#شیرینی 👉
#کوکی_پودینگ
کوکی پودینگی
با بافتی نرم که تو دهن آب میشه😊👌
تعداد کوکی: حدود 18 عدد
موادلازم
125 گرم کره
2 ق غ پودرشکر
وانیل 1 ق چ
1 بسته پودرپودینگ وانیلی
1 عدد زرده تخم مرغ
آرد 1 پیمانه
شکلات چیپسی نسوز برای تزیین مقداری
50 گرم شکلات تلخ با کیفیت ( من از 70 درصد لینت استفاده کردم) که میتونید در صورت استفاده از پودینگ شکلاتی، به جای 80 گرم از 40 گرم شکلات، استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام
به امروزخوش آمدی
همه چیزتازه است
هواتازه
نفس تازه
عشق تازه
سلام زندگی
سلام طراوت عشق
سلام خدا
بگشاپنجره ی زندگی را
روبه سوی شروعی دوباره
صبحتون سرشار ازانرژی ومهربونی 🌺🍃
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ دادلی 😋
✍ مواد لازم:
کره100گرم
ارد300گرم
پودر قند90گـرم
زرده تخم مرغ یک عدد
روغن جامداصیل 80گرم
وانیل مقداری
🍜 طرز تهیه:
روغن صاف وپودر قند وکره نرم شده راباهم زن میزنیم تاپوک شود بعد زردهووانیل رااضافه کرده ودراخراردرااضافه کردهدرحدمخلوط،شدن.از،خمیربه اندازه گردوبرداشته گرد کرده د سینی چرب و ارد پاشی شده گذاشته و باته خودکار یا هر وسیله ای که دردسترس دارید یک حفره وسط خمیر ایجاد کنید.در فر از قبل گرم شده بادمای 160به مدت20 دقیقه.تا جاییکه زیر شیـرینی کمی رنگ بگیرد.زیاد نه.بعد از فر در اورده بعدخنک شدن از سینی خارج کرده و درون حفره را بریلو میریزیم و با شکلات بن ماری شده تزیین میکنیم من برای تزیینش از7 شکلات آب شده تلخ وشیری خلال پسته،شکلات سفیدوبرای وسط شیرینی ها از مربای توتفرنگی که داخل میکسر ریختم استفاده کردم وبا قیف وسط شیرینیها زدم.
#دادلی #شیرینی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
برای اون دسته از دوستانی که فر ندارن میتونن از کیک آماده استفاده کنن قنادیها کیک ساده وتخته ای دارن.
.
اندازه لیوان 200 میلی لیتر
#ترافل_شکلاتی
مواد لازم کیک:
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن مایع
1 پاکت وانیل 5 گرم( یا 1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی )
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
3 لیوان آرد
1 پاکت10گرمی بیکینگ پودر (یا 1قاشق مرباخوری) + 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا سبک وکرم رنگ شود.
به نوبت روغن مایع و شیر را اضافه ودرحد مخلوط شدن هم بزنید.
مواد خشک (آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر و وانیل) را که ازقبل 3 بار الک کرده اید راکم کم به مایه اضافه کنیدومخلوط کنید . مایه را داخل قالب ریخته وبزازید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا پخته شود(حدود40تا50 دقیقه) با خلال چک کنید .
مواد لازم برای گاناش:
1 پاکت خامه صبحانه 200گرم (پاکت صورتی)
2 بسته 80 گرمی شکلات تلخ یا شیری
مغز دلخواه (فندق یا.. به میزان لازم)
برای روکش ترافل:
3 بسته 80 گرمی شکلات تلخ
شکلات سفید بن ماری شده(آب شده) برای تزیین
طرز تهیه گاناش:
داخل قابلمه خامه را ریخته وبزارید رو حرارت تا داغ شود(نباید بجوشه)، 2 بسته شکلات را اضافه واز رو حرارت بردارید وهم بزنید تا شکلات در خامه آب وحل شود.
کیک آماده شده را در ظرفی بریزید وخوب خرد کنید(میتونید از غذا ساز هم استفاده کنید)، گاناش را کم کم اضافه کنید و با مغز دلخواه وخوب مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند. روی ظرف را با سلفون بکشید وبزارید 1 ساعت در یخچال، وبعداز مواد به اندازه یک گردو برداشته و گرد کنید وباز بزارید نیم ساعتی در یخچال بمونه وبعد ترافل هارو در شکلات آب شده بزنید وبزارید روی کاغذ روغنی تا خشک وسفت شده ودرآخر با شکلات سفید ذوب شده تزئین کنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_صبحانه_فوق_العاده
مواد لازم :
شیر : 1 لیوان
کره نرم : 125 گرم
روغن مایع : نصف لیوان
شکر : 2 قاشق مرباخوری
خمیر مایه فوری : 10 گرم
نمک : 1 قاشق مرباخوری
آرد : 3 و نیم الی 4 لیوان
زرده تخم مرغ : برای روی نان
کنجد : برای روی نان
طرز تهیه :
خمیر رو که درست کردین، بپوشونین و بزارین جای گرم تا بیاد، بعد به اندازه لیمو ترش از خمیر بردارین و شکل بدین مثل ویدیو و روش زرده بمالین و کنجد بپاشین، در فر گرم شده 180 درجه بپزین.
نکته:اگه روغن و کره اش براتون زیاده، کمتر کنین، ولی نه زیاد...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه ی #رویایی
مواد لازم #خمیر #کوکی :
کره ........................ 250 گرم(همدما با اتاق)
پودرشکر ................. 1 لیوان
روغن مایع ............... 1 فنجان
ماست ..................... 1 فنجان
بیکینگپودر .............. نصف قاشق چایخوری
وانیل ...................... 1 قاشق چایخوری
آرد .......................... حدود چهار تا چهار و نیم لیوان
.
مواد لازم داخل خمیر کوکی:
مغز فندق .................1 لیوان(خرد شده)
پودر دارچین.................. 1 قاشق مرباخوری
شکر ........................ 2 قاشق غذاخوری
.
طرز تهیه:
#کره ی نرم، #روغن مایع، #ماست و پودر شکر را در #ظرف مناسبی، به خوبی با هم مخلوط میکنیم سپس مخلوط #آرد ، بیکینگپودر و #وانیل را کمکم و با دقت به مخلوط ماست اضافه کرده و هم میزنیم و ورز میدهیم تا خمیری حاصل شود که به دست نمی چسبد سپس مغز #فندق خرد شده، #پودر #دارچین و #شکر را به خمیر اضافه کرده و دوباره خمیر را ورز میدهیم. از خمیر تکههایی به اندازهی دلخواه جدا کرده و شکلِ دلخواه را به آن میدهیم سپس خمیرهای آماده شده را در سینی #فر که کف آن را کاغذ روغنی انداختهایم، با فاصله کنار هم میچینیم. سینی فر را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد #روشن کردهایم، قرار میدهیم تا #بیسکویت های #فندقی #دارچینی بپزد و روی آن کمی پررنگ شود سپس سینی کوکیها را از فر خارج کرده و بعد از این که کوکیها #خنک شد، روی آنها پودر شکر میپاشیم و در کنار #چای ، #شیر یا #قهوه ، #سرو میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛