eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسون‌ترین که میتونین تو خونه درست کنین😍😘 مواد لازم 👇 به ازای هر پیمانه آرد ۱ و ۱/۲ ق.چ بیکینگ پودر ۱/۴ ق.چ نمک نصف پیمانه ماست یونانی یا ماست چکیده نکات 👇 🔹با نسبتی که گفتم خودتون میتونید میزان مواد رو برای هر تعداد که میخواید درست کنید.😍 🔹واسه روی پیتزا هم که سلیقه‌ای هر کی هر چی دوست داره. من ژامبون،سالامی،قارچ،فلفل دلمه‌ای،پیاز و پنیر ریختم. 🔸واسه پخت اگر داخل ماکروویو درست میکنید روی پخت ترکیبی کانوکشن و گریل بذارید.(اصولا خود ماکرو برنامه پخت پیتزا داره)🍽 . 🔹اگر توی فر درست میکنید بدونید این خمیر کمی نیاز به پخت بیشتری داره.😉 🔸داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده حدود ۲۰ دقیقه بپزه و ۵ دقیقه هم گریل رو روشن کنین که روی پیتزا هم برشته شه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•محلبی کادایف😋• بافتِ زیر و‌روش ترد و وسطش مثلِ پنبه میمونه، از بس که نرم و سفیده🥳 ~❤️چیا میخوایم: رشته کادایف ۲۰۰ گرم(کمی خردش کنید) کره ۸۰‌گرم پودر هل و‌زعفران به مقدارِ دلخواه شکر سفید ۴ ق س گردو ریز خرد شده ۱/۲ پیمانه شیر ۳ پیمانه شکر سفید ۱/۴ پیمانه نشاسته ذرت ۵ ق س خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه عرق بهارنارنج یا گلاب ۱ ق س(بعد از اینکه کِرِمُ خاموش کردین اضافه کنید) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت بازاری نخرر👀👀👀 .دوتا سينه مرغ ٦ق غ پودر سوخاري نمك فلفل سياه يك تا ۲ق غ سس خردل يك تا ۲ق غ سس كچاپ ١٠٠گرم پنير پيتزا ۳حبه سير ١عدد پياز . حواستون باشه ضخامت ناگت ها زياد نباشه كه موقع سرخ شدن مغز پخت بشه . ميتونيد تازه مصرف كنيد يا به صورت نيمه اماده تو فريزر تا سه ماه نگهداري كنيد و تو مواقع نياز ازش استفاده كنيد . براي مدرسه و لقمه هاي مدرسه بچه ها هم خيلي مناسب خيالتون از بابت كيفيت هم راحت . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این یه غذای ترکیه ایه فوق العاده لذیذه که ترکیباتش باهم بی نظیره برای گوشت کبابیش: گوشت جرخکرده ۳۰۰_۴۰۰ گرم پیاز ۱ عدد بزرگ فلفل دلمه ای یا کاپری جعفری ادویه (نمک و فلفل،پودرسیر،کاری،پاپریکا) پیاز و فلفل کاپری و جعفری و ادویه رو داخل میکسر میریزیم و آبشو میگیریم و با گوشت ترکیب میکنیم میکنیم و به شکل کباب های کوچیک در میاریک و داخل تابه با کره سرخ میکنیم برای سس گوجه: ۳ عدد گوجه رو با ۱ قاشق رب گوجه و ادویه(نمک و فلفل و پاپریکا ) داخل میکسر میکس میکنیم و با روغن تفت میدیم تا سس بدست بیاد برای بروانی بادمجون: ۲ عدد بادمجون کبابی شده باماست چکیده و ۱ حبه سیر و نمک ترکیب کنید نون بربری رو به تکه های کوچیک برش بزنید و داخل ظرف اول نون بعد سس کوجه بعد ماست بادمجون و کباب ها در آخرم روش جعفری تازه میریزیم و به دلخواه میتونید کره ی آب شده روی گوشت بریزید و تمام . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چيپس خونگي با سس سبز ممنونم از این خوشمزه جذاب مواد لازم 👨🏻‍🍳 سيب زميني ٣ عدد بزرگ🥔 يخ ٢ قالب سركه سفيد نصف فنجون ادويه هاي سيب زميني 👇 نمك و فلفل سياه و پودر سير و پودر آويشن و فلفل قرمز ( هر كدوم ١ قاشق چ خ ) روغن زيتون نصف فنجون مواد سس سبز 👇 جعفري يك دسته سير ٢ عدد فلفل چيلي نصف قاشق چ خ نمك فلفل سياه( هر كدوم نصف قاشق چ خ) ليمو نصف روغن زيتون نصف فنجون . . سيب زميني هارو كاملا بشوريد چون قرار نيست پوستش گرفته بشه و تا ميتونيد نازك خرد كنيد،بعد آب كه جوش اومد اونارو ٥ دقيقه بپزيد ( البته به نوع سيب زميني تا ١٠ دقيقه هم جا داره ) حالا به آب و يخ سركه سفيد اضافه كنيد و سريعا سيب هارو داخل آب سرد شك بدين و اونا تا جايي كه ميشه خشك كنيد (هرچي بيشتر خشكش كنيد بيشتر ترد ميشه و سريع تر ) حالا ادويه و روغن زيتون بزنيد بعد مثل من به سيخ بكشيد( درجه حرارت فر هم ١٨٠ خوبه زمانش هم هر طرفش ١٠ الي ١٥ دقيقه) يا داخل روغن سرخ كنيد سس سبزم كه راحت درست ميشه ميتونيد به سس سبز گشنيز و پياز هم اضافه كنيد ❤️ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو_سبزیجات😍😋 اگر به دنبال یک دستور پخت برنج متفاوت و خوشمزه هستید، این برای شماست. مرغ رو باهاش سرو کردم 1.5 فنجان برنج باسماتی، 2 عدد هویج، 1 عدد فلفل کاپی، 1 فنجان نخود فرنگی آب پز، 1 عدد پیاز، 1 حبه سیر، 2 ق غ روغن، 1 ق غ کره، 2.5 لیوان آب داغ، 1 ق چ ادویه کاری، 1/2 ق چ زردچوبه، 1/2 ق چ پودر فلفل قرمز، پودر زنجبیل نوک ق چ (ضروری نیست اما طعم و تلخی خوبی می دهد)، نمک 🔴هویج، پیاز، سیر و فلفل کاپی را به مکعب کوچک برش می دهیم. روغن مایع و کره را در یک تابه مناسب می ریزیم. پیاز و سیر را 2 دقیقه تفت می دهیم هویج را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دادن را ادامه دهید و هر از گاهی هم بزنید. کاپیا به آن اضافه شده است. بعد از اضافه کردن نخودها، بعد از 2 تا 3 دور هم زدن، برنج آبکش شده، نمک و ادویه را اضافه کرده و به مدت 1-2 دقیقه با هم زدن مرتب تفت می دهیم. در آخر آب داغ به آن اضافه می کنند، مخلوط می کنند - با درب به این صورت بسته روی حرارت ملایم می پزند تا کاملا آبش را بگیرد (بدون هم زدن). وقتی آب کاملا جذب شد، حرارت گاز را کم کرده تا20 دقیقه دم بکشد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیمه نثار قزوین😍😋 مواد لازم : برنج ۵ پیمانه محلول زعفران نمک، فلفل سیاه عرق هل و گلاب خلال بادام ۱ پیمانه خلال پرتقال ۱ پیمانه گوشت گوسفندی ۶۰۰ گرم خلال پسته ۱ پیمانه روغن محلی یا کره رب گوجه ۲ ق غ مقداری گرد لیمو پیاز بزرگ ۲ عدد کمی پودر زیره زرشک ۱ پیمانه پودر دارچین شکر ۲ ق غ زردچوبه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیره پلو ✅زیره به کاهش وزن و چربی خون کمک میکنه ✅طبع زیره سیاه گرمه و برای درمان نفخ و سو هاضمه استفاده می کردند ✅زیره را کمی آسیاب کردم که عطر بیشتری به غذا بده و هضم راحتری داشته باشه برنج ۲ پیمانه، پیاز ۲ عدد، گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم، زیره سیاه ۲ق غ، زرشک ۲ ق غ کشمش۳ ق غ، کره ۵۰ گرم، نمک و فلفل سیاه /پودر دارچین، زعفران و روغن پیاز بعد از سبک شدن در روغن زردچوبه میخوره و با گوشت ترکیب میشه و نمک و فلفل سیاه و دارچین میخوره و آماده میشه… کشمش و زرشک هم جدا با کره تفت میخوره (به زرشک دیگه شکر نمیزنم ترکیبش با کشمش مزش بالانس میشه)… بعد مواد رو لایه لایه قرار میدیم ✅ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی رژیمی بدون روغن بدون شکر، بدون همزن تا زه تو تابه هم میتونی بگذاری دیگه چی بهتر از این؟ 😍 سه سوته و راحت همه رو بریز تو کاسه هم بزن و تمام😅 این مقدار مواد حدودا سیزده تا کوکی میده بهتون آرد ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم) ارده ۱ پیمانه شیره نصف پیمانه وانیل. ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر. ۱ قاشق چایخوری گردو برای تزئین 🚩 حتما با فاصله بچینید داخل سینی 🚩 سینی برای پخت کوکی بهتر رنگ روشن باشه تا زیر کوکی هاتون زود نسوزه 🚩 ده دقیقه ای آماده است، بیشتر بمونه توی فر خشک میشه 🚩 دمای فر ۱۷۰ تا ۱۸۰ باشه طرز تهیه کامل در فیلم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیا که دیگه هوس بازاری رو نکنی و خودت تو خونه درست کن😋😍 مواد لازم: سیر مخصوص ترشی نیم کیلو رب انار پنج قاشق غذا خوری سرکه دولیوان شیره انگور پنج قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری نمک یک قاشق چایخوری چون رب انار ی که من استفاده کردم ترش بود از شکر بیشتری استفاده کردم سیر رو با سرکه بیشتر از پانزده دقیقه نزارید بجوشه. طرز تهیه کامل در فیلم 🎥 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک برگردان موز مواد لازم 👇 یک لیوان شیر یک و نیم لیوان آرد یک چهارم لیوان روغن دو سوم لیوان شکر یک ق م بیکینگ پودر یک ق غ پودر کاکائو یک ق چ وانیل یک ق غ سرکه ( به هیچ وجه روی مزه ی کیک تاثیر نداره) سه عدد موز یک ق غ شکر یک ق غ کره طرز تهیه کامل در فیلم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺این خوشمزه و متفاوت رو میتونین به عنوان پیش غذا یا یه وعده برای ناهار درست کنید وای من همین الان هوس کردم ولی حیف که ندارم☺️ اسفناج دویست و پنجاه گرم عدس نصف لیوان فرانسوی کدو یه عدد درشت پیازچه پنج تا سیر یه حبه درشت ماست به مقدار کافی گردو خرد شده سه قاشق غذاخوری نمک به مقدار کافی کره برای بیست و پنج گرم پولبیبر یک قاشق چایخوری ☘برای درست کردن سس کره رو بزارید باز بشه و بعد پولبیبر رو بریزید باهم دیگه یه تفت مختصر بدین و تمام ☘فقط هر وقت خواستید بخورید این سس رو همون زمان درست کنید و بریزید روی بورانی ☘ریختن سس اختیاری میتونید نریزید. آب ماست رو داخل بورانی نریزید که شل میشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين سوهان يا پولكى را ميتوان با گردو وبادام هم درست كرد ولى شكلى كه باكنجد ميگيره از همه اش قشنگتره مخصوصا كه كنجد خيلى از مغزجات ديگه كمتر استفاده ميشه🌰🌰 ✍موادلازم كنجدسفيد٢٠٠گرم شكر٢٥٠گرم عسل٥٠گرم كره٥٠گرم خامه٢ق غ آرد١ق غ پودرهل١ق غ نكات🤓 1️⃣خامه:از اين پاكت صورتيا يا خامه صبحانه وكاملا ابش را خالى كرده وبدون آب باشه وخامه دراين دستور باعث تورى شدن سوهان ميشه. 2️⃣بن مارى كردن:به حرارت غير مستقيم گفته ميشه يعنى يه كاسه را روى در كترى در حال جوشيدن بگذاريد تا باحرارت بخارآب كره وعسل اب بشه 3️⃣ظرف مورد نظر بهتراست تفلون نچسب باشه وخيلى كارتون سريعتر وبهتر باهاش انجام ميشه ولى روى كاغذ روغنى چرب شده هم ميتونين درست كنيد.😇😇 طرز تهيه کامل در فیلم 🎥 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به عنوان پیش غذا ، دیپ ، بورانی بادمجون و گوجه ، خوراک مرغ و ماست طعم دار شده میتونین جلوی مهموناتون باهاش پز بدین 😉 روی بادمجون ها چند تا سوراخ بزنید، با یه دونه گوجه و دو حبه سیر با نمک و یکم روغن زیتون بزارین تو هواپز یا فر یا کبابیش کنید (دمای هواپز ۱۷۰ درجه به مدت نیم ساعت ).. واسه خوراک مرغ ؛ پیاز نگینی شده + زردچوبه تفت بدین ، تکه های خورد شده مرغ رو اضافه کنید ، نمک ، فلفل و پودر پاپریکا و یه کوچولو آب ک ادویه ها کامل به خورد مرغ برن .. بادمجون و گوجه و سیر رو ساطوریش کنین و بریزین داخل ماست سون یا پرچرب ، بهش نمک ، فلفل سیاه ، نعناع خشک اضافه کنید .. روش خوراک مرغ و با جعفری و پولبیبر تزیینش کنین 👌 به اونایی ک تازه عروسن خیلی پیشنهاد میکنم، هم میز پذیرایی رو خوشگل میکنه هم یه پیش غذای متفاوته 🥰 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب زرشکی 🍃♥️ برای این جوجه کباب زرشکی نیاز داریم به سینه ی مرغ یک عدد پیاز یک عدد نمک فلفل به میزان لازم دو قاشق غذاخوری زرشک تازه یک قاشق غذاخوری روغن (من روغن زیتون زدم) زعفران مواد رو ترکیب کنید و مرغ رو بهش اضافه کنید و بذارید تو یخچال یکی دوساعت بمونه و بعد طبق ویدئو پیش برید و نوش جان کنید 😍 میتونید زرشک تازه رو بخرید و مثل من فریز کنید اینجوری هر وقت بخواید میتونید از این جوجه کباب خوشمزه درست کنید . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ته‌چین تضمینی دیگه بوی تخم‌مرغ نمیده😁 مواد لازم برنج ۲ پیمانه ماست چکیده ۳ ق.غ زعفران دم کرده ۳ ق.غ نمک و فلفل به میزان لازم مایه مرصع‌پلوی چیکا ۱ بسته . واسه خوشمزه شدن یه غذا همیشه لازم نیست کلی ادویه و چیزای مختلف داخلش ریخت.🙌🏻 بهتون قول میدم ته‌چین بدون تخم مرغ و کره و گلاب و… خیلی هم خوشمزه‌تر‌ و سبک تر و ترد تر میشه😍 . فقط دقت کنین ماست باید حتما پرچرب باشه و یکم ترش که ته‌چین خوشمزه بشه😋 نکات ویدئو هم گوش‌ کنین که یه ته‌دیگ ترد و طلایی داشته باشین❤️ 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی مواد لازم: کلم:۱عدد کرفس تازه:چندشاخه سیر:۸حبه خیار:۳عدد هویج:۳عدد موسیر:۵پر حتما بزارید از شب قبل خیس بخوره ادویه : گلپر پودر انبه و زردچوبه هرکدام یه ق چ سیاهدونه:۱ق غ سرکه محلی انگو به میزان لازم برای هر لیتر سرکه:۱ق چ زردچوبه فلفل تند:۲عدد نمک:۴ق غ بریزید بعد یک هفته باز کنید اگه حس کردید نمکش کمه ۱ق غ دیگ بهش اضافه کنید اگه از سرکه صنعتی استفاده میکنید برای ۲لیوان سرکه نصف لیوان آب بریزید بهتره که ازآب توی ترشی استفاده نشه ولی اگه معده حساسی دارید آب جوشیده بریزید من خودم با سرکه درست کردم طرز تهیه: اول مواد خوب بشورید ۱ساعت روی پارچه بزارید خوب خشک بشه بعد سرکه رو بزارید بجوشه بعد بهش زردچوبه اضافه کنید بزارید ۶۰ثانیه بجوشه بعد خاموش کنید بزارید کنار هم سرکه خنک بشه هم زردچوبه ته نشین بشه اون ته نشین زردچوبه رو داخل ترشی نریزید برای ادویه هم زیاد از حد نزنید که ترشی تلخ نکنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین خورشت گوشت و بادمجون 😍😋 مواد لازم برای تهیه خورشت گوشت و بادمجان : ◗ ۱ کیلو بادمجان ◗ نیم کیلو گوشت گوسفندی ◗ نمک و فلفل سیاه ◗ زردچوبه ◗ پولبیبر ◗ ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه ◗ پیازداغ به مقدار لازم ◗ روغن ◗ فلفل دلمه ◗ گوجه فرنگی ◗ بهتره بادمجونارو بذاری داخل آفتاب در غیر این صورت چهار پنج ساعت در هوای محیط باشه تا تلخی و زهر بادمجون خارج بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ميگما من هی آموزش میذارم شما هی ببینین و لایک نکنین 😅🙈 کوکو مغز دار 😋 سیب زمینی درشت ۲عدد تخم مرغ ۳عدد پیازچه وجعفری مقداری پنیر پیتزا ۱پیمانه ادویه ها نمک فلفل پاپریکا پودر سیر آویشن هرکدام نصف ق چ خ روغن وکره برای سرخ کردن سیب زمینی رو رنده درشت بزنید وداخل آب یخ بریزید و ۱ربع بزارین بمونه.بعد داخل آبکش بریزید آبش کشیده بشه.تخم مرغ پیازچه جعفری نمک فلفل پودر سیر پاپریکا واویشن بریزید وخوب همشون بزنید .نصف سیب زمینی رو داخل تابه ای که کمی روغن داره بریزید و خوب تختش کنید مواد تخم مرغی رو روش بریزید وچند تاحلقه گوجه گیلاسی وچند برش فلفل دلمه روش قرار بدین درش رو ببندین و بزارین نیم پز بشه. بعد روی مواد پنیر پیتزا بریزید بعد باقی سیب زمینی مرتبش کنید و بزارین یک طرف برشته بشه. به آرومی مثل تصویر برگردونید که طرف دیگه هم آماده بشه کمی کره بزنید وبزارین با در باز سرخ بشه...وکوکوی خوشمزه ما آمادس نوش جااان😍 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی سیب و تافی به نظر من ترکیب سیب و دارچین واسه پاییز ساخته شده و یکی از خوش عطرو طعم ترین ترکیب های دنیاست🍎🍂 سیب نگینی خرد شده ۱عدد تخم مرغ ۱عدد شکر قهوه‌ای ۳۰گرم شکر سفید ۶۰گرم وانیل ۱ ق مرباخوری شکلات تافی ۸۰گرم پودر دارچین ۱ ق غذاخوری جوش شیرین ۱/۲ق چایخوری آرد ۲۰۰گرم کره قهوه ای ۱۱۵ گرم اول حدود ۲۰۰گرم کره رو بزارید داخل ظرفی و بزارید رو حرارت متوسط تا وقتی که رنگش مایل به قهوه‌ای روشن بشه بعد به اندازه ۱۱۵گرم ازش جدا کنید داخل ظرفی جدا کره،شکر سفید و قهوه‌ای رو باهم ترکیب کنید و با ویسک هم بزنید تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید هم بزنید حالا نوبت اضافه کردن مواد خشکه جوش شیرین و پودر دارچین رو با آرد ترکیب کنید و به مواد کوکی اضافه کنید در آخر سیب خرد شده و تافی رو هم اضافه کنید و هم بزنید از مواد کوکی به اندازه گردو بردارید و داخل سینی بچینید نیم ساعت داخل فریزر استراحت بدید و بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارید بپزه نکته: 🚫بیشتر از زمان ذکر شده کوکی هارو داخل فر نگه ندارید خشک میشه 🚫اگه دوس نداشتید میتونید از تافی برای داخل کوکی استفاده نکنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون شکم پر 😋🍆😃 بدون گوشت و مرغ و برنج یه غذای نونی خوشمزه 🤩🤌🏻 برای درست کردن این غذای خوشمزه ی شمالی احتیاج داریم به :👩🏻‍🍳 بادمجون (۳عدد)🍆 گردو (۲۰۰ گرم )🌰 سبزیجات معطر شمالی مثل چوچاق و خالواش(جعفری ،گشنیز ) قابل حذف هم هست🍀 پیاز یک عدد بزگ 🧅 سیر ۱حبه 🧄 رب گوجه ۱ ق غ 🥫 رب انار ۲ ق غ 🥄 ادویه (نمک ، فلفل سیاه ، زرد چوبه ، پودر سیر ، پودر پیاز )🧂 بادمجون هارو حتما با در بسته و حرارت ملایم سرخ کنید ، اینطوری روغن کمتری جذب میکنن👌🏻 میتونین یه مقدار ماست با فرچه به بادمجون برنبد و سرخ کنید که روغن جذب بادمجون نسه 😉🤏🏻 پیشنهاد میکنم حتماااا به بار امتحانش کنید 😋🤌🏻🍆 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی سیب و تافی به نظر من ترکیب سیب و دارچین واسه پاییز ساخته شده و یکی از خوش عطرو طعم ترین ترکیب های دنیاست🍎🍂 سیب نگینی خرد شده ۱عدد تخم مرغ ۱عدد شکر قهوه‌ای ۳۰گرم شکر سفید ۶۰گرم وانیل ۱ ق مرباخوری شکلات تافی ۸۰گرم پودر دارچین ۱ ق غذاخوری جوش شیرین ۱/۲ق چایخوری آرد ۲۰۰گرم کره قهوه ای ۱۱۵ گرم اول حدود ۲۰۰گرم کره رو بزارید داخل ظرفی و بزارید رو حرارت متوسط تا وقتی که رنگش مایل به قهوه‌ای روشن بشه بعد به اندازه ۱۱۵گرم ازش جدا کنید داخل ظرفی جدا کره،شکر سفید و قهوه‌ای رو باهم ترکیب کنید و با ویسک هم بزنید تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید هم بزنید حالا نوبت اضافه کردن مواد خشکه جوش شیرین و پودر دارچین رو با آرد ترکیب کنید و به مواد کوکی اضافه کنید در آخر سیب خرد شده و تافی رو هم اضافه کنید و هم بزنید از مواد کوکی به اندازه گردو بردارید و داخل سینی بچینید نیم ساعت داخل فریزر استراحت بدید و بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارید بپزه نکته: 🚫بیشتر از زمان ذکر شده کوکی هارو داخل فر نگه ندارید خشک میشه 🚫اگه دوس نداشتید میتونید از تافی برای داخل کوکی استفاده نکنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐ امشبانه آرامش آسمان شب 💫سهم قلبتان و خــداونـد 💫روشنى بى خاموشِ تمـام لحظہ هايتـان باشد 💫شبتون بخیر لحظہ هاتون سرشـار از آرامش 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی سیب و تافی به نظر من ترکیب سیب و دارچین واسه پاییز ساخته شده و یکی از خوش عطرو طعم ترین ترکیب های دنیاست🍎🍂 سیب نگینی خرد شده ۱عدد تخم مرغ ۱عدد شکر قهوه‌ای ۳۰گرم شکر سفید ۶۰گرم وانیل ۱ ق مرباخوری شکلات تافی ۸۰گرم پودر دارچین ۱ ق غذاخوری جوش شیرین ۱/۲ق چایخوری آرد ۲۰۰گرم کره قهوه ای ۱۱۵ گرم اول حدود ۲۰۰گرم کره رو بزارید داخل ظرفی و بزارید رو حرارت متوسط تا وقتی که رنگش مایل به قهوه‌ای روشن بشه بعد به اندازه ۱۱۵گرم ازش جدا کنید داخل ظرفی جدا کره،شکر سفید و قهوه‌ای رو باهم ترکیب کنید و با ویسک هم بزنید تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید هم بزنید حالا نوبت اضافه کردن مواد خشکه جوش شیرین و پودر دارچین رو با آرد ترکیب کنید و به مواد کوکی اضافه کنید در آخر سیب خرد شده و تافی رو هم اضافه کنید و هم بزنید از مواد کوکی به اندازه گردو بردارید و داخل سینی بچینید نیم ساعت داخل فریزر استراحت بدید و بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارید بپزه نکته: 🚫بیشتر از زمان ذکر شده کوکی هارو داخل فر نگه ندارید خشک میشه 🚫اگه دوس نداشتید میتونید از تافی برای داخل کوکی استفاده نکنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛