#شامی_گیلانی
مواد لازم 👇
گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
سیب زمینی: 2 عدد
نخود 300گرم
لپه: 250 گرم
مغز گردو: در صورت تمایل
سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم
به جای این سبزیها میتونید فقط از جعفری هم استفاده کنید
تخم مرغ: 5 تا 6 عدد میتونید کمتر هم استفاده کنید
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت، پیاز و لپه و نخود را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران
تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_با_سس_مخصوص
مواد لازم
▫️مرغ:سه تکه
▫️رب انار:یک تا دو ق غ
▫️اب انار:یک استکان
▫️اب مرغ :یک استکان
▫️رب گوجه:یک ق غ
▫️سماق:یک ق چ
▫️پودر هل واویشن:از هر کدام نصف ق چ
▫️پیاز:یک عدد
▫️روغن:دو ق غ
طرز تهيه:
نمک وفلفل وکمی دونه انار وزعفران
تکه های مرغ را با پودر هل وسماق و نمک وزعفرون و پیاز خلالی اغشته کنید ودو ساعت به در یخچال بذارید بعد با روغن مرغها را سرخ کنید تا طلایی بشه
حالا در ظرفی با کمی روغن رب گوجه را روحرارت تفت بدید فلفل وکمی نمک وپودر اویشن واب انار ورب انار واب مرغ را اضافه کنید تا به جوش بیاد وتقریبا حجم اون نصف بشه یک مقداری از سس را کنار بذارید برای سرو غذا وسپس مرغ ها را درون مابقی سس گذاشتهودو طرف مرغ را به سس اغشته کنید ودر ظرفی گذاشته ودر فر گرم شده به مدت بیست تا سی دقیقه(بستگی به درجه فر شما داره)بذارید وچند دقیقه هم گریل را روشن کنید موقع سرو غذا سس را روی مرغ بریزید
┈┈••✾····•🌿🌺🌿•····✾••┈┈•
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_آلمانی (مربایی ) ⛱
✍مواد لازم
▫️آرد 500 گرم
▫️پودر قند 125 گرم
▫️کره یا روغن جامد 200 گرم
▫️تخم مرغ 2 عدد
▫️بکینگ پودر 1 ق چ
▫️رنده پوست پرتقال کمی البته در صورت تمایل
▫️وانیل 1/2 ق چ
♨️طرز تهیه
کره نرم شده را با پودر قند با همزن حدود 5 دقیقه میزنی بعد تخم مرغها رو یکی یکی همراه با وانیل میزنیم و رنده پوست پرتقال رو میریزم و در نهایت آرد رو که با بکینگ پودر الک کردیم کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاریم و اگر هنوز خمیرکمی چسبندگی داشت نباید آرد بیشتری اضافه کنیم .این خمیر نیاز به ورز زیاد نداره چون در اون صورت به روغن میافته و شیرینی مون خشک میشه. خمیر رو داخل نایلون به مدت نیم ساعت تو یخچال میذاریم تا آماده قالب زدن بشه
و بعد از استراحت روی سطح آرد پاشی شده خمیر رو با وردنه باز میکنیم و قالب میزنیم اگه بخواییم جفتی باشه یکیشو ساده و اون یکیشو وسطش یه سوراخ کوچولو میندازیم و روی کاغذ روغنی داخل سینی می چینیم و به مدت 10 الی 15 دقیقه با دمای 175 درجه سانتی گراد میپزیم و وقتی شیرینی ها کاملا خنک شدند از سینی در میاریم روی قسمت بالاییش رو شکلات میزنیم و دو قسمت رو با مارمالاد میچسبونیم
عطر این شیرینی بخاطر پوست پرتقال فوق العاده ست
می تونید این شیرینی رو داخل ظرف دربسته حدودا" یک ماه تو یخچال نگه دارین
برای اینکه شیرینی تون ماندگاری بیشتری داشته باشه فقط،از روغن استفاده کنید
شیرینی آلمانی وقتی تو یخچال بمونه رطوبت یخچال باعث لطیف شدن شیرینی و خوش طعم تر شدنش میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ کیک شکلاتی😋
✍ مواد لازم:
تخم مرغ : سه عدد
شکر : یک و نیم پیمانه
وانیل : یک سوم ق م
روغن مایع: دو سوم پیمانه
ارد :دو لیوان
پودر کاکائو: نصف پیمانه یا چهار ق غ
شیر :یک پیمانه
بکینگ پودر : دو ق چ
🍜 طرز تهیه:
تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن بزنید تا حجیم و کشدار بشه وقتی خوب بزنید کیک هم پوک و عالی میشه
بعد روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید
در آخر آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر روسه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید
داخل قالب گرد که کفش رو کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید همه جا رو بریزد و بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بعد چهل و پنج مین چک کنید با خلال
میتونید روی گاز هم درست کنید اگر فر ندارید کافیه یه قابلمه بزرگ تر از قالبتون رو انتخاب کنید و یه پایه کوچیک یا حتی یه قالب کیک یک نفره کلا چیزی که بتونید قالب کیک رو روش قرار بدید بعد دم کنی بزارید و بزارید بپزه
یا
کلا یه قابلمه یا ماهی تابه که نچسب هستن رو کفش کاغذ روغنی بزارید و مواد رو داخل همون بریزید و بزارید روشعله هر کدوم از این دو روش رو میتونید به کار ببرید .
گاناش روش وقتی کیک سر شد گاناش رو ریختم وتزیین کردم
صد گرم خامه صبحانه و نصف ق کره صبحانه رو گذاشتم روی گاز وقتی داغ شد و خواست جوش بخوره خاموش کردم و پنجاه گرم شکلات خرد شده رو اضافه کردم انقدر هم زدم تا یکدست شد بعد ریختم روی کیک
راحت و آسون .
راستی قالب کیک هم بیست و دو سانتی گرد ساده بود
مراحلش تو استوری هایلایت شده اس روی پیج میتونید ببینید
این کیک میتونین بدون فر درست کنید مثل توضیحی که همیشه میزارم هم میتونید به روش تابه ای درست کنین هم قابلمه ای درست کنین هم روی بخار آب پس کاملا سلیقه ایه.
#کیک_شکلاتی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_نارگیلی
با دستور جدید
مواد لازم:
پودر نارگیل پر چرب ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
آب لیمو ۱/۲ ق چ
وانیل ۱/۸ ق چ
طرز تهیه:
ابتدا شکر ، پودر نارگیل و سفیده تخم مرغ و روغن مایع وانیل را با هم مخلوط کنید وداخل غذا ساز بریزید و یا از چرخ گوشت دوبار رد کنید تا خوب میکس شود .
سپس در یه قابلمه ریخته و با قاشق چوبی روی حرارت مرتب هم بزنید تا کمی گرم بشه، داغیش در حدی باشه که انگشتتون گرماشو تحمل کنه، اصلن نباید بجوشه، بعد آب لیمو رو بهش اضافه کنید . این پروسه حدود ۱۰ دقیقه طول میکشه .
بعد از روی گاز بردارید و بزارید کامل خنک بشه ( در دمای محیط)
بعد داخل قیف ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه روی کاغذروغنی که داخل سینی فر گذاشتید ، بریزید . در مایکروفر کانوکشن 160 زمان 13 دقیقه
بهمدت یک ربع ( تا زمانی که روی شیرینی هاتون ترک های ریز بخوره)
نکته
۱داغ زدن شیرینی نارگیلی مهمترین قسمت پخت این شیرینی روی حرارت کم کم گاز مرتب با قاشق چوبی هم بزنید
اولش موادتون سفته اما بعد از ۵ دقیقه روون تر میشه
من تقریبا ۱۳ دقیقه روی حرارت کم بود بعد از ده دقیقه مواد رو بین دو تا انگشتتون تست کنید نباید دونه ی شکر زیر دستتون حس بشه و داغیش به اندازه ای باشه که مواد بین دو انگشتتون داغ باشه ولرم نباشه ، دستتون رو هم نسوزونه
بعد بزارید تو هم دمای اشپزخونه خوب خنک بشه بعد قیف بزنید و بزارید تو فر البته من با دست گلوله کردم و چیدم😋😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا#میکادو#شکلاتی
آرد قنادی ۱۵۰ گرم
(یک لیوان فرانسوی کاملا سر پر)
آرد نخودچی ۱۰۰ گرم
(سه چهارم لیوان فرانسوی)
.پودر قند ۲۰۰ گرم
(یک لیوان فرانسوی سر پر)
.روغن مایع ۱۶۰ گرم
(چهارپنجم لیوان فرانسوی)
.پودر کاکائو به میزان لازم(دلخواهی،میشه نزد،بجاش دارچین زد)
.کره ۱۰۰گرم
.پودر هل یک ق.م
.شکلات بن ماری شده به میزان لازم
و یا گاناش و یا سس شکلاتی
.ابتدا آرد سفید و الک کنید و ده دقیقه با شعله متوسط تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه
.بعد آرد نخودچی و الک کنید و اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدید
.پودر کاکائو و پودر هل و الک کنید و اضافه کنید
بعد روغن و اضافه کنید و هم بزنید و یکدست کنید،بعد کره رو،(کره که آب شده) .از روشعله بردارید و بهش پودر قند و اضافه کنید و هم بزنید.
.بعد یک عدد نون میکادو بردارید و روش از موادتون بریزید و با پالت پخش کنید،بعد نون بعدی و روش بذارید و با دست خوب فشار بدید همه جای نون و تا به لایه زیری بچسبه،موادتون گرم باشه راحت به همدیگه میچسبه،اینکارو ادامه بدید تا هر عدد نون و ارتفاعی که دوست دارید،من حدودپنج عدد نون گذاشتم،خوب لایه هارو روی هم فشار بدید تا کاملا بچسبه،از نونهایی که بعضی جاهاش خرد شده و کنده شده استفاده نکنید بهتره،در هنگام برش به مشکل بر میخورید،میکادورو بذارید یخچال به مدت دوساعت تا خودش و بگیره
.بعد از یخچال دربیارید و شکلات بن ماری شده رو اضافه کنید و پودر نارگیل و پسته بریزید و کمی که خودش و گرفت،به اندازه دلخواه برش بزنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کیک_شیر_داغ
مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
شیر 1/5لیوان
شکر 1/5لیوان
آرد 3 لیوان
وانیل کمی
پکینگ پودر 1ق م
کره 50 گرم
✍طرز تهیه:
کره رو با شیر روی حرارت خیلی ملایم میزاریم تا کره به آرامی ذوب شه. تخم مرغها و شکر و وانیل رو مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا رنگ مواد کرم شه.آرد و پکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک بصورت دورانی در یک سمت هم بزنید اکنون شیر و کره که در حال جوش بود رو آرام آرام به مواد اضافه کنید. اگر خواستید کیکتون دو رنگ بشه کمی از مواد رو برداشته و بهش پودر کاکاوو اضافه کنید. کف قالب رو چرب کرده بعد آرد پاشی کنید و بعد آرد اضافی رو تکونده و مواد رو در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه به مدت 45 الی 1ساعت بگذارید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌹🌻🌹🌻🌹🌻🌹🌻
#ویژه_نوروز
#کوکی_کاکائویی
مواد لازم :
آرد ۲.۵ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
شکر و کره را مخلوط کرده و با همزن خوب هم میزنیم
سپس تخم مرغ را اضافه میکنیم و مجددا هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند اما نیاز به پف کردن تخم مرغ نیست
آرد و پودر کاکائو و وانیل و بیکینگ پودر را آرام آرام به مخلوط اضافه میکنیم تا خمیری مانند خمیر تارت به دست آید
خمیر را روی نایلون پهن میکنیم و با وردنه صاف میکنیم و روی آن را مجددا با نایلون میپوشانیم و حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم
سپس از یخچال خارج کرده و قالب دلخواه را میزنیم و ۱۰ دقیقه در فر که با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار میدهیم
پس از خارج کردن بیسکوییت ها مهلت میدهیم سرد شوند سپس آنها را از قالب جدا میکنیم.
نوش جان 😊
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_سوئیسی
#ویژه_نوروز
طرز تهیه:
۷۵ گرم کره نرم شده را با ۴۰ گرم پودر قند را با همزن بزنید تا یکدست بشه ، سپس ۱ عدد زره تخم مرغ و ۱ عدد تخم مرغ کامل و ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل رو اضافه و مجددا بزنید .
۲۲۰ گرم آرد و ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر رو ۳ بار الک کنید و کم کم به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید . خمیر لطیفی بدست میاد، ۱/۳ از خمیر را در کیسه و در فریزر قرار دهید تا منجمد شود و بقیه خمیر را در کیسه و در یخچال استراحت دهید. برای پخت کف سینی ۲۰×۳۰ را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر داخل یخچال رو روی کاغذ پهن کنید . روی خمیر رو یکم مارمالاد بریزید و با پشت قاشق صاف و یکدست کنید.
و قشنگترین قسمت شیرینی که من عاشقشم ؛خمیر منجمد رو با رنده درشت ، رنده کنید و بطور یکنواخت یا پراکنده روی مارمالاد بریزید.
سینی را در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی طلایی شود ، برای سرو اجازه دهید سرد شود و به اندازه دلخواه برش بزنید.
👈نکته:
اگر دوست دارید روی شیرینی طلایی تر شود ۱ عدد زرده تخم مرغ رو با ۱ قاشق سوپخوری شیر و نصف قاشق سوپخوری پودر قند مخلوط کنید و روی شیرینی رو رومال کنید و در فر قرار دهید.
این رومال برای تمام شیرینی ها و نانها مورد استفاده است.
نوش جان 😊
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاپاتیا
مواد اولیه:
کره 250 گرم
وانیل 1/8 قاشق مربا خوری
پودر شکر 200 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد 400 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
آرد ذرت 500 گرم
پودر کاکائو 2 الی 3 قاشق سوپخوری
رنگ مجاز خوراکی مقداری
دستور تهیه:
کره ،پودر شکر،وانیل و تخم مرغ را با همزن برقی به مدت 1 دقیقه بزنید
آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر بزنید.
آرد ذرت را به تدریج به خمیر افزوده و با دست مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی به دست آید،خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده،با پودر کاکائو و رنگهای خوراکی رنگ کنید
فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید و پنجره فر را طبقه وسط قرار دهید.از خمیر های آماده گلوله هایی به اندازه فندق برداشته،کف دست گرد کنید و داخل سینی چرب نشده کنار هم بچینید تا به شکل گل پاپاتیا در آید.سینی را داخل فر قرار دهید تا به مدت 12 الی 15 دقیقه بپزد.سپس شیرینی ها را از فر در آورده و پس از سرد شدن با کاردک از سینی جدا کنید.
نکته:با این دستور 45 الی 50 عدد شیرینی به دست می آید که ماندگاری آن 7 روز میباشد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_گردویی #شيرينى_نوروزى
موادلازم📝
آرد ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
کره نرم ۱۳۰ گرم
پودر گردو ۱۱۰گرم
گردو خرد شده ۸۰ گرم
شکلات چیپسی ۱۲۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
طرز تهیه📝
فر را با دمای ۱۸۰ از قبل گرم کنید کف سینی کاغذ بندازید کنار بزارید .
حالا بریم سراغ موادمون کره و شکر قهوه ای را با دور متوسط همزن بزنید تا جایی که سبک و کرمی رنگ شود بعد تخم مرغ را همراه وانیل اضافه کرده ۳۰ ثانیه بزنید و بعد ارد که الک کردین و به همراه پودر گردو اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید در آخر گرد خرد شده و شکلات چیپسی را اضافه کنید از مواد اندازه نصف قاشق غذاخوری با فاصله مناسب در سینی بچینید به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که زیر و اطراف کوکی طلایی بشه بپزید
بسیار خوشمزه و لذیذ میتونی بجای شکر قهوه ای فقط از شکر سفید و یا از هر دو به نسبت مساوی استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی_زعفرانی
شیرینی_توت
طرز تهیه :
برای تهیه این شیرینی کافیست یک لیوان پودربادام_بادام درختی بدون پوست اسیاب شده_رابه همراه نصف لیوان پودرقند وکمی پودرهل ،خوب مخلوط کنید سپس کم کم به ان گلاب اضافه کنیدتاجایی که مخلوط حالت خمیری شودوقابل فرم دادن دردست_گلاب زیادنریزین باقاشق مرباخوری کم کم اضافه کنید تاخمیرزیادازحدشل نشه ودوباره نیازبه پودربادام
پیدانکنه_بعدازمواد کم کم بردارید ودردست به شکل دلخواه مثلا توت شکل دهیدودرشکربغلطانید،
برای زدن این شیرینی به رنگها وطعمهای مختلف کافیست به مخلوط کمی رنگ واسانس دلخواه بیفزایید_مثلا رنگ قرمزواسانس توت فرنگی بزنیدوبه این شکل فرم دهیدیااسانس لیمووکمی رنگ سبزوبه شکل لیموویابه شکل سیب و.....،
من کمی زعفران اضافه کردم ودرقالبهای شکلات خوب فشرده کردم وحدودنیم ساعت درفریزرگذاشتم پس ازیخ زدن ازقالب جداکردم ودرشکرغلطاندم،
*برای تهیه پودربادام،مغزبادام درختی راحدودیک تادوساعت دراب ولرم خیس کنید سپس پوست انهارابگیرید،اجازه دهیدچندساعتی درهوای ازادبمانندوخشک شوند تارطوبت انها گرفته شود سپس دراسیاب یاغذاسازپودرکنید،
*شیرینی رادرظرف دربسته دریخچال _تاحدودیک ماه هم میشه_نگهداری کنید چون درغیراینصورت خشک خواهندشد،
*به جای رنگ مثلا ازکمی اب لبوی غلیظ یاشربت البالو،پرتقال و....هرچیزی به سلیقه خودتون استفاده کنیدتاطعم ورنگ دلخواهتون راپیداکنه،
من ساده اون رابیشترمی پسندم_بدون زعفران_
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌭ساندویچ لازانیا🌭
مواد لازم برای 6 نفر:
نان ساندویچ : 6 عدد
گوشت چرخ کرده: 450 گرم
سس اسپاگتی: 1 فنجان
پودر سیر: 1 قاشق غذاخوری
ادویه ایتالیایی: 1 قاشق غذاخوری
پنیر ریکوتا: 1 فنجان
پنیر پارمسان: 1/4 فنجان (رنده شده)
پنیر چدار رنده شده :1 فنجان.
پنیر موزارلا رنده شده :1 فنجان
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.
بعد وسط نان ها را برش دهید و مقداری از خمیر داخل آنها را خالی کنید.
نان ها را روی سینی چرب نشده فر قرار دهید.
سپس در یک قابلمه بزرگ، گوشت را به مدت 6 تا 8 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا برشته شود.
بعد سس اسپاگتی، پودر سیر و ادویه ایتالیایی را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
در این زمان، در یک کاسه کوچک، پنیر ریکوتا، پنیر پارمسان و یک دوم فنجان از پنیر چدار و موزارلا را با یکدیگر مخلوط کنید.
بعد با قاشق از مخلوط گوشت درون نان ها بریزید و روی آنها با قاشق از مخلوط پنیر ریکوتا بریزید و روی سینی را با فویل بپوشانید و به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد روی آنها باقیمانده پنیر چدار و موزارلا را پخش کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود و سرو نمایید.
نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_تابه_ای
اینبار یک تغییر کوچیک دادم مقداری سینه مرغ رو نواری برش دادم بهش زعفرون ونمک و آبلیمو زدم و وقتی کباب ها رو تو تابه چیدم مرغ ها رو روی کباب گذاشتم و روی گاز گذاشتم
گوشت چرخ کرده 300گرم
نمک دو ق چ
پیاز رنده شده دو عدد بزرگ
روغن چهار ق غ
آرد نخودچی یک ق م
گوشت و پیاز و نمک و آرد رو مخلوط میکنیم حسابی ورز میدیم بعد داخل تابه سرد بدون روغن میچنیم روی شعله متوسط میزاریم وقتی آب انداخت روغن رو اضافه میکنیم و شعله رو کم کم میکنیم در آخر هم که آبش تموم شد میزاریم داخل روغن خوب سرخ بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_چای
مواد لازم
آرد 3 لیوان_پودرقند 1 لیوان_زعفران 2 قاشق دم کرده_کنجد مقداری_ماست 3 قاشق غذاخوری_زرده تخم مرغ 3 عدد_ هل 1 قاشق چای خوری
روغن 1 لیوان مایع یا جامد
پیکبنگ پودر 1 قاشق غذا خوری
طرز پخت
اول روغن اندازه که ولرم بشه بعد پودر قند به روغن اضافه میکنیم تا کاملا توی روغن حل بشه بعد آرد و پودر هل و با پکینگ پودر الک کرده به مواد اضافه میکنیم حالا تخم مرغها راکمی هم میزنیم ماست به تخم مرغها مخلوط کرده به آرد اضافه میکنیم بعد با دست خمیر خوب.ورز میدیم و 1 ساعت به خمیر استراحت میدیم خمیر به عمل آمده را روی سطح صاف با وردنه باز میکنیم بعد قالب میزنیم روش رومال میزنیم و کنجد.میپاشیم تو فر از قبل گرم شده 180 درجه 15 الا 20 دقیقه طبقه وسط توی فر.بمونه میخواهید روی نان خوب برشته بشه 2 الا 3 دقیقه گریل روشن میکنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛