eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلفوتی گیلاس😳😋 این دسر فرانسویه یه دسر تابستونه شما حتی میتونین با البالو وتوت فرنگیم‌درست کنین خیلی خوشمزس وسه سوته حاضره موارد مورد نیاز👇🏼 ۳عدد تخم مرغ ۱/۲پیمانه شر ۱/۲پیمانه شکر ۱/۲پیمانه ارد ۱/۲پیمانه خامه صبحانه ۲قاشق کره اب شده ۱قاشق چایخوری وانیل ۱/۲قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱/۸قاشق چایخوری نمک گیلاس به اندازه کف ظرف قالب طرز تهیه👇🏼 برای شروع تخم مرغ خامه شکر وانیا نمک بکینگ پودر ارد شیر کره همه موادو ترکیب میکنم هم میزنیم هسته گیلاسارو جدا میکنیم کف ظرفمونو کره میزنیم اول گلاسارو میریزیم بعد میایع کیک تو فر از قبل گرم شده دردمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه میذاریم اولش یکم پف داره بعد پفشو از دست میده که عادیه نوش جان😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلفوتی گیلاس😳😋 این دسر فرانسویه یه دسر تابستونه شما حتی میتونین با البالو وتوت فرنگیم‌درست کنین خیلی خوشمزس وسه سوته حاضره موارد مورد نیاز👇🏼 ۳عدد تخم مرغ ۱/۲پیمانه شر ۱/۲پیمانه شکر ۱/۲پیمانه ارد ۱/۲پیمانه خامه صبحانه ۲قاشق کره اب شده ۱قاشق چایخوری وانیل ۱/۲قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱/۸قاشق چایخوری نمک گیلاس به اندازه کف ظرف قالب طرز تهیه👇🏼 برای شروع تخم مرغ خامه شکر وانیا نمک بکینگ پودر ارد شیر کره همه موادو ترکیب میکنم هم میزنیم هسته گیلاسارو جدا میکنیم کف ظرفمونو کره میزنیم اول گلاسارو میریزیم بعد میایع کیک تو فر از قبل گرم شده دردمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه میذاریم اولش یکم پف داره بعد پفشو از دست میده که عادیه نوش جان😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر سه رنگ یخچالی 🥮😍😋 این دسر خیلی خوشمزه و شیک و عالیه مواد لازم :برای کرم شیر چهار لیوان شکر نصف لیوان نشاسته ذرت چهار ق غ آرد گندم چهار ق غ وانیل نوک ق چ پودر کاکائو یک ق غ زعفران دم کرده یک ق غ یک بسته بیسکوییت پتی بور ژله قرمز رنگ +یک لیوان آبجوش ابتدا ژله و آبجوش رو مخلوط و میزاریم خنک بشه مواد کرم رو آماده سه قسمت میکنیم لایه لایه بیسکوییت و کرم میزیرم در آخر میزاریم کمی داخل یخچال رویه ببنده بعد ژله خنک شده رو روش بریزید وبه دلخواه تزئین کنید ونوش جان کنید😍😘 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلفوتی گیلاس😳😋 این دسر فرانسویه یه دسر تابستونه شما حتی میتونین با البالو وتوت فرنگیم‌درست کنین خیلی خوشمزس وسه سوته حاضره موارد مورد نیاز👇🏼 ۳عدد تخم مرغ ۱/۲پیمانه شر ۱/۲پیمانه شکر ۱/۲پیمانه ارد ۱/۲پیمانه خامه صبحانه ۲قاشق کره اب شده ۱قاشق چایخوری وانیل ۱/۲قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱/۸قاشق چایخوری نمک گیلاس به اندازه کف ظرف قالب طرز تهیه👇🏼 برای شروع تخم مرغ خامه شکر وانیا نمک بکینگ پودر ارد شیر کره همه موادو ترکیب میکنم هم میزنیم هسته گیلاسارو جدا میکنیم کف ظرفمونو کره میزنیم اول گلاسارو میریزیم بعد میایع کیک تو فر از قبل گرم شده دردمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه میذاریم اولش یکم پف داره بعد پفشو از دست میده که عادیه نوش جان😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلفوتی گیلاس😳😋 این دسر فرانسویه یه دسر تابستونه شما حتی میتونین با البالو وتوت فرنگیم‌درست کنین خیلی خوشمزس وسه سوته حاضره موارد مورد نیاز👇🏼 ۳عدد تخم مرغ ۱/۲پیمانه شر ۱/۲پیمانه شکر ۱/۲پیمانه ارد ۱/۲پیمانه خامه صبحانه ۲قاشق کره اب شده ۱قاشق چایخوری وانیل ۱/۲قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱/۸قاشق چایخوری نمک گیلاس به اندازه کف ظرف قالب طرز تهیه👇🏼 برای شروع تخم مرغ خامه شکر وانیا نمک بکینگ پودر ارد شیر کره همه موادو ترکیب میکنم هم میزنیم هسته گیلاسارو جدا میکنیم کف ظرفمونو کره میزنیم اول گلاسارو میریزیم بعد میایع کیک تو فر از قبل گرم شده دردمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه میذاریم اولش یکم پف داره بعد پفشو از دست میده که عادیه نوش جان😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلفوتی گیلاس😳😋 این دسر فرانسویه یه دسر تابستونه شما حتی میتونین با البالو وتوت فرنگیم‌درست کنین خیلی خوشمزس وسه سوته حاضره موارد مورد نیاز👇🏼 ۳عدد تخم مرغ ۱/۲پیمانه شر ۱/۲پیمانه شکر ۱/۲پیمانه ارد ۱/۲پیمانه خامه صبحانه ۲قاشق کره اب شده ۱قاشق چایخوری وانیل ۱/۲قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱/۸قاشق چایخوری نمک گیلاس به اندازه کف ظرف قالب طرز تهیه👇🏼 برای شروع تخم مرغ خامه شکر وانیا نمک بکینگ پودر ارد شیر کره همه موادو ترکیب میکنم هم میزنیم هسته گیلاسارو جدا میکنیم کف ظرفمونو کره میزنیم اول گلاسارو میریزیم بعد میایع کیک تو فر از قبل گرم شده دردمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه میذاریم اولش یکم پف داره بعد پفشو از دست میده که عادیه نوش جان😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر سه رنگ یخچالی 🥮😍😋 این دسر خیلی خوشمزه و شیک و عالیه مواد لازم :برای کرم شیر چهار لیوان شکر نصف لیوان نشاسته ذرت چهار ق غ آرد گندم چهار ق غ وانیل نوک ق چ پودر کاکائو یک ق غ زعفران دم کرده یک ق غ یک بسته بیسکوییت پتی بور ژله قرمز رنگ +یک لیوان آبجوش ابتدا ژله و آبجوش رو مخلوط و میزاریم خنک بشه مواد کرم رو آماده سه قسمت میکنیم لایه لایه بیسکوییت و کرم میزیرم در آخر میزاریم کمی داخل یخچال رویه ببنده بعد ژله خنک شده رو روش بریزید وبه دلخواه تزئین کنید ونوش جان کنید😍😘 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آب دوغ خیار جذاب😍😋 مواد لازم: خیار گردو سبزی تازه(ترخون،نعنا،تره،ریحون و تربچه) پیازچه کشمش ماست چکیده دوغ برعکس ظاهر جذابش درست کردنش خیلی خیلی سادست اول یه خیار نسبتا بزرگ رو با پوستکن ورقه ورقه ای نازک میکنیم یه خیار دیگه رو پوستشو میگیریم و ریز خرد میکنیم گردو و سبزی و پیازچه و تربچه رو هم خرد میکنیم ته ظرف گود اول ۳ قاشق ماست چکیده میریزیم ورقه های خیار رو ۲ لایه به شگل گرد در میاریم و محتویات رو داخلش میریزیم و در آخر به ورقه های خیار مثل تصویر فرم میدیم و میچینیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلفوتی گیلاس😳😋 این دسر فرانسویه یه دسر تابستونه شما حتی میتونین با البالو وتوت فرنگیم‌درست کنین خیلی خوشمزس وسه سوته حاضره موارد مورد نیاز👇🏼 ۳عدد تخم مرغ ۱/۲پیمانه شر ۱/۲پیمانه شکر ۱/۲پیمانه ارد ۱/۲پیمانه خامه صبحانه ۲قاشق کره اب شده ۱قاشق چایخوری وانیل ۱/۲قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱/۸قاشق چایخوری نمک گیلاس به اندازه کف ظرف قالب طرز تهیه👇🏼 برای شروع تخم مرغ خامه شکر وانیا نمک بکینگ پودر ارد شیر کره همه موادو ترکیب میکنم هم میزنیم هسته گیلاسارو جدا میکنیم کف ظرفمونو کره میزنیم اول گلاسارو میریزیم بعد میایع کیک تو فر از قبل گرم شده دردمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه میذاریم اولش یکم پف داره بعد پفشو از دست میده که عادیه نوش جان😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر سه رنگ یخچالی 🥮😍😋 این دسر خیلی خوشمزه و شیک و عالیه مواد لازم :برای کرم شیر چهار لیوان شکر نصف لیوان نشاسته ذرت چهار ق غ آرد گندم چهار ق غ وانیل نوک ق چ پودر کاکائو یک ق غ زعفران دم کرده یک ق غ یک بسته بیسکوییت پتی بور ژله قرمز رنگ +یک لیوان آبجوش ابتدا ژله و آبجوش رو مخلوط و میزاریم خنک بشه مواد کرم رو آماده سه قسمت میکنیم لایه لایه بیسکوییت و کرم میزیرم در آخر میزاریم کمی داخل یخچال رویه ببنده بعد ژله خنک شده رو روش بریزید وبه دلخواه تزئین کنید ونوش جان کنید😍😘 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلفوتی گیلاس😳😋 این دسر فرانسویه یه دسر تابستونه شما حتی میتونین با البالو وتوت فرنگیم‌درست کنین خیلی خوشمزس وسه سوته حاضره موارد مورد نیاز👇🏼 ۳عدد تخم مرغ ۱/۲پیمانه شر ۱/۲پیمانه شکر ۱/۲پیمانه ارد ۱/۲پیمانه خامه صبحانه ۲قاشق کره اب شده ۱قاشق چایخوری وانیل ۱/۲قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱/۸قاشق چایخوری نمک گیلاس به اندازه کف ظرف قالب طرز تهیه👇🏼 برای شروع تخم مرغ خامه شکر وانیا نمک بکینگ پودر ارد شیر کره همه موادو ترکیب میکنم هم میزنیم هسته گیلاسارو جدا میکنیم کف ظرفمونو کره میزنیم اول گلاسارو میریزیم بعد میایع کیک تو فر از قبل گرم شده دردمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه میذاریم اولش یکم پف داره بعد پفشو از دست میده که عادیه نوش جان😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یه عصرونه ی جذاب😍🍟 چیا میخوایم؟ بیبی سیب زمینی نیم کیلو ۲ ق غ روغن زیتون کف ظرف فر ترکیب پودر پنیر پارمسان ۴ ق غ، نمک و فلفل و پودر سیر (کف ظرف پیرکس یا سینی فری که روش کاغذ روغنی باشه) برای مزه دار کردن سیب زمینی های آب پز: روغن زیتون ۲ ق غ نمک و فلفل به مقدار لازم فلفل قرمز و پاپریکا به مقدار لازم آویشن ۲ ق چ جعفری خشک یا تازه ۲ ق غ ۲۰ گرم کره آب شده برای روی سیب زمینی ها برای سس سیب زمینی: ۲ ق غ ماست یونانی لیمو ترش تازه ۱ ق چ سس خردل ۱ ق چ جعفری خشک یا تازه ۲ ق چ نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم روغن زیتون ۱ ق چ * برای آب پز کردن سیب زمینی یک ق غ نمک داخل آب جوش بریزید و بزارید ۲۵ دقیقه تا‌ نیم ساعت بپزه * سیب زمینی ها که خوب پخت مزه دار کنید و بچینید روی پارمسان و ۱۵ دقیقه بزارید داخل فر تا حسابی برشته شه! 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا
سه هفته ای صورتم چاق کردم 😁 جاریم اینقدر حسودی می‌کرد😒😝 از لاغری حالم از خودم بهم میخورد ، شوهرمم لاغر تر از من، انقدر راه رفتیم جواب نگرفتیم خسته شده بودیم😩 من و شوهرم دوتامونم نا امید شده بودیم تا اینکه توی ایتا گشتم بلاخره راه پیدا کردم راه‌حل براتون این پایین سنجاق کردم بزن ببین👇 https://eitaa.com/joinchat/3696231046Ce6e512f708 الان از زیبایی لذت میبریم 😂 توام‌بیا برای خودت یا همسرت راهکار بگیر❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلفوتی گیلاس😳😋 این دسر فرانسویه یه دسر تابستونه شما حتی میتونین با البالو وتوت فرنگیم‌درست کنین خیلی خوشمزس وسه سوته حاضره موارد مورد نیاز👇🏼 ۳عدد تخم مرغ ۱/۲پیمانه شر ۱/۲پیمانه شکر ۱/۲پیمانه ارد ۱/۲پیمانه خامه صبحانه ۲قاشق کره اب شده ۱قاشق چایخوری وانیل ۱/۲قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱/۸قاشق چایخوری نمک گیلاس به اندازه کف ظرف قالب طرز تهیه👇🏼 برای شروع تخم مرغ خامه شکر وانیا نمک بکینگ پودر ارد شیر کره همه موادو ترکیب میکنم هم میزنیم هسته گیلاسارو جدا میکنیم کف ظرفمونو کره میزنیم اول گلاسارو میریزیم بعد میایع کیک تو فر از قبل گرم شده دردمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه میذاریم اولش یکم پف داره بعد پفشو از دست میده که عادیه نوش جان😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐ امشبانه آرامش آسمان شب 💫سهم قلبتان و خــداونـد 💫روشنى بى خاموشِ تمـام لحظہ هايتـان باشد 💫شبتون بخیر لحظہ هاتون سرشـار از آرامش 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد برای فیله حلزونی بخش دوم ۱- فیله مرغ ۲-روغن ۳ ق غ ۳- آب لیمو ترش ۲ق غ ۴- پیاز رنده شده ۱ عدد ۵- نمک و فلفل ✅ بعد از مزه دار کردن فیله ها بهتره چند ساعت زمان بدید تا مزه مواد به خورد هم بره ✅ برای حلزونی کردن فیله ها از سمت باریک فیله شروع به رول کنید ✅ مواد مرینیت رو کف تابه بریزید تا هم جوجه ها نرم و آبدار بمونن و‌هم در نهایت ی سس پیاز کامل خوشمزه داشته باشید ✅ در نهایت کمی زعفزون و‌کره به فیله ها میزنیم 🟥 سیب زمینی خلالی سیب زمینی را به هر طریق که میتونید به شکل خلال ظریف برش بزنید و در مخلوط آب ،یخ و نمک قرار بدید و بعد از خارج کردن از آب بوسیله پارچه نم گیری کنید و در روغن ( ترجیحا ظرف کوچک که روغن شناور باشد ) سرخ کنید 🟥🟥 برای اینکه سیب زمینی خوش رنگ تر باشد کمی زردچوبه به روغن اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی مخلوط😍😋 این مدل ترشی ذائقه من و خانوادم هست گل کلم خرد شده دو کاسه هویج خرد شده نصف کاسه خیار خرد شده نصف کاسه ساقه کرفس خرد شده نصف کاسه بادمجان خرد شده نصف کاسه کلم برگ خرد شده نصف کاسه موسیر و سیب زمینی ترشی هم میتونید بریزید من چون دوست نداشتیم نریختم اندازه های مواد اولیه کاملا اختیاری و سلیقه و ذائقه خودتون داره من چون گل کلم و بیشتر دوست دارم بیشتر هم ریختم شما هر چیزی و دوست داشتین کمتر بیشتر و یا حذف و اضافه کنید)سبزی ها با نسبت مساوی :ترخون، مرزه، جعفری، شوید ، نعناادویه ها: زرد چوبه ، نمک، پودر تخم گشنیز پودر گلپر و سیاه دانه نمک هم نباید کم باشه من برای این مقداریک لیوان سر خالی نمک ریختم سرکه و هم به نسبت دو به یک با آب مخلوط کنید دو لیوان سرکه یک لیوان آب تا جایی که تمام مواد داخل سرکه باشه و ظرف ها بر بشه بریزید(داخل یک ظرف آب و سرکه رو مخلوط کنید و بعد روی ترشی بریزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته‌چين گوشت و بادمجون رو اين مدلى درست كنى ميره تو ليست خوشمزه ترين و مجلسى ترين غذاهايى كه پختى از بس طعم متفاوت و خوشمزه اى داره👌🏻 گوشت خورشتى ٢٠٠ گرم پياز ١ عدد درشت زرشك ٣ ق غ گردو ٤_٥ عدد سير ٢ حبه پياز داغ ٣_٤ ق غ جعفرى كمى نمك و فلفل و زردچوبه رب ١ ق غ زعفران به مقدار لازم برنج ٢ پيمانه تخم مرغ ١ عدد كامل و يك زرده ماست چكيده ٤ ق غذاخورى كره ٥٠ گرم زعفران به مقدار لازم گلاب ١ ق مرباخورى پودر هل ١/٢ ق چايخورى نمك به مقدار لازم ⭕️براى داخل تهچين از كره و ته قابلمه يا قالب حتما از روغن مايع استفاده كنين ❌روى گاز ٤٥ دقيقه الى ١ ساعت ❌داخل فر ١٨٠ درجه ١ ساعت . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوکوم هویج😍😋 ‏ 🥕🥕🥕🥕🥕 مواد لازم :‌‎ نیم کیلوگرم هویج ۳ لیوان آب ‌۵۰ گرم نشاسته ‌‎۲۰۰ گرم شکر ‌‎۱ فنجان آجیل ‌‎۱ ق چ وانیل ‌‎ابتدا هویج رو پوست گرفته و برش میزنیم داخل قابلمه میریزیم و یک لیتر آب اضافه کرده و هویج رو آبپز میکنیم، وقتی که هویج نرم شد آبکش کرده با گوشت کوب میکس کرده و بهش نشاسته و شکر رو اضافه و روی حرارت ۵ دقیقه هم بزنید ‌‎و بعد وانیل و کنجی یا هر مغزی که دوست داشتین رو اضافه و داخل ظرف پیرکس رو چرب کرده و موادمونو میریزیم و صاف میکنیم روشو و در یخچال ۶ ساعت قرار میدیم (یا در فریزر ۴ ساعت) و بعد برش بزنید و در پودر نارگیل بغلتونید😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته‌ چین فیروزکوهی یکی از خوشمزه‌ترین ته‌چینهایی هست که می‌تونید درست کنید برای مهمونی هم عالیه😍😋 مواد لازم گوشت سردست گوسفند یا ماهیچه( گردن هم بد نیست ولی استخوان داره ممکنه اذیت بشید) ۵۰۰ گرم با استخوان برنج ۳ پیمانه شوید ۳۰۰ گرم سیب زمینی ۱ عدد زعفران دم کرده گرد غوره ۲ ق غ دارچین به دلخواه نمک روغن حیوانی آلو ۵ عدد یا بیشتر( حذف نکنید چون چاشنی خوشمزه ای میشه کنار گوشت) نکات: گوشتتون ترجیحا تازه باشه برنج رو خام بردارید چون هم شوید اب داره و هم گوشت کمی آب میندازه و برنجتون شفته میشه از شوید خشک هم میتونید استفاده کنید فقط موقع ریختن برنج تو قابلمه اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا پنیر گردو مواد لازم: گردو: ۱۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه🧀: ۱ بسته پنیر پیتزا🧀: ۱۰۰ گرم پیازچه: ۲۰ گرم طرز تهیه: گردو رو خرد می‌کنیم سپس پنیر ماسکارپونه رو مکعبی خرد می‌کنیم،حالا گردو و ۳/۴ پنیر رو با هم مخلوط می‌کنیم.خمیر رو پهن می‌کنیم به ترتیب مخلوط گردو و پنیر،۱/۴ باقی‌مانده پنیر ماسکارپونه،پنیر پیتزا و ۴ عدد گردو(برای تزیین) روی خمیر می‌ریزیم و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه( ۱۵ دقیقه شعله پایین و ۵ دقیقه آخر شعله بالا) در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه می‌پزیم. و درنهایت وقتی از فر بیرون آوردیم کمی پیازچه خردشده روش می‌ریزیم. طرز تهیه خمیر پیتزا🫓: آرد: ۳ فنجان تخم‌مرغ: ۱ عدد خمیر مایع‌: ۱ ق‌غ شیر: ۱ لیوان شکر: ۱ ق‌غ روغن: ۶ ق‌غ نمک: ۱ ق‌م . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این همبرگر امتحانش نکنی ضرر کردی🫰🤚 مواد لازم: گوشت چرخ شده مخلوط گوساله و گوسفند:۳۰۰گرم پیاز یدونه:۱۵۰گرم پودر سوخاری:۱ق غ پنیر پارمزان:۲ق غ پودر چدار:۱ق غ میتونید پنیر چدار جایگزین کنید ادویه شامل:پودر سیر؛فلفل سیاه؛فلفل قرمز؛ رزماری خشک هرکدام نصف ق چ نمک؛۱ق چ پنیر گودا نون برگر طرز تهیه:پیاز گوشت ادویه و پنیر پارمزان و پودر پنیر جدار و باهم مخلوط کنید ده دقیقه ورز بدید یه ساعت توی یخچال یا نیم ساعت فریز استراحت بدید بعد قالب زدن بعد روی صفحه گریل هرطرفشو ۸الی ده دقیقه سرخ کنید نوش جونتون❤️ 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مربا خوشمزه نه کپک میزنه نه شکرک🥰نکات کپشن رو‌حتما بخون☺️به آسون ترین روش مربا درست کن و حالشوو ببر😍 مربا مورد علاقه‌ت چیه؟؟ مواد لازم: توت فرنگی ۵۰۰ گرم شکر ۵۰۰گرم جوهر لیمو نوک ق چ یا آبلیموترش ۱ ق چ اگه توت تون ریز بود نیازی نیست خردش کنید به هیچ عنوان آب داخلش اضافه نکنید شکر و توت را مخلوط کنید و به مدت ۱۲ساعت داخل یخچال بزارید تا آب بندازه روی حرارت زیاد بزارید جوش که امد حرارت را ملایم کنید برای اینکه مربا شفافی داشته باشید حتما کف روی مربا را بگیرید توی استوری بهت یه نکته خیلی مهم برای گرفتن کف روی مربا رو گفتم حتما ببینید که‌خیلی بدردتون میخوره حتما درست کن و حالشووو ببر🍓😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیح کامل کپشن👇🏻 قاورمه😋 📜مواد لازم: •مرغ...............................500 گرم •پیاز................................2 عدد •سیب زمینی..................4 عدد •نمک...............................1 ق چ خ •فلفل..............................نصف ق چ خ •زردچوبه........................نصف ق چ خ •آب.................................1 پیمانه . . 🫙پیمانه=لیوان فرانسوی . . . . . . 🥘طرز تهیه: •ابتدا مرغ و سیب‌زمینی هارو نگینی خرد کنید •پیاز خلالی رو تفت بدید که سبک بشه مرغ رو بهش اضافه کنید و 5 دقیقه تفت بدید •نمک، فلفل و زردچوبه رو اضافه و مخلوط کنید و اجازه بدید عطر ادویه‌ها آزاد بشه •آب بریزید و 40 دقیقه اجازه بدید بپزه و آبش کشیده بشه، و در انتها سرخ بشه •سیب زمینی‌ها رو سرخ کنید، و به مرغ اضافه کنید از طعم فوق‌العادشم که نگم براتون😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛