eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ : ۲ عدد پودر وانیل : ۱/۲ ق‌چ شکر : ۳ ق‌غ روغن مایع : ۳ ق‌غ شیر : ۱ پیمانه بکینگ‌پودر : ۱ ق‌چ آرد قنادی : ۱ پیمانه تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد ‌روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابه‌تون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاام قشنگا😍 ببینید چی داریییییم!! لازانیای‌ مرغ 😎✋🏻 👈🏻خب بریم سراغ طرز تهیه: اول دو تا پیاز متوسط رو نگینی کنین و با کمی روغن تفتش بدید. بعد که پیازا سبک شدن، یک عدد سینه مرغ رو هم به تیکه‌های کوچیک تقسیم کنید و بهش اضافه کنین. (تو این مرحله فلفل سیاه و قرمز، پودر سیر و نمک هم بزنین!) بعد که مرغ هارو تفت دادین یدونه فلفل دلمه‌ای رو هم نگینی کنین و به موارد اضافه کنید! بعد ازینکه مرغ کامل پخته شد نوبت اضافه کردن قارچه! حواستون باشه که قارچ ها رو حتما آخر کار به موادتون اضافه کنین که آب نندازن! حالا بریم سراغ سس بشامل جذاب: ۲۵ گرم کره رو با‌ دو قاشق آرد تفت بدین تا خامی آرد گرفته بشه اما تغییر رنگ نده.بعد ۲ پیمانه شیر رو کم کم بهش اضافه کنین و مدام هم بزنید که گلوله نشه.وقتی به غلظت رسید تموومههه! نمک و فلفل یا جوزهندی هم آخرش اضافه کنین!حالا کف ظرف رو چرب کنید و لازانیا بچینید و سه قاشق سس بشامل بریزید روش بعد و موادتونو به همراه پنیر پیتزا اضافه کنید و لایه لایه ادامه بدید.حالاااا فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه؛ بعد لازانیا رو داخل فر بذارین تا پنیر ها آب و روی لازانیا طلایی بشه. تموومه✋🏻✋🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🔴1 بسته ژله بلوبری رو با1 لیوان اب جوش حل کنید2 قسمت کنین. به یکی رنگ آبی رویال بزنین به یکی دیگه1 قطره رنگ آبی آسمانی و 1قطره رنگ سبز بزنین. وقتی سرد شد به هرکدوم 1/4لیوان شیر یا بستنی آب شده اضافه کنین برای رنگ بنفش، نصف بسته پودر ژله انگور (3 ق غ سرپر) رو با نصف لیوان آب جوش حل کنین.وقتی سرد شد 1/4 لیوان شیر یا بستنی آب شده بریزین ژله سفید هم با همین روش با پودر ژله آلوئه ورا درست میشه ژله های رنگی رو تو ظرفهای جدا ریخته بذارین تو یخچال سفت بشن با پشت ماسوره کاتر بزنین چند قاشق از ژله بنفش رو تو مولد دم پری دریایی چرب شده بریزین بذارین سفت بشه. ژله رو از مولد خارج کنین با توجه به گنجایش قالب تعدادی پودر ژله آلوئه ورا نیازه. هر بسته رو با1/5 لیوان آب جوش حل کنین بذارین سرد بشه کمی آلوئه ورا کف قالب بریزین بذارین تو یخچال نیم‌بند بشه ژله دم پری دریایی رو بذارین وسط قالب،دیواره قالب رو با ژله های رنگی پر کنین ژله آلوورا رو توی قالب بریزین پر بشه بذارین یخچال چند ساعت بمونه قالب رو چند ثانیه تو آب گرم نگهدارین و ژله رو برگردونین تزئین کنین. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشدار و خوشمزه😍🍦 اگر یکبار با این روش درست کنی مطمئنم‌ که دیگه از بیرون بستنی نمیخری❤️🍦 مواد لازم: شیر ۱ لیتر ثعلب ۱ ق.غ سرخالی( ثعلب رو از لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید) شکر ۴۰۰ گرم زعفرون غلیظ دم کرده ۲ ق.غ گلاب ۱/۳ پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ( برای داخل بستنی) خامه صبحانه ۵۰ گرم (بذارید یخ بزنه برای داخل بستنی) مغز پسته خردشده به میزان لازم /🌸 حتما هر ۴۵ دقیقه یکبار بستنی تون رو از فریزر بیرون بیارید و هم بزنید دوباره داخل فریزر بذارید و باید ۶ تا ۷ بار این کار رو‌تکرار کنید که بستنی تون یخی نشه❤️ 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برنج دو پیمانه سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه لپه نصف پیمانه کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم یک عدد کلم برگ ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی مواد لازم سس دلمه : دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی نصف پیمانه روغن زعفران به میزان لازم رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی ) و یا یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر نمک و فلفل به میزان لازم آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه ) طرز تهیه سس : رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره . 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دبل چاکلت 😋شکلاتی‌تر از این کیک دیگه وجود نداره🥹😍 حالا چی لازم داریم؟! آرد ۲۷۵ گرم تخم‌مرغ ۵عدد آبجوش ۱۵۰گرم پودر‌کاکائو ۶۰گرم شکر ۲۵۰ گرم وانیل ۱ قاشق‌چای‌خوری بکینگ‌پودر ۳ قاشق چای‌خوری شیر ۱۶۰گرم سرکه ۲ قاشق غذا‌خوری روغن ۱۸۰ گرم خامه قنادی ۵۰۰ گرم پودرکاکائو (برای خامه)۲ قاشق غذاخوری برای مرطوب کردن هم از شیرکاکائو استفاده کنید. نکات:🎂 ۱-آبجوش را کم کم به پودر کاکائو اضافه میکنیم و میذاریم از دما بیفته بعد به موادمون اضافه میکنیم. ۲-تخم‌مرغ ها را حتما ۵ دقیقه بزنید. ۳-قبل از اینکه کیک‌تون را داخل فر بذارید با لیسک روی مواد حالت دورانی بزنید تا کیکتون گنبدی شکل نشه. ۴-این کیک خیلی لطیفه باید خیلی با ملایم و آروم برش بزنید و جابه جا کنید واگرنه امکان داره کیک بشکنه. ۶- درنهایت هم هر جوری که دوست دارید میتونید تزیینش کنید. نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واسه انواع فینگرفود و فست فود عالیههه به نسبت پنیرهای بیرون هم خیلی به صرفه تره ✔پنیر ورقه‌ای ✔شیر پرچرب ۲و نیم لیوان و یک لیوان ✔سرکه ۳ ق غ ✔نمک نصف ق چ ✔پودر آگاگار یک ق غ ✔رنگ خوراکی بجای پودر آگاگار میشه از پودر ژلاتین استفاده کرد خیلی ساده میتونید برای فینگرفودهاتون پنیرهای رنگی درست کنید و لذت ببرید پودر پنیر طعمش رو تغییر میده و خیلی شبیه بیرکنیا میشه دوست داشتید استفاده کنید 🧈🧈🧈🧈🧈🧈🧈. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅موادلازم: 🌈مرغ چرخ کرده (مخلوط سینه وران مرغ یافقط سینه) من۲تاسینه و۱ران مرغ برداشتم ولی شما۱سینه و۱ران باتوجه به تعدادنفراتتون میتونین بردارین 🌈پیازرنده شده وآب گرفته شده۱عدد 🌈سیررنده شده۲حبه 🌈فلفل دلمه ای رنده شده وآب گرفته شده۱عدد 🌈آردنخودچی یاسوخاری برای انسجام۲ق غ 🌈تخم مرغ۱عدد 🌈زعفران غلیظ دم کرده 🌈ادویه،نمک،فلفل،،زرچوبه،آویشن به مقدارلازم ____ ✅موادمیانی رولت: 🌈 هویج پخته ی آب پزشده۱عدد 🌈پیازداغ 🌈گردوخوردشده 🌈زرشک 🌈جعفری تازه یاسبزی خشک معطر ____ ✅موادلازم برای سُس 🌈رب گوجه فرنگی۲-۳ق غ 🌈نمک وفلفل 🌈۲آبلیمو 🌈آب جوش۱ لیوان ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برنج دو پیمانه سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه لپه نصف پیمانه کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم یک عدد کلم برگ ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی مواد لازم سس دلمه : دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی نصف پیمانه روغن زعفران به میزان لازم رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی ) و یا یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر نمک و فلفل به میزان لازم آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه ) طرز تهیه سس : رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره . 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برنج دو پیمانه سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه لپه نصف پیمانه کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم یک عدد کلم برگ ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی مواد لازم سس دلمه : دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی نصف پیمانه روغن زعفران به میزان لازم رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی ) و یا یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر نمک و فلفل به میزان لازم آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه ) طرز تهیه سس : رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره . 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅موادلازم: 🌈مرغ چرخ کرده (مخلوط سینه وران مرغ یافقط سینه) من۲تاسینه و۱ران مرغ برداشتم ولی شما۱سینه و۱ران باتوجه به تعدادنفراتتون میتونین بردارین 🌈پیازرنده شده وآب گرفته شده۱عدد 🌈سیررنده شده۲حبه 🌈فلفل دلمه ای رنده شده وآب گرفته شده۱عدد 🌈آردنخودچی یاسوخاری برای انسجام۲ق غ 🌈تخم مرغ۱عدد 🌈زعفران غلیظ دم کرده 🌈ادویه،نمک،فلفل،،زرچوبه،آویشن به مقدارلازم ____ ✅موادمیانی رولت: 🌈 هویج پخته ی آب پزشده۱عدد 🌈پیازداغ 🌈گردوخوردشده 🌈زرشک 🌈جعفری تازه یاسبزی خشک معطر ____ ✅موادلازم برای سُس 🌈رب گوجه فرنگی۲-۳ق غ 🌈نمک وفلفل 🌈۲آبلیمو 🌈آب جوش۱ لیوان ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅موادلازم: 🌈مرغ چرخ کرده (مخلوط سینه وران مرغ یافقط سینه) من۲تاسینه و۱ران مرغ برداشتم ولی شما۱سینه و۱ران باتوجه به تعدادنفراتتون میتونین بردارین 🌈پیازرنده شده وآب گرفته شده۱عدد 🌈سیررنده شده۲حبه 🌈فلفل دلمه ای رنده شده وآب گرفته شده۱عدد 🌈آردنخودچی یاسوخاری برای انسجام۲ق غ 🌈تخم مرغ۱عدد 🌈زعفران غلیظ دم کرده 🌈ادویه،نمک،فلفل،،زرچوبه،آویشن به مقدارلازم ____ ✅موادمیانی رولت: 🌈 هویج پخته ی آب پزشده۱عدد 🌈پیازداغ 🌈گردوخوردشده 🌈زرشک 🌈جعفری تازه یاسبزی خشک معطر ____ ✅موادلازم برای سُس 🌈رب گوجه فرنگی۲-۳ق غ 🌈نمک وفلفل 🌈۲آبلیمو 🌈آب جوش۱ لیوان ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دبل چاکلت 😋شکلاتی‌تر از این کیک دیگه وجود نداره🥹😍 حالا چی لازم داریم؟! آرد ۲۷۵ گرم تخم‌مرغ ۵عدد آبجوش ۱۵۰گرم پودر‌کاکائو ۶۰گرم شکر ۲۵۰ گرم وانیل ۱ قاشق‌چای‌خوری بکینگ‌پودر ۳ قاشق چای‌خوری شیر ۱۶۰گرم سرکه ۲ قاشق غذا‌خوری روغن ۱۸۰ گرم خامه قنادی ۵۰۰ گرم پودرکاکائو (برای خامه)۲ قاشق غذاخوری برای مرطوب کردن هم از شیرکاکائو استفاده کنید. نکات:🎂 ۱-آبجوش را کم کم به پودر کاکائو اضافه میکنیم و میذاریم از دما بیفته بعد به موادمون اضافه میکنیم. ۲-تخم‌مرغ ها را حتما ۵ دقیقه بزنید. ۳-قبل از اینکه کیک‌تون را داخل فر بذارید با لیسک روی مواد حالت دورانی بزنید تا کیکتون گنبدی شکل نشه. ۴-این کیک خیلی لطیفه باید خیلی با ملایم و آروم برش بزنید و جابه جا کنید واگرنه امکان داره کیک بشکنه. ۶- درنهایت هم هر جوری که دوست دارید میتونید تزیینش کنید. نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برنج دو پیمانه سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه لپه نصف پیمانه کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم یک عدد کلم برگ ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی مواد لازم سس دلمه : دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی نصف پیمانه روغن زعفران به میزان لازم رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی ) و یا یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر نمک و فلفل به میزان لازم آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه ) طرز تهیه سس : رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره . 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دبل چاکلت 😋شکلاتی‌تر از این کیک دیگه وجود نداره🥹😍 حالا چی لازم داریم؟! آرد ۲۷۵ گرم تخم‌مرغ ۵عدد آبجوش ۱۵۰گرم پودر‌کاکائو ۶۰گرم شکر ۲۵۰ گرم وانیل ۱ قاشق‌چای‌خوری بکینگ‌پودر ۳ قاشق چای‌خوری شیر ۱۶۰گرم سرکه ۲ قاشق غذا‌خوری روغن ۱۸۰ گرم خامه قنادی ۵۰۰ گرم پودرکاکائو (برای خامه)۲ قاشق غذاخوری برای مرطوب کردن هم از شیرکاکائو استفاده کنید. نکات:🎂 ۱-آبجوش را کم کم به پودر کاکائو اضافه میکنیم و میذاریم از دما بیفته بعد به موادمون اضافه میکنیم. ۲-تخم‌مرغ ها را حتما ۵ دقیقه بزنید. ۳-قبل از اینکه کیک‌تون را داخل فر بذارید با لیسک روی مواد حالت دورانی بزنید تا کیکتون گنبدی شکل نشه. ۴-این کیک خیلی لطیفه باید خیلی با ملایم و آروم برش بزنید و جابه جا کنید واگرنه امکان داره کیک بشکنه. ۶- درنهایت هم هر جوری که دوست دارید میتونید تزیینش کنید. نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دبل چاکلت 😋شکلاتی‌تر از این کیک دیگه وجود نداره🥹😍 حالا چی لازم داریم؟! آرد ۲۷۵ گرم تخم‌مرغ ۵عدد آبجوش ۱۵۰گرم پودر‌کاکائو ۶۰گرم شکر ۲۵۰ گرم وانیل ۱ قاشق‌چای‌خوری بکینگ‌پودر ۳ قاشق چای‌خوری شیر ۱۶۰گرم سرکه ۲ قاشق غذا‌خوری روغن ۱۸۰ گرم خامه قنادی ۵۰۰ گرم پودرکاکائو (برای خامه)۲ قاشق غذاخوری برای مرطوب کردن هم از شیرکاکائو استفاده کنید. نکات:🎂 ۱-آبجوش را کم کم به پودر کاکائو اضافه میکنیم و میذاریم از دما بیفته بعد به موادمون اضافه میکنیم. ۲-تخم‌مرغ ها را حتما ۵ دقیقه بزنید. ۳-قبل از اینکه کیک‌تون را داخل فر بذارید با لیسک روی مواد حالت دورانی بزنید تا کیکتون گنبدی شکل نشه. ۴-این کیک خیلی لطیفه باید خیلی با ملایم و آروم برش بزنید و جابه جا کنید واگرنه امکان داره کیک بشکنه. ۶- درنهایت هم هر جوری که دوست دارید میتونید تزیینش کنید. نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐ امشبانه آرامش آسمان شب 💫سهم قلبتان و خــداونـد 💫روشنى بى خاموشِ تمـام لحظہ هايتـان باشد 💫شبتون بخیر لحظہ هاتون سرشـار از آرامش 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دبل چاکلت 😋شکلاتی‌تر از این کیک دیگه وجود نداره🥹😍 حالا چی لازم داریم؟! آرد ۲۷۵ گرم تخم‌مرغ ۵عدد آبجوش ۱۵۰گرم پودر‌کاکائو ۶۰گرم شکر ۲۵۰ گرم وانیل ۱ قاشق‌چای‌خوری بکینگ‌پودر ۳ قاشق چای‌خوری شیر ۱۶۰گرم سرکه ۲ قاشق غذا‌خوری روغن ۱۸۰ گرم خامه قنادی ۵۰۰ گرم پودرکاکائو (برای خامه)۲ قاشق غذاخوری برای مرطوب کردن هم از شیرکاکائو استفاده کنید. نکات:🎂 ۱-آبجوش را کم کم به پودر کاکائو اضافه میکنیم و میذاریم از دما بیفته بعد به موادمون اضافه میکنیم. ۲-تخم‌مرغ ها را حتما ۵ دقیقه بزنید. ۳-قبل از اینکه کیک‌تون را داخل فر بذارید با لیسک روی مواد حالت دورانی بزنید تا کیکتون گنبدی شکل نشه. ۴-این کیک خیلی لطیفه باید خیلی با ملایم و آروم برش بزنید و جابه جا کنید واگرنه امکان داره کیک بشکنه. ۶- درنهایت هم هر جوری که دوست دارید میتونید تزیینش کنید. نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دبل چاکلت 😋شکلاتی‌تر از این کیک دیگه وجود نداره🥹😍 حالا چی لازم داریم؟! آرد ۲۷۵ گرم تخم‌مرغ ۵عدد آبجوش ۱۵۰گرم پودر‌کاکائو ۶۰گرم شکر ۲۵۰ گرم وانیل ۱ قاشق‌چای‌خوری بکینگ‌پودر ۳ قاشق چای‌خوری شیر ۱۶۰گرم سرکه ۲ قاشق غذا‌خوری روغن ۱۸۰ گرم خامه قنادی ۵۰۰ گرم پودرکاکائو (برای خامه)۲ قاشق غذاخوری برای مرطوب کردن هم از شیرکاکائو استفاده کنید. نکات:🎂 ۱-آبجوش را کم کم به پودر کاکائو اضافه میکنیم و میذاریم از دما بیفته بعد به موادمون اضافه میکنیم. ۲-تخم‌مرغ ها را حتما ۵ دقیقه بزنید. ۳-قبل از اینکه کیک‌تون را داخل فر بذارید با لیسک روی مواد حالت دورانی بزنید تا کیکتون گنبدی شکل نشه. ۴-این کیک خیلی لطیفه باید خیلی با ملایم و آروم برش بزنید و جابه جا کنید واگرنه امکان داره کیک بشکنه. ۶- درنهایت هم هر جوری که دوست دارید میتونید تزیینش کنید. نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برنج دو پیمانه سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه لپه نصف پیمانه کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم یک عدد کلم برگ ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی مواد لازم سس دلمه : دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی نصف پیمانه روغن زعفران به میزان لازم رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی ) و یا یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر نمک و فلفل به میزان لازم آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه ) طرز تهیه سس : رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره . 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دبل چاکلت 😋شکلاتی‌تر از این کیک دیگه وجود نداره🥹😍 حالا چی لازم داریم؟! آرد ۲۷۵ گرم تخم‌مرغ ۵عدد آبجوش ۱۵۰گرم پودر‌کاکائو ۶۰گرم شکر ۲۵۰ گرم وانیل ۱ قاشق‌چای‌خوری بکینگ‌پودر ۳ قاشق چای‌خوری شیر ۱۶۰گرم سرکه ۲ قاشق غذا‌خوری روغن ۱۸۰ گرم خامه قنادی ۵۰۰ گرم پودرکاکائو (برای خامه)۲ قاشق غذاخوری برای مرطوب کردن هم از شیرکاکائو استفاده کنید. نکات:🎂 ۱-آبجوش را کم کم به پودر کاکائو اضافه میکنیم و میذاریم از دما بیفته بعد به موادمون اضافه میکنیم. ۲-تخم‌مرغ ها را حتما ۵ دقیقه بزنید. ۳-قبل از اینکه کیک‌تون را داخل فر بذارید با لیسک روی مواد حالت دورانی بزنید تا کیکتون گنبدی شکل نشه. ۴-این کیک خیلی لطیفه باید خیلی با ملایم و آروم برش بزنید و جابه جا کنید واگرنه امکان داره کیک بشکنه. ۶- درنهایت هم هر جوری که دوست دارید میتونید تزیینش کنید. نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧆 😋😍 ▫️گوشت ۱ کیلو من ۸۵۰ گرم گوشت گوساله و ۱۵۰ گرم سینه مرغ چرخ کرده زدم ▫️لپه خام : یک و نیم پیمانه ▫️برنج خام : یک پیمانه ▫️زرد چوبه : ۲ ق چ ▫️نمک : یک و نیم ق چ ▫️فلفل : ۱ ق چ ▫️سبزی شامل تره و مرزه ( بعد از خرد شدن وزن کردم ۲۰۰ گرم) ▫️روغن زرد : یک ق غ 🔸برای داخلش هم هر چی دوست دارید بزارید حتی تخم مرغ آبپز هم می ذارن موقع پخت آب به اندازه ای باشه که یه ذره از کوفته ها بیرون آب بمونه ، و بالافاصله از آب روی کوفته ها بریزید تا تغییر رنگ بده. بعد بزارید تا کمی بپزن . بسته به اندازه کوفته زمان پخت فرق می کنه برا اندازه پرتقال یک ساعت کافیه ،(تا وقتی آبش کشیده بشه) با این مقدار حدود ۱۰ تا کوفته متوسط می تونید درست کنید. راستی به سبزی کوفته می تونید ترخون و یا ریحان هم اضافه کنید خوشمزه میشه . و حتی می تونید از سبزی خشک هم استفاده کنید. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واسه انواع فینگرفود و فست فود عالیههه به نسبت پنیرهای بیرون هم خیلی به صرفه تره ✔پنیر ورقه‌ای ✔شیر پرچرب ۲و نیم لیوان و یک لیوان ✔سرکه ۳ ق غ ✔نمک نصف ق چ ✔پودر آگاگار یک ق غ ✔رنگ خوراکی بجای پودر آگاگار میشه از پودر ژلاتین استفاده کرد خیلی ساده میتونید برای فینگرفودهاتون پنیرهای رنگی درست کنید و لذت ببرید پودر پنیر طعمش رو تغییر میده و خیلی شبیه بیرکنیا میشه دوست داشتید استفاده کنید 🧈🧈🧈🧈🧈🧈🧈. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر عربی یه دسر خیلی خوشمزه و راحت که خودم واسه اکثر مهمونیام درست میکنم😍 مواد لازم: شیر دو لیوان كرم كارامل يك بسته کافی میکس یک بسته پتي بور ٢٠ عدد خامه ١٠٠ گرم شكر ٢ ق غ آب سرد نصف فنجان پودر ژلاتين دو ق غ طرز تهيه: ژلاتين و آب سرد رو تركيب كنيد بذاريد روي حرارت كتري تا كامل ذوب بشه شير و شكر و كرم كارامل و كافي ميكس رو تركيب كنيد بذاريد رو حرارت تا شكر حل بشه بهش خامه و پودر بيسكوييت و ژلاتين ذوب شدع رو اضافه كنيد كف قالب رو با روغن كمي چرب كنيد(من اسپري روغن زدم) و دسر رو بريزيد و ٤_٥ ساعت بذاريد يخچال تا كامل ببنده بعد خيلي راحت اطرافش رو جدا كنيد و برش گردونيد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛