eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
20.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا دو نون😍😋 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ مواد لازم: آرد🥡 ۳۳۰ گرم سیب زمینی🥔 ۱۲۰ گرم آب💧 ۱۸۰ (آبی که سیب زمینی رو داخلش پختین یا آب ولرم)چون آردها با هم متفاوتن تا جایی آب بریزید که خمیر جمع شه نه بیشتر شیر خشک🥣 ۱۵ گرم مخمر 🥄۶گرم نمک 🧂۶ گرم شکر 🍚۲۰ گرم کره به دمای محیط 🧈۳۰ گرم مواد داخل پیتزا کاملا سلیقه ای میباشد من از کالباس پسته ای تولید خودم استفاده کرد من کم مواد دوس دارم ولی شما میتونید مواد بیشتری داخلش بریزید. سس کچاپ کالباس🥓 ۸ ورق فلفل دلمه 🫑نصف یک عدد زیتون🫒 ۴ ق غ پنیر پیتزا 🧀هر چه بیشتر بهتر 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزای پروتئینی و‌سالم 😍😋 هم سادس هم خوشمزه خُب چی داریم ؟ ( برای ۱ نفر ):سیب زمینی ۱ عدد متوسط،تخم مرغ ۲ عدد متوسط،قارچ ۲ عدد فلفل دلمه ای،روغن زیتون ۱ قاشق غ خوری،گوجه گیلاسی یا معمولی،پنیر موزرلا ( من از پنیر موزرلا مدادی پروتئینی کاله استفاده کردم. ) میتونید از پنیرپیتزا هم استفاده کنید و نسبت به سلیقتون ژامبون یا سوسیس بهش اضافه کنید ادویه ها ( پاپریکا ، پودرسیر ، نمک ، فلفل سیاه ) .اگه فر یا هواپز نداری هم ، میتونی تو تابه درستش کنی تو فر یا هواپز با دمای ۱۶۰ درجه سیب زمینی هارو ۱۰ دقیقه بپز ، بعد از پخت سیب زمینی و اضافه کردن مواد ، تخم مرغ رو که اضافه کردی حرارت رو بیار روی ۱۲۰ به مدت ۳ دقیقه و تمام. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
95.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر کسی بهت نگفته رازهای قرمه سبزی خوش عطر و جا افتاده چیه،این پست برای توئه. واسه قرمه سبزی نیاز دارین به : گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم سبزی قرمه ( تره، جعفری،گشنیز، شنبلیله…) ۴۰۰ گرم بسیار ریز خرد شده لوبیا قرمز یا چیتی ۱۵۰ گرم لیمو عمانی ۴ عدد زردچوبه نمک و فلفل و پودرسیر و ادویه مخصوص قرمه سبزی آب ۴ لیوان روغن حیوانی یک قاشق رب گوجه یک قاشق اول سبزی های قرمه رو که حسااااابی ریز شده توی روغن تفت دادم تا تیره بشه ،مراقب باشین سبزی نسوزه چون باعث تلخی خورشت میشه. یدونه پیاز بزرگ رو نگینی خرد کردم و توی روغن تفت دادم و همین که سبک شد گوشت ها رو اضافه کردم و گوشت ها که رنگشون عوض شد ادویه ها رو زدم.سبزی قرمه رو اضافه کردم و در ادامه لوبیا قرمز که از شب قبل خیس کرده بودم اضافه کردم. یک دقیقه که مواد با هم تفت خورد،آب رو اضافه کردم و بعنوان چاشنی یک قاشق رب زدم .دقت کنید آب رو ... 🍕🌭 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: آب نارنگی🍊 آب پرتقال🍊 آب لیمو ترش🍋 ۲ لیوان زنجبیل رنده شده🫚 کمی(پودر زنجبیلم میتونید استفاده کنید) پودر ژلاتین:🥄 ۳/۵ ق غ آب جوش:💧🔥 یک لیوان عسل:🍯 ۱ ق غ گلوکز: 🥄۱ ق غ در مرحله اول ۲ لیوان مخلوط مرکبات رو بگیرید بعد آبجوش رو داخل یه ظرف بریزید و پودر ژلاتین رو به حالت بارانی روش بپاشید بهش عسل و گلوکزم اضافه کنید و بزارید تا بن ماری بشه بعد داخل یه قابلمه آب مرکبات رو همراه زنجبیل و مواد ژلاتینی رو بریزید و بزارید کمی مواد داغ بشه نجوشه بعد داخل یه ظرف یا قالب های سیلیکونی بریزید و بزارید یخچال تا ببنده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍠 ۲ کیلو کلم ۱ کیلو گل کلم ۱ کیلو خیار ۱ کیلو هویج ۱ کیلو شلغم ۱ کیلو لبو فلفل تند به مزه سیر به دلخواه زیتون ½ کیلو سرکه و آب به میزان لازم نمک،ادویه ترشی (بعد از 3 روز آماده است) 👇🏽👇🏽 همه مواد به جز لبو رو خورد کرده نمک بزنید مخلوط کنید و ۶ ساعت کنار بزارید سپس بشورید و ابکش کنید لبوها رو پوست گرفته با آب کمی بپزید روی مواد بریزید نمک ادویه ترشی سرکه و آب رو بریزید در ظرف رو محکم ببندید و اجازه بدین ترشی اماده شه🤌 👉🏽 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکلاتی مواد لازم: موز کاملا رسیده 🍌۳ عدد (پوره شود) ۲/۳ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه کره🧈 به دمای محیط رسیده ۲ عدد تخم مرغ🥚 به دمای محیط رسیده ۱ ق چ خ وانیل🌸 ۱ پیمانه آرد🥡 ۱/۳ پیمانه پودر کاکائو🍫 ۱ ق چ خ بکینگ پودر و یا جوش شیرین🥄 ۱/۲ ق چ خ نمک🧂 ۱ پیمانه شکلات چیپسی 🍫که ۱/۴ آن رو نگه میداریم برای سطح کیکمون طبق ویدیو برو جلو و در آخر کیک رو توی فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردیم بذارید و به مدت ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت بذارید بپزه اما بازم چک کنید ببینید در چه حالیه ولی عموما همون تو ۵۰ دقیقه میپزه کامل. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو ۱۰ دیقه درست کن اونم بدون فر و همزن🤩🤩 🛒مواد لازم ✅آرد یک و نیم لیوان ✅تخم مرغ ۲ عدد ✅شیر ۳/۴ لیوان ✅شکر ۳ قاشق ✅بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری ✅وانیل نصف قاشق چایخوری ✅دارچین یک قاشق ✅ارد بیکینگ پودر و وانیل و با هم مخلوط میکنیم و کنار میزاریم ✅تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط میکنیم یکدست که شد که به مواد آردی اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و داخل قیف میریزیم ✅داخل تابه ای روغن ریخته و میزاریم کاملا داغ بشه و با قیف داخل روغن میریزیم و سرخ میکنیم و بعد شکر و دارچین را که با هم مخلوط کردیم در آن میغلتونیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻‍🍳سوپ تره‌فرنگی مواد لازم برای ۳ نفر: ۴۰۰ گرم سیب‌زمینی (دو تا بزرگ) ۳۵۰ گرم تره‌فرنگی (یه دونه بزرگ) نصف دسته جعفری یه تیکه کوچیک زنجبیل یه حبه سیر ۲۰ گرم کره ۲۰۰ میلی‌لیتر خامه آشپزی (۷ درصد چربی) ۳۰۰ میلی‌لیتر آب مرغ یا سبزیجات نصف قاشق چای‌خوری فلفل، زردچوبه، پاپریکا نمک و آب‌لیمو به سلیقه طرز تهیه: اول سیب‌زمینی‌ها رو پوست بگیر و ریز ریز کن. تره‌فرنگی رو خوب بشور و حلقه حلقه کن. جعفری رو هم ریز کن. زنجبیل و سیر رو پوست بگیر و خورد کن. تو قابلمه، کره رو بنداز و بذار با حرارت متوسط آب شه. حالا زنجبیل و سیر رو بریز توش، یه کوچولو تفت بده تا بوش بلند شه. بعدش سیب‌زمینی، تره‌فرنگی و جعفری رو بریز، یه پنج دقیقه هم بزن تا یه کم نرم بشه. حالا آب مرغ یا سبزیجات رو بریز تو قابلمه. ادویه‌ها یعنی فلفل، زردچوبه و پاپریکا رو اضافه کن. قابلمه رو بذار رو گاز تا سوپ جوش بیاد. وقتی جوش اومد، حرارت رو کم کن و در قابلمه رو بذار. بذار آروم بپزه تا سیب‌زمینی‌ها خوب نرم بشن. 🍕🌭 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارد الک شده 4 پیمانه بکینگ پودر 4 ق غ شیر گرم 4 فنجان زرده تخم مرغ 3 عدد کره اب شده 3/4 فنجان شکر یک. لیوان سفید تخم مرغ 4 عدد طرز تهیه : ابتدا ارد و بکینگ پودرو داخل یک ظرف مجزا با هم مخلوط میکنیم ... و در ظرف دیگ شیری که گرم هست به ان زرده تخم مرغ همراه با کره اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم .. و سفیده تخم مرغ را به خوبی هم میزنیم حالا مواد ترکیب شده تخم مرغ و شیر را به ظرف ارد مون اضافه میکنیم و هم میزنیم و سفیده تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم . بدون نیاز به فر طبق فیلم با شعله کم مواد کیک روی گاز میزاریم بعد از این که مطمئن شدیم که پخته شد ، میل میکنیم . نوش جانت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
20.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا دو نون😍😋 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ مواد لازم: آرد🥡 ۳۳۰ گرم سیب زمینی🥔 ۱۲۰ گرم آب💧 ۱۸۰ (آبی که سیب زمینی رو داخلش پختین یا آب ولرم)چون آردها با هم متفاوتن تا جایی آب بریزید که خمیر جمع شه نه بیشتر شیر خشک🥣 ۱۵ گرم مخمر 🥄۶گرم نمک 🧂۶ گرم شکر 🍚۲۰ گرم کره به دمای محیط 🧈۳۰ گرم مواد داخل پیتزا کاملا سلیقه ای میباشد من از کالباس پسته ای تولید خودم استفاده کرد من کم مواد دوس دارم ولی شما میتونید مواد بیشتری داخلش بریزید. سس کچاپ کالباس🥓 ۸ ورق فلفل دلمه 🫑نصف یک عدد زیتون🫒 ۴ ق غ پنیر پیتزا 🧀هر چه بیشتر بهتر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روی خوشمزگی این سالاد هم ادعا دارم😌 ببین فقط یه بار امتحانش کن قول میدم پایه ثابت پذیراییات بشه🥰 راستی اسمش سالاد اندونزیِ🥗 چیا میخوایم: کلم قرمز و سفید خورد شده(هرکدوم نصف یه کلم متوسط) ذرت پخته شده نصف لیوان خیارشور خورد شده یک لیوان ژامبون خورد شده ۲۰۰ گرم هویج رنده شده دو لیوان و اما سس جذاب این سالاد: به مقدار مساوی ماست و سس مایونز مخلوط میکنیم( من ۷ قاشق ماست ۷ قاشق مایونز زدم) ابلیمو یک قاشق غذاخوری نمک و آویشن به مقدار لازم. نکته ای که باید بگم اینه که مقدار مواد این سالاد دلبخواهیه شما بسته به سلیقه خودتون میتونید موادشو کم و زیاد کنید. دوسه ساعتی توی یخچال هم استراحتش بدید قشنگ مزه ها به خورد هم برن و بعد نوش جان کنید🥰 بفرررستش واسه اونی که میخوای برات درستش کنه🥰 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا يك بسته پودر كيك وانيلي ( آماده) طبق دستور روي جعبه در قالب كمربندي ريخته و بعداز پخت وقتي كمي خنك شد پف روي كيك را با دست به آ رامي خوابانيده تا سطح بالايي آن صاف شود و سپس در يخچال گذاشته تا خوب سرد شود.اكنون طبق ويدئو با ني درشت آنرا سوراخ كرده سعي كنيد كه ني به كف قالب يا ته كيك نرسد. يك عدد ژله را آماده و نیم بند‌ كنيد و درون سوراخها بريزيد و در يخچال گذاشته تا ببندد و دوباره با مابقي ژله نيم بند اين كار را تكرار كنيد و در يخچال بذاريد. يك عدد ژله ديگر را مجددأ آماده و طبق ويدئو كامل روي سطح آن بريزيد و بذاريد در يخچال تا خوب بسته شود. در آخر يك و نيم ق غ پودر ژلاتين را با نصف ليوان شير مخلوط و روي بخاركتري گذاشته تا خوب شفاف شود و كنار بذاريد تا سرد شود در اين فاصله يك عدد خامه صورتي صبحانه و يك عدد پنير ماسكارپونه و نصف ليوان پودر شكر ( الك شده) و نصف قوطي شير عسلي را همه با هم با همزن خوب بزنيد تا صاف و يكدست شود و به آن ژلاتين سرد شده اضافه و خوب هم بزنيد و روي ژله بريزيد و تزئين كنيد و در يخچال بذاريد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛