونه ی خونگی👩🍳
🥧🥧طرزتهیه:
✅تخم مرغ وانیل وشکر هم زده تاکرم رنگ شود بعد روغن و ماشین رااضافه کنید درحدمخلوط شدن هم بزنید
✅درنهایت آرد وبکینگپودر الک شده اضافه کرده هم میزنیم تایکدست شود
✅ حالا کشمشها رو حسابی آرد مالی کنید تا ته نشین نشن
✅قابلمه راچرب کرده موادکیک داخل قابلمه بریزید
✅روی شعله پخش کن ازقبل گرم شده بادم کنی به مدت ۴۰تا۴۵ دقیقه قرار میدیم
✅برای داخل فردمای ۱۸۰درجه به مدت ۴۵ تا۵۰ دقیقه
نکته... اگه تخم مرغتون خیلی ریز بود میتونین دو تا تخم مرغ اضافه کنید ولی من با همون یه دونه تخم مرغ درستش کردم
.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_کنسروی اشرف سلطانی
#کنسرو_قورمه_سبزی
غذای مورد نظر در بپزید هر غذای که دوست دارید ومورد علاقه خانواده هست میتونید کنسرو کنید
شیشه ها پر کنید از مواد غذای پخته شده ،در شیشه رو محکم ببندید در شیشه حتمااااااا فلزی باشه واز سالم بودن ونشکن بودن شیشه مطمین باشید شیشه سس،عالیه وشیشه ها داخل قابلمه نسبتا بزرگ بچینید اب سرد میریزیم سعی کنید آب تا لبه شیشه ها رو بگیره .شیشه های من بزرگ بودن آب تا لبه شیشه ها نیومد.شما هم ندارید این یک بند انگشت مشکلی نداره
وروی حرارت میزاریم تا به نقطه جوش برسه یادتون نره اولین جوش که زد بعد از اولین جوش ۱۵ الی ۲۰ الی بیست وپنج دقیقه بجوشه وگاز روخاموش کنید واب کمی که از داغی افتاده شیشه ها رو بیرون بیارید
و وارونه کنید.آگه نفس ندادن تا یکماه ماندگاری دارن ولی آگه دیدید یکی از آنها نفس میده (هواپس میده از لابلای درب شیشه حبابهای کوچکی میزنه بیرون) زود تر مصرف کنید از سالم بودن شیشه مطمئن شید
عزیزان درب شیشه حتماااا فلزی باشه
هر وقت خواستید خورشتها رو مصرف کنید بریزید داخل قابلمه گرم کنید .
برای کنسرو خورشت رو کمی رقیق تر از قبل بردارید.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_چاپ_تصاویر_پرتره_خوراکی_روی_شکلات
از این ایده میتوانید برای چاپ بنر و ... نیز روی شکلات استفاده کنید.
عکسهای خوراکی یا بنرهای دلخواهتان با سایز متناسبِ با قالبتان را میتوانید تهیه کنید. بعضی از فروشگاههای لوازم قنادی چاپ خوراکی را انجام میدهند.
پشت این عکسها یک برچسب غیر خوراکی دارد که زمان استفاده باید آن را جدا کنید.
حتما از قالبهایی استفاده کنید که کف آنها صاف باشد و عکستان در آنها صاف قرار گیرد. میتوانید از انواع قالبهای سیلیکونی یا طلقی استفاده کنید.
تصویر را برش بزنید. برچسب پشت آن را جدا کنید و از سمت تصویر داخل قالب بگذارید به طوری که پشت عکس رو به شما باشد. سپس شکلات را ذوب کنید و اجازه دهید از دما بیفتد و همدمای بدن شود. سپس شکلات را در قالب بریزید. چند بار به ارامی قالب را روی سطح کار بکوبید تا سطح شکلات صاف شود و حبابی در آن نماند. سپس قالب را چند دقیقه در فریزر بگذارید تا شکلات ببندد. فریزر بهتر از یخچال است چون باعث براقتر شدن شکلات میشود.
بعد ازاطمینان از بسته شدن شکلات, به راحتی آن را دراورید..
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سالاد نودل😋•
باورم نمیشد انقد خوشمزه بشه تااینکه درستش کردم😍
~❤️موادلازم:
دوبسته نودل مرغ
نصف یک عدد کلم
نصف یک عدد فلفل دلمه
سه ورق ژامبون
چهارعدد خیارشور و زیتون
سس مایونز سه قاشق غ خ
ماست دوقاشق غ خ
فلفل و نمک به مقدارلازم
کنسرو سبزیجات پخته(نخودفرنگی،هویج،ذرت) یک پیمانه
#سالاد نودل
آشپزخونه ی خونگی👩🍳
.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_پیتزا😋😋👍👍 کار یاسمین خانم از اعضای گروه با دستور👇👇👏👏👏
موادلازم :
ماست 1لیوان
سوسیس مقداری خرد شده
پنیر پیتزا 100 گرم(1لیوان)
ماست 1 لیوان
گوجه فرنگی 1عددبزرگ
تخم مرغ 2 عدد
زیتون سیاه مقداری
جعفری خرد شده مقداری
آرد 2تا 2/5لیوان
طرز تهیه :
طبق ویدئو تمام مواد رو خرد کنید.
ابتدا تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید تا از لختگی دربیاد وبعد پنیر پیتزا را بریزید وکمی هم بزنید وبقیه مواد بجز آرد رو به نوبه بریزید وهم بزنید ودرآخر آرد را کم کم اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد (مثل ماست سفت) وبعد در تابه 3 قاشق غذاخوری روغن بریزید واز مواد به اندازه کافی بریزید وبا حرارت متوسط سرخ کنید...بجای سوسیس ژامبون مرغ ریختم
#آشپزخونه ی خونگی
.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میگو زعفرانی
آشپزخونه ی خونگی👩🍳
مواد لازم:
میگو🦐
پیاز🧅
زعفرون💛
زردچوبه
نمک و فلفل🌶🧂
واسه میگو زعفرونی اول میگوها رو با زردچوبه زعفرون و نمک و فلفل یکساعت مزه دار کردم
بعد توی ماهیتابه پیاز خلالی رو کمی تفت دادم و زرد چوبه و فلفل و زعفرون زدم و همین که کاراملی شد از ماهیتابه خارج کردم.
توی همون ماهیتابه میگو ها رو تفت دادم و بهش گراماسا ، پودر سیر و پودر انبه و نمک و فلفل زدم و در نهایت پیاز داغ کاراملی و گردو و زرشک اضافه کردم.
(ترکیبش فوق العاده لذیذ میشه)
#آشپزخونه ی خونگی👩🍳
.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت سیب زمینی 🍳🥔😍😋
مواد لازم
سیب زمینی🥔
تخم مرغ🍳
نمک🧂
فلفل🌶
روغن زیتون🍾
.
.
روش
یک سیب زمینی را به برش های خیلی نازک برش دهید.
آنها را در یک تابه با روغن قرار دهید ، یکی بر روی دیگری دایره ایجاد کرده و یک سوراخ در مرکز آن بگذارید. بگذارید بپزد.
با استفاده از یک صفحه برش ها را با دقت برگردانید و دایره را سالم نگه دارید.
یک تخم مرغ در مرکز ریخته ، نمک و فلفل را اضافه کنید. آنقدر بپزید تا سفیده تخم مرغ کاملا بپزه اما زرده حالت عسلی داشته باشد.
🥗🍔.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_سیب_زمینی😍😋
سیب زمینی آبپز ۴ عدد
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرپر
نمک وفلفل به میزان لازم
سوسیس دوعدد
پیازچه ۲قاشق غذاخوری
آب ولرم یک لیوان
آرد تقریبا ۲ونیم تا۳لیوان
سیب زمینی ابپز رو پوره کرده بهش آب ولرم رواضافه میکنیم هم میزنیم تاسیب زمینی باآب کاملا مخلوط بشه بعدخمیرمایه ،سوسیس،پیازچه ونمک وفلفل رواضافه کرده ودراخراردروکم کم میریزیم تاجایی که خمیرچسبندگی زیادنداشته باشه درانتهادستمون رویکمی چرب کرده وخمیرروجمع میکنیم روی خمیررومیپوشانیم بهش استراحت میدیم تاحجم خمیردوبرابربشه ازخمیر به اندازه دلخواه برمیداریم گردمیکنیم دوباره ده دقیقه دیگه استراحت میدیم وتوروغن داغ سرخ میکنیم
🍔🥗.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه فلفل😍😋
مواد لازم ( ٥ نفر)
فلفل دلمه >> ٥ عدد
گوشت چرخ كرده >> ٢٥٠ گرم
برنج >> ١ پيمانه
لپه >> ١ پيمانه
ترخون >> ١ قاشق چ خ
مرزه >> ١ قاشق چ خ
رب >> ١ قاشق غ خ
گوجه >> ١ عدد .
.
مواد سس
پياز ١ عدد
رب >> ١ قاشق غ خ
نمك و فلفل و زردچوبه
غوره >> ١ قاشق غ خ
فلفل شيرين >> ٣ عدد .
.
چطور درست كنيم 👨🏻🍳
پياز نگيني و تفت بدين ،گوشت رو هم همينطور،نمك و فلفل و زردچوبه رو اضافه كنيد،بعد از چند دقيقه سرخ كردن گوشت ،گوجه نگيني رو اضافه كنيد،حالا نوبت اضافه كردن رب ،اون رو هم خوب تفت بدين،مرحله بعد لپه و برنج كاملا پخته رو اضافه كنيد،در اخر هم ترخون و مرزه رو اضافه كنيد ،چند دقيقه رو حرارت نگه دارين و بزارين كنار،حالا داخل فلفل دلمه رو نمك بريزين ،چند دقيقه برعكس كنيد تا تلخيش بره و توش رو پر كنيد از مواد،مرحله بعدي پياز و تفت بدين و نمك و فلفل و زرد چوبه رو اضافه كنيد بعد رب و تفت بدين ،در آخر هم ١ ليوان اب بريزيد و غوره و فلفل شيرين رو اضافه كنيد يك قل زد ،فلفل هارو بچينيد ،در ظرف رو ببنديد ،بعد از ٤٥ دقيقه آمادست❤️
.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥗🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_ماست_ارومیه😍😋
سبزی آش(گشنیز ؛جعفری؛تره؛اسفناج و ریحون و برگ چغندر فلفل) ۱کیلو
روغن برا پیازداغ
نخودِپخته ۱ لیوان
لوبیا چیتی ۱لیوان
بلغور گندم نصف لیوان
برنج ۱سوم لیوان
گوجه فرنگی ۱عدد بزرگ رب۲ق غ
فلفل سبز تازه چندعدد.نمک
ماست چکیده ۵۰۰گرم
ابتدا پیاز هارو خردمیکنیم و توی روغن داغ سرخشون میکنیم همین که کمی سبک و طلایی شدن زردچوبه بهش اضافه میکنیم بعد بلغور و نخود ولوبیا رو بهش اضافه میکنیم آبجوش میریزیم وشعله رو کم میکنیم مواد نیمپز که شد ۴،۵قاشق عدس خیس شده رو میریزیم ومیزارم کامل بپزه و لعاب بده بعد پخته شدن سبزی آش خردشده وشسته شده آب قلم رو هم میریزم یه همی میزنیم یه کم که سبزیها پختن فلفل و برنج وگوجه فرنگی خردشده ومیریزیم و هم میزنیم نمکشوچک میکنیم و میزاریم تا سبزی بپزه (حدود۱۵ دقیقه)وغذا جابیوفته بعد شعله روخاموش میکنیم درظرف دیگه برا روی آش پیاز داغ میکنیم رب وفلفل قرمز وسیاه میزنیم وتفت میدم سیرهارو له میکنیم ماست رو آماده میکنیم وآش رو درظرف سرو میکشیم ماست وسیر میزنیم وخوب قاطی میکنی وباپیازداغ ورب تزیین میکنیم
🍔🥗.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_مسما😍😋
مواد لازم
مرغ: ۱.۴ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
هویج: ۱ عدد
آلوبخارا: ۱۷ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
آبلیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
پیاز ها را رنده می کنیم.
مرغ ها را با آبلیمو، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار می کنیم و با درب پوشیده دو ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
دو طرف مرغ ها را بعد مزه دار شدن داخل روغن فراوان سرخ می کنیم.
مرغ ها را برداشته و روغن اضافه را از تابه برمی داریم.
پیاز ها را داخل روغن تفت می دهیم و پس از سبک شدن پیازها، به ترتیب هویج ریزکرده، آلوبخارا، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را ریخته و تفت می دهیم، مرغ های سرخ شده را به همراه زعفران دمکرده و دو لیوان آب به مواد اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن آب شعله را کم کرده و درب تابه را قرار داده و حدود یک ساعت و نیم غذا را می پزیم
🥗🍔.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک یخچالی موزاییکی😍👌👌 کار زهره خانم👇👇
شیر ۲ لیوان
شکر پنج قاشق غ خ
کره ۴۰ گرم ( من دو قاشق و نصف ریختم)
پودر کاکائو سه قاشق غ خ
بیسکوییت بتی پور دو بسته و نصفی
شیر و شکر و کره و پودر کاکائو را مخلوط کنید روی شعله بگذارید تا ذرات شکر حل شود سپس شعله را خاموش کنید و بگذارید سرد شود .
بیسکویتها را خرد کنید و سس را روی بیسکویتها بریزید هم بزنید .کف قالب مورد نظر را پلاستیک فریزر پهن کنید مواد را داخل قالب بریزید با قاشق صاف کنید بمدت چهار پنج ساعت بگذارید یخچال تا ببند سپس از قالب جدا کنید و سرو کنید
میتونید از گردو یا فندق هم داخل مواد استفاده کنید .
.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برگر😍😋
خوشمزه بودن این برگر برای استفاده از گوشته که من ۲۰ درصد از گوشت گوسفندی استفاده کردم
مواد لازم👇
گوشت ۷۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه
مواد ماست و بادمجون👇
ماست ترش ۲ پیمانه
بادمجون ۴ عدد
سیر ۱ حبه
لیمو نصف
روغن زیتون ۲ قاشق
نمک وفلفل سیاه
پیاز کاراملی👇
پیاز ۳ عدد
شکر قهوه ای ۱ قاشق
سرکه بالزامیک ۲ قاشق
نمک و فلفل سیاه
🥗🍔.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_تابه_ای😍😋
خمیرپیتزا
آرد ۳لیوان
آب ولرم تقریبایک لیوان
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری
نمک کمی
روغن مایع دوقاشق غذاخوری
همه موادبجزروغن روباهم مخلوط کرده وقتی خمیرجمع شدبهش روغن رواضافه کرده ورزمیدیم وحدودایکساعت استراحت میدیم
بعدخمیررو مطابق فیلم گردکرده داخل تابه چرب شده بافاصله میچینیم دوباره یک ربع استراحت داده وبا لیوان روی خمیرروفشارداده تاحفره ایجادبشه وموادروداخلش میریزیم وبازرده تخم مرغ وزعفران رومال میزنیم وروی حرارت ملایم میزاریم
موادپیتزاهم دلخواه هست من ازسوسیس سرخ شده،فلفل دلمه،ذرت،پنیرپیتزا،سس کچاب،قارچ استفاده کردم
🥗🍔.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله😍😋
روش 👇
هر بسته ژله شفاف رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار اب جوش هم بزنین تا شفاف بشه (بنماری)
برای ژله ی مات، هر بسته ژله رو با یک لیوان اب جوش بنماری کنین و بذارین سرد بشه
بعد از سرد شدن ژله، نصف لیوان شیر واسه هر بسته بریزین
ژله آلوئه ورا شفاف رو تو قالب بریزین و بذارین تو یخچال ببنده
سمبه های مخصوص فوندانت رو تو اب جوش بذارین تا داغ بشه و با سایز های مختلف مثل ویدیو تو ژله حفره ایجاد کنین
با قلممو و رنگ خوراکی مشکی تو حفره دوتا نقطه به عنوان چشم بکشین
تو حفره ها ژله های رنگی بریزین و بذارین نیمبند بشه
به دلخواه میتونین وسط قالب رو ژله گل کوچولو بذارین
ژله الوئه ورا شفاف بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند بشه
ژله های دیگه رو به ترتیب بعد از نیمبند شدن ژله ی تو قالب به ارومی بریزین
و بعد از اخرین لایه بذارین ژله حدودا 6 ساعت تو یخچال بمونه تا سفت بشه
وقتی ژله سفت شد قالب رو چند ثانیه تو اب گرم بذارین و ژله رو برگردونین تو ظرف سرو.
🥗🍔.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋اسنک پنیری😍
پیاز یک عدد
سینه ی مرغ ۳۰۰ گرم
هویج ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای یک عدد
رب یک قاشق غذاخوری
نان تست ۸ عدد
مایونز ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
فلفل به میزان لازم
در ابتدا پیاز ها را خرد کرده و تفت داده کمی که تغییر رنگ داد مرغ های خرد شده را اضافه کرده و وقتی طلایی شد ، فلفل دلمه و هویج را اضافه کرده. رب اضافه کرده و کمی آب اضافه کرده و اجازه دهید غلیظ شود. کف ظرف فر را چرب کرده و پنیر را روی نان زده . سپس خوراک مرغ ، نان تست و مخلوط مایونز و پنیر را اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده و نوش جان
🥗🍔.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_اسفناج😍😋
اسفناج حدود ۵۰۰گرم
خمیریوفکای
پنیر پیتزا یا پنیر خامه ای
قارچ در صورت دلخواه
سیر 1حبه
نمک ، فلفل ، زردچوبه،پولبیبر
تخم مرغ یک عدد
آب یا شیر نصف استکان
زده تخم مرغ 1عدد
کنجد وسیاه دونه
اول از همه اسفناج هارو شسته و ساقه های بلندش رو کوتاه میکنیم،خشک که شد،داخل تابه با یکم روغن زیتون یا روغن مایع به همراه قارچ و یک حبه سیر رنده شده و فلفل و پاپریکا و نمک و ادویه کاری تفت میدیم تا اسفناج ها و قارچ آب بندازن بعد مواد اسفناج و قارچمون که آماده شد،داخل یه کاسه میریزیم میزاریم کنار یدونه تخم مرغ رو با یکم فلفل و نصف استکان آب(یا شیر) حسابی مخلوط میکنیم تالختگی تخم مرغ بره،میزاریم کنار. خمیر یوفکا رو ۲ لایه روی یه سطح پهن میکنیم،از مواد تخم مرغی بهش میزنیم واز قسمت طول خمیر مواد اسفناج و قارچ رو میریزیم ازهمون سمت طول خمیر آهسته لول میکنیم،خمیر لول شده رو داخل ظرف دایره،بصورت حلقوی میچینیم،بعد با زرده تخم مرغ رومال میکنیمش و روش کنجد وسیاه دونه میریزیم میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۰دقیقه
🥗🍔.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛