7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋سالاد مرغ
این سالاد فوقالعاده خوشمزه 😋🤌میتونه یه گزینه عالی برای میز مهمونیاتون باشه 😍
سینه ی مرغ پخته یکی و نصفی
هویج خام یا تفت داده شده دو عدد متوسط
خیار شور خرد شده ۵ عدد متوسط
نخود فرنگی پخته یا کنسروی یک لیوان
ذرت پخته با کنسروی سه قاشق پر
فلفل قرمز کاپی یا فلفل دلمه قرمز تفت داده شده
شوید ریز خرد شده سه قاشق
برای سس👇
ماست ۵ قاشق پر
سس مایونز ۳ قاشق پر
سیر له شده دو عدد
نمک وفلفل
آب یک عدد لیموی تازه
#سالاد_مرغ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدس پلو دشت مغان
٤ پيمانه برنج
١ پيمانه عدس
٢٥٠ الى ٣٠٠ گرم گوشت چرخ كرده
٢٠٠ گرم سبزى قورمه سرخ شده
١ عددپياز بزرگ
ادويه ها ( زردچوبه ، فلفل سياه و قرمز ، ١/٣ قاشق چايخورى زيره ، چوب دارچين )
ادويه پلويى و زعفران دم كرده
١- عدس رو بزاريد بپره ،اما له نشه
٢- پياز رو تفت ميديم ، سبك وطلايي كه شد گوشت رو اضافه ميكنيم ، گوشت كه تفت خورد ادويه ها رو ميزيم عطر ادويه ها كه ازاد شد
٣- سبزى قورمه اضافه ميكنيم تفت ميديم ، سبزى كه تفت خورد نمك و عدس پخته رو اضافه ميكنيم كمى تفت ميديم ، ( زياد تفت نديدين كه عدس له نشه)
٤- برنج رو ابكش ميكنيم، تهديگ رو هر چى دوست داريم ميزاربم ،
٥- و بصورت متناوب از برنج و مواد گوشتى ميريزيم و بين هر لايه رو ادويه پلويي و زعفران دم كرده ميريزبم و ميزاريم برنجمو دم بكشه
#عدس_پلو_دشت_مغان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
11.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آبغوره خونگی 😍😋
✅ اگه نکته ها رو رعایت کنید یه ابغوره خوشمزه خواهید داشت✅
✅غوره رو انقدری میکس کنیدکه فقط غوره ها له بشن
✅وقتی گذاشتین روی شعله همون ابتدا نمک و بریزین
✅من برای ۱۵ کیلو غوره به کاسه ماست خوری سر خالی نمک ریختم
✅به هیچ عنوان وقتی ابغوره روی شعله هست هم نزنید
✅تاکید میکنم ابغوره نباید بجوشه فقط باید گرم بشه تا تفاله ها بیاد روی ابغوره اگه بجوشه تفاله ها قاطی ابغوره میشه و دیگه نمیشه جدا کرد
✅سعی کنید ابغوره رو تو ظرف شیشه ای نگه دارین و درش و جوری محکم کنید که اصلا هوا نکشه چون اگه هوا بکشه کپک میزنه
#آبغوره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_توت_فرنگی
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
شکر ۱۱۰ گرم (حدود نصف لیوان)
پوره توت فرنگی ۸۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
توت فرنگی خرد شده ۳ تا ۴ عدد
وانیل ۱/۸ ق چ
بیکینگ پودر ۱/۲ ق م
آرد سفید ۱۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
مواد به دمای محیط برسه .
توت فرنگی رو کلاهکش رو جدا کردم و خرد کردم و با گوشت کوب برقی (یا هر وسیله ای که در اختیار دارید) له و پوره کردم .
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . دورگیری کردم و وانیل و روعن مایع رو ریختم و کمی زدم . پوره توت فرنگی رو اضافه کردم و مخلوط کردم .
آرد و بیکینگ پودر رو ترکیب کردم و ۳ بار الک کردم و کم کم داخل موادم ریختم و مخلوط کردم .
داخل قالب مافین کپسول انداختم و تا دو سوم قالب رو با مواد پر کردم .از چند تکه توت فرنگی خرد شده هم در ردیه استفاده کردم .(می تونید داخل خود مواد مافین هم توت فرنگی خرد شده بریزید ، برای این که ته نشین نشه توت فرنگی خرد شده رو با مقدار کمی آرد ترکیب کنید)
در فر که از یک ربع قبل گرم شده ( فر برقی ۱۷۰ درجه ، فر گازی ۱۸۰ درجه ) طبقه وسط ، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم .
بدون فر در فر دست ساز که روشش هایلایت استوری هست می تونید درست کنید .
#مافین توت فرنگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مُرغ_وَحشی
فوقالعاده خوشمزه😋😋😋
طرزتهیه
اول یک پیاز چاق و چله خرد کنیم کف قابلمه بچینیم بعد مرغ به دلخواه قطعه قطعه کنیم وروی پیازها بچینیم بعد زنجبیل تازه راروش رنده کرده اگرتازه نبودهمون پودرزنجبیل و فلفل سیاه و نمک و چنتا آلو کمی شکر (درحدنصف قاشق)روش بپاشیم ویک قاشق غذا خوری روغن بریزیم یا ۳۰ گرم کره بعد درشو بزاریم شعله روخیلی کم کنیم بعد از ۴۰ دقیقه زعفران دم کرده (زعفرانی که قبلش در آب جوش ریخته شده و رنگش باز شده نصف استکان )و آب نارنج یا اب لیمو میریزیم (هرچقد ک دوس دارید)و درشو میزاریم تا ب روغن بیفته بعد
مرغهارابرمیگردونیم ده دقیقه دیگه میزاریم اونطرفشونم کمی سرخ بشه بعد شعله خاموش کنید
نهایت زمان ۲ ساعت😊
پ.ن:اصلاوابداآب نمیخواد
پ.ن:مرغ بدون پوست باشه
پ.ن:تالحظه آخرهیچ جابجایی انجام نشه
#مرغ وحشی
آشپزخونه ی خونگی👩🍳
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فیله مرغ یا سینه بدون استخوان که بصورت نواری برش میزنیم بعد با
زعفرون
پیاز یه دونه
ادویه ها:نمکو فلفل سیاه.پودرسیر و پاپریکا
آب لیمو ترش مزه دارش میکنیم.
بعد از اینکه هسته های آلبالورو گرفتیم تو تابه میریزیم و
کره ۵۰گرم
شکر ۲تا۴ ق.غ(بسته به ذائقتون کم یا زیادش کنید)
نمک و نصف لیوان آب بهش اضافه میکنیمو میذاریم با شعله کم یکساعت بپزه.نباید آبش کامل کشیده بشه چند قاشق از آبش برمیداریمو برای برنجمون کنار میذاریم.بعد با گوشکوب یا پشت قاشق آلبالوهارو یکم له میکنیم تا سسمون یکدستو غلیظ بشه و کنار میذاریم.
فیله هارو حلزونی می پیچیم و تو مخلوط کره و روغن که کاملا داغ شده می چینیمو با شعله زیاد دو طرفشو سرخ میکنیم(نذارید مرغتون آب بندازه چون بافتش سفت میشه)👌
از تابه درشون میاریم و پیازایی که فیله هارو باهاش طعم دار کرده بودیمو تو همون تابه سرخ میکنیم بعد سس آلبالورو بهش اضافه میکنیم و فیله هارو روش میچینیمو نیم ساعت میذاریم با در بسته بپزه.
برای کنارشم برنجو بصورت آبکشی درست میکنیم با ته دیگ دلخواهمون😉 وقتی آماده شد مطابق ویدیو بصورت قالبی و سه رنگ درمیاریم و غذای فوق العاده خوشمزمونو سرو میکنیم
🍕🌭
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الان که فصل آلبالو این میوه دلبره میتونید دست به کار بشید و این غذای مجلسی به شدت خوشمزه رو درست کنید و لذتشو ببرید😋🍒
🍕🌭#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فیله مرغ یا سینه بدون استخوان که بصورت نواری برش میزنیم بعد با
زعفرون
پیاز یه دونه
ادویه ها:نمکو فلفل سیاه.پودرسیر و پاپریکا
آب لیمو ترش مزه دارش میکنیم.
بعد از اینکه هسته های آلبالورو گرفتیم تو تابه میریزیم و
کره ۵۰گرم
شکر ۲تا۴ ق.غ(بسته به ذائقتون کم یا زیادش کنید)
نمک و نصف لیوان آب بهش اضافه میکنیمو میذاریم با شعله کم یکساعت بپزه.نباید آبش کامل کشیده بشه چند قاشق از آبش برمیداریمو برای برنجمون کنار میذاریم.بعد با گوشکوب یا پشت قاشق آلبالوهارو یکم له میکنیم تا سسمون یکدستو غلیظ بشه و کنار میذاریم.
فیله هارو حلزونی می پیچیم و تو مخلوط کره و روغن که کاملا داغ شده می چینیمو با شعله زیاد دو طرفشو سرخ میکنیم(نذارید مرغتون آب بندازه چون بافتش سفت میشه)👌
از تابه درشون میاریم و پیازایی که فیله هارو باهاش طعم دار کرده بودیمو تو همون تابه سرخ میکنیم بعد سس آلبالورو بهش اضافه میکنیم و فیله هارو روش میچینیمو نیم ساعت میذاریم با در بسته بپزه.
برای کنارشم برنجو بصورت آبکشی درست میکنیم با ته دیگ دلخواهمون😉 وقتی آماده شد مطابق ویدیو بصورت قالبی و سه رنگ درمیاریم و غذای فوق العاده خوشمزمونو سرو میکنیم
🍕🌭
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الان که فصل آلبالو این میوه دلبره میتونید دست به کار بشید و این غذای مجلسی به شدت خوشمزه رو درست کنید و لذتشو ببرید😋🍒
🍕🌭#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛