#_خورش_لوبیا_سبز
مواد لازم 📝
گوشت خورشتی ٤٠٠ گرم
پیاز ١ عدد
لوبیا سبز ٦٠٠ گرم
سیب زمینی ٢ عدد
هویج ١ عدد
پودر لیمو عمانی ١/٢ قاشق چایی خوری
رب گوجه فرنگی ٢ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و زرچوبه به میزان لازم
✍️طرز تهیه :
ابتدا پیاز را رنده کنید و در قابلمه مناسبی بریزید و سرخ کنید . بعد که رنگش طلایی شد زردچوبه و گوشتهای تیکه ای را اضافه کنید و تفت دهید در این مرحله فلفل سیاه را هم اضافه کنید به میزان مناسب آب بریزید زمان دهید تا گوشتها پخته شوند . سپس رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید ( اینجوری رنگ رب گوجه تو خورشت خوش رنگتر میشه ) و به همراه نمک و پودر لیمو عمانی به خورش اضافه کنید و در پی آن لوبیا سبز و سیب زمینی و هویج مکعبی خورد شده را هم بریزید و زمان دهید تا سبزیجات بپزند و خورشت جا بیفتد .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_هویج_پلو
موادلازم📝
هویج متوسط ۳عدد و رنده شده
سینه مرغ خرد شده مکعبی یا انگشتی(منظور باریک برش خورده باشه)
زرشک_پیاز
خلال پسته
نمک و فلفل و زعفران و زردچوبه
✍طرزتهيه:
پیاز را نگینی خرد کرده و داخل تابه کمی روغن ریخته و سرخ میکنیم،مرغ ها رو اضافه میکنیم و زردچوبه و فلفل میزنیم و در تابه رو میزاریم تا هم پخته و سرخ بشه. حالا مرغ ها از داخل تابه به ظرف دیگه منتقل میدیم و دوباره داخل تابه کمی روغن میریزیم و هویج ها رو تفت میدیم و کمی زعفران هم میزنیم.حالا زرشک رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم، مرغ ها رو به تابه انتقال داده و با هویج مخلوط کرده خلال پسته هم اضافه میکنیم.
برای ته چین هم،یک عدد تخم مرغ و یک عدد زرده رو باچنگال میزنیم تا از لختگی دربیاد،پنج الی شش قاشق ماست اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زعفران زیاد و غلیظ و کمی گلاب و کمی روغن اضافه و مخلوط میکنیم.برنج رو که آبکش کردیم،دو کفگیر برنج به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم و آروم مخلوط میکنیم و داخل قابلمه روغن میریزیم و برنج زعفرونی رو داخلش ریخته و مابقی برنج رو روی برنج زعفرونی ریخته و با پشت قاشق فشار میدیم تا کاملا بچسبه،دم کنی میزاریم و دم میکنیم،نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی 👉
#کوکی_پودینگ
کوکی پودینگی
با بافتی نرم که تو دهن آب میشه😊👌
تعداد کوکی: حدود 18 عدد
موادلازم
125 گرم کره
2 ق غ پودرشکر
وانیل 1 ق چ
1 بسته پودرپودینگ وانیلی
1 عدد زرده تخم مرغ
آرد 1 پیمانه
شکلات چیپسی نسوز برای تزیین مقداری
50 گرم شکلات تلخ با کیفیت ( من از 70 درصد لینت استفاده کردم) که میتونید در صورت استفاده از پودینگ شکلاتی، به جای 80 گرم از 40 گرم شکلات، استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام
به امروزخوش آمدی
همه چیزتازه است
هواتازه
نفس تازه
عشق تازه
سلام زندگی
سلام طراوت عشق
سلام خدا
بگشاپنجره ی زندگی را
روبه سوی شروعی دوباره
صبحتون سرشار ازانرژی ومهربونی 🌺🍃
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ دادلی 😋
✍ مواد لازم:
کره100گرم
ارد300گرم
پودر قند90گـرم
زرده تخم مرغ یک عدد
روغن جامداصیل 80گرم
وانیل مقداری
🍜 طرز تهیه:
روغن صاف وپودر قند وکره نرم شده راباهم زن میزنیم تاپوک شود بعد زردهووانیل رااضافه کرده ودراخراردرااضافه کردهدرحدمخلوط،شدن.از،خمیربه اندازه گردوبرداشته گرد کرده د سینی چرب و ارد پاشی شده گذاشته و باته خودکار یا هر وسیله ای که دردسترس دارید یک حفره وسط خمیر ایجاد کنید.در فر از قبل گرم شده بادمای 160به مدت20 دقیقه.تا جاییکه زیر شیـرینی کمی رنگ بگیرد.زیاد نه.بعد از فر در اورده بعدخنک شدن از سینی خارج کرده و درون حفره را بریلو میریزیم و با شکلات بن ماری شده تزیین میکنیم من برای تزیینش از7 شکلات آب شده تلخ وشیری خلال پسته،شکلات سفیدوبرای وسط شیرینی ها از مربای توتفرنگی که داخل میکسر ریختم استفاده کردم وبا قیف وسط شیرینیها زدم.
#دادلی #شیرینی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
برای اون دسته از دوستانی که فر ندارن میتونن از کیک آماده استفاده کنن قنادیها کیک ساده وتخته ای دارن.
.
اندازه لیوان 200 میلی لیتر
#ترافل_شکلاتی
مواد لازم کیک:
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن مایع
1 پاکت وانیل 5 گرم( یا 1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی )
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
3 لیوان آرد
1 پاکت10گرمی بیکینگ پودر (یا 1قاشق مرباخوری) + 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا سبک وکرم رنگ شود.
به نوبت روغن مایع و شیر را اضافه ودرحد مخلوط شدن هم بزنید.
مواد خشک (آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر و وانیل) را که ازقبل 3 بار الک کرده اید راکم کم به مایه اضافه کنیدومخلوط کنید . مایه را داخل قالب ریخته وبزازید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا پخته شود(حدود40تا50 دقیقه) با خلال چک کنید .
مواد لازم برای گاناش:
1 پاکت خامه صبحانه 200گرم (پاکت صورتی)
2 بسته 80 گرمی شکلات تلخ یا شیری
مغز دلخواه (فندق یا.. به میزان لازم)
برای روکش ترافل:
3 بسته 80 گرمی شکلات تلخ
شکلات سفید بن ماری شده(آب شده) برای تزیین
طرز تهیه گاناش:
داخل قابلمه خامه را ریخته وبزارید رو حرارت تا داغ شود(نباید بجوشه)، 2 بسته شکلات را اضافه واز رو حرارت بردارید وهم بزنید تا شکلات در خامه آب وحل شود.
کیک آماده شده را در ظرفی بریزید وخوب خرد کنید(میتونید از غذا ساز هم استفاده کنید)، گاناش را کم کم اضافه کنید و با مغز دلخواه وخوب مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند. روی ظرف را با سلفون بکشید وبزارید 1 ساعت در یخچال، وبعداز مواد به اندازه یک گردو برداشته و گرد کنید وباز بزارید نیم ساعتی در یخچال بمونه وبعد ترافل هارو در شکلات آب شده بزنید وبزارید روی کاغذ روغنی تا خشک وسفت شده ودرآخر با شکلات سفید ذوب شده تزئین کنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_صبحانه_فوق_العاده
مواد لازم :
شیر : 1 لیوان
کره نرم : 125 گرم
روغن مایع : نصف لیوان
شکر : 2 قاشق مرباخوری
خمیر مایه فوری : 10 گرم
نمک : 1 قاشق مرباخوری
آرد : 3 و نیم الی 4 لیوان
زرده تخم مرغ : برای روی نان
کنجد : برای روی نان
طرز تهیه :
خمیر رو که درست کردین، بپوشونین و بزارین جای گرم تا بیاد، بعد به اندازه لیمو ترش از خمیر بردارین و شکل بدین مثل ویدیو و روش زرده بمالین و کنجد بپاشین، در فر گرم شده 180 درجه بپزین.
نکته:اگه روغن و کره اش براتون زیاده، کمتر کنین، ولی نه زیاد...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛