eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
يك و نيم ليوان شكر رو کاراملی ميكنيم بعد نصف ليوان نشاسته رو تو سه ليوان اب حل ميكنيم و به شكر اضافه ميكنيم وهم ميزنيم وقتي شكر كاملا داخل اب ونشاسته حل شد بهش يك استكان شيره خرما ( براي سياه تر شدن رنك حلوا است ) اضافه ميكنيم دوباره بهم زدن ادامه ميديم سپس بهش يك چهارم ليوان روغن و يك چهارم ليوان مخلوط گلاب و زعفران و هيل اضافه ميكنيم و ٤٥ دقيقه هم ميزنيم تا خوب كش بياد و در آخر مخلوطي از مغزها ( خلال پسته ، خلال بادام ، كازو ، كنجد) كه دوست دارين اضافه ميكنيم و درظرف مورد نظرميريزيم و با قهوه عربي سرو ميكنيم شكر به تنهايي تو ظرف مسي بهتره نداشتيد معدن مثل تو عكس بزاريد كاراملي بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇👇👇 🥐🥐🥐 موادلازم: آرد حدود ۳۰۰ تا ۳۲۰ گرم پنیرخامه‌ای ۱۲۵ گرم کره یا مارگارین ۱۲۵ گرم تخم مرغ ۱ عدد که زرده برای داخل خمیر و سفیده برای رومال استفاده می‌شود بیکینگ‌پودر ۱/۲ ق چ پودرزنجبیل ۱/۲ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ مغزگردوی پودرشده یا هر مغز دیگری ۷۰ گرم به دلخواه کنجد،سیاهدانه و فلفل پولکی برای تزیین طرزتهیه: ابتدا کره‌ی به دمای محیط رسیده را به همراه پنیرخامه‌ای که من از مارک ویلی کاله استفاده کردم،باهمزن برقی می‌زنیم تا یکدست شود و پودرزنجبیل و وانیل و زرده‌ی تخم‌مرغ را افزوده و همزده و آرد و بیکینگ‌‌پودر را افزوده و همزده و خمیر را با دست جمع می‌کنیم و نیازی به ورزدادن ندارد و خمیر را داخل کیسه فریزر قرار داده و به مدت نیم‌ساعت داخل یخچال استراحت می‌دهیم. خمیر استراحت داده شده را به ۳ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را چونه‌ی گرد کرده و هر چونه را روی سطح کار که آردپاشی کردیم به ضخامت ۳ میل به شکل دایره پهن کرده و سپس با رول‌بر یا چاقو مانند پیتزا برش‌های مثلثی زده و در قسمت قاعده‌ی هر برش یک قاشق پودر گردو در صورت تمایل قرار داده و خمیر را از قاعده به رأس رول می‌کنیم و داخل سینی فر که نیازی به چرب کردن ندارد با کمی فاصله می‌چینیم و تمام خمیرها را که به این شکل آماده کردیم،با سفیده‌ی تخم‌مرغ رومال زده و با کنجد یا فلفل پولکی یا سیاهدانه روی خمیر پاشیده و سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه یا تا زمانیکه زیر سیگارتها طلایی شود،می‌پزیم. 🔺نکته: این نانها با عسل،مربا یا به تنهایی بعنوان میانوعده یا پیش‌غذا قابل سرو می‌باشند. در صورت تمایل می‌توانید هیچ مغزی داخل خمیر قرار ندهید و خمیر را به تنهایی رول کنید. میزان مصرف آرد دستور ۳۰۰ گرم است که در صورت درشت بودن تخم‌مرغتان تا ۳۲۰ گرم هم می‌توانید اضافه کنید که خمیر لطیفی به دست آید و نچسبد ولی آرد زیادی استفاده نکنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤤 یکی از خوشمزه ترین و فوری ترین ساندویچ های مرغ پنیری که مطمئنم عاشق طعمش میشید 😉 پیاز رو خلالی خرد میکنیم و طبق کلیپ زردچوبه و کمی آب اضافه میکنیم به پیاز و روغن و در تابه رو میزاریم تا پیاز کاراملی بشه ، من از فیله ی مرغ استفاده کردم شما میتونید از سینه ی مرغ خرد شده استفاده کنید و به پیاز ها اضافه کنید و فلفل و پودر سیر و نمک بزنید و کمی که تفت داده شدن قارچ اسلایس رو اضافه کنید و تفت بدین تا جایی که فیله ها بپزن و در آخر پنیر پیتزا و پنیر چدار با گودا اضافه کنید چند دقیقه ایی حرارت رو خاموش کنید بعد مواد رو داخل نون بزارید تا پنیر کش بیاد برای کاهو سس درست کنید تا به خورد کاهو بره اینجوری هم خوشمزه تزه هم نون خیلی نرم نمیشه ، سس مایونز و سس خردل و آبلیمو و فلفل سیاه و قرمز و نمک ‌روغن زیتون رو باهم مخلوط کنید همه ی این مواد رو داخل نون بزارید و میل کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔻《برگر ۵۵ درصد》🔻 ⬅️مواد لازم: گوشت سردست گوساله ۳۰۰ گرم قلوه گاه گوسفندی یا گوساله ۲۰۰ گرم سویا دانه ریز،خیس خورده ۳۰۰ گرم کره نرم شده ۵۰ گرم آب سرد ۵۰ ml ادویه کیجن ۱۵ گرم نمک ۱۰گرم ⬅️(طرز تهیه ادویه کیجن cajunآمریکایی) (پابریکای شیرین یا دودی ۴۵ گرم پودر سیر ۳۰ گرم ادویه ایتالیایی ۳۰ گرم(طرز تهیه در آخر کپشن ) فلفل کاین ۱۵ گرم یا کمتر آویشن خشک ۱۵ گرم پودر پیاز ۱۵ گرم) ⬅️(طرز تهیه ادویه ایتالیایی ) ریحان خشک+ آویشن خشک+رزماری خشک +مرزنجوش خشک +جعفری خشک از هرکدام ۱۵ گرم اورگانو خشک ۳۰ گرم پرک فلفل قرمز ۵ گرم پودر سیر ۵ گرم طرز تهیه برگر: گوشت خنک شده (دمای صفر درجه) رو ابتدا با پنجره نخودی چرخ کنید و سپس با سویای آب گرفته با پنجره ۴ میل دوباره چرخ کنید( اگر از پیاز تازه استفاده میکنید در همین مرحله پیاز رنده شده و آب گرفته به دمای صفر درجه رسیده را همراه سویا و گوشت چرخ کنید) و سپس ادویه ها و بقیه مواد را اضافه کنید و قالب بزنید توجه کنید اندازه قالب با مقدار گوشت در نظر گرفته شده متناسب باشد یعنی برای هرسانت قطر قالب ۱۰ گرم گوشت در نظر بگیرید ✅️نکته :اگر تمایل دارید که از پیاز در برگر استفاده کنید بهتر است از پودر آن برای حفظ رنگ و ماندگاری بیشتر استفاده کنید ولی اگه دوست دارین از پیاز تازه استفاده کنید مقدار ۸۰ گرم پیاز رنده شده آب گرفته (برای هر کیلو گوشت )رو بزارین توی فریزر به دمای صفر درجه برسه بعد با گوشت یکبار چرخ شده (که بار اول با نخودی چرخ کردید ) دوباره چرخ کنید با پنجره ۴ میل و بعد ادویه هارو اضافه کنید و قالب بزنید توجه داشته باشید پیاز تازه باعث تردی برگر می‌شود ولی ماندگاری آنرا کم می‌کند پس نهایتا مدت ماندگاری برگر با پیاز تازه یکماه در فریزر است. ✅️ نکته: برگر ها چون باید بلافاصله فریز شوند نیازی به استفاده از مواد نگهدارنده ندارند ✅️ استفاده از کره حیوانی باعث میشه برگر هم خوش طعم تر بشه و هم آبدارتر ،ولی اگه دوست نداشتین میتونین حذفش کنید. ✅️نکته:این برگرها (در صورتی که از پیاز تازه در آن استفاده نشده باشد)بمدت ۳ ماه بصورت بسته بندی شده با وکیوم و یا محکم در کیسه فریزر بسته بندی کنید ،قابل نگهداری است ✅️مدت نگهداری در صورت استفاده نکردن از پیاز ۳ ماه در فریزر و درصورت استفاده از پیاز حداکثر یکماه 🎀 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاکو برگر😍😋 موادلازم: آرد سفيد🥡 دو پيمانه آرد كامل گندم🌾 يك پيمانه آب💧 يك تا يك و نيم پيمانه نمك🍳 دو ق چ بكينگ پودر 🥄يك ق چ سر پر روغن مايع🥃 يك ق غ مواد برگر چهارصد گرم گوشت چرخ كرده🥩 پياز رنده شده🧅 يك عدد(اب پياز رو بگيريد البته كامل ابش رو نگير) نمك و فلفل🌶🧂 به اندازه ى دلخواه براى داخل تاكو از خيارشور🥒 و گوجه🍅 و كاهو🥬 و پياز خلالى خرد شده 🧅استفاده كنيد براى سس از دو ق غ سس مايونز يك ق غ سس باربيكيو يك ق غ سس كچاب و نصف ق غ سس خردل و نمك و فلفل استفاده كنيد نكته درباره نان خمبر رو بيش از حد نازك پهن نكنيد كه بتونيد با دست جا به جا كنيد خمير رو بيش از حد ضخيم پهن نكن چون وسطش خمير ميشه تابه بايد از ده دقيقه قبل با حرارت متوسط رو به بالا داغ شود بعد كه خمير رو داخل تابه گذاشتى وقتي روش حباب زد برگرودن بعد از درست كردن نان ها حتما روش سفره پلاستيكى بكش تا نون خشك نشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇👇👇 🍲🍲🍲 موادلازم: اسفناج ۱ کیلو تخم مرغ ۳ عدد سیر ۳ حبه پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه: یک کیلو اسفناج رو پاک کرده و شسته و کمی درشت خرد کرده و داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت قرار داده تا اسفناج پخته شود و آبش کشیده شود. در یک ماهیتابه دیگر، پیاز را با کمی روغن تفت داده و‌دوسه حبه سیر را هم له کرده و به پیاز داغ اضافه کرده و کمی تفت داده و نمک و فلفل و زردچوبه افزوده واسفناجهای پخته را افزوده و با پیاز و سیر تفت داده تا آب اضافیشان تبخیر شود و تخم مرغها را افزوده و همزده تا تخم‌مرغها بسته شوند. برای تزیین و سرو از گردو یا پیاز داغ استفاده کنید. 🔺نکته: اسفناج گیاه نمک داری هست و حتمأ در میزان نمک مصرفی دقت کنید و حتی‌المقدور از کمترین میزان نمک استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#با_رسپی_های_امتحان_شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا میگو مواد لازم برای مزه دار کردن میگوها🍤 سبزی (گشنیز و جعفری و پیازچه) ادویه ها(پودر پیاز و پودر سیر،نمک و فلفل) لیموترش روغن زیتون سس خوشمزه👇🏻 نصف آواکادو🥑 یک کاسه ماست یک قاشق خامه(رژیم نیستی بیشتر بریز حالشو ببر) یک عدد سیر آب لیمو نمک و فلفل روغن زیتون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر خوشمزه و شیک با مواد قابل دسترس و ساده 🤩😍😋 مواد لازم: ۱ لیوان شیر نصف لیوان شکر ۱ ق غ پودر نسکافه فوری(جایگزین میتونید ۲ ق غ پودر کاکائو استفاده کنید) ۲ ق غ پودر نشاسته ذرت ۲ ق غ آرد سفید ۱ ق غ پودر ژلاتین (در صورت حذف پودر ژلاتین ۲ ق غ پودر نشاسته دیگر به مواد اضافه کنید) ۱ بسته خامه صبحانه ⚪️ این دسر بسیار کم شیرین هست اگر شیرینتر دوست داشتین میتونین میزان شکر رو ۱ لیوان کنید. درست کنید و نوش جان بفرمایین! 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی شکلاتی🍪 مواد لازم : کره ۱۰۰ گرم آرد ۱ و ⅔ پیمانه شکر سفید ¼ پیمانه شکر قهوه‌ای ۳ پیمانه شکلات چیپسی ½ پیمانه جوش شیرین ¼ ق چ بیکینگ پودر ¼ ق چ تخم مرغ ۱ عدد نمک ¼ ق چ 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دسر شعریه🍨• این دسر خوشمزست رد خور نداره خوشمزگیش😍 ~❤️موادلازم: شیر۲لیوان پودر کارامل ۱عدد شیرعسل ۳ق غ (این سه مواد بالا رو با هم ترکیب و رو حرارت بذارین تا به جوش بیاد و از رو حرارت برمیداریم) شعریه تفت داده شده۱۰۰گرم بیسکویت پتی بور حدود یک بسته پنیر خامه ای ۷۰گرم خامه صبحانه۲۰۰گرم شیرعسل نصف قوطی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچين گوشت و بادمجون رو اين مدلى درست كنى ميره تو ليست خوشمزه ترين و مجلسى ترين غذاهايى كه پختى از بس طعم متفاوت و خوشمزه اى داره👌🏻😋 گوشت خورشتى ٢٠٠ گرم پياز ١ عدد درشت زرشك ٣ ق غ گردو ٤_٥ عدد سير ٢ حبه پياز داغ ٣_٤ ق غ جعفرى كمى نمك و فلفل و زردچوبه رب ١ ق غ زعفران به مقدار لازم برنج ٢ پيمانه تخم مرغ ١ عدد كامل و يك زرده ماست چكيده ٤ ق غذاخورى كره ٥٠ گرم زعفران به مقدار لازم گلاب ١ ق مرباخورى پودر هل ١/٢ ق چايخورى نمك به مقدار لازم ⭕️براى داخل تهچين از كره و ته قابلمه يا قالب حتما از روغن مايع استفاده كنين ❌روى گاز ٤٥ دقيقه الى ١ ساعت ❌داخل فر ١٨٠ درجه ١ ساعت 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن پات پای 😍😋 مواد لازم: ۱ دونه سینه مرغ🍗 نصف پیاز 🧅 نمک وفلفل سیاه زردچوبه هر کدوم نصف قاشق چای خوری 🌶🧂 ۱ دونه هویج 🥕 ۱ دونه پیاز 🧅 ۱ دونه فلفل تند 🌶 آرد یک‌قاشق 🥡 پودر سیر و آویشن و نمک و فلفل سیاه هر کدوم نصف قاشق چای خوری 🧄🌶🧂🍃 شیر یک لیوان 🥛 خامه ۲ قاشق غذا خوری 🍙 پاستا ۱۰۰ گرم 🍝 ۱ دونه خمیر هزار لا 🥩 برای این که شیر و خامه تو غذا نبره بزارینش بیرون از یخچال یک ساعت دمای فر هم رو ۱۷۰ درجه بزارین به مدت نیم ساعت حرارت از کف 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
بامیه عربی مواد لازم: ارد.... یک پیمانه ،یک قاشق غذاخوری سرصاف از آرد رو بردارید و به همون اندازه پودر نشاسته با آرد مخلوط کنید تا بامیه ها حسابی ترد بشن اب......یک پیمانه تخم مرغ.....دو عدد متوسط شربت بار یا عسل رقیق یا شکر.....یک ق غ وانیل....نوک ق چ کره یا روغن جامد......پنجاه گرم اول اب و کره و شربت رو توی یه تابه ی نچسب میریزیم و روی حرارت متوسط میزاریم ، همینکه شروع کرد ب قل ریز زدن مخلوط آرد و نشاسته رو اضافه و با کفگیر مدام همش میزنیم تا خمیر جمع بشه ،حالا حرارت رو کم و به مدت ده دقیقه خمیرو هم بزنید(پهن و جمع کنید) ،بعد بزارید کمی خنک شه سپس تخم مرغها و وانیل رو کمی بزنیدو در دو مرحله به خمیر اضافه کنید، و با دست یا همزن برقی خوب مخلوط کنید( بادست راحتتره) خمیر نباید راحت از قیف بیرون بیاد ،باید حد وسط باشه ،اگر خمیرخیلی سفت شد و از قیف رد نشد یه دونه تخم مرغ رو بزنید و یک ق غ از اون رو با خمیر مخلوط کنید تا کمی نرم شه حالا روغن شناور رو بزارید با حرارت کم کمی گرم بشه( اصلانباید روغن داغ باشه) خمیر رو مطابق فیلم داخل روغن بندازید ،باید حرارت خیلی کم باشه تا خوب مغز پخت و برشته بشه تا در نهایت بامیه های تردی داشته باشین کمی که سرخ شد با قاشق بامیه هارو داخل روغن حرکت بدین تا همه جاش یکدست برشته بشه، زمان میبره، بعد سریع اونهارو داخل شربت گرم بندازید تا شربت خوب به خوردشون بره سپس داخل صافی بریزید. بامیه عربی چون باریک و ترده باید شربتش ولرم یا گرم باشه و بیشتر تو شربت بمونه تا شربت خوب به خوردش بره ماسوره ش هم حتما باید سایز سرش کوچیک باشه تا بامیه باریک بشه و تپل نشه همیشه از قسمت پایین قیف خمیرو به بیرون فشار بدین برای سرخ کردن سری دوم بامیه بذارید روغن از حرارت بیافته بعد به کار ادامه بدین هرچی زمان سرخ شدن بامیه طولانی تر باشه ،بامیه های ترد تری خواهید داشت تخم مرغ زیاد و شربت آبکی باعث نرم شدن بامیه میشه همچنین درب ظرف نگهداریه بامیه باز باشه تا نرم نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پای سیب زمینی با کوفته قلقلی مواد لازم برای پای سیب زمینی 4عدد سیب زمینی آبپزشده 1قاشق غذاخوری روغن مایع 3لیوان ماست 2حبه سیر 1قاشق چایخوری نمک(میتوانید با توجه به ذائقه تون کم یا زیاد کنید) 2 عدد تخم مرغ برای کوفته قلقلی 100 گرم گوشت چرخ کرده گوسفند 100 گرم گوشت چرخ کرده گوساله 1عدد پیاز کوچک رنده شده 1حبه سیر نصف ق چ نمک نصف ق چ فلفل سیاه برای سس 2 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذا خوری روغن مایع 1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1ق چ نمک برای روی پای نصف دسته یا چند ساقه جعفری خرد شده طرزتهیه برای کوفته قلقلی در یه کاسه گوشتها و مواد لازم کوفته قلقلی رو بریزید و با هم ترکیب کنید و ورز بدید.20 دقیقه در یخچال بزارید و بعد از این مدت تکه هایی از مایه گوشتی به بزرگی گردو بگیرید و گرد کنید.روی آنها را را کمی روغن مایع اسپری کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید. برای سس در یک تابه کوچک روغن مایع و کره را آب کنید تا داغ شود رب و نمک را در روغن و کره بریزید تا بوی خامی آن گرفته شود و خوش رنگ شود آن را سرخ کنید و بعد از روی گاز بردارید. برای پای سیب زمینی ;سیب زمینها را آبپزکنید له کنید و به شکل پوره درآورید.در یک قابلمه پوره سیب زمینی را با روغن مایع ترکیب کنید و گرم کنید روی آن ماست هم زده شده و تخم مرغ و سیر و نمک را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.در کاسه های پذیرایی پای سیب زمینی بریزید و روی آنها کوفته قلقلی بریزید و روی آنها سس را پخش کنید و سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه بادمجون طرز تهیه: 1) دو عدد بادمجان را پوست گرفته و 30 دقیقه در آب نمک قرار بدین و بعد سرخ کنید. 2) یک عدد پیاز متوسط خرد شده رو با کمی روغن تفت بدین و مقداری زردچوبه اضافه کنید. 100 گرم گوشت چرخکرده (به ازای هر بادمجان 50 گرم) اضافه کنید و بعد از تغییر رنگ گوشت ، ادویه ها (پودر تخم گشنیز ،نمک ، فلفل و پاپریکا از هر کدوم نصف قاشق چای خوری) و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید (رب گوجه فرنگی رو در مرکز ماهیتابه کمی تفت بدین که خوشرنگ بشه بعد با مواد مخلوط کنید)، یک فنجان آب اضافه کنید و اجازه بدید گوشت کاملا بپزه ، وقتی آب گوشت کشیده شد ، میریم سراغ سس. 3) برای سس : 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی تفت داده شده و ادویه ها (1 قاشق چای خوری نمک و پودر گشنیز، نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه ، فلفل چیلی و پاپریکا) ، 1 قاشق غذاخوری رب انار (یا آلوچه)، کمی بعد 2 عدد گوجه فرنگی رنده شده و سپس 1.5 فنجان آب و یک حبه سیر رنده شده و سپس اجازه بدید کاملا جا بیفته و بعد از روی حرارت بردارید . 4) یک فنجان آب به سس اضافه کنید و هم بزنید 5) شکم بادمجون ها رو باز کنید و با قاشق کمی فشرده کنید (اگر دون داره خالی کنید). مواد گوشتی رو با یک قاشق غذاخوری زرشک تفت داده شده مخلوط کنید و با این مخلوط شکم بادمجون ها رو پر کنین. اگه دوست داشتید حتی می تونید کمی پنیر هم اضافه کنید و با دلمه رنگ آمیزی کنید ، خیلی زیباتر میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حتما مواد را با ترازو وزن کنید. آرد سفید سه صفر(آرد قنادی)450 گرم(حدود 3 و 1/2 پیمانه سرخالی) کره به دمای محیط رسیده 300 گرم به جای کره به همان اندازه از مارگارین(کره گیاهی)که لوازم قنادیها و سوپر مارکتها دارند استفاده کنید. به جای کره از 225 گرم روغن قنادی استفاده کنید ولی روغن نیمه جامد به هیییچ عنوان نباید استفاده کنید. شکر 150 گرم(حدود 1/2 +1/4 پیمانه) تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری استاندارد کره دمای محیط+شکر+تخم مرغ+وانیل را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. 3 قاشق غذاخوری استاندارد از آرد را کنار بگذارید. سپس بقیه آرد را به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه و با لیسک یا قاشق مخلوط کنید تا مواد به صورت خمیر دربیاید. در خمیرهایی که کره دارند به هیچ عنوان مواد رو تا جای ممکن ورز ندید و با قاشق مواد رو مخلوط کنید حرارت دست کره داخل را آب میکنه و خمیر به روغن می افته و در نهایت باعث خشک شدن شیرینی میشه. اگر نیاز به ورز دادن بود اینکار رو فقط با نوک انگشت انجام بدید. خمیر را ترجیحا با ترازو وزن و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یک قسمت 3 قاشق آردی که جدا کردید و به قسمت دوم پودر کاکائو را اضافه و فقط در حد یکدست شدن با نوک انگشت مخلوط کنید. خمیرها را در کیسه فریزر پهن کرده و 1 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از یخچال خارج کرده به صورت مستطیل به ضخامت 2 تا 3 میلی بین دو نایلون پهن کنید. دقت کنید هر دو خمیر را به صورت هم اندازه پهن شوند. سپس خمیر کاکائویی را به کمک نایلون زیر آن روی خمیر سفید قرار داده و به کمک نایلون خمیر را لوله کنید. در این مرحله اگر خمیر زیاد سرد باشد زمان لوله کردن ترک میخورد. سپس خمیر را 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود سپس به ضخامت نیم سانت برش زده و در سینی فر (بدون کاغذ روغنی یا چرب کردن)با فاصله قرار دهید. در فر 175 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید. اگر برشها را زیاد نازک بزنید یا خمیر بیشتر از 20 دقیقه در فر بماند شیرینی خشک و بیسکوئیتی میشود. شیرینی بعد از 20 در فر نرم است ولی بعد از خنک شدن خودش را میگیرد. فر برقی دما 20 درجه کمتر ◀50 تا 60 عدد شیرینی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛