eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برنج دو پیمانه سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه لپه نصف پیمانه کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم یک عدد کلم برگ ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی مواد لازم سس دلمه : دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی نصف پیمانه روغن زعفران به میزان لازم رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی ) و یا یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر نمک و فلفل به میزان لازم آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه ) طرز تهیه سس : رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره . 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم 1 لیوان آرد نصف لیوان روغن مایع 1 لیوان شکر 1 لیوان آب نصف لیوان شیر یا ماست به دمای محیط رسیده 2 ق م زعفران دم کرده 1 عدد هل 1/4 لیوان گلاب مراحل تهیه شکر و آب و هل و توی شیرجوش میذاریم تا به جوش بیاد. آرد رو تفت میدیم تا بوی خامیش بره و خیلیییی کم رنگش عوض بشه از سفیدی دربیاد.بعد الک میکنیم و دوباره توی قابلمه میریزیم. روغن و اضافه میکنیم و تفت میدیم و بعد نصف لیوان شیر یا ماستی که به دمای محیط رسیده رو اضافه میکنیم و حدود ۱۵ دقیقه تفت میدیم. به شربت زعفرون و گلاب رو اضافه میکنیم و خاموش. شربت رو به مخلوط آرد اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا یکدست جذب هم بشن و راحت توی قابلمه جا به جا بشه. اگه نکته ای جا انداختم پیشاپیش معذرت. بافت این حلوا فوق العاده نرم و لطیفه. نوش جان ،. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برنج دو پیمانه سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه لپه نصف پیمانه کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم یک عدد کلم برگ ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی مواد لازم سس دلمه : دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی نصف پیمانه روغن زعفران به میزان لازم رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی ) و یا یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر نمک و فلفل به میزان لازم آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه ) طرز تهیه سس : رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره . 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی بازاری 😍😋 ۳-۴ لیوان آرد قنادی🍚 ۱ لیوان شیر ولرم🥛 ۴ ق.غ شکر🍚 نصف ق.چ نمک🧂 ۱ق.غ خمیر مایه فوری🥮 ۱ ق.چ وانیل🧂 ۵۰ گرم کره هم دمای محیط🧈 مواد کِرِم شکلاتی: ۱ لیوان شیر🥛 ۱/۴ لیوان شکر🍚 ۱/۴ لیوان آرد 🍚 چند تیکه شکلات🍫 🌿دستور کاملش تو ویدیو هست اینجا نکاتش رو میگم حتما رعایت کنین🥰 🌿آرد رو تا جایی اضافه کنین تا خمیر به دستتون نچسبه و خوب ورز بدین تا بافت پیراشکی خوب بشه. 🌿خمیر رو بعد از کاتر زدن ۲۰ تا۳۰ دقیقه بزارین استراحت کنه.بعد حواستون باشه پفش نخوابه که بافت پیراشکی خراب نشه. 🌿حتما هم موقع کاتر زدن سطح کارتون رو آرد پاشی کنین. 🌿من واسه راحتیه کار کِرِم شکلاتی داخل قیف بریزین . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نشاسته گل نصف لیوان آب سرد یک لیوان گلاب نصف لیوان هل ساییده نصف ق چ شکر دو سوم لیوان پودر ژلاتین یک ق غ سرپر +یک‌چهارم لیوان آب گلوکز یک ق غ سرپر جوهر لیمو نوک ق چ روغن مایع چهار ق غ اول ژلاتین و آب سرد رو مخلوط میکنیم کنار می زاریم ابتدا نصف لیوان آب رو با نشاسته مخلوط اجازه میدیم حل بشه باقی آب و شکر و گلاب و جوهر لیمو رو مخلوط روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه وقتی کمی قل زد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کم‌میکنیم با همزن دستی مرتب هم میزنیم یکم غلظت گرفت ژلاتین رو که با آب مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل حل بشه مرتب هم میزنیم وقتی مایه باسلوق غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد بهش گلوکز و هل و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تو فیلم گذاشتم غلظت نهایی باید چقدر بشه وقتی کامل اومد وسط ظرف کافیه خیلی هم سفت نشه خاموش کنید بزارید چند دقیقه بمونه از داغی بیفته 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر تیرامیسو مواد لازم: لیدی فینگر ۱ الی ۱/۵ بسته قهوه ۱ لیوان خامه قنادی ۲ کاپ (۴۵۰ گرم) زرده تخم مرغ ۶ عدد شکر نصف لیوان (۶-۷ ق غ) پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۴۵۰ گرم پور کاکائو طرز تهیه: آب جوش و با قهوه فوری قاطی کن بذار کنار تا خنک شه ۶ تا زرده تخم مرغ، نصف لیوان پودر قند یا شکر و بریز و خوب قاطی کن و رو آب گرم ۸ دقیقه همش بزن و بعد بذارش کنار تا یکم ولرم شه پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای با همزن برقی خوب قاطی کن و ۲ قاشق از اون قهوه ای که درست کردی بعد تخم مرغ هارو اضافه کن و دوباره قاطی کن تو یه ظرف دیگه خامه بزن تا یکم پف کنه (۳ دقیقه) بعد به مواد اضافه کن (تو ۲ مرحله) و قاطیشون کن لیدی فینگر بزن تو قهوه بذار کف ظرف و نصف خامه ها دوباره لیدی فینگر و دوباره خامه بعد سلفون بکش و بذار ۱۰ الی ۱۲ ساعت یخچال پودر کاکائو الک کن و سروش کن 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم 1 لیوان آرد نصف لیوان روغن مایع 1 لیوان شکر 1 لیوان آب نصف لیوان شیر یا ماست به دمای محیط رسیده 2 ق م زعفران دم کرده 1 عدد هل 1/4 لیوان گلاب مراحل تهیه شکر و آب و هل و توی شیرجوش میذاریم تا به جوش بیاد. آرد رو تفت میدیم تا بوی خامیش بره و خیلیییی کم رنگش عوض بشه از سفیدی دربیاد.بعد الک میکنیم و دوباره توی قابلمه میریزیم. روغن و اضافه میکنیم و تفت میدیم و بعد نصف لیوان شیر یا ماستی که به دمای محیط رسیده رو اضافه میکنیم و حدود ۱۵ دقیقه تفت میدیم. به شربت زعفرون و گلاب رو اضافه میکنیم و خاموش. شربت رو به مخلوط آرد اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا یکدست جذب هم بشن و راحت توی قابلمه جا به جا بشه. اگه نکته ای جا انداختم پیشاپیش معذرت. بافت این حلوا فوق العاده نرم و لطیفه. نوش جان ،. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ.....۵عدد سیر.....۵حبه پنیر پارمزان....۲ قاشق غذا خوری شکر.....۱قاشق چای خوری فلفل سیاه.....نصف قاشق چای خوری سرکه.....۴ قاشق غذا خوری روغن.....۴قاشق غذا خوری ابلیمو......۴قاشق غذا خوری سس مایونز......۸قاشق غذا خوری نون تست.....۵ عدد سینه مرغ .....۱عدد کامل کاهو رسمی ابتدا تخم مرغ بزارید کامل بپزه.بعد از پخت سفیده و زرده را جدا کنید. ۱عدد تخم مرغ کامل به همراه ۴ عدد زرده تخم مرغ به همراه بقیه مواد داخل مخلوط کن یا گوشت کوب برقی بریزد.تمام مواد را با هم میکس کنید.نون تست برش بزنید.داخل ظرف مناسب فر بریزد.یک قاشق از سس به همراه اورگانو و‌کمی پارمسان حدود ۳ تا ۴ دقیقه با درجه ۱۸۰ داخل فر تست کنید.سینه مرغ برش بزنید.داخل تابه گریل به همراه نمک و فلفل گریل کنید.هرطرف حدود ۶ تا ۸ دقیقه کافی هست.کاهو را برش بزنید.سینه گریل شده هم برش بزنید.اگر همان لحظه سالاد سرو می کنید از سس لابه لای کاهو بریزد.اگر مدت زمان بیشتری زمان برای سرو لازم دارید ،سس را داخل ظرف جداگانه بریزد.مرغ گریل شده را روی کاهو بریزد.به دلخواه کمی زیتون و پنیر پارمسان هم اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر تیرامیسو مواد لازم: لیدی فینگر ۱ الی ۱/۵ بسته قهوه ۱ لیوان خامه قنادی ۲ کاپ (۴۵۰ گرم) زرده تخم مرغ ۶ عدد شکر نصف لیوان (۶-۷ ق غ) پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۴۵۰ گرم پور کاکائو طرز تهیه: آب جوش و با قهوه فوری قاطی کن بذار کنار تا خنک شه ۶ تا زرده تخم مرغ، نصف لیوان پودر قند یا شکر و بریز و خوب قاطی کن و رو آب گرم ۸ دقیقه همش بزن و بعد بذارش کنار تا یکم ولرم شه پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای با همزن برقی خوب قاطی کن و ۲ قاشق از اون قهوه ای که درست کردی بعد تخم مرغ هارو اضافه کن و دوباره قاطی کن تو یه ظرف دیگه خامه بزن تا یکم پف کنه (۳ دقیقه) بعد به مواد اضافه کن (تو ۲ مرحله) و قاطیشون کن لیدی فینگر بزن تو قهوه بذار کف ظرف و نصف خامه ها دوباره لیدی فینگر و دوباره خامه بعد سلفون بکش و بذار ۱۰ الی ۱۲ ساعت یخچال پودر کاکائو الک کن و سروش کن 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برنج دو پیمانه سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه لپه نصف پیمانه کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم یک عدد کلم برگ ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی مواد لازم سس دلمه : دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی نصف پیمانه روغن زعفران به میزان لازم رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی ) و یا یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر نمک و فلفل به میزان لازم آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه ) طرز تهیه سس : رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره . 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برنج دو پیمانه سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه لپه نصف پیمانه کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم یک عدد کلم برگ ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی مواد لازم سس دلمه : دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی نصف پیمانه روغن زعفران به میزان لازم رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی ) و یا یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر نمک و فلفل به میزان لازم آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه ) طرز تهیه سس : رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره . 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ : ۲ عدد پودر وانیل : ۱/۲ ق‌چ شکر : ۳ ق‌غ روغن مایع : ۳ ق‌غ شیر : ۱ پیمانه بکینگ‌پودر : ۱ ق‌چ آرد قنادی : ۱ پیمانه تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد ‌روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابه‌تون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ.....۵عدد سیر.....۵حبه پنیر پارمزان....۲ قاشق غذا خوری شکر.....۱قاشق چای خوری فلفل سیاه.....نصف قاشق چای خوری سرکه.....۴ قاشق غذا خوری روغن.....۴قاشق غذا خوری ابلیمو......۴قاشق غذا خوری سس مایونز......۸قاشق غذا خوری نون تست.....۵ عدد سینه مرغ .....۱عدد کامل کاهو رسمی ابتدا تخم مرغ بزارید کامل بپزه.بعد از پخت سفیده و زرده را جدا کنید. ۱عدد تخم مرغ کامل به همراه ۴ عدد زرده تخم مرغ به همراه بقیه مواد داخل مخلوط کن یا گوشت کوب برقی بریزد.تمام مواد را با هم میکس کنید.نون تست برش بزنید.داخل ظرف مناسب فر بریزد.یک قاشق از سس به همراه اورگانو و‌کمی پارمسان حدود ۳ تا ۴ دقیقه با درجه ۱۸۰ داخل فر تست کنید.سینه مرغ برش بزنید.داخل تابه گریل به همراه نمک و فلفل گریل کنید.هرطرف حدود ۶ تا ۸ دقیقه کافی هست.کاهو را برش بزنید.سینه گریل شده هم برش بزنید.اگر همان لحظه سالاد سرو می کنید از سس لابه لای کاهو بریزد.اگر مدت زمان بیشتری زمان برای سرو لازم دارید ،سس را داخل ظرف جداگانه بریزد.مرغ گریل شده را روی کاهو بریزد.به دلخواه کمی زیتون و پنیر پارمسان هم اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍊 😋 ▫️تخم مرغ= ۳عدد ▫️شکر= ۵۰ گرم ▫️آرد= ۳۰ گرم ▫️آب ۴ عدد پرتقال ▫️شیر= نصف پیمانه 🔸زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید، سفیده رو با همزن بزنید تا فرم بگیره، زرده ها و شکر و در صورت تمایل کمی رنده پوست پرتقال رو با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه و بعد آرد رو بهش اضافه کنید آب پرتقال و شیر رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا گرم بشه از مواد زرده کم کم بهش اضافه کنید و مدام و سریع هم بزنید تا مواد تموم بشه، به هم زدن ادامه بدید تا مواد به غلظت فرنی برسه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدید کمی خنک بشه و بعد سفیده رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید چنانچه رنگ پودینگ مورد پسندتون نبود میتونید چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید و بعد داخل ظرف دلخواه بریزید میتونید کناره ها یا روی ظرف رو با میوه های مختلف تزیین کنید اجازه بدید پودینگ چند ساعت داخل یخچال خنک بشه ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 1. ۳ تا موز بدون پوست رو‌۳ ساعت بگذار توی فریزر تا بزنه و بعد که از فریزر دَر آوردی با گوشکوب بکوبشون تا حسابی له بشن 2. ۲ قاشق غذاخوری از هرکدوم پسته، فندُق، بادوم، گردو (همه خام) و کُنجد بو داده باشه، بریزِشون تو یه ظرف و بِکوبشون تا خرد بشن بعد به موز اضافه کن، مغزها رو با دست بکوبی بهتره چون با دستگاه پودر میشن و اونجوری حس لذت‌بخش اومدنشون زیر دندون رو نداری 3. ۳ قاشق غذاخوری خامه اضافه کن و حسابی هم بزن تا همه‌ی مواد باهَم قاطی بشن. 4. ۱ قاشق غذاخوری گُلاب، نصف قاشق چایخوری پودرِ هِل، ۵ عدد خرمای بدون پوست و‌ هسته، ۳ قاشق غذاخوری عسل بریز و خوب مخلوط کن. 5. روی معجون رو‌ صاف کن به اندازه‌ی نصف قاشق چایخوری پودر دارچین بریز روش و بعد ۳ ساعت بگذارش توی فریزر. 6. میتونی برای تزئین روش؛ ۱ قاشق غذاخوری خامه رو با ۱ قاشق چایخوری از هرکدومِ زعفرون دم کرده، گلاب و عسل رو با هم قاطی کنی و بریزی رویِ معجونت و آخرشم خلال پسته . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم 1 لیوان آرد نصف لیوان روغن مایع 1 لیوان شکر 1 لیوان آب نصف لیوان شیر یا ماست به دمای محیط رسیده 2 ق م زعفران دم کرده 1 عدد هل 1/4 لیوان گلاب مراحل تهیه شکر و آب و هل و توی شیرجوش میذاریم تا به جوش بیاد. آرد رو تفت میدیم تا بوی خامیش بره و خیلیییی کم رنگش عوض بشه از سفیدی دربیاد.بعد الک میکنیم و دوباره توی قابلمه میریزیم. روغن و اضافه میکنیم و تفت میدیم و بعد نصف لیوان شیر یا ماستی که به دمای محیط رسیده رو اضافه میکنیم و حدود ۱۵ دقیقه تفت میدیم. به شربت زعفرون و گلاب رو اضافه میکنیم و خاموش. شربت رو به مخلوط آرد اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا یکدست جذب هم بشن و راحت توی قابلمه جا به جا بشه. اگه نکته ای جا انداختم پیشاپیش معذرت. بافت این حلوا فوق العاده نرم و لطیفه. نوش جان ،. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کراکت خوشمزه🍗🍖 مواد لازم📝 *️⃣سینه و ران مرغ یک عدد *️⃣دوتا سیب زمینی بزرگ *️⃣یه لیوان سر خالی پنیر پیتزا *️⃣پودر پاپریکا و پودر آویشن و نمک (دوقاشق چایخوری) *️⃣پودر سیر یک قاشق چایخوری *️⃣تخم مرغ سه عدد *️⃣آرد یه لیوان(داخلش یه قاشق پاتریک،پودر سیر و فلفل سیاه) *️⃣پودر سوخاری (یه لیوان) . . اول تیکه های مرغ رو با کمی نمک،زردچوبه و ادویه کاری میذارم کامل آب پز بشه و بعد ریش ریش میکنیم. سیب زمینی هارو هم میذاریم خوب آب پز بشه و همونطوری داغ داغ با هر چی که داشتیم له میکنیم. حالا مرغ های ریش شده رو با سیب زمینی له شده و پنیر پیتزا و ادویه ها مخلوط میکنیم. اگه احساس کردین چسبناکه،یه قاشق آرد و یه قاشق روغن زیتون اضافه کنید. با دشت بهشون فرم دلخواه بدین،بعد بذارید نیم ساعت تو فریزر بمونه تا خوب سفت بشه که راحت تو پودر سوخاری و تخم مرغ بغلتونیدش. بعد کراکت هارو اول تو آردی که مزه دارش کردیم میغلتونیم،(حتما تکون بدین تا آرد اضافیش بریزه✋🏻) بعد تو تخم مرغ و بعدش هم تو پودر سوخاری. تابه رو داغ کنید،توش یکن روغن بریزید و دوطرف کراکت هارو سرخ کنید و بعد نوش جان❤️ 🔻اصلا نیاز نیست روغن زیادباشه چون مواد داخلش کاملا پخته است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی قارچی مواد لازم آرد سفید قنادی : ۳۱۰ گرم پودر قند : ۱۱۰ گرم پودر بادام : ۵۵ گرم کره : ۱۵۰ گرم تخم مرغ : ۱ عدد زرده تخم مرغ : ۱ عدد بکینگ پورد : ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری مربا آلبالو : ۳ قاشق غذاخوری شکلات تخته ای قرمز یا سفید که با رنگ خوراکی قرمزش کرده باشین : مقداری بادام خرد شده : به میزان لازم ،. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ شیر رستورانی لذیذترین🥰🤌 سیوش کن که یه بارم شده درستش کنی😍 مواد لازم: جو خیس خورده: ۱ لیوان هویج رنده شده: ۳ عدد سیب زمینی رنده شده: ۱ عدد آب مرغ: ۱ کاسه نمک وفلفل سیاه: به میزان لازم شیر: ۱ لیتر خامه : ۱پاکت شیر اگه محلی باشه لعابش عالی میشه من دو‌پاکت خامه میزنم ولی میتونین یه پاکت هم بزنین برای طعم‌بیشتر به آب مرغ دو تا عصاره مرغ هم اضافه کنین برای اینکه شیر نبُره حتما اول مقداری از شیر داغ به خامه اضافه کنین هم‌بزنین یکدست که شد به بقیه شیر اضافه کنین بعد همین ترکیب وبه سوپ اضافه کنین… ،. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری به سبک جدید😋 ران مرغ ۴ تا ۵ عدد سیب زمینی ۲ عدد بزرگ آرد ۲ ق غ جعفری(یا گشنیز) کره پنیر موزارلا پودر سوخاری تخم مرغ نمک و فلفل قرمز *مطابق ویدیو گوشت مرغ رو از استخوان جدا کنید،استخوان مرغ ها رو کامل تمیز کنید و غضروفش رو حتما در بیارید و دقت کنید که چرب نباشه *بعد از اینکه مواد رو درست کردید مدتی بذارید تو یخچال تا خودشو بگیره *میتونید به جای سرخ کردن تو روغن رو ایرفرایر بذارید ،. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین آش دنیاست🤌🏼😋 اگر آش گوشواره رو تاحالا نخوردی همین امروز وقتشه که پاشی بپزی😍 آش گوشواره ماکارونی فرمی ۱ لیوان یا نصف کمتر بسته پیاز متوسط ۲ عدد سیر چند حبه گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم نعنا خشک ۲ ق غ برای سبزی هم من چند قاشق گشنیز استفاده کردم میتونید جعفری بریزید آب ۷ الی ۸ لیوان نکته ها: میتونید گوشت رو بعد از زرد چوبه اضافه کنید و وقتی تفت خورد رب رو تفت بدید، اگر قلقلی کردید یک پیاز کوچک رو ریز رنده کنید و با نمک و فلفل با گوشت خوب ورز بدید بعد قلقلی کنید و سرخ کنید. این آش بسیار لذیذ و خوش خوراک هست درست کنید و با عزیزانتون نوش جان کنید ❤️ ،. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته انار و گردو😎 از خوشمزه‌های روزگار مواد لازم : مرزه، نعنا آب انار ۱ لیوان تخم مرغ ۱ عدد رب گوجه ۱ ق غ آویشن خشک ۱ ق غ پیاز رنده شده ۳ عدد گردو پودر شده ۶-۱۰ ق غ گوشت چ.ک ۴۰۰-۵۰۰ گرم آرد سوخاری ۱ ق غ نمک، فلفل سیاه آبجوش ۱ لیوان رب انار ۳ ق غ زردچوبه پولبیبر سماق ،. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنر تابه ای خوشمزه😍😋 مواد لازم:سینه و ران مرغ 1 کیلو،اب 1 عدد پیاز بزرگ ،روغن زیتون نصف لیوان،رب 1 قاشق غ،سیر سه حبه،پولبیر 1 قاشق چ،فلفل قرمز نصف قاشق چ،فلفل سیاه نوک قاشق چ،نصف لیمو،ماست 1 قاشق غ،زیره سبز(اختیاری) نوک قاشق چ نمک نک قاشق چ موقع سرخ کردن چک کنید.. کم بود اضاف بشه.. ،. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی تهدیگ مواد لازم 3 سیب زمینی متوسط 2 تخم مرغ فلفل قرمز فلفل سیاه و سفید نمک روی سیب زمینی پنیر چدار طرز تهیه: سیب زمینی را رنده کرده آبش رو بگیرین تخم مرغ رواضافه کنید هم بزنید حالا نوبت ادویه جات هست.خوب مخلوط کنید در تابه سرخ کنید طرف دیگه روبرگردونید وپنیر پیتزا بریزید اجازه بدین خوب سرخ شه،وپنیرپیتزا آب شه. نوش جان🌹 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ ،. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساده ترین کیک شکلاتی😍😋 مواد لازم: تخم مرغ🥚 دمای محیط ۳ عدد وانیل🌸 نصف قاشق چ خ شکر 🍚یک پیمانه + یک چهارم پیمانه(۲۷۰ گرم) آرد🥡 دو پیمانه + یک سوم پیمانه (۲۷۰ گرم) شیر🥛 سه چهارم پیمانه (۱۸۰ گرم) روغن🥃 سه چهارم پیمانه (۱۱۰گرم) بکینگ پودر🥄 یک قاشق چ خ سر پر پودر کاکائو🍫 سه قاشق غ خ اگه کیکاتون بوی تخم مرغ میگیره، یا مارک وانیلتون خوب نیست یا مواد کیک رو دور گیری نمیکنید. موقع مخلوط کردن شکر و وانیل حتما دو تا سه بار کاسه رو دورگیری کنید. چون این کیک سه تا تخم مرغ داره، پس ترجیحا توی قالب های خیلی بزرگ نریزید. توی قالب گرد ساده قطر ۱۵ تا ۱۸ براش اوکیه. دمای فر: تمامی دستگاه ها از قبل به خوبی گرم شوند. ❇️برای پخت در فر گازی، حرارت ۱۸۰ درجه در فر از قبل گرم شده. به مدت ۴۰ دقیقه. تایم ثابت، دما ⭕️برای فر برقی دمای ۱۷۰ درجه حرارت از پایین به همراه فن کانوکشن روشن ⭕️تستر دمای ۱۶۵ درجه حرارت از پایین ⭕️سولاردام و ماکروفر دما ۱۶۰ درجه حالت کانوکشن ،. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛