6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روی خوشمزگی این سالاد هم ادعا دارم😌
ببین فقط یه بار امتحانش کن قول میدم پایه ثابت پذیراییات بشه🥰
راستی اسمش سالاد اندونزیِ🥗
چیا میخوایم:
کلم قرمز و سفید خورد شده(هرکدوم نصف یه کلم متوسط)
ذرت پخته شده نصف لیوان
خیارشور خورد شده یک لیوان
ژامبون خورد شده ۲۰۰ گرم
هویج رنده شده دو لیوان
و اما سس جذاب این سالاد:
به مقدار مساوی ماست و سس مایونز مخلوط میکنیم( من ۷ قاشق ماست ۷ قاشق مایونز زدم)
ابلیمو یک قاشق غذاخوری
نمک و آویشن به مقدار لازم.
نکته ای که باید بگم اینه که مقدار مواد این سالاد دلبخواهیه شما بسته به سلیقه خودتون میتونید موادشو کم و زیاد کنید.
دوسه ساعتی توی یخچال هم استراحتش بدید قشنگ مزه ها به خورد هم برن و بعد نوش جان کنید🥰
بفرررستش واسه اونی که میخوای برات درستش کنه🥰
#سالاد #سالاد_اندونزی #تولد #اشپزی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
25.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_یلدایی
#دسر_رزالین
♦️این دسرو میشه با طعمهای مختلف درست کرد
مواد لازم برای یک عدد دسر بزرگ + یک عدد دسر کوچک- یا دو قالب با سایز متوسط
شیر ۴ لیوان سر پر
خامه صبحانه ۳۰۰گرم
پودر ژلاتین ۶ قاشق غذاخوری
آب لبو یک دوم لیوان
شکر یک لیوان
وانیل یک چهارم ق چ
🌸طرز تهیه آب لبو
۵ عدد چغندر رو با یک و نیم لیوان آب و دو سوم لیوان شکر رو حرارت ملایم قرار بدید تا بجوشه و کم کم غلیظ بشه حدود ۲ ساعت زمان میبره.دقت کنید که آبش خشک نشه .
🌸نکته: این دسر رو در قالب پلاستیکی و فلزی میتونید درست کنید کافیه قالبو چرب کنید، و چند ثانیه در آب گرم بزارید راحت جدا میشه
🌸این دسر اگر در قالب سیلیکونی درست میشه باید منجمد بشه، فقط در حد۴-۵ ساعت در فریزر باشه کافیه ، بعد از یخ زدایی کمی آب میندازه که کافیه با دستمال کاغذی خشک کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
78.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بوقلمون_لاپلو ۴ نفر
گوشت بوقلمون ( ران یا سینه ) یک کیلو که بدون استخوان خالصش تقریبا ۶۰۰ گرم میشه من از ران و سینه باهم استفاده کردم، برنج سه پیمانه، پیاز دو عدد متوسط، زعفرون دم کرده 2_3 ق غ، کره یا روغن حیوانی صد گرم، رب یک قاشق غذاخوری سر پر، ادویه هایی که برای گوشت استفاده کردم ( زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه و برگ بو و زعفرون )
نکته برای خوشمزه شدن سس گوشت ؛
پیاز ریز ریز کنید ربشو خوب تفت بدید تا یه سس غلیظ و لعاب دار خوشمزه بسازید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
4.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بریلو_انار
✨ راز درخشندگی کیکهای یلدایی، بدون نیاز به بریلو!
یه ترفند طلایی برای شما عزیزان:
بریلوی طبیعی انار، جایگزینی سالم و اقتصادی 🍎
مزایای استفاده از این روش:
• کاملاً طبیعی و خانگی
• هزینه به مراتب کمتر
• درخشندگی فوقالعاده
• طعم دلپذیر انار
• مناسب برای تزئین انواع کیک و شیرینی
نکته طلایی:
این ژل طبیعی تا 3 روز در یخچال قابل نگهداری است 🌟
این روش رو میشه برای میوههای دیگه هم استفاده کرد
مواد لازم:
✔️آب انار:۱پیمانه
✔️نشاسته ذرت:۲ق غ سر پر
✔️شکر:۲ق غ
✔️کره:۲ق غ
✔️یک قطره خوراکی رنگ قرمز(ژله ای باشه)
✅️ اگه انارتون خوشرنگ شد نیازی به اضافه کردن رنگ خوراکی نیست
✅️ زیاد نگذارید غلیظ بشه چون وقتی خنک بشه غلیظ تر میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شله_زرد همه نکاتش این زیر نوشته شده
مواد لازم برای ۲۰۰ پرس
برنج نیم دانه ۱۰ کیلو گرم
گلاب ناب محمدی ۶ لیتر
خلال بادام ۳ کیلو
اب ۳۰ لیترتا ۴۰ لیتر
کره یک کیلو
شکر ۱۵ کیلو گرم
زعفران سه مثقال
پودر دارچین پسته و گل محمدی برای تزیین به میزان دلخواه
فاصله ریختن مواد رو براتون توضیح میدم
آب رو بذارید جوش بیاد و بعد برنجو اضافه کنید شعله در تمام طول پخت متوسط رو به پایین، مدام هم بزنید برنج کاملا شفته و نرم شه
شکر که میریزید آب میشه و شله زرد شل میشه
و بعد از نیم ساعت شکر هم خورد گلاب و بعد از گلاب خلال بادامی که با دولیتر از گلابمون یک ساعت خیس داده شده و در آخر زعفران رو در سه چهار مرحله بزنید مدام هم بزنید ته نگیره اگر ته بگیره بد طعم میشه، در اخر هم کره بزنید و تمام
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ #پف_پفی یا نرمالو یلدا
خیلیا پف پفی درست کردن اما به نتیجه دلخواه نرسیدن 🥲چون نکات ساده داره که باید رعایت بشه،
🙋 تو این پست تمام نکات و فوت کوزگریش و بهت میگم👌
✅این مارش مالو تو ظرف دربسته و داخل یخچال یک ماه ماندگاری داره🍉😋
مواد لازم
یک بسته ژله انار
یک بسته ژله آلوئه ورا
برای هر بسته ژله فقط یک سوم لیوان آب جوش لازمه
✅ حتما با یک سوم آب جوش یک بسته ژله وحل کنید و بزارید رو بخار کتری تا ذراتش حل بشه
با همزن برقی حدودا ۵ دقیقه بزنید تا کمی شکل بشه
❌ آب زیاد باعث شل شدن میشه
❌ همزدن زیاد باعث خیلی سفت شدن میشه
❌ بهتره ظرف و چاقویی که ازش استفاده میکنید حتما کمی چرب کنید که راحت تر برش بخوره و راحت از ظرف جدا بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_یلدایی
🟪 #دسر_اول :
۱ بسته ژله انار + یک لیوان آب داغ + نصف لیوان شیر
۱بسته ژله سبز+ یک لیوان آب داغ+ نصف لیوان شیر
۱بسته ژله الوئه ورا+یک لیوان آب داغ+ نصف لیوان شیر
نکته :هر لایه ۱۰ دقیقه بره تو فریزر کامل ببنده بعد لابه بعدی بریزید
در نهایت ۲ساعت تو یخچال بمونه
🟪 #دسر_دوم_انار:
انار دون شده
یک بسته ژله انار + ۱ و نیم لیوان آب جوش
مواد پاناکوتا: ۲ لیوان شیر،نصف لیوان شکر ، ۴ق غ خامه،
وانیل نوک ق چ، ۳ق ژلاتین +۳ ق شیر سرد
لایه سوم: همون نصف پاناکوتا +کمی از ژله اول
لایه آخر : باقی مانده ژله اول
🟪 #دسر_مغزدار:
۱ بسته ژله آلوئه ورا +۱ لیوان آب جوش نصف لیوان اب سرد
مواد لایه سفید :۱ و نیم لیوان شیر ،۳ ق شکر ، ۳ق غ نشاسته ذرت
نوک ق چ وانیل ، ۲ق غ ژلاتین +۳ق آب سرد
میوه دلخواه مثل موز ، سیب و انار
مغزیجات ، گردو یا پسته
لایه آخر : ژله رنگ دلخواه +۱ لیوان آب جوش و ۱ لیوان اب سرد
✅ نکته : بزارید مواد سفید رنگ کامل سرد بشه بعد رو لایه ژله ای بریزید وگرنه آب میشه لایه زیرش🤌🏻
✅ برای خارجکردن ژله از قالب اول دور دسر رو با چاقو و بعد به کمک دست جدا کنید از ظرف و روی ظرف خیس برگردونید که اگر وسط ظرف نیفتاد بتونید جا به جا کنید❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش خیلی خیلی خوشمزه و لعابدار
مواد لازم برای ۱۰ نفر👇🏻
عدس : سه چهارم لیوان (لیوان دسته دار فرانسوی)
نخود نیم پز : نصف لیوان
برنج گرده یا نیم دانه ایرانی : 1لیوان
سبزی آش (شوید ، اسفناج ،جعفری گشنیز ) : ۱ کیلو(شوید و گشنیز بیشتر از جعفری و اسفناج باشه)
تیکه های مرغ یا عصاره مرغ(من آب مرغ ریختم)
پیاز :۳ عدد
ماست : ۲ لیوان
نمک، فلفل تند، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری ( برای نعنا داغ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔴هر مسکنی برای هر دردی مناسب نیست! مسکنی که دندان درد را خوب میکنه، تب را پایین نمیاره. ژلوفن و کدئین برای هر دردی مناسب نیست!!
✅کدام مسکن برای کدام درد مناسبه؟
🔹پیروكسیكام 👈 ضد التهاب، ضددرد، تببر
🔹مفنامیك اسید👈دردهای قاعدگی، دنداندرد
🔹ناپروكسن👈 ضددرد، ضدالتهاب با عوارض کمتر
🔹نوافن👈 دنداندرد، سردرد، دردهای عضلانی- مفصلی
🔹ژلوفن👈 ضد التهاب، ضددرد و سردردهای میگرنی
🔹 ایبوپروفن👈 آرتریت، درد پس از كشیدن دندان، ضدتب
🔹استامینوفن👈 ضددرد، ضد تب
🔹استامینوفن_كدئین👈 ضد سرفه، مسكن برای دردهای متوسط
🔹آسپیرین ( آ. اس. آ)👈ضددرد غیرمخدر، تببر، ضدالتهاب، ضد لخته خون
🔹آکسار (آ.ث.آ) 👈 ضددرد، ضدتب، ضدمیگرن
🔹آسپیرین (آ. اس. آ)👈 ضددرد غیرمخدر، تب بر، ضدالتهاب، ضدپلاكت
🔹ایبوپروفن👈 آرتریت، درد پس از كشیدن دندان، ضدتب
🔴انشاءلله که هیچ وقت مریض نشین ولی این لیست را نگه دارید. خدایی نکرده دچار درد شدین بدونید چی باید مصرف کنید. دارو را با تایید پزشک بخورید.
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکی_سیب_یلدایی🍎🍏🍉
مواد لازم:
کره گیاهی یا حیوانی ۱۵۰ گرم(به دوای محیط رسیده)
آرد دو پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی)
پودر شکر نصف پیمانه
بکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
سیب ترجیحا قرمز دو عدد
کرمفیل هر طعمی دوست دارید دو سه قاشق غذا خوری
شکر برای روی سیب ها یک قاشق غذاخوری
چوب دارچین برای تزیین یه تیکه
نکات تکمیلی:
دمای فر ۱۷۰ درجه مدت زمان ۲۰ دقیقه(اگر داخل تستر گذاشتید دما رو روی ۱۶۰ بزارید)
کف سینی کاغذ روغنی بندازید بهتره
خمیر کوکی خیلی ترده پس نگران نباشید و یه موقع کره و روغن اضافی بهش نزنید
کوکی ها هر چی خمیرش سرد تر باشه در نهایت تردتر میشه پس زیادی تو دستتون ورز ندین که به روغن نیفته
ورق های سیب خیلی نازک باشه و از بزرگ به کوچیک رو هم بچینید تا شکلش خوشگل تر بشه🙂
کرمفیل رو از لوازم قنادیها میتونید تهیه کنید طعمهای مختلف هم داره
اگر حوصله ی خمیر درست کردن نداشتید با خمیر هزار لای شیرین هم میتونید این مدل سیب رو بزنید که میشه شیرینی سیب یلدایی که خیلییی هم عالی میشه😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش کشک🥳🥳🥳🥳
لوبیا یک لیوان
نخود یک لیوان
عدس نصف لیوان
سبزی آش نیم کیلو
پیازدرشت ۳ عدد
نعناخشک ۴ قاشق غذاخوری
رشته آش تقریبا بین ۲۰۰ تا۲۵۰ گرم
آب به میزان لازم
نمک وفلفل وادویه به میزان لازم
سیردرصورت دلخواه ۱۰ حبه
کشک به میزان لازم
ابتداپیازرویاخلالی یا رنده میکنیم بعدتفت میدیم یکمی که تفت خوردبهش سیروزردچوبه اضافه کرده بعدسبزی آش رومیریزیم تواین مرحله بهش آب اضافه کرده مقدارآب نبایدکم باشه بهش حبوبات روهم اضافه میکنیم میزاریم حدودا یکساعت تاسبزی پخته بشه بعدرشته هارو سه قسمت کرده داخل آش میریزیم تارشتها به اصطلاح دل بازکنه بعدنعناداغ روبهش اضافه کرده اجازه میدیم تاآش ماجابیفته تواین مرحله میتونید یکمی کشک اضافه کنین ویامثل من موقع سرو کشک روی آش بریزین وبه صورت دلخواه تزیین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛