فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺به نام خداوند لوح و قلم🌸
🌺حقیقت نگار وجود وعدم🌸
🌺خدایی که داننده رازهاست🌸
🌺نخستین سرآغاز آغازهاست🌸
صبحتون بخیر و شادی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلااام عزیزان و دوستان گلم👋👋
امیدوارم همه چیز بر طبق مرادتون پیشه بره همیشه سلامت و خوش در کنار عزیزانتون باشین🙏🙏 کوکوی لوبیا سبز
طرز تهیه:
لوبیا سبز خیلی ریز خرد شده ابپز شده که ابش رو قشنگ کشیده باشه 700 گرم
گوشت چرخکرده که با پیاز داغ پخته و سرخ بشه 200 گرم
سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده و سرخ شده 3عدد
بادمجان نگینی خرد شده و سرخ شده 3 عدد
پیاز نگینی خرد شده و با گوشت سرخ شود2 عدد
تخم مرغ حدودا 5 عدد
هویج نگینی خرد شده و ابپز شده 2 عدد
خلال پسته و بادام و زرشک برای تزئین
همه مواد را باهم قاطی میکنیم ادویه جات رو اضافه(نمک فلفل زعفران زرد چوبه پاپریکا ) و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه میپزیم و یا روی اجاق گذاشته با حرارت کم و دم کنی میذاریم یک طرفش که سرخ شد طرف دیگه رو برمیگردونیم ولی دیگه درب و دم کنی نمیذاریم تا سرخ بشه
نکته:
💐موادمون رو بعد از سرخ و یا ابپز کردن حتما از ابکش رد میکنیم تا اصلا روغن و اب نداشته باشه
💐من در قالبهای مافین ریختم و به صورت تک نفری سرو کردم
💐روش رو با هویج و سیب زمینی رشته ای سرخ شده و خلال بادام و پسته و زرشک تزئین کردم.
.
.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_شیرین_با_مغز_مارمالاد_زردآلو_
مواد لازم:
500 گرم آرد یا بیشتر
150 گرم کره، آب شده و به دمای اتاق رسیده
2 عدد تخم مرغ بزرگ
200 گرم شکر یا کمتر
300 میلی لیتر شیر ولرم
نمک، نوک چاقو
100 میلی لیتر شیر
1 ق س شکر
10 گرم خمیر مایه فوری
1-2 ق س آرد، الک شده
200 گرم مارمالاد زردآلو یا شکلات یا ...
طرز تهیه:
خمیر مایه، 100 میلی لیتر شیر، 1 ق س شکر را مخلوط کرده و 1-2 ق س آرد را الک کرده و مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید بپوشونین و 15 دقیقه بزارین جای گرم.دریک ظرف دیگه، تخم مرغ ها، شکر و نمک رو خوب بزنین.
مخلوط خمیر مایه را به مخلوط تخم مرغ ها و کره اضافه کرده سپس 300 میلی لیتر شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید و آرد را آرام آرام اضافه کره و خمیر را ورز دهید تا خمیری یکدست بدست آورید. روی آن را پوشانده و به مدت 1-2 ساعت استراحت دهید. بعد مانند عکس به آن شکل دهید و دوباره روی آن را پوشانده و به مدت 20 دقیقه استراحت دهید. بعد از این زمان روی آن را زرده ی تخم مرغ مالیده و داخل فری که از قبل گرم شده و دمای 180 درجه سانتیگراد اجازه می دهیم تا روی نان رنگ بگیرد. بعد از پختن روی آن می توانید عسل مالیده و با پودر پسته و نارگیل و ... تزیین کنید.
نکته: اگر خواستید از مارمالادی که در دستور ذکر شده استفاده کنید، می توانید مقداری از خمیر را به شکل دایره باز کرده و از مارمالاد روی اون بمالید و بقیه ی مراحل کار.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کوکی_شکلاتی_اسمارتیزی
🔻مواد لازم : 📝
▫️آرد۳ پیمانه
▫️روغن۱ پیمانه
▫️شکر۱ پیمانه
▫️تخم مرغ۲ عدد
▫️پودر کاکائو۲ قاشق غذا خوری
▫️بیکینگ پودر۱ قاشق غذا خوری
▫️وانیل۱/۲ قاشق چای خوری
✍روغن و شکر رو خوب با هم مخلوط کرده با همزن میزنیم تا کرم رنگ شه بعد وانیل را افزوده و باز مقداری میزنیم
آرد،پودر کاکائو و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و کم کم به مواد افزوده تا خمیرآماده شودسپس از خمیر به اندازه گردو برداشته در کف دست گرد میکنیم تا ترکی نداشته باشد گلوله های آماده شده رو با فاصله در سینی فر گذاشته کمی با دست فشار میدیم تا مقداری پهن شود و اسمارتیزها را روی آن قرار داده
و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۵۰به مدت ۸تا۱۰ دقیقه قرار میدیم و بعد از سرد شدن از سینی جدا میکنیم.
یه دنیا ترفند و آشپزی👇👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستا_قالبی
🍝🍝🍝🍝🎀🎀
پاستا لوله ای سایز بزرگ رو توی آب جوش که کمی روغن ونمک ریختیم میریزیم وکمی نرم شد آبکش کنید وتوی ظرف نچسب مرتب وبه صورت فشرده بچینید (به صورت عمودی)مواد داخلش:چرخ کرده وقارچ رو با پیاز خوب سرخ کرده وآویشن ونمک وفلفل وزردچوبه زده وکمی رب اضافه کنید وپنیر پیتزا رو باهاش مخلوط کنید وداخل لوله ها رو با این مواد پرکنید با قاشق کوچک یکی یکی باید کاملا پرشه وروش سس بشامل ریخته وبا پنیر پیتزا پوشش دهید وداخل فر 180 به مدت 20 دقیقه بزارید ودر آخر گریل رو روشن کنید تا روش طلایی شه وسرد که شد از قالب بیرون آورده وسرو کنید .
نوش جان❤
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#واویشگاه_گوشت(غذای گیلان)
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده نیم کیلو گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی ۲ عدد ریز خرد شده
پلو برای مصرف با این خورش به تعداد نفرات
طرز تهیه :
پیاز خرد شده را با روغن کمی نمک و زردجوبه به سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآید ، در این مرحله گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و هم بزنید کمی فلفل بزنید هر دو خوب سرخ شدند رب گوجه و گوجه فرنگی پوست گرفته شده و نگینی خرد شده را اضافه کنید هم بزنید کمی در تابه را بگذارید تا گوجه ها خوب بپزند سپس از روی حرارت بردارید و این خورش را با پلو سرو کرده و با چاشنی ترشی هفت بیجار یا لیته مصرف کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت لوبیا سفید خورشت_کوفته_قلقلی
یه غذای خیلی ساده و راحت
گوشت چرخكرده ۳۰۰گرم
لوبیا سفید پخته شده دولیوان
پياز دو عدد
سيبزميني يك عدد سرخ میکنیم
گوجهفرنگي يك عدد
رب گوجهفرنگي دو قاشق سوپخوري
روغن، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
زعفران دم کرده ودارچین ولیموعمانی
برای تهیه خورش کوفته قلقلی در ابتدا گوشتها را با نمك، فلفل، زردچوبه و يك عدد پياز رندهشده مخلوط كرده و كاملا ورز دهيد سپس به صورت گلولههاي كوچك در آورده و در روغن سرخ كنيد. آنگاه يك عدد پياز ديگر را خرد كرده و در روغن تفت دهيد سپس به همراه مقداری گوجهفرنگي و مقداري رب گوجهفرنگي به مواد بيافزاييد و در پايان ۱ ليوان آب جوش و به مواد اضافه كنيد. كوفته قلقليها را به همراه نمك و فلفل اضافه كنيدبعد لوبیا سفید پخته شده وکمی دارچین وزعفران هم ریخته و كمي صبر كنيد تا خورش جا بيافتد بعد حرارت را خاموش كرده و با نارنج تازه سرو كنيد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_بلغور_پلو_باکوفته_مرغ
🔻بلغور پلو :
✍ ابتدا یک پیاز نگینی ریز خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم تا سبک بشه بعد زرد چوبه و فلفل اضافه میکنیمعطر ادویه که بلند شد دوحبه سیر رنده شده اضافه میشه و بعد گوجه پوره شده رو اضافه میکنیم روی حرارت میمونه تا گوجه رنگ باز کنه و آبش تبخیر بشه بعد بلغور پخته شده رو اضافه میکنیم و آبش که کشیده شد برای یک ربع دم میزاریم .
🔻کوفته مرغ :
سینه مرغ و چرخ کنید همراه یکم شیر و یکم سس سویا و ۲ حبه سیر رنده شده و جعفری و پیازچه خرد شده و نمک و یکم پول بیبر و پودر نون ورز دادم و کوفته های کوچیک درست کردم ۲ساعت توی یخچال موند و بعد گریل کردم .
یه دنیا ترفند و آشپزی👇👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تجربه_کدبانو
اگه شما هم برنج تو خانه دارید و با مشکل کرم افتادن و شاپرک مواجه شدید پیشنهاد میکنم تو برنجهاتون میخک بریزید.من خودم این ترفند را از یه دوست عزیز یاد گرفتم و خدا خیرش بده که ما را نجات داد از این معضل راستی نگران بوی میخک هم نباشید چون به هیچوقت برنجهاتون بو نمیگیره.بوی میخک برای اون موجودات خبیث خوشایند نیست و فراریشون میده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_شربت_به_لیمو
🔻مواد لازم : 📝
▫️به: دو کیلو
▫️شکر: دو کیلو
▫️آبلیمو : نصف استکان (4 عدد)
▫️آب: 4 لیوان (یک لیتر)
✍ به ها را شسته و چهار قاچ نمایید . هسته های آنها را خارج کرده و آب آنها را بگیرید و در صافی یا یک پارچه آستری تمیز بریزید تا هیچ گونه اضافاتی در آن نباشد . شکر را با یک لیتر آب مخلوط کرده و میگذاریم روی حرارت تا چند قل بزند . بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید. سپس آبلیمو را می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی آتش بر میداریم. شربت به لیمو را در شیشه تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگه میداریم . و در زمان لازم با آب و یخ مخلوط کرده و برای پذیرایی آماده میکنیم .#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسپرینگ رول حلوا😍😍
مواد لازم :
حلوای آردگندم : 500 گرم
مغزگردو : به میزان لازم
خمیر یوفکا مخصوص باقلوا : به میزان لازم
روش تهيه :
این کار روشی جدید برای سرو حلواست که علاوه بر طعم خوبی که دارد کار بسیار سریع و سادهای هم هست.
ابتدا یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته و طول آن را روی هم تا میکنیم. یک قاشق غذاخوری پر، حلوا و مقداری مغزگردو یک طرف آن میگذاریم، دو طرف خمیر را روی حلوا تا زده و رول میکنیم. رولهای آماده شده را داخل سینی میچینیم و وقتی همه رولها را پیچیدیم در روغن داغ شناور و سرخ میکنیم. پس از سرخ کردن رولها را روی دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص
سالادماکارونی با کالباس
آب و2ق نمک را در1قابلمه ریخته تا به جوش آید.2 ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود 7 دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش میکنیم سس را همراه نمک و فلفل در1 ظرف بزرگ ریخته، هم میزنیم. سپس نصفخیارشور خرد کرده، نصفکنسرو ذرت، نصف کالباس خرد کرده را به سس اضافه میکنیم و هم میزنیم. ماکارونی آبکش شده و هویج را نیز اضافه کرده، مخلوط میکنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود. سالاد را2ساعت در یخچال میگذاریم تا جا افتاده، آماده شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص
#کیک_میکری
1تخم مرغ__آرد 8ق غ__شکر5ق غ__بکینگ پودر نصف ق چ__وانیل نوک ق چ
روغن2ق غ__شیر4ق غ
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با چنگال میزنیم بعد روغن و اضافه میکنیم و هم میزنیم بعدم شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم در آخر هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا مایه کیک یکدست بشه. دستگاه و میزاریم گرم شه با روغن مایع صفحه رو چربش میکنیم حالا به اندازه یک قاشق از مایع کیک داخل هر قسمت بریزین و در دستگاه و ببندید و شش دقیقه بعدش آمادست
میتونید مثل کیک فنجونی تو قابلمه درست کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_برگه_زرد_آلو 😋
✍ مواد لازم
برگه زردآلو دو پيمانه
كره 100 گرم
پياز داغ 7 قاشق غذاخوري
گوشت پخته خورشتی 250 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
آب 3 ليوان
زعفران به مقدار دلخواه
طرز_تهيه
برگههاي زردآلو را 1 ساعت خيس كرده، سپس آبكش نموده و با كره و پيازداغ تفت ميدهيم. نمك، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه ليوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده و با حرارت ملايم ميپزيم تا جا بیافتد و با پلو سرو می نماییم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍧🍡🍧🍡🍧🍡🍧🍡🍧🍡🍧🍡
#لواشک_توت_فرنگی
مواد لازم برای۱۰ نفر
شکر ۳/۴ فنجان
توت فرنگی (نصف شده) ۷۰۰ گرم
طرز تهیه
۱- توت فرنگی و شکر را در یک مخلوط کن بزنید تا پوره و یکدست شوند.
۲- مخلوط را از یک صافی ریز رد کنید و در یک روغن دان بزرگ بریزید.
۳- بگذارید پوره به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید تا 45 تا 1 ساعت آهسته غل بزند و گاهی هم بزنید. باز هم بزنید تا مخلوط به حجم 1 و 1/4 فنجان برسد. باید آنقدر غلیظ شده باشد که روی خودش تا بخورد.
۴- فر را با دمای 200 درجه فارنهایت (93 درجه سانتی گراد) داغ کنید و کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی نچسب بپوشانید.
۵- پوره ی داغ را روی کاغذ بریزید و با یک کاردک آن را به صورت یکدست و یک لایه نازک پهن کنید تا به شکل یک مستطیل 31 در 25 سانتی متر در بیاید.
۶- پوره را 2 تا 3 ساعت در فر بگذارید تا خشک شود و کمی چسبناک شود اما به انگشت نچسبد.
۷- لواشک را با همان کاغذ روی یک سینی فر قرار دهید تا حداقل 3 ساعت و حداکثر یک شبانه روز بماند و خنک شود.
۸- یک ورقه دیگر کاغذ روغنی روی لواشک بیندازید سپس لواشک را به همراه کاغذ از سینی جدا کنید. لواشک را برش دهید و به شکل دلخواه در بیاورید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_خامه_و_عسل
آرد١ليوان
شكر١ليوان
آب٢ليوان
روغن مايع نصف ليوان
كره ١٠٠گرم
خامه١بسته
عسل نصف ليوان
گلاب ١فنجان
زعفران وهل
ابتدا آب وشكر را روي حرارت بگذاريد تا شكر حل شود وقتي كمي جوشيد از روي حرارت برميداريم وخامه وعسل وزعفران وهل و گلاب را هم اضافه ميكنيم ومخلوط ميكنيم تا يكدست شود بعد آرد را روي حرارت ملايم تفت ميدهيم تا بوي خاميش گرفته بشه بعد روغن وكره رااضافه كرده و باز تفت ميدهيم وقتي كه به رنگ دلخواه رسيد از روي حرارت برميداريم ومايع را به آن اضافه ميكنيم ومرتب هم ميزنيم اگر شل بود مقداري روي حرارت ميذاريم تا جمع شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛