11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مزه دار کردن ماهی
ب این روش میتونید یک ماهی فوق العاده خوشمزه و بدون بو رو درست کنید و از طعمش لذت ببرید
مواد لازم👇
آب لیمو ترش و یا نارنج (یک عدد نارنج کامل)
سرکه یک الی دو قاشق غذاخوری
سیر ۶ حبه
روغن زیتون خوراکی ۳ قاشق غذاخوری
چاشنی آلسپایس ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه ب میزان لازم
تخم گشنیر یک قاشق چایخوری
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
نعنا خشک سابیده شده یک قاشق غذاخوری
ماهی( من از شوریده استفاده کردم)
کره برای سرخ کردن ب میزان لازم
تمام مواد رو با هم ترکیب میکنیم و ماهیامون رو ب مدت نیم ساعت توش قرار میدیم. این چاشنی خیلی عالیه قدرت نرم کردن گوشت و ماهیشم بالاس یعنی با نیم ساعت زود مزه دار شده و ماهی نرم میشه. کره رو در تابه اب میکنیم حواستون باشه نسوزه و ماهی رو سرخ میکنیم.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا خودت از اون نگاه ها که
حواسمون نیست؛ به زندگیمون بنداز!
" شب بخیر "
18.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقط یه بار با این دستور اکبر جوجه درست کن 😍ببین دیگه دلت میاد بیرون لب به اکبر جوجه بزنی اصلا زمین تا اسمون فرق دارن ،رنگ و رخش معلومه دیگه😎
۷_______________________________
مرغ ۱تا۱/۲۰۰گرمی ۱عدد
زعفران دم شده:هر چی بیشتر بهتر😅😍
پیاز ۲عدد
نمک ،فلفل سیاه،ادویه تندوری ،یه کم پودر خردل
به مقدار لازم (ادویه جات کلا دلخواه)
ابلیمو۳ق.غ
روغن۳.ق.غ(برای مزه دار کردن)
_________
روغن برای سرخ کردن فراوان😉
کره یا روغن محلی۵۰گرم
اب و زعفران ۱لیوان
____________________
نکته،اصلا کره یا روغن محلی رو حذف نکنید چون باعثخشکی بیش از حد مرغ میشه
نکته:وقتی که اب و زعفران واضافه میکنید درب قابلمه رومیتونید دم کنی بزارید (توی فیلم نیست)ودوتا۲۰دقیقه زمان بدید که دوطرف کامل هم مغز پخت بشه هم برشته
نکته :برای مزه دار شدن حتما به همین ترتیب داخل فیلم مواد و اضافه کنید چون مثلا اگه پیاز و زودتر از زعفران بزنید زعفران به خورد پیاز میره ،یا نمک و ابلیمو رواگه زودتر از روغن و زعفران بزنید مرغ خشک میشه(حتی توی اماده کردن مرغ برای کباب)
🍕🌭
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_گوشت
.
در کاسه ای 2و1/2پیمانه آرد را به همراه 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط و سه بار الک کنید
4 عدد تخم مرغ را در ظرف بشکنید و با دور کند همزن کمی بزنید تا از لختگی در بیاد.
سپس 1 لیوان روغن مایع اضافه و با دور تند حدود یک دقیقه بزنید.
بعد 1 لیوان ماست ترجیحا سفت اضافه کنید و دوباره 1 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا مایه یکدست شود.
سپس مخلوط آرد را در سه مرحله اضافه و با لیسک مخلوط کنید.
کف ظرف مخصوص فر را چرب کنید و نیمی از مایه کیک را کف ظرف پهن کرده و مایه گوشتی را روی آن پخش کنید و بعد دوباره باقی مانده مایه کیک را روی مایه گوشتی ریخته و صاف کنید.
و بعد به دلخواه روی آن را تزیین کنید(من با کچاپ روی کیک گوشت را تزیین کردم)
ظرف را برای مدت 1 ساعت در فر قرار دهید یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از داخل کیک در بیاید.
.
این مقدار مناسب قالب مستطیل 20*30سانت یا گرد با قطر 24 یا 25 سانت هست.
همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند.
میتونید مقداری پنیر پیتزا روی مایه گوشتی بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترافل_بادام
.
مواد لازم :
بيسكوييت پتي بور ٢٠٠ گرم
شكلات تخته اي تلخ يا ساده ٢٠٠ گرم
خامه صبحانه ١٠٠ گرم
بادام درختي(يا هر نوع مغز آجيلي كه خودتون دوس دارين)به مقدار لازم
پودر پسته و نارگيل براي تزيين
طرز تهيه :
اول از همه بيسكوييت هارو داخل ميكسر پودر ميكنيم،ببينيد بچه ها اونايي كه دستگاه ميكسر ندارم ميتونن بيسكوييت هارو داخل پلاستيك فريزر يا پلاستيك زيپي بريزن،بعد با وردنه يا گوشت كوب حسابي پودرش كنن.
بعد شكلات رو به روش بن ماري(داخل فيلم واضح هست)،ذوب ميكنيم،خامه رو بهش اضافه و خوب هم ميزنيم،هم كه خورد،بيسكوييت رو بهش اضافه و مخلوط ميكنيم،مخلوط كه شد با اسكوپ ساز بستني يا قاشق يا دست به اندازه يدونه گردو مواد رو برميداريم پهنش ميكنيم و يدونه بادم وسطش ميزاريم و گردش ميكنيم،ميزاريم داخل كاغذ ترافل و روش پودر پسته و پودر نارگيل ميريزيم. بعد حتما يك ساعت داخل يخچال ميزاريم.
نكته : بچه ها توي مقدار شكلات و بيسكوييت و خامه خيلي دقت كنين ، چون هركدوم اگه ميزون نباشه خوب نميشه،مخصوصا خامه.
اين مقدار از مواد ١٤ تا ترافل به اندازه يك گردو ميشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماهی_تنوری
ماهی ۱ عدد
سیب زمینی (ورقه شده) ۲ عدد
آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه(لیوان)
زعفران آب کرده (غلیظ) ۱ قاشق چای خوری
سیر (پوره شده) ۲ حبه
سبزیجات (برای تزیین و اختیاری) به مقدار لازم
رب انار به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه
لیموترش ورقه ای ۱ عدد
#ماهی
طرز تهیه
1. در ظرفی مناسبی نمك ، فلفل ، پوره سیر ، زردچوبه ، آبلیمو ، نصف روغن زیتون و زعفران را مخلوط كرده و داخل شكم و سطح روی ماهی را با آن مزه دار كنید
2. سپس ماهی را برای یك ساعت در یخچال قرار دهید. سینی فر را با فویل بپوشانید روی فویل را چرب نموده و ورقههای سیبزمینی را روی فویل قرار دهید و سطح روی سیبزمینی را چرب كنید سپس ماهی را روی سیبزمینی چرب شده قرار دهید تا با این روش از چسبیدن ماهی جلوگیری كنید.
3. سطح روی ماهی را با بقیه روغن زیتون چرب نمایید و قبل از قرار دادن ماهی در فر چند عدد لیمو ترش تازه را ورقه كرده و آن را داخل شكم ماهی بگذارید. سینی ماهی را روی پنجره وسط فر قرار دهید و برای 45 دقیقه تا یك ساعت در دمای ۱۸۰ درجه بپزید بعد از طبخ ماهی را از فر خارج نموده و به ظرف سرو منتقل كنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای خوشمزه درست کنیم ؟؟😍
داخل تابه ،کره و روغن رو آب کنید
۳ حبه سیر ساطوری شده
پاستای طرح دار از قبل آبکش شده
۱ ق غ جعفری خرد شده
نمک
فلفل سیاه
آویشن
۱ لیوان خامه رقیق شده
(مخلوط نصف بسته خامه صبحانه با نصف لیوان شیر)
اضافه و مخلوط کنید
روی نون آمادهی پیتزا بریزید و روش پنیر پیتزا بریزید
و بزارید تو فر با حرارت ۱۸۰ درجه تا زمانی که پنیر ذوب و طلایی بشه
برش بزنید
آماده سرو کردنه
اگردوست داشتین میتونید قارچ و مرغ هم استفاده کنید
نوش جان😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستای وایرال ترکی😍😋
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مواد لازم:
پاستای شکل دار🍝 ۱ بسته با آب و نمک بپزین و آبکش کنین
پیاز 🧅۱ عدد نگینی خورد شده
گوشت چرخ کرده 🥩۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی 🥫۱ ق غ خ
نمک🧂، فلفل سیاه🌶، زردچوبه🟡، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄
کره🧈 ۲ ق غ خ
نعنا خشک🍃 ۱ ق غ خ، پاپریکا و یا پول بیبر 🌶به مقدار لازم
مواد لازم برای سس:
۳ ق غ خ ماست🍶
۱ ق چ خ سماق، نمک🧂، فلفل سیاه🌶
۳ حبه سیر رنده شده🧄
آب نصف ۱ عدد لیمو ترش تازه🍋
جعفری تاره خورد شده و گوجه خورد شده برای روی پاستا☘️🍅
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳بهترین و مقویترین آش زمستونی، آش گندمه
مواد لازم براى10 نفر؛
بلغور گندم ۱ ليوان
نخود ۱ليوان
لوبيا چيتى ۱ليوان
لوبيا قرمز ۱ ليوان
عدس ۱ ليوان
برنج نصف استكان
ﮔوشت ﮔوسفندی ۳۰۰ گرم
پياز داغ هر چى بيشتر بهتر
نمك و فلفل به ميزان دلخواه
من حبوبات و از شب قبل خیس کردم و چند بار آبش و عوض کردم.
ﺑلغور رو٣ساعت خيس كنيد.
ميتونيد گوشتو حذف كنيد و به جاش عصاره قلم استفاده كنيد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
90.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داخل این پست ۳تا آیتم رو آموزش میبینین 😍😋☺️👇🏻
۱. کیک پیتزا
۲. خمیر ترد پیتزا
۳. سس پیتزا
اگه میخواین خمیرتون خیلی ترد بشه حتما باید از مالشعیر استفاده کنین😁
وقتی خمیر استراحت کرد، پهن میکنین و داخل قالب گردی قرار میدین. دقت کنین که خمیر نازک نشه. قالب رو ۷دقیقه تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدین تا نیم پز بشه و بعد اونو از فر درمیارین و مواد رو طبق فیلم داخلش میریزین
حتما قبل از گذاشتن خمیر تو قالب از روغن جدا کننده استفاده کنین (ترکیب روغن+آرد)
اگه خواستین سس یکدست بشه میتونین بعد ازپخت با گوشتکوب برقی پوره کنین
#خمیر_پیتزا👇🏻💁🏻♀️
آرد سفید ۳ پیمانه، پودر خمیر مایه فوری ۳ ق چ، نمک ۱ ق چ، شکر ۱ ق غ، آب گرم نصف لیوان، فلفل سفید ۱ ق چ (عطر خوبی میده) ، مالشعیر ۱ لیوان
#سس_پیتزا 👇🏻💁🏻♀️
پیاز ۱ عدد، سیر ۲حبه، رب ۱ ق غ، گوجه ۳ عدد، ریحون چند برگ، نمک و فلفل سیاه
مواد #کیک_پیتزا 👇🏻💁🏻♀️
قارچ سرخ شده، فلفل دلمه ای، پنیر پیتزا، مرغ ابپز شده، گوشت چرخکرده یا چنجه، ژامبون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقط یه بار با این دستور اکبر جوجه درست کن 😍ببین دیگه دلت میاد بیرون لب به اکبر جوجه بزنی اصلا زمین تا اسمون فرق دارن ،رنگ و رخش معلومه دیگه😎
___
مرغ ۱تا۱/۲۰۰گرمی ۱عدد
زعفران دم شده:هر چی بیشتر بهتر😅😍
پیاز ۲عدد
نمک ،فلفل سیاه،ادویه تندوری ،یه کم پودر خردل
به مقدار لازم (ادویه جات کلا دلخواه)
ابلیمو۳ق.غ
روغن۳.ق.غ(برای مزه دار کردن)
_
روغن برای سرخ کردن فراوان😉
کره یا روغن محلی۵۰گرم
اب و زعفران ۱لیوان
____
نکته،اصلا کره یا روغن محلی رو حذف نکنید چون باعثخشکی بیش از حد مرغ میشه
نکته:وقتی که اب و زعفران واضافه میکنید درب قابلمه رومیتونید دم کنی بزارید (توی فیلم نیست)ودوتا۲۰دقیقه زمان بدید که دوطرف کامل هم مغز پخت بشه هم برشته
نکته :برای مزه دار شدن حتما به همین ترتیب داخل فیلم مواد و اضافه کنید چون مثلا اگه پیاز و زودتر از زعفران بزنید زعفران به خورد پیاز میره ،یا نمک و ابلیمو رواگه زودتر از روغن و زعفران بزنید مرغ خشک میشه(حتی توی اماده کردن مرغ برای کباب)
___
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛