آشپزی خاص
🍧 آموزش تخصصی انواع #ژله 🍧 #ژله_رولی #ژله_تزریقی #کیک_ژله #ژله_سورپرایز #ژله_شکم_پر #ژله_ویترینی
به روز ترین دسر ها و ژله ها را آموزش می ده عالیه 👌👌
آشپزی خاص
🔷 #سالاد_ماکارونی
مواد لازم:
ماکارونی فرمی ۲ پیمانه
خیارشور ۱۵۰ گرم
کالباس با برش درشت ۴ برگ
گوجه فرنگی ۳ عدد
نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه
ذرت ۱/۲ پیمانه
پیازچه و فلفل دلمه خرد شده با هم ۲ قاشق غذا خوری
سس مایونز ۳/۴ پیمانه
ماست ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو اختیاری
طرز تهیه:
مواد رو نگینی خرد میکنیم
ماکارونی رو ده دقیقه میجوشونیم و آبکش میکنیم بعد از اینکه سرد شد تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و داخل ظرف سرو میکشیم و داخل یخچال قرار میدیم تا سس به خورد مواد بره 😘😘
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_انار
طرز تهیه :
ابتدا سینه ی مرغ را پخته و ریش ریش میکنیم، دو تا انار بزرگ ملس را دون کرده به همراه کلم برگ ریز شده در ظرف میریزیم، مغز گردوی نگینی شده را نیز اضافه می کنیم، سپس سس مایونز، ماست، آبلیمو و نمک و فلفل را به مواد اضافه می کنیم و همه ی مواد را خوب هم میزنیم تا آغشته به سس شوند، سپس چند ساعت در یخچال قرار داده تا سالاد ما جا بیفتد و آماده ی میل کردن شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_حلوا_شیره_انگور
موادلازم📝
شیره انگور : یک و نیم پیمانه
کره و یا روغن : 3/4 پیمانه
آرد : دو پیمانه
زعفران دمکرده : یک قاشق غذاخوری
گلاب : نصف پیمانه
پودر هل : به مقدار لازم
✍️طرزتهیه:
برای درست کرد این نوع حلوا، ابتدا آرد را الک کنید سپس آرد الک شده را درون تابه ای مناسب بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود و رنگ آن مقداری تغییر کند.بعد از اینکه رنگ آرد کمی تغییر کرد دوباره آن را الک کنید و بعد از الک کردن؛ آرد را دوباره درون تابه بریزید.در مرحله بعدی طرز تهیه حلوای شیره انگور روغن و یا کره ذوب شده را به آرد بیفزایید و مخلوط آرد و کره را به خوبی هم بزنید تا کره و یا روغن به خورد آرد بروند.سپس شیره انگور را به صورت آرام آرام به مخلوط آرد اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا نسوزند در این مرحله از طرز تهیه حلوا با شیره انگور مخلوط آرد و شیره انگور شروع به جمع شدن می کند.زعفران دمکرده و پودر هل و گلاب را به حلوا اضافه کنید و مواد حلوا را هم بزنید و بعد از اینکه حلوا به طور کامل آماده شد شعله گاز را خاموش کنید و تابه را از روی حرارت گاز بردارید و دوباره مواد حلوا را هم بزنید.حلوای آماده شده را درون ظرف مناسبی بریزید و یا کمک روش های تزیین حلوا مجلسی این حلوای خوش طعم و خوشمزه را به زیبایی تزیین کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_شیرینی_ترد_آجیلی
موادلازم📝
كره نرم 250 گرم
شكر ریز 110 گرم
آرد گندم 300 گرم
آرد برنج 100 گرم
مواد لازم رویه:
آرد 50 گرم
كره خردكرده 25 گرم
شكر ریز 2 قاشق سوپخوری
پسته بینمك و خردكرده 30 گرم
خلال بادام 35 گرم
✍طرزتهیه:
فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شوند. سپس آردهای الك كرده را اضافه و مخلوط كنید تا خمیر شود.
حالا خمیر را در كیسه نایلونی به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید. آنگاه خمیر را به ضخامت ۳ میلیلیتر، روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز نمائید و با برشگر مستطیل به ابعاد ۳× ۶ سانتیمتر قالب بزنید، روی هر یك از شیرینیها را، با مواد رویه بپوشانید و در سینی فر، با فاصله قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
روش تهیه مواد رویه:
در ظرف مناسبی، آرد و كره را با نوك انگشتان، به صورت خردهنان درآورید. سپس شكر، پسته و بادام را بیفزائید و مخلوط سازید🌀
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_خورش_لوبیا_سبز
مواد لازم 📝
گوشت خورشتی ٤٠٠ گرم
پیاز ١ عدد
لوبیا سبز ٦٠٠ گرم
سیب زمینی ٢ عدد
هویج ١ عدد
پودر لیمو عمانی ١/٢ قاشق چایی خوری
رب گوجه فرنگی ٢ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و زرچوبه به میزان لازم
✍️طرز تهیه :
ابتدا پیاز را رنده کنید و در قابلمه مناسبی بریزید و سرخ کنید . بعد که رنگش طلایی شد زردچوبه و گوشتهای تیکه ای را اضافه کنید و تفت دهید در این مرحله فلفل سیاه را هم اضافه کنید به میزان مناسب آب بریزید زمان دهید تا گوشتها پخته شوند . سپس رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید ( اینجوری رنگ رب گوجه تو خورشت خوش رنگتر میشه ) و به همراه نمک و پودر لیمو عمانی به خورش اضافه کنید و در پی آن لوبیا سبز و سیب زمینی و هویج مکعبی خورد شده را هم بریزید و زمان دهید تا سبزیجات بپزند و خورشت جا بیفتد .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_هویج_پلو
موادلازم📝
هویج متوسط ۳عدد و رنده شده
سینه مرغ خرد شده مکعبی یا انگشتی(منظور باریک برش خورده باشه)
زرشک_پیاز
خلال پسته
نمک و فلفل و زعفران و زردچوبه
✍طرزتهيه:
پیاز را نگینی خرد کرده و داخل تابه کمی روغن ریخته و سرخ میکنیم،مرغ ها رو اضافه میکنیم و زردچوبه و فلفل میزنیم و در تابه رو میزاریم تا هم پخته و سرخ بشه. حالا مرغ ها از داخل تابه به ظرف دیگه منتقل میدیم و دوباره داخل تابه کمی روغن میریزیم و هویج ها رو تفت میدیم و کمی زعفران هم میزنیم.حالا زرشک رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم، مرغ ها رو به تابه انتقال داده و با هویج مخلوط کرده خلال پسته هم اضافه میکنیم.
برای ته چین هم،یک عدد تخم مرغ و یک عدد زرده رو باچنگال میزنیم تا از لختگی دربیاد،پنج الی شش قاشق ماست اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زعفران زیاد و غلیظ و کمی گلاب و کمی روغن اضافه و مخلوط میکنیم.برنج رو که آبکش کردیم،دو کفگیر برنج به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم و آروم مخلوط میکنیم و داخل قابلمه روغن میریزیم و برنج زعفرونی رو داخلش ریخته و مابقی برنج رو روی برنج زعفرونی ریخته و با پشت قاشق فشار میدیم تا کاملا بچسبه،دم کنی میزاریم و دم میکنیم،نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛