30.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_مرغ
#کباب
#جوجه_تابه_ای با ۳ طعم
برای هر طعم از یک سینه کامل استفاده کردم برش دادم مثل فیلم
هر سینه رو داخل کیسه ریختم
#جوجه_زعفرانی
دو ق غ زعفران دم کرده +یک ق چ نمک +یک عدد پیاز کوچک +یک ق غ روغن زیتون
#جوجه_ترش
رب انار یک ق غ سر پر +یک ق چ نمک+یک ق غ گردو خرد شده +یک حبه سیر له شده+یک ق غ روغن زیتون
#جوجه_فلفلی .
یک ق غ رب گوجه+نصف ق چ فلفل قرمز +پودر سیر و پودر پیاز هر کدام نصف ق چ +یک ق چ نمک +یک ق غ روغن زیتون
جوجه ها که طعم دار شد مثل فیلم یکی دو ساعت بزاربد مزه بگیره بعد هم سرخ کنید
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
❤️
💛
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
36.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نوشیدنی
#دمنوش_آرامش_اعصاب
خواص شگفت انگیز این دمنوش👇
دم کرده زرشک به دلیل دارا بودن ویتامین C، نقش مهمی در پیشگیری از #سرماخوردگی دارد. همچنین دم کرده آن برای درمان ورم و زخم معده و نیز درمان اسهال خونی و یا زخم روده نیز مؤثر می باشد.
درمان بیماری های کلیوی، درمان سنگ مثانه، تحریک فعالیت کبد و معده، درمان و تصفیه کننده خون و گردش خون، افزایش حرکات انقباضی صفرا و برطرف کننده درد ناشی از کیسه صفرا، کاهش تشنگی شدید، از بین بردن تب، درمان یرقان و رفع خستگی برخی دیگر از خواص عناب و زرشک می باشد که به صورت دمنوش آن را می توانیم مصرف نماییم.
این نوشیدنی به دلیل تامین ویتامین های A،B،C و همچنین دارا بودن مواد معدنی مثل کلسیم، آهن، فسفر بسیار مفید بوده و دارای خواص درمانی از جمله رفع #کم_اشتهایی، نرم کننده سینه، برطرف کننده یرقان و زردی پوست، آرام بخش اعصاب، تصفیه کننده خون، افزایش حافظه، رفع بی خوابی، کاهش #قند_خون، کاهش #فشار_خون و #چربی_خون ، جلوگیری از خونریزی و ترمیم کننده زخم، #تقویت_کبد و قلب و … می باشد. لازم به ذکر است که بهترین زمان مصرف برای این نوشیدنی بین وعده های غذایی می باشد..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_گوشت
#خورشت_تاس_کباب
گوشت/به/سیب زمینی/پیاز/آلو /هویج/رب گوجه فرنگی
ادویه ها : نمک/فلفل/زردچوبه/پودر سیر/
❌مواد رو بترتیب که تو فیلم میبینید داخل قابلمه میچینیم
رب رو سرخ میکنیم ادویه ها رو اضافه میکنیم و بعد با کمی آب جوش رقیقش میکنیم و میریزیم داخل قابلمه
حداقل ۴ ساعت با شعله خیلی کم بزارید خوب جا بیوفته و بعد نوش جان کنید 😍
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
❤️
💛
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی
#شکلات_آجیلی
هم خیلی راحته، هم خیلی خوشمزه و هم خیلی شیک و مجلسی یه پذیرایی متفاوت😍😌
✔کنجد بوداده یک و نیم تا دو لیوان
✔مغز تخمه آفتابگردان یک لیوان
✔بادم زمینی بدون پوست یک لیوان
✔شکر نصف لیوان
✔شیرهانگور یا خرما یا توت نصف لیوان
✔اردهکنجد نصف لیوان
درست کردنش خیلی سادهست، ویدیو رو بادقت ببینید
.
_حتما از کنجد بوداده استفاده کنید
میتونید از هر مغزی طبق میل خودتون استفاده کنید مثل مغز پسته، گردو، بادامدرختی، بادام هندی و.....
_بهتره که مغزیجات اول بو داده بشن
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
❤️
💛
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_نونی
#غذای_بدون_گوشت
#پیراشکی_سیب_زمینی 3_4 نفر
سیب زمینی متوسط 2 عدد، آرد گندم یا قنادی 2/3 لیوان، بکینگ پودر 1 ق چ سر پر، نمک 2 ق چ، فلفل سیاه آویشن پودر سیر، پنیر پیتزا نصف لیوان (قابل حذف )، جعفری خرد شد2 ق غ، زرده تخم مرغ یک عدد
🔴سیب زمینی رو پوست بگیرید خرد کنید....آب رو بزارید جوش بیاد سیب زمینی ها رو داخلش بریزید بیست دقیقه تا نیم ساعت بپزه بعد آبکش کنید و روش آب سرد بگیرید و وقتی خنک شد با گوشکوب له کنید حتما به همین روش سیب زمینی رو بپزید و له کنید نمک و ادویه و جعفری خرد شده رو اضافه کنید
حالا آرد و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم بعد سیب زمینی له شده و زرده رو اضافه با دست ورز میدیم تا خمیر جمع بشه خمیر کمی چسبنده است اگر خیلی چسبنده بود کمی آرد بزنید
کف سطح کار آرد بپاشید خمیر رو روش بزارید روی خمیر هم کمی آرد بپاشید با دست یا وردنه باز کنید شکل گرد و مثل پیتزا برش بدین حتما چاقو رو داخل آرد بزنید و برش بدین
کف تابه روغن بریزید مثل زمانی که کتلت سرخ میکنید بزارید خوب داغ بشه بعد پیراشکی ها رو داخلش بنوازید شعله باید متوسط باشه یک طرف سرخ شد برگردانید بعد هم از روغن خارج کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
32.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_گوشت
#غذا_با_مرغ
#پلو_زیره_کرمانی
زیره پلو به غذای خوشمزس که هم میتونین با گوشت تیکه ای هم گوشت چرخ کرده درست کنین که با مرغ درست کردم
برنج سه پیمانه، مرغ ۱تا۲سینه مرغ، زیره سیاه یا مخلوط سبز و سیاه ۳ ق چ، نمک، فلفل سیاه، زعفران دم کرده، چوب دارچین یک عدد، گردو، کشمش پلویی، پیاز متوسط ۱عدد
🔴برنج رو از دوساعت قبل با مقداری اب و نمک خیس کنین
زیره رو از نیم ساعت قبل خیس کنین و بعد بزارین رو پارچه تا خشک بشه
✅پیاز رو نگینی خرد کنین و با مقداری روغن تفت بدین تا سبک بشه مرغ رو خرد کنین و اضافه کنین نمک و فلفل و زعفران دم کرده و چوب دارچین بریزین و چند دقیقه تفت بدین و درتابه رو با حرارت کم بزارین تا مرغ بپزه
✅برنج رو به اب درحال جوش اضافه وقتی که برنج دورش نرم وسطش سفت بود ابکش کنین
برای ته دیگ روغن و زردچوبه و کنجد بریزین کفش سیب زمینی بزارین از زیره و برنج لابه لا بریزین میتونین زیره رو وسط برنج بریزین بعد از دم کشیدن مخلوط کنین روی برنج روغن کرمانشاهی بریزین دم کنی بزارین با حرارت کم به مدت ۴۵دقیقه دم بکشه
✅کشمش و گردو رو هم با مقداری روغن تفت بدین و بعد به دلخواه تزیین کنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_پیازچه
#غذای_بدون_گوشت
اگه درست نکردین پیشنهادم اینه یبار امتحان کنین اگه از اون دسته ادمهایی هستین که عاشق کوکوسبزی هستین این عالیه
پیازچه ۱۵۰تا۲۰۰گرم حدود ۲۰بوته، تخم مرغ ۳تا، سیب زمینی متوسط اب پز رنده شده ۱عدد، نمک فلفل زردچوبه، جعفری خرد شده ۲ق غ، ارد سفید ۱ق غ، زعفران دم کرده
✅پیازچه ها رو خوب ساطوری خرد کنین جعفری خرد سده اضافه کنین ادویهو زعفران دم کرده و ارد اضافه کنین سیب زمینی رو اب پز کنین بزارین سرد بشه رنده کنین و اضافه کنین (میتونین مرغ پخته هم اضافه کنین)
تخم مرغ رو در ظرفی با چنگال هم بزنین و اضافه کنین
خوب هم بزنین نیم تا ۱ساعت بزارین یخچال
✅در تابه روغن بریزین و بزارین گرم بشه مواد کوکو رو داخلش بریزین.میتونین قالبی با قالب کوکو درست کنین یا قاشق قاشق بریزین و سرخ کنین
✅اگه مواد رو یجا در تابه ریختین درش رو بزارین با حرارت کم سرخ بشه تا داخلش مغز پخت بشه.یه طرف سرخ شد برگردونین طرف دیگش سرخ شه به دلخواه برش بدین و تزیین کنین
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
❤️
💛
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو
#غذا_با_مرغ
#زرشک_پلو_با_مرغ
یکی از مهمترین اشکالاتی که موقع درست کردن و یا خوردن این غذا توجهمون رو جلب میکنه و یا حتی ممکنه مانع خوردن این غذا باشه بوی بد مرغ هست
که متاسفانه اکثرا موقع درست کردن نمیتونن این بو رو از بین ببرن
من یکی از روشهای درست کردن زرشک پلو رو گفتم که با این روش به هیچ عنوان بوی مرغ به مشام شما نمیخوره
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
❤️
💛
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#واویشگا_گوشت
#غذا_با_مرغ
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
واویشگا رو میشه با مرغ یا گوشت چرخ کرده اماده کرد و در هر صورت لذیذ و خوشمزس ٣ تا ۴نفر
گوشت چرخ کرده ۲۵۰تا۳۰۰گرم، پیاز متوسط ۱عدد، گوجه ۵تا، سیب زمینی بزرگ۱عدد، نمک فلفل زردچوبه ادویه کاری، ابلیمو یا آبغوره
✅میتونین تخم مرغ هم بزنین که سلیقه ایه
پیاز رو نگینی یا خلالی خرد کنین و با روغن تفت بدین تا طلایی بشه گوشت رو اضافه تفت بدین تا رنگ گوشت عوض بشه ادویه اضافه کنین
✅گوجه ها رو پوست بگیرین و خرد و اضافه کنین در تابه رو بزارین تا گوجه اب بندازه و گوشت بپزه.اگه گوجه رنگ نداشت میتونین رب اضافه کنین در اخر ابغوره و ابلیمو اضافه و تمام.سیب زمینی رو نگینی خرد کنین و سرخ کنین و رو واویشکا دورچین کنین
میتونین هم با نون هم برنج میل کنین.
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
❤️
💛
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فست_فود
#فینگرفود
#غذای_نونی
#غذا_با_گوشت
#رول_ژامبون_سوخاری
خمير يوفكا، پنير ورقه اى گودا، ژامبون مرغ يا گوشت، پودر سوخارى، تخم مرغ (اندازه ها بستگى به تعداد ورقه هاى يوفكاتون داره).
🔴ابتدا هر ورق يوفكارو با كمى آب نمدار ميكنيم. يك لايه ژامبون روى نون قرار داده و یک یا دو لایه پنیر گودا و بعد رول میکنیم.
تخم مرغ رو با کمی نمک و ادویه دلخواه میزنیم تا از لختگی در بیاد. رولها رو اول داخل تخم مرغ بعد پودر سوخاری میزنیم و اینکار رو دو مرتبه تکرار میکنیم.
بعد رولها رو با حرارت متوسط سرخ کرده و از وسط دو نیم میکنیم و تمام
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
❤️
💛
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_مرغ
#پلو_نخود_شوید با #تهانداز_مرغ
🔴 سینه مرغ رو به تکههای دلخواه برش زدم. با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، ۵ ق غ زعفران دم کرده مزهدار کردم و نیم ساعتی کنار گذاشتم. دو طرف مرغ را در روغن داغ روی حرارت زیاد، در تابه ی دربسته سرخ کردم.
۴ پیمانه برنج خیس شده رو داخل آب در حال جوش ریختم بعد از ۵ دقیقه ۲۰۰ گرم نخود و ۲ ق غ زردچوبه و نمک و روغن ریختم و ۵ دقیقه دیگر صبر کردم تا نخود کمی نرم شه آبکش کردم. تو قابلمه، روغن، کنجد ،زعفران دم کرده، 2 لایه نان لواش گذاشتم. ۲ کفگیر برنج، 2 ق غ شوید خشک ریختم و این کار رو تکرار کردم. با پشت کفگیر روی برنج فشار آوردم. مرغ سرخ شده رو تقریبا در مرکز برنج گذاشتم و از روغنی که مرغ در آن سرخ شده بود و چند تکه کره و مخلوط ۱ ق چ پودر تخم گشنیز و ۱ ق چ جوز هندی ریختم و باز هم چند لایه از برنج و شوید خشک ریختم و در انتها با پشت کفگیر فشار ایجاد کردم و چند تکه کره روی برنج گذاشتم و درب قابلمه رو گذاشتم با حرارت بالا و وقتی که بخار کرد حرارت رو کم کردم تا ۴۰ دقیقه بپزه. با آب مرغ که داشتم و رب گوجه سس برای مرغ درست کردم..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_نونی
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
#غذای_فوری 4_5نفر
اتفاقاً این غذاهای سه سوته خیلی خوشمزه میشن
🦋گوشت چرخ کرده۳۰۰گرم
🦋سیب زمینی متوسط ۳عدد
🦋پیاز متوسط ۳عدد
🦋فلفل دلمه ایی بزرگ ۱عدد
🦋نخود فرنگی پخته ۴۰۰گرم
🦋زرد چوبه یک قاشق غذاخوری
🦋فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری
🦋سماق یک قاشق غذاخوری
🦋رب ۲قاشق غذاخوری
🦋آب ۲ لیوان
🦋نمک
🦋روغن
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
❤️
💛
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انارپته 1 صاحبه خوشدل
#مربا_انگور_گیلانی
#رژیمی
مواد لازم:
انگور بی دونه یک کیلو
گردو یک مشت
هل یک عدد
طرزتهیه:
این مربای گیلانی که تو قدیم خیلی درست کردنش رواج داشت و خیلی از قدیمی ها کنار غذاهاشون میل میکردن.
بعضی از قدیمی ها هم تو روغن این مربا رو سرخ میکردن و روش تخم مرغ نیمرو میکردن و به عنوان صبحونه میل میکردن،که خیلی مقوی و انرژی بخش بود.
توضیحات تو کلیپ کاملا مشخصه و اضافه کردن گردو و هل دلبخواهیه.این مربا شیره یا شربتی نداره و بسیار غلیظ درست میشه..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا:مک اند چیز😍😋
مواد لازم
پنیر چدار ۱۸۰ گرم🧀
پنیر گودای دودی ۴۰ گرم🧀
کره ۶۰ گرم🧈
آرد ۶۰ گرم🥡
شیر ۷۰۰ سیسی🥛
خردل ۱ ق.غ🥄
نمک و فلفل به میزان لازم🧂🌶
پاستا ۳۵۰ گرم🍝
پنیر پیتزا و پودر پانکو به مقدار نیاز🍘🧀
.
اصولا برای این غذا چند مدل پنیر استفاده میشه ولی ما بعضیهاش رو توی ایران نداریم.
نوع پنیر چداری که استفاده میشه شارپ چدار هست که توی ویدئو میبینید.
ترجیحا از پنیر طبیعی استفاده کنید نه از پنیر ورقهای!
نوع پاستایی که استفاده میشه ماکارونی البو هست
ولی از پاستاهایی با فرم مشابه هم میتونین استفاده کنین.
اگر نمیخواید بذارید داخل فر،پاستا رو به اندازهای که روی جعبه نوشته بپزید
اگر داخل فر میذارید پاستا رو ۳ دقیقه زودتر از نوشته روی بسته آبکش کنید.
دمای فر ۱۸۰ درجه و مدت ۱۵ دقیقه
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شیفون
میتونم به جرأت بگم یکی از خوش بافت ترین و بهترین دستورای کیک پایه هست
.
#کیک_شیفون_ساده
.افسانه رضوی
تخم مرغ درشت ۴ عدد
شکر دانه ریز ۱۱۰ گرم
آرد سفید (آرد شیرینی پزی) ۱۳۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری یا ۴ گرم
شیر گرم (نه داغ) ۴۰ گرم
روغن مایع ۴۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
نمک ۱ پینچ
.
قالب مورد استفاده ۱۸ سانتی
دمای پخت ۱۷۰ گرم
زمان پخت حدود ۴۵ دقیقه
.
برای شکلاتی کردن هرچقدر از پودر کاکائو مدنظرتون هست اضافه کنید همونقدر از آرد کم کنید.
.
برای قالب فقط کف قالب رو کاغذ روغنی بندازید و دیواره ها رو چرب نکنید.
..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با خمیر خونگی😋😍
بالاخره بعد از کلی بد قولی ، ساده ترین رسپی پیتزا و خمیر خونگی با تمااام نکته هاش خدمت شما🤍
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
برای خمیر:
خمیر مایه یک قاشق غذا خوری( تازه باشه و تاریخش نگذشته باشه)
شیر نصف لیوان
شکر یک قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
نمک کمی
آرد دو لیوان
روغن زیتون سه قاشق غداخوری( روغن معمولی هم میشه)
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
به شیر ولرمی که انگشت رو نمیسوزونه شکر و خمیر مایه اضافه کردم و ۵ دقیقه صبر کردم به عمل بیاد،همین که کف کنه کافیه
تخم مرغ رو با شیر و روغن و نمک و آرد مخلوطش کردم و به کمک سر خمیرزن دستگاه ۲۰ دقیقه ورز دادم(با دست هم میتونین ورز بدین)
خمیرم رو جمع کردم و اجازه دادم حداقل یکساعت استراحت کنه و حجمش دو برابر شه.
این مقدار به اندازه ی دو تا پیتزا بهم خمیر میده. خمیر رو کف قالب به ضخامت یکسان پهن کردم و روش سس کچاپ ریختم و به ترتیب پنیر پیتزا و ژامبون خرد شده ،فلفل دلمه ی خرد شده و مایه گوشتی و دوباره پنیر پیتزا زدم.
ادویه های مایع گوشتی : نمک و فلفل سیاه و آویش ...
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با خمیر خونگی😋😍
بالاخره بعد از کلی بد قولی ، ساده ترین رسپی پیتزا و خمیر خونگی با تمااام نکته هاش خدمت شما🤍
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
برای خمیر:
خمیر مایه یک قاشق غذا خوری( تازه باشه و تاریخش نگذشته باشه)
شیر نصف لیوان
شکر یک قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
نمک کمی
آرد دو لیوان
روغن زیتون سه قاشق غداخوری( روغن معمولی هم میشه)
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
به شیر ولرمی که انگشت رو نمیسوزونه شکر و خمیر مایه اضافه کردم و ۵ دقیقه صبر کردم به عمل بیاد،همین که کف کنه کافیه
تخم مرغ رو با شیر و روغن و نمک و آرد مخلوطش کردم و به کمک سر خمیرزن دستگاه ۲۰ دقیقه ورز دادم(با دست هم میتونین ورز بدین)
خمیرم رو جمع کردم و اجازه دادم حداقل یکساعت استراحت کنه و حجمش دو برابر شه.
این مقدار به اندازه ی دو تا پیتزا بهم خمیر میده. خمیر رو کف قالب به ضخامت یکسان پهن کردم و روش سس کچاپ ریختم و به ترتیب پنیر پیتزا و ژامبون خرد شده ،فلفل دلمه ی خرد شده و مایه گوشتی و دوباره پنیر پیتزا زدم.
ادویه های مایع گوشتی : نمک و فلفل سیاه و آویش ...
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_مرغ
#غذای_دریایی
۳ مدل #سالاد خوشمزه
برای این سالاد ها از مخلوط سبزیجات برند نوبر سبز استفاده کردم. چون هم کار راه بندازه ، هم نرم و با کیفیته فقط کافیه ده دقیقه تا یک ربع داخل آبجوش بپزید.
🍜 #سالاد_نودل:
نودل پخته شده یک بسته
کالباس خرد شده
خیارشور خرد شده
زیتون حلقه ای
( مخلوط سبزیجات به دلخواه بزنید)
🥗 #سالاد_روسی:
سیب زمینی پخته شده مکعبی خردشده که حتما بذارید خنک شه بعد سس بزنید.
خیارشور
مخلوط سبزیجات نوبر سبز
شوید تازه خرد شده
سینه مرغ پخته و مکعبی شده
آبلیمو ترش ۱ تا ۲ ق چ
پودر سیر و پودر پیاز هر کدوم نصف ق چ
فلفل سیاه ۱/۳ ق چ
۴ ق غ ماست همز ه پرچرب
سس مایونز به دلخواه
🐟 #سالاد_تن_ماهی:
تن ماهی یک قوطی کنسرو( روغنشو بگیرید)
کاهو خرد شده
خیار شور ۳ عدد
پیازچه خرد شده یک دسته
شوید تازه خرد شده یک دسته
پیاز خرد شده( قرمز یا سفید)
نصف یک پیاز متوسط
سس مایونز به دلخواه
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
❤️
💛
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_شامی_مازندرانی
هر وقت دلتون خواست با چایی یه چیز شیرین بخورید و سریع حاضرم بشه😋🥰
بهتون این نون شامی رو پیشنهاد میدم که یک ربع حاضر میشه و یه بافت نرم و خوشمزه ای هم داره🥰
😍نون شامی مازندرانی😍
تخممرغ ۲ عدد
شکر ۴ ق غ
پودر هل ۱ ق چ
ماست ۴ ق غ
شیر ۸ ق غ
آردگندم ۱۰ ق غ
آرد برنج ۲ ق غ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
🔺تخم مرغ و شکر و هل با همزن خوب بزنید سپس ماست و شیر اضافه کنید و مخلوط کنید بعدم آرد ها و بیکینگ پودر رو اضافه کنید.
🔺تو تابه روغن بریزید و رو حرارت ملایم قرار بدید.
اندازه یه قاشق از مواد تو تابه بریزید و روی مواد روغن داغ بریزید که پف کنه زیرش که سرخ شد برگردون کنید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
❤️
💛 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لبنیات_خانگی
#ماست_کنگر
🔴کنگر ها را خوب تمیز کنید و خارهای اون رو خوب بگیرید و چند بار در آب بخیسانید و خوب بشویید. با آب و نمک 20 تا30 دقیقه بجوشانید و آبکش کرده صبر کنید کامل خنک شود(روی کنگر داخل آبکش آب نریزید)
کنگرها رو در ظرفی ریخته و مقداری دوغ گازدار روی اونها بریزید در حدی که دوغ روی کنگرها رو بپوشاند،درب ظرف را ببندید و ظرف را 1_2روز در محل خنک،خارج از یخچال قرار بدید.
◀با این کار ماست کنگر ترش و گازدار دارید و طعم دوغ کاملا به خورد کنگر میره و اونو خوش طعم میکنه.
◀معمولا در روش سنتی از دوغهای محلی برای ماست کنگر استفاده میشه ولی من دوغ کفیر استفاده کردم که در نهایت طعم #ماست_کنگر بسیار عالی میشه.
کنگرها رو صاف کنید و با ماست سفت، نمک، فلفل، نعناع خشک مخلوط و 1_2 روز در یخچال قرار بدید تا جا بیفته.
◀اگه ماستتون سفته میتونید در زمان سرو دوباره کمی دوغ گازدار به اون اضافه و مخلوط کنید.
◀اضافه کردن مقداری موسیر میتونه طعم مطبوعی به ماست کنگر شما بده که البته در روش سنتی اضافه نمیشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کره_سیب یا اپل باتر
📣کره سیب با مربا متفاوته، درست کنین متوجه تفاوتش میشین😍
میتونید برای #صبحانه، #عصرانه، یا فیلینگ کیک وشیرینی استفاده کنید.😍
📣مخصوصا اگه ته یخچال سیب های پلاسیده دارین و نمیدونین چیکار کنین باهاشون .
سیب حدود 2 کیلو
سرکه سیب یک چهارم پیمانه (حذف نشه خیلی بهتره)
نمک یک ق چایخوری
شکر ترکیب قهوه ای یا سفید کمتر از یک چهارم پیمانه، حتی میتونین شکر رو حذف کنین، بستگی به شیرینی سیب داره
جوز هندی رنده شده یک هشتم ق چایخوری
پودر دارچین دو ق چایخوری
آب نصف پیمانه (اگر لازم بود بیشتر بریزین)
اگه دوست داشتین میتونین یکی دوتا میخک کوبیده هم اضافه کنین که من دوست نداشتم و حذف کردم
.
📣سیب های خورد شده رو بپزین و بعد با گوشکوب برقی پوره کنین، بذارین باز یکم دیگه بپزه تا غلیظ تر بشه، شیشه ها رو استریل بکنین تو آب جوش، و بریزین داخل شیشه ها (خنک شده) و کره سیب شما امادست
.
📣باور کنین هرچی از بافت لطیف و طعم بی نظیرش بگم حق مطلب ادا نمیشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
#قنبر_پلو_شيرازي
خيلي راحت و متنوع ست،
وطعم رب انار و كشمش خيلي ملس و خوشمزه ش ميكنه
گردو نصف لیوان
کشمش نصف استکان
پياز يك عدد
رب انار سه ق غ
محلول زعفران
براي گوشت قلقلي
گوشت ٣٠٠ گرم
پياز رنده و آب گرفته يك عدد
آرد نخودچي ١ ق غ
نمك،فلفل،زردچوبه
برنج سه پيمانه.
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
❤️
💛
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_خانه_داری
ترفند #شستن_پرده: این روش دیگه امتحانشو پس داده و پرده ها رو سفید و حسابی برق میندازه👌
❌❌مهم ترین نکته تو شستن پرده ها: اصلا همون ابتدای شستشو مواد شوینده به پرده اضافه نکنید چون باعث چرک تاب شدن پرده ها میشه
🟣اولین مرحله: آبکشی پرده ها به مدت ۱۵ دقیقه بدون هیچ شوینده
🔴: مرحله دوم: یک پیمونه نمک رو مستقیما رو پرده اضافه میکنیم و دوباره ۱۵ دقیقه میزاریم که شسته بشه
🟢مرحله سوم:
یک فنجون پودر صابون بچه و دو قاشق جوش شیرین ، در صورت چرب بودن پرده یک عدد قرص ماشین ظرفشویی ،مایع لباسشویی و نرم کننده
که همه رو جز قرص به مخزن اضافه میکنیم و قرص هم مستقیما روی پرده میزاریم و بعد اجازه میدیم ۳۰ دقیقه شسته بشه و در آخر نمدار وصل میکنیم
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
❤️
💛 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مک_اند_چیز
#غذای_بدون_گوشت
#ماکارونی فرمی ۱۵۰ گرم، کره ۲۰ گرم، آرد ۱ ق س، شیر ۱ پیمانه،نمک ۱/۴ ق چ، فلفل ۱/۴ ق چ، پودر سیر ۱/۲ ق چ، آویشن ۱/۴ ق چ، پنیر پیتزا ۱ پیمانه، پنیر چدار ۲ ورق
.
۱)ماکارونی را ۱۰ دقیقه در آب جوش و نمک و کمی روغن بپزید و آبکشی کنید.
۲)بعد از اینکه کره ذوب شد آرد را اضافه و کمی تفت میدیم و شیر را کم کم اضافه میکنیم.
۳)ادویه ها و نمک و فلفل را اضافه و بعد از اینکه سس کمی غلیظ شد،پنیر پیتزا و پنیر چدار رو اضافه و هم میزنیم تا کاملا یکدست شود.
۴)ماکارونی رو به مواد اضافه و هم میزنیم و بعد در ظرف ها میریزیم.
۵)روی آن کمی پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای۱۹۰ درجه قرار میدیم تا روی پنیر طلایی بشه.
مک اند چیز ما آماده س ، نوش جان❤️
🏵
࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐
❤️
💛
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_مربایی
2عدد سفیده تخم مرغ (زرده ها برای رومال )، 1لیوان شیر ولرم (اندازه ها با لیوان فرانسه )،نصف لیوان آب ولرم، نصف لیوان روغن مایه، 1ق غ ماست، 1 ق غ خمیر مایه، 1 ق غ شکر، نصف ق م نمک، آرد مقداری که مواد خمیر بشه
کره یا روغن جامد در صورت تمایل برای روی خمیر قبل از برش
مواد میانی نان
مربا یا مارمالاد میوه دلخواه(من مارمالاد سیب استفاده میکنم )
مواد رومال زرده تخم مرغ وکنجد سیاه يا سفید
🔴سفیده ها و مواد خمیر را مخلوط و آرد را در چند مرحله افزوده و خمیر نرمی بدست آورده، پوشانده1 ساعت استراحت میدهیم.
پف خمیر را گرفته ورز داده2 قسمت میکنیم هر قسمت را با وردنه باز کرده و کره یا روغن جامد مالیده بصورت برش پیتزایی یا مدل دلخواه برش زده
مربا را روی خمیر گذاشته به صورت کروسان پیچ داده روی کاغذ روغنی در سینی فر چیده و با دستمال حوله ای پوشانده20 دقیقه دیگر استراحت میدهیم. رومال زده، کنجد میپاشیم. در فر گرم با درجه ۱۸۰ در پنجره وسط تا زمانی که بپزه و طلایی بشه میپزیم
این نان برای #صبحانه #عصرانه و #پذیرایی دور همی مناسبه.
بعد از خارج کردن نان ها 1_2 دقیقه با دستمال مرطوب میپوشانیم تا نرم و لطیف بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛