فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته مرغ 😍😋
مواد لازم:
2 عدد پیاز ریز خرد شده🧅
1 فلفل دلمه ای ریز خرد شده🫑
گشنیز تازه ریز خرد شده🍀
1 قاشق مرباخوری حریره سیر یا سیر رنده شده🧄
1 قاشق غذاخوری رب فلفل یا رب گوجه فرنگی🥫
2 قاشق غذاخوری آب لیمو🍋
نمک و فلفل سیاه🌶🧂
پودر زنجبیل(اختیاری)🫚
فلفل قرمز🌶
گشنیز یا جعفری خشک☘️
2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری🍘
2 کیلوگرم سینه مرغ چرخ کرده🍗
1 عدد تخم مرغ🥚
طرز تهیه:
مطابق ویدیو همه مواد را در یک کاسه خوب مخلوط کنید و حداقل 2 ساعت استراحت دهید تا مواد باهم ترکیب شوند،سپس به کوفته ها شکل دهید و به مدت 10 تا 12 دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید و کنار بگذارید و در صورت تمایل میتونید پس از سرخ شدن کوفته ها زغال داغ را به روغن اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه روی کوفته ها را با فویل بپوشانید تا کوفته ها طعم دودی بگیرید و با سس ماست سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان همبرگر
نصف لیوان آب گرم.
نصف لیوان شیر
1 قاشق چایخوری نمک.
1 بسته خمیرمایه فوری.
1 عدد تخم مرغ را درون خمیر برای روی کار زرده
2 قاشق غذاخوری شکر
1 فنجان روغن
70 گرم کره ذوب شده تقریبا 2 قاشق و نیم قاشق
3 فنجان آرد فنجان متوسط
در مرحله اول خمیرمایه با نصف لیوان آب ، نمک ، شکر و 1 قاشق آرد مخلوط می شود. روشومیپوشونیم. 10 دقیقه استرتحت میدیم
سپس مواد دیگر اضافه شده ، آرد را به آرامی اضافه می کنیم و با یک قاشق مخلوط می کنیم. این یک خمیر نرم است. سپس روشو میپوشونیم مجدداً استراحت میدهیم. پس از استراحت ب کمک یکقاشق ک در آرد زدیم خمیرجدامیکنیم در فر از قبل گرم شده200 درجه بپزید تا کاملاً طلایی شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_لیالی_لبنان
.
دسر لیالی لبنان یا شب های لبنان یک دسر پرطرفدار لبنانی هستش😊 .از تنقلات شیرین محسوب میشه . در ماه مبارک رمضان هم بیشتر کاربرد داره . معمولا در پایان یک وعده غذایی سرو میشه .
شیر ۲ لیوان
آرد سمولینا ۶۰ گرم (یک سوم لیوان)
شکر ۲ تا ۳ ق غ
گلاب ۲ ق غ
خامه صبحانه یا خامه قنادی ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
گل محمدی و خلال پسته به میزان لازم
شربت
برای تهیه شربت نصف لیوان شکر و یک چهارم لیوان آب رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و قاشق هم بهش نزدم و گداشتم تا قوام بیاد و آخر کار یکی دو قاشق گلاب ریختم .( در صورت تمایل زعفران هم میشه ریخت)
شیر و آرد سمولینا (لوازم قنادی فروشی ها دارند ) و شکر رو داخل قابلمه ای ریختم و روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم تا به غلظت برسه . آخر هم گلاب رو ریختم . وقتی که کمی سفت شد از حرارت برداشتم و داخل ظرف دلخواه ریختم ، داخل هر ظرفی وهر طرحی میشه ریخت سایز طرف من ۱۵ در ۲۵ هستش .حتی می تونید در ظرف های تک نفره بریزید . و بعد داخل یخچال قرار دادم که خنک و سفت بشه .
خامه ای که من استفاده کردم خامه قنادی هستش و بعد اینکه رویه اول خنک و سفت شد روش خامه زدم و با گل محمدی و خلال پسته روش رو تزیین کردم .
و شربت رو رویه دسر میشه ریخت.
نکته : چون شربت داره و اگر خامه قنادی هم استفاده کردید کلا میشه شکر لایه اول روحذف کرد و شکر نریخت . من شکر کم ریختم . با توجه به نحوه استفاده مواد خودتون میزان شکر و ریختن و یا نریختن شکر رو تنظیم کنید .
اگر دوست داشتید می تونید داخل مواد لایه اول هم حتی خامه بریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر لیالی لبنان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیز_کیک_لوتوس 🍃🌸
۲ بسته بیسکویت پتی بور پودر کنید
۱۰۰ گرم کره ذوب شده را اضافه کنید
رینگ کمربندی، بیسکویت ها را داخل رینگ که تلق گذاشتید بریزید و با گوشتکوب منسجم کنید
۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار بدید
۱/۳ لیوان آب سرد با ۲ ق پودر ژلاتین مخلوط و بنماری کنید
۱ بسته پنیر خامه ای، ۱ بسته پنیر ماسکار پونه، ۱ بسته خامه، ۴ ق پودر قند، ۱ ق چ وانیل، ۲ ق غ کرم بیسکویت لوتوس یا لت آس با همزن بزنید تا یکدست بشه
تو ۲ مرحله پودر ژلاتین بنماری شده را اضافه کنید و روی بیسکویت بریزید
حداقل ۳ ساعت داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره
۲ ق کرم بیسکویت را با آبجوش مخلوط کنید تا کمی رقیق بشه
قالب را جدا کنید و کرم روش بریزید
با بیسکویت تزئین کنید
کانال اشپزی ایرانی ❄️👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک رول بادمجان 🍆🍆
مواد مورد نیاز:
برای مواد میانی
150 گرم گوشت چرخ شده
1 عدد پیاز رنده شده
4 قاشق غذاخوری روغن
2 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق چای خوری نمک
فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر چیلی به مقدار لازم
3 عدد بادمجان قلمی
5 عدد سیب زمینی متوسط
برای سس
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چای خوری نمک
4-5 قاشق غذاخوری روغن
1 فنجان آب گرم
1 قاشق چای خوری فلفل .
روغن برای سرخ کردن
بادمجان را برش زده و برای نیم ساعت در آب نمک قرار دهید و آن را ابکش کنید.. کنار گذاشته و با دستمال خشک کنید.
بادمجان ها رو در روغن سرخ کنید..
موادی که برای میان رول بادمجان داشتیم روبا هم مخلوط کنید تا یکدست بشه... حالا از مواد تهیه شده روی بادمجان بگذارید و اون رو بپیچید.
سیب زمینی رو نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کنید. بادمجان های رول شده و سیب زمینی های سرخ شده رو به ظرف چرب شده مخصوص فر انتقال بدید و سس تهیه شده از رب، آب، نمک، روغن و فلفل رو روی مواد بریزید و در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد برای مدت زمان ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار بدید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماکارونی_قارچ_سبزیجات
نکته... دوستان سبزیجات را با دست خلالی کردم از دستگاه استفاده نکردم
طرز تهیه..... یه دونه هویج خلالی را در روغن زیتون تفت دهید دوحبه سیر خلالی اضافه وتفت دهید فلفل دلمه سبز وقرمز خلالی را اضافه تفت کمی داده یه بادمجون ویه کدوی متوسط را خلالی واضافه کتید وتفت مختصری بدین بعد سبزیجات را کنار تابه هدایت کنید وقارچ را اضافه کنید من قارچ رااسلایس وابلیمو زدم وبعد تفت دادم ابش که کشیده شد وجمع شد با سبزیجات مخلوط کنید میتونید قارچ را جدا هم تفت دهید بعد با سبزبجات مخلوط کنید ونخود فرنگی پخته را اضافه ویک قاشق رب برنید نه بیشتر چون رنگش نباید قرمز بشه وتفت دهید بعد زردچوبه وفلفل قرمز و پودر پاپریکا و ادویه مخلوط یا خورشتی هر کدوم بود وپودر زیره را اضافه ومخلوط کنیدبعد آبلیموی تازه وعصاره سبزیجات و یک قاشق شوید خشک را اضافه ومخلوط کنید
ماکارونی 1/5قطر را کمی خشکتر ابکش کنید ته قابلمه روغن بریزید وسیب زمینی ساده یا قالب زده میتونید یک طرفش را توی کنجد بزنید وتوی قابلمه بچینید اول یه کم ماکارونی ساده بریزید چون اگر مخلوط سبزیجات بریزبد می سوزه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربا کدو تنبل
دستورررررررررر
کدو پاک کرده وخرد شده یک کیلو
شکر هشتصد گرم( هرلیوان شکر ۲۲۰گرمه)
آب چهار لیوان
آهک یک لیوان
در یک کاسه نسبتا بزرگ آهک بریزید وچند لیوان آب روش بریزید وبا قاشق بزنید دست نزنید دستتون میسوزه وبزارید آهک عمل کند
وقتی که آهک ته نشین شد آب زلال اونو جدا کنید وبریزید رو کدوهای خرد شده وبزارید حدود دوازده ساعت ؛ تو این فاصله گاه گاهی هم بزنید بعد از دوازده ساعت(بیشتر هم باشه اشکالی نداره)تو آبکش بریزد واب سرد روش بریزید دوباره کدوها رو به همون کاسه برگردونید وپر آب سرد کنید وبه مدت شش الی هفت ساعت چند دفعه آبشو عوض کنید بعد از طی این مدت کدوها آماده هستن.
چهار لیوان آب رو بریزید تو قابلمه تا جوش بزنه وقتی جوشید شکر رو توش بریزید تا شکر حل شه وشربت قوام یابد. وقتی که شربت قوام اومد کدوها رو توش بریزید وشعله رو کم کنید حدود دوساعت پخت لازم داره دوست دارید چند دونه هل بریزید یا آخر سر کمی گلاب یا وانیل من هیچ کدوم نزدم طعم خودشو دوست دارم
عزیزان مواظب باشید این مربا زیاد غلیظ نشه چون زود شکرک میزنه اطراف دونه های مربا باید ترد وسطش پر از شهد باشه وقتی به دونه ها نگاه میکنی باید یکرنگ باشن داخلش شیشه ای باشه وگرنه هنوز پخت لازم داره شعله متوسط رو به کم باشه تا شربت زود قوام نیابه
مربای کدو حلوای باید کاملا بپزه که بوی خامیش از بین بره اواخر پخت یکی دو قاشق آب لیمو بزنید وگاز رو خاموش کنید درشو بزارید تا شهد به خورد مربا بره بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه
کدوها رو میتونید قالب هم بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب پلو غذای کرمانشاهی خوشمزه و لذیذ 😋
عزیزان درسته اسمش سیب پلو هست ولی از سیب استفاده نمیشه از سیب زمینی استفاده میشه
این غذا هم با گوشت قرمز( بخصوص گردن) هم با گوشت مرغ سرو میشه من از مرغ استفاده کردم
برنج سه پیمانه
شوید چند قاشق
سیب زمیتی دو عدد متوسط
نمک ،کمی ادویه پلویی کمی دارچین (دارچین اختیاریه )
روغن کرمانشاهی به میزان لازم نداشتید از مخلوط کره وروغن استفاده کنید یا فقط از روغن استفاده کنید
سیبزمینی رو پوست کنده نگینی خرد کنید
اب رو بزارید به جوش بیاد
برنج خیس شده رو اضافه ونمک بزنید
از پخت برنج دو الی سه دقیقه که گذشت سیب زمینی رو اضافه کنید بزارید چهار تا پنج دقیقه سیب زمینی و برنج با هم بپزن (وقتی برنج از کناره ها بالا اومد موقع آبکش کردن برنجه)
برنج رو آبکش کنید
ته دیگ مورد نظر بزارید
یک لایه برنج یک لایه شوید خشک کمی ادویه پلوی در صورت دلخواه دارجین
این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید تا رو شعله با حرارت کم تا بخار کنه
روغن رو گرم کنید وروش بریزد دوست داشتید کمی زعفران هم بزنید والی من چون مرغ رو زعفرانی درست کردم زعفران نزدم
پلو بعد از چهل الی ۴۵ دقیقه اماده سرو هست
نوش جان
میتوتید از مخلوط شوید تازه وشوید خشک استفاده کنید
میتوتید سیب زمینی رو سرخ کنید لابلای برنج بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پودینگ_توت_فرنگی
#دسر_میوه_ای
این هم یه پودینگ ساده و خوشمزه .
برای ۳ تا طرف ابن اندازه
توت فرنگی ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) (میزان شکر به دلخواه و براساس ذایقه و شیرینی و ترشی میوه تون داره )
شیر ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۳۰ گرم (حدودا ۳ ق غ)
وانیل نوک قاشق
پودر ژله ۱ بسته
اندازه توت فرنگی ها ۳۰۰ گرم بود برای من . دیگه به لیوانی همین طور داخل لیوان ریختم به نطرم دو لیوان شد این رو نمیشه دقیق گفت چون توت فرنگی درسته داخل لیوان خیلی حجم لیوان ممکنه فضای خالی باشه ولی خوب باز من اون اندازه رو هم نوشتم براتون .
توت فرنگی ها رو داخل میکسر ریختم . شیر و شکر و نشاسته رو هم اضافه کردم و ترکیب کردم .
این مواد رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم روی حرارت کم تا به غلظت فرنی برسه . بعد کمی وانیل ریختم و از حرارت برداشتم . کمی که از دما افتاد داخل ظرفهام ریختم و گذاشتم یخچال .
یه بسته پودر ژله توت فرنگی رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . گذاشتم خنک بشه و بعد روی پودینگ ریختم و گذاشتم یخچال .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_کشک
مواد لازم:
سبزی_آش : ۵۰۰ گرم
نخود : ۱ پیمانه
لوبیا : ۱ پیمانه
برنج : ۱ پیمانه (نیم دانه یا شکسته)
عدس : ۱/۲ پیمانه
بلغورگندم : ۱/۳ پیمانه
بلغورجو : ۱/۳ پیمانه
سیب_زمینی : ۲ عدد متوسط
پیاز : ۲ عدد متوسط
سیر : ۲ گوله
کشک : ۱ کیلوگرم
ادویه : ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه : ۲ قاشق مرباخوری
فلفل : ۱ قاشق مرباخوری
نعناع : ۳ قاشق مرباخوری
نمک : به مقدار لازم
مواد سبزی آش: گشنیز جعفری تره سیرسبز و اسفناج
طرز تهیه:
نخود، لوبیا، بلغورجو و بلغور گندم را از روز قبل داخل آب قرار می دهیم.
مواد بالا را داخل قابلمه همراه سه لیوان آب به مدت ۳-۲ ساعت با هم می پزیم موقع جوش آمدن شعله را کم کنید و درب قابلمه را کامل قرار ندهید بلغور قابلیت سر رفتن دارد!!
در داخل قابلمه بزرگتر و اصلی سبزی آش را به همراه سیب زمینی نگینی خرد شده و عدس و برنج شسته شده با دو لیوان آب می پزیم صبر می کنیم تا سیب زمینی و عدس کامل بپزد حال کشک را که با دو لیوان آب رقیق شده همراه با مخلوط نخود، لوبیا و بلغورهای پخته شده اضافه می کنیم و یک ساعت دیگر برای پخت کامل آش صبر می کنیم.
پیاز ریز شده را داخل روغن تفت داده بعد از کمی سبک شدن سیر را اضافه می کنیم بعد طلایی شدن سیر، پیاز، ادویه، زردچوبه و نعناع را اضافه می کنیم و برای ۲۰-۱۰ ثانیه هم می زنیم و به آش اضافه می کنیم
نکات:
مقدار نمک بستگی به شوری کشک داره اگه کشک شما شور هست نمک اضافه نکنید.
موقع پخت لوبیا، نخود و بلغور ها مواظب سر رفتن مواد باشید و اینکه حتما قبل اضافه کردن به آش نخود و لوبیا پخته باشد.
قبل اضافه کردن کشک سیب زمینی و عدس پخته باشه وگرنه با اضافه کردن کشک نمی پزه
در استفاده از پیاز و سیر خساست به خرج ندید هر چه بیشتر آش شما خوشمزه تر !!
و در آخر اینکه این مقدار مواد برای ده نفر کافیه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_شیر_برنج
🔷مواد لازم:
🔹آب: دو پیمانه
🔹شیر: دو لیتر
🔹برنج: یک و یک دوم پیمانه
🔹چوب دارچین: یک عدد
🔹نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
🔹پوست پرتقال (خرد شده): یک عدد 🔹پوست رنده شده لیمو ترش: یک قاشق سوپخوری
🔹پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق سوپخوری
🔹شکر: یک پیمانه
🔹وانیل: دو قاشق چایخوری
🔹پودر ژلاتین: چهارده گرم
♨️طرز تهیه:
شیر و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند. برنج، چوب دارچین، نمک، پوست پرتقال خرد شده، پوست رنده شده لیمو ترش و پوست رنده شده پرتقال و شکر را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
وانیل را اضافه کنید و اجازه دهید مواد روی حرارت بپزند تا برنج نرم شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پودر ژلاتین را در مقدار کمی آب حل کرده و به مواد اضافه و مخلوط کنید. مواد را در یک قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت یک ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد. سپس ژله را از قالب درآورید و با چوب دارچین و برشهای لیمو تزئین و سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک لوبیا و سبزیجات 🙋♀️🤪
من قارچ نداشتم ولی اگه داشتم حتما آخر کار اضافه میکردم ب غذا.
مواد اولیه:
لوبیای خشکم یک و نیم لیوان بود که دو روز خیسش کردم و دو تا پیاز، دو تا سیبزمینی و دوتا هویج و نصف لیوان نخودفرنگی، نصف لیوان ذرت و یکچهارم فلفل دلمه و دو قاشق رب و نمک و فلفل و زردچوبه بود.
درباره نونها هم که طعمدار کردنش با روغن زیتون و نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر هست. اول نونتون رو بچشید اگه نمک داشت، نمکش رو کم بریزید و فقط پنج تا ده دقیقه در حد برشته شدن بذاریدش تو فر.
راستی میدونستید، خوراک لوبیاهای رشت بهشدت معروفه و صبحونه با یه سیخ کباب چنجه تقدیمش میکنن به مشتری؟
من عاشق این ترکیبم هرچند که شمالیها اصلا با این سبک و سیاق درست نمیکنن و لوبیاها فقط پیاز و سیب زمینی و رب داره.
شما چجوری خوراک لوبیا درست میکنید و کنارش چی میخورید؟
من بهش آبلیمو و روغن زیتون میزنم و طعمش عالی میشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک 😍😋
✅مواد پنکیک باید قبل از پخت نیم ساعت توی محیط استراحت بکنه. یکبار این نکته رو رعایت کن ببین پنکیک هات چقدر عالی میشن.
اگه #پنکیک وانیلی میخواید درست کنید پودر کاکائو رو حذف و به جاش آرد جایگزین کنید.
آرد: ۱ پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری استاندارد
نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری استاندارد
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذا خوری استاندارد
تخم مرغ به دمای محیط رسیده: ۱ عدد
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر: ۳ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۲قاشق غذا خوری
به جای روغن میتونید از ۴۰گرم کره ذوب شده وبه دمای محیط رسیده، استفاده کنید.
شیر به دمای محیط رسیده ۱ پیمانه
✅دقت کنید که موقع ترکیب کردن مواد خشک و خیس خیلی زیاد ملات رو هم نزنید وگرنه بیکینگ پودر غیر فعال میشه و پنکیک پف نمیکنه.
⭕️بعد از اینکه مواد پنکیک آماده شد روی ظرف رو بپوشانید و ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت بدید وبعد بپزید.
❌حرارت گاز متوسط باشه ولی تابه به خوبی داغ شده باشه. از تابه خوب و نچسب استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ناگت_مرغ
کلیپ ناگت مرغ . لطفا با دقت مطالعه کنین 🙏
با یه غذای خوشمزه و خونگی نظرتون چیه . بسیار عالی. شما می تونین درست کنین و بزارین فریزر و هر وقت خواستین بیرون بیارین و فقط در روغن سرخ کنین..
🔷مواد لازم
🔹سینه مرغ ۴۰۰ گرم حدودا یک سینه مرغ متوسط
🔹پیاز ۱ عدد
🔹سیر ۲ تا ۳ حبه
🔹پنیر پیتزا رنده شده ۲۵ گرم حدودا نصف لیوان
🔹سس خردل ۱ ق غ (جاش سس مایونز هم می تونین استفاده کنین )
🔹پودر پفک نمکی نصف لیوان (همون پفک نمکی های خودمون که آسیاب بشه ، قابل حذفه فقط به خاطر رنگش و شباهتش به ناگت های بیرونی استفاده میشه )
🔹پودر سوخاری نصف لیوان
🔹نمک و زردچوبه به میزان لازم .
♨️طرز تهیه
سینه مرغ رو با چرخ گوشت چرخ کردم . می تونین چرخ هم نکنین کلا همه رو توی غذاساز بریزین .
پیاز رو رنده ریز کردم و کمی آبش رو گرفتم . سیر رو هم رنده کردم .
توی غذاساز سینه مرغ چرخ کرده و پیاز رنده شده و سیر رنده شده و پنیر پیتزا و سس خردل و نمک و زردچوبه رو ریختم و خوب میکس کردم . می تونین کمی ارد سوخاری هم خواستین داخل مواد بریزین دل به خواهی هست .
اگر غذاساز هم ندارین می تونین همه رو مخلوط کنین و چرخ کنین تا خوب میکس بشه .
پفک نمکی ها رو آسیاب کردم و با پودر سوخاری مخلوط کردم . اگه خودتون خونه سوخاری درست می کنین و نون بگت خشک رو پودر کردین داخلش ادویه جات دلخواه نمک و پودر سیر و فلفل و ... بریزین و اگر مثل ما اماده از بیرون گرفتین (من مارک تردک استفاده می کنم ) نیاز نیست خودشون ادویه دارن باز خواستین می تونین بریزین .
توی یه ظرف یه کم از پودر پفک نمکی و سوخاری ریختم و روش موادم رو پهن کردم و روی مواد از پودر پفک نمکی و سوخاری ریختم یه لایه باز کردم . حالا قالب زدم می تونین حتی از ته یه استکان یا لیوان استفاده کنین .
یه ساعت یخچال قرار دادم .
داخل یه ظرفی روغن ریختم نیاز نیست خیلی هم زیاد باشه حرارت هم کم باشه روغن هم داغ باشه ناگت ها رو داخلش انداختم و سرخ کردم حدودا ۵ تا ۷ دقیقه طول می کشه تا مغز پخت بشه . بعد توی یه آبکش یا پارچه پهن کنین روغنش بره و بعد داغ داغ سرو کنین .😋
با مواد بالا تقریبا ۱۵ عدد ناگت دارین چند نفرش بستگی به خودتون داره که هر نفر چند تا بخوره .
می تونین قالب بزنین و بزارین فریزر هر وقت که تایم کمی دارین بردارین از فریزر و سرخ کنین و نوش جان .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ناگت_مرغ
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
22.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_کوبیده😍😋
آموزش کامل و نکات مهم رو بخونید 👇
این مقدار برای ۷ سیخ کوبیده می باشد.
۲۵۰ گرم راسته گوساله، ۱۵۰ گرم قلوه گاه گوسفندی، جمعا نیم کیلو (حتما سه چرخه بشه)
پیاز ۳۰۰ گرم یا دو عدد متوسط
نمک دو ق چ
گوشت باید تازه باشه سعی کنید از گوشت فریز شده استفاده نکنید و حتما سه بار چرخ بشه.
پیازهارو رنده و آبشون رو در حد کنار انداختن بگیرید (لازم نیست سعی کنید تمام آب پیاز رو بگیرید)
پیاز و نمک رو با گوشت مخلوط کنید و ۵ دقیقه چنگ بزنید و سپس ۱۰ دقیقه دیگه ورز بدید (هرچقدر گوشت بیشتر ورز بخوره خوشمزه تر میشه و احتمال افتادن از سیخ هم کمتر میشه)؛
۹۰ گرم از گوشت رو بردارید و سیخ بگیرید حتما باید روی سیخ شیار ایجاد کنید که باعث نی افتادن کبابها روی منقل میشه، اگر تبحر لازم رو ندارید میتونید سیخ گیر کوبیده تهیه کنید و با اون کادتون رو راه بندازید، سیخ هارو به محض گذاشتن روی منقل هر ۱۰ ثانیه یکبار تا انتها بچروخونید که کباب هاتون نریزه، نوش جان.
💫🏡
༺༻༺༻༺#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته مرغ 😍😋
مواد لازم:
2 عدد پیاز ریز خرد شده🧅
1 فلفل دلمه ای ریز خرد شده🫑
گشنیز تازه ریز خرد شده🍀
1 قاشق مرباخوری حریره سیر یا سیر رنده شده🧄
1 قاشق غذاخوری رب فلفل یا رب گوجه فرنگی🥫
2 قاشق غذاخوری آب لیمو🍋
نمک و فلفل سیاه🌶🧂
پودر زنجبیل(اختیاری)🫚
فلفل قرمز🌶
گشنیز یا جعفری خشک☘️
2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری🍘
2 کیلوگرم سینه مرغ چرخ کرده🍗
1 عدد تخم مرغ🥚
طرز تهیه:
مطابق ویدیو همه مواد را در یک کاسه خوب مخلوط کنید و حداقل 2 ساعت استراحت دهید تا مواد باهم ترکیب شوند،سپس به کوفته ها شکل دهید و به مدت 10 تا 12 دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید و کنار بگذارید و در صورت تمایل میتونید پس از سرخ شدن کوفته ها زغال داغ را به روغن اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه روی کوفته ها را با فویل بپوشانید تا کوفته ها طعم دودی بگیرید و با سس ماست سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_سیب_زمینی😍😋
400 گرم گوشت چرخکرده
4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر
1 تخم مرغ کوچک
4-5 شاخه جعفری ، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
1/2قاشق چایخوری زیره
1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
10-12 سیب زمینی ریز
1 قاشق غذاخوری روغن
1/2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2قاشق غذاخوری رب فلفل
1/2 قاشق چایخوری آویشن
1.5 لیوان آب
نمک،فلفل
مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. با دست نم دار به اندازه گردو برداشته ،فرم دهید و در سینی فر بچینید سپس سیب زمینی های کوچک را از وسط نصف کنید و بین کوفته ها قرار دهید،برای آماده کردن سس، کره و روغن را در قابلمه کوچکی گرم کنید،رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم تفت دهید آب و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از روی حرارت بردارید و روی کوفته و سیب زمینی بریزیدسینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه برای حدود 40 دقیقه گذاشته تا سیب زمینی ها نرم شوند،سپس 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود و گرم سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه کباب 😍😋
آسون ترین و خوشمزه ترین جوجه کباب که تو تابه درست میشه😍
واقعا درست کردنش آسونه یه بارم امتحانش کنی دیگه عاشقش میشی و همیشه درستش میکنی😋
سینه ی مرغ یک عدد
زعفران دم کرده سه ق غ
ماست سه ق غ
پیاز یک عدد
کره یک ق غ
نمک و فلفل
طرز تهیه: درست کردنش خیلی راحته فقط کافیه سینه مرغو مربعی برش بزنی و پیاز و ماست و زعفرون و ادویه رو بهش اضافه کنی و بذاری دوسه ساعت داخل یخچال استراحت کنه
تو این فاصله کته رو هم درست کنید برنج و اب ونمک و روغن وترکیب کنید بذارید رو حرارت کم به مدت چهل دقیقه تا یک ساعت تا حاضر بشه
حالا جوجه ها رو به سیخ چوبی بکشید توی تابه یا صفحه گریل داغ بچینید و دو طرفش ترکیب کره و زعفرون و بزنید بذارید با حرارت کم کامل مغزپخت بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همبرگر رستورانی 🍔
موادلازم:بگوشت برگر:٥٠٠ گرم(٣٠٠ گرم راسته گوساله+٢٠٠ گرم قلوه گاه گوسفندي )،پياز :٢عدد متوسط ،اب پياز:٥غ ق ،سس خردل:١ق غ ،سس كچاب:١الي٢ ق غ،خامه صبحانه:١ق غ سر پر،گردوي ريز خردشده:١٠ عدد،قارچ:٢٥٠ گرم،پنيرپيتزا: به مقدار لازم
ادويه ها:نمك:١ق چ، فلفل سياه،پاپريكا،پودرسير،پودرپياز،اورگانو،پول بيبر،جوز هندي:از همشون نصف قاشق چايخوري
براي سس مك دونالدي :مايونزو خردل و كچاب : از هركدوم ١ ق غ ،روغن زيتون بدون بو:١ق غ ،نمك و فلفل و اورگانو نصف قاشق چايخوري
خيارشور نگيني خردشده:٣عدد
.🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرم_کارامل بیسکویتی
✅مواد لازم:
شکر نصف پیمانه (یا لیوان دسته دار فرانسوی) میتونید یکم کمترش کنید
آب یک چهارم پیمانه
شیر یک لیوان
#بیسکویت پتی بور ساده یک بسته
تخم مرغ یک عدد
وانیل نوک ق چایخوری
شکر برای مواد بیسکویتی ۲ ق (دلخواه)
طرز تهیه ه داخل ویدیو هست.
شکر خیلی سریع میسوزه پس حواستون باشه که نسوزه و سریع از روی حرارت بردارید ۳۰ تا ۴۰ دقیقه میکشه تا بپزه..تست کنید،ببینید پخته یا نه.
آی قابلمه جوش بیاد بعد قالبو بذارید.
روی قالب یا در بذارید یا فویل بذارید.
بعد از پخت داخل یخچال بذارید تا خنک بشه. بعد برگردونید.
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشک بادمجون متفاوت مطمعنم اگه با این روش درست کنید از خوردنش سیر نمیشید 👌😋
مواد لازم :بادمجون ۴ عدد،پیاز یک عدد،سیر سه حبه،گوجه ۴ عدد،زردچوبه و نمک به مقدارلازم،روغن به مقدار لازم،نعناع خشک دو قاشق غذاخوری،کشک رقیق شده نصف لیوان
یه نکته ی مهم:بادمجونو بعد از اینکه پوست گرفتید نمک بزنید و بزارید چند ساعت بمونه بعد با دستمال خشک کنید اصلا نشورید بعد تو روغن فراون با حرارت بالا سرخ کنید دیگه اصلا روغن جذب نمیکنه
میتونید گوجه رو از اول پوست بگیرید و تفت بدید
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛