eitaa logo
آشپزی خاص
96.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دقیقا خود خود بازاریه 🤌 من با گوشت گوساله درست کردم به مقدار نیم کیلو گوشت گوساله ۲۰درصد چربی اگه بخواید یه کباب چربو چیلی ترم داشته باشید تا ۳۰درصد چربی هم اوکیه استفاده کنی . یدونه پیاز درشت رنده شده که با همون آب پیاز ریختم داخل گوشت و اصلن ای پیاز رو نگرفتم نوک قاشق جایخوری جوش شیرین نمک و فلفل سیاه به مقدار نیاز ……………………………………….. اگه میخواید از مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید به ازای نیم کیلو گوشت گوساله ۲۵۰گرم گوشت گوسفندی بزنید و ۳۰۰گرم پیاز رنده شده که در صورتی که گوشت گوسفندی زدی باید یه مقدار خیلی کم آب پیاز رو بگیرید خیلی خشک نشه ولی یه مقدار کنی باید آب پیاز رو در این صورت بگیرید. نکته بعدی اینکه حتما فقط گریل روشن شه و فقط فقط فقط اول که کبابا میره تو فر ۴دقیقه داخل فر باشه بیشتر از ۴دقیقه نمونه که کباباتون خشک میشه بعد ۴ دقیقه درش بیارید و برگردون کنید و مجدد ۴ الی۵ دقیقه بره تو فر برای پخت نهایی. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍨 مواد لازم: (مقدار مواد برای دو نفر) رشته کادایف خرد شده: ۲ لیوان شکر: ۴ قاشق غذاخوری شیر: ۲ لیوان نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم(نصف پاکت خامه صبحانه) کره آب شده: ۱۰۰ گرم وانیل: نصف قاشق چایخوری 🌐نکات مهم: 1. کف ظرف سرو رو حتما با کره چرب کنید. 2. زمانی که لایه اول رشته ها را داخل ظرف ریختید روی رشته ها مقداری کره آب شده بریزید و سپس لایه کرمی رو بریزید. 3. دسر رو به مدت نیم ساعت داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه و فن روشن بذارید تا بپزه و بعد به مدت ۳ دقیقه با حرارت از بالا اجازه بدید تا رشته ها طلایی بشن. 4. بلافاصله بعد از اینکه از فر دراوردید شربت سرد شده رو روی دسر بریزید و دسر رو به مدت یک ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا خنک بشه. 5. طرز تهیه شربت: نصف لیوان آب و ۱ لیوان شکر را روی حرارت ملایم قرار بدید و اجازه تا شکر حل بشه و یه شربت غلیظ به دست بیاد. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈سینه مرغ 2 عدد، پیاز خلال درشت 1 عدد، نمک 1ق چ، فلفل سیاه 1ق چ، فلفل قرمز نصف ق چ، پودر سیر 1ق چ، روغن زیتون 5ق غ 👈شیر 1/4 لیوان، خمیرمایه 1ق چ، شکر 1ق چ، تخم مرغ دو عدد، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر هر کدام 1 ق چ، فلفل قرمز نصف ق چ، زعفران دم کشیده نصف ق چ، روغن مایع 2 ق غ، دلستر کلاسیک 1/4 لیوان، آرد صد گرم •آرد برای غلطاندن مرغ نصف لیوان 👈سس مایونز 3ق غ، نمک نصف ق چ، فلفل سیاه نصف ق چ، خیار شور نگینی شده 1ق غ، پیاز رنده شده 1ق غ، سبزی جعفری ساطوری شده 1ق غ، آب نصف لیموی تازه 👩🏻‍🍳برای تهیه : سس مایونز را در کاسه ای ریخته و با همزن بزنید. نمک، فلفل سیاه، خیارشور خیلی ریز نگین شده، پیاز رنده شده بدون آب جعفری و آب لیمو تازه را به سس اضافه و با همزن بزنید تا کامل مخلوط شده و 1 ساعت در یخچال قرار دهید 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاید یه غذای نامتعارف بنظر برسه ولی قول میدم یکی انتخابهای سالم و خوشمزه سفرتون میشه. برای مرینیت مرغ: رب انار ملس یا ترش ۱ ق چ، آبلیمو ۱ ق غ، روغن ۱ق غ، پودر تخم گشنیز ۱ ق چ، پودر زیره سبز ۱/۲ ق چ، دارچین ۱/۴ ق چ، نمک، فلفل سیاه ۱/۲ ق چ، پودر پیاز ۱ق چ، سیر له شده ۱ حبه بین دو ساعت تا ۲۴ ساعت رانهای مرغ و مزه دار کنید و بعد در فر ۲۰۰ درجه برقی یا ۲۱۵ گازی بپزید‌مدت پخت بستگی به سایز رانها داره. وقتی خلال دندان داخل ران فرو میکنید آب سفید خارج نشه. برای ترکیب زردآلوبرای هر نفر دو عدد زردآلو، پیاز متوسط تکه شده ۱ عدد، رنده پوست ۱ عدد لیموترش درشت، آب لیمو ۱ ق غ پر، عسل ۱ ق چ، رب انار ۱ ق چ ده دقیقه رو حرارت بزارید و بعد کنار مرغها سرو کنید. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(سس آلبالو و زرشک) کوفته آلبالو برای من طعم ملس داشت بستگی به شیرینی و‌ترشی آلبالویی داره که استفاده میکنید ، اگر دوست داشتین کمی شیرین باشه ۱ قاشق غداخوری عسل یا شکر هم میتونید اضافه کنید. مواد لازم: گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم، پیاز رنده شده ۱ عدد نان تست ۲ عدد، جعفری ۱۵ گرم، زرده تخم مرغ ۱ عدد ادویه: فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری، پرک فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری، زردچوبه ۱/۲ قاشق مرباخوری، دارچین ۱/۳ قاشق مرباخوری نمک ۱ قاشق چایخوری سس: آلبالو رسمی نیم کیلو، زرشک ۱ پیمانه، استاک گوشت یا اب ۱/۲ پیمانه، پیاز ۱ عدد ادویه: نمک ۱/۲ قاشق چایخوری، فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری، پرک فلفل قرمز ۱/۳ قاشق مرباخوری زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری گوشت قبل از چرخ شدن حتما نیمه منجمد یا سرد سرد باشه. بهتره قبل از پخت هم نیم ساعت در فریزر باشه. مدت زمان پخت در سس نیم ساعت. گوشت را زمانیکه سس کاملا به جوش آمده اضافه کنید. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رو تکراری درست نکن❌ نیازداریم به 👇🏻 🍀بامیه 🍀سه عدد گوجه 🍀پیاز 🍀رب 🍀نمک، زردچوبه، فلفل سیاه 🍀غوره 🍀لیمو پیاز رو رنده بزنید با گوشت تفت بدید رنگش برگشت نمک و زردچوبه و فلفل سیاه بزنید سه عدد گوجه رو رنده درشت بزنید و همراه دو قاشق رب به گوشت اضافه کنید رنگ رب باز شد لیمو رو بندازید و آب جوشیده یکساعت و نیم زمان بدید بپزه تو این فاصله بامیه ها رو سرخ کنید و به خورش اضافه کنید بزارید قشنگ جا بیفته بیست دقیقه اخر غوره رو بریزید 😍 1️⃣ نکته: سر بامیه هارو زیاد نزنید که حالت لزج نشه 2️⃣ نکته: بعد یکساعت ونیم پخت گوشت بامیه رو بریزید ۴۰ دقیقه کافیه جا بیفته 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥖 خاص ترین اسنک 📍برای سفره های افطاری، تغذیه بچه ها، صبحانه و میز فینگرفود هم مناسبه ☺️ مواد لازم : آرد ۵۰۰ گرم آب ۲۵۰ گرم کره ۵۰ گرم نمک ۱۰ گرم ماست ۵۰ گرم مخمر ۱۰ گرم شکر ۲۰گرم شیرخشک ۲۵ گرم ✅خمیرگیری کامل رو میتونید تو پست نون و پنیر نذری ببینید مواد میانی کاملا سلیقه ای هستش ۴۰ دقیقه استراحت اولیه ۱۰ دقیقه استراحت میانی استراحت نهایی بستگی به دمای محیط و دمای خمیر داره برای من حدود ۹۰ دقیقه طول کشید دمای محیط من گرم بود . تخمیر رو بشناسید اینکه نوشتم ۹۰ دقیقه برای من طول کشیده به این معنی نیست برای شماهم همینه پس دقت کنید ممکنه برای شما کمتر یا بیشتر بشه . دمای فر ۱۷۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵الی ۲۵ دقیقه . 📍اگر مخمرتون قویه و شناخت ازش دارید چون هوا گرمه میتونید مقدارش رو کمتر بریزید . 📍رومال این نون تخم مرغ کامله این نون بافت بسیار پنبه ای و نرمی داره 🌾💚 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍩 خوش بافت و خوشمزن😋 میتونید روش شکلات ذوب شده بزنید و برج دونات درست کنید مواد لازم شکر ۲۰۰ گرم(یک پیمانه) تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱ قاشق چایخوری کره ذوب شده ۳۰ گرم شیر ۲۶۰ میلی لیتر(یک پیمانه سر پر) آرد ۳۰۰ گرم( ۲ پیمانه) بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری نمک یک هشتم قاشق چایخوری فر رو با دمای ۱۷۵ روشن کنید تا گرم بشه. شکر و تخم مرغ، وانیل رو تو ظرف بریزید و با دور کند همزن یا با مفتول دستی بزنید شیر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب بشن. آرد، بیکینگ پودر و نمک رو الک کنید اضافه کنید. به آرامی مخلوط کنید.مایه کیک رو نصف کنید. نصف ساده بدون رنگ بذارید بمونه، نصف دیگه رو هم نصف کنید و به یکی یک قطره رنگ و به ظرف دیگه دو قطره رنگ اضافه کنید. و هم بزنید و تو قیف بریزید.قالب دونات رو با کره چرب کنید و آرد پاشی کنید. آرد اضافه شو خالی کنید.یک ردیف رنگ بنفش روشن یک ردیف رنگ بنفش تیره و روی اون مایه بدون رنگ بریزید.تا نصف قالب بیشتر نریزید. تو فر به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. با این مقدار مواد شما حدودا ۲۷ تا ۳۰ عدد دونات دارید. نوش جان😘❤️ 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅هم ، هم 😋‌ واقعا یه غذای کامل غنی از پروتئین و فیبره که می تونی هم با نون سرو کنی هم مثل من 🚦مواد لازم : کنسرو تُن جوشیده و سرد : ۲ عدد‌ تخم مرغ پخته سرد : ۲ عدد‌ خیارشور ریز شده : نصف پیمانه‌ ساقه جوان کرفس : ۳ عدد‌ پیازچه متوسط : ۶ عدد‌ ریحان ریز شده : ۲ قاشق‌ گشنیز ریز شده : ۲ قاشق‌ فلفل دلمه زرد و قرمز و نارنجی : یک چهارم‌ هر عدد 🍦برای سس :‌ سس مایونز کم چرب : ۱ قاشق غذاخوری ‌ سس هزار جزیره بدون شکر و چربی : ۱ قاشق‌ غذاخوری سس خردل : ۱ قاشق‌ غذاخوری فلفل سیاه و قرمز : ۱/۴ قاشق چایخوری‌ پودر آویشن :۱/۲ قاشق چایخوری‌ لیمو ترش : نصف یک عدد‌‌ آب : دو قاشق درصورت نیاز‌ ❗️خودت می دونی که مواد و نسبت ها رو می تونی به ذائقه خودت کم و زیاد کنی‌ ‼️ببیـــن بیا و عادت ها رو کنار بذار و بجای نون، یه بارم شده، با کاهو و فلفل دلمه‌ای لقمه بگیر و لذت ببر 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈🏻مواد خمیر: یه لیوان آب ولرم : ۲۰۰ گرم یک ق غ شکر یک ق مرباخوری خمیر مایه فوری نوک ق چ وانیل یک لیوان+ یک سوم لیوان آرد قنادی: ۱۷۰ گرم 👈🏻شهد: دو لیوان شکر : ۴۵۰ گرم نصف لیوان آب : ۱۰۰ گرم یک چهارم لیوان گلاب: ۵۰ گرم نصف ق چ پودر هل زعفران یک ق غ گلوکز مایع : یک ق غ ( لوازم قنادیا دارن) جوهر لیمو نوک ق چ ( یا آبلیموی تازه یک ق غ) ✅️✅️نکات مهم : اول شکر داخل آب حل بشه بعد آرد بریزید تا عمل بیاد بامیه ها با حرارت متوسط سرخ بشن تا مغزپخت بشه بامیه ها گرم و شهد خنک باشه که خمیر نشن شهد وقتی کمی قوام اومد خاموش کنید سرد که بشه غلیظ میشه مراقب باشید شهدتون آبکی یا خیلی غلیظ نباشه اگر بامیه چند ثانیه داخل شهد قرار بگیره کم شهد و اگه یک دقیقه بمونه پر از شهد میشه (دلخواهه) بافت ترد و کشدار خوشمزه ای داره 🥰 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
21.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین رسپی مرغ شکم پر🍖 هم آسونه و خوشمزه و هم خیلی شیک و جذابه واسه مهمونیا دستور پخت : مرغ ۲ کیلویی رو یه ساعت توی آب و سرکه و نمک و شکر قهوه ای و چند برش لیمو بذارید که بوی زهم‌اش گرفته بشه قبل از مزه دار کردن مرغ رو با خلال دندون حسابی سوراخ کنید تا مزه‌ها کاملا به خورد گوشت بره. بعد با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه حسابی ماساژ بدید و توی پیاز و آبلیمو و زعفرون ۱۲ ساعت استراحت بدید مواد داخل شکم مرغ پیازداغ، آلو ،گردو، زرشک کشمش و رب انار هست (من اصلا سبزی داخل مرغ شکم پر نمیریزم و دوست ندارم) شکم مرغ رو پر کنید و بدوزید و با کره و زعفرون رومال کنید؛ پیازهایی که مرغ داخلش استراحت کرده رو پوره کنید و اطرافش بریزید روش فویل بکشید و توی فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲ ساعت بذارید و نوش جان کنید😋 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛