فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درود🥰
با یه خورشت هویج متفاوتو خوشمزه چطورین؟
مواد لازم برای ۴ نفر:
ران مرغ به ۶ عدد(البته هر چقدر خودتون دوست دارین)
زعفران دم شده
نمک، فلفل سیاه
۱ عدد پیاز نگینی خرد شده
۳ حبه سیر ریز خرد شده
آب جوش ۳ پیمانه
هویج بزرگ ۵ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ خ (من مثل همیشه ۱ ق غ خ رب فلفل هم اضافه کردم)
لیموی تازه ۱ عدد
خلال پسته برای تزئین
طرر تهیه:
توی یک قابلمه مقداری روغن میریزیم و سپس پیاز و سیر خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و تا زمانی که شیشه ای شد و عطرش آزاد شد تفت میدیم. سپس تکه های مرغ رو که خوب با آب سرد شستیم بهش اضافه میکنیم نمک و فلفل و زعفران دم شده فراوان بهش میزنیم و میذاریم مرغ و پیازا با حرارت بالا با هم خوب تفت بخورن و سرخ بشن تقریبا ۵ دقیقه ای طول میکشه و سپس بهش آب جوش رو اضافه میکنیم و میذاریم با حرارت متوسط بپزه.
حالا هویجامونو با رشته کن یا رنده درست میکنیم ترجیحا رشته کن باشه بهتره قشنگتر دیده میشه. توی تابه میریزیم و بهش زمانی که مرغامون کاملا پخت آبش رو به هویجا اضافه میکنیم تقریبا باید سطح هویج رو بپوشونه اگر کم بود میتونین یه مقدار هم آب جوش اضافه کنین بهش.آبلیموی تازه رو آیشو میگیریم و به هویجا اضافه میکنیم و میذاریم با حرارت کم هویجا خوب بپزه.وقتی دیدین هویجا پخته بهش رب رو اضافه میکنیم و خوب با هم یکدست میکنیم و میذاریم خورشتمون جا بیفته(نمک غذا رو تست کنید ولی چون خود آب مرغ نمک داره فکر نکنم نیاز به نمک باشه ولی شما تست کنید و ببینید چطوره)تمام
#خورشت_هویج
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این یه کیک پایه ی میوه ایه فوق العادست که میتونید با تمام میوه های فصل به راحتی درستش کنید. 🥰👌🏻
بخش اول
از طعم، بافت و جذابیتش هرچقدر بگم کم گفتم.
مواد لازم برای کیک میوه :
تخم مرغ ۳ عدد دمای محیط
ارد قنادی ۲۶۰ یا دو لیوان دسته دار فرانسوی
شکر ۱۴۰ گرم یا سه چهارم لیوان
روغن ۱۴۰ گرم سه چهارم لیوان
شیر ۱۰۰ گرم نصف لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر دو قاشق چ خ
گیلاس هسته گرفته و خرد شده به مقدار لازم
مواد لازم برای کرم پنیری:
پنیر خامه ای بدون نمک ۱۵۰ گرم
شکر ۳ قاشق غذا خوری
یک عدد تخم مرغ
وانیل نوک قاشق چای خوری
نکات مهم:
میوه رو با کمی آرد هم بزنید که داخل کیک آب نندازه.
اگه سرعت عمل شما بالا نیست اول کرم پنیری رو درست کنید و کنار بذارید چون ملات کیک باید هرچه سریع تر داخل فر قرار بگیره.
من از اسپری جدا کننده استفاده کردم شما اگه ندارید هایلایت ارد پاشی کردن قالب رو ببینید.
حتما یک سوم از سطح قالب رو خالی بذارید. قالب ۱۵ در ۳۰مستطیلی یا دایره به قطر ۲۰ تا ۲۸ براش مناسبه.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه بذارید تا بپزه.
تایم ثابت، دما👇
برای فر برقی دمای ۱۷۰ درجه فن کانوکشن روشن
تستر دمای ۱۶۵ درجه، حرارت از پایین
سولاردام و ماکروفر دما ۱۶۰ درجه حالت کانوکشن
داخل هواپز به صورت کاپ کیک میتونید بپزیدش، دمای ۱۴۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰دقیقه.
مثل همیشه هر سوالی داشتید بپرسید، حتما جواب میدم. 🥰
#کیک_میوه_ای.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متفاوت و خوشمزه و جذاب با فلفل دلمه درست کن 😍😋
مواد لازم برای سه عدد دلمه درشت
فلفل دلمه ۳ تا
سه عدد تخممرغ
گوجه نگینی شده کالباس نگینی شده هر کدوم یه پیاله ماست خوری
یه دونه هم پیاز نگینی
اگر طعم شوید تازه هم دوست دارید دو ق خرد شده
مقداری هم نمک
چند قاشق هم پنیر پیتزا(قابل حذف)
سر فلفل دلمه ای رو برش زده داخلش رو خالی کرده و بعدش کمی چرب حالا مواد رو ریخته داخلش و با چنگال مخلوط بعد تو ظرفی که چرب شده چیده و در فر ۱۹۰ درجه حدود نیم ساعت بزارید و چک کنید تا داخلش پخته شده باشه همین در آخر یه کوچولو پنیر پیتزا روش ریخته و گریل بزنید
#غذا_با_فلفل_دلمه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کافی شاپی پرطرفدار
بخش اول
موادلازم
تخم مرغ. ۳عدد
آرد. ۱۴۰گرم(۱ پ)
شیر گرم. ۵۰گرم(۱/۴پ)
روغن مایع. ۵۵گرم(۱/۴ پ)
شکردانه ریز. ۱۲۰گرم(۱/۲ پ + یک و نیم ق غ )
بکینگ پودر. ۳/۴ ق چ(۳گرم)
پودر کاکائو. ۱ ق چ (۲ و نیم گرم)
پودر قهوه فوری(نسکافه). ۲ گرم(نصف ق غ)
وانیل. ۱/۳ ق چ
تمام مواد هم دمای محیط باشن
فر حتما بیست دقیقه از قبل روشن بشه تا خوب داغ بشه
ابتدا تخم مرغها رو با وانیل و شکر ده دقیقه با دور تند همزن هم میزنیم (دورگیری ظرف فراموش نشه) وقتی مواد کاملا حجیم و روشن شد ، شیرگرم و نسکافه رو مخلوط میکنیم به همراه روغن به مواد اضافه کرده و ده ثانیه هم میزنیم ، بعد مخلوط مواد خشک(آرد ، بکینگ پودر ،پودر کاکائو) رو که از قبل مخلوط و سه بار الک کردیم به بقیه مواد اضافه میکنیم و آروم با همزن دستی مواد رو مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه ، کف قالب رو کاغذ روغنی پهن کرده مواد رو داخل قالب ریخته و حتما چندبار قالب رو سطح بکوبید بعد داخل فرداغ قرار میدیم . بعد از چهل دقیقه با سیخ چوبی چک کرده اگه مواد نچسبید بیرون میاریم میزاریم از داغی بیفته بعد دورتادور کیک رو با چاقو از قالب جداکرده و کاغذ روغنی رو جدا کرده وقتی کیک کاملا سرد شد به دوقسمت برش میزنیم .
سایز قالب ۱۸ یا ۲۰ سانت
مدت پخت کیک : ۴۰ تا ۵۰ دقیقه
دمای فر برقی : ۱۶۵درجه المنت بالا و پایین با فن
دمای فر گازی : ۱۷۵ درجه اواخر پخت گریل
ادامه کپشن در پست بعد
#کیک.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این غذا برای مهمونی ها
بی نظیره 😍🥹
بخش اول
مواد لازم :
سینه مرغ ۱ دونه
پیاز رنده شده ۱ دونه
نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر،
زعفران،کره
گوشت چرخ شده۲۰۰ گرم
پیاز رنده شده۱ دونه
نمک،فلفل،زردچوبه
پودر سیر،زعفران
برای سس رولت ها:
یه پیاز ریز خرد شده
یک قاشق رب
ادویه و نمک
یک لیوان آب
برای اینکه حالت خودشو حفظ کنه
۲ ساعت داخل فریز بمونه بعد برش بزنید 😍
به عنوان یه غذای نیمه آماده میتونید
فریز کنید هر وقت لازم داشتید سرخ کنید
و براش سس درست کنید 😍
#رولت_وزیر.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_انداز_ماهی
برنج ۳ پیمانه
سبزی پلویی (شامل جعفری گشنیز تره و شوید) ۳۰۰ گرم
۱ دونه پیاز متوسط نگینی شده
۲ حبه سیر رنده شده
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای کاور کردن ماهی آرد ۱ پیمانه برای کاور کردن ماهی
ادویه ماهی ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری
ابتدا آرد و ادویه ها رو ترکیب میکنیم. ب ماهی ها نمک میپاشیم. ماهی را در آرد آغشته میکنیم و در سرخ میکنیم. برای ته قابلمه فقط یک قسمت ماهی سرخ شود و برای لای پلو هر دو طرف ماهی را سرخ میکنیم.
برای آماده کردن سبزی پلو ابتدا پیاز را تفت میدهیم و بعد سیر را اضافه میکنیم، سبزی را اضافه کرده در حد کشیده شدن آب سبزی تفت میدهیم. کف قابلمه ماهی ها را از قسمت سرخ نشده کف قابلمه میچینیم برنج و سبزی اضافه کرده و ترکیب میکنیم و ماهی های سرخ شده را قرار میدهیم و ما باقی سبزی و پلو را اضافه کرده. و ب مدت ۴۰ دقیقه با دمای خیلی کم دم میدهیم. بعد از دم کشیدن گوشه های برنج را با چاقو آزاد میکنیم و ۱۰ دقیقه میزاریم ک قابلمه با دمای برنج باعث باز شدن برنج از قابلمه شود بعد در ظرف برمیگردونیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما امتحانش کنید👌
پیتزا شاورما مرغ
.
.
مواد لازم:
مرینیت مرغ:
سینه مرغ
روغن زیتون
آب لیمو
ادویه جات: (نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، زیره، پاپریکا، ادویه ایتالیایی)
سیر له شده
زنجبیل رنده شده(اختیاری)
3 قاشق غذاخوری ماست
رب گوجه فرنگی
.
سس تاهینی(سس ارده):
ماست
ارده
آب لیمو
نمک، فلفل سیاه
.
سس کچاپ یا سس پیتزا
پنیر موزارلا یا پیتزا رنده شده
ادویه ایتالیایی
.
پیاز خلالی
جعفری خرد شده
سماق
سیب زمینی سرخ شده (اختیاری)
نان لواش یا پیتا
..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_انداز_ماهی
برنج ۳ پیمانه
سبزی پلویی (شامل جعفری گشنیز تره و شوید) ۳۰۰ گرم
۱ دونه پیاز متوسط نگینی شده
۲ حبه سیر رنده شده
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای کاور کردن ماهی آرد ۱ پیمانه برای کاور کردن ماهی
ادویه ماهی ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری
ابتدا آرد و ادویه ها رو ترکیب میکنیم. ب ماهی ها نمک میپاشیم. ماهی را در آرد آغشته میکنیم و در سرخ میکنیم. برای ته قابلمه فقط یک قسمت ماهی سرخ شود و برای لای پلو هر دو طرف ماهی را سرخ میکنیم.
برای آماده کردن سبزی پلو ابتدا پیاز را تفت میدهیم و بعد سیر را اضافه میکنیم، سبزی را اضافه کرده در حد کشیده شدن آب سبزی تفت میدهیم. کف قابلمه ماهی ها را از قسمت سرخ نشده کف قابلمه میچینیم برنج و سبزی اضافه کرده و ترکیب میکنیم و ماهی های سرخ شده را قرار میدهیم و ما باقی سبزی و پلو را اضافه کرده. و ب مدت ۴۰ دقیقه با دمای خیلی کم دم میدهیم. بعد از دم کشیدن گوشه های برنج را با چاقو آزاد میکنیم و ۱۰ دقیقه میزاریم ک قابلمه با دمای برنج باعث باز شدن برنج از قابلمه شود بعد در ظرف برمیگردونیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یخ در بهشت
تو گرمای تابستون با این یخ در بهشت برو وسط بهشت
برای این نوشیدنی خوشمزه و خفن فقط احتیاج داریم به:یه بسته پودر ژله دلخواه
نصف لیوان آب و یک لیوان یخ
#یخ_در_بهشت
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کافی شاپی پرطرفدار
بخش اول
موادلازم
تخم مرغ. ۳عدد
آرد. ۱۴۰گرم(۱ پ)
شیر گرم. ۵۰گرم(۱/۴پ)
روغن مایع. ۵۵گرم(۱/۴ پ)
شکردانه ریز. ۱۲۰گرم(۱/۲ پ + یک و نیم ق غ )
بکینگ پودر. ۳/۴ ق چ(۳گرم)
پودر کاکائو. ۱ ق چ (۲ و نیم گرم)
پودر قهوه فوری(نسکافه). ۲ گرم(نصف ق غ)
وانیل. ۱/۳ ق چ
تمام مواد هم دمای محیط باشن
فر حتما بیست دقیقه از قبل روشن بشه تا خوب داغ بشه
ابتدا تخم مرغها رو با وانیل و شکر ده دقیقه با دور تند همزن هم میزنیم (دورگیری ظرف فراموش نشه) وقتی مواد کاملا حجیم و روشن شد ، شیرگرم و نسکافه رو مخلوط میکنیم به همراه روغن به مواد اضافه کرده و ده ثانیه هم میزنیم ، بعد مخلوط مواد خشک(آرد ، بکینگ پودر ،پودر کاکائو) رو که از قبل مخلوط و سه بار الک کردیم به بقیه مواد اضافه میکنیم و آروم با همزن دستی مواد رو مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه ، کف قالب رو کاغذ روغنی پهن کرده مواد رو داخل قالب ریخته و حتما چندبار قالب رو سطح بکوبید بعد داخل فرداغ قرار میدیم . بعد از چهل دقیقه با سیخ چوبی چک کرده اگه مواد نچسبید بیرون میاریم میزاریم از داغی بیفته بعد دورتادور کیک رو با چاقو از قالب جداکرده و کاغذ روغنی رو جدا کرده وقتی کیک کاملا سرد شد به دوقسمت برش میزنیم .
سایز قالب ۱۸ یا ۲۰ سانت
مدت پخت کیک : ۴۰ تا ۵۰ دقیقه
دمای فر برقی : ۱۶۵درجه المنت بالا و پایین با فن
دمای فر گازی : ۱۷۵ درجه اواخر پخت گریل
ادامه کپشن در پست بعد
#کیک.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک لیمویی😍😋
مواد لازم برای کیک:
تخم مرغ🥚به دمای محیط رسیده ۴ عدد
شکر🍚یک لیوان و نیم
وانیل🌸نصف قاشق چای خوری
یک قاشق مربا خوری پوست لیمو رنده شده🍋(زست لیمو)
یک چهارم لیوان آب لیمو ترش تازه🍋
روغن مایع🥃سه چهارم لیوان
شیر🥛به دمای محیط رسیده یک لیوان سر خالی
آرد سفید قنادی🥡سه لیوان و نیم (اردن نول یا سه صفر)
بکینگ پودر🥄دو قاشق چای خوری
برای فیلینگ روش:
۱۰۰ گرم پنیر خامهای🧀دمای محیط
۱۰۰ گرم پودر قند🍚
۳۰ گرم کره🧈دمای محیط
کره قابل حذف هست، به جاش میتونید ۱۳۰ گرم پنیر خامهای بریزید. ترجیحا از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید که شوری نداشته باشه.
اگه میخواید کرم هم لیمویی باشه، خیلی کم زست لیمو به مواد کرم اضافه کنید.
مواد کیک رو مطابق فیلم اماده کنید. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه بپزید. .
تایم ثابت، دما
برای فر برقی دمای ۱۷۰ درجه حرارت از پایین به همراه فن کانوکشن روشن
تستر دمای ۱۶۵ درجه حرارت از پایین
سولاردام و ماکروفر دما ۱۶۰ درجه حالت کانوکشن
❌ نکات تکمیلی:
کیک رو از قالب خارج کردید روی توری بزارید تا کاملا خنک بشه
سپس با کرم پنیری تزیین کنید
💫🏡
༺༻#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این یه کیک پایه ی میوه ایه فوق العادست که میتونید با تمام میوه های فصل به راحتی درستش کنید. 🥰👌🏻
بخش اول
از طعم، بافت و جذابیتش هرچقدر بگم کم گفتم.
مواد لازم برای کیک میوه :
تخم مرغ ۳ عدد دمای محیط
ارد قنادی ۲۶۰ یا دو لیوان دسته دار فرانسوی
شکر ۱۴۰ گرم یا سه چهارم لیوان
روغن ۱۴۰ گرم سه چهارم لیوان
شیر ۱۰۰ گرم نصف لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر دو قاشق چ خ
گیلاس هسته گرفته و خرد شده به مقدار لازم
مواد لازم برای کرم پنیری:
پنیر خامه ای بدون نمک ۱۵۰ گرم
شکر ۳ قاشق غذا خوری
یک عدد تخم مرغ
وانیل نوک قاشق چای خوری
نکات مهم:
میوه رو با کمی آرد هم بزنید که داخل کیک آب نندازه.
اگه سرعت عمل شما بالا نیست اول کرم پنیری رو درست کنید و کنار بذارید چون ملات کیک باید هرچه سریع تر داخل فر قرار بگیره.
من از اسپری جدا کننده استفاده کردم شما اگه ندارید هایلایت ارد پاشی کردن قالب رو ببینید.
حتما یک سوم از سطح قالب رو خالی بذارید. قالب ۱۵ در ۳۰مستطیلی یا دایره به قطر ۲۰ تا ۲۸ براش مناسبه.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه بذارید تا بپزه.
تایم ثابت، دما👇
برای فر برقی دمای ۱۷۰ درجه فن کانوکشن روشن
تستر دمای ۱۶۵ درجه، حرارت از پایین
سولاردام و ماکروفر دما ۱۶۰ درجه حالت کانوکشن
داخل هواپز به صورت کاپ کیک میتونید بپزیدش، دمای ۱۴۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰دقیقه.
مثل همیشه هر سوالی داشتید بپرسید، حتما جواب میدم. 🥰
#کیک_میوه_ای.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندويچ مرغ كي اف سي 🥰كه يكي از خوشمزه ترين و پرطرفدار ترين ساندويچ تو كل جهان😍 ♥️🥹
_سينه يافيله مرغ
_شير
_ادويه پودرسير نمك فلفل سياه وقرمز اورگانو يا آويشن همش يك ق چ
_آردسفيد كه توش همه اين ادويه ها هم ميريزيد
_چندقطعه يخ
_سيب زميني باپوست ك تميزشسته شده
_خب اول سينه مرغ واز وسط برش ميزنيد تا نازك تربشه بعد هم تو شير وادويه ميذاريد دوساعت تو يخچال بمونه بعد از دوساعت مرغ و از توشير درمياريد حالا تو همون شير يخ ميذاريد تاخنك وسرد بشه بعد مرغ اول تو ارد و بعد تو مخلوط شير ادويه ميزنيد دوبار اينكارو تكرار ميكنيذ تا كاملا پوشش بگيره و در اخر مرغ و ميتكونيد تا ارد اضافي ريخته بشه و مرغ پولكي بشه بعد يا تورووغن داغ باشعله متوسط رو ب بالا در حد٧دقيقه سرخش ميكنيد نه بيشتر ك بافتش سفت ميشه اگر بيشتر سرخ بشه بعد اگر دوست داريد مثل من رژيمي و سالم باشه تو دستگاه ايرفراير ميذاريد و روش يه كوچولو با برس چرب ميكنيد يا اسپري ميكنيد بعد از١٠دقيقه اماده ست سيب زميني و هم ب همين روش درست ميكنيد عااالي ترين ميشه حتماامتحان كن
#ساندویچ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهیچه ای که بدون قطره ای آب و با پیاز و زعفرون پخته بشه بی نهایت لذیذ میشه 👌🏽👌🏽😋😋😋
مواد لازم 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
ماهیچه گوسفندی ۱/۵کیلو
پیاز ۷۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۲ پیمانه
چوب دارچین ۱ عدد
برگ بو۴ عدد
آبلیموی طبیعی ۳ق غ
نمک به میزان لازم
سیر دو بوته
زردچوبه و ادویه دلبخواه هست و من اضافه نکردم
طرز تهیه 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
برای چند ساعت ماهیچه رو با زعفرون بگذارید تا مزه دار بشه ✅
کف ظرف مورد نظر پیاز خلالی بچینید و ماهیچه هارو روی اون وروی ماهیچه ها هم پیاز خلالی بریزید ✅
دو عدد بوته ی سیر رو همراه با برگ بو و یک عدد چوب دارچین اضافه کنید✅
۱ پیمانه از زعفران رو اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید ✅
بعد از نیم ساعت پیازهای زیری شروع به آب انداختن میکنن و میجوشند ،حالا حرارت رو کم کنید و دم کنی بگذارید برای ۲ ساعت و نیم ✅
بعد از دو ساعت ماهیچه ها نیم پز شده ،الان ماهیچه هارو زیر و رو کنید و بعد بقیه ی زعفرون رو اضافه کنید ✅
بعد از یکساعت ماهیچه ها کاملا پخته و میتونید نمک رو اضافه کنید ✅
برگ بو و دارچین رو خارج کنید و بهش کمی آبلیمو بزنید ✅
یه ربع دیگه اجازه بدید تا نمک خورد ماهیچه بره
ماهیچه بعد از ۳ساعت امادست
#ماهیچه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃 کپشن مطالعه شود 🍃
کوکی کیک براونی اورئو
اگه عاشق شکلات و اورئو هستید بی شک عاشق این کوکی کیک خواهید شد.
مواد لازم:
کره:165گرم(هم دمای محیط)
شکر قهوهای:160گرم
شکر سفید:90گرم
تخممرغ:3عدد
آرد:150گرم
وانیل:2ق.چ سرصاف
شکلات تلخ:180گرم(جایگزین شیری)
پودر کاکائو:50گرم
شکلات چیپسی نسوز:60گرم
بیسکوئیت اورئو:70گرم(خرد شده)
تهیه:فر رو با دمای 170درجه بزارید گرم بشه.در ظرفی کره+شکرها باهم مخلوط کنید تا کمی کرمی بشه.تخم مرغ+وانیل رو اضافه و مخلوط کنید.شکلات تلخ یا شیری رو بن ماری کنید و به ظرف اضافه کنید و خوب مخلوط کنید..آرد+پودرکاکائو که از قبل الک کردید رو مخلوط کنید و در آخر شکلات چیپسی و اورئو بهش اضافه کنید...خمیر رو داخل ظرف موردنظر بریزید و روش بیسکوئیت اورئو قرار بدید به مدت 40تا45دقیقه بپزه بعد از خنک شدن برش بزنید.
#کوکی_کیک_اورئو.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلفوتی گیلاس😳😋
این دسر فرانسویه یه دسر تابستونه شما حتی میتونین با البالو وتوت فرنگیمدرست کنین خیلی خوشمزس وسه سوته حاضره
موارد مورد نیاز👇🏼
۳عدد تخم مرغ
۱/۲پیمانه شر
۱/۲پیمانه شکر
۱/۲پیمانه ارد
۱/۲پیمانه خامه صبحانه
۲قاشق کره اب شده
۱قاشق چایخوری وانیل
۱/۲قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱/۸قاشق چایخوری نمک
گیلاس به اندازه کف ظرف قالب
طرز تهیه👇🏼
برای شروع تخم مرغ خامه شکر وانیا نمک بکینگ پودر ارد شیر کره همه موادو ترکیب میکنم هم میزنیم هسته گیلاسارو جدا میکنیم کف ظرفمونو کره میزنیم اول گلاسارو میریزیم بعد میایع کیک تو فر از قبل گرم شده دردمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه میذاریم
اولش یکم پف داره بعد پفشو از دست میده که عادیه
نوش جان😋
#کلفوتی_گیلاس
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چکدرمه اصل فوق العاده خوشمزه 🍚🍖🌶️
بخش اول
چکدرمه ترکمنی رو حتمااا تو اولین فرصت امتحان کنید این غذا در اصل تو همین قازان باید درست بشه ولی شما توقابلمه معمولی هم میتونید درستش کنید
برای هر نفر اینارو لازم دارید:
سیصد گرمگوشت گوسفندی با استخوان با دنبه
برنج یک پیمانه
نصف پیاز
نمک و رب
#چکدرمه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کافی شاپی پرطرفدار
بخش اول
موادلازم
تخم مرغ. ۳عدد
آرد. ۱۴۰گرم(۱ پ)
شیر گرم. ۵۰گرم(۱/۴پ)
روغن مایع. ۵۵گرم(۱/۴ پ)
شکردانه ریز. ۱۲۰گرم(۱/۲ پ + یک و نیم ق غ )
بکینگ پودر. ۳/۴ ق چ(۳گرم)
پودر کاکائو. ۱ ق چ (۲ و نیم گرم)
پودر قهوه فوری(نسکافه). ۲ گرم(نصف ق غ)
وانیل. ۱/۳ ق چ
تمام مواد هم دمای محیط باشن
فر حتما بیست دقیقه از قبل روشن بشه تا خوب داغ بشه
ابتدا تخم مرغها رو با وانیل و شکر ده دقیقه با دور تند همزن هم میزنیم (دورگیری ظرف فراموش نشه) وقتی مواد کاملا حجیم و روشن شد ، شیرگرم و نسکافه رو مخلوط میکنیم به همراه روغن به مواد اضافه کرده و ده ثانیه هم میزنیم ، بعد مخلوط مواد خشک(آرد ، بکینگ پودر ،پودر کاکائو) رو که از قبل مخلوط و سه بار الک کردیم به بقیه مواد اضافه میکنیم و آروم با همزن دستی مواد رو مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه ، کف قالب رو کاغذ روغنی پهن کرده مواد رو داخل قالب ریخته و حتما چندبار قالب رو سطح بکوبید بعد داخل فرداغ قرار میدیم . بعد از چهل دقیقه با سیخ چوبی چک کرده اگه مواد نچسبید بیرون میاریم میزاریم از داغی بیفته بعد دورتادور کیک رو با چاقو از قالب جداکرده و کاغذ روغنی رو جدا کرده وقتی کیک کاملا سرد شد به دوقسمت برش میزنیم .
سایز قالب ۱۸ یا ۲۰ سانت
مدت پخت کیک : ۴۰ تا ۵۰ دقیقه
دمای فر برقی : ۱۶۵درجه المنت بالا و پایین با فن
دمای فر گازی : ۱۷۵ درجه اواخر پخت گریل
ادامه کپشن در پست بعد
#کیک.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شکم پر رو با این روش درست کنی
واسه ی دونه مرغ
ی دونه پیاز
سه حبه سیر
ی دونه فلفل دلمه سبز
نگینی کنید و تف بدید ی خورده که سبک شد
۱۰ تا دونه گردو (یا ۲۰ تا دونه بادوم زمینی) خرد شده اضافه کنید وبعد
به اندازه ی یک پیمانه نعنا و گشنیز تازه و خرده شده
ی خرده آب سبزی که کشیده شد،
۱۰ تا دونه آلو (از قبل خیس خرده)
نیم پیمانه زرشک و نیم پیمانه دونه انار(قابل حذف)
دو سه قاشق رب انار اضافه کنید.
ادویه ها هم شامل نمک و فلفل قرمزو زردچوبه
و آویشن هست.
همه رو تف میدیدم میریزیم تو شکم مرغ خالی شده و شسته شده و تمییز.
با نخ و سوزن تمییز یا مخصوص آشپزی
مرغ رو ببندید.
روش رو با نمک و زعفرون دم شده رومال کنید.
کف قابلمه ی خرده روغن بریزید[خیلی کم]
مرغ رو بذارید و روش پیاز و فلفل دلمه خلالی بریزید و با شعله ملایم بذارید تا پخته بشه هم میتونید مرغ رو وسط کار بچرخونید تا دو طرفش سرخ بشه هم بذارید تا با بخار آب خارج شده تمام مراحل تو کلیپ ببینید
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_دلمه_کلم
مواد لازم
برنج دو پیمانه
سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه
لپه نصف پیمانه
کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه
گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم
یک عدد کلم برگ
ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی
مواد لازم سس دلمه :
دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی
نصف پیمانه روغن
زعفران به میزان لازم
رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی )
و یا
یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر
نمک و فلفل به میزان لازم
آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه )
طرز تهیه سس :
رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره .
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دبل چاکلت 😋شکلاتیتر از این کیک دیگه وجود نداره🥹😍
حالا چی لازم داریم؟!
آرد ۲۷۵ گرم
تخممرغ ۵عدد
آبجوش ۱۵۰گرم
پودرکاکائو ۶۰گرم
شکر ۲۵۰ گرم
وانیل ۱ قاشقچایخوری
بکینگپودر ۳ قاشق چایخوری
شیر ۱۶۰گرم
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
روغن ۱۸۰ گرم
خامه قنادی ۵۰۰ گرم
پودرکاکائو (برای خامه)۲ قاشق غذاخوری
برای مرطوب کردن هم از شیرکاکائو استفاده کنید.
نکات:🎂
۱-آبجوش را کم کم به پودر کاکائو اضافه میکنیم و میذاریم از دما بیفته بعد به موادمون اضافه میکنیم.
۲-تخممرغ ها را حتما ۵ دقیقه بزنید.
۳-قبل از اینکه کیکتون را داخل فر بذارید با لیسک روی مواد حالت دورانی بزنید تا کیکتون گنبدی شکل نشه.
۴-این کیک خیلی لطیفه باید خیلی با ملایم و آروم برش بزنید و جابه جا کنید واگرنه امکان داره کیک بشکنه.
۶- درنهایت هم هر جوری که دوست دارید میتونید تزیینش کنید.
نوش جان❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃 کپشن مطالعه شود 🍃
کوکی کیک براونی اورئو
اگه عاشق شکلات و اورئو هستید بی شک عاشق این کوکی کیک خواهید شد.
مواد لازم:
کره:165گرم(هم دمای محیط)
شکر قهوهای:160گرم
شکر سفید:90گرم
تخممرغ:3عدد
آرد:150گرم
وانیل:2ق.چ سرصاف
شکلات تلخ:180گرم(جایگزین شیری)
پودر کاکائو:50گرم
شکلات چیپسی نسوز:60گرم
بیسکوئیت اورئو:70گرم(خرد شده)
تهیه:فر رو با دمای 170درجه بزارید گرم بشه.در ظرفی کره+شکرها باهم مخلوط کنید تا کمی کرمی بشه.تخم مرغ+وانیل رو اضافه و مخلوط کنید.شکلات تلخ یا شیری رو بن ماری کنید و به ظرف اضافه کنید و خوب مخلوط کنید..آرد+پودرکاکائو که از قبل الک کردید رو مخلوط کنید و در آخر شکلات چیپسی و اورئو بهش اضافه کنید...خمیر رو داخل ظرف موردنظر بریزید و روش بیسکوئیت اورئو قرار بدید به مدت 40تا45دقیقه بپزه بعد از خنک شدن برش بزنید.
#کوکی_کیک_اورئو.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_تک_نفره😍😋
خمیر پیتزا
مواد گوشتی پیتزا برای من شامل(گوشت و فلفل و پیاز و ذرت و هویج و نخود فرنگی،یکم رب گوجه فرنگی بود که تفت دادمش)
شما میتونین هر موادی دوس دارین درست کنین حتی مرغ و مواد دیگه.
پنیر پیتزا
سس سفید یا قرمز
گوجه بزرگ یا گیلاسی حلقه شده
خمیر پیازا رو حسابی پهنش میکنیم به قطر یک سانتی متر(چون بره داخل فر خودش کمی پف میکنه)،بعد با یه لیوان یا کاسه که دایره شکل هست(هر سایزی که دوس دارین)دایره دایره قالب بزنین و بعد داخل سینی فر که چربش کردین بزارین و نون هارو ۳ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارین. بعد که دراومد روی نون هارو با سس سفید و سس گوجه بمالید و انواع ادویه هایی که دوس دارین بزنین و بعد از مواد گوشتی روش بریزین،پنیر پیتزا روش بریزین و بعد روش حلقه گوجه و جعفری خورد شده میتونین بریزین،بزارین داخل فر
فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین با دمای۱۸۰ درجه و بعد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارین داخل فر با همون ۱۸۰
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک😍😋
تخم مرغ : ۲ عدد
پودر وانیل : ۱/۲ قچ
شکر : ۳ قغ
روغن مایع : ۳ قغ
شیر : ۱ پیمانه
بکینگپودر : ۱ قچ
آرد قنادی : ۱ پیمانه
تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابهتون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼👉
💞هر شب دلت رو با خـــدا
صاف ڪن و ببخش همه کسایی رو
که دلتو شکستن ...
اینجوری هم خــــدا
حواســش بهـت هسـت
هم بهترین آرامـش شب
نصیبـت میشـه
شبـــــتون بخیر و خوشی .