فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینقد این #دسر خوشمزست که رو زمین نمیمونه
شیرینیش هم به اندازست و دلو نمیزنه
برای درست کردنش
۱ پاکت پودر کارامل
۱ پیمانه شیر
میره رو گاز وقتی جوشید میزاریم کنار تا سرد بشه
۱ پاکت خامه صبحانه
۹ عدد بیسکوئیت پتی بور
۱ قچ نسکافه گلد
کارامل و شیری که سرد شده
با میکسر مخلوط میکنیم
بیسکوئیت پتی بور برای پایه دسر به مقدار لازم
با ترکیبِ شیر و نسکافه گلد خیس و دو ردیف روی هم کف ظرف مورد نظر میچینیم
کرم رو میریزیم روی بیسکوئیت ها و میزاریم تو یخچال تا کامل ببنده
لایهی آخر:
نصف پاکت خامه صبحانه
۲ الی ۳ قغ نوتلا
طبق ویدیو و توضیحات روش پیش برید و چند ساعت بزارید یخچال.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویفر_شکلاتی 🍫
مواد لازم:
✔️آرد: ۱و۱/۲پیمانه
✔️پودر قند: ۳/۴پیمانه(من کمتر ریختم)
✔️روغن: ۱پیمانه
✔️پودر کاکائو: ۲ق غ(در صورت درست کردن ویفر کاکائویی)
✔️وانیل: ۱/۲ق م
✔️نان میکادو: ۵ الی۶ ورق
✅️اگه خواستید طعم ویفر کاکائویی درست کنید ۲ ق غ از آرد رو بردارید به جاش دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید
✅️برای ویفر طعم دار زمانی که روغن رو اضافه کردید ۱ الی ۲ قطره اسانس هر طعمی که دوست داشتید بریزید و حرارت رو خاموش کنید. زیادی اسانس نریزید که ویفر ها تلخ میشه
✅️اسانس هر میوه ای که دوست دارید به همراه ورق میکادو رو میتونید از لوازم قنادی تهیه کنید
✅️۱۵ دقیقه آرد رو با حرارت کم تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده
✅️مواد نه باید داغ باشه و نه سرد
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_سنتی کشدار و خوشمزه😍🍦
اگر یکبار با این روش درست کنی مطمئنم که دیگه از بیرون بستنی نمیخری❤️🍦
مواد لازم:
شیر ۱ لیتر
ثعلب ۱ ق.غ سرخالی( ثعلب رو از لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید)
شکر ۴۰۰ گرم
زعفرون غلیظ دم کرده ۲ ق.غ
گلاب ۱/۳ پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ( برای داخل بستنی)
خامه صبحانه ۵۰ گرم (بذارید یخ بزنه برای داخل بستنی)
مغز پسته خردشده به میزان لازم
/🌸 حتما هر ۴۵ دقیقه یکبار بستنی تون رو از فریزر بیرون بیارید و هم بزنید دوباره داخل فریزر بذارید و باید ۶ تا ۷ بار این کار روتکرار کنید که بستنی تون یخی نشه❤️
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_2مدل_پنیر_ورقه_ای_خانگی
واسه انواع فینگرفود و فست فود عالیههه
به نسبت پنیرهای بیرون هم خیلی به صرفه تره
✔پنیر ورقهای
✔شیر پرچرب ۲و نیم لیوان و یک لیوان
✔سرکه ۳ ق غ
✔نمک نصف ق چ
✔پودر آگاگار یک ق غ
✔رنگ خوراکی
بجای پودر آگاگار میشه از پودر ژلاتین استفاده کرد
خیلی ساده میتونید برای فینگرفودهاتون پنیرهای رنگی درست کنید و لذت ببرید
پودر پنیر طعمش رو تغییر میده و خیلی شبیه بیرکنیا میشه دوست داشتید استفاده کنید
🧈🧈🧈🧈🧈🧈🧈.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_سنتی کشدار و خوشمزه😍🍦
اگر یکبار با این روش درست کنی مطمئنم که دیگه از بیرون بستنی نمیخری❤️🍦
مواد لازم:
شیر ۱ لیتر
ثعلب ۱ ق.غ سرخالی( ثعلب رو از لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید)
شکر ۴۰۰ گرم
زعفرون غلیظ دم کرده ۲ ق.غ
گلاب ۱/۳ پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ( برای داخل بستنی)
خامه صبحانه ۵۰ گرم (بذارید یخ بزنه برای داخل بستنی)
مغز پسته خردشده به میزان لازم
/🌸 حتما هر ۴۵ دقیقه یکبار بستنی تون رو از فریزر بیرون بیارید و هم بزنید دوباره داخل فریزر بذارید و باید ۶ تا ۷ بار این کار روتکرار کنید که بستنی تون یخی نشه❤️
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویفر_شکلاتی 🍫
مواد لازم:
✔️آرد: ۱و۱/۲پیمانه
✔️پودر قند: ۳/۴پیمانه(من کمتر ریختم)
✔️روغن: ۱پیمانه
✔️پودر کاکائو: ۲ق غ(در صورت درست کردن ویفر کاکائویی)
✔️وانیل: ۱/۲ق م
✔️نان میکادو: ۵ الی۶ ورق
✅️اگه خواستید طعم ویفر کاکائویی درست کنید ۲ ق غ از آرد رو بردارید به جاش دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید
✅️برای ویفر طعم دار زمانی که روغن رو اضافه کردید ۱ الی ۲ قطره اسانس هر طعمی که دوست داشتید بریزید و حرارت رو خاموش کنید. زیادی اسانس نریزید که ویفر ها تلخ میشه
✅️اسانس هر میوه ای که دوست دارید به همراه ورق میکادو رو میتونید از لوازم قنادی تهیه کنید
✅️۱۵ دقیقه آرد رو با حرارت کم تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده
✅️مواد نه باید داغ باشه و نه سرد
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_سنتی کشدار و خوشمزه😍🍦
اگر یکبار با این روش درست کنی مطمئنم که دیگه از بیرون بستنی نمیخری❤️🍦
مواد لازم:
شیر ۱ لیتر
ثعلب ۱ ق.غ سرخالی( ثعلب رو از لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید)
شکر ۴۰۰ گرم
زعفرون غلیظ دم کرده ۲ ق.غ
گلاب ۱/۳ پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ( برای داخل بستنی)
خامه صبحانه ۵۰ گرم (بذارید یخ بزنه برای داخل بستنی)
مغز پسته خردشده به میزان لازم
/🌸 حتما هر ۴۵ دقیقه یکبار بستنی تون رو از فریزر بیرون بیارید و هم بزنید دوباره داخل فریزر بذارید و باید ۶ تا ۷ بار این کار روتکرار کنید که بستنی تون یخی نشه❤️
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_سنتی کشدار و خوشمزه😍🍦
اگر یکبار با این روش درست کنی مطمئنم که دیگه از بیرون بستنی نمیخری❤️🍦
مواد لازم:
شیر ۱ لیتر
ثعلب ۱ ق.غ سرخالی( ثعلب رو از لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید)
شکر ۴۰۰ گرم
زعفرون غلیظ دم کرده ۲ ق.غ
گلاب ۱/۳ پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ( برای داخل بستنی)
خامه صبحانه ۵۰ گرم (بذارید یخ بزنه برای داخل بستنی)
مغز پسته خردشده به میزان لازم
/🌸 حتما هر ۴۵ دقیقه یکبار بستنی تون رو از فریزر بیرون بیارید و هم بزنید دوباره داخل فریزر بذارید و باید ۶ تا ۷ بار این کار روتکرار کنید که بستنی تون یخی نشه❤️
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو_مخلوط
خوشمزه ترین و متفاوت ترین پلو مخلوط دنیا همینه
حتما سیو کن که درست کنی
مواد لازم:
بادمجان
گوشت چرخ کرده
پیاز
برنج
رب گوجه
زعفران دم کرده
ادویه ها:فلفل سیاه،کاری،زردچوبه،ادویه پلویی و نمک
بادمجونهارو زیاد سرخ نکنین
اگر دلتون خواست پودر دارچین اضافه کنین
این غذا رو بدون گوشت هم میشه درست کرد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_سنتی کشدار و خوشمزه😍🍦
اگر یکبار با این روش درست کنی مطمئنم که دیگه از بیرون بستنی نمیخری❤️🍦
مواد لازم:
شیر ۱ لیتر
ثعلب ۱ ق.غ سرخالی( ثعلب رو از لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید)
شکر ۴۰۰ گرم
زعفرون غلیظ دم کرده ۲ ق.غ
گلاب ۱/۳ پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ( برای داخل بستنی)
خامه صبحانه ۵۰ گرم (بذارید یخ بزنه برای داخل بستنی)
مغز پسته خردشده به میزان لازم
/🌸 حتما هر ۴۵ دقیقه یکبار بستنی تون رو از فریزر بیرون بیارید و هم بزنید دوباره داخل فریزر بذارید و باید ۶ تا ۷ بار این کار روتکرار کنید که بستنی تون یخی نشه❤️
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهش میگن ترش کباب چون قدیما به مرغ های کوچیک میگفتن کبابی و از اون مرغ ها برای پخت این غذا استفاده میشده واسه همین اسمش ترش کبابه😍 و عجییییب خوشمزس
مواد لازم
مرغ به تعداد نفرات
زردچوبه و نمک و فلفل
ابغوره یا اب نارنج نصف لیوان
رب گوجه فرنگی دو قاشق
پیاز چند عدد کوچیک
سیب زمینی دو عدد
گوجه فرنگی دو عدد
بادمجان دو سه عدد
📌طرزتهیه:
تمام مراحل تو کلیپ کاملا مشخصه فقط میتونید بجای ابغوره از اب نارنج هم استفاده کنید.
برای گرفتن تلخی بادمجون ها کافیه بوست بگیرید بهشون نمک بزنید و بزارید نیم ساعت بمونه بعد خشکش کنین و سرخ کنین
تو گیلان خیلی ها سس این غذا رو کنار غذا سرو میکنن و خیلی ها هم طبق روشی که توضیح دادم و فقط میذارن آخرش چندتا جوش با مواد بزنه
#ترش_کباب
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترکیب پایه ثابت گیلانی😍
این ترکیب شیش هیچ از همه غذاها جلوعه🤤 برای درست کردنش احتیاج داریم به:
📌 مرغ
📌 پیاز فراروان من از پنج عدد استفاده کردم
📌 کشمش یک لیوان
📌 آلو سیاه شش عدد
📌 برگه زردالو شش عدد
📌 ادویه پودر سیر،زردچوبه و نمک و فلفل سیاه
____
📌 مرغ رو با ادویه و برگ بو میزاریم تا بپزه
📌 کشمش،آلو،برگه زردآلو رو با آب خیس میدیم
📌 پیاز رو خلالی خرد میکنیم و با حرارت ملایم تفت میدیم تا سبک بشه کمی زردچوبه رو اضافه میکنیم و کامل پیاز رو سرخ میکنیم
📌 مرغارو که حالا پختن تو همون تابه سرخ میکنیم
📌 کشمش و آلو و زردالو رو مرحله به مرحله اضافه میکنیم و سرخشون میکنیم در نهایت همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و یک لیوان اب مرغ رو اضافه میکنیم و نیم ساعت الی چهل دقیقه زمان میدیم تا کامل بپزن و جا بیافتن
#مرغ.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢بدون فر و همزن و سه سوته یه کیک خوش بافت و خوشمزه درست کن👌😋
خیلی سریع روی گاز درست میشه
پس ذخیرش کن تا سر فرصت درست کنی🥰😍
❌آخر کپشن نکته داره ❌
#کیک_بدونفر
♦️آرد سفید ۸ ق غ
♦️شکر ۸ ق غ
♦️شیر ۱۰ق غ
♦️روغن مایع ۶ ق غ
♦️تخم مرغ ۲ عدد
♦️بکینگ پودر ۲ ق چ
♦️ وانیل نوک ق چ
♦️در صورت دلخواه کمی زعفران
🟢همه مواد به دمای محیط رسیده باشند
🟢مواد رو تا جایی هم بزنید که یکدست بشه زیاد هم نزنید
#کیک_سه_سوته
🍕.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر با دنت خونگی😍😋
مواد لازم:
۲ لیوان شیر🥛
۴ قاشق نشاسته ذرت🌽
۴ قاشق شکر🍚
۳ قاشق خامه صبحانه🥣
۱ ق.چ وانیل🌸
یک بسته پودر بیسکوییت🍪
پوره توت فرنگی 🍓
پودر نسکافه☕️
اول شیر و شکر و نشاسته ذرت و وانیل رو هم بزنین تا یکدست بشه بعد بزارین روی حرارت ملایم و مدام هم بزنین تا غلیظ بشه.مرحله بعد بهش خامه صبحانه رو اضافه کنین.
مواد دسر رو به دو قسمت تقسیم کنین و به یه قسمت پوره توت فرنگی و به یکی دیگه پودر نسکافه اضافه کنین.( البته میتونین هر طعم دهنده ای که دوست دارین هم اضافه کنین مثله پودر کاکائو یا زعفرون)
بعد هم به ترتیب داخل لیوان مورد نظرتون پودر بیسکوییت و دنت رو بریزین و تمام
#دس.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه سوته ترین کیک 🍰یخچالی😋
راحت ترین و خوشمزه ترین کیک 🎂یخچالی همینه
بی چون و چرا درستش کن و از طعم فوق العاده ش لذت ببر 😍
بیسکوییت پتی بور ۲ بسته
شکر ۵ ق غ خوری
🥛شیر ۳/۴ لیوان فرانسوی
🍫پودر کاکائو ۳ ق غ خوری
🧈کره ۱۰۰ گرم
بیسکوییت هارو خرد کنید و شکر و پودر کاکائو و کره و شیر ( کم کم شیر و اضافه کنید ) و مخلوط کنید
کف قالب و نایلون بزارید مواد و بریزید و صاف کنید و بزارید ۳ ساعت یخچال
به همین راحتی
نوش جان
#کیک_یخچالی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی توپی سوخاری حرف نداره 👏👏👏
نگم برات که چه قدر ترد و خوشمزست عاشقششش میشی
موادی که نیاز داریم
سیب زمینی 600 گرم
نشاسته درت 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع
سیب زمینی ها رو بشور و روش آب بریز 40 دقیقه تا 1 ساعت زمان بده
تا بپزه بعد پوست شو بگیر و خوب لهش کن
حالا نشاسته درت و نمک و فلفل سیاه و اضافه کن با هم مخلوط شون کن
حالا اندازه ی توپ کرد کوچولو بردار و توی روغن داغ داغ سرخ شون کن
به همین راحتی و خوشمزگی
نوش جونتون
#سیب_زمینی_توپی_سوخاری.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات داغ آرژانتینی 🍫
موارد زیر برای تهیه ۴ نوشیدنی می باشد.
🚫 ۴ فنجان شیر🥛
🚫 ۱/۴ فنجان شکر🥣
🚫 ۱ قاشق چای خوری وانیل🥄
🚫 ۴ عدد شکلات تلخ🍫
🥛شیر، شکر و🥣 وانیل را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید با هم ترکیب شوند.
سپس مواد ترکیب شده را از روی حرارت بردارید و در فنجان ها بریزید.☕️
داخل هر فنجان یک تکه شکلات 🍫اضافه کنید و سرو نمایید
.
#شکلات_داغ_آرژانتینی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت لواش 😍😋
مواد لازم👩🍳
سیب زمینی پخته شده: ۳ عدد
سوسیس : ۳ عدد
پیازچه: مقدار لازم
نمک و فلفل: مقدار لازم
پنیر پیتزا: ۵ ق غ
نان لواش
مواد لازم سس گوجه:
پیاز: یک عدد
سیر: ۳ حبه
رب گوجه: یک ق غ
گوجه : ۳ عدد
مواد لازم سس:
تخم مرغ: ۲ عدد
ماست: ۴ ق غ
آرد سفید: ۳ ق غ
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پنیر پیتزا: ۳ ق غ
▶️ سیب زمینی پخته شده رنده شده و سوسیس رنده شده و پیازچه خرد شده و نمک و فلفل و پنیر پیتزا کاملا مخلوط میکنیم
▶️ روی نان لواش پهن شده میریزیم و رول و برش میکنیم
▶️ در داخل سس که با تخم مرغ و ماست و آرد سفید و نمک و فلفل و پنیر پیتزا مخلوط شده می غلتانیم
▶️ داخل روغن داغ سرخ میکنیم
▶️ برای سس گوجه هم پیاز نگینی خردشده تفت میدیم بعد سیر و رب گوجه و گوجه پوست کنده خردشده اضافه میکنیم.
#رولت_لواش.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک شکلاتی کرمدار🍰•
این کیک یکی از خوشمزه تریناس امتحانش کن😍
~❤️مواد لازم :
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲/۳ پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن ۱/۲ پیمانه
شیر ۲/۳ پیمانه
آرد ۱/۵ پیمانه
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
~❤️کرم شکلاتی :
خامه صبحانه ۱ پاکت
پنیر خامه ای ۳ قاشق غذاخوری
شیر عسلی ۳ قاشق غذاخوری
شکلات صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
همه مواد به جز شکلات صبحانه را با هم مخلوط کنید هم بزنید تا یکدست بشه دو قاشق از مواد رو بردارید بزارید کنار ، به مابقی مواد ۲ قاشق غذاخوری شکلات صبحانه اضافه کنید و بریزد روی کیک از کرم سفید برای تزیین کیک استفاده کنید .
#کیک_کرمدار
🍕.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_سنتی کشدار و خوشمزه😍🍦
اگر یکبار با این روش درست کنی مطمئنم که دیگه از بیرون بستنی نمیخری❤️🍦
مواد لازم:
شیر ۱ لیتر
ثعلب ۱ ق.غ سرخالی( ثعلب رو از لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید)
شکر ۴۰۰ گرم
زعفرون غلیظ دم کرده ۲ ق.غ
گلاب ۱/۳ پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ( برای داخل بستنی)
خامه صبحانه ۵۰ گرم (بذارید یخ بزنه برای داخل بستنی)
مغز پسته خردشده به میزان لازم
/🌸 حتما هر ۴۵ دقیقه یکبار بستنی تون رو از فریزر بیرون بیارید و هم بزنید دوباره داخل فریزر بذارید و باید ۶ تا ۷ بار این کار روتکرار کنید که بستنی تون یخی نشه❤️
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات داغ آرژانتینی 🍫
موارد زیر برای تهیه ۴ نوشیدنی می باشد.
🚫 ۴ فنجان شیر🥛
🚫 ۱/۴ فنجان شکر🥣
🚫 ۱ قاشق چای خوری وانیل🥄
🚫 ۴ عدد شکلات تلخ🍫
🥛شیر، شکر و🥣 وانیل را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید با هم ترکیب شوند.
سپس مواد ترکیب شده را از روی حرارت بردارید و در فنجان ها بریزید.☕️
داخل هر فنجان یک تکه شکلات 🍫اضافه کنید و سرو نمایید
.
#شکلات_داغ_آرژانتینی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت لواش 😍😋
مواد لازم👩🍳
سیب زمینی پخته شده: ۳ عدد
سوسیس : ۳ عدد
پیازچه: مقدار لازم
نمک و فلفل: مقدار لازم
پنیر پیتزا: ۵ ق غ
نان لواش
مواد لازم سس گوجه:
پیاز: یک عدد
سیر: ۳ حبه
رب گوجه: یک ق غ
گوجه : ۳ عدد
مواد لازم سس:
تخم مرغ: ۲ عدد
ماست: ۴ ق غ
آرد سفید: ۳ ق غ
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پنیر پیتزا: ۳ ق غ
▶️ سیب زمینی پخته شده رنده شده و سوسیس رنده شده و پیازچه خرد شده و نمک و فلفل و پنیر پیتزا کاملا مخلوط میکنیم
▶️ روی نان لواش پهن شده میریزیم و رول و برش میکنیم
▶️ در داخل سس که با تخم مرغ و ماست و آرد سفید و نمک و فلفل و پنیر پیتزا مخلوط شده می غلتانیم
▶️ داخل روغن داغ سرخ میکنیم
▶️ برای سس گوجه هم پیاز نگینی خردشده تفت میدیم بعد سیر و رب گوجه و گوجه پوست کنده خردشده اضافه میکنیم.
#رولت_لواش.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک شکلاتی کرمدار🍰•
این کیک یکی از خوشمزه تریناس امتحانش کن😍
~❤️مواد لازم :
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲/۳ پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن ۱/۲ پیمانه
شیر ۲/۳ پیمانه
آرد ۱/۵ پیمانه
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
~❤️کرم شکلاتی :
خامه صبحانه ۱ پاکت
پنیر خامه ای ۳ قاشق غذاخوری
شیر عسلی ۳ قاشق غذاخوری
شکلات صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
همه مواد به جز شکلات صبحانه را با هم مخلوط کنید هم بزنید تا یکدست بشه دو قاشق از مواد رو بردارید بزارید کنار ، به مابقی مواد ۲ قاشق غذاخوری شکلات صبحانه اضافه کنید و بریزد روی کیک از کرم سفید برای تزیین کیک استفاده کنید .
#کیک_کرمدار
🍕.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_سنتی کشدار و خوشمزه😍🍦
اگر یکبار با این روش درست کنی مطمئنم که دیگه از بیرون بستنی نمیخری❤️🍦
مواد لازم:
شیر ۱ لیتر
ثعلب ۱ ق.غ سرخالی( ثعلب رو از لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید)
شکر ۴۰۰ گرم
زعفرون غلیظ دم کرده ۲ ق.غ
گلاب ۱/۳ پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ( برای داخل بستنی)
خامه صبحانه ۵۰ گرم (بذارید یخ بزنه برای داخل بستنی)
مغز پسته خردشده به میزان لازم
/🌸 حتما هر ۴۵ دقیقه یکبار بستنی تون رو از فریزر بیرون بیارید و هم بزنید دوباره داخل فریزر بذارید و باید ۶ تا ۷ بار این کار روتکرار کنید که بستنی تون یخی نشه❤️
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛