eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#کیک_سه_تخم_مرغی_نوتلا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔻مواد لازم : 📝 ▫️باقلا تازه : 500 کیوگرم ▫️تخم مرغ : 4 عدد ▫️روغن : به مقدار لازم ▫️جوش شیرین : نصف ق چایخوری ▫️نمک ، فلفل ، زردچوبه ✍ابتدا پوست سبز و سفید باقلا را جدا کرده و با کمی نمک در آب می پزیم تا خامی آن گرفته شود . باقلا را آبکش کرده . تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه می شکنیم و خوب هم می زنیم. سپس جوش شیرین ، نمک ، فلفل و زردچوبه را کم کم روی تخم مرغ ها می ریزیم و هم می زنیم. باقلا را به آن اضافه کرده وهمه مواد را با هم کامل مخلوط می کنیم. زمانی که روغن داغ شد ، به صورت یکجا و یا به صورت حالت دار درآورده و در روغن سرخ می کنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت مرغ موادلازم سینه ی مرغ پخته شده ۱عدد(حدودا ۵۰۰ گرم) سیب زمینی متوسط ۲عدد پیاز ۲عدد ادویه ها :نمک ،فلفل وزردچوبه،ادویه تخم مرغ ۱عدد زعفران غلیظ :۱قاشق غ ابتدامرغ رو به همراه یک عددپیاز میذاریم تا بپزد کمی روغن ونمک وزردچوبه هم بهش اضافه کنید . بعد دوعددسیب زمینی رو که ابپزکردیم رنده میکنیم‌و با یک عددتخم مرغ و ادویه ها کاملا مخلوط کرده .مرغ ابپزشده رو به همراه یک عددپیاز دیگر چرخ میکنیم‌و به سیب زمینی اضافه میکنیم موادرا کاملا ورزداده میتونید از ۱یا۲ ق مرباخوری زعفران هم استفاده کنید.بعدازاینکه موادکاملا مخلوط شد داخل تابه روغن رو داغ کرده و ازمواد برداشته وداخل دست گردمیکنیم من کمی اب کناردستم گذاشتم ودستم رو کمی خیس کردم وترکهای اطراف کتلتم رو تونستم کاملا محوکنم بعدداخل پودرسوخاری زدم ودرروغن داغ سرخ کردم. برای بهتر شدن کتلتاتون ؛مرغ رو تو ماشین ۱۲۳چرخ کنید کتلت فوق العاده پوک وخوشمزه ایه ؛حتما امتحان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
كاپ كيك هل و گلاب اندازه ها رو واسه يه تخم مرغ ميگم براتون كه حدود پنج يا شش تا كاپ كيك بهتون ميده . تخم مرغ. يك عدد شكر. نصف پيمانه پيمانه روغن مايع و ماست. هر كدام يك سوم پيمانه هل. دو عدد گلاب مرغوب. سه قاشق سوپخوري  ارد. دو سوم پيمانه  بيكينگ پودر. دو سوم ق چ نمك. يه كوچولو تخم مرغ و شكر رو دومين هم ميزنيم ، ماست و روغن رو هم اضافه در حد مخلوط شدن هم ميزنيم، هل رو هم پودر كرده همراه گلاب اضافه ميكنيم مرحله اخر اضافه كردن ارد و ب پ و نمك هست ،كه در حد مخلوط شدن هم ميزنيم ، داخل كپسول ها رو تا دو سوم پر كرده و تو فر ١٨٠ ميپزيم . 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هل_گلاب #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نیم کیلو هویج تمیز شده را با کمی آب پخته آب آن کاملا کشیده شود سپس آنرا میکس کنید تا کاملا پوره بشه.من با کوشتکوب برقی اینکار رو انجام میدم.یک پیمانه گلاب و یک پیمانه شکر و زعفران دمکرده غلیظ و یک قاشق چایخوری پودر هل با هم مخلوط کنید.به هم بزنید تا شکر حل بشه اگر هم روی حرارت گذاشتین نیاز نیست بجوشه.یک و نیم پیمانه آرد سفید را تفت دهید تا جایی که خامی آرد گرفته بشه.رنگ آن زیاد تغییر نکنه چون حلوا تیره میشه.آرد را الک کنید سپس یک پیمانه روغن را به آن اضافه کرده کمی که تفت خورد بعد از یکی دو دقیقه هویج را بریزید مخلوط کنید و سپس گلاب و شکر و هل را(میتونید پوره هویج رو با شربت مخلوط بعد استفاده کنید) و به هم بزنید تا جایی که حلوا از ظرف جدا بشه بعد درون ظرف سرو ریخته و آنرا تزیین کنید. -اگر تمایل دارید حلوا رو با ماسوره تزیین کنید کمی شربت(ترکیب گلاب و شکر که در حد حل شدن شکر روی حرارت گذاشتین) اضافه تر داشته باشید و مصرف کنید تا حلوا شل تر باشه و بتونید ماسوره بزنید. -حلوای بسیار خوشمزه و خوش طعمیه.با وجود گلاب و هل و زعفران، مزه هویج رو حس نمی کنید. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوای_هویج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نکات_ریز_خانه_داری #بوزدائی 🔸ذغال بهترین بوگیر برای یخچاله😳 کافیه یک تکه ذغال توی یخچال بذارین و از شر بوی بدی که گاهی توی بخچال به وجود میاد خلاص بشین😍 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 350 گرم یا 3 پیمانه بیکینگ پودر 1 ق م آب 600 میلی لیتر یا دو و نیم پیمانه نمک یک چهارم ق م شکر قهوه ای 45 گرم 3 ق غ تیره و نرم زرده تخم مرغ 2 عدد روغن برای سرخ کردن عسل به میزان لازم آرد و بیکینگ پودر را در کاسه ای الک کنید و آب را در قابلمه ای کوچک به جوش آورید سپس نمک و شکر قهوه ای را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود. سپس از روی حرارت بردازید و مخلوط آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یک دست شود. زرده های تخم مرغ را یکی یکی و در حال هم زدن اضافه کنید تا مخلوط براق و یک دستی به دست آید. این مایه را در قیف ریخته و به صورت بامیه های بلند 10 سانتی در روغن فراوان سرخ کنید سپس روی دستمال کاغذی آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافه آن گرفته شود. سپس روی آن عسب ریخته و گرم سرو کنید. اگر مایه شما سفت بود می توانید یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید. از پودر قند و هل نیز به جای عسل می توانید استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سيب زميني پخته شده رو رنده كن با٢ق كره خوب مخلوط كن داخل قالب كمربندي جاسازي كن وداخل: ماست چكيده،مايونز،ذرت،خيارشور،پيازچه،شويد،نخودفرنگي،نمك و فلفل وسير(دلخواه)بزن سرو كن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه برای شروع اول پیاز داغ کنید،کمی هم زردچوبه اضافه کنید ،بعد مرغ رو که به قطعات کوچکتر خرد کردید بهش اضافه کنید وخوب بزارید تفت بخوره، بعد که خوب تفت خورد بهش گوجه نگینی شده رو اضافه کنید، بابرگ سیر تازه خرد شده،وهمچنين فلفل دلمه خرد شده ،نمک ،فلفل سیاه، همه رو با هم تفت بدید بهش کمی زعفران هم اضافه کنید واجازه بدید کمی آبش خشک بشه بعد بهش سرکه بالزامیک رو به اندازه نصف استکان اضافه کنید با یک لیوان آب واجازه بدید که پخته بشه ودر وسطهای پخت سیب زمینی نگینی که نسبتا درشت تر خرد شده رو تو روغن کمی تفت بدید بعد به مرغتون اضافه کنید تا کاملا پخته وابش خشک بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 🌹 مواد لازم : گوشت تكه اي گوسفندي يا مرغ ٥٠٠ گرم برنج ۴ پیمانه پلوپز فلفل دلمه رنگي ٤ عدد پياز ١ عدد سير ٢ حبه فلفل سبز تند ٤ عدد نخودفرنگي ١ پيمانه سس كچاب ١ پيمانه سويا سس ١/٤ پيمانه نمك فلفل روغن به ميزان لازم 🌹 طرز تهیه : برنج را شسته و همراه استاك (عصاره) بذارين بپزه وقتي دانه هاي برنج كاملأ باز شد آب انار رو بهش اضافه كنين.پيازو با رنده ريز رنده كنين آبشو بگيرين و با گوشت و نمك و فلفل خوب مخلوط كنين بعد بذارين يه ربعي تو يخچال كه خودشو بگيره تو يه ظرف كوچيك كره رو آب كنين و گوشتهارو قلقلي كوچيك درست كنين و در كره تفت بدين وقتي سرخ شد به سوپ اضافه كنين ، نمك و فلفلشو اندازه كنين و نيم ساعت بعد شير و خامه را اضافه و حرارت را خاموش كنين در ظرف سرو ريخته و با خامه و دانه هاي انار و گوشت قلقلي تزئين و نوش جان كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
الویه قالبی 👩‍🍳 سیب زمینی ۴ عدد متوسط تخم مرغ ۳ عدد سینه مرغ یک عدد پیاز یک عدد خیار شور ۳۰۰ گرم نخود فرنگی ۲۰۰ گرم سس مایونز به مقدار لازم آب مرغ مقداری در صورت دلخواه  نمک 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 برای سالاد الویه باید تمام موادتون پخته باشه. پس ابتدا مرغ رو به همراه پیاز و نمک و آب کم میگذاریم که بپزه، به طوری که وقتی پخت مقدار آب باقی مانده کم باشه، که اون رو هم در سس استفاده میکنیم. اینطوری مرغ مزه بهتری داره. بعد از پختن کاملا ریز، ریشش میکنیم. نخود فرنگی رو با مقداری نمک و آب میپزیم و آبش رو جدا میکنیم. سیب زمینی و تخم مرغ رو هم کاملا میپزیم و به شکل پوره در میاریم.وتخم مرغ رو رنده ریز می کنیم بهتره این کار با رنده یا پوره کن سیب زمینی انجام بگیره که گلوله های سیب زمینی باقی نمونه. . خیار شور ها رو هم نگینی و ریز خرد میکنیم.حالا موادی رو که آماده کردیم باهم مخلوط میکنیم. سس سالاد الویه: در پیاله ای سس مایونز رو با آب مرغ مخلوط میکنیم. مقدار خیلی کم میتونید آبلیمو هم اضافه کنید. اگه خواستید میتونید به نسبت نصف مقدار سس، بهش ماست اضافه کنید. آب مرغ هم بیشتر از 1/3 سس نباشه چون رقیق میشه. یعنی مثلا اگه یک پیمانه سس استفاده میکنید، نصف پیمانه ماست و 1/3 پیمانه آب مرغ استفاده کنید. چون آب مرغ خودش نمک داشته و همچنین خیار شور هم توی سالادمون هست، پیشنهاد میکنم یا نمک اضافه نکنید یا خیلی با احتیاط این کار رو انجام بدید برای قالبی کردن الویه یه کیسه بندازین ته قالب وسالاد رو بریزین توش و وبا پشت قاشق صافش کنید بزارین یخچال بعددوساعت برش گردونین تو ظرف سرو  من آب مرغ نزدم  🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#الویه_قالبی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم بادمجان ۲کیلو پیاز درشت یک عدد رب گوجه فرنگی ۱تا ۲ قاشق پنیر پیتزا ی رنده ‌شده ۱۰۰ گرم روغن مایع سرخ کردنی به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم سس سفید ۱ پ طرز تهیه : ابتدا بادمجان‌ها را شسته و پوست بگیرید. سپس آنها را به صورت حلقه حلقه ببرید و کمی نمک روی آنها بپاشید و در سبدی کنار بگذارید. در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، بادمجان‌ها را در آن سرخ کنید. پس از آنکه تمام بادمجان‌ها را سرخ کردید، آنها را به ظرف دیگری منتقل کرده و کنار بگذارید . حالا پیاز را پوست کنده و پس از شستن، روی گوشت رنده کنید. بعد کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن بیفزایید.گوشت را با مواد مخلوط کنید . حالا در یک تابه دیگر، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و مخلوط گوشت و پیاز را در آن سرخ کنید.( شما می‌توانید به جای رنده‌کردن پیاز داخل گوشت، آن را خرد کنید و به همراه کمی زردچوبه در روغن تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کرده و به همراه آن سرخ کنید و بگذارید تا کمی بپزد) . بعد از سرخ شدن گوشت و پیاز، به آن رب گوجه فرنگی نیز اضافه کنید. فر را از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. حالا یک ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص فر آماده کنید و بادمجان‌های حلقه‌حلقه و سرخ شده را کف ظرف بچینید. پس از آن، روی بادمجان را با لایه‌ای از گوشت چرخ کرده بپوشانید. حالا سس سفید را روی گوشت ریخته و روی آن پنیر پیتزا بپاشید. لایه‌های بعدی را نیز به همین ترتیب از چیدن بادمجان شروع کرده و تا مرحله ریختن پنیر پیتزا ادامه دهید. این کار را آن قدر تکرار کنید تا بمواد، تمام شده و لایه آخر را پنیر پیتزا تشکیل دهد. ظرف را در طبقه وسط فر که از قبل داغ شده است، قرار داده و ۳۰ تا ۴۰ دقیقه صبر کنید تا مواد بپزند. پس از این مدت، شعله بالای فر را روشن کنید و به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید تا سطح سوفله، طلایی‌رنگ شود. اگر دمای فر درست تنظیم شده باشد بعد از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه روی سوفله طلایی خواهد شد و نیازی به روشن کردن شعله بالای فر نیست . برای اینکه غذادر مایکروفرآماده شود، شما می‌توانید مدت زمان ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، روی حداکثر قدرت آن قرار دهید تا غذا آماده شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوفله_بادمجان_با_گوشت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
  مواد لازم برای تهیه ی کوفته مرغ: سینه مرغ خام چرخ کرده یا ساطوری خ 700 گرم پیاز رنده شده و آب گرفته شده 1 عدد پودر سوخاری 100 گرم تخم مرغ 1 عدد گشنیز و جعفری ساطوری 50 گرم پودر زیره سبز یا سیاه 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری روغن و نمک و فلفل  به مقدار لازم طرزتهیه: همه مواد را با نیمی از پودر سوخاری مخلوط و ورز داده و به مایه بدست آمده طبق شکل فرم داده و پس از غلطاندن در پودر سوخاری سرخ کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍗 🌹 مواد لازم : کتف مرغ نیم کیلو تخم مرغ یک عدد ماست 4قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم آرد سوخاری ساده(بدون ادویه) به میزان لازم آرد سوخاری درشت،مخصوص سوخاری.ژاپنی هست آبلیمو یک قاشق چایخوری زعفران آب کرده،یک قاشق چایخوری 🌹 طرز تهیه : ابتدا ماست و تخم مرغ را داخل ظرف باهمدیگه مخلوط می کنیم و نمک و فلفل و آبلیمو زعفران را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم،بعد آرد سوخاری ساده ای که گفتم رو کم کم به مایع اضافه می کنیم تا یکمی غلظت پیدا کنه،کم کم بریزین چون خیلی غلیظ بشه به کتف ها نمیچسبه. کتف مرغ ها رو خیلی کم با پیاز و زردچوبه و آب میزاریم نیم پز بشه و داخل موادمون میندازیم و خوب کتف ها رو آغشته می کنیم به این مواد...حدود نیم ساعت بمونه که طعم دار بشه در ی قابلمه گود روغن بریزین و بزارین داغ بشه،تو ی ظرف گود دیگه آرد سوخاری درشتی که گفتم رو بریزین و یکی یکی کتف ها را بندازین داخل آرد سوخاری و خوب آغشته کنین و بعد بندازین تو روغ وقتی که سرخ شد،کتف ها روبزارین رو یک دستمال تا روغن اضافش گرفته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه دوتیکه ازمرغ کوچیک(جوجه)رو چند ساعتی با آب لیمو نمک وفلفل وپودرپیاز وکمی زردچوبه مزه دارکنید سپس درتابه جوجه هاروبا دوقاشق غذاخوری روغن ونصف پیمانه آب و زعفران گذاشته ودرب ظرف روببندیدتا پخته وبه روغن بیفته وحواستون باشه تانارنجی خوشرنگ بشه مواد لازم صدوپنجاه گرم آلبالو بدون هسته ۳/۴ پیمانه آب دو ق شکر در صورت تمایل یک ق آرد نشاسته ذرت (سفید ) (نمک فلفل بدلخواه) لیوان دسته دار=پیمانه طرز تهیه مواد را مخلوط کنید و روی حرارت حدود سه تا چهار دقیقه بپزید و بعد از روی حرارت بردارید . (رنگ سس همینه اگردرپستی زرشکی بودیا ادیت شده یارنگ خوراکی زدن که به نظرمن چرا یه خوراک سالم روناسالم کنیم همینجوری هم دلبریه) وهنگام سرو این سس خوشرنگ وعالی رابرروی جوجه ها ریخته وبا پلوی زعفرانی نوشجان کنید آلبالوی من ترش بود وبااین میزان شکر ملس شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه_آلبالویی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛