eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هویج کافی شاپی بدون تخم مرغ😍😋 مواد لازم تهیه کیک: هویج ریز رنده شده 🥕۲۵۰ گرم (۲ و ۱/۴ پیمانه) آرد همه منظوره یا آرد کیک 🥡۲۵۰ گرم (۲ پیمانه) بکینگ پودر🥄 ۱ ق چ خ جوش شیرین ۱ ق چ خ دارچین 🪵۱ ق چ خ پودر جوز هندی ۲/۳ ق چ خ نمک🧂 ۱/۴ ق چ خ شکر 🍚۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه) شکر قهوه ای🍚 ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه) روغن 🥃۱۱۲ گرم (۱/۲ پیمانه) وانیل🌸 ۱ ق چ خ ماست معمولی🍶 ۱۲۰ گرم (۱/۲ پیمانه) شیر🥛 ۱۲۰ گرم (۱/۲ پیمانه) گردوی خورد شده ۱ پیمانه مواد لازم برای کرم پنیری: پنیر خامه ای 🧀۲۲۶ گرم (۱ پیمانه) پودر قند🍚 ۵۰ گرم (۱/۴ پیمانه) خامه قنادی🧁 ۳۶۰ گرم ( ۱ و ۱/۲ پیمانه) فقط اینکه فر رو از قبل با دمای ۱۷۵ درچه سانتی گراد ( ۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و کاپ کیک هارو به مدت ۲۰ دقیقه بذارید تا بپزه! بعد از اینکه از فر دراوردین بذارین خنک بشه و بعد تزیینش کنید با کرم پنیری. کرم پنیری رو که آماده کردین یه مقداریشو با رنگ خوراکی نارنجی و یه مقداریشو با سبز ترکیب کنید برای تزیین کیک. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه فینگر فود ساده و خوشمزه آوردم واسه تون😉😍😋 نکته خاصی نداره فقط برش پنیر و ژامبونتون رو کمی کوچکتر از نون برش بزنید که حین سرخ شدن پنیر از نون تست نزنه بیرون😊 نان تست ژامبون مرغ یا گوشت پنیر ورقه ای تخم مرغ پودر سوخاری قسمتهای قهوه ای دور نان تست رو جدا میکنیم با وردنه سنگین روی نان تست فشار آورده تا به لایه نازکی از نان تبدیل شود. یک برش ژامبون و پنیر روی آن قرار داده و رول میکنیم. در صورت تمایل با خلال دندان فیکس میکنیم که من خلال نزدم😉 رولهارا ابتدا درتخم مرغ و سپس در آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ میکنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی گردو و قهوه😍😋 مواد لازم: آرد 🥡۲۰۰ گرم کره هم دمای🧈 محیط ۹۰ گرم بیکینگ پودر🥄 یک ق چایی خوری تخم مرغ🥚 یک عدد وانیل 🌸نصف ق چاییخوری نمک🧂 یک پنس شکر قهوه ایی۷۰ گرم شکر سفید🍚 ۵۰ گرم نسکافه گلد☕️ ۷ گرم آب جوش💧🔥 ۱۳ گرم گردو خورد شده ۵۰ گرم شکلات چیپسی 🍫۵۰ گرم ابتدا نسکافه رو با آب جوش مخلوط کنید و بزارید خنک بشه کره هم دمای محیط رو با شکر ها بزنید تا کرمی بشه تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید سپس نسکافه خنک شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید مواد خشک شامل آرد و بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید و در آخر گردو و‌ شکلات چیپسی رو اضافه کنید خمیر چسبنده ایی به دست میاد خمیر رو به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید فر رو روشن کنید تا گرم بشه با دمای ۱۷۰ درجه گازی و ۱۶۰ درجه برقی من از خمیر گوله هایه ۲۵ گرمی چونه گرفتم و به مدت ۷ الی ۸ دقیقه داخل فر پختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی ترکدار شکلاتی😍😋 مواد لازم: کره هم دمای محیط 🧈۱۰۰ گرم شکر 🍚۲۰۰ گرم آرد🥡 ۲۵۰ گرم تخم مرغ🥚 ۴ عدد پودر کاکائو🍫 ۱۲۰ گرم وانیل🌸 یک ق چایی خوری بیکینگ پودر🥄۲ ق چاییخوری نمک 🧂نصف ق چاییخوری پودرقند🍚 به مقدار لازم برای غلطتندن خمیر ابتدا آرد بیکینگ پودر،پودر کاکائو،نمک رو با هم مخلوط و الک کنید بعد کره و شکر رو با هم مخلوط کنید حالا تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مایع یکدستی به دست بیاد مواد خشک رو اضافه کنید کنید و مخلوط کنید خمیر چسبناکی به دست میاد حدود یک ساعت خمیر رو داخل فریزر استراحت بدید فر رو از قبل روشن کنید با دمای ۱۸۰ درجه گازی و ۱۶۰ درجه برقی از خمیرتون گوله های ۳۰ گرمی بگیرید در پودر قند بغلطونین و توی سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید مدت زمان پخت ۱۲ دقیقه و نه بیشتر . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. اکبرجوجه گلوگاه🤤😍😋 عاشقشم من چندتا نکته ریز داره که همه رو براتون میگم که خوشمزه ترین اکبرجوجه رو خودتون به ساده ترین روش درست کنید😍 📍مواد لازم یک عدد جوجه ۸۰۰تا ۱ کیلو لیموترش دو عدد نمک دو قاشق غ خ کره ۱۰۰ گرم روغن به اندازه ی کافی زعفران دم کرده غلیظ . ابتدا جوجه رو با چاقو از وسط نصف کرده بشورید و داخل آب و نمک و لیمو اسلایس شده یک شب تا صبح بزارید تا بمونه بعد آبکش کنید و با یه دستمال تمیز خوب خشک کنید جوجه ها بعد داخل روغن داغ فراوان مطابق فیلم باید زیاد باشه بزارید تا سرخ بشه وقتی که سرخ شد بهش کره و زعفرون دم کرده رو اضافه کنید دم کنی بزارید ۱/۵تا ۲ ساعت رو شعله ی ملایم بزارید تا خوب بپزه بعد دیگه آماده میل کردن هست بی نهایت خوشمزه میشه با این دستور بی هیچ عنوان هم بوی زهم نمیده درست کنید و از خوردنش کلی لذت ببرید😍 . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای عزیزم من اومدم با اسلایس لیمو خشک خونگی نکاتش رو براتون مینویسم🤩😍 🍋۱.لیمو های زرد هم لیمو خشک خوشگلتری میدن هم تلخی کمتری دارن 🍋۲.برای خشک کردن داخل فر یا سرخ کن ضخامت اسلایس ها کم نباشه چون میسوزن ولی جلوی آفتاب ضخامت مهم نیست 🍋۳.برای داخل خورشت هسته هارو جدا کنید اما اگر برای تزیین روی چای و دمنوش میخواین استفاده کنید احتیاج نیست در کل بعضی لیمو ها هسته ی بی نهایت تلخی دارن جدا بشه بهتره حتی برای دم کردن چای با لیمو هسته هارو در بیارید بهتره 🍋۴.اول سرخ کن رو ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ گرم کردم لیموهارو چیدم و ۳۰ دقیقه با دمای ۱۲۰ زمان دادم اگر خشک نشد و رنگش خوب نبود بیست دقیقه دیگه زمان بدید 🍋داخل فر هم به همین ترتیب عمل کنید دما کم و زمان بیشتر اگر دما زیاد باشه میسوزن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دلگرمی بالاتر از این وجود نداره که خدا همیشه همراه ماست... " شب بخیر "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی لیته ی خوشرنگ😍😋 مواد لازم: کلم قرمز متوسط 🔴 یک عدد آبلیمو 🍋 نصف لیوان بادمجون🍆 ده عدد هویج🥕 ۱۰عدد فلفل دلمه ای🫑 ۶عدد لبو یک عدد نمک و فلفل🌶🧂 به مقدار دلخواه سرکه 🍇قرمز باشه بهتره سبزی معطر (گیشنیز🍀،سیر🧄،نعنا🍃،چوچاق🌱) طرز تهیه و نکات: بادمجونو با سرکه اب پز کنید کلم قرمزو حتما به روشی که گفتم اماده کنید که رنگشو از دست نده خوب با آبلیمو و نمک ماساژ بده به مدت ده دقیقه بعد بذارید به ساعت بمونه تا تغییر رنگ بده همه موادو با هم مخلوط کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاگینه داریم قرتی طور😝😝😍😋 . تخم مرغ ۲عدد ماست نصف لیوان آردحدودا۳لیوان بکینگ پودر۲قاشق مرباخوری روغن مایع یک چهارم لیوان وانیل وهل ازهرکدام نصف قاشق چایخوری همه موادروباهم مخلوط میکنیم تاجایی آرداضافه میکنیم تایک خمیرلطیف بدست بیاد یک کوچولوچسبندگی هم داشته باشه موردی نداره خمیراحتیاج به استراحت نداره خمیرروبه چونهای کوچیک تقسیم میکنیم وبه صورت نوارباریک درمیاریم وباهرسه تانوار یک بافت انجام میدیم وحالت گیس درمیاریم قسمت بالاوپایین گیس روکاملا فیکس میکنیم که حین پخت بازنشن وبعددرروغن داغ سرخ میکنیم بعدازسرخ شدن درشربت سرد ۵دقیقه میزاریم وبعدازشهدبیرون میاریم موادشربت شکریک لیوان آب نصف لیوان زعفران به میزان لازم دانه هل ۴ عدد آبلیمویک قاشق مرباخوری گلاب دوقاشق غذاخوری همه موادشهدبجزآبلیموروباهم مخلوط کرده روی حرارت میزاریم جوش که اومدبهش آبلیمورواضافه کرده بعداز۲دقیقه ازروی حرارت بردارین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی سنتی زعفرونی😍😋 مواد لازم: شیر 🥛۲ لیتر شکر🍚 ۳ پیمانه ثعلب ۳ ق.غ خامه صبحانه🥣 ۲۰۰ گرم گلاب🌹 نصف پیمانه زعفران💛 نصف پیمانه مغزیجات دلخواه 🌰🥜 ✨توضیحات✨ در ابتدا بگم که من چون قالبم بزرگ بود ازین میزان مواد استفاده کردم شما میتونید نصف کنید . خب در مورد اینکه چرا یخ نمیزنه 👇 شیرتون باید پر چرب باشه ، ثعلب رو اندازه بزنید ( عامل کش ثعلبه ) ، وقتی زعفران و گلاب رو زدید باید بزارید موادتون بخار کنه تا هم به غلظت برسه هم آب اضافی خارج بشه . مدام هم بزنید که ثعلب ته نشین نشه اگر حس میکنید گلوله شده در نهایت میتونید از صافی عبور بدید . در نهایت برای من ۶ بار طول کشید این فرایند فریزر هر یک ساعت یک بار اگر نیاز بود بیشتر هم میتونید انجام بدید . به جای پسته میتونید از گردو هم استفاده کنید . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه به روش عالی😍😋 مرحله اول : پیاز ها 🧅وقت کمی طلایی شدش بهش گوشت چرخکرده میریزم . مرحله دوم : ادویه ها که میشه نمک🧂 و فلفل سیاه🌶 و زردچوبه میریزم . مرحله سوم : برنج نیم پخت شده🍙 رو آبکش میکنیم به مواد اضافه میکنیم چهارم : لپه🫛 که از شب قبل خیش خورده رو میپزیم و اضافه میکنیم . پنجم : سبزی مخصوص دلمه🍀 (گشنیز، جعفری ، نعناع ، ترخون )میریزم . ششم : ادویه مخصوص و زرشک و زعفرون دم‌ کرده رو میریزم . هفتم : برگ مو رو یک دقیقه میپزیم آبکش میکنیم و مواد رو داخلش میریزیم و قشنگ میپیچیم . هشتم : داخل ظرف دیگه ، سرکه و آب و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و روی دلمه ها میریزیم . بعد از ۲ساعت پخت با حرارت کم دلمه ما آماده است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دبل چاکلت 😋شکلاتی‌تر از این کیک دیگه وجود نداره🥹😍 حالا چی لازم داریم؟! آرد ۲۷۵ گرم تخم‌مرغ ۵عدد آبجوش ۱۵۰گرم پودر‌کاکائو ۶۰گرم شکر ۲۵۰ گرم وانیل ۱ قاشق‌چای‌خوری بکینگ‌پودر ۳ قاشق چای‌خوری شیر ۱۶۰گرم سرکه ۲ قاشق غذا‌خوری روغن ۱۸۰ گرم خامه قنادی ۵۰۰ گرم پودرکاکائو (برای خامه)۲ قاشق غذاخوری برای مرطوب کردن هم از شیرکاکائو استفاده کنید. نکات:🎂 ۱-آبجوش را کم کم به پودر کاکائو اضافه میکنیم و میذاریم از دما بیفته بعد به موادمون اضافه میکنیم. ۲-تخم‌مرغ ها را حتما ۵ دقیقه بزنید. ۳-قبل از اینکه کیک‌تون را داخل فر بذارید با لیسک روی مواد حالت دورانی بزنید تا کیکتون گنبدی شکل نشه. ۴-این کیک خیلی لطیفه باید خیلی با ملایم و آروم برش بزنید و جابه جا کنید واگرنه امکان داره کیک بشکنه. ۶- درنهایت هم هر جوری که دوست دارید میتونید تزیینش کنید. نوش جان❤️ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براونی کافی شاپی 😍😋 مواد لازم: 150 گرم شکلات تلخ🍫 کره 50 گرم 🧈 40 میلی لیتر روغن مایع 🥃 2 عدد تخم مرغ 🥚 130 گرم شکر 🍚 آرد 90 گرم 🥡 پودر کاکائو 50 گرم 🍫 تاپینگ ها: شکلات فندقی🌰 پرک بادام تفت داده شده 🥜 طرز تهیه: یک قالب 10 سانتی‌متری را با کپسول (کاغذ روغنی) بپوشانید. شکلات تلخ ، کره و روغن رادر یک تابه ریخته و ذوب کنید و صبر کنید تا خنک شود. تخم مرغ و شکر را هم بزنید تا شکر حل شود. - شکلات ذوب شده را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود. آرد، پودر کاکائو را در حین الک کردن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و بلافاصله در قالب ها بریزید . در فر از قبل گرم شده با دمای 150درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فسنجون😍😋 مواد لازم: برای ۴ الی ۶ نفر: گردو ۲۵۰ گرم یه پیاز متوسط که رنده ریز کنید یا بریزید توی غذاساز🧅 نوک قاشق زردچوبه فلفل سیاه یه کوچولو🌶 نمک یه قاشق چایخوری🧂 ۴ تا ۶ تکه مرغ🍗 رب انار دو قاشق پر 🥄 آب ده لیوان فرانسوی💧 چند تا نکته مهم رو بهش دقت کنید: ✅اصلا نباید پیاز توی غذا دیده بشه پس باید کاملا پوره شده باشه. ✅گردو رو پنج شش دقیقه تفت بدید تا روغنش دربیاد ولی بیشتر نه چون میسوزه. ✅فسنجون رو باید بذاری با حرارت کم اروم اروم بپزه و جا بیفته تا طعمش حرفه ای بشه. ✅اگه خواستین با گوشت قلقلی درست کنید، گوشت و نمک و فلفل رو قلقلی کنید و سرخ کنید و بجای مرغ بریزید توی خورشت. ✅اگه شیرین دوست دارید میتونید یکی دو قاشق شکر بهش اضافه کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی شکم پر 😍😋 🥔سيب زميني 🫙سس مايونز 🥒خيارشور 🥓سوسيس 💫کره 💫قارچ 💫پنير پيتزا 🫒زيتون و آويشن(اختياري) 🧂نمک و فلفل چند تا سیب زمینی بزرگ رو تمیز میشوریم روش روغن میزنیم و فویل میپیچیم و میزاریم توی فر یکساعت با دمای۲۰۰ بپزه با خلال دندون چک میکنیم اگه پخته بود در میاریم از وسط برش میدیم و داخلشون رو با چنگال پوره میکنیم و بهش کره و پنیر پیتزا اضافه میکنیم و حسابی با هم مخلوطشون میکنیم.حالا میریم سراغ مواد میانی سس مایونز رو با خیارشور و نمک و فلفل ترکیب و روی سیب زمینی میزنیم و بعدش هم سوسیس سرخ شده،قارچ سرخ شده و پنیرپیتزا و زیتون و کمی آویشن میزنیم و میزاریم تو فر تا پنیر پیتزا آب بشه.آمادس .نوش جان❤️ ✅ميتونيد سيب زميني ها رو آب پز كنيد يا تو هوا پز بزارين💫 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک شکلاتی کافه‌ای🥮😍😋 بدون نیاز به فر مواد لازم : خامه قنادی ۲۵۰ گرم پنیر خامه‌ای ۳۰۰ گرم پتی بور شکلاتی ۲۰۰ گرم شکلات صبحانه ½ پیمانه شکلات صبحانه ۲ ق غ پودر قند ⅓ پیمانه پودر ژلاتین ۲ ق غ وانیل نوک ق چ مواد گاناش : شکلات تلخ ۱۰۰ گرم خامه صبحانه ۵۰ گرم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•رولت درباری😋😍 یکی از خوشمزه‌ترین و شیک ترین عذاها همین رولت درباری👌🏻 ~مواد لازم: سینه ی مرغ ۳۵۰ گرم پیاز رنده شده و آب گرفته شده یک عدد سیر یک حبه نمک/فلفل‌سیاه/پاپریکا/زعفرون - گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم پیاز رنده شده یک عدد سیر یک حبه نمک و فلفل سیاه و زعفرون ~مواد لازم برای سس: پیاز نگینی یک عدد رب یک ق غ خوری فلفل سیاه/نمک/زردچوبه در آخرم کمی زعفرون مقداری آب . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر خوشمزه و شیک با مواد قابل دسترس و ساده 🤩😍😋 مواد لازم: ۱ لیوان شیر نصف لیوان شکر ۱ ق غ پودر نسکافه فوری(جایگزین میتونید ۲ ق غ پودر کاکائو استفاده کنید) ۲ ق غ پودر نشاسته ذرت ۲ ق غ آرد سفید ۱ ق غ پودر ژلاتین (در صورت حذف پودر ژلاتین ۲ ق غ پودر نشاسته دیگر به مواد اضافه کنید) ۱ بسته خامه صبحانه ⚪️ این دسر بسیار کم شیرین هست اگر شیرینتر دوست داشتین میتونین میزان شکر رو ۱ لیوان کنید. درست کنید و نوش جان بفرمایین! . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استریپس😍😋 مواد لازم: فیله مرغ رگ گیری شده یا سینه مرغ🍗 که مثل فیله برش زدین ۱ کیلو (فیله لطیف تره و زودتر هم میپزه) آرد سفید 🥡۲۰۰ گرم (حدود یک و نیم لیوان) آب 💧۲۰۰ میلی لیتر (یه لیوان سر خالی) تخم مرغ🥚 ۲ عدد نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پودر سیر🧄، پودر پیاز 🧅و پاپریکا ‌یه شب تا صبح و یا حداقل ۲ ساعت تو یخچال استراحت کنه. (من ۲ ساعت گذاشتم) ‌ آرد سفید + نمک و فلفل برای پولکی کردن ‌ 🔻وقتی داخل آرد میزنین بلافاصله تو روغن کاملا داغ و شناور، روی حرارت متوسط رو به کم سرخ کنین تا زمانی که روش ترد و طلایی بشه و داخلش بپزه؛ برای من حدود یک ربع پختش زمان برد. حرارت اگه خیلی زیاد باشه روش سریع طلایی میشه ولی داخلش کامل نمیپزه. ‌ 🔻سسی که تو فیلمه ترکیب مایونز، سس گوجه فرنگی و کمی خردله. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر طالبی بستنی تو روزهای گرم😍😋 پوره طالبی: ۲لیوان بستنی وانیلی: ۱لیوان پودر ژله طالبی: ۱بسته آب جوش:۱لیوان پودر ژلاتین: ۲ق.غ آب سرد: یک چهارم لیوان عسل یا شکر: دو سه ق.غ رنگ خوراکی سبز: یه قطره . بستنی رو نیم ساعت قبل از شروع کارمون از فزیزر درمیاریم تا به دمای محیط برسه. پودر ژله طالبی رو با یه لیوان آب جوش و رنگ سبز مخلوط میکنیم و رو بخار آب میذاریم تا شفاف بشه بعد کنار میذاریم تا از داغی بیفته. آب سردو با پودر ژلاتین مخلوط میکنیم وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد رو بخار آب میذاریم(روش بن ماری)کاملا که حل شد میذاریم کنار تا خنک بشه. طالبیمونو خورد میکنیمو همراه بستنی،عسل،ژلاتین و ژله طالبی تو مخلوط کن میریزیم. قالبمونو کمی چرب میکنیم(ما از قالب سیلیکونی استفاده کردیم)مایه دسرو توش میریزیم و برای چند ساعت داخل یخچال میذاریم تا ببنده. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 8 عدد سیب زمینی متوسط دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری کره ذوب شده 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون یک قاشق چایخوری فلفل سیاه آویشن فلفل پودر شده قرمز پودر سیر یک قاشق چایخوری نمک (به آب جوش) سیب زمینی ها را پوست بگیرید، آنها را به مکعب های بزرگ برش دهید، آنها را بشویید، در قابلمه بریزید، را با آب پر کنید تا آنها را بپوشاند، نمک رااضافه کنید، آن را بجوشانید، 10 دقیقه جوشانده، آبکش کنید، سیب زمینی کاملاً پخته نخواهد شد، آن را درون ظرف مناسب بریزید، ادویه ها را روی آن بریزید، مخلوط کنید، نشاسته را بریزید، مخلوط کنید، سپس کره و روغن زیتون را مخلوط کنید، روی سیب زمینی ها بریزید و دوباره مخلوط کنید به مدت 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزید، سیب زمینی ها را در 30 دقیقه اول مخلوط کنید، اما آنها را با دقت له نکنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نخودچی بدون فر😍😋 موادلازم برای ۴۰ عدد شیرینی: آرد نخودچی🫛:۲۲۰ گرم(۲/۵پیمانه) پودر قند:🍚۱۰۰ گرم(یک دوم پیمانه) روغن جامد:🧈۱۰۰ گرم(یک دوم پیمانه) آرد سفید:🥡۳ق،غ پودر هل🌺:یک دوم ق،چ میتونید از لیوان فرانسوی به جای پیمانه استفاده کنید نکات: 🔸حتما از دمکنی و شعله پخش کن روی گاز استفاده کنید زیر حرارت هم کم باشه تقریبا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان لازمه زیر شیرینی ها یه مقدار تغییر رنگ دادیعنی پخته ‌ 🔸تا زمانی که شیرینی ها داغه اصلا از داخل ماهیتابه برندارین چون پودر میشه بذارین خنک شه بعد ‌ 🔸حتما روغنو به روشی که تو ویدیو گفتم صاف کنید ۱ ساعت تو یخچال بمونه خودشو میگیره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 این میزان خمیر ده عدد نان به اندازه فیلم خواهد شد آرد سفید قنادی ۵۰ گرم (۱/۳پیمانه) و آب ۱۵۰ گرم (یک پیمانه سرخالی) این مواد برای تهیه کرمی استفاده میشه که داخل خمیر می ریزیم این کرم باعث ایجاد بافت نرم و پنبه ای نان میشه آرد الک شده را با آب سرد مخلوط و خوب یکدست کنید طوری که گوله آردی نداشته باشد سپس روی حرارت کم گاز بگذارید مدام هم بزنید تا بوی خامی ارد گرفته شود و مایه کم کم غلیظ کرمی به غلظت تصویر اماده کنید و کنار بگذارید تا کرم سرد شود، ۱ ق س خمیر مایه +۱ ق چ شکر و ۱/۴ پیمانه آب ولرم را نیز مخلوط کنید و درب ان را بگذارید و ده دقیقه ای اجازه دهید تا خمیرمایه عمل آید(پف کند) درون ظرفی دیگر: تخم مرغ ۱عدد شکر ۱/۴ پیمانه سر پر (۶۰ گرم) شیر ولرم ۱پیمانه سرخالی شیرخشک قنادی ۲ق س و نمک ۱/۲ق چ را خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ از لختی دراید و شیرخشک کاملا درون مواد حل شود سپس ۱/۲پیمانه سرخالی روغن مایع(۷۰گرم) خمیر مایه عمل آمده وکرم اماده وسرد شده را اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ⠀ مواد لازم خمیر: دوغ کفیر - 500 میلی لیتر تخم مرغ ۱ عدد جوش شیرین 1 ق چ نمک 1 ق چ آرد حدود 450-500 گرم ⠀ مواد میانی: گوشت چرخ کرده 400 گرم 3 عدد پیاز متوسط نمک، فلفل سیاه در صورت دلخواه زیره ⠀ دوغ، تخم مرغ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و مواد میانی را درست کنید. با غذاساز پیازها را پوره کنید، گوشت چرخ کرده ، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید و مخلوط کنید. خمیر را خوب ورز دهید و ۵ دقیقه استراحت دهید. سپس خمیر را با وردنه باز کنید ، با کاتر دایره برش بزنید در هر برش مقداری از مواد میانی گذاشته و مانند فیلم خمیر را از کناره‌ها جمع کنید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛