eitaa logo
آشپزی خاص
88.5هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
44.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم هویج متوسط ۴عدد ماست دو لیوان سیر دوحبه برنج آشی یک پیاله اسفناج ۷۰۰ گرم قرص مرغ و یا آب مرغ به میزان دلخواه آرد یک قاشق طرز تهیه اول آرد رو تفت بدید تا بوی خامیش بره بعد بهش هویج آب و اسفناجها رو اضافه کنید حالا آب مرغ ویا عصاره مرغ و برنج آشی درشو بزارید تا خوب بپزه کنترل کنید اگه آبش کمه یه مقدار دیگه اضافه کنید خوب که پخت سیر رو با ماست مخلوط کنید چند ملاقه از آش رو به ماست اضافه کنید مخلوط کنید دوباره به آش اضافه کنید این کار باعث میشه آش نبره، بذارید بجوشه و جا بیافته به همین راحتی نوش جانت . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗. اگه یبار امتحانش کنی مطمئنم که دیگه از بیرون مرغ بریونی نمیخری😋 مواد مرینیت: زعفرون دم کرده غلیظ رنده پوست لیمو آب لیمو ترش ادویه ها:پودر پیاز،پاپریکا یا ادویه تندروی،فلفل سیاه ۱۲ ساعت مرغ رو داخل مخلوط آب و‌نمک و چند حلقه لیمو خوابوندم بعد بیرون آوردم خشک کردم و بعد ۱۲ ساعت دیگه گذاشتم که با موادی که گفتم حسابی استراحت کنه. . و در نهایت وقتی که میخواید داخل فر یا ایرفرایر بذارید زیر پوست سینه مرغ چند تکه کره بذارید که سینه‌ی آبدار و نرمی داشته باشید🤌🏻. من داخل ایرفرایر گذاشتم اول با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۵ دقیقه و بعد پشت و رو میکنیم و بعد با دمای ۱۷۰ به مدت ۳۵ دقیقه. البته تایم پخت به سایز مرغتون هم بستگی داره. . داخل فر هم باید به جوجه گردان میزنید و با دمای ۱۸۰ به مدت یک ساعت و نیم حدوداً میذارید که بپزه. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅────
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون گوشت مواد لازم 👩🏻‍🍳 سیب زمینی (۲ عدد درشت ). پودر سوخاری (۳ قاشق غذاخوری) آرد سفید (۳ قاشق غذاخوری). پنیر پیتزا ( نصف لیوان ). کره (۱۵ گرم ). ادویه ؛ نمک. فلفل سیاه. زنجبیل. زردچوبه. اویشن. پودر سیر. نعناع خشک سیب زمینی ها رو آبپز میکنیم و تا داغ هست بهمراه کره بخوبی له میکنیم فقط مراقب باشید کره زیاد نزنید که زمان سرخ کردن وا نره 🤎 کره رو فقط برای لطافت بافتش اضافه میکنیم بعد ادویه ها و آرد سفید و آرد سوخاری و نعناع رو اضافه میکنیم و ورز میدیم و در پایان پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم و ورز میدیم و نیم ساعت داخل یخچال بمونه. داخل تابه کمی روغن میریزیم زمانی که گرم شد کوکو ها رو شکل میدیم و میچینیم با شعله ی متوسط دو طرف و سرخ میکنیم روی دستمال میچینیم تا روغن اضافه ش گرفته بشه 🦋. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌈 اگه فر نداری یا حوصله پختن کیک رو نداری این کرپ کیک خوشگل و خوشمزه رو حتما امتحان کن اینارو لازم داری :👇 آرد :۱۵۰ گرم (۱ پیمانه+۲ ق غ خ ) شیر: ۳۰۰ گرم (یک و نیم پیمانه) تخم مرغ :۳ عدد ریز یا دو عدد بزرگ کره ذوب شده :۳۰ گرم ( ۱/۳ پیمانه) شکر :۲۰ گرم ( ۲ ق غ خ ) وانیل :نصف ق چ خ برای خامه : ۳۰۰ گرم خامه قنادی ( اگر میخواید شیرینی کمتری داشته باشه میتونید ترکیب پنیر خامه ای و خامه قنادی استفاده کنید ) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین با رویه ترد و بافت پنبه ای و لطیف همین پریتزلِ🥨🥨 مواد لازم: آرد: ۳۴۰ گرم آب: ۱۷۰ گرم خمیر مایه: ۴ گرم شکر: ۱۰ گرم نمک: ۴ گرم کره: ۲۰ گرم جوش شیرین: یک ق غ آب: یک لیتر طرز تهیه: ⬅️ خمیر مایه ،شکر با یک چهارم میزان آب و باهم مخلوط کنید زمان بدید عمل بیاد ⬅️ آرد و الک کنید کره ذوب شده و به دمای محیط رسیده،مایه خمیر عمل اومده و نمک و باهم مخلوط کنید و ۷ دقیقه ورز بدید ⬅️ خمیر و ۶ قسمت مساوی تقسیم کرد۶ هر کدام را چونه بگیرید ب۵د طبق فیلم رول کنید و پیج بدید ⬅️ سلفون بکشید ۵۰ دقیقه استراحت کنه **نکته:بهتره رو کاغذ روغنی چرب شده و برش خورده قرار بدید که با همون کاغذ داخل آب بزازید ⬅️ به آب در حال جوش جوش شیرین بزنید وبعد دونه دونه خمیر هارو داخل آب بزارید و هر طرف و ۳۰ ثانیه زمان بدید بپزه ⬅️ داخل سینی فر بزارید دمای فر ۲۲۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه ⬅️ نیاز به تیغ زدن نیست بعد از پخت روش ترک میخوره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیکار کنیم کپک نزنه؟ ۱- مواد اولیه ترشی را ضدعفونی کنید ۲- قبل از تهیه ترشی، سرکه را بجوشانید ۳- از سبزی خشک به جای سبزی تازه استفاده کنید ۴- از مقدار مناسبی از سرکه استفاده کنید ۵- از نمک برای افزایش ماندگاری ترشی اضافه کنید ۶- قبل از اضافه کردن سبزیجات به ترشی آن‌ها را خشک کنید ۷- درب ظرف ترشی را محکم کنید ۸- از ظرف خشک و تمیز برای تهیه ترشی استفاده کنید ۹- از برگرداندن ترشی که با غذا ترکیب‌شده به ظرف اصلی ترشی اجتناب کنید ۱۰- برای برداشتن ترشی از قاشق تمیز استفاده کنید ۱۱- شیشه ترشی را استریل کنید ۱۲- ترشی را در یخچال یا مکانی سرد قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍🥥 چیزایی که لازم داری: پنیر خامه ای ۳۵۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شیرعسلی ۵،۶ ق غ پودر نارگیل ۳/۴ پیمانه کره نارگیل یک ق غ (اختیاری) شیرنارگیل یا شیر معمولی یک پیمانه بسکوییت لیدی فینگر ۳۵،۴۰ عدد توپک نارگیلی: بسکوییت دایجستیو، پودر نارگیل، شکلات سفید همرو با هم ترکیب کنید و گرد کنید و بعد هم توی شکلات سفید آب شده و پودر نارگیل بقلتونید. بهتره یک شب تو یخچال بمونه تا بیسکوییت ها حسابی مرطوب بشن. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
23.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوبیه این کباب اینه که استرس ندارید موقع کباب کردن از سیخ بریزه😁 اینقدر لذیذ و خوشمزه است که پیشنهاد میکنم یکبار هم شده امتحان کنید♥️ مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۵٠٠ گرم ترکیبی از قلوه گاه گوسفندی و سردست گوساله پرده سیرابی ۲ عدد نمک فلفل سیاه و قرمز ١ قاشق چایخوری پیاز ٢ عدد رنده ریز شده و آبش رو بگیرید طرز تهیه: گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده که آبش رو گرفتید و نمک و فلفل باهم ترکیب کنید و پنج دقیقه ورز بدید. یک مقدار از مواد بردارید و روی پرده سیرابی بذارید و روی کنید. هم میتونید به سیخ بکشید در تابه گریل کنید هم میتونید رو منقل کباب کنید😍 ‎. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
468.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا که هم تو گیلان و هم بین هم وطنای ترک زبونمون رایجه یه خورشت خوشمزه و اصیله که با یکبار امتحانش منوی ثابت خونه هاتون میشه برای درست کردنش احتیاج داریم به: 📌 گوشت ۱۵۰ گرم 📌 سماق دو قاشق غذاخوری 📌 پیاز یک عدد بزرگ 📌 زعفرون دم شده یک و نیم قاشق 📌 ادویه شامل زردچوبه،پرک لیمو عمانی، فلفل و دارچین 📌 سیب زمینی یک عدد 📌 پیاز هارو رنده گنید و کمی تفت بدین تا سبک بشن 📌 گوشت و ادویه هارو اضافه کنید و کمی تفت بدین 📌 آب جوش رو تا جایی اضافه کنید که روی گوشتهارو بپوشونه و زمان بدین تا گوشت کامل بپزه 📌 سماق رو با کمی اب مخلوط کنید و زمان بدین 📌 برای کنار این خورشت سیب زمینی هارو به هر شکلی که دوست دارین خرد کنید و سرخ کنید میتونید همزمان با ریختن سماق سیب زمینی رو خام به خورشت اضافه کنید ولی خب سرخ شده مجلسی تره 📌 سماق و زعفرون و نمک رو اضافه کنید و حدود نیم ساعت زمان بدین تا کامل مزا ها به خورد هم برن 📌 میتونید از سماق قرمز هم استفاده کنید و رنگ خورشتتون هم تغییر میکنه 🦋. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناگت مرغ گوشت مرغ 400 گرم پیاز بزرگ 1عدد سس خردل 2 ق غ سس گوجه تند 2 ق غ سير چند 2 حبه پنیر پیتزا 1 لیوان نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا تخم مرغ 1 عدد آرد سوخاری 1 ق غ پودر سوخاری پانکو به میزان لازم روغن به میزان لازم گوشت مرغ رو چرخ میکنیم، پیاز رو رنده کرده و ابشو میگیریم به همراه سیر رنده شده و ادویه ها به مرغ اضافه می کنیم، سس خردل، سس گوجه رو اضافه میکنیم پنیر پیتزا رو هم میریزیم مواد رو باهم مخلوط میکنیم 1 ق غ آرد سوخاری میریزیم و مواد رو با دست ورز میدیم. دوساعت توی یخچال استراحت میکنه. بعد از این تایم از مواد به اندازه بزرگتر از گردو برمی‌داریم و شکل میدیم، تخم مرغ رو با نمک و پاپریکا هم میزنیم و ناگت هارو توی تخم مرغ میغلطونیم و بعد توی پودر سوخاری پانکو میغلطونیم و توی روغن داغ سرخ می‌کنیم. 🌹جای چرخ گوشت میشه از غذا ساز هم استفاده کرد. 🌹روغن اول داغ کنید بعد حرارت کمتر باشه که ناگتها مغز پخت بشن. 🌹از پودر سوخاری ریز استفاده کنید. 🌹1 ق غ آرد سوخاری برای انسجام بیشتر ناگتها است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
2.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی فرمی😍😋 🛍مواد لازم : 3 عدد سیب زمینی متوسط 1 عدد پنیر ورقه 50 گرم کره 1 لیوان آب 1 قاشق غذاخوری روغن کمی آویشن ، نمک و فلفل سیاه 🥣طرز تهیه : ابتدا سیب زمینی هارو پوست میکنید از وسط نصف میکنید ،داخل نصفه سیب زمینی ها سه تا خلال دندان بزنید مثل سه پایه (اینم یه روشه برای بخار پز کردن سیب زمینی) سپس 1 لیوان آب و 1 قاشق روغن و بریزید باهم کف قابلمه د درب قابلمه رو بزارید تا بپزه. بعد 40 دقیقه سیب زمینی هارا له کنید یک ورق پنیر و کمی کره اضافه کنید و آویشن و فلفل و نمک هم بزنید بعد داخل قیف بریزید و در سینی فر کاغذ روغنی بذارید وبا فاصله توی سینی فرم بدید و بذارید رو دمای ۱۸۰ درجه ۱۲ دقیقه تو فر باشه فرم از قبل روشن کنید چند دقیقه گرم بشه سیب زمینی فرمی شما آماده ست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛