فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_تبریزی 🧆 😋😍
▫️گوشت ۱ کیلو
من ۸۵۰ گرم گوشت گوساله و ۱۵۰ گرم سینه مرغ چرخ کرده زدم
▫️لپه خام : یک و نیم پیمانه
▫️برنج خام : یک پیمانه
▫️زرد چوبه : ۲ ق چ
▫️نمک : یک و نیم ق چ
▫️فلفل : ۱ ق چ
▫️سبزی شامل تره و مرزه ( بعد از خرد شدن وزن کردم ۲۰۰ گرم)
▫️روغن زرد : یک ق غ
🔸برای داخلش هم هر چی دوست دارید بزارید حتی تخم مرغ آبپز هم می ذارن
موقع پخت آب به اندازه ای باشه که یه ذره از کوفته ها بیرون آب بمونه ، و بالافاصله از آب روی کوفته ها بریزید تا تغییر رنگ بده. بعد بزارید تا کمی بپزن . بسته به اندازه کوفته زمان پخت فرق می کنه برا اندازه پرتقال یک ساعت کافیه ،(تا وقتی آبش کشیده بشه)
با این مقدار حدود ۱۰ تا کوفته متوسط می تونید درست کنید.
راستی به سبزی کوفته می تونید ترخون و یا ریحان هم اضافه کنید خوشمزه میشه .
و حتی می تونید از سبزی خشک هم استفاده کنید.
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میتونم بگم از اون دسرهایی هست که همه خوششون میاد🤩
به عنوان صبحانه هم ی وعده کامله👌
مواد لازم:
یک لیتر شیر
هل و چوب دارچین
شکر دو سوم لیوان
یک سوم بسته شعریه
مغزیات: کشمش بادوم خلال پسته گردو و کنجد
دو قاشق آرد برنج یا کاستارد
زعفران و هل
نکته مهم: حتما شعریه هارو کوتاه برش بزنید، کشمش حتما بریزید و بعد از جوش اومدن شیر قبل از ریختن شعریه و مغزیجات هل و چوب دارچین و ازش جدا کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_تبریزی 🧆 😋😍
▫️گوشت ۱ کیلو
من ۸۵۰ گرم گوشت گوساله و ۱۵۰ گرم سینه مرغ چرخ کرده زدم
▫️لپه خام : یک و نیم پیمانه
▫️برنج خام : یک پیمانه
▫️زرد چوبه : ۲ ق چ
▫️نمک : یک و نیم ق چ
▫️فلفل : ۱ ق چ
▫️سبزی شامل تره و مرزه ( بعد از خرد شدن وزن کردم ۲۰۰ گرم)
▫️روغن زرد : یک ق غ
🔸برای داخلش هم هر چی دوست دارید بزارید حتی تخم مرغ آبپز هم می ذارن
موقع پخت آب به اندازه ای باشه که یه ذره از کوفته ها بیرون آب بمونه ، و بالافاصله از آب روی کوفته ها بریزید تا تغییر رنگ بده. بعد بزارید تا کمی بپزن . بسته به اندازه کوفته زمان پخت فرق می کنه برا اندازه پرتقال یک ساعت کافیه ،(تا وقتی آبش کشیده بشه)
با این مقدار حدود ۱۰ تا کوفته متوسط می تونید درست کنید.
راستی به سبزی کوفته می تونید ترخون و یا ریحان هم اضافه کنید خوشمزه میشه .
و حتی می تونید از سبزی خشک هم استفاده کنید.
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_دلمه_کلم
مواد لازم
برنج دو پیمانه
سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه
لپه نصف پیمانه
کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه
گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم
یک عدد کلم برگ
ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی
مواد لازم سس دلمه :
دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی
نصف پیمانه روغن
زعفران به میزان لازم
رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی )
و یا
یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر
نمک و فلفل به میزان لازم
آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه )
طرز تهیه سس :
رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره .
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳این پاستای مرغ و بروکلی رو به راحتی و در یه ربع تو خونه میتونید درست کنید و تبدیلش کنید به یه شام خیلی خوشمزه و لذیذ
مواد لازم
سینه مرغ: نصف یه سینه کامل
فتوچینی آشیانه ای: ۴تا۶عدد
سیر: ۲حبه
کره: ۲۰گرم
خامه: ۱۰۰گرم
شیر: یک و نیم لیوان
ادویه ها(نمک،فلفل سیاه،پودرپیاز،آویشن و جوز هندی)
کلم بروکلی:به مقدار دلخواه
سینه مرغو اول بصورت ورقه ای برش میدیم و بعد خلالی خورد میکنیم.
سیرمونم ریز خورد میکنیم.
مرغو تو مخلوط کره و روغن داغ و سیر با حرارت بالا همراه ادویه ها ۵دقیقه تفت میدیم طوری ک اصلا آب نندازه وقتی بوی سر بلند شد خامه رو که تو ماکروفر گرم کردیم و رقیق شده رو اضافه میکنیم بعد پاستاهارو تو تابه روی مرغا میچینیمو شیر گرم شده رو اضافه میکنیم. درآخر هم بروکلی های بلانچ شده رو میریزیمو در تابه رو میذاریم تا با شعله متوسط بپزه.بعد از حدود ده دقیقه پاستامون آماده میشه
برای تزئین روش مقداری پولبیبر و ادویه ایتالیایی ریختیم
پاستای مرغو بروکلی جذابو خوشمزمون در عرض ۳۰ دقیقه آماده میشه حتما امتحانش کنید ..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رنگینک جنوبی
مواد لازم:
خرما رطب یا خرما مرداسنگ
ارد ۱لیوان
روغن ۱/۴لیوان (از نصف لیوان کمتر باشه)
کره۱۰۰گرم
پودر دارچین۲ق چ
پودر هل ۲ق چ
گردو ۱لیوان
برای تزیین پودر گل محمدی و پسته
.
خرما هسته شو درمیاریم به جاش گردو میذاریم.
ابتدا ارد تفت میدیم(۱۰دقیقه) بعد الک میکنیم .بهش کره و روغن اضافه میکنیم حرارت کم تفت میدیم تا رنگش نسکافه ای بشه بعد بهش دارچین وهل اضافه میکنیم،حرارت خاموش میکنیم،بعد روی خرما میریزیم با پودر پسته وگل محمدی تزیین میکنیم.
خرما مرداسنگ آنقدر شیرین نیاز به شکر و پودر قند نیست
اگه خرما شیرین نبود ۳ق غ پودر قند تو مرحله پودر دارچین وهل اضافه کنید..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•مرغ گشنیزی😋😍😋
طعم متفاوتی داره و بی نهایت خوشمزست و خیلیم راحت آماده میشه🤌🏼
~مواد لازم :
سینه مرغ : یک عدد کامل
سیر : دو حبه
ماست : ۵ ق غ خوری
سس مایونز : ۲ ق غ خوری
زعفران دمکرده
سرکه سفید : یک ق غ خوری
ادویه : نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا، ادویه کاری ، پودر آویشن
گشنیز خرد شده : ۵ ق غ خوری
برای درست کردن سس ۵ قاشق ماست ، دو قاشق سس مایونز ، زعفران دمکرده وتمام ادویه هایی که تو کپشن نوشتم رو با یه قاشق سرکه سفید مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد با نصف لیوان آب جوش به مرغمون اضافه میکنیم و نیم ساعت زمان میدیم تا سس غلیظ بشه؛ ۵ دقیقه آخر پخت هم به اندازه ۵ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده اضافه میکنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک😍😋
تخم مرغ : ۲ عدد
پودر وانیل : ۱/۲ قچ
شکر : ۳ قغ
روغن مایع : ۳ قغ
شیر : ۱ پیمانه
بکینگپودر : ۱ قچ
آرد قنادی : ۱ پیمانه
تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابهتون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_تبریزی 🧆 😋😍
▫️گوشت ۱ کیلو
من ۸۵۰ گرم گوشت گوساله و ۱۵۰ گرم سینه مرغ چرخ کرده زدم
▫️لپه خام : یک و نیم پیمانه
▫️برنج خام : یک پیمانه
▫️زرد چوبه : ۲ ق چ
▫️نمک : یک و نیم ق چ
▫️فلفل : ۱ ق چ
▫️سبزی شامل تره و مرزه ( بعد از خرد شدن وزن کردم ۲۰۰ گرم)
▫️روغن زرد : یک ق غ
🔸برای داخلش هم هر چی دوست دارید بزارید حتی تخم مرغ آبپز هم می ذارن
موقع پخت آب به اندازه ای باشه که یه ذره از کوفته ها بیرون آب بمونه ، و بالافاصله از آب روی کوفته ها بریزید تا تغییر رنگ بده. بعد بزارید تا کمی بپزن . بسته به اندازه کوفته زمان پخت فرق می کنه برا اندازه پرتقال یک ساعت کافیه ،(تا وقتی آبش کشیده بشه)
با این مقدار حدود ۱۰ تا کوفته متوسط می تونید درست کنید.
راستی به سبزی کوفته می تونید ترخون و یا ریحان هم اضافه کنید خوشمزه میشه .
و حتی می تونید از سبزی خشک هم استفاده کنید.
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_تبریزی 🧆 😋😍
▫️گوشت ۱ کیلو
من ۸۵۰ گرم گوشت گوساله و ۱۵۰ گرم سینه مرغ چرخ کرده زدم
▫️لپه خام : یک و نیم پیمانه
▫️برنج خام : یک پیمانه
▫️زرد چوبه : ۲ ق چ
▫️نمک : یک و نیم ق چ
▫️فلفل : ۱ ق چ
▫️سبزی شامل تره و مرزه ( بعد از خرد شدن وزن کردم ۲۰۰ گرم)
▫️روغن زرد : یک ق غ
🔸برای داخلش هم هر چی دوست دارید بزارید حتی تخم مرغ آبپز هم می ذارن
موقع پخت آب به اندازه ای باشه که یه ذره از کوفته ها بیرون آب بمونه ، و بالافاصله از آب روی کوفته ها بریزید تا تغییر رنگ بده. بعد بزارید تا کمی بپزن . بسته به اندازه کوفته زمان پخت فرق می کنه برا اندازه پرتقال یک ساعت کافیه ،(تا وقتی آبش کشیده بشه)
با این مقدار حدود ۱۰ تا کوفته متوسط می تونید درست کنید.
راستی به سبزی کوفته می تونید ترخون و یا ریحان هم اضافه کنید خوشمزه میشه .
و حتی می تونید از سبزی خشک هم استفاده کنید.
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا میگو
مواد لازم برای مزه دار کردن میگوها🍤
سبزی (گشنیز و جعفری و پیازچه)
ادویه ها(پودر پیاز و پودر سیر،نمک و فلفل)
لیموترش
روغن زیتون
سس خوشمزه👇🏻
نصف آواکادو🥑
یک کاسه ماست
یک قاشق خامه(رژیم نیستی بیشتر بریز حالشو ببر)
یک عدد سیر
آب لیمو
نمک و فلفل
روغن زیتون
#پاستا_میگو
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_سزار😍😋
تخم مرغ.....۵عدد
سیر.....۵حبه
پنیر پارمزان....۲ قاشق غذا خوری
شکر.....۱قاشق چای خوری
فلفل سیاه.....نصف قاشق چای خوری
سرکه.....۴ قاشق غذا خوری
روغن.....۴قاشق غذا خوری
ابلیمو......۴قاشق غذا خوری
سس مایونز......۸قاشق غذا خوری
نون تست.....۵ عدد
سینه مرغ .....۱عدد کامل
کاهو رسمی
ابتدا تخم مرغ بزارید کامل بپزه.بعد از پخت سفیده و زرده را جدا کنید.
۱عدد تخم مرغ کامل به همراه ۴ عدد زرده تخم مرغ به همراه بقیه مواد داخل مخلوط کن یا گوشت کوب برقی بریزد.تمام مواد را با هم میکس کنید.نون تست برش بزنید.داخل ظرف مناسب فر بریزد.یک قاشق از سس به همراه اورگانو وکمی پارمسان حدود ۳ تا ۴ دقیقه با درجه ۱۸۰ داخل فر تست کنید.سینه مرغ برش بزنید.داخل تابه گریل به همراه نمک و فلفل گریل کنید.هرطرف حدود ۶ تا ۸ دقیقه کافی هست.کاهو را برش بزنید.سینه گریل شده هم برش بزنید.اگر همان لحظه سالاد سرو می کنید از سس لابه لای کاهو بریزد.اگر مدت زمان بیشتری زمان برای سرو لازم دارید ،سس را داخل ظرف جداگانه بریزد.مرغ گریل شده را روی کاهو بریزد.به دلخواه کمی زیتون و پنیر پارمسان هم اضافه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا زنجبیلی 😍😋
۲ لیوان آرد رو داخل تابه الک کنید،
روی حرارت بذاریدو حدود ۴۰ دقیقه تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه.
آرد رو از تابه خارج و یه بار دیگه الک کنید،
نصف لیوان روغن جامد یا کره اضافه و یکدست کنید.
۲ ق غ سرپر پودر زنجبیل بزنید و مخلوط کنید.
تابه رو از روی حرارت بردارید و بهش نصف لیوان آرد نخودچی و ۱ لیوان پودر قند اضافه و مخلوط کنید.
غلظت مواد باید به این صورت باشه.
(نکته : اگر روغن کم بود ، بیشتر اضافه کنید)
حلوارو داخل یه ظرف بریزید و سطحشو صاف کنید و سه الی چهار ساعت داخل یخچال بذارید.
بعد هم برش بزنید و با هر چی دوست داشتین روشو تزیین کنید. 😍
( نکته: من برای تزیین از پودر پسته استفاده کردم و برای اینکه پودر پسته روی حلوا فیکس بشه کمی عسل زدم)
#حلوا_زنجبیلی.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا میگو
مواد لازم برای مزه دار کردن میگوها🍤
سبزی (گشنیز و جعفری و پیازچه)
ادویه ها(پودر پیاز و پودر سیر،نمک و فلفل)
لیموترش
روغن زیتون
سس خوشمزه👇🏻
نصف آواکادو🥑
یک کاسه ماست
یک قاشق خامه(رژیم نیستی بیشتر بریز حالشو ببر)
یک عدد سیر
آب لیمو
نمک و فلفل
روغن زیتون
#پاستا_میگو
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شکم پر رو با این روش درست کنی
واسه ی دونه مرغ
ی دونه پیاز
سه حبه سیر
ی دونه فلفل دلمه سبز
نگینی کنید و تف بدید ی خورده که سبک شد
۱۰ تا دونه گردو (یا ۲۰ تا دونه بادوم زمینی) خرد شده اضافه کنید وبعد
به اندازه ی یک پیمانه نعنا و گشنیز تازه و خرده شده
ی خرده آب سبزی که کشیده شد،
۱۰ تا دونه آلو (از قبل خیس خرده)
نیم پیمانه زرشک و نیم پیمانه دونه انار(قابل حذف)
دو سه قاشق رب انار اضافه کنید.
ادویه ها هم شامل نمک و فلفل قرمزو زردچوبه
و آویشن هست.
همه رو تف میدیدم میریزیم تو شکم مرغ خالی شده و شسته شده و تمییز.
با نخ و سوزن تمییز یا مخصوص آشپزی
مرغ رو ببندید.
روش رو با نمک و زعفرون دم شده رومال کنید.
کف قابلمه ی خرده روغن بریزید[خیلی کم]
مرغ رو بذارید و روش پیاز و فلفل دلمه خلالی بریزید و با شعله ملایم بذارید تا پخته بشه هم میتونید مرغ رو وسط کار بچرخونید تا دو طرفش سرخ بشه هم بذارید تا با بخار آب خارج شده تمام مراحل تو کلیپ ببینید
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳این پاستای مرغ و بروکلی رو به راحتی و در یه ربع تو خونه میتونید درست کنید و تبدیلش کنید به یه شام خیلی خوشمزه و لذیذ
مواد لازم
سینه مرغ: نصف یه سینه کامل
فتوچینی آشیانه ای: ۴تا۶عدد
سیر: ۲حبه
کره: ۲۰گرم
خامه: ۱۰۰گرم
شیر: یک و نیم لیوان
ادویه ها(نمک،فلفل سیاه،پودرپیاز،آویشن و جوز هندی)
کلم بروکلی:به مقدار دلخواه
سینه مرغو اول بصورت ورقه ای برش میدیم و بعد خلالی خورد میکنیم.
سیرمونم ریز خورد میکنیم.
مرغو تو مخلوط کره و روغن داغ و سیر با حرارت بالا همراه ادویه ها ۵دقیقه تفت میدیم طوری ک اصلا آب نندازه وقتی بوی سر بلند شد خامه رو که تو ماکروفر گرم کردیم و رقیق شده رو اضافه میکنیم بعد پاستاهارو تو تابه روی مرغا میچینیمو شیر گرم شده رو اضافه میکنیم. درآخر هم بروکلی های بلانچ شده رو میریزیمو در تابه رو میذاریم تا با شعله متوسط بپزه.بعد از حدود ده دقیقه پاستامون آماده میشه
برای تزئین روش مقداری پولبیبر و ادویه ایتالیایی ریختیم
پاستای مرغو بروکلی جذابو خوشمزمون در عرض ۳۰ دقیقه آماده میشه حتما امتحانش کنید ..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شله زرد نذری😍😋
مواد لازم برای ۱ کیلو برنج:
برنج 🍙۱ کیلو
شکر🍚 ۲ کیلو (شیرینی ملایم) ۲/۲۰۰(شیرین تر)
زعفران 💛۲/۵ گرم(نیم مثقال)
هل🌺(الک شده) : ۱ ق مرباخوری(۱۰ گرم)
روغن:🥃 ۵۰ گرم (۱ استکان)
نکات مهم شله زرد:
۱.از شکر سفید تصفیه شده استفاده کنید
شکر تصفیه نشده رنگ شله زرد را تیره میکنه
۲.استفاده از گوشت کوب برقی جهت
کم کردن زمان پخت و کمک به پخت
بهتر برنجه
۳. هل حتما با قند آسیاب و الک کنید
تندی و تلخی هل میگیره و راحت الک میشه
۴. گلاب گرم کنید ، گلاب سرد باعث شوک
به مواد وآب اندازی شله زرد میشه
۵. حتما از روغن مایع استفاده کنید
باعث براقیت شله زرد میشه و از ترک
خوردن سطح شله زرد جلوگیری میکنه
کره و روغن جامد باعث ماسیدن شله زرد
در دهان میشه
۶. از قاشق چوبی استفاده کنید
شله زرد یک غذای اسیدیه و رفت وآمد
فلز در این غذا باعث شوک شیمیایی
و باعث آب اندازی شله زرد میشه.
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا زنجبیلی 😍😋
۲ لیوان آرد رو داخل تابه الک کنید،
روی حرارت بذاریدو حدود ۴۰ دقیقه تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه.
آرد رو از تابه خارج و یه بار دیگه الک کنید،
نصف لیوان روغن جامد یا کره اضافه و یکدست کنید.
۲ ق غ سرپر پودر زنجبیل بزنید و مخلوط کنید.
تابه رو از روی حرارت بردارید و بهش نصف لیوان آرد نخودچی و ۱ لیوان پودر قند اضافه و مخلوط کنید.
غلظت مواد باید به این صورت باشه.
(نکته : اگر روغن کم بود ، بیشتر اضافه کنید)
حلوارو داخل یه ظرف بریزید و سطحشو صاف کنید و سه الی چهار ساعت داخل یخچال بذارید.
بعد هم برش بزنید و با هر چی دوست داشتین روشو تزیین کنید. 😍
( نکته: من برای تزیین از پودر پسته استفاده کردم و برای اینکه پودر پسته روی حلوا فیکس بشه کمی عسل زدم)
#حلوا_زنجبیلی.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•صبحانه خاچاپوری😋•
~💓موادلازم برای ۲تا :
۲ پیمونه آرد
۱/۲ پیمونه شیر ولرم
۱/۳ پیمونه آب ولرم
۱ قاشق چایخوری مخمر
۱ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ تا زرده تخم مرغ
کره
💙فر رو با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنین و خاچاپوری رو ۱۵ دقیقه بذارین داخل فر
💙بعد از اضافه کردن تخم مرغ و کره، حدود ۲، ۳ دقیقه مجدد به فر برگردونین تا تخم مرغتون به حالت دلخواه سفت یا شُل بپزه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳فقط با چهار قلم مواد این دسر طالبی جذاب و خوشمزه رو درست کن، طعم و عطر این دسر عااالیه
موادی که نیاز داریم
پودر ژله طالبی ۱ بسته
آب جوش ۱ لیوان
بستنی وانیلی ۳ عدد تک نفره
خامه قنادی فرم گرفته ۲ لیوان(میتونید ۲۰۰ گرم خامه صبحونه+۳ قاشق شکر جایگزین کنید)
ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سرپر + ۱/۴ لیوان آب سرد
طالبی رو خرد کنید و به همراه پودر ژله که با یک لیوان آب جوش مخلوط کردین و بستنی وانیلی و خامه فرم گرفته داخل مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید.
در آخر ژلاتین که با آب سرد مخلوط کردین و روی بخار کتری بن ماری کردین به مواد اضافه کنید و دوباره میکس کنید و داخل قالب مورد نظر بریزید و به مدت ۸ ساعت داخل یخچال بزارید تا خودش و بگیره
درست کنید و از طعمش لذت ببرید دوستان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ آلوی شمالی😋
مواد لازم
تکه های مرغ: ۶ تکه
پیاز: ۲ عدد بزرگ
رب گوجه: ۲ ق غ خوری سر خالی
آلو سیاه: ۱۰ عدد
آلو بخارا: ۱۰ عدد
زرشک: ۲ ق غ خوری
شکر: ۱ ق غ خوری
گردو: ۲ ق غ خوری
نمک، فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم
*می تونید همراه رب گوجه رب آلوچه هم اضافه کنید ولی من چون آلوهام زیاد بود بیش از حد ترش می شد
#مرغ_آلو_شمالی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه مدل پیاز کنار غذایی🧅
به نظر من کنار بعضی از غذاها مخصوصا غذاهای کبابی و قورمه سبزی😎
مدل اول :
پولیبر ۱ ق چ
پیاز قرمز ۱ عدد
سس انار ۲ ق غ
روغن زیتون ۱ ق غ
سماق ۲-۱ ق غ
نمک، فلفل
مدل دوم :
پیاز بنفش
سماق ۱ ق غ
لیموترش ۲ ق غ
نمک، فلفل
مدل سوم :
جعفری ۳ ق غ
پیاز بنفش ۱ عدد
لیموترش ۲ ق غ
نمک، فلفل
#سه_مدل_پیاز_کنار_غذایی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هویج و گردو
مواد لازم
آرد گندم: ۲ لیوان یا ۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱ ق غ خوری
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ و ۱/۳ لیوان یا ۳۰۰ گرم
وانیل: نوک ق چای خوری
روغن مایع: ۱ لیوان سرخالی یا ۲۰۰ گرم
پودر دارچین: ۱ ق غ خوری
هویج رنده شده: ۱ لیوان
گردو خرد شده: ۱۰۰ گرم
زست لیمو( پوست رنده شدهی لیمو ): نوک ق چای خوری
▪️دما و مدت زمان فر:
به مدت حدود ۴۰ دقیقه تو دمای ۱۷۰ درجه
#کیک_هویج_گردو
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته_چین_مرغ😍😋
برنج سه پیمانه
ماست یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد
زعفران آبکرده
زرشک 100 گرم
خلال بادام (دلبخواهی هستش) 😜
اول از همه سینه ی مرغ رو با یه دونه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر میذارم تا پخته شود.
بعد ریش ریش میکنیم و کنار میذاریم.
حالا برنج رو به روش آبکشی شده آماده میکنیم و میذاریم تا آب اضافیش گرفته بشه.
بعد یه دونه تخم مرغ رو میزنیم، یک پیمانه ماست شیرین بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا زعفران میریزیم و هم میزنیم.
بعد برنج رو میریزیم با روغن و هم میزنیم.
تابه یا قابلمه ای (بهتره از قابلمه ی چدنی یا سرامیکی استفاده کنید) رو کمی روغن میریزیم
و نصف برنج زعفرانی رو میریزیم داخل قابلمه و سطحش رو صاف میکنیم و مرغ های ریش شده رو رویش میریزیم. حالا زرشک از قبل خیس خورده رو هم میریزیم روش بعد خلال بادام میریزیم و دوباره مابقی برنج زعفرانی را اضافه کنید وسطحش رو صاف کنید و دمی بذارید و بذارید روی شعله اجاق گاز به مدت 45 دقیقه تا ته دیگش طلایی بشه.
نوووووش جان
پ. ن. اگر میخواهید برنجتون بیشتر و منسجم تر باشه دوتا تخم مرغ بزنید.
#ته_چین_مرغ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛